ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב. אני רוצה מפרט למחשב כולל מסך מקלדת ועכבר ב 3500 שקל בלי חריגה. אני רוצה שהוא יתחבר לי לטלוויזיה,ושיהיה מסוגל להריץ משחקים. בלי מערכת הפעלה.. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט חדש למטרת משחקים : 1. מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 4500 ש"ח ללא חריגה בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - השימוש העיקרי יהיה משחקים \ המסך שלי הוא 22 אינץ ברזולוציה של 1680X1050 והמשחקים שאני מתכנן לשחק בהם הם המשחקים שיצאו לאחרונה כמו COD black Ops , Star Wars , Gothic 4 וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי? - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? - צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - לא מפריע לי מחשב מרעיש כל עוד זה לא ברמות מוגזמות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא יודע איך לבצע אוברקלול ולא מתכנן 8.…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
??? ???מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray קירור למעבד: [כמות: 1 - מחיר: ₪144 לוח אם: Gigabyte P55-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪621 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪323 ספק כוח: SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪408 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1600 X-Series CL7-7-7-20 כמות: 1 - מחיר: ₪574 קשיח למחשב שולחני: WD 640GB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחיר: ₪387 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪1314 כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Blac…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 22" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. איזה פאנל עדיף לעבודה משרדית - אופיס ואינטרנט? היכן אראה את הכתב בצורה ברורה יותר? מה הפרמטר החשוב במקרה זה? האם זה גודל הפיקסל? אין לי צורך בזוית רחבה כיוון שרק אני צופה במסך.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום קניתי פה בארץ מחשב של HP DV6... רציתי להזמין מEBAY סוללה מקורית כי המחירים פה בארץ של הסוללות יקרות יש אפשרות כזאת? ואם כן אפשר לינק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב הנייד (1330EJ) לטלויזיה שהיא FHD תוצרת SANSUI (sakura) נשמע כמו שם של מכונית חח. בכל מקרה, רשום על הטלויזיה HD FULL חיברתי את זה למחשב ועדיין הרזולוציה לא עוברת את ה 1366*768... אני משתמש בדרייברים האחרונים של ATI למובייל. יש הגבלה כלשהי למסך במקרה?? כשחיברתי תמחשב השולחני בבית לא זכור לי שהיתה לי הגבלה לרזולוציית עבודה ובקלות הגעתי ל 1600*1200 עוד עם כבל VGA. יש לציין הפעם אני עם כבל HDMI - HDMI בלבד. מהיציאה לכניסה בטלויזיה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חשוב שיהיה דק ובטרייה חזקה מסך טוב בעיקר לאנטרנט ואופיס. אני מתחיל הנדסת חשמל טול גם תוכנות כמו MATLAB שירוצו טוב. תקציב 800 דולר גמיש ביותר המלצות מאיפ לקנות ואיזה דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בייתי (אינטרנט וכ') אבל שגם אוכל להריץ עליו משחקים חדשים כמו CALL OF DUTY 2 וכ'.. הוצע לי המפרט הבא .. תוכלו בבקשה להגיד אם הוא עונה על הדרישות ואם לא מה עליי לשדרג בו.. תודה רבה!! Thermaltake V3 Window Black Seasonic PSU 500W Active PFC 80+ 120mm Gigabyte GA-H55M-D2H Retail Intel Core i5 650 / 1156 Tray Evercool BUFFALLO AM2/3 DDR 3 2G/1333 Kingston Samsung HDD 1.0TB 32 MB SATA II Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail DVDRW LG GH22-NS40 X22 SATA Bulk BLACK Cooler For Case Raidmax 120 mm וכן לגבי המסך LG TFT 22" W2243S-PF 5ms Wide
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
1 מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה? משחקים ושימוש משרדי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 768X1024, יקנה מסך גדול יותר בהמשך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים:COD וכו' . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה? עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב בו אין צור…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סליחה אם זה לא המקום לשאלה... בניתי מפרט מאחת החנויות הנחשבות והזמנתי. כנראה עליתי על טעות בתמחור אחד הרכיבים, הבדל של כ 200 ש"ח. האם הם יכולים להתנער? :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שקונה (204 פינים) ומוכן לקנות שתים אחד בשבילי שידבר איתי...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד ישן של HP מדגם : compaq nx6125 ויש לו בעיה שאחרי כמה דקות של עבודה הוא נתקע. כשאני עושה ריסט הוא נתקע עוד בשלב הביוס. רק אם אני מכבה אותו לחצי שעה הוא יעבוד לי שוב לכמה דקות ואז שוב ייתקע המחשב נקי בלי אבק והוא לא מתחממם בצורה יוצאת דופן הרצתי בידקה של הזכרונות ושל ההארד דיסק בביוס ושניהם יצאו תקינות עשיתי פירמוט לWIN ועכשיו באמצע ההתקנה של הWIN הוא פשוט נתקע לאומת זאת כשאני מריץ את הבדיקות בביוס (בדיקות שלוקחות יחסית הרבה זמן)הוא לא נתקע מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מפרט למחשב בתקציב עד 4000 שקל. (לא כולל מסך). נועד למטרות אנטרנט, סרטים, תוכנות תכנות (ויז'ואל סטודיו , נט בינס, פלקס), ובעיקר לתוכנות עריכת סאונד ומוסיקה (כמו קיובייס ופרוטולס). למרות שאני לא משחק הרבה אני הייתי רוצה שיהיה בו כרטיס מסך איכותי. בגלל שהמחשב מיועד גם לעריכת סאונד חשוב לי שהוא יהיה די שקט. דרישות ספציפיות מהמפרט: זיכרון 6GB, שיהיו חיבור USB3, וגם חיבור FIREWIRE (לחיבור כרטיס קול חיצוני אולפני). אפשרות בכרטיס המסך להרחיב את התצוגה ל2 מסכים אנכית. והכי חשוב זה המלצה על חנות טובה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מיועד למשחקים ברמת רזולציה הכי גבוהה במסך 22 אינטצ' אין תוכנות יעודיות. רמת השקט איננה חשובה כלל אין צורך בציוד הקפי לא מתוכנן אוברקלוק ללא מערכת הפעלה מהירות שוטפת + מהירות הפעלת המחשב ברמת חשיבות גבוהה מאוד לכן שמתי שני דיסקים SSD שברצוני לחבר בRAID0 למערכת הפעלה וvirtual memory Intel Core i5-760 - 205$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115067 GIGABYTE GA-H55-USB3 - 110$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128437 G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) - 50$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231277 MSI R6850-PM2D1GD5 Radeon HD 6850 1GB - 190$ http://www.newegg.com/Pr…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לנובו לא מוכנים לשלוח לי T410 דרך mustop, ואין מצב אחרי שראיתי את המחירים בחו"ל, שאשלם משהו דומה בארץ על מוצר נחות יותר משמעותית, לכן מחפש נייד קל משקל לצרכים בסיסיים. מסך מבריק הוא סיוט בסביבה מוארת, לכן מחפש מסך מט, בעל רזולוציה לא נמוכה מ-1280*800 (או משהו דומה). כמו כן, שיהיה קל משקל (עד 2KG), עם זמן סוללה בינוני+, 4GB, ומעבד חזק יותר מ-ATOM יהווה יתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עם דיסק קשיח SSD, זכרון DDR3 3GB ומעלה. חשוב לי גם יציאת eSata ומסך 14.5 אינטש ומעלה. אני גמיש מבחינת שאר הפרמטרים כמו גודל הדיסק קשיח, משקל, כונן אופטי וכדומה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה (תכנות). 5K-6K זה תקציב ריאלי? יש המלצות? תודה מראש מוש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשכן מחשב נייד המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. רוב העבודה במחשב תהיה סטטית בבית ולכן הוא יחובר למסך רגיל, יכול להיות שיחובר גם למקדלת ועכבר. אשמח להבין האם יש דברים שצריך לתת עליהם דגש במחשב כזה? כרטיס מסך חזק או שכל כרטיס רגיל יעשה את העבודה טוב ויציאות מסויימות? אני לא סגור על גודל כי מצד אחד הוא רצה גדול אבל מצד שני אם אני מחבר אותם למסך/מקלדת ועכבר בבית אז זה לא רלוונטי, וברגע שהוא יוצא מהבית עדיף שהוא יהיה יותר נייד. ולכן חשוב בעיקר המפרט. מה שחשוב זה גם אמינות ואיכות המחשב +אחריות טובה. שמתי לב שיש הרבה המלצות על מחשבי Fujitsu : http://www.traklin.co.il/departmentpage.asp?sc=1122&id=59241&fid=18316 הם יספיקו ? והבנתי שיש הבדל עצום בין הדגמים…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הדגשים: 1.מבוסס אינטל 2. 8 גיגה זכרון 3. לוח עם 2 כרטיסי רשת , חשוב!! 4. שאלה: האם ה 7800 הישן שלי מסוגל להחזיק משחקים על רזולוציה 1680*1050 (עם\בלי פילטרים) ? שאלות שעלולות לצוץ: יש כבר: ספק OCZ 520 וקירור, Arctic Cooling Freezer Xtreme ישנו אפשרות חריגה אך אם אפשר בפחות כסף מה טוב,
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לנצל את היום האחרון למבצע של באג ולקנות לפטופ נחמד בהנחה. התקציב שלי הוא ~3700 ואני רוצה יציאת HDMI, כרטיס מסך סביר (עדיף חיצוני) ומעבד I3. מסך "14-15.6. חשבתי על ה- Asus A53JB 3703 שקלים אחרי הנחה או טושיבה Satellite L655-11G באותו מחיר, אבל עם כרטיס מסך מובנה. אשמח לקבל המלצות נוספות על לפטופים דומים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר מעוניין לרכוש נייח לגיימינג שהמפרט שלו יהיה סביב HD6850,כאמור מעוניין ב: מסך (די סגורים על ה-SAMSUNG עם פאנל ה-SPVA) מקלדת עכבר מצלמת אנטרנט אוזניות + מיקרופון רמקולים המפרט אמור להיות מוכן למחר,ומורכב מהחנות RSM בלבד.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני ממש לפני קניית מחשב הייתי דיי נעול על הG550/G560 ועכשיו אני יותר בכיוון של הAH530-11 רציתי לשאול מה ההבדל בין הAH530-11 לבין AH530-10 כי לא ראיתי הבדל משמעותי כל כך שההפרש בניהם הוא 400 ש"ח רציתי גם לדעת האם 2GB זיכרון זה מספיק או שזה דיי גבולי .. בלי קשר אשמח לחוות דעת בכל הנושא אם אני עושה צעד חכם בבחירת המחשב או שעדיף את הלנובו או גרסא אחרת של הAH530 .. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מחפש מעבדה אמינה ומקצועית עם מחירים הוגנים ושירות אדיב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חבר שצריך לקנות מחשב לעבודה עם פוטושופ, אינטרנט ואופיס וזהו. הוא יכול להשיג מחשב יד שניה בכ- 700 ש"ח. תמורת הסכום הזה הוא מקבל: - Pentium Dual Core E2160 1.80Mhz. - לוח אם של אינטל D945GCPE עם צ'יפסט i945G. - זיכרון 1GB DDR2 333Mhz (בסלוט אחד, ניתן להרחבה). - כרטיס מסך onboard מסידרה 82945G Express Chipset Family עם זיכרון 128MB. - מסך מאג "17 HV724AW. - צורב DVD של סמסונג. - ספק כוח גנרי 300W. - עכבר גנרי. - מקלדת שלא עובדת הוא עושה כרגע קורס בפוטושופ וצריך משהו מאוד מאוד בסיסי רק כדי להכין שיעורי בית. כשהוא יסיים את הקורס הוא בכל מקרה מתכוון לקנות מחשב חדש וחזק כדי לעבוד עם תוכנות לעריכת תמונות באופן מקצועי. חשבתי שאפשר להוסיף עוד 1GB זיכרון …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
64 bit 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 22-24 אינץ' כזה שתומך בטכנולוגיית תלת מימד (ניראה לי של ATI ) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ישנם שני מחשבים שאני מעוניין לקנות: 1. Lenovo G550 2958-8LG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5735&CatCode=315 . Acer Aspire 5732Z. .2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 Lenovo B550 0880-EJG .3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4669&CatCode=315 Dell Inspiron N5030 4. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5802&CatCode=315 Lenovo G550 2958-XDG. 5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5805&CatCode=315 מה כדאי לי? אני די מתלבט בין השניים שעולים 2500 בערך. בבקשה תעזרו לי הפעם...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-