ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
מפרט ב1000 ששקל פלוס מינוס למשחקים לכרטיס מסך וללוח אם שתתאים לסוקט 478
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן חברי HWZONE אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת סרטים ואינרנט בגדול וגם טיפה ללימודים אז חשוב זמן סוללה ארוך ושיהיה קל בהתחלה המליצו לי על http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 N1201 של אסוס ואז מישהו הציע לילהוסיף טיפה כסף ולקנות את זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754110 UL20A גם של אסוס על מה אתם ממליצים מבניהם,או שבכלל יש לכם מחשב אחר שהייתם ממליצים עליו ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בס"ד אני רוצה עכשיו לקנות לעצמי מחשב נייד חדש המחשב צריך להיות מסוגל להריץ 3 מערכות הפעלה בו זמנית דרך VMWARE (בדרך כלל XP , לינוקס , WIN8) + יוכל לעמוד בכל שאר המשימות הרגילות שלי(תכנות C/PYTHON , רוורסינג על שלל התוכנות הנדרשות ) יש המלצות לאחד שיוכל לעשות את העבודה בלי בעיה במחיר סביר? יש טיפים על מה כדאי לי להתמקד בדרישות ? (אני צריך RAM מעל 24 GB? מעבד I5 3 GH אמור להספיק או שכדאי להשקיע בI7? , כמה הכרטיס גרפי רלוונטי? )
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
hey everybody, i'm in miami, looking to buy a laptop, and willing to invest up to 1000$ i need a good computer, mainly to office work and if u can check the price in the us, it will be even better thx in advance
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, אני לא מבין גדול ולכן הפרמטרים שלי יחסית בסיסיים. תקציב: 8000-11000 ישמש לטובת הרצת קוד בסיבוכיות גבוהה (בעיקר בתוכנת מטלב) קריאה (בעיקר בפורמטי PDF) כתיבה (בעזרת תוכנת LATEX). שימוש לפנאי - מוזיקה, יוטיוב וכדומה לא נועד למשחקים. מטרות: מחשב מהיר וחזק עם מינימום תקלות. מחשב קל ונוח לנשיאה (בסדר גודל של 13 אינץ) נוחות הפעלה גבוהה זמן עבודה ממושך (בטריה) תודה מראש לעונים נ.ב - אני חשבתי מראש על apple macbook pro אבל מצד שני אף פעם לא היה לי mac.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא ואם יש לכם הצעות או משהו בבקשה תגיבו! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2164 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1685 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤417 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤203 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ¤900 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤44 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤539 ספק כוח: ENERMAX LI…
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר בבית. התקציב הוא 3000, אבל אפשר למתוח ל-3500. אשמח אם תוכלו לתת לי רעיונות למספר דגמים. מטרות המחשב? בעיקר מולטימדיה (סרטים), וגלישה. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6, אבל אפשר לשקול 14 אם יש הצעה טובה יותר (דגם טוב יותר, או מחיר אטרקטיבי יותר). עדיפות למסך מט (ראו התפלספות בהמשך). * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי שיהיה HDMI. * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא צריך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד: מעבד - אני חו…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן. הייתי שמח לקבל המלצות לניידים עם הדגשים הבאים: 13-15" משקל חשוב מאוד. כמה שיותר קל ומקסימום 1.8-1.9. מחשב חזק שיריץ בקלות תוכנות גרפיות (וכמה במקביל), ואפילו קצת משחקים בסיסיים (לא מצפה ליותר מדי, רק שירוץ חלק). לא יודע אם רלוונטי למחשבים בקטגוריה אבל חשוב שהמחשב לא יתחמם מדי (לפחות בעבודה רגילה) תקציב 5-7. הכיוון כרגע (ואשמח להצעות נוספות) הוא: ZENBOOK - שנראה יותר טוב VIVOBOOK - היתרון הוא windows 8 והtouch שאני לא בטוח כמה יהיה שימושי. תודה מראש לעוזרים! תאי
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
E6400 2.13 GIHABYTE GA-965P-S3 TWINMOS DDR-II 667MHZ 2GB LIBERTY ELT500AWT 500W POWER SUPPLY 250GB 16MB 7200RPM SATA II SUPERTALENT שחור LOGITECH INTERNET PRO KEYBOARD BLACK X1900XT 512MB 2XDVI VIVO PCI-E RETAIL ZALMAN 7700CU COPPER MX518 NEC DVD+\- R 3550A X16 (DUAL X18) black
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מטרת המחשב העיקרים היא לפרנסה מעבודות עיצוב פוטושופ, CINEMA 4D וכד'. * גודל המסך?15/17 לא קריטי אם זה יהיה 15. * משקל רצוי?לא הכי אכפת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מספיק שעתיים-שלוש,אני עובד לרוב עם נקודת חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו)HDMI USB3.0. * בלוטות?יש צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח (HDD, SSD], או שילוב - דורש mSata) כונן של HDD,כי ה-SSD יקרים ולא מוצדקים כרגע, מינימום 750GB. * כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD.בעדיפות לכונן בלו ריי. * כונן Blura…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים רציתי לקנות כבר מחשב, אז הגיעו ה SB, אז פורסמה התקלה עם ה B2, אולי עכשיו... שימושים כלליים למחשב, לא ממש גיימר, אבל רוצה מערכת אמינה ויציבה שתחזיק מעמד הרבה שנים ושתתאים פוטנציאלית לכל שימוש אפשרי (בכל זאת קצת פוטושופ וקידודים). יש לי עכשיו מסך 19 VP930, אבל תוך זמן מה אחליף ל 24, כנראה דל. אוברקלוק קל (@4. 4.2 רק בשביל הספורט). אין צורך לחסוך כל פרוטה, אני גם לא מעוניין בלוח אם זול. הנה המפרט שבניתי, תודה על ההתיחסות : מעבד: [..]]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106 לוח אם: [..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪823 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪267 כרטיס מסך: [..] GAINWA…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום מפרטים, אני מחפש מפרט למחשב גיימינג בתקציב של בסביבות ה2000 ש"ח (קצת יותר קצת פחות, אל תפריזו P: ). אני מודע לעובדה שזה לא מספיק למחשב גיימינג רציני, אך זה התקציב שעומד לרשותי ואשמח אם תוכלו לתת לי את המחשב הכי טוב שאני מסוגל להשיג בסכום הזה. אין צורך בציוד היקפי, רק הקופסא P: תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, סבא וסבתא שלי רוצים מחשב נייד הסתכלתי קצת פה ושם וראיתי מחשבים טובים מאוד ואני לא יודע מה לקחת אז באתי לפה... התקציב קודם כל הוא גג 3000 שקל. המחשב לא יריץ משחקים אבל יריץ לפעמים סרטים ומוזיקה. המחשב בעקרון לאינטרנט,סרטים ומוזיקה... אז הינה מה שהם רוצים: דיסק קשיח: לפחות 120GB זכרון: לפחות 1024MB (עדיפות ל-2048...) מסך: 15.4" זמן סוללה:יותר מ-3 שעות משקל: עדיף בין 2 עד 3 ק"ג. כ.מסך: המחשב יריץ פה ושם סרטים אבל ממש לא משנה אם הכרטיס יהיה מובנה בלוח.. (למרות שתמיד עדיף לא מובנה..) (ראיתי אחד של MSI עם 8400GS..) וכל השאר פחות חשוב.. כמובן שהמחשב יהיה נוח לשימוש ומתאים לאנשים מבוגרים... מה שראיתי עד עכשיו וניראה לי סבבה הם אלו: http://www.ivory.co.il/pro…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
רוצה לקנות לאשתי או מחשב או טאבלט עדיפות קלה לטאבלט שימוש עיקרי אינטרנט - מיילים/פייס וצפיה מידי פעם סיכומים קלים בוורד ואני צריך שהכ. רשת WIFI יהיה איכותי תודה מראש לכולם! תקציב, בערך 1200-1300
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, מתכנן לקנות מחשב גיימינג נייח שיריץ משחקים ברמה של פאבג'י ברמה קצת יותר מבינונית וגם שיתפקד כמחשב רגיל לדוגמא יוטיוב אינטרנט פייסבוק... תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 חריגה עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - cs go, call of duty black ops 4, pubg, far cry 5 וגם יוטיוב וכל מה שמחשב רגיל עושה... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה ח…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב dell inspiron n3010, אני מתלבט בין 2 מפרטים שונים לאותו מחשב: אתר 1: כאן היתרון הוא זכרון פנימי של 3GB, מהירות זכרון פנימי - 1333MHZ, ודיסק קשיח 500GB מחיר: אתר מכרזים - מכרז אישי הצעת מינימום 2,999. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22958340 אתר 2: פה היתרון במעבד- 370M ומהירות 2.4GHZ. מחיר: 3300. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-370m.htm נתון נוסף שיש לציין למיטב הבנתי משיטוט באינטרנט במפרט הראשון מהירות ה-FSB היא 1066MHZ ומהירות הזכרון הפנימי היא MHZ1333, ולפי מה שנאמר למרות שמהירות זו גבוהה מכיוון שאין התאמה בין 2 המהירויות זה פוגע בביצועים. זאת לעומת המפרט השני שבו גם ה-FSB וגם מהירות הז…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
http://ark.intel.com/products/67355/#infosectionessentials לפי מה שרשום פה התקשתי להבין כמה ליבות פיזיות ווירטואליות יש למעבד. אשמח לעזרה, סתיו אלפי
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-צורכי המחשב- להריץ משחקים כבדים, תיכנות, הורדה/צפייה בסרטים, להריץ עליו ויסטה(כנראה 64 ביט). כמו כן, אני רוצה שהמחשב הזה יהיה עמיד לעוד הרבה זמן עם אפשרויות שדרוג, כמו SLI, וכו'. בבקשה ממכם, לא סתם לבנות לי מפרט חדש, אלא לקחת את המוצרים שלא נראים לכם מן הרשימה, ולהגיד לי מה לא טוב אצלם, ומה היא החלופה. תודה רבה מראש. : ) להלן המפרט; מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 כ. זכרון: Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX DDR2 4096MB [2048MBx2] 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤620 Floppy Disk 1.44 Black 38 כ. מסך: Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB 1,480 ספק כח: Hec Cougar 750W 610 כוננים קשיחים: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 2 ¤660 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No P…
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן מפרט המחשב שקיים אצלי: pentium 4.2GHz 512k DDR 256MB 333 MHz Giga byte 8 st 800 6 USB 2.0 WD 40 GB 7200 rpm 8 M JB MX 440 64 MB DDR + TV out (GForce) המחשב נקנה לפני כשנה - ומתחיל לעשות לי בעיות - הוא איטי, הוא נתקע, הוא עמוס. חשבתי לעשות שני דברים: 1. לפרמט אותו. 2. לשדרג כמה רכיבים כדי לעשות אותו מהר יותר, עמ"נ שלא יתחיל להתקע עוד חודשיים שוב פעם. מהם הרכיבים שאתם ממליצים לי לרכוש כדי לעשות אותו מהיר יותר (בעיקר לצפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה ושיטוט באינטרנט)? מכיוון שהתקציב שלי מוגבל מאוד, אנא תנו לי את המרכיבים החשובים ביותר לדעתכם. (חשבתי על הגדלת ההרד דיסק והגדלת זכרון - אבל אני לא יודעת איזה מומלצים לקנות... ואם אלו הרכיבים שכדאי). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש בין היתר לעריכת וידאו ולהקרנה עם מקרן. 15 אינץ' . הארד דיסק 320 ג'יגה. אם אפשר יותר אז יהיה נחמד 3500 שקל . קיימת חיה כזאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - אין הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? NA ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? NA 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. NA 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים. אבל זה מובן מאליו היום לדעתי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - חשוב ביותר!!! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? NA 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
שימושים- בעיקר אינטרנט, פייסבוק, הורדות סרטים וכל הדברים האלה. פחות משחקים. אני מתכנן להשאיר את המחשב לפחות 3-5 שנים והמחשב הזה קרץ לי למרות שהוא מותח לי את התקציב עד מאוד. הדרישות שלי הם I7 (שיחזיק להרבה זמן) SSD, אפילו מזערי, יש לי כונן חיצוני של טרה. מסך מגע לא כזה מפריע לי אם יש או אין. לגבי המידות מסך, חלק אמרו לי 13.3 וחלק 15.6. המחשב לא זז יותר מדי וגם אם כן זה למיטה אז חשוב שיהיה קומפקטי ולא גדול. השאלה אם 13.3 לא קטן מדי? ואיך המחשב, מישהו יודע עליו משהו? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870800 תודה.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם - אני מעוניין בשדרוג המחשב הקיים שלי, אין שום צורך בציוד היקפי מכל סוג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 (לא כולל כרטיס המסך, אני שוקל לקנות את ה-670 GTX) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, במידה ואפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : אנימציה תלת מימדית, עריכת וידאו (בשילוב ישיר עם אפטר אפקט), וקצת משחקי מחשב. (Guild Wars II, לדוגמא) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : בכל התוכנות אני משתמש ב Workflow רציף - מה שאומר שהן בשימוש רוב הזמן ככל הזמן. פרימייר, אפטר אפקט, פוטושופ Maya, 3Ds Max, ZBrush ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: G…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן CELLROn 400 לשימוש לימודי בעיקר יום אחד המסך שלו הפסיק לעבוד כמעט הוא מוציא אור מאוד חלש ככה שאי אפשר לראות בכלל [אם אני מחבר אותו למסך רואים הכל והכל עובד כמו שצריך] השאלה מה אפשר לעשות מבלי לשלוח לתיקון כי לא משתלם להוציא על זה כספ
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ,סרטים ושיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. * גודל המסך?15.6 מינימום * משקל רצוי?לא קריטי בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך במידת האפשר אחרי הכל זה למשחקים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-HDMI וקורא כרטיסים * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?ברור * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-