ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
[table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3470T[/td][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪899 [/td][/tr][tr][td]GB75MD3H[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪357 [/td][/tr][tr][td]C8G1600C9B[/td][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24[/td][td] 1 [/td][td] ₪287 [/td][/tr][tr][td]600-80GHN[/td][td]FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC[/td][td] 1 [/td][td] ₪326 [/td][/tr][tr][td]ZM70VALSI[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪44 [/td][/tr][tr][td]D2-400W[/td][td]Ippon D2 120m…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם - מחפש המלצה למחשב נייח, מקסימום עומס - תוכנות לעיבוד גרפי (ADOBE), ללא עריכת וידאו או גיימינג (וכמובן שימושים ביתיים סטנדרטיים). ומספר שאלות: האם מספיק זיכרון 8G או שרצוי 16G? מספיק i5 ? האם יש טעם בכרטיס מסך או שיספיק אחד שהוא build in על לוח האם? האם מספיק SSD בנפח קטן להתקנות בלבד ובנוסף HDD גדול? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: לא משהו ספציפי, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080p . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: לא. 8. האם ישנ…
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הצילו!!! השותפה המג'נונה שלי החליטה שהיא צריכה מחשב נייד חדש והיא מאיימת לרכוש באופיס דיפו או (שומו שמיים) בבאג לכן אבקש מכל מי שיכול לעזור ולהציל את המצב על ידי בניית מפרט נורמלי והמורכב בצורה הגיוני הדרישות הן כדלהלן: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס וכדומה) אינטרנט וסרטים (אין שימוש במשחקים או בגרפיקה מתקדמת) * גודל המסך: מינימום 15. גדול ככל האפשר * משקל רצוי: לא חשוב (ואני אוסיף שיהיה במשקל נורמלי, בכל זאת מדובר בבחורה במשקל רבע עוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ושיהיה אפשר לחברו לטלוויזיה * בלוטות: אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כ-500 ג'יגה אך הדבר …
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם זה משנה לנוטבוק בגודל 11" עם זכרון 2 ram
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מגיע ללא זיכרונות - תומך עד 32GB. מגיע ללא דיסק אחסון אני חושב להעביר אליו מהמחשב המזדקן שלי את HDD+SDD לקנות לו עוד 16 DDR4 מתכוון לחבר אותו למסך עם רזולוציה מקס' של FHD ולהריץ עליו משחקים+צפייה בסרטים נראה לכם שאפשר להשיג במחיר הזה משהו יותר משתלם? https://www.geekbuying.com/item/VORKE-V6-Intel-Core-i7-6700HQ-MINI-PC-386270.html
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איזה מחשב נייד לדעתכם הכי נוח לתכנות ? מניסיון או לא מניסיון ... אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה, בהנחה שאין הגבלה תקציבית.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי (מסך רמקולים מיקלדת ועכבר) ושהמחשב יריץ משחקים כבדים ושיהיה סבבה ומעבד של intel לא amd תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
יש חיה כזאת? ישמש כמחשב משני - יש מחשב גרפי חזק בבית. מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימדית - בעיקר אילוסטרייטור, פלאש ופוטושופ - מעט עריכת וידאו) * גודל המסך? לא משנה - עדיף מט * רזולוציית המסך? שתתאים לשמושים הגרפיים הנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף שיהיה קומפקטי וקל - מיועד לבחורה - אני לא מתמצא במשקלים - (שוב, במגבלות התקציב, אם יש מחשב טוב יותר אך כבר יותר, אעדיף את הכבד והחזק יותר על פני הקל והחלש יותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במגבלות התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ואם אפשר שיהיה מהיר - לחילופין, אם אפשר כונן ssd, אז גם נפח של בין 180 ל-250 יה…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מעט משחקים, פיתוח בECLIPSE, VISUAL STUDIO לANDROID וכד, עריכת וידאו בPREMIERE, שימוש בAFTER EFFECTS וכמובן הורדות, צפיה בסרטים וכד'... * גודל המסך? 17.3" או אפילו גדול יותר * משקל רצוי? - כ3.5KG לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מומלץ שיהיה כמה שיותר אפשרויות לכוננים פנימיים, אם יש מחשב עם אפשרות לשני קשיחים ולSSD (בMSATA או רגיל, גם טוב). * …
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כמה שווה השילוש הזה היום ?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לאחרונה הוכרזו 3 מחשבים חדשים של חברת dell מסדרת xps לדוגמא : http://www.dell.com/us/p/xps-14/pd.aspx הכניסו להם את כרטיסי פרמי, עושה רושם שניסו לדחוף להם כל טכנולוגיה אפשרית תמיכה ב wimax, תמיכה בכל הרשתות האפשריות סאונד משופר, מסך משופר המחשב נראה על פניו ממש מושלם, עיצוב יפהפה, מחיר נעים לעין מה שחסר (עודף משקל) היה להוריד לו טיפה מהמשקל ל2קילו ואם אפשר עוד פחות גם אם זה היה על חשבון גודל מסך נגיד 13.3 בכל אופן הוא שווה מאד ויתכן שארכוש אחד כזה לעצמי
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
3000 אלף פלוס מינוס שלום לכלום ממש שמזן לא כתבתי פה אז שוב שלום לכולם עכשיו לי לי בקשה קטנה אני צריך מפרט למחשב (מבית אינטל ) מחשב שאני יוכל לעבוד איתו לפחות איזה 3 שנים ככה בשקט בסבביות התקציב שאמרתי המחיר הנתון הוא כרגע רק למארז והחומרה הפנימית נטו אז נא להציע אני חשבתי על משהו כזה פחות או יותר intel p4 3.0 או intel p4 3.2 s-775 m.bord של גייגה בייט לא נעול על דגם רק שלא יהיה זבל !!! 256 mb ddr מה אומרים על DDR 2 כפול שניים לדואל צ'אנל דיסק קשיח של ווסטון דיגיטל 80 גיגה או 120 או משה יכנס 8 מגה באפר גיפורס 6600 יש מצב ל GT :-[???.. כונן דיסקטים צורב DVD DUAL LAYER מארז HEC קמפיוקייס כמה זה יצא לי פחות או יותר ?...
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת אינטרנט מוזיקה סרטים ומידי פעם גם משחקים וגם שיתחבר לי לlcd... אני מתלבט בין כמה דגמים: sell vostro 1015 Asus UL20A Asus UL50Ag בעיקרון אני רוצה לדעת איזה מחשב הכי טוב בניהים עם המעבד שלהם חזק ויוכל לעמוד בסטנדרטים שאני צריך ואם יש למישהו הצעה למחשב אחר היא גם תתקבל בברכה..התקציב שלי עד 4500.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3900 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, …
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מעבד i5-3570K לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H שלא תומך OC עכשיו ראיתי כמה אופציות קורצות בחול על הדרך כי אני צריך להזמין חלק אחר התמקדתי על OC וSLI ASRock Z77 Pro4 LGA 1155 Intel Z77 4xDDR3 ATX Motherboard MSI Z68MA-ED55 (B3) mATX Intel LGA 1155 Z68 4xDDR3 Motherboard 2 Biostar TZ77XE4 ATX LGA 1155 Z77 PCIe 3.0 DDR3 SATA3 Motherboard 3 עכשיו מה אתם אומרים מה יותר טוב או שעדיף כבר לקנות באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-Z77X-UD5H צ'יפסט Z77 תושבת 1155 ולסגור את הסיפור החנות היא http://www.outletpc.com/vg7731.html וההבדלי מחירים מאד גדולים
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שאלה אחרונה לפני שאני קונה את המפרט האם הספק שיש בתוך המפרט יחזיק את המערכת הזאתי 687.23 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX 1,009.56 זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ X2 784.53 דיסק קשיח WD 200GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA 225.02 צורב ASUS 52X32X52 2 MB BUFFER שחור 2,554.30 כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB 55.00 כונן 1.44 שחור 328.41 ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 139.88 סט מקלדת מייקרוסופט שחורה + עכבר אופטי שחור יפהיפיים 98.52 סי די רום EPO במהירות X56 בצבע שחור 130.00 בניית מחשב 1,085.58 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX 374.59 מארז מדגם CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 קיים ב 3 צבעים …
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבל עזרה בבניית מחשב חדש (לבית חדש), עיקר שימוש לגימיינג. תקציב קצת לחוץ שאמור לכלול את הכל. מצורף למטה מפרט שכבר הציעו לי , אשמח לקבל חוות דעת כי אני כבר הרבה זמן לא מעודכן לגבי האיכות וההבדלים בין כל הרכיבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW , Diablo3 , GTA , Bataman AC -מהי הרזולוצ…
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני רוצה להגדיל ולשדרג מערכת "NAS" שמוגדרת כשרת הורדות ואחסון כוננים. המפרט: AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W ו4 כוננים קשיחים בפנים. 2t טרה, ועוד 3 של טרה. המארז עצמו הוא הוא גדול, ומרווח nzxt Whisper ניתן לדחוף שם 8 כוננים במקומות המיועדים לכך למטה , ועוד 6 כוננים למעלה עם מגירות http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html 1. מה המקסימום כוננים שאני יכול לשים על המערכת הזאת? הכוונה מתי כבר המערכת לא "תסחוב" את כל הכוננים. 2. אשמח להצעות מארז NAS מתאים Micro ATX (גודל הלוח) - שהוא לא יקר, אוטם רעש כמובן סירקולציית אוויר טובה 3. בלוח יש כניסה רק ל4 כוננים, איזה התקן מומלץ להוסיף (כרטיס הרחבה מסוים)…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
HP NX9000 מסך 15.4" Pentium 4 2.0 Ghz 512MB RAM 160GB HDD (חדש, החלפתי לא מזמן) עמדת עגינה המחשב בן 5 שנים. כמה לדעתכם אני צריך לקחת עליו? תודה!
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אשמח לחוות הדעת שלכם על המפרט שבניתי תקציב של 3500 ש"ח קישור: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=210413
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
עוזב את הפי סי בשעה טובה. מחפש מחשב חזק (I5) * גודל המסך? 16 אינץ' לכל היותר. * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו). רצוי IEEE אך לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן, עדיף כונן קורא בלו ריי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
[glow=red,2,300] המפרט של השדרוג:[/glow] מעבד: (Athlon 64 +3200 (s-754 לוח אם: (AMD GIGABYTE K8NS (s-754 זכרונות: CL2.5 CORSAIR 512MB כרטיס מסך: xfx GeForce 6800GT 256MB מארז: Raidmax Cobra 822 סה"כ 5,120. עכשיו השאלות שלי: א. כדאי לי לחכות למעבדי ולוחות s-939 ? כלומר זה ישתלם לי מבחינה תקציבית?.. ב. במארז יש אופציה להוספת 4 מאווררים, מה שאני מתכננן לעשות, אפשר המלצה ל4 מאווררים שקטים וטובים במחיר טוב??... תודה.
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-