עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הנייד עבר שדרוג זיכרון ל DDR2 800 ובדקתי שהמערכת-winXP SP3- מזהה אותו. הורדתי את רמת הגרפיקה בוינדווס למינימום - נראה כמו win 95 ביום טוב - בתקווה שזה ישפר משהו, לא עזר... האם הוא אמור לאפשר ניגון סרטים ב 720P במצב super performance ? יש נגן ממולץ שיאפשר את זה באופן הכי אופטימלי? האם OC למעבד יעזור?

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  2. אני רוצה לשדרג את המחשב לצורכי משחקים בקטנה ו OC. קיבלתי את ההצעה הזו. המחירים ללא מע"מ. Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 239$ GIGABYTE 965P-DS4 s775, Conroe , P965, DDRII 800, PCI-E 232$ 2GB 1X2 DDRII 667MHZ twinmos - 224$ 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E gigabyte 143$ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 - 40$ THERMALTAKE 420W - 57$ ספק בלבד מה אתם אומרים על המפרט הזה ? אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב. :-). בעיקר הספק......האם הוא סביר ל OC או שכדאי משהו אחר ? תודה מראש על העזרה.

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  3. אני מחפש מחשב שמיועד לעבודה משרדית, להורדת סרטים (P2P). מיועד לעבוד על win xp. בעבודה ללא הפסקה של הרבה אנשים. עד 1500 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הזה שקיבלתי? מעבד AMD Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבד AMD ASUS - 3 Years Warranty M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות 1 GB DDR II 800Mhz PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך על הלוח חיבור DVI+VGA כרטיסי קול על הלוח כוננים- LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארזיםHJA-7610 MIDI 500W Max עכבר אופטי+גלילה כולל הרכבה סה"כ :1340 ¤ כולל מע"מ

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by avishaiar17,

טוב אז ככה... הינה המפרט שהזמנתי: מעבד Q6600 1390ש"ח לוח אם של GIGABYTE X38 DS4 940ש"ח זיכרונות SUPER TALENT DDR 2 ) 2X1024 320ש"ח( CL 4 הארדיסק WD 3200AAKS 320GB 390 ש"ח מאוורר למעבד A.C FREEZER 7 PRO 112 ש"ח מארז AEROCOOL EXTREME ENGINE 390 ש"ח ספק כוח CORSAIR 550 W אוHEC ZYPER 650W מה אתם מציאים?? לקחת המוכר התעקש שאני יקח את קרוסייאר (שניהם 550 ש"ח) ואני מוסיף עוד מאוור של זלמן 12 ס"מ לאחורה של המחשב...40 ש"ח אהה וכרטיס מסך 3870 של SAPPIRHE 1066 ש"ח עכשיו יש מספר דברים שאני לא סגור עליהם ... זכרונות ספק ומארז בזכרונות האם עליי לשנות חברה ?? סופר טלנט אמינים?? שווים את הכסף?? או שעדיף באותו סכום לקחת CL4 בחברות אחרות כמו קרוסייאר /OCZ /G SKIL / קינגסטון... ועוד... בק…

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  5. טוב חשוב להזכיר שקניתי את המחשב הנ"ל לפני שנתיים וחצי והוא עלה 5,500 שקלים לא כולל מסך. מעניין אותי לדעת כמה הוא שווה היום מפרט חדש כזה בחנות,וכשאלה שנייה מה אתם מציעים לי לשדרג במחשב כדי לשפר אותו intel q6600 2.40GHZ 8MB GIGABYTE GA-P35-S3G GeForce 8800GT 512MB 3GB DDR2 800 MHZ WD 2500AAKS 250GB coller master 590 מארז coller master extreme 500W צורב DVD GSA-H62N רמקולים SBS370

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  6. היום המחירים את המחשבים הניידים מאוד זולים ועם תמורה לא רעה בכלל אני צריך מחשב נייד לצרכיי אינטרנט, לא יזיק גם שיוכל להפעיל משחקים אבל בעיקר לעבודה מול אינטרנט, סרטים, הרבה מוזיקה. המליצו לי בעיקר על מחשבים של IBM, LG, NEC, DELL יש מיליון ואחר דגמים וסוגים. טעיתי לעצמי מה לבחור מה כדאי.. מה אתם אומרים?

7. Started by Shayb25,

שלום, לאחר שעשיתי מחקר גדול אני מתלבט בין 4 מחשבים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13367 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13358 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13337 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=13342 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  8. שלום יש לי עכשיו בהזדמנות מבצע בארגון המורים על מחשב של דל מעבד I3 הצרכים שלי ושל אשתי הם- בעיקר לימוד תורה מתוכנת תורת אמת ללא אינטרנט, וכן גלישה באינטרנט מיילים קניות חדשות וכדומה וכן זום וכן שימוש בתוכנות כמו וורד, אקסל, המרה של סרטונים לאודיו ולעיתים כתיבת תווי מוזיקה בפינהלה וכדומה האם אתה חושב שמחשב כזה יענה על הדרישות? וכן האם בהמשך הוא יתאים לתוכנות כמו קיובייס? זה המפרט דגם: Vostro Notebook 3501 מק"ט: V3501-111-B גודל תצוגה: 15.6" רזולוציית תצוגה: 15.6-inch HD (1366 x 768) Anti-glare Non-touch Display Narrow Border מעבד: 10th Generation Intel® Core™ i3-1005G1 Processor (4MB Cache, up to 3.4 GHz) זיכרון: 8GB אחסון: 256GB M.2 MVM…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  9. חרגתי כאן ב300 ש"ח. אני אוכל לעמוד בזה. אשמח להצעות לשיפור. את ההחלקיp אקנה בצפון (קריות/קרית שמונה) ככה שהאופציות שאני מכיר הן KSP/TMS/IVORY. אני יודע שRSM בעפולה אבל זה קצת רחוק לי. כמו כן אני מתכוון להרכיב בעצמי , ומע' הפעלה כבר יש לי מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: AMD Athlon X3 445 3.1Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪415 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪398 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪218 קירור למארז: THERMALTAKE 120 mm UV RED כמות: 1 - מחיר: ₪38 ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪191 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1…

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by theguy,

אני מחפש מפרט עבור אחי עד 2000 בלי מסך. שימושו העיקרי מיועד לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטי HD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההשפעה על המפרט גדולה אז כ-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטים (מיועד למהנדס אלקטרוניקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, דיסק קשיח וכרטיס גרפי (יש לי כבר את GT 220 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם …

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by etz,

שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Compaq Presario CQ61 שהסוללה שלו מתה כבר כמעט שנה. עד עכשיו זאת לא היתה ממש בעיה כי גם ככה היה מחובר לחשמל באופן קבוע אבל בקרוב הוא צריך לחזור להתנייד וצריך סוללה חדשה. המחשב כבר מזמן לא באחריות וגם בחנות שהוא נקנה בה לא הצליחו לעזור. אני די מתקשה למצוא סוללה שתתאים לו, ברור לי שאני מחפש בעצם סוללה של HP אבל איזו בדיוק? כאשר אני מוציא את הבטריה, על המחשב איפה שמחברים את הסוללה כתוב דגם HSTNN-Q39C, על הסוללה עצמה רשומים הרבה דגמים כאשר לפי מה שנראה ליי הדגם המדויק הוא HSTNN-IB72 וכל השאר הם דגמים תואמים. הרצתי חיפושים בזאפ על רוב הדגמים האלה ומצאתי דברים תואמים, כאשר ברובם אפילו רשומה הסדרה של הנייד הזה כנתמכת לצד סדרות נוספות של HP, הבעיה היא …

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by gombn,

יש לי מחשב ישן הרכיבים הבאים נשארים: צורב - Yamaha 3200 X32 cd - טושיבה X48 הרד דיסק - BM Telsto 40GB 7200 Floppy Disk - א זוכר איזה בדיוק מקלדת ועכבר - Optical Wireless Lodigt כל השאר צריך להחליף !! מעוניין במחשב למשחקים אינטרנט וגם הרצה של תוכנות תכנות(די כבדות) האם אפשרי ליצור מחשב טוב עם הרכיבים שנשארים ועוד תקציב של 2500 ש"ח פרטו תודה

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  13. ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי (אינטרנט, מסמכים, ווידאו..), מצאתי הצעה מעניינת , מחשב של חברת MSI במחיר של 3500 ש"ח, השאלה שלי היא האם המחשב הזה טוב או שהוא מתחמם מהר ונתקע כמו הרבה מחשבים אחרים.. המפרט: פלטפורמה AMD® Mobile Processor Turion64X2 nVidia Chipset מעבד AMD TURION 64X2 1800 X 2 TURION MOBILE TL-56X2 35W WOF Taylor מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב WXGA 800*1280 כרטיס מסך 6100 Nvidia GeForce זיכרון פנימי 512MB DDRII זכרון דיסק קשיח 80GB SATA 5400 RPM TOSHIBA כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD מידות ומשקל 2.9 ק"ג גובה 2.7-3.3 ס"מ, רוחב 35.8 ס"מ, עומק 25.9 ס"מ תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WIFI מודם פקס 56K, כרטיס רשת WiFi 10/100 יציאות VGA,USB X3,…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  14. שבת שלום לכולם, את המחשב שלי קניתי בעזרת חברי הפורום ולכן אני בוטח שגם הפעם יעזרו לי בבחירה המתאימה. לאחותי החודש יש יומהולדת והיא בקרוב חוזרת לקבע, מחפש נייד ידידותי שהיא תוכל לקחת איתה בנסיעות הלוך חזור וכמובן להשתמש בו בבסיס. המטרות העיקריות זה גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים. עדיפות לנייד שמגיע עם דיסק התקנה מקורי של מע' ההפעלה. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  15. המפרט שבניתי נבוסס על מעבד אינטל (אני מעדיף את המעבדים של אינטל). אשמח לדעת האם עדיף לי אותו כרטיס מסך אבל של יצרן אחר. כמו כן האם המארז מספיק טוב או שעדיף אחר.. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS http:…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by haim85,

[table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3470T[/td][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪899 [/td][/tr][tr][td]GB75MD3H[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪357 [/td][/tr][tr][td]C8G1600C9B[/td][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24[/td][td] 1 [/td][td] ₪287 [/td][/tr][tr][td]600-80GHN[/td][td]FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC[/td][td] 1 [/td][td] ₪326 [/td][/tr][tr][td]ZM70VALSI[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪44 [/td][/tr][tr][td]D2-400W[/td][td]Ippon D2 120m…

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by SuBeX,

עקב מעבר לעבודות תיכנות וצורך בנייד שיכול להריץ סביבות וירטואליזציה אני מעוניין במחשב הזה. אני לא מצליח למצוא חוות דעות קונקרטיות לגביו, בטח בגלל שהוא חדש... למישהו יש מידע עליו? יש אותו במחיר מאוד אטרקטיבי בnewegg. יש למישהו מושג אם אני יכול להזמין אותו עם כ. אשראי בינלאומי לכתובת בחו"ל? או שאני צריך להתקשר קודם לויזה ולשנות את הכתובת המקושרת לכ. האשראי שלי לכתובת שאני רוצה שישלחו את המחשב אליה בארה"ב?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  18. Started by NikkieMotors,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כי גם ככה זה גבולי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS:GO, Battlefield, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22"/24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  19. התקציב הוא עד 5K, אך אם אפשרי עם דרישות המערכת (ודרישותי מהמערכת) עדיף יותר לכיוון ה4K. תקציב ישולם במזומן. המחשב ישמש לעריכה גראפית בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור, ולעריכת וידאו בתוכנות פרימייר ואפטר אפקטס. בתכנון לקנות גם מצלמת וידאו HD בייתית, ולכן זה הכיוון לתמיכה של המחשב (אני יודעת שיותר כבד מDV). כניסה ל2 מסכים+יציאה למוניטור/טלוויזיה. FireWire. מחשב שקט. כניסה נוחה לUSB בפרונט המארז. דיסק קשיח למערכת: 160GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 8MB באפר? איזה חברה מומלצת? ודיסק קשיח שני לעבודות: 500GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 32MB באפר או 16MB? איזה חברה מומלצת? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83-GHz - ¤1638 עכבר: LOGITECH MX-1000 LASER CORDLESS MOUSE ¤366 (כפי שהציעו לי כתגובה ל…

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by vampirus,

שלום. אני הולך לקנות בימים הקרובים (בתקווה מחר ) מחשב חדש, וזקוק למספר המלצות. המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודת סטודנט (כלומר תכנות .net, גלישה אינטנסיבית, טיפה עריכת תמונות). החלטתי על המעבד (p4;2.6 התומך ב HT, מכיוון שזו קניה חד-פעמית יקרה לשנים הקרובות) מכאן מתחילות הצרות... איזה לוח אם (אינני הולך להתעסק עם OC אז אני צריך אמין ויעיל, עדיף עם כ.קול עליו וכ.רשת ושאר תוספות. אבל חשוב האמין!) איזה HD, איזה כרטיס גראפי (מבחנתי גם Nvidia GF4 בסיסי יספיק כי אינני משחק לרוב עם המחשב). המחשב אמור לתפקד לשנים הקרובות בצורה אמינה וחשבתי להשקיע עד 5000 ש"ח (לא כולל מסך שיש לי כבר) אבל בפחות כסף יהיה יותר ממבורך ;D ... בתודה מראש....

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאות ספורים - רק אם יש באמת עניין. 2. מה שימושי המחשב? שימושים משרדיים, המטרה העיקרית שהמחשב ירוץ מהר גם בזמן עומס - ושחומר הגלם יהיה איכותי, שלא יתקלקל מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש. מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, מסך. מי שלא מבין בזה לא חייב לעזור בזה ויכול לעזור רק במפרט המחשב, ובכל אופן אין לי קנה מידה למחירי השוק של הפרטים הנ"ל - והם לא קשורים לתקציב של המחשב בהרכבה. אנא ציינו את מחיר הציוד ההיקפי בנפרד ומשם נתקדם. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  22. שלום לכולם אשמח לעזרתכם, תקציב: עד 2500 אם לא תהיה ברירה אז יותר. * מטרות המחשב?| : עבודות משרדיות - עבודה אינטנסיבית באינטרנט ובאופיס ותוכנות פשוטות באיזור ה12 שעות ביום.| משחקים -לא משהו רציני, | צפיה בסרטים-מעט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?|:עדיף 14 אינצ-לא קריטי אם מייקר משמעותית , רוב היום מחובר למסך חיצוני גדול יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?| לא משהו מיוחד, משתמש בעכבר חיצוני * משקל רצוי?|סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?| רוב היום מחובר לחשמל, עדיף שיהיה לפחות 4 שעות- לא קריטי אם מייקר משמעותית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?| HDMI, VGA * Bluetooth? |כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?| 500 GB , לא מבין בסוגים * כונן אופטי?| כן * האם דרוש…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by ilia121,

היי, אני מעוניין להרכיב מערכת לעיבוד תמונה: פוטושופ בעיקר, ועיבודים כבדים במטלב. חשוב לי מאוד השקט ולכן ארצה את עצתכם בעניין. ברשותי i7-3770k לוח אם Z77 וכונן Intel SSD 520, 180GB. אני מעוניין לקנות את הרכיבים הבאים: [table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][td]G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 ‎[/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Asus HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI 2xDP PCI-E ‎[/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001‎[/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]‏Thermaltake Toughpowe…

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by avraham711,

השימושים: לימודים לבית ספר שיהיה אפשר לסובב את המסך ואז הוא יהיה כמו טאבלט משהו כמו אולטרקבוק עדיפות למסך מגע האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: כמה שיותר טובה מבחינת עלות-ביצועים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב תקציב: 3000-4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אם זה ממש שווה את זה יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה בערך אולי יותר חברת המחשב הנייד המועדפת: לא משנה העיקר שיהיה אמין מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה גודל כונן קשיח מועדף: לא משנה משקל הנייד המועדף: שלא יהיה יותר מדי כבד גודל הצג: לא קטן מדי עדיף יותר מ13 אינץ זמן סוללה רצוי: ממוצע+ צבע המחשב הרצוי: לא אכפת אפשרויות נוספות במחשב: מה מטר…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by yakir_123,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בזמן שהותי בחו"ל יש כל כל הרבה מחשבים וכל כך הרבה הצעות שראיתי שאני כבר הולך לאיבוד ואני בטוח שתוכלו לתת לי המלצות על מחשב שיתאים לי אלו הדברים הקריטיים שחייבים להיות כלולים במחשב: גודל מסך 15 אינץ' hard drive ssd 128/256 זמן סוללה לא קצר (לפחות 5 שעות ב-פועל) מעבד: עדיפות לדור רביעי אבל לא חובה גם דור שלישי i5 או i7 זה בסדר משקל : לא יותר מ 1.9 ק"ג (אני יודע שזה מקפיץ את המחיר משמעותית אבל זה הכי חשוב לי כי הוא יהיה בתיק שלי רוב הזמן) כמו כן עדיף שלא יתחמם יתר על המידה. כמו כן אני אעדיף חברה שתספק אחריות גלובלית כך שאם אתקל בבעיה במחשב יהיה לי למי לפנות (אפילו בתוספת תשלום סביר). בנוסף הבנתי שיש חברות שנותנים מבצעים לסטודנטים אבל אני משע…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים