עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם, 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 עם סטייה של עד 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים משחקים משחקים. יש לי מסך די ישן שכרגע הרזולציה שלו היא 1680X 1050 בעתיד אני אשדרג ל מסך Full HD רוצה להריץ את המשחקים על הגדרות מקסימליות או גבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. ציינתי לעיל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא אכפת לי מצידי שיהיה לו רעש של …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם =] הייתי רוצה שתמליצו לי על מפרט מחשב חדש, כמה נקודות חשובות לציון: * המחשב יהיה מיועד לגלישת אינטרנט ברובו, ז"א זה לא אמור להיות מחשב חזק. *תקציב: 1500-2000 ש"ח. אפשר חריגה אבל קטנה. *לא כולל מסך, מקלדת עכבר וכו'. נטו מחשב. *השקט של המפרט לא חשוב לי...ז"א לא משנה לי אם יהיה רועש או שקט מאוד. בוא נגיד 4. *לא אעשה למחשב זה אוברקלוק. *בלי מערכת הפעלה. זהו...אני מקווה שלא החסרתי שום פרט חשוב. תודה רבה על ההמלצות!

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by liloli,

שלום רב. רכשתי כרגע מחשב נייד באינטרנט ממש לפני מספר דקות. ורק לאחר מכן התחלתי קצת לחקור, הדגם שרכשתי הוא זה LENOVO ThinkPade Edge 0301-GRG Core i3-370M 4GB 500GB המפרט שלו הוא: המעבד החדש Core i3-370M. זכרון 4096MB DDR3 במהירות 1066MHZ נפח דיסק ענק של 500GB מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64bit מסך 15.6 HD LED כרטיס רשת מתקדם בתקן N עם Bluetooth 2.1 קורא כרטיסים 7 ב-1 כולל ממשק HDMI 3 שנים אחריות במעבדות LENOVO כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח ולאחר שראיתי עוד קצת דגמים אני מתלבט בינו לבין LENOVO ThinkPade Edge 0301-DGG Core i5-450M 2GB 320GB המפרט: מעבד: INTEL Core i5-450M 2.26 GHz # זכרון : 2048MB DDR3 1066Mhz # נפח דיסק : 320GB # עיצוב מהמם וחדשני …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AboveBeyond,

שלום , האם סוללה במחשב בעל כרטיס מסך חיצוני תחזיק יותר זמן או פחות זמן מאשר מחשב ללא כרטיס מסך חיצוני תודה!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום, אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט בתקציב של 3500 ש"ח, יש אפשרות למשחק בתקציב, בעדיפות שלא. אין צורך בכרטיס מסך, אפשר ללכת גם על אונבורד. המחשב צריך להיות מעל הממוצע לשימוש משרדי (שהכל ירוץ פיקס... הכוונה לאופיס ושאר ישומים בשימוש מצוי). חשוב לציין שהמפרט מיועד לאדם מבוגר, לכן המסך צריך להיות קל על העיניים.... למחשב לא צפויים שדרוגים, ועדיף שיכלול גם צורב DVD אם אפשר שיהיה שקט בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב - עדיף האם לתת עדיפות בתקציב לזכרון או למעבד? תודה! (המטרה היא להכניס ב3500 גם את המסך....)

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

בימים אלו אני מחפש אחר סוללה חדשה בת 9תאים למחשב נייד של חברה שלי - LG X110. היא מעוניינת בזמן עבודה ארוך, וה3 תאים שהגיעו עם המחשב ממזמן כבר לא מה שהיו. אני אפילו לא אטרח לברר בארץ שכן המחירים פה בתחומים הללו תמיד יקרים מאוד. הסתכלתי בחו"ל, ונתקלתי באלטרנטיבות לא מקוריות. יש 2 אופציות שראיתי, האחת ב EBAY והשניה סתם באיזה אתר כלשהוא שמתעסק בנושא. אינני מכיר את הנושא והמקומות המומלצים ומה מותר ומה אסור בתחום הזה, לכן אשתף אתכם ב-2 לינקים ואשמח לחוו"ד או המלצות אחרות. 1. http://cgi.ebay.com/9cell-Battery-Advent-4211-U100-Mini-E1210-LG-X110-/120381216611?pt=Laptop_Batteries&hash=item1c07479763 2. http://www.global-laptop-batteries.com/msi-laptop-battery/9-Cell-LG-X110-B…

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות שהמחשב יכול להריץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כה יש צורך במחיר 1200 למסך אפשר להוריד במחיר ולהעביר למפרט לריכיבים אחרים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?לא צריך שקט אבל לא טרקוטר שיהיה שביר כזה בין 5-6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני חיפשתי לבנות מחשב נייח ל3 עד 4 שנים שיעלה את כול המשחקים החדשים או רובם התקציב שלי היה עד 7 אלף יש משהוא שאתם ממליצים לשנות? בניתי אותו ב ksp לפי המלצת חבר מה אתם אומרים עליו? האם הכרטיס גרפי מספיק חזק? ועוד שאלה מה החשיבות של המארז? והאם כדאי לי לקחת מארז יותר זול? מעבדי אינטל Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור CoolerMaster V10 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2x…

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  9. יש ברשותי את החלקים הבאים: מעבד intel i7-870 לוח אם intel DH55TC הסיבה שאני צריך את המפרט מאחד מן הסניפים שהזכרתי בכותרת היא שאני לא יודע להרכיב מחשב מאפס לבד, ולכן אני לא יכול להזמין את המחשב באינטרנט - צריך למסור את החלקים לחנות על מנת שהם ירכיבו לי אותה - ואני מניח שאם אני אקנה את שאר הרכיבים דרכם אז המחיר עבור שירות ההרכבה יהיה סביר. תקציב שאר הרכיבים הינו 2100 כולל מסך, זיכרון 4GB, מקלדת ועכבר אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (וכמובן מארז, ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך והרכבה) אני הולך להשתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט אבל ייצא לי לא מעט גם לשחק במשחקים חדשים (starcraft2) ומדי פעם קצת גרפיקה (בגלל זה אני רוצה זכרון של 4GB) עכשיו אני אנסה לענות על כמה שאלות שבטח יעלו ב…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום שלום! אשמח שמחה גדולה אם תוכלו לייעץ ולהמליץ לי על מחשב נייד סוס, בעל מעבד חזק מאוד וכרטיס מסך טוב, עליו אוכל לערוך וידאו (על תכנת premiere cs4, בין השאר). הקאץ': אני צריכה שתהיה בו כניסת FireWire או Expresscard, לשם דגימת ווידאו. המפרט שלו צריך לנוע בין המפרטים של ה-HPים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4992&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5922&CatCode= אבל ממש לא לחוץ לי על HP (גם זה לא ממש אפשרי, לשני המחשבים הנ"ל אין את הכניסות הרצויות...) קיצר - Dell, HP, טושיבה, הכל הולך - רק לא מאק. המון המון תודה מראש, ענת :bunny:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by doni27,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד 15.6 אינץ בתקציב של עד 3000 ש"ח וחוב לי שתיהיה בו יציאת HDMI ראיתי 2 מחשבים vostro 3500 vm-rd33-4341 של DELL או Dell Inspiron N5010 i3-350M GMA HD שניהם בערך באותו מחיר , איזה ביניהם עדיף ? והאם יש משהו יותר טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by dudisrea1,

כבר הרבה זמן שאני מחפש דרך לעשות זאת... קניתי LAPTOP של LENOVO U550 אבל הבעיה אצלו שבמקום שה-CTRL יהיה בצד שמאל בסוף בסוף... יש את ה-FN, אני רוצה להחליף ביניהם, מישהו יודע כיצד לעזור לי ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. המפרט הנוכחי הינו: AMD A64 3000+ Hynix 512x2 DDR400 dual channel DFI lanparty UT Ultra-D Sapphire HD4670 512mb Western Digital 120Gb 7200rpm 8Mb buffer SATA2 Creative SoundBlaster Live! 24-bit 5.1 channels Asus combo drive OCZ modstream 520Watt Gigabyte Aurora tower ואנו מעוניינים לשדרג בכ-900 עד ל-1000 ש"ח מעבד ולוח אם ובנוסף נקנה בנפרד קיט 4 ג'יגה של DDR3. חשבנו על: Gigabyte GA-880GM-UD2H ב-450~ ש"ח + AMD Athlon II X4 620 ב-520~ ש"ח האם יש טעם בשדרוג כאשר ה-hd4670 ייכלל במפרט החדש? האם ההשקעה הזו שווה את התמורה או שכדאי לחסוך לשדרוג מקיף יותר? מטרות: גיימינג, בעיקר starcraft 2. OC בא בחשבון, המעבד הנוכחי רץ על 2.6 ג'יגה בקירור אוויר עד לפני שנה.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by benor,

לפני כ-10 חודשים קנינו לאחותי את הנייד הבא: Acer Aspire AS1410 המחשב תפקד מצוין עד שלפני שלושה שבועות המסך שלו החל לשבוק. (חיבור של כרטיס המסך למסך חיצוני - הציג תמונה כראוי) המחשב עדיין נמצא באחריות והוא נמסר למעבדה לפני שבועיים וחצי. מהו זמן הגיוני וסביר לטיפול במחשב נייד, בפרט בבעיות שמקורן במסך? בכל פעם שאנחנו מתקשרים למעבדה מספקים לנו תירוץ אחר, ונאמר לנו להתקשר בעוד מס' ימים. "בכתב האחריות" לא צוינו שום התחייבויות כאלו ואחרות. סתם דף ריק מתוכן, שמציין מי נותן את השירות ולמי צריך לפנות.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. הי, חברה שלי צריכה נייד חדש, ובנתיים ה- Dell Studio 1558 Core i5 נראה לנו בחירה טובה. כמו הדגם הזה - http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=2DELLSTU1558&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה הדגם שמגיע עם 500GB, 4GB RAM, ATI Mobility HD4570 ורזולוציה של 1920*1080. לא מצאנו חסרונות ממשיים, רק ראיתי שהוא נמצא כבר כמה חודשים בשוק ואולי הוא כבר 'מיושן'. רציתי לדעת אם למישהו יש הערות לגבי הדגם הזה (דברים שכדאי לדעת) או אם יש הצעות לדגמים שאולי עדיפים על פניו. כמובן שהמחשב אמור להתאים לתוכנות כמו Photoshop/Flash ואולי בעתיד קצת תלת-מימד.. תודה!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי פה אז תרחמו עלי. אני רוצה להרכיב מחשב. השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט סרטי HD ואני מריץ הרבה את תוכנת הGNS3 (למי שלא מכיר זה תוכנה שמאמצת מאוד את הCPU) אני לא קונה מחשב כל שנה לכן אם יש צורך אני יוסיף כסף על טכנולוגיה שתיהיה שימושית בעתיד כגון USB3. מעבד: בעיקרון אני רוצה את ה 930 i7 אבל בהרבה מקומות ראיתי שחבל על הכסף וכדי ללכת על הi5 מה כדי? לוח אם: חשבית ללכת על GA-X58-USB3 בעיקר כי הוא היה הכי זול שמצאתי זיכרון: התלבטות בין 6G ל 4G, כמו כן איזה חברה כדי ואיזה תדר. ספק: מה כדי? איוורור איזה מערכת איוורור אני צריך? את כל זה אני מרכיב בתוך מגירת עץ עם פתחי איוורור אז אני לא צריך מארז, ואת כל שאר הרכיבים כבר יש לי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  17. AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1117 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2208 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 TwinTech GeForce GTX460 1024MB XT OC Edition GDDR5 מחיר מבצע מלאי מוגבל, יחידות 1 ₪1027 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2136 צורב LG …

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  18. מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט, מעט תיכנות בסיסי ומשחקי קומפי לילדים. מערכת הפעלה Windows7 32 ביט- אני מודע לכך שלא אוכל לנצל כרגע את כל הארבע גיגה זיכרון. יש לי מסכי 19" של סמסונג SyncMaster 930B כניסת DVI\VGA ו-SyncMaster 913N כניסות VGA לדעתי אוכל להסתפק בכרטיס המסך של לוח האם - בכל מקרה אם יהיה צורך תמיד אוכל להוסיף בהמשך (במגבלות ספק הכוח). בסה"כ לא מחפש אופציות שידרוג. תקציב: עד 2300 ש"ח. המחירים מחנות KSP אני לא סגור על ספק כוח ומאוורר למעבד. אני מודע לחשיבות של שניהם ואשמח להמלצות על דגמים טובים במחירים סבירים - אולי מחנויות אחרות. CPU: Intel Core i5 650, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray - 815 NIS Motherboard: Gigabyte H55M-D2H s1156 Core i3/i5/…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שיהיה מחשב שיוכל להריץ פוטושופ בצורה טובה, יחד עם כונן קשיח של 500 גיגה. מסך גדול עדיף. ועדיפות לחברות ACER או Dell.. תודה!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by Eshel Hotel,

למה המחשב הזה טוב ?! הצעה שקיבלתי מחנות ליד הבית . CPU AMD Phenom II X4 965 Black Edition - שלוש שנים אחריות 823.00 ש"ח ( מזומן ) Gigabyte MA-78LMT-S2 - שלוש שנים אחריות - 254.00 ש"ח ( מזומן ) PATRIOT DDR III 2GB 1333MHZ - שלוש שנים אחריות - 114.00 ש"ח ( מזומן ) Western Digital SATA2 500GB WD5000AADS - שלוש שנים אחריות - 185.00 ש"ח ( מזומן ) Palit GT240 1GB DDR5 128BIT - שנתיים אחריות - 432.00 ש"ח ( מזומן ) SONY DVDRW SATA X24 - שנתיים אחריות - 102.00 ש"ח ( מזומן ) ALPHA NZXT + 2 X 12CM - מחיר 266.00 ש"ח ( מזומן ) SEASONIC SS-500ET - שלוש שנים אחריות - מחיר 349.00 ש"ח ( מזומן ) === סה"כ 2525,00 ש"ח === חוות דעת , תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by AboveBeyond,

שלום , רוצה לקנות מחשב נייד ראיתי שיש 2 סוגי מעבדים בסדרת i3 יש את הרגילים כמו Core i3-370M וראיתי שיש גם Core i3- UM רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם , בביצועים וכו תודה!

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. חג שמח. נדרש מחשב בלבד- ללא עזרים (מקלדת, עכבר, מסך, כונן דיסקים). לשימוש בתוכנת arcview- צפייה במפות ותכנון צירים. תודה.

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by AboveBeyond,

מחפש מחשב 13 אינצ , קל , מעבד i3 כרטיס מסך לא חובה לשימושים של אינטרנט אופיס ואולי קצת סרטים לדרכים (רכבת) שיהיה אמין וזמן סוללה סביר התייעצתי איתכם בעבר המלצתם לי על dell 3010 קצת בעייתי יש לו מסך מבריק וזה מאד מציק או vostro 3300 עכשיו דפדפתי קצת בפורום וראיתי בכמה מקומות את המחשב : Lenovo ThinkPad Edge 13 NV122IV http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11133 לא מצאתי ביקורות עליו באינטרנט בכלל , יש לו שם אחר בחו"ל? אם אפשר חוות דעת עליו תודה!

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by guy9494,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ושימוש ביתי רגיל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ' 1650X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אין משהו ספציפי. המשחקים המודרנים כגון COD, CRYSIS וכו.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by ofirroze,

שלום לכולם. אני מחפש לפטופ לא יקר (עד 4 אלף), אך מהיר ואמין. עדיף שיהיה גם כרטיס מסך סביר (למשחקים יותר כבדים) וכונן קשיח עם מקום של מינימום 500GB. מטרות: לימודים, משחקים כבדים וקלים, עיצוב גרפי. הסתכלתי על המכשיר הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778200 מה דעתכם? אמין וטוב או שניתן למצוא תחלופות טובות יותר. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.