עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תראו אין לי תקציב מוגדר. זה יכול להיות מחשב ב-2K וגם ב-ב-6K. המטרה היא כזאת אני חייל, וחוזר סופשים הביתה אבל במשך השבוע שאר המשפחה משתמשת בו השימושים שלו הם בעיקר גלישה באינטרנט. לשמוע מוזיקה (מחברים אותו לסטריאו) להוריד סרטים וסדרות תוכנות עריכת סרטים ותמונות (פוטושופ וכאלה) אבל לא ברמה גבוהה אלא ברמה חובבנית. ולגבי משחקים - אז שיוכל לסחוב משחקים אבל לא ברמה גבוהה ושיראו הכי חד והכי מהר שיש יעני לא ממש גיימר. מדי פעם ככה להוריד איזה משחק מגניב שיוצא לשחק בו טיפה וזהו. ללא מסך, ללא מקלדת,עכבר וגם לא צריך רמקולים שיהיה בו גם צורב אופטימלי שמעתי על LG או NEC הנפוצים האלה. זהו בערך אם אפשר המלצה לתקציב בשביל מחשב כזה וגם על הדרך מפרט אני אודה לכם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אני משתמשת בVegas Pro לעריכת וידאו, ופוטושופ לעריכה גרפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין לי משחק ספציפי. רוצה להריץ משחקים מהשנים האחרונות באיכות כמה שיותר גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920, מסך 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by FatallChill,

טוב אני מחפש מפרט בשביל עבודות משרדיות , דואר אלקטרוני, SKYPE ואולי לראות איזה סרט מידי פעם מפרט כזה יספיק ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2575

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by Roi Chen,

אהלן, התחלתי לחקור לגבי קניית מחשב חדש והתחלתי להסתכל על איזה asus zenbook pro שקורץ לי, הנקודה זה שהיום יש לי asus vivobook שעובד אמנם אבל איכות הבנייה שלו לא הייתה כל כך טובה (תחתית שהתנפחה, צירים לא עמידים) ובקיצור רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון לאורך זמן עם הסדרות היותר נחשבות של asus ואיך הם מבחינת איכות בנייה?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  5. אז ככה.. התקציב שלי הוא עד 5,500 אני אומנם לא גיימר אבל רצוי שאם אני יחליט להתקין פה משחק שם משחק יעבוד סבבה רוב העבודה על המחשב היא אינטרנט סרטים מוזיקה אולי קצת עריכה פה קצת שם לא יותר מדי שתי מחשבים שהיו נראים לי זה הTOSHIBA Stalellite a300-17s וה HP Pavilion DV9750EJ יש לציין שזה המחשב הנייד הראשון שלי וראיתי שפרמטר חשוב בבחירה אצל אנשים הוא המשקל.. למרות ששלוש וחצי קילו לא נראה לי כזה נורא הוא ילווה אותי בבית בצבא ואחרי צבא בלימודים אלה מפרטים של המחשבים שציינתי אבל אם במחיר הזה יש לכם מחשבים טובים יותר אני אשמח לקבל הצעות המפרטים: יצרן: HP דגם: Pavilion DV9750EJ מעבד מעבד: Intel Core Duo T7500 מהירות: 2.2 GHz זכרון מטמון: 2 MB רמה 2 זיכרון: 2048MB(2x1024MB) נפח מ…

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by אנונימי,

הנה המפרט: AMD ATHLON XP 2600 BOX RETAIL - 580 ABIT NF7-SL - 530 OCZ PC3200 400mhz EL DDR 512MB ENHANCED LATENCY - 715 WD 120/7200 SATA 8MB - 665 CLUB3D RADEON 9800SE - 1150** SAMSUNG 763MB - 880 SAMSUNG X52 - 128 כונן דיסקטים 1.44 - 40 COMPUCASE CI-6A19 WHITE - 345 VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD - 175 Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN - 114 sum = 5322nis ** אני החלטתי לנסות ל"פתוח" את כרטיס המסך עם הדריוורים של אומגה, במידה וזה לא ילך, כלומר הפתיחה לא תצליח אני יחליף את הכרטיס ב9600XT. כרגע זה המפרט של המחשב שאני הולך לקנות אבל כלום עוד לא סגור :-\ ואני ישמח לקבל הצעות לשיפורים ממכם.

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by oza87,

אהלן חברים! שבוע הבא כנראה סוף סוף אני מתחדש במחשב חדש ורציתי שתתנו לי חוות דעת על המפרט הזה שתפרתי אותו באמת לפי הצרכים שלי והם: בעיקר משחקים(Battlefield4/3 וכו') ברמה של 1080P , אוברקלוק של עד 4.3 ,ו Crossfire/SLI בעתיד.....המפרט: חלקים שאני רוכש שבוע הבא: מעבד: Intel Core i5-4670K Haswell Box מחיר: 1210 ש"ח מאוורר למעבד: Noctua NH-U12P SE2 מחיר :235 ש"ח לוח אם: Asus Z87 A מחיר: 785 ש"ח זכרונות: Corsair 8GB DDR3 1600MHz Vengeance LP 2X4 מחיר: 375 ש"ח מארז: corsair C70/zalman Z5 plus כרגע לא הוחלט או C70 יד שניה או זלמן חדש מחיר: 300 לזלמן חדש 400 למשומש חלקים שברשותי כבר: כרטיס מסך:Sapphire 7870XT with boost ספק כוח: seasonic M12II 620W כונן קשיח: WD Caviar blue 720…

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  8. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IPC-D0-C3227NL-WB-FM0 מחשב קטנטן ללא אוורור,ישמש לגלישה כבדה ברשת,כולל הורדות וכו,שימושי משרד בסיסיים(power point) וצפיה של סרטים ברזולוציה גבוהה שיוזרמו בעזרת סטרימר לטלווזיה.המחשב סמוך לחדר השינה ולכן חייב להיות שקט לחלוטין ומארז קטן ככל הניתן 2500 שח פלוס מינוס. יש רעיונות? ללא ציוד היקפי (מפרט בלינק או בתחתית הדף) מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לא לחרוג אך לא על חשבון ביצועים עכשווים או עתידיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה קלה מאוד של סרטים ותמונות,סרטים גלישה ,הורדות, מתחבר לס…

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים (לא הכי כבדים, אבל דיי כבדים). כולל ציוד הקפי (לא משנה אם המסך דק או לא, מספיק מסך פשוט 17 אינץ'). לגבי כרטיס המסך, קראתי על המלצות על הכרטיס GeForce 6800GT, ומצאתי אותו במחיר יחסית זול (1577 ש"ח). לא יודע אם מותר לכתוב פה את האתר שמוכר, אם כן אני אכתוב אותו. אני מעוניין גם ב-1000 מגה RAM, וב-160 ג'יגה זיכרון קשיח SATA (אני לא הכי מתמצא בזה, אבל ממה שהבנתי עדיף SATA). עכשיו אני קצת בדילמה: מה יותר עדיף, INTEL או AMD? ה-AMD יותר זול, אבל לא יודע אם יותר אמין. ראיתי מחשב עם מפרט נחמד עם AMD 4200 Dual core (בכ-6,000 ש"ח), אז האם זה שווה את זה? והאם כדאי לי לקנות motherboard שיש בו nforce4? אה, והעיצוב של המחשב ממש ל…

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  10. שלום לכולם. המחשב משמש למסחר. אני זקוק למחשב חזק כך שאני אלך על מעבד כפול ליבה של אינטל עם גיגה זיכרון פנימי. מה חוץ מזה? לא יודע. תעזרו לי. האם בכלל יותר זול לקנות שתי מחשבים ? אני מעדיף שלא בגלל התחזוקה ובגלל הKVM. אשמח לקבל פיתרון למחשב עם 4 מסכים. ד"א בשלב ראשון אני אקנה 2 מסכים ורק אחר כך אקנה עוד שנים. תודה!

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  11. ההתלבטות שלי היא איכות הייצור ואיכות המחשב עצמו. אני לא יודע איזה מחשב עדיף לי מבחינת איכות המחשב (בנייה) הראשון הוא חברת DELL: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1530-t8300.htm אני עושה לו הרחבה של 2G זיכרון השני הוא חברת HP: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819767.html המפרטים של הHP הרבה יותר טובים חד משמעית! השאלה היא האם מהבחינה של עמידות לזמן ואיכות הבנייה של HP שוות ערך לDELL אני יודע שDELL הם ממש טובים ואיכותיים ואני לא הכי סומך על HP כי הם תמיד נראו לי חברת שוק. אני רואה שהHP הוא זוק יותר וגם חזק יותר ולכן חייב להיות משהו שיצדיק את העניין הזה המחשב של חברת DELL עם נתונים נמוכים יותר ועדיין יקר יות…

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by finix,

אני מחפש מחשב סבבה במחיר לא יקר אני כרגע סטודנט שמחפש משהו ללימודים + אפשרות משחקים סבירים, התקציב שלי עוד 3000 ש"ח ומצאתי מחשב שהוא יחסית זול עם מפרט טוב. אם מישהו יודע על מחשב שיותר טוב מבחינת ביצועים עד 3000 ש"ח אני אשמח לדעת תודה. פרט המחשב שראיתי:והמחיר הוא 2650 Lenovo IdeaPad G580 MBB99IV Intel® Core™ i5 3230M Processor, 2.6GHz - up to 3.2 GHz, 3MB Cache זיכרון4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח500GB Sata תצוגה 15.6'' High-Defnition LED (1366x768), 16:9 Widescreen מאיץ גרפיNVIDIA® GeForce® GT 635M with 2GB DDR3 VRAM כונן אופטיTray-in Rambo drive (DVD/CD Combo burner/reader) תקשורת אלחוטית802.11bg/bgn כרטיס רשתEthernet 10/100M בלוטות'…

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  13. אני קונה מחשב היום/מחר בסביבות ה4000 ש"ח רצוי שיהיה כרטיס מסך הכי חזק שאני אוכל להשיג הסכום הזה תודה לעוזרים * מטרות המחשב? משחקים קלים עד קשים, צפיה בסרטים, ועבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ולא משנה מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא חשוב * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם…

• 15 תגובות
    • 986 צפיות
  14. אני מחפש לחדש את המחשב שלי, פנטיום 3 866. המחשב משמש אותי לאינטרנט, סרטים ועבודות משרדיות. אני מעוניין במחשב די מהיר עם אופציה למשחקים חדשים. אבל המשחקים זה בעדיפות שניה. בינתיים זה מה שהרכבתי בפיסי לוג'יק: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX - 890 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W - 340 GeIL 512MB (2x256MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory - 350 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card - 681 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard - 800 הרכבה 160ש"ח. סה"כ: 3221.61 כמובן אשמח אם מישהו יתקן אותי או יאשר את הבחירה שלי. אין לי מושג במחשבים.

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  15. שלום, הסאונד של המחשב שלי לא עובד אחרי שינה ולפעמים גם אחרי ריסטראט. במנהל ההתקנים מופיע שבקרי הקול עובדים כשורה ומעודכנים. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  16. שלום, בבקשה המליצו על מפרט למחשב שישמש לעריכת סאונד אך גם לשימוש ביתי רגיל (עד 3K, אם ניתן - ללא חריגות). המחשב לא מיועד למשחקים ואין צורך ב OC. אין צורך בציוד היקפי וגם לא בכרטיס קול, עם זאת נדרשת תאימות לכרטיס הקול הבא: http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192.html רמת שקט נדרשת: 8/10 יש צורך גם במערכת הפעלה ובהרכבה לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך תודה!

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by gombn,

יש לי מחשב ישן הרכיבים הבאים נשארים: צורב - Yamaha 3200 X32 cd - טושיבה X48 הרד דיסק - BM Telsto 40GB 7200 Floppy Disk - א זוכר איזה בדיוק מקלדת ועכבר - Optical Wireless Lodigt כל השאר צריך להחליף !! מעוניין במחשב למשחקים אינטרנט וגם הרצה של תוכנות תכנות(די כבדות) האם אפשרי ליצור מחשב טוב עם הרכיבים שנשארים ועוד תקציב של 2500 ש"ח פרטו תודה

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by SyRenity,

היי. מחפש נייד לצרכים עסקיים (אופיס, מצגות), ולהרצת סביבות פיתוח מודרניות. הנייד צריך לכלול: * מסך גדול - 13 או 14 אינצ', עם תצוגה איכותית בעלת זווית צפייה רחבה, וציפוי נגד השתקפות * זמן עבודה ארוך * מקלדת נוחה * כמות זכרון נדיבה - 3 או 4 GB * דיסק מהיר - עדיף 7200 RPM * יכולת לנגן סרטי HD (יתרון איך לא חובה) התקציב עומד בתווך של 4500-5500 ש"ח, אני יכול גם לקנות מארה"ב דרך חברים. תודה מראש על המלצות.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by KobyC92,

היי, אני מחפש מחשב + מסך שמצופה מהם לגיימינג ופעולות בסיסיות (גלישה באינטרנט וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assasins creed origin, NFS payback, far cry 5, the witcher 3, COD:WW2, Overwatch ומוכנות למשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by com,

אהלן חבר'ה.. אני מאוד לא מעורה בשוק החומרה העכשיו, לכן אני צריך הצעת מחיר.. לדוד שלי. מה אנחנו צריכים, אז ככה: המפרט הוא לילדות הקטנות שלו. הגדולה בת 10. הדוד עצמו, אם ישתמש במחשב, הוא ישתמש בשימושים הכי בסיסים שיש. אנחנו בונים בעצם מין מחשב לשימוש "משרדי" כזה. הדרישות: *יציבות. מה אני מתכוון שאני אומר יציבות? לחבר שלי יש מחשב עם מעבד 2.8, וגיגה זיכרון. המחשב שלו כל שניה נתקע, מגיב נורא איטי, לא יציב. למרות שיש לו פי שתים כוח עיבוד משלי, ושלי עובד חלק. קיצר, שיהיה יציב ויעבוד חלק. *כוח עיבוד +כרטיס מסך - בכלל לא דרוש מערכת חזקה בטירוף. רוב הזמן אני מניח שהמחשב ישמש לאנטרנט, למשחקים של ילדים קטנים (שאני מאמין לא צריכים מאיץ גרפי רציני, לפחות עד שהם יגיעו לגיל 15.. (והם גם…

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by Nadab,

שלום לכולם! אני מרכיב מחשב לאולפן מוסיקה שהשימושים שלו הם ,cubase7+vst ואינטרנט בלבד! יש לי תקציב של עד 7000 ש"ח להרכיב מחשב חזק ככל האפשר, והשאלה שלי היא איזו קונפיגורציה עדיפה לשימושים הנ"ל? 4820K X79 quad channel memory או 4770K z87 dual channel memory או הצעות אחרות שלכם... תודה.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by pakomako,

אני לא צריך מחשב שלם אני צריך: לוח אם מעבד - אינטל quad זכרונות - 4 GB DDR3 שני מארזים אחד למחשב ישן יותר ואחד למחשב שיכיל את מה שנתון למוזיקה ומשחקים, יש לי כבר כרטיס מסך.. אם אפשר מארז הכי שקט שאפשר אפשרות לחריגה קטנה... .

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by guyגיא,

היי מעוניין לקנות טאבלט של אסוס ASUS Transformer Mini T103HAי https://www.asus.com/il/2-in-1-PCs/ASUS-Transformer-Mini-T103HAF/ כשראיתי ביקורות עליו ביוטיוב ראיתי כמה סרטונים על בעיות של הטענה של טאבלטים של אסוס (הטאבלט מת אחרי שימוש של כמה שבועות כנראה כפתור ההדלקה נשרף). השאלה היא האם זה בעיה נפוצה כלומר האם אסוס ידועה כחברה עם בעיות אמינות כמו שתיארתי? או בעיות אחרות שאני צריך לדעת עליהן לפני שאני קונה את המכשיר הזה? הטאבלט אמור לשמש ללימודים כטבאלט סרטוט (בנוסף ללפטופ). המון תודה

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  24. יש לי מחשב ישן Intel(R) 2Quad Cpu Q6700 @ 2.66Ghz 2.67Ghz Ram 2gb System 32bit Os x64 bit based processor המחשב קצת איתי עכשיו הבן שלי התחיל קצת לשחק במחשב .. האם יעזור להוסיף עוד 2gb לזיכרון?

25. שניהם עם זיכרון של 2 גיגה אשמח אם תעזרו בבחירת כרטיס טוב למשחקים למחשב נייד. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים