ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד AMD 64 ביט ו3 גיגה הרץ. 1024 זיכרון R.A.M. ו160 גיגה ביט. אפשר ב2 כרטיסים את הראם. ללא מסך ללא צורב וללא ציוד הקפי. וקירו טוב למעבד. ועם מארז וספק.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם במחשב בו כנראה אתכנת קצת, יש לשים לב לדגשים מיוחדים בעת בחירת הרכיבים? שאלה נוספת - אבא שלי רוצה לקנות במקום כונן קשיח - מחשב נייד ולחברו למסך. אני חושבת שהביצועים ירדו והמחיר יעלה. הוא טוען שלפי המוכר בחנות אכן המחיר יעלה קצת אבל הביצועים לא ייפגעו, והמוכר אומר ש"כיום כולם קונים נייידים". נשמע לי ממש שטויות אבל אשמח לשמוע את דעתכם גם לגבי זה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני חדש כאן , מקווה ליהנות בקרוב אני עומד לשדרג את המחשב שלי (או איך שתרצו לקרוא לזה). הרכיבים שחשבתי לקנות אותם הם: - מעבד Intel Core 2 Duo E6600 - לוח אם של ג'יגהבייט (S3 או משהו כזה , לא זוכר את הדגם המדוייק) - זכרונות: 2GB (2X1024)של קינגסטון (DDR2 ,667MHZ) כל זה ביחד יעלה לי בערך 2200 ש"ח. כאמור, התקציב שלי הוא עד 3100 ש"ח, כך שנשארו 900 ש"ח פנויים לכרטיס מסך (אבל בכל זאת, אפשר עד 1000 ש"ח בשביל זה). הייתי רוצה שתמליצו לי על אחד כזה שיהיה כמה שיותר חזק בתקציב הזה. (אני לא גיימר כבד אבל בכל זאת רוצה כרטיס מסך מהדור החדש שיש היום). תודה רבה לעוזרים !
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מגבלה, אבל מעונין לשמור על המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ועבודה בוורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כאמור,מפרט גיימינג ותכני HD עד 4.5K עם אפשרות חריגה של 500 ש"ח. המחשב יהיה בסלון ויחובר לטלויזיה 42" ב-1080P. לכן הצורך במארז HTPC אלגנטי. ברור לי שגיימינג ושקט לא הולכים ביחד, אז שקט ככל שניתן. מדובר במשחקים חדשים וכן מהשנים האחרונות על הגדרות בינוניות-גבוהות. אין צורך במ"ה או בציוד היקפי (למעט בקר XBOX ומקלדת אלחוטית) וללא OC. מעוניין לשמור על אופק שדרוג קל עבור תמיכה ב-4K כשהזמן יגיע. קנייה ככל הנראה ב-KSP, עם גמישות לגבי המארז אם תימצא אופציה טובה יותר. אין צורך בהרכבה. מצ"ב המפרט שבניתי, פתוח להצעות והערות. החשש היחיד שלי הוא המארז. למרות שניתן להתקין בו כ. מסך על 2 סלוטים ועד 317 מ"מ, אני לא בטוח אם הוא ישב בצורה נוחה ואם הקירור שלו יהיה אופטימלי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5-6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K וקצת אפטר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל מבחינת חומרת המחשב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא הכי קריטי - חשוב יותר שיהיה קירור טוב וזרימת אוויר לביצועים מקסימלים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה בימים הקרובים מחשב, למשחקים, תכנות וגם OC. וזה המפרט הסופי שלו: (אני אשמח לכל הצעת שיפור/שינוי, אפילו הכי קטנה) 0 AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 830.00 ¤ 1 830 ¤ 1 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64 CPU Cooler for AMD64 170.00 ¤ 1 170 ¤ 2 Western Digital 250GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATA II HDD 735.00 ¤ 1 735 ¤ 3 Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard 90.00 ¤ 1 90 ¤ 4 Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 660.00 ¤ 1 660 ¤ 5 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 310.00 ¤ 2 620 ¤ 6 Microsoft OEM Basic White USB Optical Mouse 60.00 ¤ 1 60 ¤ 7 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 Sapphire Radeon X800GT PCI-e …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב חדש בסכום של 6800 ש"ח עם חריגה של עד 150 שקל בעיקרון המחשב הוא למשחקים כבדים מאוד (LOCK-ON למי שמכיר...) אני זקוק גם לכל הציוד ההיקפי כולל מסך 17 שטוח (לא LCD) בעיקרון מה שחשבתי עליו הוא: p4 2.8c gigacube ati readon 9800np 80 gb לא יודע מאיזה חברה 1024 ddr-ram cd/dvd פשוט ללא צורב, יש לי אחד ממחשב ישן הערות: אני חייב 1024 זיכרון ראם אך אני לא יודע מאיזה חברה כדאי לקנות ממנה ההתלבטות העיקרית שלי היא איזה לוח אם לקחת במגבלות התקציב כי בזה אין לי מושג קלוש, אני רוצה שלוח האם יתמוך בכל שאר האופציות שיש לשאר הרכיבים ושיהיה בו כרטיס קול מובנה, אין לי שום כוונה לקנות כרטיס קול בנפרד... אם אפשר שהלוח יתמוך ויהיה טוב לOC עתידי זה יהיה מצויין בעיקרון בנת…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש לבית. המחשב יהיה לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט). ואולי מעט משחקים או סרטים (לא משהו שצריך לקחת בחשבון). אני אקנה את המחשב מאייבורי. המחשב סה"כ ישמש אותי לשנה המסך נכלל בתקציב! חשבתי ללכת על המערכת הזו: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= מערכת די נחמדה עם השידרוגים הבאים (תקנו אותי אם אני טועה): - לשדרג מעבד ל E5200 - שדרוג כונן קשיח ל 320GB - להוסיף כרטיס מסך 9500GT (עוד לא החלטתי אם לקנות אותו מאייבורי או ממקום אחר) - מסך 19'' כנראה LG1953TR עכשיו 2 שאלות: 1. האם כדאי לשדרג את הספק ל 450W (האמת שאני לא יודע איזה ספק מגיע עם המערכת, מעריך ש 300 או 350, לא?) 2. איזה לוח אם עדיף מבין השניים שהם מציעים? תודה. גיא
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה דעתכם בקשר למפרט אני קונה אותו השבוע או שבוע הבא אז אני רוצה לדעת מה דעתכם. בקשר למחיר המחיר כזה בגלל שאני לוקח בתשלומים אבל שהמחיר לא יעלה על המחיר הזה אם אתם חושבים שיש מה לשפץ תגידו. עכשיו בקשר לכרטיס קול אל תיתוכחו כי אני לא מוריד אותו בשום אופן !!! אות דבר גם למסך אני לא רוצה להחליפו ל CRT או שתציאו לי מסך LCD אחר יותר טוב. כל השאר תגידו לי מה אתם חושבים ומה אפשר לשפץ תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI אך לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) טרהבייט * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או אסוס אבל הראש פתוח. הערות נוספות: האחריות פקטור משמעותי. עדיף 3 שנים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 15.6" לעבודה בתוכנות 3D כגון 3DMAX/recvit/AutoCAD/skechup וכד'. לאחר בדיקה החלטתי לא לקנות מחשב עם כרטיס מסך quadro וסוגו גם בגלל המחירים וגם בגלל רמת העבודה שלי בתור סטודנט נכון לרגע, כך שלא נראה לי שארגיש הבדל משמעותי (שלא להזכיר הרצת משחקים). לאחר בדיקה חובבנית באינטרנט מצאתי 2 מחשבים שאני חושב שהכי מתאימים לצרכים שלי, שהם: -מנוע גרפי חזק -יכולת עבודה חלקה בתוכנות כבדות -רזולוציית מסך גבוהה -הרצת משחקים ברמה גבוהה המחשב במקום הראשון שלי נכון לרגע זה הוא דגם של HP (הכי טוב שמצאתי) אשמח לשמוע תגובות, כי אני מעוניין להיכנס לקבוצת רכישה : HP Pavilion DV6-6B19EJ הדגם השני שחשבתי עליו, של חברת DELL: XPS15Z הבעיה איתו שהוא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כיצד יודעים אם המעבד הינו חדש / ישן ? להלן המעבדים שברצוני לבדוק: * Intel® Core 2 Duo processor SU9300 (1.2GHz, 3MB*1 L2 cache, 800MHz FSB * Intel® Core 2 Duo processor SP9400 (2.40GHz, 6MB L2 cache, 1066MHz FSB תודה !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 4000 אם אפשר לחסוך - זה יהיה מעולה, סה"כ לא צריך מסך שימושי מחשב בעיקר לצרכים ביתיים (גלישה ברשת) ולצרכי עיבוד תמונה - lightroom + photoshop לצרכי פרנסה המסך שלי מדגם - dell u2312hm דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. התאכזבתי ממיקרוסופט ואני מתלבט בין logitech mk520 ו mk710. יש הצדקה למחיר? לא צריך רמקולים חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן oc נראה לי שכדאי לקנות ב ksp (אני גר בירושלים, הסניף בתלפיות קרוב), ואשמח שירכיבו את המחשב בחנות. מה אומרים? מה דורשת שמירה על אופק שדרוג? האם מומלץ לשדרג או להחליף, בעתיד? תודה רבה על העזרה! המחשב שלי בעיצומם של חירחורי גסיסה מתקדמים :-\
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב נייד לעריכה גרפית חצי מקצוענית (אני חושב) פוטושופ,אילוסטרייטור,אין דיזיין וכו' והשאלה שלי היא האם לעריכה גרפית צריך מאיץ גרפי שהוא לא מובנה? זאת אומרת לא על הלוח אם והאם זה משמעותי? ואיך הדגם הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~71532~14~0.htm זה התקציב שלי סביבות ה-3000 שקל האם אני יסתדר עם זה? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב גיימינג ישן אני מתלבט האם לשדרג חלקים ממנו ואז להוסיף בעתיד חלקים נוספים או לקנות מחשב חדש האם לדעתכם זה שווה? הרעיון הוא לשדרג מעבד+לוח אם+זכרון + SSD לא לקנות כרגע כרטיס מסך עקב חוסר זמן למשחקים - כשאתחיל לשחק אקנה המחשב הקיים: i5-2500K 8GB ASROCK MB 128GB SSD GTX570 1TB HDDx2 usb 3 extension+CM690 Case - אהוב עליי במיוחד שידרוג למחשב נוכחי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ומה שדרשתי מוגזם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב לעבודה נטו (אופיס + אינטרנט). חשבתי על דבר כזה: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 1 330.01 ¤ CD-ROM Liteon x 52 1 95.02 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Box CPU 1 460.01 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 350 ¤ Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard 1 370 ¤ Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory 1 155 ¤ סה''כ: 6 1760.04 ¤ למחשב הזה יתווסף 256MB DDR3200 שכבר יש לי. האם הלוח הזה יספק את הסחורה? (אני מנסה לצמצם עלויות כמה שיותר) האם המחשב הזה יתן לי שיפור גדול לעומת Athlon XP 1700? או שכבר עדיף לי לקנות את כל מה שמסביב ולהשאר עם ה 1700 + לוח של Jetway + כרטיס מסך GF4MX?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שהוא יכול להביא לי מחיר? -מארז+ספק כוח ו.. 2 מאווררים -כרטיס מסך Geforce 5500 fx -2 צ'יפים של זכרון 512 400 הרץ (Dual) -לוח אם Avit AG8 -מעבד AMD64 sokete 939 3000 זה דחוף בבקשה תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה יומיומית: אופיס אינטרנט, משחקים (לא מהסוג שדורשים כרטיס מסך N-Vidia) וכו'. אני מעוניינת במחשב חזק, זמן סוללה כמה שיותר ארוך, גודל מסך 13.3-14 אינץ', שלא יהיה כבד מדי (שיאפשר ניידות במידת הצורך), טווח מחירים גמיש (אני מוכנה להשקיע את הסכום שיידרש). יש למישהו המלצות על מחשב? תודה רבה לכל העוזרים, שיר
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש (חוץ מספק כח, כ.מסך, הארד דיסק לאיחסון וציוד היקפי שיש לי כבר) בתקציב של עד 6500 ש"ח עם אפשרות חריגה של עוד 500 ש"ח. המחשב משמש אותי למשחקים ברזולוציה של 1920x1080, יצירת מוזיקה בתוכנת קיובייס שצורכת הרבה כח עיבוד וזיכרון. בנוסף אני עתיד ללמוד בניית אתרים ב- adobe dreamweaver עם אופציה לעריכות גרפיות בסיסיות. חשוב לי מאוד שהמחשב יהייה חזק מהיר ושקט ככל האפשר! אין לי שימוש באוברקלוק. את המחשב אני מתכוון לקנות ב ksp עפולה, ואלו הרכיבים שאני מעוניין לקנות: מעבד, לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, כונן SSD ראשי למערכת ההפעלה ומארז. עשיתי קצת בדיקות באינטרנט וזה המצב שלי כרגע: 1. המעבד שבחרתי: intel core i7 3820 3.6ghz s2011 10mb L3 http://ark.intel.…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהתחלה כשקיבלתי את המחשב היה לי ויסטה, ואח"כ שמתי 7. אז בהתחלה שהייתי עושה עם הקיצורי דרך של המקלדת להגביר ווליום נגיד, אז הייתה תצוגה של ווליום על המסך, או שהייתי עושה בהירות אז הייתה תצוגה של בהירות על המסך, אחרי ששמתי 7 זה עדיין עבד, אבל אח"כ שמתי 7 שוב כי הייתה לי בעיה עם ה7 ההוא ומאז אין תצוגה וזה מחרפן! אי אפשר לדעת כמה הגברתי, ומלא דברים אחרים... הצילו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים חזרתי אחרי שנה במזרח ואני צריך לקנות לפטופ בשביל עבודה משרדית אינטרנט וכאלה וגם לראות סרטי 1080p באיכות טובה בלי שיקרטע. תקציב - 2500 ש"ח * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, לראות סרטים באיכות טובה בצורה חלקה. יכול להיות שאחבר לטלויזיה גדולה בהמשך, בתקופה הקרובה אראה את הסרטים במסך הלפטופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית אם אפשרי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אם אפשרי בתקציב זה אחד מהשיקולים המרכזיים 6 תאים לפחות. * האם יש צורך ביציאות מי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤985 לוח אם INTEL BLKDP35DPM DRAGONTAIL PEAK ¤492 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤548 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9400GT Silent 512MB DDR2 PCIe ¤309 כרטיס TV ועריכה Leadtek WinFast PxDVR3200 H MCE ¤461 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤108 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ¤396 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3756¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il האם המפרט הזה מספיק טוב? יש לכם הצעות? שינויים? למישהו פה יצא להרכיב כבר מדיה סנטר? אני שוקל להריץ על המחשב לינוקס ולא וינדוס, האם צריך לעשות התאמות לחומרה ( כרטיס הטלויזיה מתאים? קראתי כבר על כמה כרטיסים שתוא…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-