ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
תשמעו אולי על הדור הנוכחי אין צורך בI5 אבל לפי מפרט של משחק מהדור הבא (דור הPS4 והXBONE) יש דרישות לI7 הדוגמא שיש לי כרגע זה WATCH DOGS WATCH DOGS Minimum Supported OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz RAM: 6 GB Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 (see supported list) Sound Card: DirectX 9 compatible Sound Card This product supports 64-bit operating systems ONLY Recommended Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz RAM: 8 GB Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list) Sound Card: Surrou…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי 3450 שקל ואני רוצה לדעת מה יותר כדאי לי... או להביא את כרטיס מסך במחיר הזה או מעבד+לוח אם+זכרונות... אני יודע שזאת שאלה די דבילית אבל אם אני יביא את המחשב אז ישאר לי רק 1000 שקל לכרטיס מסך המערכת שלי : P 4 1800 MHZ Jetway I405 SD ram 256 MB GeForce 440MX
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪612 לוח אם: Gigabyte GA-970A-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪483 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 600W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪599 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select DDR3 1333Mhz 1.5V CL9 - בקניית מחשב חדש כמות: 2 - מחיר: ₪183 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪799 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪288 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪95 סה"כ: ₪3242 מתחרים בכל הצעה בפורומים…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן הרכיבים הבאים נשארים: צורב - Yamaha 3200 X32 cd - טושיבה X48 הרד דיסק - BM Telsto 40GB 7200 Floppy Disk - א זוכר איזה בדיוק מקלדת ועכבר - Optical Wireless Lodigt כל השאר צריך להחליף !! מעוניין במחשב למשחקים אינטרנט וגם הרצה של תוכנות תכנות(די כבדות) האם אפשרי ליצור מחשב טוב עם הרכיבים שנשארים ועוד תקציב של 2500 ש"ח פרטו תודה
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב + מסך שמצופה מהם לגיימינג ופעולות בסיסיות (גלישה באינטרנט וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assasins creed origin, NFS payback, far cry 5, the witcher 3, COD:WW2, Overwatch ומוכנות למשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מחשב בסכום של עד 1800 שקל לא כולל מסך המחשב מיועד לאינטרנט בעיקרו קצת אופיס לא יותר מזה אשמח למפרט ואם אפשר לחנות שנותנת את המחיר תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המפרט שבניתי נבוסס על מעבד אינטל (אני מעדיף את המעבדים של אינטל). אשמח לדעת האם עדיף לי אותו כרטיס מסך אבל של יצרן אחר. כמו כן האם המארז מספיק טוב או שעדיף אחר.. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS http:…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מחשב לצורכי שיווק,אלוגריטים וסטטיסטיקות בשימוש רחב של אינטרנט זקוק למחשב מסך מאט (עבודה בחוץ) גודל לפחות 15.6 מעבד 5I ומעלה זכרון RAM 8 G כונן קשיח גדול או SSD חיבורי USB HDMI LAN אינטרנט: WIFI אבל גם אפשרות לחיבור קווי בבית חריץ הרחבה /קורא כרטיסים מצלמה סוללה חזקה עיקר העבודה בשטח בחוץ באינטרנט, צריך סוללה חזקה של 4-5 שעות יומיות ברשת המלצה על כרטיס מסך שלא יבוא על חשבון איכות הסוללה אם למישהו יש הערות או הארות לפורמט ,אשמח, סכום תקציב עד 5000, אפשר בהרבה פחות
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
מת לי המחשב. בשעה טובה ועכשיו יש לי תירוץ טוב במיוחד לקנות מחשב חדש.. אז ככה, הרכיבים שאני (כנראה) בטוח לוקח הם: מעבד: P4 2.8 1MB CACHE דיסק קשיח: 120GB SATA זיכרון: 512MB DDR צורב: LG X52 ההתלבטויות שלי הם כאלה: כרטיס מסך: RAEDON 9200 128MB GEFORCE?? או...? (המלצות? לא במחירים מטורפים..) לוח: GIGABYTE? ASUS? משהו אחר.. איזה דגם כדאי..? זיכרון: איזו חברה..? אם למישהו יש לינק לאתרים טובים או יכול לתת המלצות אשמח מאוד לשמוע דרך אגב, אני חושב לקנות מIVORY ממה שראיתי המחירים שלהם הטובים ביותר.. מישהו פה קנה דרכם..? (ושמעתי על KSP דברים לא כ"כ סימפטיים.. למרות המחירים...) תודה! הערה חשובה: סה"כ אני מתכוון להשקיע גג 35…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות הגעתי להחלטה ש aio אולי פחות טוב מנייח אבל נייח עם כל הציוד ההיקפי שלו מבחינת מחיר זהה בעוד ש aio נוח יותר. הנה 2 האפשריות הסופיות שלי אנא,איזה מפרט יותר טוב ומה דעתכם ל ה aio.? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103461-נייח תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4000 + 1000~ למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים (בינוני - כבד) ותכני HD. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? זאת החלטה שלכם * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוני-כבד, חדשים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 15.6 לעבודה בסיסית של אינטרנט מוסיקה וסרטים זמן סוללה ומשקל לא קריטי המחשב רוב הזמן יהיה בבית אחריות חשוב שיהיה 3 שנים! אפשרות שיהיה בחירה של צבע (כמו אצל דל) אני חשבתי על הדגם של ה1545 עם הT6500 ו4500MHD זיכרון והארידסק ממש לא חשובים כי זה תמיד ניתן לשינוי אך ראיתי באיזה דיון פה משהו על טיב שרותם של דל בארץ אז לרגע נרטעתי תודה!
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חברות וחברים, אני מחפש מחשב נייד. הדברים שעליהם אני לא מוכן לוותר הם: משקל עד 2 ק"ג - לכן אני מוכן להתפשר על גודל מסך של 12-13 אינטש. מעבד כפול ליבה לפחות 2 Ghtz. שני ג'יגה RAM ראיתי את המפרט של Acer Aspire 2930Z והוא נראה לי מתאים. אבל האם יש עוד דגמים שעונים לקריטריונים הנ"ל? (בעדיפות למסך 13 אינטש)
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח אבל ניתן לחרוג ממנו, לא בהגזמה כמובן. אני מעוניין במחשב אמד 3200+ , לוח אם nforce4 ללא sli. מה אתם ממליצים לגבי הכרטיס מסך. אני די סגור על ה6600 gt . אני צריך ציוד הקפי כולל מסך, חשבתי על 700p של LG אשמח לקבל הצעות למפרט תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הכרטיסים החדשים של NVIDIA ומעבדים חדשים של INTEL בפתח, ואני חשבתי לעצמי שאולי אני ימכור את המחשב הנוחכי ולרכוש אחד חדש. המפרט הוא: AMD Phenom II X4 965 Black Edition Gigabyte MA 790X UD4P Scythe Mugen 2 CPU Cooler Zotac GeForce GTX570 1280MB GDDR5 Kingston HyperX 4GB DDR2 1066Mhz 250GB Hitachi DeskStar 7200RPM 8MB Corsair TX850W Power Supply CoolerMaster CM 690 II Plus להערכתי אני אמור לקבל עליו איזה 3K (או שאני חי בסרטים : ). לכל החלקים אין ממש אחריות (כי הכל נרכש מKSP ושם למיטב ידיעתי לא ניתן להעביר אחריות).
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7.5k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ושווה להשקיע את המרב אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, מחשב בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צורב DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8, זה מתבטא במחיר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי KSP או חברה הנמצאת בפתח תקוה/קרית אונו/אור יהודה/רמת גן/יהוד. בעדיפות גבוה…
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מעוניין במחשב למשחקים עד תקציב של 3500 ש"ח שיכלול : מארז לוח מעבד זיכרון כ.קול H.D כ.מסך ** את שאר הרכיבים כבר יש לי** ( לא משנה אם זה INTEL או AMD רק צריך שיהיה לפי סוג של GIGA BYTE -הלוח אם והכ.מסך) אודה לכם אם תוכלו להכין לי מפרט מפוצץ שיתאים לתקציב
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני צריך לבחור אחד מבין הדגמים הבאים (אני לא קונה את זה מכספי האישי ואין לי אפשרות לבחור דגם אחר). אודה לעצתכם. דגם: acer Aspire V5-571-53314G50Mass מעבד: Intel® Core i5-3317U CPU @ 1.70Ghz 1.70Ghz דגם: Dell inspiron 3520 מעבד: Intel® Core i3-2370M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K עם חריגה של עד 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד, כותרי AAA בעיקר. ועבודות עריכה ועיצוב קלים (פריימייר וכו'). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כלול בתקציב אבל אשמח להמלצה על מסך 2K טוב, כרגע חשבתי על Dell 27" LED S2719DGF 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בנייה חדשה מאפס. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב הם צורב וdvd, ללא ציוד היקפי, זכרון של 120 מ"ב, 512 ראם, ללא מסך. יעוד: תכנות, קצת משחקים - אין צרוך להשקיע הרבה בכרטיס מסך, הורדות, סרטים וכו'. כסף: באזור ה-3000 ש"ח אפשר חריגה של 300 ש"ח. תודה
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למחשב נייד על עבור סטודנט להנדסת חשמל. חשבתי על כונן SSD של כ-128GB (עם אפשרות לעוד דיסק SATA בשביל סרטים ושטויות) ועל זיכרון של 16GB ומעבד i5 (המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תרגילי בית ב-Matlab ו-Windows בלי שיקרטע) האם זה אפשרי בסכום הנ״ל? (ומאיפה ) תודה רבה ושיהיה שבוע שקט!
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
האם סוללה של 6 תאים 48W/HR מספיק טובה? אני שוקל לרכוש את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2956 אלא שרק ההספק סוללה מפחיד אותי מכיוון שבזה אין לי מושג...
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקניות מחשב נייח גיימינג בסכום של באיזור ה6K ואשמח לעזרתכם בנושא. הרכבתי בעצמי מפרט בStartPc ואשמח לחוות דעת/ אשמח למפרטים אחרים בסכום הזה אם יש לכם להציע: מעבד: Octa Core i7 10700K 3.8Ghz-5.1Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור מים למעבד: Antec Kuhler H2O H1200 PRO לוח אם: GIGABYTE Z490 GAMING X זכרון: 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2666Mhz CL16 כרטיס מסך: GALAX GeForce RTX2060 SUPER 8G D6 Up To 1710Mhz 1-Click OC דיסק קשיח: XPG 1T SX8200 PRO M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s ספק כוח: Corsair 850W 80+ GOLD RM850 Modular 5 Year Warranty מארז: COUGAR TURRET RGB Tempered-Glass 2xFront RGB Led Fan גוף קרור ל…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב MSI EX600 בעל יציאת VGA , עם geforce 8400gs שלשום קניתי מסך מחשב 23" של LG מדגם W2362TQ במטרה לחבר אותו לנייד ולעבוד על מסך גדול ונוח. הבעייה היא שרזולציית המסך של הנייד היא 800X1280 וזו גם הרזולוציה שמוצגת על המסך הגדול כאשר אני עושה clone למסך. המסך הגדול הוא FULLHD עם רזולוציה 1080x1920 ולכן רואים על המסך הגדול מטושטש כי המסך לא ברזולוציה הטבעית שלו.. הוא מציג על 800X1280 ולא הצלחתי להגדיר דרך הנייד שיציג רזולוציה נורמלית על המסך החיצוני מה אפשר לעשות כך שהמסך הגדול יוגדר ברזולוציה הטבעית שלו?? תודה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-