עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Frequency,

הי, חבר ביקש ממני המלצה למפרט למחשב דיי רב תכליתי - בעיקר מוזיקה סרטים ואינטרנט וקצת גיימינג קל כמו פיפא בהגדרות טובות. המסך הנוכחי שלו 20" ברזולוציה 1680X1050. אני הצעתי את זה: ואז המוכר ב KSP יצא קצת נגד ה AMD והציע את זה: הוא דיבר מהר מאוד, אמר שהמחיר הזה של ה I5 זה בגלל איזה באנדל שלהם ולכן הוא זול. אין לי מושג איך זה הגיע למחיר הזה (המעבד אמור לעלות 900+ הזיכרונות 400+) בקיצור אין לי מושג מה קרה שם ואם זה באמת כדאי. אשמח לקבל את חוות דעתכם. האם המפרט שלו עדיף? האם כדאי להיזהר? מה האינטרסים של כל החברות ב"באנדלים" האלה? והאם יש מפרט יותר טוב שאתם יכולים להציע? אגב יש לי כרגע Asus en9600gt 512mb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e אם זה רלוונטי (איך בהשוואה לליבות ה…

2. Started by tomwol,

חברה אני מחפש מחשב 2000 גג למשחקים קלים לא צריך מסך מקלדת וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  3. שלום, ברצוני לרכוש מחשב בסדר גודל של 6000 ש"ח +- המטרה העיקרית היא שאוכל להריץ משחקים בשנתיים שלוש הקרובות ברמה גבוהה (גם ברשת). הרכבתי איזשהו מפרט, חלק מהרכיבים אני לא באמת מכיר אבל מרפרוף קליל באינטרנט אני חושב שחיברתי משהו נכון. לגבי הרכיבים : כרטיס קול, כרטיס רשת - לא הוספתי כלום כי אני לא ידעתי אם זה חובה או לא, ואם כן, האם צריך להשקיע בהם משמעותית או לא. לגבי הרכיבים : מארז, ספק כח - אני לא בטוח שהמארז תואם את כל הרכיבים שהרכבתי ולגבי הספק, הבנתי שהוא צריך להיות משהו בסדר גודל של 630W (בגלל הכרטיס מסך) בקיצור - אשמח אם מישהו שקצת מבין בתחום יתן לי המלצה או חלופות לחלק מהדברים. אני מוסיף תמונה ואני מודה מקרב לב לעוזרים!! תודה תודה תודה http://www.siz.co.i…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. תקציב : פלוס מינוס 4 K ( גמיש למטה ולמעלה אפשר לחרוג זה בסדר ....) אין לא מתעסק ב OC לא מבין בזה מטרות המחשב : עיקר העבודה היא מוסיקה אני לא עורך הרבה אבל מקשיב הרבה והורדות , משחקים מדי פעם מוריד או חבר מביא משחק נחמד( לרוב הם מהכבדים אז .. בעיה חח) אני לא מרבה לשחק אבל פעם ב... אני צופה בסרטים מידי פעם ... (בקיצור מחשב שיעבוד מהר מהירות זה חשוב לדוגמא לפתוח כמה תוכנות בו זמנית שירוץ בקיצור ... ) ציוד הקפי : אין צורך יש צורך בכונן DVD ... ובגלל המוסיקה בכרטיס קול נחמד +... אין צורך בתוכנות או במערכת הפעלה העדפה לאינטל ... ו NVIDIA ( מעדיף כרטיס טוב בגלל המחשקים כי בפעם בשאני משחק זה מהכבדים ) בכל מקרה אני פתוח לכל המלצה ... במפרט לא יודע עם חשוב לציין אבל אני משאיר …

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 כולל מע"מ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SketchUp אבל פחות לדברים גרפיים גדולים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה …

6. תקציב - עד 4000 ש"ח (אפשרות לחרוג 100-200, עדיף למטה) מטרה - עריכת גרפיקה דו מימדית והפעלה של מספר רב של תוכנות במקביל (פוטושופ, אדובי לייטרום, דפדפן, מוזיקה, תוכנות אופיס וכו'...) ציוד הקפי - רק עכבר ומקלדת, אלחוטיים. לא צריך - פלופי וכרטיס קול איכותי. חברה - אעדיף מפרט שהורכב ב KSP. קירור ועיצוב - לא קריטי, אם כי אעדיף מארז אלגנטי ולא "גיימרי". מערכת הפעלה - בסה"כ חשוב לי שתדע לנצל 4 ג'יגה זכרון... אני לא מבין בנושא הזה יותר מדי אשמח אם תסבירו לי. צריכה להיות חוקית כמובן. צרכים מיוחדים - מהירות מהירות מהירות. מוכרח להיות מהיר ולא לחשוב יותר מדי. OC לא מתוכנן. אני מצרף תמונה של מפרט שהרכבתי לבד על פי המלצות שונות פה באתר, אשמח אם תשפרו\תשנו תגידו לי מה לא בסדר א…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by oDot,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי (אופיס) + תכנות (Visual Studio 2008). המחיר בו אני מעוניין לקנות הוא 4000 ש"ח, ניתן לסטות מעט. שימו לב שאני גם מוכן לקנות בNEWEGG כל עוד אני מקבל אחריות בסניף של החברה בארץ, וכמובן שהמשלוח שעולה בסביבות ה180 דולר ל4 קילו צריך להיכלל במחיר. אין צורך להזמין מNEWEGG אם החסכון לא גדול מאוד (גדול=בסביבות ה1000 שקל). מעדיף שלא לקנות IBM בעקבות ניסיון לא טוב איתם, וגם לא עם HP בעקבות ניסיון לא טוב של חבר איתם. אצל IBM נשבר הציר של המסך והם אמרו שזה לא במסגרת האחריות (WTF) וחבר רצה למממש אחריות על מחשב נייד של HP אך התברר שיש להם מחסור בחלקי חילוף. IBM לא אקנה, אך על HP אפשר להתפשר בהנחה שזה באמת משתלם. בבקשה תנו אופציה אחת מניו…

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  8. שלום לכולם, את המפרט הבא הרכבתי אחרי פידבק שקבלתי מכם בת'רד אחר, ומסקירה של המלצות בפורום, אז תודה על העזרה. להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤604 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤494 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤805 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤163 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤279 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤444 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤111 קרור למארז: ARCTIC COOLING 80mm 8L ¤25 שירותי מעבד…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  9. שלום רב, התקציב המירבי הוא 5K. השימוש של המחשב הוא אך ורק לאימון מודלים של AI לכן נדרש כרטיס גראפי עוצמתי. לא נדרש מעבד חזק, לא הרבה זיכרון, לא צריך SSD, לוח אם הכי סטאנדרטי רק שיתמוך בכרטיס גראפי, ספק כוח אמין שיתמוך בכרטיס גראפי. מעוניין לחסוך כמה שיותר בשאר החלקים ולהשקיע את מרבית הכסף בכרטיס הגראפי. לא נדרש ציוד עיקפי. תודהת ברק

10. 1 1GB Samsung DDR II - 667 - Samsung Original 672.30 ש"ח 1 INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI 912.93 ש"ח 1 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 610.88 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 337.59 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 237.24 ש"ח 1 .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.72 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 229.00 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח 1 LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail 1,327.24 ש"ח 1 HEC-400W (400TRT) - ATX 2 324.26 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,878.07 ש"ח …

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב שיעודו העיקרי הוא עיבוד תמונה גלישה ומשרדיות? אשמח לקבל את המפרט למחיר של כ 2500-3000 שח לא כולל מסך, או 3500-3750 כולל מסך. תודה מראש לכל העונים. זקוק להמלצה גם על חנות בחיפה. תודה רבה.

12. המחשב עבור חבר. אמור לשמש לעבודה משרדית ואינטרנט, אבל גם למשחקים (הזהרתי אותו שלא יצפה שמשחקים חדשים יעבדו כמו שצריך...) המפרט צריך לכלול בין היתר גם מקלדת/ עכבר/ מסך 17". האם למישהו יש הצעה אחרת מזו שבמפרטים המומלצים? http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=office&price=2500&monitor=17 תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. אני צריך מחשב בלי מסך וציוד היקפי שיענה על הצרכים הבאים: יהיה מהיר מאוד יהיה בו הרבה מקום (אני רוצה לשים עליו סרטים מוזיקה ומשחקים) תהיה לו גרפיקה מצויינת תוכנות כבדות כמו PHOTOSHOP ו-MATLAB יעבדו בלי בעייה תהיה לו גרפיקה ובעיקר שמיעה מעולה (לא מוכן לוותר בקטע הזה) אני רוצה לחבר מערכת רמקולים עם 3 כניסות למחשב משחקים בינוניים עד כבדים יעבדו כמו שצריך (אין לי יותר מדי לשחק אבל אני בכל זאת רוצה שתהיה לי האופציה)

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by udi2181,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , עבודה עם מספר תוכנות במקביל . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) מסך מט . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה , סוללה המחזיקה לזמן רב ולא נגמרת מהר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by scheinerman,

שלום אני מחפש מחשב עד 1000 דולר שיקנה בארה"ב (עדיף המלצות מאמזון) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי עדיף אזור ה14 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תחזיק כ3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם יש אפשרות לHDMI עדיף * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב ותודה לעוזרים, אני מעוניין לקנות בקרוב מערכת מחשב חדשה בגלל שהמחשב שלי ישן נורא. אממ.. כנראה שאני הלך על הפלטפורמה החדשה של אינטל "Core i7" השימושים שלי במחשב הם בעיקר: עריכת וידאו, אנימציה ורינדור, משחקים חדשים בד"כ ברזולוציה גבוהה, סרטים באיכות HD. את רוב הרכיבים של המחשב אני לא מייבא מחנות אז לכן זה יוצא לי במחיר סביר רק חלקים בודדים אני כנראה יקנה מחנות, אז אל תשנו לי את המפרט לגמרי ותתנו לי חדש מחנות כי זאת לא המטרה, את הרכיבים הבאים אני קונה שלא מחנות: INTEL CORE i7 920 2.66GHZ 8MB BOX PATRIOT DDR3 3GB KIT 1600Mhz VIPER HEATSINK SEAGATE BARRACUDA 500GB 32MB SATA II 7200rpm THERMALTAKE ThoughPower 650W QFan 14cm את שאר הרכיבים אני מעוניין לקנות מחנות מסגרת הת…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by Roy S,

שלום, הלך לי לוח האם ולכן הגיע הזמן לשדרג למשהו לסרטים וגיימינג קל... הרבה זמן לא התעסקתי בזה ולכן ממש חייב את עזרתכם 🙂 מה יש היום... מעבד: i5-4690 3.5 ghz לוח אם : asus h97m-3 זכרונות: ddr3 8X2 כ. מסך: geforce gtx 1660 ספק כוח : W700 - אמור להספיק הארדיסק - כ4 SSD של 1T כל אחד חשבתי להחליף חלק מהציוד (אם יש המלצה ביותר זול או אחר אשמח...) -סהכ 2560 שח מעבד: Intel Core I5 14500 2.5GHz 24MB Cache S1700 לוח אם: ASUS PRIME B760-PLUS Intel LGA1700 B760 DDR5 קירור למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 50 זכרונות: Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 5200MHz CL40 כל השאר משתמש מהמחשב הישן …

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by liranholis123,

שלום לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח, מעדיף פחות אם ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות אוטלוק, אקסל וורד, pdf,eDrawings . אקרוניס עבודה גם בתוכנה של הצעות מחיר לחלונות : wwww.operacompany.com התוכנה חושבת המון זמן, הוספתי מפרט למטה. אין הרבה פירוט באתר.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? סט מקלדת ועכבר מסך גדול לצפות בשרטוטים, אולי 32"? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by coil,

שלום אני מתכנן לשדרג את המחשב בימים הקרובים ואני חייב לסגור את המפרט אני מחפש מפרט שיכלול פנטיום 4 3Ghz וכרטיס מסך Ledtek 6600GT חוץ מזה אני צריך מארז, לוח אם וזכרונות. המפרט צריך להיות בסביבות 3000 ש"ח. יש איזה הצעות?

• 49 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. שלום לכם אשמח לקבל מפרט למחשב לצפיה בסרטים - DVD וקבצי וידאו, וגלישה באינטרנט. במידה ואפשר גם תומך ויסטה חשוב שיהיה לי אפשרות לשידרוג בעתיד יש לי כרטיס דגימה / טלויזיה כשהשאיפה היא שהמחשב יוכל להקליט תוכניות! תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  21. בקשה למפרט מחשב ב 2500 ש"ח - אנא המליצו!!! <blockquote>1. התקציב: 2300 ₪ (חריגה 200 ₪)השימושים של המחשב:מחשב ביתי למטרות אינטרנט אופיס משחקים (CALL OF DUTY , FIFA וכד') צפייה בHD ומעט עריכת וידאו וסאונד גודל דיסק - 750 ג"ב צורב DVD רגיל מה גודל המסך הנוכחי שלכם? (לא רלוונטי אם בנוסף למחשב קונים מסך) 20" קנייה ותשלום: איפה אתם גרים: סמן פה ראשון לציון האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): סמן פה כן </blockquote>

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by Xtr3m3r,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את המחשב הנ"ל http://night-net.net/items/239163 הדבר היחיד שמדאיג אותי זאת כמות הזכרון RAM שיש למחשב. אני רוצה להוסיף למחשב הזה 4 גיגה שיהיה לי 8 גיגה בסך הכל. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? איזה כרטיס/ים אני צריך, איך אני מחליף פיזית וכמה זה יעלה לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, מבקש מפרט למחשב משרדי בלבד בתקציב סביב 5000 ש"ח (אבל לא מוגבל). עדיף שיכיל כונן אופטי וWIFI. המחשב צריך להיות עם מקסימום אמינות, שקט, ושיחזיק כמה שיתר שנים. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד, שיהיה כמה שיותר שקט (אבל לא קרור מים) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…

24. שלום רב לכל אנשי הלפטופ הנפלאים. חבר קרוב שלי מבקר בארה"ב ואני מעוניין לרכוש דרכו לפטופ רק שאין לי מושג או הבנה מעמיקה בתחום הזה. התקציב שלי הוא בערך 2000 שח. השאיפה היא לפטופ שיכול לסחוב משחקים לא מפוצצים מדיי ובעיקר לשימוש אינטרנטי ולימודי. אשמח לשמוע את דעתכם

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by Gil123,

1. מה התקציב המקסימאלי?: 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכול המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.