עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מפרט למחשב חזק תקציב עד 40,000 ש"ח (כולל כרטיסי GPU). אפשרות לשרת.

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  2. זה המפרט שבניתי מהאתר PCH: 002568 Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] 0.00 523.35 523.35 001679 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 0.00 565.41 565.41 000004 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 3 years of warranty ! 0.00 489.61 489.61 000927 Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 52X (Zone-CLV) Record, 32X (CLV) Re-Write, 52X (CAV) Read technology Ultra-DMA mode 2 SMART-BURN® and SMART-X technology 0.00 259.60 259.60 000338 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case Front USB and Sound , HEC-300ART PS 0.00 298.80 298.80 קודם כל רציתי לדעת אם החלקים האלה טוב…

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by gil15,

היי, אני רוצה לקנות מחשב ללימודים (הנדסת תוכנה). מתלבט בין מס' דגמים אבל פתוח להצעות. http://ksp.co.il/?list_compare=.25988..26589..27304. התקציב זה 6000+- חשוב לי שיהיה עם ssd ומעבד חזק ועדיף קל, מסך 13.3/14 ולגבי טאצ' ומולטימדיה זה פחות חשוב. אשמח לקבל עזרה, תודה!

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  4. אני כבר לא גיימר מטורף, כבעברי, אבל אני כן מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים באיכות טובה. אני חושב שהדבר היחידי שאני יכול לקחת מה- P4 3.00ghz עם הלוח ASUS p4s800d זה את הצורב ואולי את הקופסא והספק כוח שלי שאם אני זוכר נכון הוא 400 או 500 וואט , אין לי מושג. מצ"ב לינק של הקופסא. http://www.thg.ru/howto/20030829/images/xspider_p.jpg אציין שאין לי מושג מה קורה היום בתחום החומרה וכל המספרים למיניהם די זרים לי. לכן אודה לעזרתכם.

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by fantax,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך לימודים ,קבלתי הצעה למפרט הבא : IBM R50e מעבד Ghz1.4- Intel Celeron-M 330 512KB Cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 256MB 266Mhz עד 2GB דיסק קשיח - 30GB כונן - DVD/CDRW Combo X24/X24/X24/ קבוע (לא שליף) משקל נשיאה: 3Kg , לא נתמך ע"י port replicator בטרייה: 3.5 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים / כרטיס אלחוטי מובנה 802.11b/g זיכרון מסך: 32-64MB Intel Extreme 2 graphics shared יציאות:2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home המחיר כ-5000 ש"ח, האם כדאי ואם לא איזה מחשב כדאי (עד 6000 ש"ח). תודה.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  6. שלום לכולם, אפשר בבקשה לקבל מפרט טוב למחשב במחיר של עד 5 או 5.5 אלף. מחשב שיהייה טוב למשחקים אבל לא צריך להשתגע עם שני כרטיסי מסך כי זה אני לא כזה גיימר ובשביל זה יש את הוויי (-: לא כולל מסך, מקלדת וכל שאר הציוד ההיקפי, הכל יש לי כבר. אני מעדיף מעבד quad עם 4 ג'יגה זיכרון ושיהייה חריץ pci ישן בשביל לחבר את הכרטיס טלויזיה שכבר יש לי. תודה מראש ויום טוב לכולם!!!

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  7. אז ככה.. התקציב שלי הוא עד 5,500 אני אומנם לא גיימר אבל רצוי שאם אני יחליט להתקין פה משחק שם משחק יעבוד סבבה רוב העבודה על המחשב היא אינטרנט סרטים מוזיקה אולי קצת עריכה פה קצת שם לא יותר מדי שתי מחשבים שהיו נראים לי זה הTOSHIBA Stalellite a300-17s וה HP Pavilion DV9750EJ יש לציין שזה המחשב הנייד הראשון שלי וראיתי שפרמטר חשוב בבחירה אצל אנשים הוא המשקל.. למרות ששלוש וחצי קילו לא נראה לי כזה נורא הוא ילווה אותי בבית בצבא ואחרי צבא בלימודים אלה מפרטים של המחשבים שציינתי אבל אם במחיר הזה יש לכם מחשבים טובים יותר אני אשמח לקבל הצעות המפרטים: יצרן: HP דגם: Pavilion DV9750EJ מעבד מעבד: Intel Core Duo T7500 מהירות: 2.2 GHz זכרון מטמון: 2 MB רמה 2 זיכרון: 2048MB(2x1024MB) נפח מ…

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by Nahum2,

אני צריך נייד שיספיק לסטודנט במדעי המחשב. בעיקר תכנות, מקלדת נוחה אמין זמן סוללה ארוך. כנראה גישה לאינטרנט (מישהו יודע אם באוניברסיטת תא יש נקודות WIFI?) שיריץ XP חלק. ו שינגן מוזיקה כראוי. כרטיס מסך בכוחות של GF4 לא יזיק.

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  9. אהלן חבר'ה שבת שלום ברשותי לפטופ של Hp מדגם HP Pavilion DV6-1330 https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02072023&tmp_task=prodinfoCategory&lc=he&dlc=he&cc=il&product=4055143&aoid=〈=he מפרט : [table][tr][td][table][tr][td] מעבד Intel Core2 Duo Processor T6600 במהירות 2.2 GHz [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] מטמון ‏מיקרו-מעבד [/td][/tr][/table][table][tr][td] מטמון רמה 2 בנפח 2‎ MB [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] זיכרון ‎ [/td][/tr][/table][table][tr][td] ‎2048 MB [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] זיכרון מ…

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  10. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IPC-D0-C3227NL-WB-FM0 מחשב קטנטן ללא אוורור,ישמש לגלישה כבדה ברשת,כולל הורדות וכו,שימושי משרד בסיסיים(power point) וצפיה של סרטים ברזולוציה גבוהה שיוזרמו בעזרת סטרימר לטלווזיה.המחשב סמוך לחדר השינה ולכן חייב להיות שקט לחלוטין ומארז קטן ככל הניתן 2500 שח פלוס מינוס. יש רעיונות? ללא ציוד היקפי (מפרט בלינק או בתחתית הדף) מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לא לחרוג אך לא על חשבון ביצועים עכשווים או עתידיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה קלה מאוד של סרטים ותמונות,סרטים גלישה ,הורדות, מתחבר לס…

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  11. שלום לכולם , הייתי כאן המון לפני 15 שנה - ידעתי לאן לחזור... קיבלתי שני מפרטים מאייבורי ומ TMS (מצורף) -באופן כללי המפרט נועד לתכנות חישובי כבד מבוסס GPU וזכרון בעיקרו (לכן יש צורך בNvidia) מה לדעתכם יותר טוב בהנחה שניתן להשוות מחירים? אם יש חלק שהייתם מחליפים אשמח לשמוע. תודה למומחים.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by no_way,

שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, מחשב גיימינג. להלן מצורפות תמונות של המפרט הישן שלי. כמה הוא שווה ואיפה כדי למכור את החלקים שלו? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  13. הנייד עבר שדרוג זיכרון ל DDR2 800 ובדקתי שהמערכת-winXP SP3- מזהה אותו. הורדתי את רמת הגרפיקה בוינדווס למינימום - נראה כמו win 95 ביום טוב - בתקווה שזה ישפר משהו, לא עזר... האם הוא אמור לאפשר ניגון סרטים ב 720P במצב super performance ? יש נגן ממולץ שיאפשר את זה באופן הכי אופטימלי? האם OC למעבד יעזור?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  14. שלום לכולם! לאחר 4 שנים, החלטתי לשדרג את המחשב (והמסך), למחשב שיחזיק גיימנייג בהגדרות גבוהות בינוניות (גבוהות בעיקר כמובן). עיינתי בסטיקי, והבנתי שצריך לענות על שאלות מסוימות כדי שאוכל לקבל הצעות קונקרטיות. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.2 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני מצפה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כלל הניתן, בנוסף אני אשתמש במחשב לצפיה בסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיוע…

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  15. מחפש המלצה – האם לקנות מחשב חזק או סרוור יעודי? ואיזה? נדרש פירוט והסברים ללא מבין בהבדלים... צרכים: הפעלת בסיסי נתונים (אורקל, טרהדטה אישי) הפעלת תוכנות BI (קוגנוס, BO, וכו) פיתוח אישי לצרכי בדיקת ישימות ורעיונות בתחום ה BI צרכים נוספים: משחקי מחשב כגון COD WF2, GTA IV, וכו נדרש בנוסף: 2TB דיסק מסך 22" תקציב: עד 20000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by Sunny Jim,

האם יש סיכוי שיצא לשוק נייד עם מפרט דומה לזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410498 עם הבדל של מעבד מרום אם אני אחכה עד חודש?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  17. Started by ariston10,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Call of Duty\GTA V ותוכנות עריכה, אפטר אפקט,פרימייר\פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by shayre789,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סדרת BF וכל המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 22 ו 32 שניהם FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4 וחצי לא כולל מסכים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מ4 וחצי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר, צריכה להיות אפשרות לחבר 4 מסכים ברזולוציה טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הדרישות של חלק מהתוכנות זה, המחשב מיועד להריץ כל הזמן את התוכנות הללו או דפדפן רגיל. Recommended Minimum Processor Intel Core i5 or i7 Operat…

20. Started by or0000000,

מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word , צפייה בתמונות ועריכה קלה שלהן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PIcasa, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

21. Started by gombn,

יש לי מחשב ישן הרכיבים הבאים נשארים: צורב - Yamaha 3200 X32 cd - טושיבה X48 הרד דיסק - BM Telsto 40GB 7200 Floppy Disk - א זוכר איזה בדיוק מקלדת ועכבר - Optical Wireless Lodigt כל השאר צריך להחליף !! מעוניין במחשב למשחקים אינטרנט וגם הרצה של תוכנות תכנות(די כבדות) האם אפשרי ליצור מחשב טוב עם הרכיבים שנשארים ועוד תקציב של 2500 ש"ח פרטו תודה

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  22. היי לכולם אני מחפשת לקנות לפטופ טוב שיכול להריץ משחקים כבדים ממש בקלות. (אני לא סטודנטית אז אני מחפשת משהו באמת איכותי) עד מחיר 5000 האם קיימת חיה כזו? כמו כן באיזו חנות/רשת הייתם ממליצים לרכוש? אני מאיזור המרכז/שפלה הבנתי שחשוב שיהיה מעבד i7 וזכרון 16GB וSSD שהוא לפחות 512 כרגע יש לי Lenovo IdeaPad L340 והוא על הפנים!! קצת קשה לי לסמוך על לנובו אחרי שרכשתי מהם שני לפטופים ברצף שהראשון פשוט שבק חיים והנוכחי מריץ לי משחקים ממש גרוע. (אני יודעת שהרבה יגידו שעדיף לי להשקיע בנייח אבל אין לי מקום לנייח וגם אני מעדיפה משהו קטן ונוח שאפשר להתנייד איתו ) טנקס!

23. Started by Adielion,

שלום קיבלתי מדילר הצעה בנוגע למפרט בסיסי ...ורציתי לדעת אם המחיר שווה. לוח אסוס עם צ'יפ 945P אני חושב שהדגם שלו הוא P5LD2 מעבד 3.0 עם 2MB 64Bit ויכרון OCZ 1024 Gold Kit במחיר של 2000 ש"ח משתלם?

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by rlz,

שלום, מבקש מפרט למחשב ביתי במחיר הנ"ל. הדרישות הם: שימוש ביתי רגיל (אינטרנט, הורדות, office וכו') צפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה אני מעונין לחבר את המחשב לטלויזיה לא ממש מעוניין במשחקים תכנות ב Matlab או Python צריך גם מסך חדש, אין צורך בציוד היקפי אחר כולל מערכת הפעלה תודה!

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  25. Started by vampirus,

שלום. אני הולך לקנות בימים הקרובים (בתקווה מחר ) מחשב חדש, וזקוק למספר המלצות. המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודת סטודנט (כלומר תכנות .net, גלישה אינטנסיבית, טיפה עריכת תמונות). החלטתי על המעבד (p4;2.6 התומך ב HT, מכיוון שזו קניה חד-פעמית יקרה לשנים הקרובות) מכאן מתחילות הצרות... איזה לוח אם (אינני הולך להתעסק עם OC אז אני צריך אמין ויעיל, עדיף עם כ.קול עליו וכ.רשת ושאר תוספות. אבל חשוב האמין!) איזה HD, איזה כרטיס גראפי (מבחנתי גם Nvidia GF4 בסיסי יספיק כי אינני משחק לרוב עם המחשב). המחשב אמור לתפקד לשנים הקרובות בצורה אמינה וחשבתי להשקיע עד 5000 ש"ח (לא כולל מסך שיש לי כבר) אבל בפחות כסף יהיה יותר ממבורך ;D ... בתודה מראש....

• 7 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.