עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by saphisto,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - שיהיה -SSD אפשר אבל לא חייב HDD לאחסון * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by benarimo,

שלום, אשמח לעזרתכם - מחפש המלצה למחשב נייח, מקסימום עומס - תוכנות לעיבוד גרפי (ADOBE), ללא עריכת וידאו או גיימינג (וכמובן שימושים ביתיים סטנדרטיים). ומספר שאלות: האם מספיק זיכרון 8G או שרצוי 16G? מספיק i5 ? האם יש טעם בכרטיס מסך או שיספיק אחד שהוא build in על לוח האם? האם מספיק SSD בנפח קטן להתקנות בלבד ובנוסף HDD גדול? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by vakalera,

שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום ועומד לפני קניית מחשב חדש. אז הכנסתי לכם כמה מפרטים שקיבלתי ורציתי לשמוע מה דעתכם עליהם, המלצות\הערות\שינויים יתקבלו בשימחה. מפרט 1 לוח P5W DH DELUXE מעבד QX6700\X6800 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTX 768MB זיכרון G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 דיסק WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII ספק ENERMAX LIBERTY 500W מארז GIGABYTE 3D Aurora 570 מפרט 2 לוח P5W DH DELUXE מעבד E6700 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTX 768MB זיכרון CORSAIR 2Gb 800Mhz (2x1024-6400) דיסק MAXTOR 250GB 7200RPM 16MB SATAII ספק 500W מארז GIGABYTE 3D Aurora 570

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Googleness,

* מטרות המחשב? לסטודנטית, לעבודה באינטרנט, אופיס וכמובן מוסיקה וקצת סטרים. * גודל המסך? באזור ה15" לא מחשבי מיני למיניהם. * משקל רצוי? פחות מ10 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סביר. לא צריך 8 שעות אבל שלא ייגמר תוך שעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? רצוי, אפשרי גם דונגל. אז לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הערות: כמה שיותר זול עדיף גם בלי תוכנות ומערכת הפעלה כדי להוזיל יותר. תודה, לירון

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, אני מחפש לקנות לפטופ גיימינג, עד כה קיבלתי 2 מפרטים על אסוס GL553VW 15.6" I7-7700HQ / 32G / 1T 7200rpm+256 SSD / GTX1050M / DVDRW והשני על לנובו y520 https://www.pc365.co.il/product-13259-Lenovo_Legion_Y520_Laptop_80WK00BEIV מישהו מכיר את הדגמים, מה עדיף משניהם והאם יש לפטופים אחרים שהייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by s_tom,

ACER I3 4 גיגה זיכרון דיסק 640 חדש בקופסא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קודם כל אני כמעט שלם עם המחשב, ראיתי במציאות את הטרנספורמר והתרשמתי ממנו ממש. 1950 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 590 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E 1940 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 TOPOWER TOP-550P5 550W 415 ¤ 1 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 ADVICE ECOM 700VA 450 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 250 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7990 המחשב נקנה מNOACOMP.CO.IL המחשב מיועד למשחקים, OC קל בעתיד לכרטיס מסך ולמעבד. בעתיד אני אעשה מערך SLI וישדרג את הזכרונות. מה אתם אומרים על העסקה? אין מה לחשוש מהטופ פאוור. ל…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD BATTLEFIELD AND MORE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני יודע! זה תקציב נמוך למחשב משחקים אבל נסו בכל זאת לעזור לי, זה למשפחה דלת תקציב לכבוד שנת הלימודים וצריך לתמרן. תודה לכולם,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shai87,

אני מתעניין במחשב הזה לצורך לימודי הנדסה. למיטב הבנתי רוב תוכנות ההנדסה דורשות מעבד וזיכרון חזקים כאשר אפשר לוותר על כרטיס גרפי חיצוני ולהסתפק במובנה. מה המשקל המתווסף למחשב עם הכרטיס הגרפי Nvidia Geforce 310M ? אם לדוגמא עובדים עבודה שוטפת במחשב , לא משחקים, כמה זמן סוללה המחשב יספק עם הכרטיס ובלעדיו? ראיתי שדובר רבות על המחשב הזה לגבי זמן סוללה קצר של 2.5-3, האם זה עם הכרטיס מסך או מהדגם ללא? העניין הוא כזה, בכללי אני הולך דווקא על 13 אינץ' כי יש לי בעיות גב ואני רואה הרבה חברה עם מחשבי 15.6 למינהם שרוצים לזרוק את המחשב שלהם מעצבים על גדולו של המחשב ומשקלו בתיק, למישהו יש ניסיון עם מחשב עם מסך מסוג זה? לתכנות לדוגמא? אודה לכם מאוד אם יש ברשותכם מידע אודות המחשב אם יש הצ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by rronen,

שלום אני מחפש מפרט למחשב זול בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות של המערכת צרכות להיות מינימליות - לשימוש אופיס ואינטרנט בלבד ללא משחקים. ה-HD יכול להיות מאוד קטן וכנ"ל הזכרון (128). אבל, (ופה הקט'ש) המשב צריך להיות אמין מאוד כי הוא לאדם שאין לו מושג בתקלות חומרה למיניהן. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by zachbachar,

אני צריך מחשב שיתחבר לטלוויזה בסלון כל מה שאני צריך זה שהוא היה מסוגל להריץ סרטים HD 720pואם אפשר שתהיה יציאת HDMI אני מחפש מפרט ממש כמה שיותר זול(אם אפשר שזה יהיה מתחת 1000 אז יהיה נהדר..!) לא צריך מערכת הפעלה...לא מסך....לא עכבר ולא מקלדת בקיצור ללא ציוד הקפי... לא צריך להתפרע עם הארד דיסק גם 250GB יספיקו... תודה רבה לעוזרים..!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אז ככה, קרובי משפחה ביקשו מחשב לילד בן 10 - בעיקרון אני חושב שהשימוש יהיה לאינטרנט וה"שוטרים" של הילדים הקטנים. לכן לדעתי הכרטיס המובנה 6100 אמור להספיק. הרכבתי מ KSP - אך לא הצלחתי להגיע למחיר כזה נמוך, למחשב בינוני, חשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי, אני חרגתי והגעתי ל: 1670 ש"ח שזה הרבה... אולי אתם תוכלו לתקן \ להוסיף משהו? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש (בארץ או בארהב, לא צריך משלוח). מה שאני צריך מהנייד זה: 1. לעבוד עם תוכנות של אדובי כמו פוטושופ, לייטרום, אינדזיין וכו'. 2. להיות כמה שיותר קל, מאחר שאני אסתובב איתו בזמן טיול ואעבוד דרכו בגרפיקה. (בעיקר פוטושופ) 3. יכול להיות שמעט עריכת וידיאו בסיסית ביותר 4. כרגע לא ידוע אם יהיה צורך, אבל אולי בעתיד עריכת תלת מימד (כרגע לא עוסק בזה אבל אולי בעתיד כן. לכן אם יש נייד בהפרש יחסית סביר כנראה שאני אשדרג אליו). אני יודע שמחשב חזק יותר יצרוך יותר חשמל אך אני כנראה אעבוד עם חיבור לחשמל רוב הזמן. אני לא ממש מגיע מהתחום, ככה כשבדקתי לבד התחלתי להתבלבל מהבדלים קלים בין מחשבים שונים ואני לא באמת יודע על מה עדיף ל…

15. Started by DanielHatuka,

מעוניין לרכוש מחשב נייד לגלישה באינטרנט ובעיקר שיריץ לי טוב משחקים כמו Pro Evolution Soccer , CRYSIS בתקציב מקסימאלי של 2500ש"ח אם אפשר יותר זול בסביבות 2000ש"ח זה יעזור. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dad11223,

הזמנתי היום מחשב ואני רוצה את הדעה שלכם עליו מה כדי לשנות או להוסיף אבל אני לא רוצה שהמחיר יעלה מעל 5300 ש"ח פשוט תגידו לי איך המחשב האם הוא טוב לוח אם: P5Q PRO ASUS P45 775/DDR2 PCI-E X2 מעבד: INTEL CORE 2 DUO E8400 BOX זיכרון: 2024X2 MB 800 DDR2 KINGSTON כרטיס מסך: GEFORCE 9600GT 1GB כן כן אני יודע שאני יכול לקחת את ה ראדאון 4870 אבל למי שהזמנתי את המחשב לא רוצה להוסיף עוד 300 שקל.... מארז MIDI ATX FRONT USB 500 WT EZECOOL דיוידי LG X20 מסך: LG 1953TR LG 19 עכשיו אני הזמנתי את המחשב הזה לחבר שלי והוא לא נותן יותר מ 5300 שקל אבל נתנו לי אפשרות שאם אני משנה את המעבד מ INTEL ל AMD אז הוא יוכל להביא לי באותו מכיר ( 5300) גם את ראדאון 4870 אבל רק אם הוא משנה את המעבד ל AMD…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by idaneqw,

מדובר במחשב נייד של DELL. הוא נתקע במהלך עבודה עליו, למשך דקה הכל קופא כולל העכבר לא זז ולאחר מכן משתחרר וממשיך לתפקד כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? כיצד ניתן לאבחנה? זכור לי שיש ל-DELL כלי דיאגנוסטיקה שמבצע אניליזה לרכיבי חומרה ומזהה את התקול. מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - dragon age 3, lords of the fallen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 27 אינץ׳, 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום , אני מחפש מחשב נייד , אשמח להמלצה על דגם מתאים דרישות- מסך- עד 14 אינץ׳ , לא יותר. משקל- עד 2KG. זכרון אחסון - לפחות 256 ג׳יגה בייט ,ssd. זכרון ראם- 8GB מערכת הפעלה כלולה בתקציב. שימושים- הכל. אני מניח שמעבד core i5u יספיק אבל אם אני טועה , השימושים הם כאלה- תכנות לא כבד , אינטרנט , משחקים (לא יותר כבדים מ Minecraft ) וסרטים. וכעת הדאגה הגדולה יותר , הסוללה. מחפש מחשב עם סוללה שתספיק לפחות ל 6 שעות שימוש - כאשר מחוברים עכבר ואוזניות Bluetooth , קישורית WiFi דלוקה , ובהירות מסך על ≈200nit (די גבוהה) תוך כדי שימוש שוטף במחשב הכולל תכנות , ואינטרנט. (אני מניח שזה לא שימוש קל במיוחד) תקציב- 4000-6000 אפשר לחרוג (נגיד עוד 1000), עדיף שלא. אם אפשר להזמין …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Emms12,

או קי אני קונה בארה"ב מחשב עם המפרט הזה: DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard AMD Athlon 64 3700+ / 1MB Cache / 2000MHz FSB / Socket 939 / Processor with Fan אני לא בטוח שזה SAN DIEGO זה לא כתוב בדף המוצר אם אפשר לברר את זה אני אודה לכם (http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1366616&sku=CP1-A64-3700%20E) פעמיים: OCZ Dual Channel EL 512MB PC3200 DDR 400MHz Platinum Edition (2 X 256MB) Memory eVGA GeForce MX 4000 / 64MB DDR / PCI / VGA / Video Card אל תתיחסו אליו אני מחכה לספטמבר לקנות כרטיס מסך חדש. מה אתם אומרים? המחשב הוא בעיקר למשחקים ואוברקלוק. סה"כ: 659 דולרים חדשין ויפין. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי לכולם! לאחר הסתקלות רבה בפורום hwzone ובמפרטי מחשב בפרט, למדתי מעט (או לא מעט) על הרכיבים השונים במערכת. חוץ מזה, יש לי וותק של שנה וחצי בפורום מפרטי מחשב ב FXP, אבל אני לא יכול לתקשר עם הפרימיטיבים האלה, אז עברתי לכאן. ניגש לעניין. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 20,000 ש"ח בכרטיס אשראי . מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים אולטרה כבדים, צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוט…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. חבר שלי מתכוון לקנות מחשב חדש כולל מסך ומיקדלת+עכבר הנה ההצעה שלי תנו עצות לשיפור: נתתי שני מפריטים ביגלל שאני לא יודע מה עדיף a-data או twinmos??? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by jj516,

Intel 2.6 lg *52 לוח M של חברת ASUS לא ידוע איזה דגם 256mb 400mhz Geforce mx 440 מודם פקס - לא ידוע איזה מארז GENERIC עכבר - כנראה אופטי, לא ידוע מצלמת אינטרנט צורב LG 52*24*5 60GB DVD sony\lg מקלדת אלחוטית + WINDOWS XP - לא ידוע עם PRO או HOME כמו שאתם רואים הרבה לא ידוע, אבל המחיר שנתנו זה הגזמה - 4943 ש"ח! וכן אני יודע שהיום ככה מוכרים חברות קבר ומחשבי קבר, אבל כמה לדעתכם הוא באמת שווה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by BarRahum,

ברצוני לקנות לפטופ בתקופה זאת, וחיפשתי במבצעים שעשו בארץ וכלום לא נראה עליו שעשו לו הנחה של יותר מ100 שקל. התחלתי לחפש בשלל אתרי אמזון ומצאתי את המחשב הנל: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01M4I8XQD/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 כולל משלוח, מעמ ומיסים יוצא ב2300. איך הוא למחיר הזה? המעבד הזה שווה יחס לאיזה מעבד של אינטל? התקציב שלי הוא 2500 והשימושים זה סרטים, גלישה וגיימינג קל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yam102,

מחפש נייד קטן מקסימום 11.6 אינץ לא לגיימינג לאינטרנט אבל שיהיה כמה שיותר מהיר הבעיה היא שהתקציב 2000

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים