ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
יש לי דגם מחשב נייד dv6525ea אני רוצה להתקין xp עליו אבל אני צריך להתקין דרייבר של דיסק קשיח יש לי את הדרייבר אבל אין אני מתקין אותו? כי יש הודעה שהוא דורש רק מהפלופי להתקין את הדרייבר ואין למחשב פלופי וזה לא קשור להגדרות ל הביוס כי ניסתי גם את זה אז איך מתקינים את הדרייבר וכל זה נגרם בגלל שעצרתי את המחשב באמצע התקנה של וינדוס 7 המחשב מעלה דרך בוט רק את הXP אבל ויסטה הוא לא מעלה דר הבוט לא מצליח להתקין מערכת הפעלה מה הבעיה נראה לכם?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מחשב למשחקים ב 5019 במזומן אם הרכבה. AMD 3800 X2 AM2 X1800XT 256+AC COOLING 80GB SATA 2 ASUS M2N-E AM2 COMPUCASE SOMETHING... ENERMAX LIBERTY 400 נו מה אתם אומרים? G.SKILL PC5400 DDR2 667MHZ DUEL CHANNEL 1 GB CL4-4-4-12
-
- 16 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6440 HP Pavilion dv6-1040ej NG732EA האם יש המלצות טובות עליו? האם אתם יכולים להמליץ לי על מחשב אחר באותו טווח מחירים? השימושים של המחשב הם אינטרנט אופיס קצת משחקים MULTITAKSING תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IPC-D0-C3227NL-WB-FM0 מחשב קטנטן ללא אוורור,ישמש לגלישה כבדה ברשת,כולל הורדות וכו,שימושי משרד בסיסיים(power point) וצפיה של סרטים ברזולוציה גבוהה שיוזרמו בעזרת סטרימר לטלווזיה.המחשב סמוך לחדר השינה ולכן חייב להיות שקט לחלוטין ומארז קטן ככל הניתן 2500 שח פלוס מינוס. יש רעיונות? ללא ציוד היקפי (מפרט בלינק או בתחתית הדף) מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לא לחרוג אך לא על חשבון ביצועים עכשווים או עתידיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה קלה מאוד של סרטים ותמונות,סרטים גלישה ,הורדות, מתחבר לס…
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין דגמים של אסוס שרשום בהם 3D וכאלה שרשום בהם 3DE. שמתי לב שהמחיר של ה 3DE יקר משמעותית, עשיתי חיפוש והבנתי שההבדל הוא שהאות E ב 3DE מסמלת את המילה embedded (משובץ). חוץ מלהבין את זה לא כזה הבנתי מה תכלס ההבדל בין השניים. תודה, מאיר
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל את דעתכם כיצד הכי טוב לברר האם מחשב שנקנה באתר של DELL/LENOVO בארה"ב עם אחריות בינלאומית ויובא עצמאית לארץ, יקבל באמת מענה מהיבואן בארץ. האם יש דגמים ספציפים שכלולים באחריות המסופקת בארץ? ואם כן, איך יודעים אילו? בנוסף, האם ניתן לקנות כל דגם ואז לרכוש רק הרחבת אחריות? מאיזו חברה הכי מומלץ לרכוש לפטופ, בשביל לקבל שירות ואחריות ברמה טובה? האם היבואן של סאמסונג מעניק אחריות ללפטופים שנקנו בחו"ל? תודה,
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום, מעונין למפרט מחשב עדיפות לאינטל עבור גלישה באינטרנט+משחקים פשוטים לילדים. אשמח לדעת האם כרטיס מסך מובנה יוכל לתת מענה למשחקים כגון: sims אני מעונין גם במסך שוב עדיפות לסמסונג ובציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים). אני גר לא רחוק מאיבורי כך שאשמח לקבל את המפרט משם- לא חובה. ספק כוח כן חשוב לי משהו טוב. תקציב עד 2800 ש"ח אפשר לחרוג קצת אם זה כדאי. אם ניתן יהיה לחלק את המחיר למחשב,מסך וציוד היקפי זה יעזור לי מאוד בהחלטה. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, לא מזמן ביקשתי מפרט מכם, אבל התקציב והדרישות השתנו מעט אז אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והשיפור אכן מצדיק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לחשוב על דוגמאות כרגע, AC3 ודומיו העתידיים נאמר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מדילר הצעה בנוגע למפרט בסיסי ...ורציתי לדעת אם המחיר שווה. לוח אסוס עם צ'יפ 945P אני חושב שהדגם שלו הוא P5LD2 מעבד 3.0 עם 2MB 64Bit ויכרון OCZ 1024 Gold Kit במחיר של 2000 ש"ח משתלם?
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, הספק של המחשב הישן שלי ככל הנראה נשרף (P4 2.8 2G RAM). והאמת שכבר אין לי ממש כוח לנסות לחפש לו ספק חדש. מטרות המחשב הן מאוד מינימליות - אינטרנט, משחקי פלאש לאחיינים, חיבור למסך נוסף והרצת סרטי FHD - לא חובה אבל יתרון. המטרה היא לחסוך כמה שיותר בעלות. חשבתי לנסות למצוא מחשב יד שנייה כדי להוזיל עלויות. איזה מפרט יד שניה כדאי לחפש? התקציב הוא גג 800 שקלים, עדיפות לפחות. core 2 duo עם כרטיס מסך שכולל 2 יציאות ייכנס בתקציב הזה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הצעות טובות למחשב נייד עד 6300 ש"ח למישחקים עדיף dell אבל לא מחייב
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית לתקשורת חזותית. אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא כל כך מבינה במחדבים ניידים או במה בדיוק אני צריכה מהמחשב שלי. אני מניחה שאשתמש בתוכנות עיצוב גרפי בעיקר. אשמח לקבל עצות בנוגע ללפטופים שנראה לכם שיכולים להיות רלוונטיים אלי או ספציפית פרטים חשובים שכדאי לי להסתכל עליהם כשאני בוחרת את המחשב שלי. אני מעדיפה מסך גדול יחסית (15 אינץ') והמשקל כמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר קל אבל בשביל מחשב מספיק טוב במחיר טוב אני מוכנה להתפשר על המשקל. אין לי כל כך הגבלות נוספות חוץ מהעובדה שאני לא רוצה שזה יהיה macbook, ומהעובדה שנראה לי שאני מוכנה להוציא לא יותר מ-5500 שקל בערך. אשמח לעזרתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
ברשותי נייד בעל 1GB זיכרון פנימי, כאשר לכ.מסך (x1600) יש 128 זיכרון dedicated ועוד 384 מגה משותפים (shared). כאשר אני עובד בישומים אשר אינם דורשים עיבודים גרפים מהכרטיס מסך, האם ה 384MB המשותפים תפוסים ע"י הכ.מסך למרות שהם לא בשימוש ואי אפשר להשתמש בהם ביישומים אחרים?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום. אני הולך לקנות בימים הקרובים (בתקווה מחר ) מחשב חדש, וזקוק למספר המלצות. המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודת סטודנט (כלומר תכנות .net, גלישה אינטנסיבית, טיפה עריכת תמונות). החלטתי על המעבד (p4;2.6 התומך ב HT, מכיוון שזו קניה חד-פעמית יקרה לשנים הקרובות) מכאן מתחילות הצרות... איזה לוח אם (אינני הולך להתעסק עם OC אז אני צריך אמין ויעיל, עדיף עם כ.קול עליו וכ.רשת ושאר תוספות. אבל חשוב האמין!) איזה HD, איזה כרטיס גראפי (מבחנתי גם Nvidia GF4 בסיסי יספיק כי אינני משחק לרוב עם המחשב). המחשב אמור לתפקד לשנים הקרובות בצורה אמינה וחשבתי להשקיע עד 5000 ש"ח (לא כולל מסך שיש לי כבר) אבל בפחות כסף יהיה יותר ממבורך ;D ... בתודה מראש....
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך מקלדת עכבר אלחוטיים ורמקולים. - לא חלק מהתקציב הרשום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם …
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום חברים, בידיי מספר התלבטויות שברצוני לשתף אתכם בהן. לאחר מספר שעות של קריאת הפורום ומאמרים שונים החלטתי על המפרט הבא. מטרת המערכת לתת מענה להרצת המשחקים החדשים ביותר ומתן סביבת תכנות(VS2005) + הרצת SQL וכן מספר תוכנות נוספות. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1 1425 לוח אם Asus P5KR 1 719 מארז ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE 1 1112 קירור למעבד Thermaltake V1 1 290 ספק כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular 1 600 קירור מארז Zalman F3 120MM Case Fan 1 48 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 1 416 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - WD2500AAKS - 3Yr Warrant…
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום וברכה, אודה להמלצה ל2 ניידים שאני מתכוון לרכוש כעת (3 אופציות) חשיבות כללית: ללא מערכת הפעלה וללא אופיס+אחריות 3 שנים בבית הלקוח עדיפות ללנובו+SSD חובה אין חשיבות לאופק שדרוג 1. תקציב 2500, מיועד לגלישה וסרטים, לאדם מבוגר, מפרט 15" 2. כנ"ל כמו 1, אבל 17", האם יש צורך לעלות בתקציב יותר מ-500 ש"ח? 3. נייד לסטודנטית, מפרט חזק 14-15" תקציב עד 4500 אם יש הצדקה, אז אפשר לחרוג קצת מעדיף את התמורה הטובה ביותר לתקציב תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בהכרח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא השאלון אכן מלא בלוואים, זאת מפני שנדרש מחשב נייד פשוט לצרכים ביתיים של אישה בת 50 שאינה משתמשת במחשב לדברים מצד עבודה משרדית, גלישה וצפיה בסרטוני יוטיוב. החשיבות הינה יותר בדברים כגון הנדסת אנוש, איכות המסך, איכות הבנייה וכי…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלומות ! אני צריך בבקשה מיפקט לגיימר רציני ... 7000 ש"ח ... בלי ציוד הקפי ובלי כרטיס מסך ... רק מסך LCD(בלי אכברים ומיקלדת ורמקולים ! בלי ..) קיצר מארז עם כול מה שביפנים+מסך LCD עדיף 19"(אינץ') תודה רבה כולם !
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה את T61 מהאתר של LENOVO בארה"ב. אני קונה את המחשב עם הויסטה הבסיסי, אני יודע שיש כונן מחיצה לשיחזור המערכת למקרה שמשהו קורה. השאלה שלי כזאת, א. האם אני יכול לבנות מחיצה בעצמי כזאת עם ויסטה אולטימייט שיש לי כבר בבית, אני לא רוצה לשלם סתם כסף, ב. כמה זה קשה לפרמט ולהתקין את המערכת ידנית, ולהתקין את כל הדרייברים? (יש לי ידע רב במחשבים נייחים רק שלא התעסקתי עם ניידים אף פעם) ג. האם שווה להשקיע בIntel® Turbo Memory hard drive cache? תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD BATTLEFIELD AND MORE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב הזה לצורך לימודי הנדסה. למיטב הבנתי רוב תוכנות ההנדסה דורשות מעבד וזיכרון חזקים כאשר אפשר לוותר על כרטיס גרפי חיצוני ולהסתפק במובנה. מה המשקל המתווסף למחשב עם הכרטיס הגרפי Nvidia Geforce 310M ? אם לדוגמא עובדים עבודה שוטפת במחשב , לא משחקים, כמה זמן סוללה המחשב יספק עם הכרטיס ובלעדיו? ראיתי שדובר רבות על המחשב הזה לגבי זמן סוללה קצר של 2.5-3, האם זה עם הכרטיס מסך או מהדגם ללא? העניין הוא כזה, בכללי אני הולך דווקא על 13 אינץ' כי יש לי בעיות גב ואני רואה הרבה חברה עם מחשבי 15.6 למינהם שרוצים לזרוק את המחשב שלהם מעצבים על גדולו של המחשב ומשקלו בתיק, למישהו יש ניסיון עם מחשב עם מסך מסוג זה? לתכנות לדוגמא? אודה לכם מאוד אם יש ברשותכם מידע אודות המחשב אם יש הצ…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג את המחשב שלי הקיים (בנוי על סוקט 775) למחשב חדש. החלקים הקיימים אותם אני הולך להשאיר: -מארז Ikonik RA X10 SIM -כרטיס מסך AMD HD6950 2GB -כרטיס קול Creative X-FI Titanium Fatal1ty Champion -ספק (מעדיף להשאיר אבל אם צריך אז יחליף גם) Enermax Liberty DXX 500W -כונן קשיח - WD Cavier Blue 320GB X 2 -כונן SSD - Intel 520 128GB X 2 מעוניין לקנות מעבד חדש, לוח אם חדש וזיכרונות חדשים. חשבתי על: לוח אם חדש - Gigabyte G1.Sniper M3 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8051 מעבד חדש - Core I7 3770 3.4GHZ - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4187 זיכרונות חדשים - Corsair 1600MHZ 2 X 4 GB - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6801 ספק חדש …
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים קלים כדוגמאת פרו איבולושיין * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Bluetooth hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 dhdv kpju. * כונן אופטי? צורב dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא חברים אני מחפש מחשב נייד עד המחיר שמצויין בכותרת, בעיקרון אני מוריד הרבה סרטי hd וצופה בהם בטלויזיה כמו כן אני מוריד משחק מדי פעם כמו פרו איבולושיין ומעביר אותו בכבל לטלויזיה. השימושים שלי הם בעיקר שיטוט באינטרנט והורדות של סרטים האם יש מחשב בתקציב כזה שעונה על הדרישות שלי??
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים לכולם אני מחפש מחשב חזק ככול אפשר למשחקים של היום בתקציב 4000 שמתי עין על שתי מחשבים הבאים: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=10551 או Acer Aspire 5741G-434G איזה מחשב חזק מאוד ככול האפשר למשחקים ממה שהבאתי למעלה?^ אם יש לכם הצעה למחשב אחר יותר טוב אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-