עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז שלום לכם. אני צריך מפרט ב2700 ש"ח ללא מסך אך עם כל שאר הציוד ההיקפי, המחשב לא מיועד למשחקים, אבל רצוי שיהיה בעל אפשרות לשדרוג עתידי. חייב להיות בו צורב די-וי-די, רצוי ג'יגה זיכרון לטובת תוכנות גרפיות, עם הרד דיסק לא פחות מ120 ג'יגה תודה רבה למי שיעזור לי כאן.

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by orikl,

אתחיל בכמה מילים, עזבתי את המחשב לטובת xbox ואח"כ פלייסטיישן, כי תמיד מחשב החזיק לי בערך 3 שנים עד שכבר לא ממש היה מה לשחק בו בלי להוריד הגדרות למינימום. בכל זאת, יש געגועים לשחק במחשב, בעיקר shooters ובעיקר אני רוצה לשחק PUBG שההבדל בין לשחק במחשב לבין בקונסולה כולם יודעים... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פה קצת קשה לי לקבוע תקציב מדוייק. חושב על 3,500 בערך רק על המחשב, אבל רוצה משהו שיחזיק לפחות לכמה שנים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר PUBG אבל אולי בעתיד גם אחרים כמו GTA ודומיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מ…

3. Started by scheinerman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר - לפטופ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים ופוטושופ וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גדול מסך באזור ה15 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  4. שלום לכולם, עד היום למשך 304 שנים הסתדרתי עם המפרט שלי : E6750 GIGABYTE-P35DS3 9800GT-1GB WD1TB G.SKILL 6144MB GBPK ללא שום בעיה אבל עכשיו אחרי שהתקנתי את BF3 ואני מקבל בקושי 19 FPS על הרזולוציה שלי 1920x1080 כשהכל על LOW אני מרגיש שיש צורך בשדרוג. אני בספק אם ישנו שדרוג כלשהו שיוכל לעזור לי מיכוון שהמעבד כבר דיי חלש ויהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדש אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעות ו\או מפרט חדש. כמובן שאעדיף לשדרג את המחשב הקיים בעלות מינימלית אבל אני מודע לכך שיש סיכוי טוב שהדבר לא אפשרי ואצטרך לקנות מחשב חדש.

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by Josh,

צריך מחשב בעיקר למשחקים .

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום, המחשב התחיל לקרטע, זה מתבטא באתרים שפתאום קופאים, המאוורר רועש ומחשב שלפעמים לא נדלק. באזור מגוריי ישנן לעתים הפסקות חשמל, אחרי הפסקת חשמל אני מוציא את כבל החשמל מהמחשב לדקה ולאחר מכן כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, הוא לא מגיב או שהוא מרסט את עצמו ונדרשת חזרה על הוצאת החשמל והכנסתו כדי שהמחשב יידלק. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בעל מארז קטן. את המארז להבריג לשולחן העבודה וכן את כל הכבלים לחבר לתחתית שולחן העבודה וכל זאת במטרה שלא יהיו כבלים על הרצפה. אני צריך לחבר מודם, ראוטר, מדפסת,סורק ומסך. יש לי מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה אך ליתר ביטחון צריך שבמארז תהיה כניסה רגילה (סגולה) למקלדת וכניסת usb נוספת לעכבר. השימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, שימו…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  7. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, משהו שיכול להחזיק מעמד שנתיים-שלוש עד שהוא יתחיל לפגר מאחור. אבל מה, פעם אחרונה שקניתי מחשב הייתה ב-2007, ואני כבר לא ממש מעודכן במה שהולך בשוק, מבחינת חברות, טכנולוגיה, רכיבים וכו'. מה שאני מבקש זה שתעזרו לי לתכנן מפרט למחשב, בשווי של בין 3,000-4,000 ש"ח (אם תהיה חריגה קלה, זה גם תופס). בלי מסך, רמקולים זו בהחלט אופציה, ועדיפות לכרטיס מסך של nVidia. אם אתם גם מכירים מקום שכדאי לקנות בו, מה טוב. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לאחי אני צריך מחשב שיהיה יכול להפעיל את המשחקים הכי חדשים המחשב צריך להיות כולל מסך (17 אינץ') אני מוכן להשקיע 4000 שקל (לא מפריע לי פלוס מינוס 300 שקל) מעדיף מבוסס אינטל פנטיום אבל גם AMD יהיה בסדר ואיפה לקנות גם (כאילו להראות לי מחירון של כל מוצר) תודה מראש ושנה טובה לכל משתמשי הפורום

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by shapin,

Intel q9400 gb ep43-ds3l 4Gb corsair xml3 nzxt tempest Wd 640gb caviar green 16mb Sapphire ati 4870 1gb toxic Dvd-rw lg Seasonic 550w

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מפרט מחשב כדלהלן: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ, אינדיזיין, תוכנות מבוססות-דפדפן (אלקטרון), פתיחה של כרטיסיות רבות בו זמנית בכרום/אדג' (בסביבות 20-30 בבת אחת בד"כ), מסמכים מרובים פתוחים בוורד. לפעמים אני גם עובד בעיבוד נתונים וחיפושים בבסיסי-נתונים כבדים. כמו כן אני עובד על מספר רב של פרוייקטים בו זמנית, ולא רוצה להסתמך על כוננים חיצוניים יתר על המדה (רק לאחסון ארכיוני) אז אני צריך הרבה אחסון זמין בתוך המחשב (בנפרד מהכונן שעליו אתקין את התוכנות). 3. האם יש צורך בציו…

11. Started by xena,

שלום, סרקתי קצת את הפורום ולא הצלחתי להגיע להכרעה. לכן אני שואל בפומבי: מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי עד 4500 ש"ח. חשבתי על DELL (עד כמה שזכור לי הם התמורה הטובה ביותר לכסף. כלומר, מפרט זהה של לנובו יעלה יותר). אינני זקוק ליותר מידי הסברים. פשוט מפרט טוב בטח מ NOTEBOOKCLUB ולסגור עניין. אינני עוקב כבר אחרי ההבדלים השונים בין המעבדים. אני מניח ש 7250 טוב מ 2450, ולכן 1520 טוב מ 6400? נו, אתם תגידו... http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250.htm ומה זה VOSTRO הזה? אין לי מושג. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500-x3100.htm לגבי מסך, זה מקובל היום מסך רחב? אין כבר מסכים רגילים? אני …

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  12. היי, כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON X2 4400+ זיכרון 2*1GB של OCZ 800mhz ולוח אם של asrock n7live כלומר עם מעבד גרפי 7050 מובנה השימושים שלי הם שימושים סטודנטיאליים, חשוב לי להריץ המון תוכנות במקביל בעיקר מטלאב וויזואל סטודיו, בנוסף פתיחת המון יישומים של PDF דפדפנים, והצגת סרטים ב HD. כרגע המחשב לא עומד בכ"כ הרבה יישומים הוא לא מספיק מהיר בתוכנות וקשה לו להציג מעל 720p. האם כדאי לשדרג ואם כן לאיזה רכיבים כדאי (ביצועים מירביים בתקציב סביר)?

13. Started by ate5502,

אני מעוניין לשדרג מפרט ישן ע"מ שיוכל להריץ vista, משחקים לא חדשים סרטי HD וכו'. כרגע הדברים שאני יודע על המפרט: המעבד - pentium 4 3Ghz. הספק - 480W, לא ברור מי היצרן. מארז- איכס. וגם לא עושה את זה בשקט. קירור - יש מאוורר סטוק על המעבד. חוץ מזה יש מאוורר קטן לפליטת אוויר שמישהו חיבר ישירות לספק, וזה כנראה שרף אותו, כי עכשיו הוא לא עובד. כוננים - צורב וי די וי ושני קשיחים. זיכרון - 768mb בשני סטיקים של ddr. אחד. והבעיה - לוח אם - אין לי מושג. משהו עם דריברים של via. cpu-z אומר לי שהזיהוי שלו הוא "p4m800ce-8237", וחיפוש בגוגל לא נותן לי כלום. אני גם לא מצליח למצוא את הסטרינג זיהוי בביוס. דירקטקס אומר שהדגם הוא p4m80p. דומה. בכל מקרה, אני צריך כרטיס מסך לא יותר מ…

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by spider272,

שלום לכולם פירמטתי מחשב נייד שקיבלתי חברה לא ידועה..(gigabook) הבעיה היא שאין אינטרנט ואני לא יכול להתקין דרייברים!גם שחיברתי דרך כבל מה אני יכול לעשות?? זה הפרטים שרשום על המחשב מאחורה notebook computer model:m1100 ומאחורי המסך gigabook

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  15. חבר קיבל מערוץ הקניות הצעה למחשב ב-4000 שקל, שכולל מדפסת, מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר, שני ג'יגה של זיכרון, מעבד E2180, לוח אם 945 (G אני חושב, מכיוון שהיה שם כרטיס מסך 3Dforce שאף פעם בחיים שלי לא שמעתי עליו), מערכת הפעלה XP חוקית,וכו' וכו'... אני צריך מחשב לשימושים ביתיים שיהיה טוב יותר מזה, פשוט כי אני ממש לא מעודד קניה מערוץ הקניות. הבעיה עם המפרט הזה היא שבמקרה של תקלה (חומרתית, לא מערכת הפעלה), יגיע שליח לבית שלו וייקח את המחשב, וזה תנאי שכנראה הוא לא ישיג בשום מקום אחר, יש לכם רעיון איך לעקוף את זה? בינתיים הגעתי למפרט לא רע. אם יש לכם אלטרנטיבות עדיפות, אני אשמח לשמוע. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤396 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤35…

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי. התוכנית כרגע היא לקנות AMD X2 3800 והחליף עם ה-athlon64 3200 שלי. בנוסף לשים לעצמי זכרונות טובים יותר ולתת לו את שלי. בקיצור - לשדרג את שלי על הדרך... בניתי מפרט ב-5k. אני לא זקוק להמלצות לגבי החלקים עצמם, למעט זכרון 2x512 עם תזמונים נמוכים (בסביבות 800 ש"ח) השאלות העיקריות שלי הן: האם לרכוש את המחשב כבר עכשיו, או לחכות לתושבת AM2 ... (מבחינת ביצועים) אם אני מחכה ל-AM2, יהיה לי קצת יותר קשה לעשות את ההחלפות (כמובן שה-AM2 יבוא למחשב שלי - לוח+מעבד+זכרון. וחבל כי יש לי אחלה לוח SLI כרגע) * אז מתי בעצם נראה בישראל את הצ'יפסט החדש? * האם תוספת הביצועים שווה את הזמן שצריך לחכות? * האם המחיר אמור להיות גבוה משמעותית מהמחירים כיום (מעבדים\לוחו…

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  17. למי שלא זוכר, קניתי מחשב חדש, עם המפרט: athlon64 3400+ corsair 1024Mb 2.5-3-3-6 geforce 6800GT 256Mb 256bit של gainward והרדיסק 160GB 7200RPM 8Mb של Seagate. (השאר לא רלוונטי) כמובן שהתקנתי Doom3 (עובד חלק או כמעט חלק על High), והתקנתי Farcry ופה מתחילה הבעיה, Farcry לא עובד חלק ב Medium (אני מדבר על ההגדרות המתקדמות), וגם ב Low הוא לא עובד חלק כל הזמן. (יש קצת קפיצות כאלו). אני מתחיל לחשוש שמשהו לא בסדר אצלי. כמו כן, הציון שלי ב 3dmark2003 הוא בסביבות ה 9800 1) מישהו יודע אולי ספציפית איך גורמים לFarCry לעבוד טוב? 2) איך אני יכול לבחון את ביצועי המחשב ולהשוות כך שאוכל לדעת האם הוא עובד כפי שהוא אמור לעבוד? תודה!

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? צפייה בסרטים על מסך Full HD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: תוכנות סטרימינג (כגון popcorn time) ונגני סרטים -מהי הרזולוציה הטבעית: 1920X1080 מסך 40 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מקלדת ועכבר אלחוטי (אפשרי שיהיו יחידה אחת) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7.מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם …

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by shlomi1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים כמו BF4, GTA ודומיהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 37 אינץ Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+, עדיף שיחזיק כמה שיותר שנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  20. המפרט נלקח מIQPC , נועד למשחקים כבדים במיוחד(אני מכור למשחקי מחשב... ), התקציה הוא בסביבות ה8800ש"ח. מתוכנן OC בעתיד, אך בקטנה... קטגורית מוצר שם מוצר מחיר דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1260 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤ 573 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤ 807 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 2122 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 196 מסך : DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤ 2333 מארז : A…

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by המתקתק,

שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקבל תגובות על המפרט הבא: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB Cache s775 1333 Mhz 952.38 שקל קירור למעבד - ZALMAN 7700CU - coopper (775+478+939+754) 216.45 שקל זיכרון - OCZ Platinum Revision 2 XTC Dual Channel 2x1GB DDR2 800Mhz PC2-6400 562.77 שקל כרטיס מסך- PowerColor X1950 PRO SCS3 256MB GDDR3 silently Cooder 2xDVI HDTV VIVO PCI-E 805.19 שקל כונן קשיח - ST325024AS - Seagate 250GB 16MB 7200RPM Sata II 294.37 שקל צורב - LG GSA - H62NK DVD + RW x18 Black Sata 199.13 שקל לוח אם - Gigabyte GA - P31 - DS3L (775 C2Q 1333 Mhz, Intel P31, DDRII 800, HDAudio, GBL ) 463.20 שקל ספק - HEC 500TD - TF PSU 500W 2x8cm fan 24pin 238…

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, סרטים HD, עריכת גרפיקה חובבנית, אולי בעתיד משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin creed, Prototype, Bioshock -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" ויש מסך טלויזיה לסרטים 39" -לאילו הגדרות גר…

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  23. שלום לכם אני רוצה מפרט למחשב בתקציב של 4000 -4500 השימוש הנידרש ביותר הוא שימוש ביתי לגלישה רבה באיטרנט, לשמירה של שירים תמונות ומסמכים , הורדות , קצת משחקים לא כבדים וצפייה מועטה בסרטים וסדרות שאני מוריד אני רוצה שהמחשב יהיה זריז כי הוא פועל הרבה שעות ביום. בקשר למארז אני רוצה מארז שטוח כמו זה - http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&fldID=38&fldVal=HTPC&ShowSenon=1 תמליצו לי על אחד טוב תודה מראש

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  24. היי, אני צריך בבקשה את עזרתכם בבניית מפרט. תקציב 2-2.5K מחשב נייח לעבודה "משרדית"/יומיומית (אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים). אם יוכל להריץ משחקים ישנים מעט סטייל Left2Dead, עדיף - האם יכנס בתקציב המדובר או שיש צורך לחרוג? האם יש צורך בכרטיס מסך או שמספיק משהו שמגיע על הלוח אם? אין צורך בציוד היקפי או במע' הפעלה/אופיס תודה רבה! עריכה: ראיתי את המפרט הזה במומלצים, שנראה בסה"כ סבבה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109504

25. Started by avishaiar17,

טוב אז ככה... הינה המפרט שהזמנתי: מעבד Q6600 1390ש"ח לוח אם של GIGABYTE X38 DS4 940ש"ח זיכרונות SUPER TALENT DDR 2 ) 2X1024 320ש"ח( CL 4 הארדיסק WD 3200AAKS 320GB 390 ש"ח מאוורר למעבד A.C FREEZER 7 PRO 112 ש"ח מארז AEROCOOL EXTREME ENGINE 390 ש"ח ספק כוח CORSAIR 550 W אוHEC ZYPER 650W מה אתם מציאים?? לקחת המוכר התעקש שאני יקח את קרוסייאר (שניהם 550 ש"ח) ואני מוסיף עוד מאוור של זלמן 12 ס"מ לאחורה של המחשב...40 ש"ח אהה וכרטיס מסך 3870 של SAPPIRHE 1066 ש"ח עכשיו יש מספר דברים שאני לא סגור עליהם ... זכרונות ספק ומארז בזכרונות האם עליי לשנות חברה ?? סופר טלנט אמינים?? שווים את הכסף?? או שעדיף באותו סכום לקחת CL4 בחברות אחרות כמו קרוסייאר /OCZ /G SKIL / קינגסטון... ועוד... בק…

• 12 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.