עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gombn,

יש לי מחשב ישן הרכיבים הבאים נשארים: צורב - Yamaha 3200 X32 cd - טושיבה X48 הרד דיסק - BM Telsto 40GB 7200 Floppy Disk - א זוכר איזה בדיוק מקלדת ועכבר - Optical Wireless Lodigt כל השאר צריך להחליף !! מעוניין במחשב למשחקים אינטרנט וגם הרצה של תוכנות תכנות(די כבדות) האם אפשרי ליצור מחשב טוב עם הרכיבים שנשארים ועוד תקציב של 2500 ש"ח פרטו תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Slavadir,

1. מה התקציב המקסימלי? 1400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, קידוד וידאו לעיתים רחוקות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פיירפוקס וקידוד וידאו לעיתים רחוקות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי חשוב לי שלנייד יהיו לפחות 7-8 שעות לתת לי בעבודה סבירה. השימושים של המחשב הם בסיסיים, לא נדרשת חומרה לגרפיקה\משחקים. חשבתי על הדגם [h=1]Toshiba Tecra R840-109[/h]http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=795396&cid=5762 אשמח לדעת אם בטווח המחיר הזה יש דגם מוצלח יותר. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by e3user,

יש לי מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות, הציעו לי עליו בחנות 11K ויש לי תקציב של 10K במידה ויש פה מוכרים של חנויות מחשבים שיכולים להתגמש שלחו לי פה הודעה והקנייה תתרכש דרככם • מעבד Intel i7-8700K • קירור מים למעבד Antec Mercury 360 • לום אם Asus ROG STRIX Z370-F GAMING • זיכרון Crucial Ballistix Tactical 16GB • כרטיס מסך Asus ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING • דיסק קשיח Samsung SSD 850 EVO 2.5" SATA III 500GB • דיסק קשיח Seagate Barracuda 3.5" 7200RPM SATA III 2TB • מארז Bequiet PURE BASE 600 WINDOW ORANGE • ספק כח Antec EA550G • גוף קירור למארז Corsair AF120 Quiet Edition • מסך מחשב Benq ZOWIE XL2411 • כ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים כאלה קטנים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המחשב אמור לכלול: זכרונות 1GB 667Mhz, דיסק 160GB sata II, צורב דיוידי, מקלדת עכבר רמקולים ובשאיפה גם מסך הכי פשוט LCD 17" (באייבורי דיברו אתי על 950 ש"ח). בתקווה לא לעבור בסך הכל , כולל המעבד, הלוח והמסך , את סכום 3500 ש"ח , איזה מפרט היית ממליץ? יש דבר כזה? להזכיר, לא מדובר בגיימר, כמעט ולא משחקת במחשב (לפעמים משחקי פלש באינטרנט וכאלה ובמקרה הקיצוני פעם ב.. משחקת בפיפא), לא מחפשת לבצע אובר קלוק (OC) כך שהמחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by aviisr,

שלום לכולם, אבא של אשתי ביקש ממני סיוע בבחירת מחשב משרדי לשימוש שלו בעבודה. אני כבר שנים עם מק ואין לי מושג מה קיים בעולם ה-pc. אנא עשו מצווה ותסייעו הדרישות שלו למחשב הן: 1. גלישה באינטרנט. 2. עבודה עם אופיס (אקסל וחישובים מורכבים). 3. ראיית סרטים/שימוש בגוגל ארת׳. דברים נוספים: 1. לא חייב cd. למעשה מחשב בלי יקבל עדיפות. 2. כרטיס wifi במחשב 3. המחשב צריך להיות חזק גם בעוד 3 שנים. תקציב: עד 3000 ש״ח (למרות שהצעות באיזור יתקבלו בברכה). תודה, אבי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sam1441,

אישית אני לא סובל מסך רחב, כי אני משתמש בנייד בעיקר בשביל טקסט, וברחב יוצא שיש שוליים ענקיים שהם ריקים לגמרי, ובאופן כללי זה דבר מעצבן ונותן תחושה של אי פרופורציה. כך שכל נייד שאני חושק בו, אני ישר רוצה לבדוק אם הוא רחב, הבעייה היא שזה לא כתוב בשום מקום בצורה ברורה ונורמלית, ויש כל כך הרבה מונחים מבלבלים שאני טובע. 1. WXGA זה מסך רחב? או מה בדיוק?? 2. מה זה 15.4 או 14.1 או כל הנקודות האלה, האם זה אומר שהמחשב הוא מסך רחב? 3. תכלע'ס, איך אני יכול לדעת מה זה מסך רחב ומה לא? ברשימה המצורפת פה למשל, איך אני יודע מה רגיל? http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/Products?openagent&brand=Thinkpad&series=ThinkPad+T+Series ובכלל נראה שהמסך הרגיל הוא זן הולך ונכחד, לא?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by aviron38,

שלום בניתי מפרט לצרכים האלה: קצת משחקים אבל לא חדשים. משחקי רשת. שכרטיס המסך המובנה שיעבוד באיכות טובה. אולי בעוד שנתיים אני ירצה לקנות כרטיס חדש הכי טוב שיהיה אז אני יוכל לקנות ולהכניס ללוח. AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪487 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪436 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1833 Patriot 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2208 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪253 http://ww…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ruff stuff,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1EK698720

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by -=Snoop=-,

חבר שלח לי מפרט שהוא מוכר, הייתי שמח לדעת כמה הוא שווה (אני או אחד החברים שלי מתכננים לקנות) (יד 2) כרטיס מסך GTX 460 2GB מעבד IntelCore i5 760 2.8Ghz4GB RAM1TB HARDDISK לוח אם Gigabyte P55A-UD3 מארז Antec 4 מאווררים ספק Seasonic 100-240vac430 Wat THX

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by YAK33,

כמה בערך שווה המחשב שלי (ראו מפרט) אני מוכר אותו כנראה לחבר

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Lidor Abu,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים של הנדסת תוכנה התקציב הוא עד 4000 אלף אשמח לקבל מכם המלצות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. היי חברים, משיטוט קל בפורום בימים האחרונים קיבלתי המון אינפורמציה. אתם עושים עבודת קודש. אני מעוניין במחשב נייד שישמש אותי באוניברסיטה ובבית להכנת עבודות, סיכומים וכו'. למעשה, החל משנת הלימודים הקרובה הוא ישמש גם כמחשב השולחני שלי :-) חשוב לי שהוא יהיה מאוד נוח לעבודה. אני מתלבט בין שלושה דגמים של מחשבים שזיהיתי כטובים לשימושים שלי: Lenovo ThinkPad Edge E330 Dell Vostro 3460 Dell Inspiron 5423 14z UltraBook נושא שמדאיג אותי הוא עניין הסוללה. הבנתי שכל שנה וחצי (בערך) אצטרך להחליף סוללה. האם זה צריך להיות שיקול בבחירת אחד מהמחשבים הנ''ל? האם נושא החלפת הסוללה יהיה יקר יותר משמעותית בקרב האולטרה בוק? אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין כמו גם את המלצתכם לגבי הבחירה המומלצת עבו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי חברה אשמח לקבל המלצה למפרט לשימוש משרדי וגלישה ללא ציוד היקפי. ראיתי מפרט במדור המומלצים שעודכן לאחרונה רק בספטמבר 2009 אז אני מניח שדיי הרבה השתנה. בתודה מראש ! נתי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Zilberberg,

שלום שלוש שאלות לגבי r61 1. מה ההבדל בין r61 ל r61i והאם ההבדל הוא משמעותי? (ומהו זמן הסוללה של שניהם?) 2. האם הr61i והr61 הם טובים לסטונדט (לא שוקל יותר מדי, עובד עם אופיס בלי בעיות, עמיד לנפילות וכו') והאם יש מחשב נייד אחר יותר טוב מהם (במחיר של הr61) 3. איפה אפשר לקנות את המחשב הנ"ל באזור ת"א (לא חנות באינטרנט ולא בbug) תודה רבה על עזרה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by elior4565,

אוקי אני קונה בעוד כמה זמן מחשב מהאתר TMS רציתי לדעת איך המפרט הבא: וגם אני לא לוכח דיסק קשיח למה יש לי פה כבר על המחשב אם יש מה לשפר אז תגידו לי כי כמה שאני הולך להשקיע על המחשב זה רק 2300 הינה: מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪789 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Biostar H61MLC for 1155 socket כמות: 1 - מחיר: ₪254 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪106 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪675 סה…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. MSI Codex BareBone Gaming PC (Video card not included) - i5-6500 +Fan Skylake - 8GB DDR4 - H110 - 1TB HDD - VGA, HDMI, USB 3.1 TYPE C - DVD-RW - 5.1 Channel HD Audio - 500W 80Plus PLUS Supporting up to GTX1070 - 195x455x500 mm רציתי לדעת האם המפרט הזה חזק מספיק כדי להריץ משחקים כמו GTAV ו OVERWATCH מעל 60 FPS? תודה!

19. מחשב נייח Dell Vostro Core i3 Win8 שלוש שנים אחריות VP-RD33-7063 http://www.online-shop.co.il/product.asp מחשב נייח מותג של DELLשלוש שנים אחריות באתר הלקוח עי DELLמעבד חזק Intel Core i3 3220זיכרון גדול ומהיר 4GB 1600Mhzדיסק קשיח גדול 500GB SATAצורב DVDRW חיבור HDMIמערכת הפעלה מקורית Win 8***המחיר הינו לאחר כל ההנחות לעמיתי חבר לרבות ההנחה הניתנת במעמד החיוב*** 2100 שח, המחיר משקף את במוצר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by avivel,

היי, אני חדש בפורום רק רציתי להתייעץ לגביי מחשב נייד חדש ללימודים אני יודע שעדיף מחשב נייד לעריכת תלת מימד אבל אני מעדיף נייד קראתי גם את מה שרשמתם באתר לגביי קניית מחשביי תלת מימד פשוט כל המחשבים המוצעים הם די ישנים רציתי לשאול לגביי מחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce GTX 950M זה מה שהוא שיכול להתאים לתוכנות כמו מאיה 3dmax וכו' אני אשמח לקבל ממכם גם הצעות למחשבים אם כרטיס מסך קצת יותר טוב (אם צריך) עדיפות לאסוס תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מבקש לרכוש נייד שישמש למטרות רבות צפייה בסרטי 1080p,עריכת וידאו ,אז חשבתי ללכת על המעבדים החזקים של אינטל מסדרת core i5-core i7 שיהיו טובים לעתיד גם במחשבה על ריבוי משימות. דבר שהוא מעט חשוב לדידי הוא עניין הניידות :רוב הניידים בטווח האינצ'ים (15-16)שציינתי בכותרת נעים סביב 2.8 ק"ג האם יש נייד מדגם מסויים שהוא קל מהשאר ? כמו שהבנתי דגמי dell corei7 בעייתיים אז די ירדתי מהכיוון של dell . תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך חוות דעת על המחשב : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9205 איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא שווה את הכסף שדורשים אליו, או שבסכום זה, אני יכול לקחת משהו יותר טוב(יחס עלות - תועלת)?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש, לצרכי גלישה ומשחקים לא הכי חדשים (לא קרייסיס ו COD4 , יותר לכיוון HL2 ו Couter Strike) אבל שיתן לי כמה שיותר כוח גרפי למשחקים עדיתיים בעקבות תגובות פה בפורום והמדריכים המומלצים הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לתגובות הארות והערות: ‏Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore שח 350 GA-‏MA78GM-S2H - שח 450 OCZ DDR2 2x1G 800Mhz Cl 5-5-5-15 Sp Ops - שח 235 WD1600JS 160GB SATA II - שח 200 LG ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA שח 120 Hec 6A19B Black + Hec 400TRT 400W שח 402 Glacialtech Igloo 7310 AM AM2 Cooler - שח 65 כרטיס מסך (עדיין מתלבט) Club3D - ‏HD 3650 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI שח 413 Club3D - ‏HD 2600 XT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI שח 423 סהכ: ~2…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום יש לי מעכת משנת 2010 שעלתה לי בזנו 6500 אלף שקל רק המערכת עצמה ואני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור תמחשב יש לי מעבד I 5 750 לוח אם H55 ספק כוח טרמלטיק 550W מארז V3 של טרמלטיק כונן אני ישאר עצלי וגם דיסיק קשיח של 1.5 טרה כרטיס מסך GTX250 זיכרות 4 ראם כמה אני יכול להרוויח על המחשב? ישמח לתשבות בברכה מתן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Little_AKA_Or,

השתמשתי בשאלון של Gamer.co.il, יש בו את כל הפרטים בשביל בניית מפרט. 1) תקציב? - 4200, חריגה של עד 50 שקל. 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישה באנטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) - משחקים בינוניים-כבדים, אינטרנט ואייסיקיו. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) שום דבר. רק מארז והרכיבים שבפנים. 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) צריך הכל. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מפרט מבוסס AMD 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא צריך. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים