ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
מה שלומכם? רציתי שתעזרו לי למצוא מפרט שמתאים לצרכים שלי... אני לא צריך ציוד נלווה כלל 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבה זיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחדש במחשב לצרכי גרפיקה (3Ds Max, Photoshop וכו') וכמו כן גם למשחקים. מעבד Q9450 נפח זיכרון 8GB DDR2 כרטיס מסך סביר להניח שאני אלך על 9800GTX מכיוון שהם יחסית זולים כך שאם אני ארצה לשדרג לא "יכאב לי הלב" נפח אחסון ככל הנראה 2 כוננים של 500GB Seagate צורב DVD שיהיה SATA לגבי קרור החלטתי שהמחשב הבא יהיה עם קרור מים, אז זה המחשב מארז גם צריך במידה ולא יצא לי לבנות אחד. אין צורך בציוד היקפי. אשמח אם תשלימו את החסר... תודה.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנת פה ושם בVisual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הסיבה העיקרית של המחשב, היא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Armed Assault 2, Battlefield3, Crysis2 ,GTA4+EFLC, Guild Wars 2 וכל המשחקים החדשים שיוצאים כיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בסביבות ה 2500 שקל מפרט למשחקים כרגע עם מסך 17 אינטצ על רזולוצייה 1028*768 ללא צורך ב OC או רכיבית נוספים למעט צורב DVD מפרט צריך להיות מבוסס אינטל תודה צריך להיות מKSP שם אותו בן אדם רוצה לקנות כי זה קרוב לביית אז שהמפרט יהיה משם תודה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המחשב אמור להיות לסרטים גלישה בסיסית באינטרנט ועריכות תמונות בפוטושופ אשמח אם מישהו יתן לי עליו חוות דעת כי שמעתי שהמחשבים הניידים של ג'יגה בייט לא משהו ביכלל למרות שאני יודע ששאר המוצרים שלהם מצויינים תודה רבה לכל העוזרים! http://www.skypc.co.il/pl_product~70626~14~0.htm
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב דרך eBay, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב שעונה על הדרישות הבאות: מסך LED 15.6 אינצ'- FHD. זמן סוללה ארוך חשוב מאוד. משקל המחשב אינו קריטי עבורי. חובה שתהיה למחשב יציאת HDMI. הארדיסק 500GB - אין לי צורך ביותר.(7200 RPM) צורב DVD- אם יש אופציה לבלוריי בשמחה אבל לא על חשבון חריגה. כמובן שהמחשב מיועד למשחקים בסופו של דבר לכן חשוב לי מאוד היחס בין המעבד לכרטיס המסך. המחשב ישמש גם לצפייה בסרטים באיכות 1080P. בסכום של יעלה על 1000$. כמו כן אשמח לברר נקודה שמעניינת אותי, על לפטופים אין מכס ומשלמים רק מע"מ ? בתודה מראש, עומר.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני החלטתי שאת המחשב החדש שלי אני קונה בחלקים ומרכיב לבד בנתים קניתי מקנדה את החלקים הבאים Motherboard ASUS Striker Extreme Memory Patriot 2x1GB DDR2 800 Headset Logitech Gaming Headset Hard Drive Seagate 1TB 3GB/S Mice Logitech MX REVOLUTION (הכל ביחד אחרי מיסים יצא לי 2,600 שקל+- ) עכשיו את שאר החלקים אני צריך לקנות בארץ כי אין לי איך להביא עוד חלקים הקניה הבאה שאני תיכננתי לקנות בארץ היא: Memory G.Skill 2x1GB DDR2 800 ב 570 שקל Case NZXT Trinity ב 343 שקל Scythe Ninja Plus Rev. B ב 200 שקל Pioneer DVR-212BK ב 210 שקל Thermaltake Dual UV athode light ב 70 שקל סה"כ 1,400 שקל +- ואחרי שהכל יגיע תיכננתי לקנות את זה: Processor Intel Q6600 שעולה כ- 1400 שקל …
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2180 לוח-אם: GIGABYTE GA-G31M-S2L זיכרון: Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP דיסק קשיח: WDC WD1600JB ATA Device 149 GB IDE כרטיס מסך: Club3D ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe צורב: Pioneer DVR-215D Black מארז: HEC 6C11 ספק-כח: Delta 350W * המחשב נקנה לפני כחודשיים (חוץ מהדיסק קשיח). בכמה אפשר למכור? תודה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרו לי לקצץ את הסכום של מפרט החלומות שלי (נבנה בעזרת המומלצים שלכם!) תודה! אני צריך להוריד בערך 600 ש"ח, מעדיף להוריד את איכות המסך, רמקולים, עכבר וכ"ד ולא חלקים פנימיים חשובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד במיוחד. -אילו משחקי…
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שיהיה מחשב חזק ללא מקלדת ועכבר, רמקולים, וכל זה עם מסך! עם קירור למעבד. יתקבלו בברכה גם על P4 וגם על A64 חשוב גם לציין אני רוצה מחשב חזק למשחקים גם ברשת וגם רגיל עם כרטיס מסך טוב מאוד רק תרשמו לי את שם החנות שמשם לקוח המפרט בתודה גדולה אלכס.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט עבור מחשב ל - HTPC /משחקים בינוניים בתקציב 2.5K, ללא OC או ציוד היקפי המחשב יחובר למסך דל 22 ובחיבור HDMI לפלזמה 40. 1. חשוב לי שהמארז יהיה כמה שיותר קטן ואלגנטי [מה דעתכם על http://ivory.co.il/product.asp?productid=1547&CatCode=408 SST-SG02B-F SilverStone 2. באיזה מערכת הפעלה מומלץ להשתמש ? 3. האם ניתן לשלוט על המחשב באמצעות שלט? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המחשב יהיה מיועד כמובן למשחקים, עבודה גרפית ואוברקלוק. את המעבד, זיכרונות וכרטיס מסך אני קונה בארה"ב, וחוסך לעצמי בערך 800 שקל לעומת הרווח שעושים עליו בארץ. כאמור, הנה המפרט: מעבד - Q6600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115017 זכרונות - אני לוקח אחד מה4 הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145034 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145177 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227231 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227261 ארבעתם עולים באיזור ה100 דולר, אני נוטה יותר לכיוון הOCZ Reaper, במיוחד הCAS3 צריך לבדוק ביצועים בין הזכרונות ולהחליט לגבי איזה זכרונות עד…
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם האחריות של hp היא בין לאומית.. קניתי מחשב מחו"ל ואני רוצה לשלוח אותו לבדיקה במעבדת hp כאן בארץ.. השאלה אם זה תופס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט סופי לפני קנייה - חוו דעה האם טוב מספיק? אנא זרקו הערות בצורה חופשית (עניניות) שיפורים והמלצות תודה לכולם!! Cpu Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus Cpu : Amd Athlon Xp 1800 MoBo : Gigabyte 7VAX VIA KT400 Memory : Samsung Original 512mb DDR PC2700 333mhz Hd : WD 80GB 7200 JB SE 8mb cach Sc : Hercules Fortissimo III 7.1 Cd Rom : BenQ 32x10x40 Floppy : Teac 1.44 Floppy Case : Compucase 6919 Black super midi + 300W HEC Monitor : CTX 19' PR960F
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום ;D יש לי חבר שלומד ארכיטקטורה, וזקוק להמלצה על מחשב נייד בתקציב האמור (כ-$1000, לרכישה בארה"ב בימים הקרובים). הצרכים העיקריים שלו הם עבודת גרפיקה (בעיקר תלת מימד), לכן חשוב שהמחשב יוכל לעמוד במשימות האלו כמו שצריך (למשל, 3DSMax). הפרמטר החשוב הנוסף הוא גודל המסך - הוא מעוניין ב-15 אינץ'. מעבר לזה, נושאים כמו זמן סוללה, קישוריות וכו' - פחות רלוונטיים. שני דגמים שהוא מצא בינתיים וכן מתאימים לצרכים שלו, פחות או יותר, הם הדגם הזה של HP: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Entertainment+powerhouse&series_name=HDX16t_series והאסוס הזה: http://www.newegg.com/Product…
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
תקציב: 5000ש"ח ללא ציוד היקפי וללא מסך, למשחקים. תודה
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק (לא בהכרח על הגדרות מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים בשנים הקרובות על הגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי מעוניין לקנות 2 מחשבים לעבודה משרדית פשוטה בתקציב של 3000 ש"ח לכל מחשב. כולל מסך, מקלדת ועכבר. אני חושב שזה הכי טוב שאפשר למצוא לא? מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤454 לוח אם: GIGABYTE GA-M61VME-S2 מחיר: ¤357 מסך: NU LCD 19" L922A 8ms DVI מחיר: ¤1043 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD מחיר: ¤249 צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - WHITE - BULK מחיר: ¤179 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz מחיר: ¤300 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK מחיר: ¤43 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF מחי…
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש נייד בשביל בת דודה שלי בשביל לימודים, אני מניח שרוב השימוש שלה יהיה אופיס וגלישה באינטרנט. אני ממש לא מבין בניידים אבל הבנתי שזה תקציב ממש נמוך אז רציתי לקבל עצות למפרט וחשבתי אולי ללכת על משומש אבל אני לא יודע אם זה רעיון טוב אז אשמח לעצות והצעות... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית.. אני מתחיל ללמוד מדעי המדינה וכלכלה * גודל המסך? ממש לא משנה לי.. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ? האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( לא נראה לי.. * בלוטות? לא יזיק.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח. הגודל הסנטדרטי (חצי ג'גה ?) * כונן CD/DVD? צורב? DVD.. * כונן Bluray? אין ממש צורך... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מפרט עם ומפרט בלי , בבקשה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 1. מה ט…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. ישמש לעיצוב גרפי קל (פוטושופ וכו) וגם קצת למשחקים. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אפשר קצת אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי קל (דו מימד- פוטושופ וכו), משחקים קלים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בינוני. שיהיה סביר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, המחשב מיועד למשחקים, קצת גרפיקה, מטלב ולעשות OC בעתיד חשבתי רבות והחלטתי על כ.מסך ברמה הזאת בגלל הכרטיסים החדשים שייצאו בקרוב ולכן העדיף אותם... (הוא תומך ב-DX10 ככה שאני יהנה ממנ קצת) אני רוצה שהמחשב יעבוד בלי להרגיש אותו ושלא יתחמם לי במקרה אז מבקש את עזרתכם עם אתם ממליצים לי על המפרט או שיש אלטרנטיבות מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1563 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤1238 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON 2400PRO 256MB DDR2 64 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤334 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS ¤460 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤213 זיכרון…
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש כי אני לא מרוצה מהביצועים של המחשב הישן שלי והמסך שלי התקלקל. צירפתי את המפרט של המחשב הישן למקרה וזה משנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיתאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 7 אלף ש"ח. חריגה של עד 1000 ש"ח במידה ומדובר בשדרוג משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש למשחקים ולצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? דרושים שני מסכים ורמקולים (אני מעוניין לרכוש גם מדפסת, אבל לא נראה לי שזה נחשב ציוד הקפי). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב! *נערך עקב הגדלת תקציב* זקוק לעזרתכם בבניית מפרט לעריכת גרפיקה ווידאו. התקציב מצומצם - כ3500 שח, ללא ציוד נלווה ותוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפיקה ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop premier CS6 באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות ג…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר הציע לי לרכוש מחשב נייד המתאים לצרכיי ....לפטופ 5165 Dell Vostro 3591 15.6 https://www.c-data.co.il/dell-vostro-3591-156-fhdi5-1035g8gb256ssdgf-mx2303cdos3yos-עותק לי רק יש בעיה אחת ...אני רגיל/חייב את הנקודה האדומה או איך שקוראים לזה... https://www.theverge.com/platform/amp/circuitbreaker/2020/6/30/21292182/thinkpad-trackpoint-mouse-nub-button-trackpad-challenges-design-user-input הרגל מגונה מלנובו כנראה .... האם קיים דגם מקביל בלנובו עם אותם קריטריונים של דל עם הצ'ופציק של הקומקום ולמה זה קיים דווקא בדגמים היקרים יותר של לנובו ? הרי אם זה לא מוצלח לדעת לנובו למה זה קיים בדגמים היותר יקרים ? מי שמשתמש הצ'ופצי…
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-