ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
לא חדש שיש בעיה של רכיבים חדשים אבל כזה דבר לא ראיתי חברות יוצאות במוצרים חדשים ואין להשיג ההפרשים בין ישראל לאמזון או NEWEGG גבוהים פניתי ל- TMS לא חזרו אלי דוגמא 5900 AMD במחיר 1600 ש"ח +מעמ בישראל 2800ש"ח ( בארה"ב אפילו אין תאריך לחזרה של 5900 ) תעשו חשבון מחשב שלם ותקבלו הפרשים כרטיס מסך 6800XT בכלל לא מצאתי ואם יגיע מחיר גבוהה... גם בחישוב מיסים והובלה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים חדשים שיצאו : FC2,AC,GTAIV וכו'. במחשב מתוכנן OC בעתיד (בשנה הקרובה). ישלי מסך כבר 17" ואני משתמש אך ורק ברזולוציית מסך במשחקים של 1028*768. שמשחקים יעבדו על MED-HIGH לפחות. המחשב צריך להיות כולל 2 רמקולים. ישלי כבר צורב אז אני לא צריך עוד אחד ואני יסתפק גם ב 250GB הארד דיסק כי יש לי עוד 120GB בבית של WD. עדיפות ל2GB זיכרון,יש לי קירור של AC 7 אם אפשר להעביר אותו ממחשב למחשב אז לא צריך קירור. אני מבקש שהמפרטים יהיו אך ורק מTMS כי זה הכי קרוב אליי ומבחינת המרחק זו החנות הכי טובה. וזהו. חשבתי על המפרט הזה: http://tms.co.il/preview/spec/hnfc1gsk תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בס"ד אני רוצה עכשיו לקנות לעצמי מחשב נייד חדש המחשב צריך להיות מסוגל להריץ 3 מערכות הפעלה בו זמנית דרך VMWARE (בדרך כלל XP , לינוקס , WIN8) + יוכל לעמוד בכל שאר המשימות הרגילות שלי(תכנות C/PYTHON , רוורסינג על שלל התוכנות הנדרשות ) יש המלצות לאחד שיוכל לעשות את העבודה בלי בעיה במחיר סביר? יש טיפים על מה כדאי לי להתמקד בדרישות ? (אני צריך RAM מעל 24 GB? מעבד I5 3 GH אמור להספיק או שכדאי להשקיע בI7? , כמה הכרטיס גרפי רלוונטי? )
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לנקות את המחשב הנייד שלי, דיי מפחד על הניקוי הפנימי כי לא ממש עשיתי את זה הרבה. שמתי לב שבזמן האחרון כנראה האבק עושה את שלו והמעד על IDLE לפעמים בטמ"פ גבוהה, כרגע אצלי באיזור ה 50-55 מעלות, מאמץ עולה לאיזור ה 75 וזה כשהמאוורר עובד חזק, כנ"ל של הכרטיס מסך (4650), אגב, איך אני יכול לנטר טמ"פ כרטיס מסך? אין חיישן לכרטיס הזה במחשבים ניידים? אצלי המחשב זה EJ1330 של חברת HP. תודה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם! זו הפעם הראשונה שלי בפורום אז בעדינות בבקשה... אחריי מספר שנים שאימצתי את המחשב הישן הגיע הזמן להתחדש. השימושים העיקריים שלי כוללים oc עדינים: משרדיים, עריכות סרטים, קידודים, המרות ומשחקים בקושי אם בכלל לא. אני צריך עזרה בהתאמת כרטיס מסך זול ללא אופציות מיוחדות בין 300-500 ש"ח מתוך נאמנות פסיכולוגית לאסוס אני בחרתי במפרט הבא: amd 3200 s939 HD WD 160G sata2 8MB buffer 2* 512MB corsair cl2 asus a8n-sli premium ספק hec 425 watt מארז thermaltake va4000bws אני יודע שאני יכול למפרט הנתון להשתמש בציוד זול יותר אבל אני מאמין תמיד בהשקעה ראשונית מאסיבית על רכיבים חזקים וטובים כמו לוח זכרונות ומעבד סבבה שאותו אשדרג בעתיד אחרי משחקי oc קלים 1.חוץ מהמלצות על כרטיסי מסך …
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש נייד , כרגע האפשרות שהכי קורצת לי היא HP Pavillion DV6790ej http://zap.co.il/model.asp?model_id=688015 הבעיה היחידה שלו היא שהוא קצת כבד, 3 קילו. הייתם ממליצים משהו אחר בטווח? אני יכול לגלוש גם ל 8K אם זה שווה את זה. אני לא מעוניין בהמלצות ל lenovo מכל סוג, המחשבים האלה מאוד מכוערים לטעמי. תודה
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן חברים מבקש המלצה לקניית מחשב נייד שאמור לשרת אותי לאופק של הארבע חמש שנים הקרובות, שימושים יהיו עריכה והקלטת מוזיקה, ובהמשך להרצת תוכנות בלימודי הנדסה. התקציב הוא באיזור ה4.5 כאשר מאוד מעוניין לחסוך ולרדת מזה אבל נשאר ריאלי ומבין שיכול להיות שאצטרך לשלם יותר כדי לקבל משהו אמין יותר שיחזיק יותר. מכוון למעבד i7 וזכרון 16gb. מבחינת דיסק קשיח גם מעדיף כמה שיותר כמובן. אין דגש לכרטיס מסך לא יהיו שימושים. עדיפות למחשב לא כבד מדי שכן ישרת אותי לאוניברסיטה וינשא איתי הרבה. כרגע ראיתי שתי דוגמאות שונות בתכלית גם מבחינת מחיר וגם במפרט ומתלבט האם הזול יענה על הציפיות. הראשון: הולך מהזול ליקר Asus vivobook 14 x411un-eb186t ב3…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
hello all my lenovo x300 is getting old and I need a new laptop, needs to be light weight and there is no budget limit can you please advise me?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח בבית של אפליקציות ווב, אנדרויד ולפעמים גם C#. הרצה של VMים של לינוקס וסביבות נוספות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2012, Eclipse , VMWare Workstations ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, סרקתי קצת את הפורום ולא הצלחתי להגיע להכרעה. לכן אני שואל בפומבי: מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי עד 4500 ש"ח. חשבתי על DELL (עד כמה שזכור לי הם התמורה הטובה ביותר לכסף. כלומר, מפרט זהה של לנובו יעלה יותר). אינני זקוק ליותר מידי הסברים. פשוט מפרט טוב בטח מ NOTEBOOKCLUB ולסגור עניין. אינני עוקב כבר אחרי ההבדלים השונים בין המעבדים. אני מניח ש 7250 טוב מ 2450, ולכן 1520 טוב מ 6400? נו, אתם תגידו... http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250.htm ומה זה VOSTRO הזה? אין לי מושג. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500-x3100.htm לגבי מסך, זה מקובל היום מסך רחב? אין כבר מסכים רגילים? אני …
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, סבא וסבתא שלי רוצים מחשב נייד הסתכלתי קצת פה ושם וראיתי מחשבים טובים מאוד ואני לא יודע מה לקחת אז באתי לפה... התקציב קודם כל הוא גג 3000 שקל. המחשב לא יריץ משחקים אבל יריץ לפעמים סרטים ומוזיקה. המחשב בעקרון לאינטרנט,סרטים ומוזיקה... אז הינה מה שהם רוצים: דיסק קשיח: לפחות 120GB זכרון: לפחות 1024MB (עדיפות ל-2048...) מסך: 15.4" זמן סוללה:יותר מ-3 שעות משקל: עדיף בין 2 עד 3 ק"ג. כ.מסך: המחשב יריץ פה ושם סרטים אבל ממש לא משנה אם הכרטיס יהיה מובנה בלוח.. (למרות שתמיד עדיף לא מובנה..) (ראיתי אחד של MSI עם 8400GS..) וכל השאר פחות חשוב.. כמובן שהמחשב יהיה נוח לשימוש ומתאים לאנשים מבוגרים... מה שראיתי עד עכשיו וניראה לי סבבה הם אלו: http://www.ivory.co.il/pro…
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנייד מארה"ב. הקניה תתבצע או בחנות עצמה או באינטרנט והאיסוף יהיה איפשהו בארה"ב. התקציב הוא 850$+- עם אפשרות חריגה למטה או למעלה. המסך אמור להיות 15.6 אלא אם יש המלצה אחרת. אין כוונה להריץ משחקים על המחשב אך חשוב שיהיה חזק מכל שאר הבחינות. תודה לעוזרים,
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הלפטופ: http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-hp-probook-430-g4-y8c09ea מישהו יודע מה ההארד דיסק (דגם)? כי אני רוצה לדעת את המחיר שלו והאם כדאי לי להשקיע עוד קצת כדי לרכוש SSD במקום מטעמי טמפ', צריכת חשמל ומהירות בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין וינדוס 10. כיום קיים לי במחשב וינדוס 7. ביצעתי גיבוי לקבצים לפני שאתחיל את ההתקנה. העברתי את הוינדוס 10 שהורדתי כקובץ ISO לדיסק און קי. אני הבנתי שנדרש PRODUCT KEY על מנת שאוכל להתחיל את ההתקנה. מספר שאלות בנושא: 1. איך אני משיג PRODUCT KEY מקורי באינטרנט? יש אתר אמין? 2. האם אני יכול לבצע את ההתקנה של וינדוס 10 ישירות על המחשב מבלי לפרמט את וינדוס 7? 3. איך אני יכול לבצע שיחזור של וינדוס 7 במידה וההתקנה נכשלת? אין לי את הדיסק של וינדוס 7.. אודה לעצתכם.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב ללימודים (הנדסת תוכנה). מתלבט בין מס' דגמים אבל פתוח להצעות. http://ksp.co.il/?list_compare=.25988..26589..27304. התקציב זה 6000+- חשוב לי שיהיה עם ssd ומעבד חזק ועדיף קל, מסך 13.3/14 ולגבי טאצ' ומולטימדיה זה פחות חשוב. אשמח לקבל עזרה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]BX80662I76700K[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I76700K - Intel - i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Box... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1750/1715[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]MSI[/td] [td]Z170A-GAMING-PRO[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 Z170A-GAMING-PRO - MSI - Comes with MSI INTERCEPTOR DS B1 GAMING MOUSE - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 3600 MHz - 3x PCIe x16 - 8-channel audio - S/Pdif - 6 SATA3 6Gb/…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
לפני הרבה הרבה זמן ליתר דיוק 10 לפברואר ביקשתי שידרוג לויסטה שהגיע לי חינם בקנית מחשב נייד של HP. מאז הסטטוס הזמנה ממתינים לקבלת הוכחת קניה שאותה שלחתי באותו יום של הרכישה. לאחר שהעניינים לא זזו שלחתי שוב את ההוכחת קניה. ועדיין העניינים לא זזו. שלחתי מכתב למרכז שם ואחרי יומיים קיבלתי תשובה שאני צריך לשלוח הוכחת קניה. שלחתי שוב ! הוכחת קניה.... כלום לא זז. מישהו קיבל את הרשיון כבר? כמה זמן לקח מאז ההזמנה אישור הוכחת קניה?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בניתי מפרט למשחקים אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת, בניתי אותו ב www.skypc.co.il חשבתי על הכטיס הזה 9800gtx+ 1gb אבל אם יש אחר אז תציעו לי ואם יש משהו לשנות במפרט שיהיה יותר טוב. התקציב שלי 5500 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan ספק כח Corsair CMPSU-650TXEU 650W
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רינדורים ותוכנות תלת מימד (Maya, Zbrush, LightWave בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
תגידו מה דעתכם מות מוצרים סה"כ 1 Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY - קירור מצויין למעבד Arctic-Cooling Freezer Xtreme 1,124 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55-USB3 (P55) LGA1156 I5 - ATX 625 ש"ח 1 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים יותר טוב מאחד 298 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL 1,270 ש"ח 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 275 ש"ח 1 NEC DVD-RW AD-7260S x24 (BLACK) SATA - BULK 119 ש"ח 1 seasonic - 500W SS-500ET Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E 350 ש"ח 1 NZXT LEXA-S 3X12cm+1X14cm WINDOW - NO PSU 335 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 170 ש"ח 1 …
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין שתעזרו לי להרכיב מפרט עד אזור ה4 - 4.5 אלף שקל. לא צריך מסך ונלווים כרגע. מה חשוב לי: שיוכל להריץ משחקים כבדים, שלא יהיה מאוד רועש (לא חובה מאוד שקט), גם בינוני יהיה טוב. שיגיע עם קירור כלשהו ולא יתחמם יותר מדי, איכותי... לא יותר מ500 גיגה, אין לי צורך ביותר, אבל שיהיה מינימום 3 - 4 גיגה זיכרון... שאיכות השמע תהיה נחמדה ושהגרפיקה תהיה איכותית. זה מאוד חשוב לי!
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם , הייתי כאן המון לפני 15 שנה - ידעתי לאן לחזור... קיבלתי שני מפרטים מאייבורי ומ TMS (מצורף) -באופן כללי המפרט נועד לתכנות חישובי כבד מבוסס GPU וזכרון בעיקרו (לכן יש צורך בNvidia) מה לדעתכם יותר טוב בהנחה שניתן להשוות מחירים? אם יש חלק שהייתם מחליפים אשמח לשמוע. תודה למומחים.
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, מחשב גיימינג. להלן מצורפות תמונות של המפרט הישן שלי. כמה הוא שווה ואיפה כדי למכור את החלקים שלו? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר 4 שנים, החלטתי לשדרג את המחשב (והמסך), למחשב שיחזיק גיימנייג בהגדרות גבוהות בינוניות (גבוהות בעיקר כמובן). עיינתי בסטיקי, והבנתי שצריך לענות על שאלות מסוימות כדי שאוכל לקבל הצעות קונקרטיות. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.2 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני מצפה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כלל הניתן, בנוסף אני אשתמש במחשב לצפיה בסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיוע…
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכל חברי הפורום! בן דוד שלי המליץ לי על הפורום ואמר שזה המקום הכי טוב למציאת מפרטים. אז ככה, אני לא מבין בשיט על חלקים של מחשב, אין לי מושג איפה הכי טוב לקנות, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בזה... אני רוצה מחשב, כולל מסך, המחשב במיוחד לאינטרנט ולאייסי ומסנג'ר, אבל אני מידי פעם גם משחק, לא משחקים יותררר מידי כבדים, אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, אני לא יודע אם זה נחשב לעבירה על חוקי הפורום, אם כן תגידו ואני אמחק, אבל אם אפשר גם כתובות של אתרים שמהם אפשר להזמין, שהם אמינים, מהירים, וזולים, אני אודה לכם!! אם יש צורך במידע נוסף עבור המחשב, בבקשה תודיעו לי, תודה שנה טובה וחג שמח לכולכם!
-
- 12 תגובות
- 955 צפיות
-