ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניינת ברכישת מחשב חדש למשחקים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. אפשר גם לחרוג, אבל עדיף שלא. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סרטים, משחקי MMO, Shooters, וכל מה שימנע ממני לסיים את התואר בקרוב. לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? - גבוהות. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא. אבל המלצות למסך איכותי 24"-23" עד 1000 ש"ח יתקבלו בברכה. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 בסביבות 7. הרעש משגע אותי. לא מעוניינת לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שמעתי ש SkyPC או IQPC טובים, בכל מקרה לא אייבורי... האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון…
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום,אשמח להמלצה למפרט למשתמש שעיקר עבודתו על המחשב היא אינטרנט ומשימות פשוטות יש ציוד היקפי,צריך רק מחשב שיכלול מארז ספק כוח לוח אם מעבד אינטל זכרונות(4 GB) דיסק קשיח (500 GB) וכרטיס מסך (אפשר גם משולב עם הלוח אם) הטווח מחירים שאני מחפש הוא בין 1000 - 1500 תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי פעם על מיתוס שאם תשאיר את הכאבל של המטען מחובר לסוללה (כשהיא מלאה ב 100%) , אתה בעצם גומר אותה ומתישהו הסוללה תיהרס. האם זה נכוון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב נייח שימושים: ביתי בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') התעסקות עם קבצי RAW בקשות ספציפיות: נפח אחסון רב (עבור התמונות) את המפרט אבקש לבנות ב"נעה מחשבים" - www.noacomp.co.il המחיר עד 3000 ש"ח כולל מסך 23"-24" פשוט וזול (אפשר שהמסך יגיע מחנות אחרת)
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי בעקבות קריסת המעבד במחשב הישן של האחיינים שלי אני מעוניין לשדרג להם את המחשב האם זאת רכישה טובה או שמה יש משהו לשפר ? מעבד: Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מחיר: 380 לוח אם: P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio מחיר: 270 זכרונות: 2GB Corsair XMS Heat Spreader מחיר: 150 יוצא בול 800 שח חלקים מ- KSP כל שאר החלקים יילקחו מהמחשב הישן, מה דעתכם ? תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מישהו משתמש באיזה ערכת ניקוי טובה לנייד שלו? משהו מיוחד? יש לי HP מיובא מארה"ב שעובד אחלה אבל כמו כולם צובר לו קצת אבק ולכלוך... אני לא רוצה לקנות איזה משהו זול שידפוק לי משהו ואז להסתבך עם HP...
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מה החשיבות של הזיכרון בכרטיס מסך עצמו מה ההבדל בביצועים בין 1gb ל2gb האם כדאי לקנות כרטיס מסך עם מאוור מובנה? הבנתי שיש חשיבות רבה לספק איזה חברה אמינה מבחינת יצור ספקים ואיזה ספק מומלץ למחשב לגיימרים? האם750 מספיק או יותר מדי? המליצו לי פה על antec ובקשר למאורר למארז האם ניתן להחיל וכדאי? שתי מאווררים במארז? אגב איך אני יודע אם יש תאימות בין הלוח אם לכרטיס הגרפי?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד כבר כמעט 5 שנים, לא מזמן היתה לו בעיה שהמסך החשיך ללא התראה (אפשר היה לראות באמצעות פנס מקורב שהמחשב עובד רגיל רק בלי תאורה) עלה החשד שמדובר באינוורטר, פירקתי את האינוורטר הישן וחיפשתי את אותו הדגם באיביי, 2 וחצי דולר זה המחיר של הרכיב הזה. אחרי שהגיע האינוורטר החדש חיברתי אותו למחשב והכל עבד כשורה , חזרה התאורה. עכשיו יש בעיה אחרת אחרי כמה דקות שהמחשב עובד המסך מחשיך אוטומטית כל כמה שניות\דקות באופן אקראי כדי להחזיר את המסך למצב הרגיל אני לוחץ כל פעם על הלחצן [שסוגרים את המכסה מסך ומרימים] הבעיה היא שזה לא מפסיק וכל כמה שניות זה חוזר על עצמו שוב ושוב....... מיותר לציין שכיבוי הצג וכל שאר הדברים בהגדרות צריכת חשמל - מבוטלות... וגם שהבעיה היא לא בלחצן ע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי רכשתי את הasus g73jh עם CORE I7 5870 6 GIGA RAM 640 GIGA 5400 RPM אחרי התיעצות בכמה פורומים שלחתי את המחשב למעבדה והחלפתי את הכונן קשיח ל7200 RPM והוספתי עוד 2 ג'יגה זיכרון אתמול התקנתי GTA עבד לי נחמד על הגדול גבוהות יחסית ממוצע של 30FPS היום נכנסתי למשחק המשחק לא עובד את ה20FPS זה הגיוני שהמחשב הזה לא צריך להריץ את המשחק הזה?או שזה בעיה אחרת? שעשיתי BANCHMARK במשחק זה רשם לי שרק 26 אחוז מהמעבד היו בשימוש ו40 אחוז מהכרטיס מסך?זה קשור? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב בקרוב ואשמח לקבל את עצתכם בנושא. רציתי לרכוש את המחשב עוד מלפני זמן מה, וקיבלתי כבר מהפורום מפרט שנראה בהחלט אטרקטיבי, אך אשמח לשמוע אם במשך הזמן שעבר אם אפשר להרכיב מפרט איכותי יותר במחיר זהה. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן יש עדיפות לחסור, אבל לא על חשבון איכות ואריכות ימי הרכיבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בינוניים בכובד שלהם(GTA וworld of warcraft) רזולוציה 1680x1050, וסרטים על רזולוציה זהה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הנה הבקשות שלי: האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך! במידת הצורך - כמה שצריך אבל רק אם זה ממש הכרחי אני מדבר פה על מחשב בינוני -. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקי מחשב בעיקר כמו:Conter Strike:Source, COD:BO לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות. האם יש צורך בציוד היקפי ?כן! אני רוצה שבתקציב יכללו המוצרים הבאים: עכבר(של רייזור), מקלדת(לא חשוב כל כך אם היא מקצועית או לא). אוזניות של סטיל- סירייס,פאד של סטיל-סירייס(QCK HEAVY). ומסך LCD בגודל בינוני(אין לי מושג באינצ'ים). עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 לא מעוניין לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרה לאור ההתפגרות של המחשב הקודם. אני רוצה לבנות מפרט חזק בתמורה להשקעה של 4000 ש"ח. בקשות: אני מעוניין ללכת על מעבד של אינטל. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם עבור משחקים חדשים כבדים שיוצאים. היום יש לי מסך 17" ישן שבקרוב יוחלף למסך 23". ובנוסף המחשב יחובר לטלוויזיה 37" בחיבור HD. אין צורך בציוד היקפי או בצורב. אשמח להצעות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול לנובו EDGE 11 חדש. האם יש דרך אוטומטית לבדוק שכל הדרייברים במחשב מעודכנים ?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המחשב ומחפש חוות דעת או ביקורת , אני ישמח גם אם מישהו ירשום את דעתו והאם הוא שווה את מחירו תודה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות thinkpad , השימוש הוא בעיקר יישומי אופיס ואינטרנט (משתמש בתוכנת החיפוש של מייקרוסופט ככה שיש הרבה אינדקוס ברקע). נפח HD בסביבות ה 320GB נראה לי שיספיק (אלא אם כן ההפרש בינו לבין 500GB הוא בסביבות ה 200 ש"ח) זכרון , עדיפות ל 3-4GB . אם יש THINKPAD שמגיע עם XP אז עדיף , אם לא אז windows7 32bit. גודל מסך : 14-15 אינטש. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של acer מסדרת ה aspire one. הסוללה המקורית שקיבלתי עם המחשב נהרסה כנראה בגלל מתאם שהתקלקל. דבר ראשון, יש לי מטען של דגם אחר בסדרה וכתוב עליו 19V. גם על התחתית של המחשב כתוב 19V. על הסוללה כתוב 11.1V גם כל הסוללות שראיתי בחו"ל הן 11.1V . מה הולך פה? מה המתח של המחשב ואיך הוא עובד עם מתח כזה נמוך?? אפשר להשתמש במטען האחר? דבר שני, ראיתי בחו"ל בטרייה של 5200 מילי אמפר (6 תאים) במחיר 43$ (סביר ואפילו דיי זול). כשרציתי להזמין ראיתי שהבטריה המקורית היא LI-ION וזאת שבאתי לקנות היא LITHIOM .. מה זה אומר מבחינתי? שווה או לא? תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אם זה באמת מאוד הכרחי (עד 200) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, רזולוציית המסך 1680 על 1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 וCALL OF DUTY BLACK OPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן די…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לגלוש עוד 250 ש"ח אם זה קריטי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תוכנות בסיסיות + משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 24 רזולוציה של 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המפרט מעבד - processor 2.26GHz Intel® Core™ i3-350M מסך - "15.6 High-Definition LED HP BrightView Display כרטיס גרפי - ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics זיכרון ייעודי - MB512 זיכרון משותף MB 2202 זיכרון – 4GB DDR3 כונן קשיח – 500 GB 5400RPM מידות: משקל - 2.2 ק"ג צורב – Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית – Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית- HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 Windows® 7 Home Premium 64-bit רמקולים - Altec Lansing יציאת HDMI רציתי חוות דעת על המחשב ועל HP כי הבנתי שהשירות שלהם לא משהו דרך אגב למחשב יש אחריות של 3 שנים
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אשמח אם תוכלו לעזור לי משום שאני מבולבל ומרוב עצים אני לא רואה את היער. קיבלתי משימה לרכוש מחשב נייד עם הנתונים הבאים: למצוא איזון בין שימושי משרד להתניידות בשטח. חשוב לבחור מחשב עם מעבד חזק ומהיר וכמו כן לוודא זיכרון רחב ומהיר (בהקשר הזה חשוב לבדוק לגבי התחממות) זמן בטריה - לא פחות חשוב. יש ימים שאני יום שלם בשטח עם המחשב. החברה יושבת בחו"ל אז אני אצטרך להתחבר לשרת חיצוני (כך שאצטרך Windows 7 proffesional) אם יש אפשרות להסתכל על המסך באור שמש זה מעניין. המחשב נקנה ע"י החברה כך שהתקציב הוא לא מינימאלי. השימוש במחשב יהיה מצגות. יתכן מורכבות, סרטונים מיילים אופיס בטח גם תוכנות מכירות. חשוב שהתוכנות ירוצו בקצב טוב. אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?למצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי רשת בלבד (לא ממש כבדים ) תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקי רשת 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך של 22 נראה לי צריך אבל המלצה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי רשת ספיפית משחק רשת אחד הוא ל ממש כבד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חבר שלי רכש היום asus A52F. הכל טוב ויפה רק הסוללה לא מזוהה ומתקבלת שגיאת Battery not detected ואיקס אדום בסמל של הסוללה. ניסיתי להדליק את המחשב ללא מתאם כלומר רק על סוללה אך ללא הועיל. ניסיתי להסיר את הסוללה ולחבר אותה מחדש אך גם זה לא עזר. הדרייברים במנהל ההתקנים תחת BATTERIES עושים רושם תקין אך אני לא בטוח מה אמור להיות שם (יש לי לפטופ אחר ומופיעים שם אותם דברים בדיוק). בכל מקרה מחר נפנה לחנות ממנה רכשנו את המחשב אך משום מה אני עדיין בטוח שאני מפספס משהו מטומטם. אשמח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אודה לקבלת עזרה בבחירת מחשב למשחקים.קבלתי את ההצעות האלה ואני מאוד מתלבט: הצעה ראשונה> : Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 מחיר: ₪561 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2 כמות: 1 מחיר: ₪364 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 מחיר: ₪514 קירור למארז: EVERCOOL EVERGREEN Series 120mm כמות: 1 מחיר: ₪32 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪281 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כמות: 1 מחיר: ₪960 כונן א…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:ממ לא יודע כל מיני משחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?גם משחקי רשת וגם רגילים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקט…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-