ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? 10000 אבל מכוון ל7500 כולל הכל 2. מה שימושי המחשב? משחקים (לא בהכרח מ2024, אלא גם ישנים יותר) תכנות, וירטואליזציה, דוקרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 1 אני אוהב מקלדות שקטות ורכות (ובעיקר זולות), אז לא בטוח שמכנית זה מה שאני מחפש , אבל פתוח לשמוע 2 עכבר 3 מסך עד רזולוציה 2k אני מניח לא יותר גדול מ32 אני לא שחקן מקצועי או בכלל, מניח שעד 144 הרץ יספיק ואפילו פחות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בוא נזרום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Lightroom, Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא חושב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" DELL 2412 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב לילדה בתיכון ללימוד מהבית שימוש באופיס, זום, אינטרנט וסרטים. רוצה מוצר אמין שיחזיק כמה שנים. כרע מתלבט בין שני מחשבים HP 15 dw2028nj 171Z6EA לDELL VOSTRO 3591 VM- RD09 -11949. פתוח גם להצעות אחרות (I5 דור 10 8G 256 SSD) תקציב עד 3000ש"ח כולל וידוס 10 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה של :יש לשקול להחליף סוללה..הסוללה לא מצליחה להחזיק יותר מחצי שעה..נגמרו חייה או שיש מה לעשות?נגמרה האחריות.. ואם צריך להחליף..איפה כדאי לקנות.? הדגם הוא hp pavilion dv6-1330ej
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם - מחפש המלצה למחשב נייח, מקסימום עומס - תוכנות לעיבוד גרפי (ADOBE), ללא עריכת וידאו או גיימינג (וכמובן שימושים ביתיים סטנדרטיים). ומספר שאלות: האם מספיק זיכרון 8G או שרצוי 16G? מספיק i5 ? האם יש טעם בכרטיס מסך או שיספיק אחד שהוא build in על לוח האם? האם מספיק SSD בנפח קטן להתקנות בלבד ובנוסף HDD גדול? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
המחשב אמור לכלול: זכרונות 1GB 667Mhz, דיסק 160GB sata II, צורב דיוידי, מקלדת עכבר רמקולים ובשאיפה גם מסך הכי פשוט LCD 17" (באייבורי דיברו אתי על 950 ש"ח). בתקווה לא לעבור בסך הכל , כולל המעבד, הלוח והמסך , את סכום 3500 ש"ח , איזה מפרט היית ממליץ? יש דבר כזה? להזכיר, לא מדובר בגיימר, כמעט ולא משחקת במחשב (לפעמים משחקי פלש באינטרנט וכאלה ובמקרה הקיצוני פעם ב.. משחקת בפיפא), לא מחפשת לבצע אובר קלוק (OC) כך שהמחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט...
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי חברה אשמח לקבל המלצה למפרט לשימוש משרדי וגלישה ללא ציוד היקפי. ראיתי מפרט במדור המומלצים שעודכן לאחרונה רק בספטמבר 2009 אז אני מניח שדיי הרבה השתנה. בתודה מראש ! נתי
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K - ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? משחקים: Counter Strike Global Offensive, Battlefield 4, call of duty ובסגנון! 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 3, פחות רלוונטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד! 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור - רמת גן - גבעתיים (גם ת"א) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבוע הקרוב. 10. האם יש בקשות מ…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום שהוריד מחירים לכבוד ה"אירוע" מישהו יכול לתת לי קישור לחנויות שמוכרות ניידים עם הנחה?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני לא כול כך מבין בניידים ואני צריך עזרה, הנה הפרטים * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD (אין משחקים) * גודל המסך ? 15.4 (לא יודע מה זה מט או מבריק, שמעתי שאומרים פה שעדיף מט אז שיהיה מט) * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? אין דרישות מיוחדות , שיהיה 500GB+ * כונן אופטי ? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אוקיי אני צריך מפרט עד 4K. חשוב לי המעבד ( שיהיה AMD 64 2800 ומעלה או P4 2.4 GHz ומעלה ) וחשוב לי הכרטיס מסך ( העדפה לRadeon או לGeforce , שיהיה 128 MB מינימום ) פחות חשוב לי זה הציוד ההקפי ( אבל שלא יהיה ג'אנק ) ופחות חשוב לי המארז.... ( אבל אם זה חרא מארז אז להוסיף ספק כוח ) אני מעוניין לקנות את המחשב מKSP או כל חנות ( לא וירטואלית ) אחרת. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מדבר על האתלון 640 או הפנום 955 שימושים: פוטושופ, משחקים סרטים לא מתוכנן OC מסך: 1920X1080 קנייה מיידית. מחכה לתשובה. תודה חברים. המחירים הם בערך אותו דבר חוץ מהראשון שזול ב200 שקל
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מפרט מחשב למשחקים מ KSP: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB מחיר: 1070 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E מחיר: 790 ש"ח זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS מחיר: 630 ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר: 410 ש"ח כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E מחיר: 1250 ש"ח כוננים- DVD? DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 195 ש"ח מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 ש"ח סה"כ: 4585 ש"ח לפי מה שראית אין ספקים טובים באתר של KSP ואני גם לא מבין בזה אז אני ישמח אם מישהו יתן לי ספק טוב שלא יעבור את ה 450-500 ש"ח. תגידו מה אתם חושבים על המפר…
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
שלום, אני מבקש לרכוש נייד שישמש למטרות רבות צפייה בסרטי 1080p,עריכת וידאו ,אז חשבתי ללכת על המעבדים החזקים של אינטל מסדרת core i5-core i7 שיהיו טובים לעתיד גם במחשבה על ריבוי משימות. דבר שהוא מעט חשוב לדידי הוא עניין הניידות :רוב הניידים בטווח האינצ'ים (15-16)שציינתי בכותרת נעים סביב 2.8 ק"ג האם יש נייד מדגם מסויים שהוא קל מהשאר ? כמו שהבנתי דגמי dell corei7 בעייתיים אז די ירדתי מהכיוון של dell . תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עד 4.5 שיהיה טוב למשחקים בין היתר מה עדיף? Acer Aspire 3D 5740DG-434G או gigabyte Model Q1585N-3350H4 או משהו אחר אם יש יותר טוב בטווח מחירים הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי כפי שציינתי-רכשתי את ה-1005HA החדש של אסוס (חבר של אבא של מביא לי אותו מארה"ב איפה שהוא גר, הוא הזמין בשבילי). ניסיתי לברר קצת באינטרנט על ה-Eee Docking Utility, אבל רציתי לשמוע מידע קצת יותר ספציפי עליו מפי אנשים שהשתמשו בו באופן אישי מה הפונקציות הכי יעילות שם? אפשר באמת לראות טלוויזיה, לשמוע רדיו, לשחק כל מיני משחקים? ואם כן אז אילו ערוצים/משחקים בדיוק? ולגבי ה-SUPER HYBRID ENGINE-מה עליו אתם יכולים לספר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם המקצועית בהרכבת מפרט מחשב עבור אחותי, כאשר מדובר במחשב שישמש בעיקר לשימוש בתוכנות AutoCAD ו-SketchUp. להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש״ח ללא חריגה, אלא אם מדובר בדבר משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ובעיקר שימוש בתוכנות AutoCAD ו-SketchUp. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
ממה שקראתי בפורומים ראיתי שאתם לא ממש בעד המוצרים שלהם בתחומים האלה, למה? המארז נראה לי ממש נוח, מאוורר מאוד, ויפה... הבעיה היא במחיר = 1450 את הספקים שלהם בכלל אין מה לדבר על איך שאתם קוטלים אותם... הספק 500W עולה = 680 600W עולה = 830 ז"א למעלה מ-2000 שקל עוד לפני שהתחלנו... אם זה משנה המחשב בעיקרון יכלול את ה- P5B Deluxe, E6400, 1950PRO אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה בעניין הזה, למה מה שהצעתי לא טוב, מה אתם מציעים במקום, ואם יש גם מבחני ביצועים תודה!
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-G31M-ES2C , יחידות 1 ¤264 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1734 Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +350W PSU, יחידות 1 ¤240 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1265 הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ, יחידות 1 ¤75 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1873 Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1380 AData DDR2 1024MB 800MHZ CL5, יחידות 2 ¤146 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1937 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤1084 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤1051.48 המפרט הורכב באתר:http://www.tmsfox.co.il/ 1-מה אתם אומרים על המפרט לעבודה משרד…
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה במפרט. אני מעוניין במחשב לעבודה בעיקר עם פוטושופ ולייטרום תחת חלונות 7 64 ביט. אני מעוניין גם במעבד עם אפשרות טובה לO.C ושנותן תמורה טובה לכסף (לא 50% תוספת כסף בשביל 10% ביצועים). לדעתי ה750 יותר מתאים לי מ860, הלא כן? אשמח לעזרה בבחירת לוח שמתאים לצרכי, קירור טוב להמהרה, 8 גיגה זכרון, ספק, מארז, צורב, דיסק 1 טרה, כרטיס מסך (לא למשחקים) שיתמוך במסך 24",בתקציב של עד 3.5, גג 4 מבחינת מארז, אני מחפש משהו קטן אבל שעדיין יהיה אפשר להכניס את הקירור, 3 דיסקים וצורב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב עד 6000 מיועד למשחקים החלקים שאני כבר רוצה: זיכרון 512 RAM DDR x2 600 ש"ח סה"כ מעבד AMD64 ATHLON 3000 860 ש"ח אני מבקש שתשימו במפרט כרטיס מסך איכותי וציוד כולל של המחשב (מסך,מקלדת,עכבר וכו').
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4 ...כל החדשים שדורשים מחשב חזק ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך חדש ...בתוך התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא שידוע לי 5. עד כמה…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-