עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yan666,

המלצות למחשב נייד. בארה"ב- 1000$ מטרות המחשב? המחשב לא מיועד לגיימינג קלאסי- אני מריץ בעיקר סימולטורים flight simulator ודומיו. ואולי גם להריץ תוכנות מוסיקה דוגמת קיו בייס- חשוב לציין שהמחשב לא אמור להיות תחנת עבודה. * גודל המסך? 15, - עדיפות למאט- אבל אני לא מעודכן בנוגע לסוגי המסכים שיש בשוק.. או שזה עדיין מבריק ומאט? או שיש דברים חדשים שמשלבים את שתי העולמות? משקל לא פקטור. * האם נדרש זמן סוללה- סוללת תשע תאים. ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- שיהיה בעל יציאות סטנדרתיות- USB3 VGA HDMI קורא כרטיסים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות לטרה- שיהיה משולב עם SSD לא בקיא בכל העניין הזה חייב לציין. * כונן אופטי?- דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- לא *…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  2. היי, אני כרגע בארה"ב ליומיים הבאים, זה מה שקניתי היום -> Radeaon HD5850 + Radeaon HD5850 Intel i7 950 Gigabyte X58A-UD3R Crosair Dominator-GT 3x2g 2000mhz רציתי לדעת האם השילוב טוב? ובסדר מבחינת ניצול המערכת (האם הזיכרון מתאים ללוח וכדומה..)? והאם יש מוצרים אחרים שיתאימו יותר? ואיזה רכיבים ישלימו את הפאזל באלגנטיות? (ספק כוח, קירור, מארז) התקציב בסדר גמור, אז תרגישו חופשי.. תודה מראש, ליאור.

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם לפלטפורמה X99. יש לי אופציה לרכוש את Gigabyte GA-X99M Gaming 5 או ASRock Fatal1ty X99M Killer. קריטי לי בעיקר נושא האמינות, מי אמין יותר מבינהם. ובכלל מי הייתם בוחרים מבין השניים ולמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by yahavuna,

אהלן חברים מבקש המלצה לקניית מחשב נייד שאמור לשרת אותי לאופק של הארבע חמש שנים הקרובות, שימושים יהיו עריכה והקלטת מוזיקה, ובהמשך להרצת תוכנות בלימודי הנדסה. התקציב הוא באיזור ה4.5 כאשר מאוד מעוניין לחסוך ולרדת מזה אבל נשאר ריאלי ומבין שיכול להיות שאצטרך לשלם יותר כדי לקבל משהו אמין יותר שיחזיק יותר. מכוון למעבד i7 וזכרון 16gb. מבחינת דיסק קשיח גם מעדיף כמה שיותר כמובן. אין דגש לכרטיס מסך לא יהיו שימושים. עדיפות למחשב לא כבד מדי שכן ישרת אותי לאוניברסיטה וינשא איתי הרבה. כרגע ראיתי שתי דוגמאות שונות בתכלית גם מבחינת מחיר וגם במפרט ומתלבט האם הזול יענה על הציפיות. הראשון: הולך מהזול ליקר Asus vivobook 14 x411un-eb186t ב3…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  5. Started by motorola,

טוב ככה... תראו לפני שנגש למפרט יש לי כמה שאלות נכון אתם תמיד מציעים במפרטים כאלה עד 3000 ככה amd עכשו נניח ואתם עושים משהו מבוסס על amd אתם יכולים להגיד לאיזה אינטל הוא שווה בגלל שעכשו הקונרו לוקח את כולם ואני מבולבל~! טוב ככה הדרישות הם כאלה אני רומה לשחק במשחקים כמו פיפא פרו גיטטי אי קונטר וכאלה... וחוץ מזה אני באינטרנט ובאיסיקיו... יאללה תכינו בבקשה מפרט של איטל ואייאמדי.. אפשרות לחריגה של עוד 30 שקל..

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  6. שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 15.6" לעבודה בתוכנות 3D כגון 3DMAX/recvit/AutoCAD/skechup וכד'. לאחר בדיקה החלטתי לא לקנות מחשב עם כרטיס מסך quadro וסוגו גם בגלל המחירים וגם בגלל רמת העבודה שלי בתור סטודנט נכון לרגע, כך שלא נראה לי שארגיש הבדל משמעותי (שלא להזכיר הרצת משחקים). לאחר בדיקה חובבנית באינטרנט מצאתי 2 מחשבים שאני חושב שהכי מתאימים לצרכים שלי, שהם: -מנוע גרפי חזק -יכולת עבודה חלקה בתוכנות כבדות -רזולוציית מסך גבוהה -הרצת משחקים ברמה גבוהה המחשב במקום הראשון שלי נכון לרגע זה הוא דגם של HP (הכי טוב שמצאתי) אשמח לשמוע תגובות, כי אני מעוניין להיכנס לקבוצת רכישה : HP Pavilion DV6-6B19EJ הדגם השני שחשבתי עליו, של חברת DELL: XPS15Z הבעיה איתו שהוא…

7. Started by lirikl,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג בינוני (משחקים כמו warcraft וכאלה.....) התקציב שלי הוא 4200 ש"ח.... איזה מחשב הוא המשתלם ביותר? תודה מראש!!!!!

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  8. תקציב מקסימלי 4000 אם אפשר לחסוך - זה יהיה מעולה, סה"כ לא צריך מסך שימושי מחשב בעיקר לצרכים ביתיים (גלישה ברשת) ולצרכי עיבוד תמונה - lightroom + photoshop לצרכי פרנסה המסך שלי מדגם - dell u2312hm דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. התאכזבתי ממיקרוסופט ואני מתלבט בין logitech mk520 ו mk710. יש הצדקה למחיר? לא צריך רמקולים חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן oc נראה לי שכדאי לקנות ב ksp (אני גר בירושלים, הסניף בתלפיות קרוב), ואשמח שירכיבו את המחשב בחנות. מה אומרים? מה דורשת שמירה על אופק שדרוג? האם מומלץ לשדרג או להחליף, בעתיד? תודה רבה על העזרה! המחשב שלי בעיצומם של חירחורי גסיסה מתקדמים :-\

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by Guy950,

בנו לי פה מפרט מעולה שכולל HD4850 וQ9550 אך יש לי בעיה. החנות! בהתחלה רציתי לקנות בKSP אבל ירד לי שהבנתי שזה פשוט אייבורי בשם אחר. אז אני נודד מחנות לחנות ומצאתי את החנות הזאת בירושלים שהמליצו לי אך רציתי לשאול אותכם משהו שמציק לי. הזיכרונות של החנות הזאת מוזרים, אני רוצה לקנות 4GB ראם שזה 2 סטיקים של 2GB אבל לפי מה שהבנתי לפי המארז שבניתי שזה סטיק אחד של 4GB.. מעבד - INTEL CORE 2 QUAD Q9550 BOX בכמות 1 ₪1550 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1167 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3L בכמות 1 ₪502 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1101 זכרונות - A-DATA 4GB KIT DDR2 800MHz בכמות 1 ₪307 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1335 כרטיס מסך - SAPPHIRE 4850 …

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי X61 עם 2 GB זיכרון. מעבד 7100, מקום פנוי בHD - 30~ כאשר אני מפעיל את המחשב ישנה שלוקח לו הרבה זמן ל"טעון" את האיטרנט האלחוטי (משמע - לוקח לו בין 1-2 דק' עד שמופיעים שנ האייקטנים הללו). ניטרלתי את כל התוכנות שאני מכיר שניתן לנטרל בסטארטאפ (מצ"ב תצלום מסך). האם ניתן לנטרל עוד דברים? האם יש למישהו רעיונות איך לזרז את קצב העלאת חלונות? תודה מראש, צחי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  11. שלום חברים לאחרונה כמה חברים ביקשו המלצה שלי למחשב נייד, הסתכלתי פה ועשיתי חיפוש אך לא מצאתי העדפות או מישהו שנתן מפרט והמלצות וגם בפורומים אחרים ראיתי שהמידע על מחשב נייד הוא דל מאוד ושאלתי היא האם מישהו יודע על אתר באינטרנט שניתן למצוא שם מידע איזה מחשבים ניידים מומלצים לקנות (כמובן מידע עדכני) או כל דבר אשר אפשר יכול לעזור כדי לדעת על איזה מחשב נייד שווה להמליץ אפשרות נוספת היא שכל בעלי המחשבים הניידים פה יכתבו איזה מחשב יש להם והאם הם מרוצים, כך האשכול הזה יוכל לשמש כל האנשים שמעונינים לקנות ניידים ולא יודעים איזה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  12. שלום לכולם.. יש לי מעבד CORE2DUE E6600 אני מעוניין ( בתקציב של 2500 שח) ב: 1.לוח אם שיתאים לOC קל 2.זיכרונות ( עדיפות ל4GB) 3.כרטיס מסך 4.ספק כוח טוב . 5. קירור טוב למעבד- יעבורOC 6. צורב DVD פשוט 7.הארד דיסק 8. מארז פשוט תודה מראש לעוזרים אלכס.

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  13. למשחקים ומולטיטסקינג

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by MT99,

אהלן, אני צריך את העזרה שלכם בבניית מחשב הכי משתלם שאפשר מתקציב של 4.5 אלף שקל. המחשב הוא בעיקר לצורכי משחקים וסרטי., אין לי מושג בOC, והייתי שמח אם הייתם גם יכולים להרכיב מחשב עם פוטנציאל טוב לשדרוג בעתיד. המחשב שהמליצו לי עליו בינתיים הוא עם המפרט הבא: גם כמה שאלות כלליות לגבי המפרט הזה: האם שווה בכלל לקנות כרגע מחשב? כי ממה שהבנתי לגבי הR600, הוא הולך להביא לירידה במחירים. עד כמה זה יהיה משמעותי? אני ארצה כנראה בעתיד לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס תומך DX10, האם הספק הזה יתמוך בכרטיסים כאלה? בקשר לכרטיס מסך במפרט הזה, יש איזה שיפור בגריסה הזאת של הEXTREME? כי זה מוזר שהוא עולה פחת מהגרסא הרגילה של הX1950PRO של SAPPHIRE לדוגמא. מישהו יכול להסביר? תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  15. היי, אחותי ובעלה מחפשים לקנות מחשב נייח חדש שיענה על דרישות בסיסיות (גלישה, צפייה בסרטים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך כמובן, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה אונליין, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוב הסיכויים שיחובר אליו מסך של 22-24", FHD כדוגמת Dell 2209W…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  16. Started by cxxc,

בניתי מפרט למשחקים אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת, בניתי אותו ב www.skypc.co.il חשבתי על הכטיס הזה 9800gtx+ 1gb אבל אם יש אחר אז תציעו לי ואם יש משהו לשנות במפרט שיהיה יותר טוב. התקציב שלי 5500 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan ספק כח Corsair CMPSU-650TXEU 650W

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  17. המפרט הוא לדוד שלי צריך שיהיה בו בקשר למעבד.. מה ההבדל בין ה פנטיום M לבין המעבד הרגיל של המחשב הנייד??!? 512 RAM 40GB לפחות! מסך 14.1 אינץ לפחות כונן DVD COMBO אפשר לחרוג מהתקציב אבל לא בהרבה.... תודה

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  18. עם מסך (רצוי מאוד LCD) ,כונן DVD, צורב (רצוי DVD), עכבר+מקלדת (לא אלחוטיים) וכו' שימושים סטנדרטיים (צריבות, גלישה באינטרנט וכו'), אך עם זאת, חשוב מאוד שיהיה מוכן למשחקים עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל. חשבתי ללכת לכיוון של סמפרון 754, אבל אשמח לקבל עיצות לכל כיוון אפשרי שייתן את המקסימום בתקציב הנ"ל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by opbenesh,

מטרות המחשב? בעיקר משחקים גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB כונן CD/DVD? צורב? עדיף צוורב DVD כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, אבל זה לא קריטי המחשב בעיקר למשחקים - דברים בסגנון 2 Team Fortress, לא כבדים יותר מזה. לא חשובה הרצה של כמה משימות במקביל, יותר חשוב ביצועים במשחקים - הכל כמובן בגבולות התקציב. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  20. מעבד-http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2267&catcode=386 אגב הוא לסוקט 939?? כרטיס מסך - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2192&catcode=79 זיכרון - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1609&catcode=332 הוא טוב בשביל oc ?? ספק -http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1807&catcode=311 מארז -http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1266&catcode=260 יפה נכון וגם מצויין ? דיסק קשיח כבר יש לי ומתי שיצאה הnforce 4 אני אקנה אותו (את הסוג הכי טוב) אנא הביעו את דעתכם וענו על שאלותיי תודה ! ;D ;D

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by Red-AnGel,

טוב אז ככה נשרף לו המחשב והוא רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים: ( הוא לא הולך לעשות OC מה שצריך זה הארדיסק לוח אם מעבד זיכרון עכשיו המפרט שהרכבתי לו זה AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם , אני מתלבט בין : Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX לבין EPOX EP-9NDA3J Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX מה אתם אומרים? זיכרונות הוא יקנה גיגה מ KSP של ADATA הארדיסק: WD 200GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA אין סמסונג בזיגזג את זה או מקסטור? תודה נ.ב הלוחות האלו בחרתי כי יש לי 9800PRO והוא לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי. היא סטודנטית שלומדת 5 ימים בשבוע כמעט כל היום ולכן חשוב שהנייד יהיה קל. לכל היותר 2 ק"ג. חשבנו על מסכי 12.1-13.3, סוללה של 6 תאים, זכרון 2 גיגה, גודל הרדיסק פחות משנה אך רצוי שיהיה במהירות 7200RPM.. ובנוסף כל הדברים הרגילים (צורב, Buletooth,WiFi). ראיתי את 2 הדגמים האלו - http://www.lenovo-israel.co.il/Product.asp?Pid=2738-52G&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-t5870.htm מה אתם אומרים? יש המלצות נוספות? ואשמח לשמוע גם חוו"ד כללית של אנשים שיש להם את אחד המחשבים.. בנוסף ראיתי גם את הנייד הזה, http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2459&CatCode=315 לכאורה…

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  23. שלום רב לפני מספר ימים חבר טוב שלי ביקש שאבנה לו מיפרט למחשב שהוא מעוניין לרכוש אבל אין לי יותר מידי זמן אני מתחיל פרוייקט מודינג וגם אני בונה מיפרט לעצמי וגם נא לא לישכוח שאני לומד באוניברסיטה אז אין לי זמן ולכן אני מבקש את העזרה שלכם בתודה מראש רום דבר אחרון הוא רוצה I5 או I7 הוא אמור לבחור בין השניים מחר!!! 1. מה התקציב המקסימלי?5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?הכול אינטרנט,אופיס,משחקים ברמה בינונית,ועריכת אודיו. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אאאא אני לא יודע באיזה תוכנות ספציפיות הוא משתמש ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לשם פרנסה …

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by talmAn,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, יש לי עכשיו: AMD2400 לוח אם ג'יגה בייט 7VT600-L 512 RAM DDR 333 כרטיס מסך R9100 מארז וספק דיי ג'נרי איך אני יכול לשפר את המחשב? מה להחליף? אני חושב להחליף כרטיס מסך ספק ומארז אין לי תקציב מדוייק... את הכרטיס מסך אני כמובן מחליף אבל לאיזה ה 9800 טוב מספיק או שכדאי ל 6800 הרגיל? ואיזה ספק יספיק בשביל ה 6800 הרגיל? והאם כדאי להחליף את הלוח ואת המעבד? אני רוצה את המחשב לעוד שנתיים ככה

25. אוקיי לאחר בחירת נייד lenovo e330 הגיע השלב של השוואת מחירים. ומצאתי שההבדל בין KSP לשנידר הוא 500 ש"ח עוד שבKSP יש 8 ג'יגה זיכרון שניידר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21332 KSP: http://ksp.co.il/?uin=18407 בדקתי ולא מצאתי,אותו דגם אותו מפרט אחריות לשנה מIBM ושניהם עם מערכת הפעלה יש דברים שרצוי לבדוק עם KSP לאמת אותם? כול זה לא נראה לי הגיוני עוד שבדקתי מזאפ 4000 ש"ח בערך הכי זוול אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.