ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ברשת עם טאבים מרובים, שימוש בתוכנות אופיס, עריכה גרפית 2D עם תוכנות כמו מובי-מייקר ו-MAGIX Movie Edit Pro, תמיכה מלאה בצפייה בסרטים וסדרות וכן ביוטיוב ב-4K (10ביט) - המחשב יחובר לטלוויזיה 4K שימוש בתוכנת VISUAL STUDIO לצורך תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAGIX Movie Edit Pro - מזדמן. VISUAL STUDI…
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב לאמא שלי, אז כל מה שנדרש הוא: 1. מהירות סבירה באינטרנט, עבודה משרדית וסרטים. 2. מחיר - עד 1600 ש"ח. 3. שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים. 4. קצת שקט (בסקלה של 1 עד 10, שיהיה 5). לא מתוכנן OC או שום דבר מסובך. הרכבתי את זה, אשמח לתגובות לפני שאני רוכש אותו: מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪438 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪225 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752…
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק(כמובן עד כמה שאפשר ב15 אינצ). וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לאחרונה אני עוסק בסקר שוק לגביי מחשב נייד קל משקל במחיר סביר. לשמחתי מצאתי מחשב מסוג LG LM40 ששוקל 2.2 ק"ג ונותן תמורה די טובה למחיר (אם למישהו יש השגות, מוזמן להגיב..). אולם, יש מספר פערים בין המחשב שנמכר אצלנו, בישראל, לבין מפרט המחשב כפי שמתואר באתר האינטרנט של חברת LG. לדוגמה: במפרט בוואלה שופס כתוב שלמחשב - כרטיס מסך ATI 9200 ואילו באתר של LG כתוב ATI 9700 או שכתוב בוואלה שלמחשב יש תמיכה אלחוטית בפרוטוקול B בלבד ואילו באתר של LG כתוב שתומך ב-B ו-G. עכשיו, שאלתי היא: האם יכול להיות שה"ישראליות" עבדה פה שעות נוספות והמחשב עבר המנחת צפיות בכדי שיוכל להיות זול יותר? האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד שאלה שחשובה לי, מה ההבדלים והאם כדאי לשדרג לדגם LM50 (רק ב-+260 ש"ח)…
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן, אני בעל מחשב שכזה, מעוניין לנקות אותו מבפנים לאחר שנה שיש לי אותו וראיתי שעכשיו בחורף הטמ"פ קצת גבוהות (75 במאמץ משחקים וכו' כשהוא על השולחן מחשב). או שזה נראה לכם נורמלי טמ"פ כזו? בכל מקרה אפשרי לפתוח קצת את המחשב מלמטה ולנקות אותו מאבק? אני בטוח שזה דיי יעזור בקצת. תודה!
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לא מעט זמן של צפיה בפורום, קריאת מפרטים שונים, עצות של אנשים, על הדגמים השונים, וקבלת העצה שהיתה כאן להמתין כמה חודשים הרכבתי סוף כל סוף מפרט. אני אשתדל להגדיר כמה שיותר טוב מה אני מחפש: המפרט הוא גם למשחקים וגם לשימוש כללי במחשב - אינטרנט, מסמכים, תוכנות שיתוף לסוגיהן וכולי, המחשב פועל 24/7. בחרתי רכיבים עם הסתכלות גם לעכשיו וגם לאפשרות שדרוג בעתיד הלא מיידי (DDR3, QUAD או 45NM אפילו, GTX כשאתעשר, מה שיגיע) מיידית לא מתוכנן OC אבל מעונין באפשרות. יש לי מסך SAMSUNG 960BF, אני די מרוצה ממנו ולא ממש שוקל להחליף אותו בקרוב. יש לי ATP3 שהם אדירים, אבל בהינתן כסף בעתיד אני שוקל מערכת יותר רצינית (הלוח תומך). ציוד הקפי אחר אני אחפש בנפרד או שאעביר מהמח…
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים, (סימס ופיפא), אינטנט, ואופיס וסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'+ עדיפות ל-17.3 אינץ' * משקל רצוי? אין. רק שיהיה ניתן לסחיבה שלא יהיה מאוד מאוד כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מתכוון לקנות עוד סוללה ויותר חשוב לי ביצועים על פני זמן סוללה לפי מה שהבנתי 9 cell זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות גדולה ל-hdmi כדי שיהיה אפשר לצפות בטלוויזיה, ואת החיבור של ה-usb, ואת החיבור של הדיסק און קי יש בכל מחשב נכון?? גם אותם אני צריך. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לא חובה. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, טושיבה, אסוס.…
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב גיימינג מבוסס AMD מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 מעבד: AMD FX-8350 + קירור נוזלי כרטיס מסך: AMD RX 480 ספק: FONTE XIGMATEK 750W VECTOR STEALTH מארז: Corsair SPEC-ALPHA ATX Mid-Tower Case זכרונות: Corsair Vengeance LP 4x4GB DDR3 אני רוצה לשדרג את השילוש הקדוש - מעבד + לוח אם + זכרונות הכרטיס מסך מספק אותי עכשיו אבל כמובן שרוצה לקנות חלקים שיאפשרו לי לשדרג כרטיס מסך בעתיד יש לי גם מסך שתומל ב-freesync אז הכרטיס העתידי יהיה של AMD ככל הנראה מטרת המחשב היא כמובן גיימינג , בעיקר FPS למינהם + תיכנות כחלק מהעבודה שלי. הסתכלתי על המפרט הבא: מעבד: AMD Six Core Ryzen 5 …
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני חייל המשרת בתוך יחידת הנדסה בחיל האוויר. היציאות שלי זה חמשושים ואני משתמש הרבה במחשב. כרגע יש לי מחשב נייח(פנטיום 4 עם חומרה ישנה ביותר) אשר לפי דעתי הגיעה הזמן להחליפו. כמו שראיתי ישנם מחשבים ניידים אשר הביצועים שלהם לא רעים כלל ואפילו מתקרבים למחשבים הנייחים. יש לי דוד שנוסע לארה"ב ממש עוד יומיים והוא יכול להביא לי את המחשב. ויש לי כמה התלבטויות אשר אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט לגביהם. ההתלבטויות הן: 1) האם בכלל לקנות מחשב נייד כל עוד אני בצבא 2) הזדמנות טובה להביא מחשב מארה"ב במחיר זול בהרבה מאשר בארץ 3) פירמוט והתקנה, התאמת המחשב לארץ, אחריות וכו' 4) כסף כסף ועוד פעם כסף, אולי לחכות עד שהמחשב הנייד שלי יחדל לפעול ואז רק לקנות מחשב, אך מצד שני ל…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב- 6000 ש"ח שלא כולל מסך,פלופי,סידירום,צורב,דיוידי ,עכבר ומקלדת. אם אפשר שיהיה מבוסס AMD 64. המפרט למטרת משחקים ולא אובר קלוקינג. שיהיה 1024 מגה בזיכרון. ורדיאון 9800 פרו לא משנה איזה חברה ורציתי לשאול - אפשר לשים 2 סטיקים של 512 עם מעבד AMD 64? תודה לכל העונים!!
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכת והמהרה בעיקרון אני עושה הרבה המהרה יש לי מסך וציוד היקפי אני לא מוגבל בכסף אם אפשר טיפים נוספים על מה כידי הכי הרבה לשים לב
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
כמה שווה יד2? לוח אם גיגהבייט G31 בן שנתיים וחצי מעבד E5200 זיכרון DDR2 800MHZ 1GB שדרגתי לi3 2120 תודה
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אשמח אם רגע לפני שאני הולך לחנות אקבל ממכם חוות דעת אחרונה אם צריך בשינויים או שיפורים קלים. תודה רבה מראש למגיבים המפרט: מעבד אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך ASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Ener…
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מחשב אחד גיימינג מחשב שני מולטימדיה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שני המחשבים בשימוש יום יומי * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA COD CRYSIS MAFIA 2 בקיצור כל משחק חדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? למחשב מולטימדיה נדרש מסך 20 אינצ' 4. האם יש רכיב בו אי…
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי חברים חזרתי אחרי שנה במזרח ואני צריך לקנות לפטופ בשביל עבודה משרדית אינטרנט וכאלה וגם לראות סרטי 1080p באיכות טובה בלי שיקרטע. תקציב - 2500 ש"ח * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, לראות סרטים באיכות טובה בצורה חלקה. יכול להיות שאחבר לטלויזיה גדולה בהמשך, בתקופה הקרובה אראה את הסרטים במסך הלפטופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית אם אפשרי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אם אפשרי בתקציב זה אחד מהשיקולים המרכזיים 6 תאים לפחות. * האם יש צורך ביציאות מי…
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
היי, חבר מעוניין לרכוש את המחשב הזה עבור אבא שלו - AMD ATHLON 3000+ 2GB זיכרון דיסק 80GB כרטיס מסך GF6200 מערכת הפעלה WIN XP ברישיון מארז+צורב כמובן. לא מחפש להתעשר, הוא לא רוצה לקחת בלי כסף ...
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פרסמתי כאן את הבקשה למפרט עד 8000 ש"ח ישבתי וניסיתי להרכיב המחשב שיכלול מסך מקלדת ועכבר מה דעתכם יש מקום לשיפור ? כמו כן המחיר הסופי יצא 8240 ש"ח בנועה מחשבים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום. אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב, אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד לצרכיי הלימודיים הכוללים תכנות בעיקר. חברה- חברה מוכרת שמעניקה אחריות בינ"ל. שימוש- תכנות. מסך- גודל 14-15 אינץ', עדיפות למסך LED מט. משקל: 2.2-2.5 ק"ג סוללה- סטדנדרטי 6 תאים זיכרון- לא פחות מ 4G. דיסק קשיח במהירות של 7200 סל"ד כרטיס מסך- מובנה סטנדרטי, אלא אם כן מישהו ממליץ על כרטיס חיצוני, בעקבות שימוש זהה לשלי. אני מעוניינת למנוע התחממות עד כמה שאפשר. מקלדת מלאה, עם הלוח מספרים בצד ימין. כולל כרטיס רשת אלחוטי ומערכת הפעלה windows7/ חיבורי USB. האם מחשב עם מעבד I3 מספיק לצרכיי? התעניינתי בדגם Dell inspiron N4050. הנה המפרט המקוצר שלו: מעבד I3. דיסק קשיח 640GB.זיכרון 4GB. מאיץ גרפי intel HD Graphics. מסך 14…
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
<blockquote> שלום לכולם הדברים החשובים במחשב שיהיהן: 1.מעבד מהסדרה החדשה של אינטל I3I5I7 2.לוח אם טוב אם יש אפשרות של אינטל טוב אם לא גם טוב 3. כונן קשיח SSD בנפח 120 גיגה 4.זכרונות בנפח או 6 או 8 גיגה לפחות במהירות 1333 5.כרטיס קול יחסית טוב אם אפשר עם 2 היציאות הבאות COX OPTI במידה ולא ימצא אז יציאה אחת מהן תספיק 6.כרטיס מסך טוב לא משנה איזה חברה AMD או NVIDIA שיוכל להריץ משחקים כגון MW3 או באטלפייד 7.מארז שקט ומאוורר 8.ספק טוב שיחזיק תמערכת. 9.קירור טוב למעבד 10.צורב DVD שיודע לעבוד עם בלו ריי. 11.סט מקלדת ועכבר בלוטות העדפה על מוצרים איכותיים בתקציב הנל אם אתם מכירים חנות או ממליצים על קניה מהם אני גר באזור השרון אני אשמח גם לדעת רק לא מKSP אני מ…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה נטבוק ונסגרתי סופית על שלושת הדגמים הבאים, ואני מתלבט איזה מהם כדאי.. Acer one 532H-2DS Asus Eee Pc 101p Lenovo ThinkPad 100e (הוא קצת יותר יקר אם אני לא טועה, ולכן אני לא בטוח אם הוא שווה את המחיר.. אם תוכלו לדרג לי את שלושתם לפי סדר עדיפות זה יהיה מעולה. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד סבבה. לצרכים: אינטרנט,מוסיקה,עריכת פוטושופ.. ומשחקים פה ושם לא רציניים.. מצאתי מחשב מחברת lenovo איך החברה הזאת? טובה? הנה המחשב ממליצים לקנות? שווה את המחיר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 - תודה =] -
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן חברס, יש לי את המפרט הנל: ספק כוח 620 וואט. האם השדרוג ע"פ החומרה הזאת תתאים?: [h=1]Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11/8 זכרות כפול 2[/h] [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX970 Gaming 4GB GDDR5 כרטיס מסך[/h] [h=1]מארז מחשב Antec ISK600[/h]
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
דרישות : כרטיס מסך תומך DirectX10, צורב עם תמיכה טובה ב-Dual Layer, להשאיר את אופציית ה-OC פתוחה לעתיד... יום טוב
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
Dell Inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041&cf=zap מה אתם אומרים על מחשב מבחינת ביצועים למשחקים ועיצוב גרפי ? עשיתי מלא חיפושים באינטרנט של מחשב ברמה טובה במחיר כזה נמוך (4,500) אשמח לחוות דעת שלכם ואם יש לך משהו יותר טוב להציע אשמח גם כן לשמוע
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי חברים, מעוניין להרכיב מחשב לאח של החברה, אני כבר כמה שנים טובות לא עוקב ובקיא בחומרה אז אשמח להתייעצות איתכם. אולי זה יהיה קשה אבל דרוש מפרט בתקציב הנ"ל למשחקים, בדגש על כרטיס מסך כמה שיותר חזק שיהיה ניתן להכניס, ו4 ג'יגה זיכרון. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-