עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, לגבי הOC אני חושב שזה הכרחי אז כן אלא אם כן תגידו אחרת. רצוי מעבד c2q,ולוח אם תומך DDR 3 למען שיפורים עתידיים והמחשב מיועד לשנתיים 3 הקרובות מבלי לעבור שידרוגים. תודה מראש, שמעון

• 16 תגובות
    • 985 צפיות
  2. שלום. זקוק להמלצה לגיימינג שכוללת, מארז וכל רכיביו, רמקולים איכותיים, וסט מקלדת ועכבר איכותיים. כל זה יתחבר למסך DELL U2410 אני זקוק למפרט הכי טוב שאפשר לבנות. התקציב עד 10K מקסימום כולל הכל. המחשב יעבוד לרוב על משחקים ותוכנות... ביקשתי בעבר מפרט אך לשמחתי התקציב עלה.

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  3. היי, השאלה בכותרת. אני מעוניין במחשב מיני לחיבור לטלוויזית LED של פיליפס 46''. אני ארצה להריץ ממנו סרטי FHD, השאלה אם מחשב כזה יעמוד בזה? חשבתי או על האקסטרימר הזה או על ה-ZOTAC הזה מה דעתכם? יש אפשרויות אחרות/טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by letohe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לנצל הכל, תלוי בכרטיס מסך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי קצת ובתלות בבחירה בכרטיס מסך HIGH-END או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה בהרבה תוכנות בו זמנית, ומשחקים אך רק בעוד כשנה וחצי שנתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: דפדפן עם המון כרטיסיות, תכונות כדון VS,ECLIPSE,PYCHARM ו- VMWARE במקביל. פחות תדיר: משחקים, תוכנות כגון Unity, photoshop ותוכנות עריכה, אך בהחלט בשימוש. ולכן כן חשוב לי כרטיס מסך סביר לפחות. …

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  5. שלום, אני סטודנט למדעי המחשב וזקוק למחשב חדש, בתקציב לא גדול, עבור צרכי לימוד ועבודה בלבד. הדרישות העיקריות שלי הם הרצת התוכנות הבאות: פוטושופ, visual studio, vmware. למרות הדרישות המעטות, עבודה שקטה של המחשב ואמינותו הם פרמטרים חשובים עבורי. יש לי היום מחשב ותיק של DELL, שלצערי לא מסוגל לתמוך ב vmware וזאת הסיבה העיקרית בגללה אני משדרג. אני לא זקוק למוצרים נלווים כמו מסך, מקלדת וכו', והתקציב, כפי שציינתי בנושא, הוא עד 2000 שח, כאשר המטרה היא שיסתכם בכמה שפחות. מודה מראש למשיבים

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  6. שלום לכולם, מה עדיף? נייד הברידי בעל שני כוננים (1TB5400 + 255GB SSD) או נייד בעל כונן SSD בנפח 1TB? האם מדובר רק בשאלה של עלות כספית, או שלעיתים יש יתרונות לנייד הברידי על פני נייד בעל כונן SSD גדול? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  7. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט לא כולל ציוד הקפי. תקציב 3,000 כאשר אפשר לנצל את כל התקציב ואפילו לחרוג ממנו ב200 ש"ח. המחשב הוא לשימוש רב תכליתי. משחקים לא כבדים (למשל delta force x2, או need for speed), תוכנות כמו photoshop, והזרמה של סרטים לטלויזיה. לא מיועד gaming רציני. מבחינת שקט משהו באיזור 7-8 מתוך 10. לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה. יש סיכוי שאני ארצה לשדרג אותו בעתיד, אבל לא בצורה כבדה במיוחד. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור למעבד: Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset זכרונות: Kingston Hyper X Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 דיסק קשיח: Samsung EcoGreen 1TB=1000GB…

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  8. לפני הכל אני מחפש את עמק השווה בין איכות למחיר, מה לעשות שלהיות סטודנט בישראל זה לא קל. הכוונה שלי להשתמש בנייד להקלטה של הרצאות (וידאו+אודיו) באוניברסיטה. כלומר אני צריך שהוא יהיה בעל הרד דיסק של לא פחות מ -30 גיגה, שיעשה קידוד (אם אפשר on the fly בצורה סבירה) ואם ניתן אז גם שיהיו לו חיי סוללה ארוכים (למרות שזה לא קריטי מכיוון שבכוונתי לחברו לשקע). כמובן שאני מבקש להסתמך על נסיונכם האישי ובכך לסנן מוצרים גרועים של חברות גרועות. אופציה שהיא בגדר מותרה *ש (ג'נטו) לינוקס תרוץ עליו עם 0 תקלות ;D תודה מראש, מקסים.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by nnfyrbsnss,

היי, אני צריך מפרט למשחקים ברזו' של 1280X1024 עד 2300 ללא צורב DVD אני צריך דגש על DDR2 בגלל שיש לי כרגע 2GB של RAM DDR2 ואני רוצה להשתמש בהם ולהוסיף עוד 2GB. הרכבתי את המפרט הבא ואני אשמח להצעות לשיפור: מעבד AMD Athlon II X3 440 Box ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX440WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 ₪295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950760 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪263 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 512MB DDR5 PCIe ₪601 כ…

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  10. אוקי אז ככה התקציב זה רק מחשב המחשב שלו ממש לא טוב לא מעלה כלום המחשב שהוא רוצה הוא לא מבין במחשבים . הוא נהנה לשחק אך שזה העיקר עובד אבל הוא רוצה שהמחשב יחזיק מעמד שנתיים ! עם לא יותר והתקציב רק מחשב 4000 5000 תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  11. שלום לכולם הרבה זמן תכננתי לקנות נייד והמטרה המרכזית היא היתה למשחקים עד לפני כמה ימים הייתי סגור על נייד שאני רוצה והייתי בטוח שהוא מעולה למשחקים ה HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA ואתמול יצא לי לראות את האתר של NOTEBOOKCHECK ובדקתי את הכרטיס מסך שיש לHP שהוא 320M GT וראיתי אכזבה גדולה! לפי האתר 90% מהמשחקים יפעלו באיכות הנמוכה ביותר... נכון לקחתי בחשבות שזה מעבד חזק שגם תורם וזכרון של 4G אבל אם אלה הנתונים של הכרטיס מסך אני כבר ממש לא סגור על המחשב הזה וחבל כי הוא עמד בתקציב שלי של 4500 ש"ח +- בקיצור התיסכול גובר והנייד מתרחק. פשוט אם יש לכם הצעות לנייד אחר או כל דבר אחר ממש יעזור לי בדילמה הקשה.תודה מראש

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by talevi,

שלום אני צריך מפרט למחשב HTPC לסלון חשוב לי שהמארז יהיה קטן כמה שיותר ושיהיה מינימום 200 גיגה ושהיציאות למגבר ולמערכת קולנוע ביתית יהיו הכי איכותית שאפשר תודה=] אופס בטעות פתחתי פה תעבירו בבקשה למפרטים סליחה.

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  13. חשבתי על זה מ IQPC. לא צריך צורב ;D מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤987 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3P ¤697 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GT TOP 512MB GDDR3 : EN8800GT/TOP/HTDP/512M - RETAIL ¤1394 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤381 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤286 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤414 ספק כוח: CORSAIR 520W HX : CMPSU-520HXEU ¤630 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤124 מחיר סופי: ¤4913 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by ozwrx,

http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=895&CategoryID=343&Page=1 מציעים לי את המחשב הזה ב 3300 שקל חדש באריזה עם אחריות ל 3 שנים אני קונה את זה ישירות בהנחה לא משנה איך ומה האם העיסקה כדאית?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  15. אהלן, הרכבתי ב-TMS מפרט למחשב רב-תכליתי - עם קצת גיימינג. אני צריך עזרה בנוגע לספק ולקירור מעבד - לא יודע איזה פריטים כדאי לבחור. חוץ מזה אשמח להערות נוספות :-) תודה רבה! גלב. _______________________________________________________________ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Fractal Design Core 2300 Black כמות: 1 - מחיר: ₪307 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרט…

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by THISISME,

שלום, קניתי HP PROBOOK 4530S והתקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית. לא קיבלתי עם המחשב שום דיסק של דרייברים, אז נכנסתי לאתר HP להורדת הדרייברים והגעתי לדף הזה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5060882&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swEnvOID=4053&taskId=135&swLang=20#top ויש שם פשוט מיליון דרייברים ואין לי מושג מה להוריד ומה לא.. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by דניאל טיגר,

אני רוצה לבנות מחשב גיימינג חזק לא מפלצתי אבל חזק שיוכל להריץ על הגדרות טובות את רוב המשחקים שיש היום בשוק ושיהיו בשנים הבאות [כאילו אני ישדרג מדי פעם את המחשב...] תקציב:3000 שקלים חריגה מהתקציב:3500 שקלים המחשב לגיימינג ועריכת סרטונים אולי אין צורך בציוד הקיפי כולל מערכת הפעלה מקורית אין העדפה של חנות מסוימת חשוב מאוד על אופציה לשדרוג בעתיד עדיף שהוא יהיה שקט הלוח אם שלא יהיה ישן מדי כי הכרטיס מסך יוכל לשרוף את לוח האם אם אם הוא לא נוצר ב7 שנים האחרונות זה תלוי בכרטיס מסך אין בקשות מיוחדות תודה רבה לכל מי שעוזר [:

18. Started by msean,

תקציב סביבות 2800 מאילת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות, רצוי שיריץ משחקים, פיפא 2016, אולי כמה כבדים אם יוכל * גודל המסך? 14 " , אולי עדיף לוותר על המסך שבו רואים את ההשתקפות שלי, לא יודע כמה זה מפריע בכללי לא ראיתי בפועל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח שסוללה איכותית תהיה חלק מהשיקול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא חושב שאעמיס יותר מכמה סרטים וסדרות במקביל אז עדיף איכות על קיבולת * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  19. Started by HaJ-B,

שלום. רשימת החלקים כבר הושלמה. ההתלבטות היא לגבי הצגים: PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel - Core i7-8086K 4GHz 6-Core Processor ($414.65 @ OutletPC) CPU Cooler: NZXT - Kraken X72 Liquid CPU Cooler ($192.99 @ SuperBiiz) Motherboard: Asus - ROG MAXIMUS X FORMULA ATX LGA1151 Motherboard ($384.98 @ Amazon) Memory: Corsair - Dominator Platinum SE 32GB (2 x 16GB) DDR4-3200 Memory ($444.88 @ Corsair) Storage: Samsung - 970 Pro 1.0TB M.2-2280 Solid State Drive ($397.99 @ Amazon) Storage: Western Digital - Gold 12TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($469.99 @ Newegg) Video Card: EVGA - GeForce RTX 2080 Ti …

20. שלום. ידידה שלי מעוניינת לרכוש מחשב נייד בתקציב של 5500 ש"ח. היא ראתה את המחשב הזה : http://h41112.www4.hp.com/promo/design-theme/il/he/dm3.html?jumpid=ex_r11264_il/he/hho/psg/dm3q2fy10-ba-st-aw-ynet_news_righttower/chev/ ורצתה עליו חוות דעת. אשמח אם תגידו דעתכם עליו , ואם לדעתכם יש משהו טוב יותר בתקציב הזה תגידו חופשי. השימוש - לימודים, אינטרנט ופוטושופ. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ברשת עם טאבים מרובים, שימוש בתוכנות אופיס, עריכה גרפית 2D עם תוכנות כמו מובי-מייקר ו-MAGIX Movie Edit Pro, תמיכה מלאה בצפייה בסרטים וסדרות וכן ביוטיוב ב-4K (10ביט) - המחשב יחובר לטלוויזיה 4K שימוש בתוכנת VISUAL STUDIO לצורך תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAGIX Movie Edit Pro - מזדמן. VISUAL STUDI…

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  22. היי אני צריכה עזרה בהרכבת מפרט העונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, סרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). dot net, java וכדו' מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה ל…

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by tal1993,

* מטרות המחשב? בעיקר תכנות (eclipse, linux וכו') ושימוש ב-VMים. (עד 2 מכונות במקביל). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ'. מסך מאט. * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה שהמחשב ישרוד יותר מ-3-4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 1TB HDD * כונן אופטי? אם אפשר, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by Eden 6600,

אני מעוניין לקנות את אחד משניהם (יד שנייה) בעיקר לצורכי אינטרנט, פוטושופ וקצת מדיה. ההתלבטות היא סביב רמת הביצועים ונפח האחסון. הבעיה היא שה-X40 אמנם חדש יותר אבל מגיע עם כונן של 1.8" מה שיקשה עלי להחליף אותו והביצועים שלו גם לא יהיו טובים כל כך. חשבתי על פתרון של הוספת כרטיס SDHC מהיר בנפח של 32 גיגה, מה אתם אומרים על זה? וה-X31 בעל ביצועי עיבוד קצת פחות חזקים אבל מגיע עם כונן בגודל 2.5" שיספק ביצועים טובים יותר ואפשרות שדרוג רחבה יותר. אז מה בעצם משתלם יותר בסוף? ויש עוד פתרונות אחסון ל-X40? וכמה זכרון מומלץ לי להתקין כדי להשתמש ב-WIN7? (אם המחשבים האלה מספיק חזקים כדי להריץ אותה)

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by nir990,

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4460 3.2Ghz - IR10 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 380 DUAL-X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 …

• 1 תגובה
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים