עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב של HP Pavilion dv6690ej http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5085&catcode=237&AdCat=&parentid=0 המחשב של ‏Gigabyte W566N-DC24M‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5177 אני צריך השוואה ביניהם כי חוץ מהרד דיסק יותר גבוה בHP וזיכרון יעודי של הכרטיס מסך יותר גבוה בGB בלוטוט ומעבד שונה לא ראיתי עוד הבדלים.. ולמה הבדלי המחיר יחסית גבוהים? מה יותר עדיף לי אם המחשב יריץ גם משחקים? תודה. עריכה: מצאתי גם את זה של ג'יגה בייט http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8645 המחיר של זה הרבה יותר נמוך מהHP אבל הוא נראה יותר טוב, מה הקאץ'? הדבר היחידי שראיתי בהבדל של חיסרון זה שיש לו הרד דיסק יותר נמוך ושאין לו בלוטוט. אולי זה בעצם הכי עדיף?

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by token_toker,

שלום, אני מחפש נייד (נטבוק) עד 13", מקסימום 2 ק"ג. HDD מעל 120GB DVD לא בראש מעייני. זכרון לפחות 2G זמן סוללה של כ-4 עד 5 שעות. שימושים עיקריים הם אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ, קצת אוטוקד וסרטי HD. אני שמעתי על ה-1201N אבל הבנתי שהמעבד שלו דיי חלש, אם יש לכם הצעות אחרות והארות/הערות בבקשה...

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  3. המפרט צריך לשמש למשחקים חדשים בהגדרות גבוהות, לצפיה בסרטים, ולשימוש כללי חלק ומהיר, גם בריבוי פעולות בו זמנית. כניראה שבעתיד יבוצע OC... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב LG GS…

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  4. שלום, אודה לכם להצעות עבור מפרט לפי הצרכים האלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון תמיד מבורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 9 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שיומלץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך …

5. טוב אני קונה מחשב חדש לעבודה משרדית ומשחקים (דוגמא קריסיס) אני קונה את המחשב ביום שאחרי החופש של סוכות (אם לא יוצא שבת חח) אז יש לי שתי אופציות ואני לא יודע מה עדיף. עכשיו המחשב בסך מאוד גדול 7300-7400 לומרות שהמחיר המקורי הוא 7000+ציוד הקפי כמובן. הגעתי למסקנה שצריך להשקיע בציוד הקפי (עכבר,מקלדת ורמקולים) מאחר וזה ישמש אותי בכל שדרוג וציוד הקפי איכותי שכזה לא מתיישן ונותן תפוקה זהה לביצועים של המחשב ומתי שהציוד ההקפי הנ"ל יהפוך לזול המחשב כבר יהיה ישן. בקשר למסך אני לא משקיע במסך מכמה סיבות. 1. יש לי מסך LCD 32 אינץ של טושיבה מעל המחשב ממש ממש מעל אבל אני בכל זאת צריך מסך לעבודה משרדית נוחה יותר. 2. המסך הזה בסדר רק בגלל שהפאנל שלו נחוט (לא רואים מהצד בעיקרון) אבל…

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by RayZ,

אני הולך לשדרג את המחשב. המפרט שיש כרגע: IntelCeleron R 2.8 Ghz Gigabyte GA-8S651M-RZ -cHIPSEt - SIS 651 512 DRR MB GeForce 4 MX 4000 80 GB עכשיו אני משדרג: מעבד: Intel Pentium4 3.0Ghz לוח: (באתי להתייעץ פה על כך!) זיכרון: 512 MB (נשאר ככה) כרטיס מסך: GeForce FX5200 128 MB דיסק קשיח: 80 GB עכשיו, אני לא יודע איזה לוח לבחור. והאם המפרט הזה מתאים לי בקצרה - השימוש שלי במחשב הוא גלישה באינטרנט,צפיה בקבצי וידאו,פוטושופ,ושאר המסמכים. אני מצפה למהירות מהמחשב,ומצפה שמשחקים יעבדו טוב. אני לא יודע איזה לוח לבחור. חשבתי על אחד מהלוחות של Intel

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by walkman,

מחשב ללא ציוד הקפי, ללא מסך, ללא פלופי וללא CD/CD-RW/DVD/DVD-RW נכון התקציב די עלוב אבל זה מה שיש. המחשב ישמש בעיקר למשחק ב WOW (כמובן שלדברים אחרים גם אבל בעיקר ל World of Worcraft אופציה א' MSI RS480M2 939 600 מבוסס ATI xpress 200 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3728 TZAG B-630 215 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 840 512MB 400MHz V-DATA 250 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 סה"כ 2055 ש"ח במפרט הזה יש אופציה לשידרוג עתידי בגלל ה pci-express אופציה נוספת היא ללכת על המפרט ברשימה של המומלצים http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47. מה לדעתכם עדיף? האם השילוב של AGP - Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, *1…

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  8. שלום לכולם וברוכה הבאה בשבילי ל-HWZONE :> ברצוני לשדרג את המחשב הקיים שלי, עם חשיבה לעתיד והתחשבות במצב הכלכלי המזוויע והמחירים שברצפה. מפרט המחשב שלי הוא כלהלן: Operating System: Windows Vista Ultimate (6.0, Build 6002) Service Pack 2, v.113 (6002.lh_sp2beta.081017-1605) Power Supplier: G Pro P-4 500W ATX12V (DR-B500E) Motherboard: ASUS P5K-VM Processor: Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2 CPUs), ~2.3GHz Memory: 2046MB RAM Display: Card name: NVIDIA GeForce 7300 GT Manufacturer: NVIDIA DAC type: Integrated RAMDAC Display Memory: 1016 MB Dedicated Memory: 248 MB Shared Memory: 767 MB DirectX Version: DirectX 10 דבר ראשון שחשבתי שעליי לשדרג בעקבות המעבר לוויסטה …

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  9. מחשב נייד שישמש בעיקר לאינטרנט (wireless), ואופיס. בעתיד המטרה שישמש גם כעבודה על מוזיקה (cubase וכד'), לכן צריך להיות חזק. יש איזה משהו מומלץ במחיר סביר מינוס ? תודה על העזרה.

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  10. המחשב אמור לכלול: זכרונות 1GB 667Mhz, דיסק 160GB sata II, צורב דיוידי, מקלדת עכבר רמקולים ובשאיפה גם מסך הכי פשוט LCD 17" (באייבורי דיברו אתי על 950 ש"ח). בתקווה לא לעבור בסך הכל , כולל המעבד, הלוח והמסך , את סכום 3500 ש"ח , איזה מפרט היית ממליץ? יש דבר כזה? להזכיר, לא מדובר בגיימר, כמעט ולא משחקת במחשב (לפעמים משחקי פלש באינטרנט וכאלה ובמקרה הקיצוני פעם ב.. משחקת בפיפא), לא מחפשת לבצע אובר קלוק (OC) כך שהמחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט...

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by ben_amitai,

ככה המחשב למחשקים חדשים אינטרנט והורד...אה אההם..... Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,489.13 ש"ח GIGABYTE GA-G1975X-C (975X) - ATX 1,179.28 ש"ח Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,820.94 ש"ח HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 423.05 ש"ח 512MB PQI DDR II - 667 - PQI Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 577.97 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,490.37 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,325.66 ש"ח מארז אני ילך על הטרנספורמר השאלה שלי קודם כל מה דעתכם על המפרט האם הספק מתאים וחוות דעת על הכרטיס מסך לא תזיק נ.ב אני יודע שהקונרו לא באמת במלאי אבל הוא יהיה ולי יש זמן

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  12. היי ערב טוב לכולם ותודה מראש למי שיעזור אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לשימוש בסיסי (אופיס , אינטרנט , משחקי פלאש וכו') , ולסרטים (full hd - קצבים של עד 50 מגה בשניה) יש כמה דברים שחשובים לי , והם מפורטים כאן לא לפי סדר חשיבות אלא סתם בסר שבו אני זוכר אותם 1.מעבד - שהמחשב יהיה מהיר מאוד - גם כשהמערכת הפעלה שלי היא ויסטה וגם כשאני רואה סרט , בקיצור כל הזמן מהר מהר מהר ניסיתי קצת להבין מה קורה עם אינטל וAMD ולא הלך לי , מלבד זה שהבנתי שאינטל התחילו להוציא מעבדים מרובעי ליבה לניידים ומעבדי 45 נ"מ 2.מסך - לא פחות מ14" - מעבר לכך כמה שיותר יותר טוב , חשוב מאוד (אך אם זה מייקר בטירוף אני ארד מזה) שהוא יהיה full hd 3.רשת - תקן N , אני יודע שהוא לא מגיע בניידים , מבחינתי …

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  13. היי הבעיה אי כזו משום מה המחשב לא נדלק אני שומע את הזכרונות ואת הקשיח והספק עובדים וגם המנורות בלוח אם נדלקות אבל המאורר של המעבד לא וגם של הגשר וגם של הכרטיס מסך זה התחיל לפני כמה ימים המחשב היה קורס לאחר חמש דקות אז מרחתי משחה החשב אני לא יודע מה לעשות אולי זה הלוח נדפק ?? דבר נוסף שאח שלי חבר את המעבד לפני שנה עיקם שתי רגלים המפרט שלי מעבד פרסקוט 3.2 לוח איביט IS7 זכרונות ADATA 256*2 כרטיסך מסך 6800 GT אז השאלה שלי כזו מה אתם ממלצים לי לקנות מחשב חדש ?? לוח מעבד וכרטיס מסך בשאר החלקים אני יקח מחשב הישן דבר נוסף יש לוח אם שיש בו שתי חרצים אחד AGP והשני אקספס? בכול מקרה אני חושב שאני יקח את המחשב למעבדה ונראה מה אם אומרים

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by zombie,

ברשותי המפרט הבא לוח אם gigabyte p35 ds3l 4gb ddr2 800 MHz Intel q6600@2.4 ghz היה עד לא מזמן סoc ל3.2ghz Ati 4870x2 תקציב 2000 ש״ח השאיפה היא להריץ asseto corsa בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציית 1920x1200. האם לשדרג כרטיס מסך או ללכת כבר על מחשב חדש? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by ohad5g,

Name ati Radeon HD 5830 Codename RV870 Technology 40 nm Memory size 1024 MB Memory type GDDR5

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  16. Started by Lidor Abu,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים של הנדסת תוכנה התקציב הוא עד 4000 אלף אשמח לקבל מכם המלצות

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  17. אהלן. אני עובד עם אוטוקאד, פוטושופ, לייטרום (הרבה פעמים במקביל). בנוסף - עובד עם תוכנות מייקרוסופט אופיס השונות - גם הן פתוחות במקביל לתוכנות המצוינות לעיל. אני גולש כבד, עם לא מעט טאבים פתוחים בדפדפן. עובד מהבית - פותח תוכנות שונות ומשונות להשתלטות על שרתים מרוחקים. פתוחים לי כמה קליינטים של VPN במקביל. אני לא משחק , בכלל ... רק עובד וגולש. צריך מפרט שמבחינת מעבד, זיכרון ולוח אם , יענה על כל הדרישות שמעל , ויספיק לפחות ל 4 שנים הקרובות (המחשב כרגע עם QUAD CORE Q6600 בן 5 שנים, אולי אפילו יותר). בנוסף - חשוב לי כרטיס מסך שיתמוך בחיבור שני מסכים במקביל - אז שתי יציאות DVI או HDMI די נחוץ . אשמח לתגובה nirtzen

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  18. The Thread is moved to the forum it belongs to. This forum is meant for recommending complete systems, not board and cpu only, as stated in the Forum Rules . [iurl=http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948[/iurl]

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by cptariel,

שלום, אני לא כול כך מבין בניידים ואני צריך עזרה, הנה הפרטים * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD (אין משחקים) * גודל המסך ? 15.4 (לא יודע מה זה מט או מבריק, שמעתי שאומרים פה שעדיף מט אז שיהיה מט) * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? אין דרישות מיוחדות , שיהיה 500GB+ * כונן אופטי ? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחב…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  20. MSI Codex BareBone Gaming PC (Video card not included) - i5-6500 +Fan Skylake - 8GB DDR4 - H110 - 1TB HDD - VGA, HDMI, USB 3.1 TYPE C - DVD-RW - 5.1 Channel HD Audio - 500W 80Plus PLUS Supporting up to GTX1070 - 195x455x500 mm רציתי לדעת האם המפרט הזה חזק מספיק כדי להריץ משחקים כמו GTAV ו OVERWATCH מעל 60 FPS? תודה!

21. Started by amir1975,

שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה. הצרכים שלי הם בכללי - עבודה בסביבת office (כולל מצגות ב powerpoint) ,אפשרות לראות ולערוך (בסיסית) סרטונים למצגות. המחשב צריך להיות יחסית קל ונוח לנשיאה. מבחינת מחיר - עד 4000 ש"ח. תודה רבה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  22. היי לכולם מודה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - וורד - האזנה למוסיקה - צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מ…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  23. אהלן אני מתחיל ללמוד כלכלה ואני צריך מחשב נייד חדש, אני עובד באילת ולכן מעדיף לקנות משם ולחסוך את המע"מ(KSP\אייבורי מה שעדיף...) התקציב הוא כאמור סביב ה2000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 200 ש"ח במידת הצורך * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13-14 לא משנה מט\מבריק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה אומר לוותר על מ. הפעלה בשביל מחשב חזק יותר אז אני מעדיף לוותר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  24. מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, לגבי הOC אני חושב שזה הכרחי אז כן אלא אם כן תגידו אחרת. רצוי מעבד c2q,ולוח אם תומך DDR 3 למען שיפורים עתידיים והמחשב מיועד לשנתיים 3 הקרובות מבלי לעבור שידרוגים. תודה מראש, שמעון

• 16 תגובות
    • 985 צפיות
  25. שלום. זקוק להמלצה לגיימינג שכוללת, מארז וכל רכיביו, רמקולים איכותיים, וסט מקלדת ועכבר איכותיים. כל זה יתחבר למסך DELL U2410 אני זקוק למפרט הכי טוב שאפשר לבנות. התקציב עד 10K מקסימום כולל הכל. המחשב יעבוד לרוב על משחקים ותוכנות... ביקשתי בעבר מפרט אך לשמחתי התקציב עלה.

• 9 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים