ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי היום מחשב נייד בן 15 שנה משמש שרת לאתר ובסיס נתונים אני חושב לקנות שרת במקומו ולא בטוח אם כדי או צריך אחד או שעדיף לי לקנות מחשב נייד חודש היום אין הרבה משתמשים אבל בשנים הקרובות היו עוד 50-100 משתמשים /אפליקציות אני לא ממש יודע באיזה שלב/כמות משתמשים אני היה צריך לעבור לשרת? (ואולי עדיף כבר עכשיו לעבור ) ואם צריך איזה כדי לקנות ? ( יש המלצות) ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שכל המפרטים שניתנים כאן באים מאותה חנות יש סיבה לכך? נראה כאילו יש פה אינטרס ?????
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש המלצה לנייד לעבודה עם הדרישות הבאות: מסך 13 עד 15 אינצ' - לפי המלצתכם. עדיף לא מבריק, זה מפריע. שיהיה מהיר - שהכל ילך חלק בלי לחכות לדברים שיטענו. שיהיה עמיד ובנוי טוב, אני לא מאמין שמשלמים כל כך הרבה כסף עבור משהו פלסטיקי שיכול להישבר כל רגע זמן סוללה כמובן כמה שיותר ארוך, וכמה שיותר קל, 2 קילו נשמע לי כמו הגבול העליון בהחלט. אחריות ל3 שנים מאוד חשוב בעיני למרות שאשמח לשמוע גם על כאלה שבאים עם פחות אם הם שווים את זה. העבודה בעיקר היא על תוכנות מנהליות (בסגנון OFFICE) ועל אינטרנט. אופציונלי: לא יודע מה אופציות השדרוג לWINDOWS 7, אבל אני מעדיף לא לשלם על זה. ככה שאם מחשב מגיע עם VISTA שיהיה ניתן לשדרג אותו בחינם ל7 זו אופציה מבוקשת, בעיקר כי העבודה היא כרג…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה כבר ריאלי להרכיב מחשב שולחני על בסיס PENTIUM M? אני רוצה מחשב בעיקר לעבודה משרדית, אבל גם לתמוך משחק חדיש מדי פעם. לא אכפת לי להיאלץ לשחק ברזולוציה נמוכה. אז לוח תומך PENTIUM M. רצוי מיקרו ATX. (או עם הממיר של ASUS) אני לא רוצה כרטיס מסך ב1000 ש"ח. תומך DIRECTX9 אבל באופן מינימאלי. קירור פאסיבי. דיסק קטן ושקט לא צריך CD בכלל. ספק כח שקט, ולא סתם לדחוף 550W כי אפשר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוםאני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13-14 אינטש. חשוב לי שיהיה אמין וגם חזק - עמיד בנפילות. לא צריך משהו חזק מבחינת ביצועים. זה לעבודה - בעיקר אופיס ואינטרנט. סוללה שמחזיקה הרבה זמן יחסית.בעבר היה לי IBM ו LENOVO והייתי מאד מרוצה. החזיקו הרבה שנים בלי בעיה. מעדיף גם עכשיו לנובו.מחפש את הכי זול שיש בדרישות האלה.על מה אתם ממליצים?תודהארי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחיות שלי. השימושים העיקריים שלהם זה מסנג'ר, אפליקציות אופיס, ICQ, FACEBOOK ודברים כאלו. את ההארדיסקים אנחנו הולכים להעביר מהמחשב הנוכחי שיש להן וגם את המסך. מישהו יכול לתת לי מפרט טוב?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע עם דיסק 60GB. תודה, אופיר
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הראשון הוא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14995 והשני הוא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא מחובר כבר למה טוב ומה לא טוב, לכן אני אפנה אליכם לעזרה. המפרט הנוכחי שלי : AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4200+ GEFORCE 8400 GS לוח אם - GIGABYTE GA M61PME-S2 זיכרון 2GIGA אין לי מושג איזה מהירות הדרישה שלי זה משחקים, מה אני צריך לשדרג על מנת להריץ משחקים חדשים בקלות יחסית. יש לציין שאני עובד אם WIN 7 התקציב באזור 1000-2000 גג. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שבניתי נבוסס על מעבד אינטל (אני מעדיף את המעבדים של אינטל). אשמח לדעת האם עדיף לי אותו כרטיס מסך אבל של יצרן אחר. כמו כן האם המארז מספיק טוב או שעדיף אחר.. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS http:…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עקב מעבר לעבודות תיכנות וצורך בנייד שיכול להריץ סביבות וירטואליזציה אני מעוניין במחשב הזה. אני לא מצליח למצוא חוות דעות קונקרטיות לגביו, בטח בגלל שהוא חדש... למישהו יש מידע עליו? יש אותו במחיר מאוד אטרקטיבי בnewegg. יש למישהו מושג אם אני יכול להזמין אותו עם כ. אשראי בינלאומי לכתובת בחו"ל? או שאני צריך להתקשר קודם לויזה ולשנות את הכתובת המקושרת לכ. האשראי שלי לכתובת שאני רוצה שישלחו את המחשב אליה בארה"ב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי יוצע למכירה בזמן הקרוב,כמה הוא שווה? cougar mx330-X+antec 500W intel i5 9400f be quiet pure rock slim gigabyte b360h-d3h 1151 hyperX 2X8 ddr4 2666Mhz galax gtx1060 oc 6gb ddr5 ssd nvme adata 256GM m.2 asus dvd-rw enermax fan 120mm X3
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב... קודם כל אני מעוניין לדעת אם יש חנות סבירה באשקלון. דבר שני ב-3200 זה המפרט שהציעו מעבד Intel Q8400 ב-970 ש"ח הארדיסק 500GB - 250 זכרון קינגסטון 2 GB ב- 250 ש"ח מארז + ספק כוח גנרי - 170 ש"ח צורב DVD -ב 150 ש"ח Geforce 220 - ב- 400 ש"ח מסך 22" של MAG ב- 850 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת והמלצות למפרטים אחרים. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לקנות מחשב חדש בתקציב של 5 אלף ואני צריך כמעט את כול הרכיבים. המחשב הוא בעיקר לעבודה עם תוכנות שדורשות מעבד טוב ולא למשחקים, אני מתכנן קצת אוברקלוקינג ובעיקר הכי חשוב שתהיה אפשרות לשדרג בעתיד. מה שיש לי בנתיים זה: מארז - יש כבר - חינם! ספק - Thermaltake 400Watt XP480 BULK - 235 לוח אם - Gigabyte GA-965P-S3 - 865 כרטיס קול - על הלוח אם - חינם! מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 - 1199 זיכרון - Patriot PDC22G5300LLK 2x1GB - מקבל מארה"ב - חינם! הארד דיסק - Western Digital WD1600JS - 340 כרטיס מסך - Palit 7300GS - 324 מקלדת ועכבר - Logitech Dinovo Laser - מקבל מארה"ב - חינם! מסך - Neovo F419 - 1455 רמקולים - לא יודע עדיין... צורב - LG H10A - 177 פלופי - ג'נרי - …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי משרדי + מעט תוכנות גרפיות ופלאש כיוון שאני חדש בתחום הניידים, ולפני שאני נכנס לעובי הקורה לגבי הרכיבים והמפרט המומלץ, רציתי ראשית לדעת האם בכלל ישנה חשיבות למותג/לחברה ששמה מוטבע על הנייד. LENOVO, DELL, HP, GIGABYTE, MSI... האם יש כאלו שנחשבים לחזקים יותר? לחלשים יותר? לאמינים יותר? לידועים כבעלי שירות לקוחות טוב יותר? מומלצים יותר או פחות? תודה עופר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הרכבתי בעצמי את המפרט הבא : ואני צריך יעוץ אם לשנות משהו בו. 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות , כרטיס מסך חזק מאוד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב,והכי חשוב השקט ! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - בא…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ביד את המערכת הבאה: מעבד: Intel E6300 לוח אם: Abit ib9 זיכרון: 2x2 GB G.skill DDR2 (נכון להרגע) כרטיס מסך: Nvidia geforce 7600gs *ספק יוחלף ל400~450W. המחשב אמור להמשיך ולהריץ משחקים קלים. איזה כרטיס מסך יד2 ובאיזה טווח מחירים כדאי לי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב חברים. מצאתי בחור במקום העבודה שמוכר מחשב עקב עזיבה לחו"ל. המחשב נמצא בשימוש 4 חודשים ועל הרכיבים עדיין יש אחריות מלאה. המפרט הוא: מעבד: AMD 3800+ X2 dual core לוח אם: DFI SLI DR זכרונות: Corsair XMS series 2x1gb כרטיס מסך: EVGA 7800GT 256MB דיסק קשיח: Western Digital 160GB 8MB Buffer מארז: Thermaltake Xaser III ספק כוח: Thermaltake 480w purepower גוף קירור: Thermalright XP90 עכבר: Logitech MX1000 על המעבד, לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח וכרטיס מסך יש אחריות. השאלה שלי האם כדאי לקנות, והאם כדאי בכלל לקנות מחשבי יד שניה ? לפי טענת הבן אדם במחשב לא נעשה overclocking רציתי גם לשאול איך אני יכול לבדוק האם הרכיבים בסדר ופועלים כמו שצריך או שיש בהם בעיה ??? האם יש תוכנות הי…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סדר גודל של 3,000. אם אי אפשר לעמוד בתקציב, אז 3,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עבודה על מסמכי וורד, pdf וכו'. תכנות בסיסי וצפייה בסרטים. כרגע אני לא בטוח אם אצטרך 4k. אם אין הבדל מהותי במחיר, אעדיף מחשב שמסוגל להריץ 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מקלדת ועכבר - לוג'יטק k270 אלא אם יש המלצה למשהו אחר בטווח מחיר דומה ושהוא עם מקלדת יותר קטנה (קשה לי להגיע עם האצבעות למקשים בצדדים). רמקולים - כרגע כן. אני צריך לבדוק אם נשאר לי סט מאחד המחשבים הקודמים 4. …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב האחרון שקניתי היה לפני שנה וחצי כך שאני צריך קצת רענון וכו'.. המחשב מיועד לאח שלי, לשימושים כלליים כלומר אינטרנט, הורדות, סרטים, שימוש משרדי וכו', בלי משחקים (=> כרטיס מסך מובנה) המחשב אמור להחזיק לטווח ארוך (כמה שנים לפחות) יש לי כיוון כללי אבל אני אתן לכם לתת לי מפרט כדי לא "להשפיע" על שיקול הדעת, ואח"כ אני אתיחס לכל פריט אם יש צורך בחריגה מהתקציב שתתן תמורה משמעותית אז זה אפשרי.. אבל רצוי שלא כמובן. (ורצוי להגיע לאזור ה-2500 ולא 3000 אם זה אפשרי) פרטים: לא כולל מסך, רמקולים ומערכת הפעלה סט מקלדת/ עכבר אלחוטי הארד דיסק גדול (מאד) - כנראה שניים של 320 או של 500 (יתכן שיהיה RAID, אני צריך לבדוק את זה.. הבנתי שזה מיותר לשימושים האלה) לא יבוצע אוברקלוק מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט ביו שתי מחשבים : 1) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23830 2) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23927 שניהם באותו טווח מחיר אבל השוני הגדול הוא במעבד ובזכרון וגם בגודל המסך הכרטיס מסך זהה והשוני במהירות הקשיח לא כזה משמעותי בשבילי ולגבי SSD הבנתי שאפשר להוסיף בדל עם מתאם מיוחד במקום הצורב לגבי סוללה וכל עניין איכות הבנייה והחומרים אני לא מבין ואני אשמח אם תגידו לי מה שאת הדל אני יכול להשיג ב - KSP אז אם יהיה בלאק פרידיי יהיה אפילו זול יותר תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום נמאס לי מהמחשב הנוכחי והחלטתי לקנות מחשב חדש. ברשותי מסך 22 אינץ. מחפש מחשב שקט לאינטרנט אופיס ומשחקים קלים (משחקי אינטרנט). לא יבוצע OC. חשוב שכרטיס המסך יהיה OB חזק ככל שניתן בתקציב אך יחד עם זאת ייתכן שבעתיד ארצה להוסיף כרטיס מסך למשחקי אסטרטגיה. במידה וניתן להשתמש בכרטיס מסך OB שיודע לעבוד יחד עם כרטיס מסך זה יהיה מצויין. עדיפות לחנות באזור חיפה - שמעתי ש- TMS טובים ואמינים. תודה לכל העוזרים טל
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז העקרון המנחה זה שהמפרט יתאים לדרישות המומלצת של חבילת ההרחבה החדשה, שהן: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 2 GB RAM (2 GB for Vista users) 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 or ATI Radeon™ 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability Broadband Internet connection Multi-button mouse with scroll wheel recommended אבל אני מניחה שב2500 שקלים אפשר לקנות משהו יותר טוב(?), אז אבקש לבנות את המפרט האופטימלי ביותר למשחקים ב…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel core 2 duo E7300 2.66 hz Gforce 9400 gt 2 gb ram Win 7 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב הזה לתיקון. התקנתי לו ווינדוס 7 אבל הוא לא מזהה כמה מהרכיבים כמו כרטיס הרשת וכו'. יש למישהו מושג מהיכן ניתן להוריד לו דרייוורים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-