עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by xxxtsxxx,

http://www.tms.co.il/preview/spec/hpxqgz3r אני אשמח לקצץ טיפה ולהגיע ל2600 אם אפשרי מבלי להוריד בביצועים כמו כן האם ההספק של הספק נמוך מדי? והאם כדאי לי להתפשר וללכת על AMD... ובמה שונה המעבד החדש הIvy brige והאם כדאי לשדרג אליו? בתודה מראש..

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by drowkid,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) cubase וכ'ו בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב יהיה מחובר באופן קבוע לשני מסכים ברזו' 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

3. Started by Wunderbar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 500 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …

4. היי, אני מחפשת מחשב נייד זול שישמש רק בבית לאופיס ואינטרנט. מעוניינת בנייד כדי שיהיה קל להזיז אותו ממקםו למקום. לא איכפת לי שיהיה כבד, ולא איכפת לי שהבטריה לא תעבוד לשעות ארוכות. מה שחשוב לי זה יותר זיכרון (לדעתי1 ג'יגה מספיק עם אופצייה להרחבה ל-2) ודיסק קשיח של 40 GB עם אופציה להרחבה ל80. המחשב פשוט ישמש לאופיס ואינטרנט בבית ויהיה נייד, ככה שאפשר יהיה להשתמש בו על הספה. מעבד וכרטיס מסך לא חשובים. XP בלדב, לא משנה איזו גרסה (HOME" PRO) התעניינתי בASUS EEE בגלל חמידותו ומשקלו הקל, אבל המחיר שלו בהארץ (באיזר 2500) כבר גורם לי לחשוב לקחת נייד רגיל וזהו. הציעו לי מחשב משומש של קומפק מדגם EVO N610C, בין 4. היה בשימוש לאופיס ואינטרנט בלבד ולא נויד מחוץ לבית (כך לפי המוכר). חיסר…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  5. שלום לכולם, אחרי לא מעט זמן של צפיה בפורום, קריאת מפרטים שונים, עצות של אנשים, על הדגמים השונים, וקבלת העצה שהיתה כאן להמתין כמה חודשים הרכבתי סוף כל סוף מפרט. אני אשתדל להגדיר כמה שיותר טוב מה אני מחפש: המפרט הוא גם למשחקים וגם לשימוש כללי במחשב - אינטרנט, מסמכים, תוכנות שיתוף לסוגיהן וכולי, המחשב פועל 24/7. בחרתי רכיבים עם הסתכלות גם לעכשיו וגם לאפשרות שדרוג בעתיד הלא מיידי (DDR3, QUAD או 45NM אפילו, GTX כשאתעשר, מה שיגיע) מיידית לא מתוכנן OC אבל מעונין באפשרות. יש לי מסך SAMSUNG 960BF, אני די מרוצה ממנו ולא ממש שוקל להחליף אותו בקרוב. יש לי ATP3 שהם אדירים, אבל בהינתן כסף בעתיד אני שוקל מערכת יותר רצינית (הלוח תומך). ציוד הקפי אחר אני אחפש בנפרד או שאעביר מהמח…

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by keidar,

http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=4566353&pid=1218492344573 משמש להרצת visual studio לפיתוחים קטנים שאני עושה ומעבר לזה שימושים רגילים אינטרנט וסרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  7. אחרי שטענתי מחשב נייד (סוללה מובנית - לא ניתנת לפרוק) בפעם הראשונה 8-24 שעות בלי להדליק אותו,מה מומלץ לעשות: להשתמש בו בלי חיבור לחשמל עד להתרוקנות הסוללה או להשתמש בו עם חיבור לחשמל ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  8. שלום רב, מעוניין לקנות מחשב מהאתר Startpc.co.il, שכן אני רואה מבדיקות שעשיתי שהוא האתר עם המחירים הכי זולים ומשתלמים (אם יוכח אחרת אשמח לראות זאת). כמו כן, אני מעוניין שבמפרט יהיה כלול gtx 1070. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי הכוללת בתוכה בעיקר אפטראפקטס פרימייר פוטושופ ואילוסטרייטור. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  9. שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד, שאמור להחליף את המחשב השולחני שלי. אינני משחק משחקי מחשב לרוב, ואינני רואה עצמי כגיימר. ואולם, חשוב לי שיהיה למחשב מעבד חזק ובעל ביצועים מהירים. בנוסף למחשב חזק ואיכותי, אני מצפה ואשמח שיהיה מובנה במחשב: צורב, מצלמת וידאו, אפשרות לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ואם אפשר גם BlueThooth. התקציב שלי גמיש מאוד. אני מגדיר כרגע תקציב של 5000 - 7000 שקל אבל אם יהיו הפתעות שיצטרכו את פריצת מסגרת התקציב אעמוד בהם. תודה מראש לכל העוזרים והממליצים!

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי(ימוקם בספריה ויעמוד לרשות המבקרים) בפחות מאלף שקל(הגבלה קשיחה, אי אפשר לחרוג בשקל).אם זה רלוונטי אני הולך לקנות שני מחשבים כאלו(כל אחד באלף שקלים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג בכלל, גם לא בשקל(בירוקרטיה ונהלים של הארגון). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד להריץ חלונות 7, אופיס, גלישה ברשת וזהו בעקרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש תדיר אך ללא ייעוד מיוחד(סוג של מחש…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  11. טוב אני הולך היום לקנות תמחשב סוף סוף וקראתי פה בפורום שהסוקט 478 כבר לא מומלץ לקנות אותו עכשיו... אז אם תוכלו בבקשה תבנו לי מפרט בבקשה אינטל LGA775 תודה... אני צריך שתתנו לי את החומרה הזאתי: מעבד - לוח אם - תתנו לי גם כמה כי אני לא יודע של איזה חברות יש לחנות (אני יודע שיש לו גיגה ביט ואסוס והוא יכול להזמין לי גם מחברות אחרות אבל בכל זאת תתנו כמה אופציות) זיכרונות - 2X512 דואל של איזה חברה??? (תתנו לי כמה חברות טובות כי אני לא יודע איזה יש לחנות ) מה אתם אומרים על קינגסטון??? (ואם הם טובים אז איזה דגם אם יש?) דיסק קשיח - wd 120gb sata כרטיס מסך - msi r9800 pro כונן תקליטורים - LGX52 צורב דיוידי - LG GSA4160B והאם ה-LGA775 מתחמם כמו הפרסקוט או פחות והאם יתאים לו מארז וספ…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by shirmutzafi,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה יומיומית: אופיס אינטרנט, משחקים (לא מהסוג שדורשים כרטיס מסך N-Vidia) וכו'. אני מעוניינת במחשב חזק, זמן סוללה כמה שיותר ארוך, גודל מסך 13.3-14 אינץ', שלא יהיה כבד מדי (שיאפשר ניידות במידת הצורך), טווח מחירים גמיש (אני מוכנה להשקיע את הסכום שיידרש). יש למישהו המלצות על מחשב? תודה רבה לכל העוזרים, שיר

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  13. הגיע הזמן למחשב חדש, ויש לי 9K. המחשב צריך לכלול בנוסף גם מסך, מקלדת, עכבר, ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי. המחשב הינו בעיקר למשחקים, ועבודה שוטפת (גלישה, צפיה בסרטים וכו'). בניתי מפרט, והייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת, בבקשה לא לבנות מפרטים חדשים כי חשבתי הרבה לפני שהגעתי למפרט הזה. מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 590 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ₪ 788 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪ 123 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ₪ 429 1 קשיחים למחשבים שולחניים SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS ₪ 391 1 כרטיסי מסך BFG 88…

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  14. שלום, בקרוב אטוס לארה"ב וחשבתי לקנות שם מספר חלקי מחשב אותם תכננתי לקנות בארץ. מדובר על מעבד, זכורונת RAM, לוח אם וכרטיס מסך - לאותו סט חלקים יוצא הבדל של יותא מ1000 ש"ח בהשוואה לארץ. מה דעתכם, האם כדאי לקנות את כולם, או לפחות מעבד וזכורונת RAM ששם הסיכוי לתקלה נמוך יותר מאשר כרטיס מסך\לוח אם ? האם אין בעיה לשים את הקופסאות במזוודה הגדולה \ טרולי עלייה למטוס? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  15. Started by gania23,

מה אני יכול לעשות כדי שיהיה לי קירור אפקטיבי לנייד? כאשר אני משחק הכרטיס מסך מגיע לי ל70 מעלות והCORE מגיעה לי גם כן ל70 מעלות. אני בודק את המעלות בתוכנה אברסט ובספיידפאן. האם משטח קירור הוא הפיתרון היחיד או שיש משו יותר אפקטיבי נ.ב אין הגבלת מחיר.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  16. התקציה הוא גג 6000 שקל בידה ואפשר אשמח לחסוף כמה שקלים. דגשים למחשב זה אורך חיים מקסימלי למחשב,כמו שרשמתי מחשב לשימוש יוםיומי+משחקים כגון פרו,ניד פור ספיד,אולי גם cod וקצת קרייסיס. השאיפה היא להריץ אותם במקסימום איכות הכל בגדר התקציב. כונן 1tb חובה מקלדת ועכבר חייבים להיות בעלי טווח קליטה מקסימלי. המחשב לא יריץ אובר קלוק. דגשים למסך הם לפחות 24,ישמש גם לחיבור לממיר של יס(לכן צריך חיבור של scart או rca) העדפה לחנויות באיזור ראשון רחובות(ksp,ivory)

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by etrog,

שלום אפשר מפרט מחשב שיכלול אינטל דיולקור 2 (אינטל), לוח אם, כרטיס מסך, מארז שיהיה גם ספק, זכרון ג'יגה, הארדיסק 160 ג'יגה עכבר,מקלדת רמקולים של 170 שקל משו כזה ומסך שיכלול גם צורב דיוידי וכונן 1.44 אפשר להחליף גם את המסך למשו אחר אם נראה לכם לנכון לשפר קצת את המחשב מסך נראה לי החלטתי 19 אינץ של lg ב1750 שקל מסך lcd וחשוב שתהיה יציאה של dvi בכרטיס מסך התקציב של המחשב עם מסך 6000 שקל אז תתחשבו ב1750 שקל של המסך. מחשב שמשמש משחקים אופיס אינטרנט מסרים ועבודה עם תכנות... תודה רבה

• 20 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by GiorTheLegend,

שלום! המחשב שלי מת ואני צריך לקנות מחשב חדש, אשמח לקבל רעיון למפרט. ורציתי לשאול האם יש מניעה להשתמש בחלקים מהמחשב הישן? כמו הכוננים: ST1000DM003 SD7SB6S-128G-1122 והמאוורר למעבד: CNPS5X Performa 1. מה התקציב המירבי? 3000-4000, מניח שאפשר לחרוג בכ500 אבל עדיף שלא אם אין צורך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות, לא דברים כבדים מידי. דברים כמו: Dota2, Rust, CS:GO, GTAV, AndroidStudio, PyCharm, IDA 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אשמח לכונן SSD אחד של 250GB יש במחשב הישן כונן SSD 128GB וכונן HDD 1TB וגם מאוורר למעבד CNPS5X Performa. לגבי המאו…

19. Started by Red-AnGel,

טוב אז ככה נשרף לו המחשב והוא רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים: ( הוא לא הולך לעשות OC מה שצריך זה הארדיסק לוח אם מעבד זיכרון עכשיו המפרט שהרכבתי לו זה AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם , אני מתלבט בין : Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX לבין EPOX EP-9NDA3J Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX מה אתם אומרים? זיכרונות הוא יקנה גיגה מ KSP של ADATA הארדיסק: WD 200GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA אין סמסונג בזיגזג את זה או מקסטור? תודה נ.ב הלוחות האלו בחרתי כי יש לי 9800PRO והוא לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by morben,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל קריוקי חשוב לי שיהיה במחשב 4 גיגה זכרון וגודל 15.5+- עם מישהו מכיר מחשב נייד בסכום כסף של 3000 אחד ועוד אחד בסכום של 2500 פשוט לא סגור על כמה אני רוצה להשקיע ואולי גם לא קריטי בשביל מה שאני צריך להוסיף עוד 500 ש"ח בתודה מראש מור בן

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  21. Started by INnOUT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ700 ש"ח רק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב? הכל- וטיפונת גיימינג. יותר תכנות, גלישה במספר רב של חלונות במקביל- עד 30 חלונות, מדיה סנטר לHD מלא בDLNA (המחשב יחובר למסך 23" ולמסך 47" במקביל), עריכת וידאו בFHD, הקמת Virtual machine לצרכי תכנות, עריכה גרפית, עריכת אודיו (אין צורך בכרטיס קול יוצא דופן במיוחד, רק חומרה מהירה), רכזת לאזעקה ובית חכם עם IVR (ציוד קיים ומתממשק בUSB), שרת ענן בדומה לCitrix עבור שימושי אופיס לכמה קליינטים ועוד משימות משונות רבות ואחרות. חשוב לי לציין, אני מולטיטסקר כבד מאוד, נכון להיום יש לי שני לפטופים וPC- שלושתם…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by brighi,

שלום, יש לי בעיה די מעצבנת בסוללה. קודם כל היא נטענת רק עד 99%, ובמקום לספק אורך חיים של 7-8 שעות הוא מספק רק 3 וחצי שעות (הבהרה:כל זה בלי שימוש, ז"א איך שאני פותח את המחשב מד הסוללה מראה שהוא יתרוקן בעוד 3 וחצי שעות). יש לי עוד משהו לעשות חוץ מלהחליף סוללה?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  23. המפרט צריך לשמש למשחקים חדשים בהגדרות גבוהות, לצפיה בסרטים, ולשימוש כללי חלק ומהיר, גם בריבוי פעולות בו זמנית. כניראה שבעתיד יבוצע OC... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב LG GS…

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  24. אני צריך עזרה וייעוץ לגבי מפרט שהרכבתי התקציב הוא עד 12,000 ש"ח כולל מסך המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות 3D, תוכנות של עריכת Video + Audio וגם תוכנות דיי כבדות אחרות. אני סגור על כל החלקים למעט ספק הכוח ואל-פסק שבזה איני מבין מספיק. רציתי לדעת האם הרכבתי מערכת ששווה את כספה לעומת התמורה שלה ואשמח לשמוע מאנשים עם ניסיון שמבינים הרבה יותר ממני לגבי המפרט והאם עליי לשנות אותו. מבחנתי אני מחפש כמה שיותר לחסוך למרות התקציב הגבוה המטעה ( פשוט הבנתי שבשביל מערכת בסדר גודל שאני רוצה אין מנוס מלהוציא סכום גבוה ) אבל עדין איפה שאפשר לחסוך אני אשמח ופה אני זקוק לעזרה !!!! תודה מעבד: Intel - Core 2 DUO E6300 לוח אם: Gigabyte - GA-965P-DS3 זכרונות: PQI - Dual Channel DDR-II 800Mhz 1 GB…

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by geigera,

שלוםאני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13-14 אינטש. חשוב לי שיהיה אמין וגם חזק - עמיד בנפילות. לא צריך משהו חזק מבחינת ביצועים. זה לעבודה - בעיקר אופיס ואינטרנט. סוללה שמחזיקה הרבה זמן יחסית.בעבר היה לי IBM ו LENOVO והייתי מאד מרוצה. החזיקו הרבה שנים בלי בעיה. מעדיף גם עכשיו לנובו.מחפש את הכי זול שיש בדרישות האלה.על מה אתם ממליצים?תודהארי

• 2 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים