עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין בעמדת תלת מימד עם התחשבות בדברים הבאים: # לא מתוכנן OC. # זו עמדה שניה שתשמש אותי בין היתר למשחקים לא רציניים מידי (ולא הרבה: HL2; C&C3 Tiberium Wars; וזהו פחות או יותר). # מכיוון שזו עמדה משנית ובהתחשב בסעיף הקודם (ובעוד כמה דברים) לא אצטרך כרטיס מקצועי (כבר יש quadro אחד בעמדה הראשית) אלא כרטיס גיימינג. # עוד כשנה בערך (טפו טפו טפו) אני עובר ללמוד בחו"ל תלת מימד וכנראה שאקנה מחשב חדש. # אם אפשר בתקציב הזה להכניס גם שקט ואולי גם קירור ואוורור טובים זה יהיה מצויין. # אם אפשר לא להשתמש בכל התקציב זה יהיה מצויין אבל זה משני ולא דחוף. # אין צורך בציוד הקפי. תודה רבה מראש, סומך עליכם.

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי X61 עם 2 GB זיכרון. מעבד 7100, מקום פנוי בHD - 30~ כאשר אני מפעיל את המחשב ישנה שלוקח לו הרבה זמן ל"טעון" את האיטרנט האלחוטי (משמע - לוקח לו בין 1-2 דק' עד שמופיעים שנ האייקטנים הללו). ניטרלתי את כל התוכנות שאני מכיר שניתן לנטרל בסטארטאפ (מצ"ב תצלום מסך). האם ניתן לנטרל עוד דברים? האם יש למישהו רעיונות איך לזרז את קצב העלאת חלונות? תודה מראש, צחי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  3. Started by bratwa_tut,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetoot…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  4. היי חברים חזרתי אחרי שנה במזרח ואני צריך לקנות לפטופ בשביל עבודה משרדית אינטרנט וכאלה וגם לראות סרטי 1080p באיכות טובה בלי שיקרטע. תקציב - 2500 ש"ח * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, לראות סרטים באיכות טובה בצורה חלקה. יכול להיות שאחבר לטלויזיה גדולה בהמשך, בתקופה הקרובה אראה את הסרטים במסך הלפטופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית אם אפשרי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אם אפשרי בתקציב זה אחד מהשיקולים המרכזיים 6 תאים לפחות. * האם יש צורך ביציאות מי…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל,עבודה משרדית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fornite ,pugb -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14-15.6 fullhd 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by tomer952,

שלום אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט למחשב נייד??? בבקשה אני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים ולסרטים ומהיר לאינטרנט. המחשב לא צריך להיות קל וגם לא חייב להיות לו זמן סוללה גדול כי הוא לשימוש בבית בלבד! תודה לעוזרים.... תומר

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תכנות ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר משחקים ותכנות בvisual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Borderlands, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  8. שלום לכולם. לאחר המפרטים המצוינים שקיבלתי השבוע ממכם, אני צריך עזרה בנוגע לעוד מפרט, הפעם לידידה. המחשב יהיה לשימוש כללי (גלישה,OFFICE,שיתוף קבצים,סרטים,מוסיקה...), ובנוסף גם תכנות, VS בעיקר. אין צורך בציוד היקפי, ולא יתבצע OC. המעבד צריך להיות של אינטל, ואני כמובן מצפה ל4GB זיכרון. יהיה נחמד למארז אסטטי אבל גם איכותי. התקרה היא 2500 שקל, ואשמח למפרט מחנות טובה באזור המרכז (TMS/IQPC)

• 14 תגובות
    • 963 צפיות
  9. שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מחשב נייד לחמותי לטובת גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. תקציב: עד 2000 ₪. משקל: המחשב ישמש כתחליף למחשב נייח.ולא ייצא מהבית, לכן המשקל אינו חשוב, וגם זמן הסוללה אינו חשוב. מסך: 15 ומעלה. רחב. כונן קשיח: לפחות 320 ועדיף 500 עדיף אם יהיה Bluetooth לטובת שימוש בעכבר אלחוטי ללא דנגל. מעדיף מחשבים של Lenovo מכיוון שיש לי ניסיון טוב איתם. אין צורך ביציאות מיוחדות. אין צורך ב Bluray אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך באחריות בינלאומית. מצאתי את הדגם הזה ב KSP אמנם אין Bluetooth אבל נראה שזו תמורה טובה מאד עבור הכסף Lenovo IdeaPad G570 M5167IV‎ ‎CPU‎: Intel® Pentium B940 Processor, 2.0GHz,2MB Cache‎ ‎Memory: 2GB DDR3 1333MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 G…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  10. לפני כמה זמן נשפכו לי מים על המקלדת במחשב נייד ודפקו אותה. קניתי מקלדת חדשה בebay והחלפתי אותה לבד... משהו נדפק בווינדוס בתהליך והייתי צריך לפרמט. פה הבעיה שלי... כל פעם שאני מנסה לפרמט, המחשב נכבה בדיוק באותה נקודה, ב"מסיים התקנה..." אח"כ שאני מדליק מחדש את המחשב יש לי שגיאה שהמחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי וצריך להתחיל מחדש את ההתקנה. ניסיתי לפרמט עם שני ווינדוסים שונים, אותה בעיה. אני לא חושב שזאת בעית חומרה בגלל שתמיד זה קורה באותה נקודה. יש למישהו רעיונות? כרגע המחשב לא יכול לעבוד. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by shuki7,

ביום שישי כתבתי בקשה לייעוץ ברכישת מחשב בפורום של ייעוץ לפני רכישת מחשב. 154 איש צפו בהודעה ואף לא תגובה אחת. מוסיף שוב את הקבצים של 2 הצעות שקיבלתי מאייבורי ו KSP אשמח למי שיוכל לייעץ איזה מהשניים יותר טוב ואיזה רכיב כדאי לחליף / לשדרג תודה מראש

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by RadeonXt,

לוח GA-k8ns pro giga מעבד AMD 3000 64bit box זיכרון samsung 256MB DDR 400MHZ * 2 (סה"כ 512MB...אם לא היה ברור) דיסק קשיח WD 80GB 8MB SATA כ. מסך ATI XT9600 128MB DVD LGX16 מסך 17' FLAT LG F700P שימושים : 1. צפיה בסרטים 2. משחקים 3. אינטרנט 4. עבודה איזה מארז וספק כח אתם ממליצים ?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  13. שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, אך אני לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה- אשמח אם תוכלו לעזור לי. חשוב לי שהמחשב שאקנה יוכל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות, ולכן אני מוכן לחרוג מהתקציב במעט במידה והדבר כדאי. מספר נקודות חשובות: * אני מעוניין במעבד של Intel, ולא של AMD. * אני לא מעוניין במוצרים של חברת ASUS. * מבחינת ציוד היקפי- קניתי מסך מצויין לא מזמן (Samsung SyncMasterT200), אז אין לי צורך במסך, וגם לא במקלדת או בעכבר, אם כי אני כן צריך רמקולים חדשים. * אני לא מתכנן להתעסק עם OC. תודה רבה לכם מראש .

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by TapUdi,

אז הרכבתי לו מפרט ורציתי שתביעו דעה CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU[ ¤ 353.93 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0)[ ¤ 521.08 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory[ ¤ 348.55 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD[ ¤ 123.43 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[ ¤ 435.15 ] 1 Video Cards : Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card[ ¤ 1079.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive[ ¤ 52.22 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52[ ¤ 139.25 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retai…

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  15. בוקר אור אחי ויתר על מפרט מחנות כולשהי וצריך מפרט מSKYPC עד לסכום של 2200ש"ח המפרט יכלול: מעבד כפול ליבה 3600X2 2GB זיכרון HD 160G + מארז JSP-TECH H550D צורב DVD ללא ציוד הקפי 10Q

16. היי, חבר רוצה לקנות מחשב חדש ב-1800 ש"ח, על מה אתם ממליצים? המחשב ישמש לדברים בסיסיים כמו אינרטנט וכד'. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? לימודי הנדסה וכל הנלווה אליהם, אני מניח שלא שונה מסטודנטים אחרים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ? אינטרנט, אופיס PDF וכו.. באופן תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך (עדיף מרובע אני חושב, לפחות 19"), מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כב…

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by walkman,

מחשב ללא ציוד הקפי, ללא מסך, ללא פלופי וללא CD/CD-RW/DVD/DVD-RW נכון התקציב די עלוב אבל זה מה שיש. המחשב ישמש בעיקר למשחק ב WOW (כמובן שלדברים אחרים גם אבל בעיקר ל World of Worcraft אופציה א' MSI RS480M2 939 600 מבוסס ATI xpress 200 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3728 TZAG B-630 215 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 840 512MB 400MHz V-DATA 250 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 סה"כ 2055 ש"ח במפרט הזה יש אופציה לשידרוג עתידי בגלל ה pci-express אופציה נוספת היא ללכת על המפרט ברשימה של המומלצים http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47. מה לדעתכם עדיף? האם השילוב של AGP - Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, *1…

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by play2,

אני צריך מחשב שיריץ משחקים חדשים טוב שהייה כולל מסך 17' כונן 1.44 לא צריך עכבר ומקלדת (עדיף שהייה צורבdvd) המחשב למטרות משחקים לא לOC תודה.!

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  20. זה המפרט : Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1047 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm\28dba, יחידות 2 ₪136 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=528 Gigabyte GA-P55A-UD6 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪1472 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1342 G.Skill 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 RipJaws Core I5, יחידות 1 ₪650 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1273 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 2 ₪888 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 XFX ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1499 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1237 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA…

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by refaelna11,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגרפיקה קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לשדרג מחשב שמשמש בעיקר לגיימניג, צפיה בסרטי HD ותכנות. יש ברשותי ספק כח 600W שלthermaltake, צורב, מארז , 4GB זיכרון, מסך+ציוד היקפי ועותק מקורי של win7 64bit שאני מניח שאפשר להעביר למחשב החדש. אני מעוניין בכרטיס מסך, מעבד, לוח אם וכונן של 2TB. לא מעוניין בOC טווח מחירים של 2000-3000 שקל.. אני מניח שזה יספיק. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  23. אהלן, אשמח אם תעזרו לי. כעקרון המפרט הזה מתאים לדרישות שלי אך לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את כל הרכיבים ביחד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 גג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך, מעדיף שזה יסתכם באזור ה3500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית שוטפת, צפייה בסדרות וסרטים, הקלטות ועריכת סאונד (בצורה חובבנית ביותר. יש לי כרטיס קול חיצוני לצורך זה) ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני משתמש המון בmatlab ו mathematica לצורך לימודים, אבל לא נראה לי שהן תוכנות …

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by moti7,

שלום לכולם. אתמול הגיע המחשב שהזמנתי ליעדו(למי שאמורה להביא את המחשב לארץ) השאלה שלי היא כזו, האם כשהמחשב מחוץ לקופסא, בתוך תיק המכס יעצור אותה וידרוש תשלום מכס/מעמ? אם כן, איך אני יכול למנוע את זה, אם אני אבקש ממה להשתמש בו מעט, זה יפתור את הבעיה(ככה היא תגיד שהמחשב הוא שלה?) מה שמוביל לשאלה השנייה, המחשב שקניתי הוא : HP Pavilion g6-1b70us בהפעלה ראשונית של המחשב, אילו הגדרות הוא ידרוש, והאם ניתן לשנות אותם אח"כ? תודה זה די דחוף

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by bad-sector,

מחשב מבוסס P4, שיהיה בו צורב + DVD (אפשר קומבו), רכיבים טובים (פחות החברה יותר הכמות - לא זכרונות CROSAIR אבל 512 וכו')...

• 6 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.