עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4 ...כל החדשים שדורשים מחשב חזק ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך חדש ...בתוך התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא שידוע לי 5. עד כמה…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  2. מעבד : AM2+ 9550 Phenom Quad Core לוח אם : Gigabyte MA790X-DS4 דיסק קשיח Seagate 500GB SATA II 7200 RPM 32MB זיכרון: OCZ 4GB (2GBx2) DDR II 800MHz PLT CL4 צורב: LG x20 DVD כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8600GT 1024MB מארז: SilverStone SST-PS01B-W + ספק 450 מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי רמקולים: Creative SBS A300 2.1 איך המפרט הזה עבור גרפיקאי?

• 16 תגובות
    • 977 צפיות
  3. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב להורים, שימוש ביתי בסיסי. גלישה ברשת והמון סקייפ. נדרשת אמינות מירבית מפאת המרחק מההורים. חשוב שהמחשב יהיה שקט, קריר - המחשב ימצא באזור חם ולא ממוזג. חשוב שיתבסס על אינטל. ללא ציוד הקפי כלל וללא מסך. התקציב הוא כ- 2000 ש"ח עם סטייה של כ- 300 ש"ח למעלה. בנוסף מתלבט לגבי מערכת הפעלה, XP או ויסטה, האם קיימת האפשרות להשתמש בתוכנה אחת שארכוש ל -2 מחשבים (הורים משני הצדדים)?

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  4. שלום לכולם הרבה זמן תכננתי לקנות נייד והמטרה המרכזית היא היתה למשחקים עד לפני כמה ימים הייתי סגור על נייד שאני רוצה והייתי בטוח שהוא מעולה למשחקים ה HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA ואתמול יצא לי לראות את האתר של NOTEBOOKCHECK ובדקתי את הכרטיס מסך שיש לHP שהוא 320M GT וראיתי אכזבה גדולה! לפי האתר 90% מהמשחקים יפעלו באיכות הנמוכה ביותר... נכון לקחתי בחשבות שזה מעבד חזק שגם תורם וזכרון של 4G אבל אם אלה הנתונים של הכרטיס מסך אני כבר ממש לא סגור על המחשב הזה וחבל כי הוא עמד בתקציב שלי של 4500 ש"ח +- בקיצור התיסכול גובר והנייד מתרחק. פשוט אם יש לכם הצעות לנייד אחר או כל דבר אחר ממש יעזור לי בדילמה הקשה.תודה מראש

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by talevi,

שלום אני צריך מפרט למחשב HTPC לסלון חשוב לי שהמארז יהיה קטן כמה שיותר ושיהיה מינימום 200 גיגה ושהיציאות למגבר ולמערכת קולנוע ביתית יהיו הכי איכותית שאפשר תודה=] אופס בטעות פתחתי פה תעבירו בבקשה למפרטים סליחה.

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  6. קניתי את המפרט הזה... AthlonT64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 2 זיכרונות של 512 DDR 2 כרטיס מסך גיפורס 7300GT מגה 256 מגה DDR2 היה עדיף מפרט של אינטל ? עם כן תנמקו כי אולי אני ילך להחליף עם באמת היה שווה יותר אינטל ... ואיך אני יכול לדעת באיזה מהירות הזיכרון שלי עובד... ?<??

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  7. הזמנתי מחשב לצרכי מדיה (סרטים כולל HD ) אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם : לוח אם - gigabyte ga-ma78gm-sh2 מעבד - amd athlon X2 5050e מארז - ezcool s-360b htpc black case עם ספק 300 גם Ezcool זיכרון - 2GB של סמסונג דיסק - WD 500 צורב - Poineer 215 סה"כ ייצא : 1845 אחרי מע"ם ... * נ.ב אני יודע שהספק לא הכי אידיאלי אבל למדיה סנטר לא נראה לי כזה חשוב .

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  8. ההורים שלי טסים לארה"ב ורוצים לקחת איתם לפטופ כדי להזמין מלונות על הדרך ולצרכים כללים.. חשבתי להמליץ להם לקנות נט בוק בגודל 10 אינצ' בגלל הנוחות והמחיר הבעיה שלי שיש מליון דגמים של המחשבים האלה, ואני לא ממש מצליח לראות הבדלים הייתי שמח אם משהו יסביר לי מה ההבדל בין נטבוקים של לנובו לקומפאק ל-MSI לדוגמה ובנוסף הייתי שמח לקבל המלצה לדגם הכי משתלם (הכוונה המחיר הכי נמוך לביצועים הכי סבירים)

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  9. מחשב נייד HP Pavilion dv3-4310ej Entertainment (LE434EA) זה הדגם האם משטח קירור טוב יכול לעזור? יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  10. חיברתי את הנייד למסך טלויזיה,לניגון סרט אני רוצה לסגור את מכסה הנייד ולהשאיר את הסרט עובד על המסך הטלויזיה אפשר להגדיר דבר כזה? מערכת הפעלה VISTA

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by wizzede2,

היי, אני לקראת מחשב studio 14, וצריך לבחור בין המעבדים Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) [included in Price] Intel® Core™ i7-820QM Quad Core Processor 1.73GHz (3.06GHz Turbo Mode, 8MB Cache) [add $350.00] כפי שאתם רואים, שידרוג ל820 הוא תוספת של 350$, לא מעט בכלל. האם השיפור מצדיק את זה? מתי ארגיש בכלל את ההבדלים? אשמח לעצות, אני ממש על סף קנייה!

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by Proww,

אהלן חברים. אני צריך תשובה לשעה הקרובה. אחותי צריכה מחשב נייד לחו'ל (שישמש אותה בחו'ל). היא רוצה ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים. רציתי לדעת האם המחשב הזה יספיק לה http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K50IE/#overview היא לא צריכה משהו סופר מקצועי. רק שתוכנות בסיסיות של עיצוב יעבדו לה. תודה

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  13. ברשותי מחשב tablet pc fujitsu lt c 500 אשר נרכש כמשומש בארה"ב לפני כשנתיים עם מסך refurbished. אפשר לראות כאן: http://www.jksalesinc.com/catalog/product_...eaf46a8dabf5949 עד לפני מספר חודשים הכל עבד כשורה. זה אמנם מחשב ישן מאד אבל הוא מתאים בדיוק למטרותיי, במחיר אטרקטיבי, ( בעיקר ניווט 4X4 וקצת אינטרנט בחו"ל ). מסך המגע חשוב מכיוון שאני משתמש רק איתו בניווט. כעת, אין התאמה בין הנקודה שעליה אני לוחץ על המסך פיזית - ללחיצה שמראה הסמן. כמובן שעשיתי pen calibration . ללא שינוי. ( גם כשאני לוחץ על הצלב ב calibration קיימת אותה תופעה ( סמן לא במקום ) התקנתי pen driver של wacom - ללא שינוי. אודה על עזרה ברעיונות/ הפניות לבעלי מקצוע מתאימים.

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  14. שלום, אני זקוק למפרט לעבודה ומשחקים בתקציב 3500 ש"ח, ושאני גם אוכל לשדרג אותו במקרה הצורך בעתיד- ולא לקנות מחשב חדש לגמריי בעוד שנתיים שלוש. אני חשבתי על מעבד לא יקר במיוחד של אינטל/אייאמדי (4400/5200X2 למשל) , לוח אם שתואם לו ומתאים גם למעבדים החדשים של החברות בהתאמה שיצאו בעתיד(כדי שאני אוכל לשדרג אליהם בהזדמנות), 2 ג'יגה זיכרון מחברה מוכרת, כרטיס מסך שיתאים למשחקים(לא יקר מדי, הסיבה בהמשך), ושאר הדברים כמו מארז ספק צורב DVD.. שיתאימו גם למערכות לעוד כמה שנים. *יש לי מסך LCD 17 אינץ'- אני לא חושב שצריך להתפרע בכרטיס מסך.. *אני לא חושב שאני אבצע OC, אבל לפחות שתהיה לי אפשרות לOC לא רציני כשהמערכת תתיישן בשביל שאולי אני לא אזדקק לשדרוג *אפשר חריגות קטנות אם זה ממש הכרחי..…

• 17 תגובות
    • 977 צפיות
  15. שלום אני מבקש מפרט למחשב שישמש למטרות גלישה, עבודה משרדית, צפיה בוידאו בהבחנה גבוה ועריכת וידאו בסיסית( וידאו SD-MPEG 2). ברשותי עומד תקציב של 2000 שקל עם אפשרות לחריגה קלה של עד 500 שקל. ללא ציוד הקפי, ללא כונן אופטי, ללא מערכת הפעלה, עם הרכבת המחשב בתוך מעבדה. ללא OC, השקט שבו המחשב פועל הוא לא ממש קריטי אבל, קירור יעודי לא יקר למעבד יתרום מאוד. היתי רוצה לוח אם עם כמה שיותר דברים on board אבל שהכרטיס המסך המובנה יהיה לפחות טוב יותר מהענתיקה שהייתה לי עד עכשיו(GF 2 400 MX). אני רוצה שהמחשב יהיה מוכן לשדרוג עתידי של כרטיס מסך במידה והדבר אפשרי. הצבע של המארז יהיה שחור. הקניה תיתבצע במזומן. אני גר בצפון ולכן היתי רוצה לרכוש את המחשב מחנויות כמו: פנדאס או נועה מחשבים(כי שמ…

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by CoolOne,

מה דעתכם על המפרט הבא: כמו שאתם שמים לב לא כללתי הארד-דיסקים - אותם אני מעביר מהמחשב הישן.

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  17. היי, אני זקוק למחשב נייד למטרת לימודים, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי. מטרת המחשב היא לימודים, סרטים, קצת גיימיניג וגרפיקה. אני יודע שמק הוא פיתרון אידאלי בשבילי אבל אני מתכוון לקנות מק בעתיד. שני מחשבים שתפסו לי את העיין בסביבת התקציב שעומד לרשותי (עד 4500 עדיף פחות) הם Samsung NP350V5C-S06IL http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=835853hp envy 6 1201 http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5351065 ההבדל ביניהם הוא שהסמסונג יותר חזק מבחינת מעבד אך אין בו את כונן הssd שלפי הבנתי משפר את הביצועיים. דבר נוסף הוא שהhp יותר קל שזה דבר מאוד חשוב כסטודנט במסתובב עם המחשב. אשמח לדעתכם ואשמח להמלצה על מחשבים אחרי…

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  18. זקוק בבקשה למפרט מחשב עריכת וידאו (AVID) ללא ציוד היקפי (בלי מסך גם) בתקציב של עד 3500 ש"ח. לא יותר. תודה

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  19. כמו שרשמתי בכותרת הוא מיועד ללימודים אינטרנט אופיס אימייל וקצת מישחקים ,וחשוב לי מאוד שיהיה קל שלא יעבור את ה2 קילו בהרבה מחברה טוה ומוכרת ואחריות 3 שנים,אפשר לחרוג מהתקציב אם המחשב יהיה פחות מ2 קילו, בעדיפות כמובן למעבד 2.0 או יותר וזיכרון 2 גיגה ולא פחות. תודה רבה למציעים ולעוזרים מראש.כל הצעה תיתקבל בברכה!!

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  20. *כותרת* מפרט לגיימינג כולל מסך חדש (21.5, 23 אינץ') ללא מקלדת ,עכבר ומערכת הפעלה (את אלה כבר יש לי) דבר אחד שאני חייב זה HDD עם לפחות Tb אחד אתם מכירים חנות טובה באיזור ראשון, רחובות, אשדוד ככה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by runharari,

שלום, ברצוני לקנות: מחשב המיועד לעבודה משרדית (אינטרנט\אופיס) וצפיה בסרטים. מחשב שירוץ חלק עם windows 7. עד 3000 שקלים, אין צורך להגזים ולהגיע למחיר הזה באמת... גודל מסך 15.6'. משקל עד כ-2.5 ק"ג. זמן סוללה בין 3-4 שעות (עם שאיפה לכיוון ה-4). HD של 160 GB מספק. 2-3 GB של RAM. מומלץ כונן DVD. Wireless internet. מעדיף DELL \ Lenovo. אשמח לקבל הסבר על למה המחשב מתאים לי מבחינת הרכיבים (למה הוא נבחר) והאם המחיר שווה. תודה!

22. Started by Shay0600,

שואל בקשר לתקופה הכי טובה וקרובה לקנות מחשב חדש תקופה שיש בה את כל הדברים המשמעותיים, דברים שעומדים לצאת בקרוב אני שואל את זה כי יש לי 40 אלף להוציא על מחשב, כשתגיע התקופה הזו אני יכנס לכאן ואשאל בקשר למפרט מומלץ עבורו שמעתי שיצאו מעבדים מרובעי ליבות, לדעתי זו השקעה טובה כי במקום שעם הזמן המחשב ילך ויהיה יותר איטי בעצם יקרה ההפך ועם הזמן המחשב יהיה יותר מנוצל ומהיר

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by nir29nir29,

טוב אני צריך מחשב נייד לעריכה גרפית חצי מקצוענית (אני חושב) פוטושופ,אילוסטרייטור,אין דיזיין וכו' והשאלה שלי היא האם לעריכה גרפית צריך מאיץ גרפי שהוא לא מובנה? זאת אומרת לא על הלוח אם והאם זה משמעותי? ואיך הדגם הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~71532~14~0.htm זה התקציב שלי סביבות ה-3000 שקל האם אני יסתדר עם זה? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by oceans68,

אם אני מזמין מחשב מחו"ל, כמו DELL אן TOSHIBA שנותנים אחריות בינלאומית. המשווק המורשה שלהם בארץ מחוייב לתת לי שירות ללא תשלום אם זה במסגרת האחריות? האם יש מכס על מחשב נייד? או רק מע"מ? אשמח לדעת אם מישהו מכיר ואם משתלם להזמין מחשב נייד מחו"ל בייבוא אישי - לנצל את שער הדולר הנמוך. תודה!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  25. * מטרות המחשב? גלישה כבדה/ הורדות, כתיבה של שעות/שימוש משרדי וגם אם יוכל להריץ משחקים וסרטים אז למה לא * גודל המסך? מסך 15-16 הכי חשוב שיהיה מאט בלבד!!!! לא סובל מסכים מבריקים * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חובה מקלדת מלאה הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעדיף כמה שיותר שיהיה לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כוננן SSD 180-256 (לא חייב שיגיע מובנה, אני מוכן להחליף את HD שמגיע עם המחשב כל עוד זה נכנס בתקציב) כונן אופטי? לא נדרש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נדרשת * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נדרשת * הא…

• 4 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.