עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SixKiller,

קניתי מחשב איי אם די פצצה ובן דוד שלי התלהב מהמחשב וגם לו בא כזה....... ואני רוצה לדעת פשוט מה תביאו לו יש לו כבר את זה hardisk 40 GB Maxtor 7200 GeForce 4 128 Inno3d בעיקרון הוא צריך לוח אם מעבד זיכרון... מארז....אמממ וזהו נראה לי

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by Kanshoof,

שלום, יש לי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD 64 ביט (Pavillion dv9700). המחשב הגיע עם ויסטה 32 ביט. האם כדאי להשתדרג למערכת הפעלה 64 ביט ? ואם כן, האם מומלץ להתקין על מערכת ההפעלה הקיימת או לפרמט ולהתקין מאפס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by lampertg,

שלום לכולם, פרסמתי כבר לא מזמן בקשה, אך הדרישות השתנו והתחדדו מעט . אני צריך מפרט עבור HTPC עםתמיכה ב FULL HD וSURROUND עם יציאה אופטית. כמו כן המארז צריך להיות קומפקטי. הקומפקטיות מוגבלת עם הדרישה לביצועים וליכולת להוסיף חומרה בעתיד: תמיכה במע' הפעלה 64BIT יכולת להתמודד עם תוכנות גרפיות, וכן ADOBE PREMIER PRO ורצוי שיהיה אפשר להוסיף במארז כרטיסים עם חיבור PCIE ( לדוגמא שדרוג כרטיס מסך וכו') אשמח אם המפרט יהיה מרשת מחשבים, ואם לא, אז מחנות על הקו בית פ"ת לנתניה (פ"ת,כפ"ס, רעננה, נתניה וכו') תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by TrueTeller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי לא כבד ושימושים בסיסיים (אופיס, אינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד …

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  5. המחשב אמור להיות לעבודה משרדית שוטפת לסטודנט (וורד אקסל אינטרנט ושאר דומיהם) המחשב אמור להירכש בksp ההתלבטות הינה בין שני המפרטים : מעבדי AMD Sempron 2200 לוחות אם למעבדי AMD ABIT NF7-M + GF4ob זכרונות DDR 400 256MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך GF4 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2209 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים MAG 17'' 770 מחיר 2270 ¤ והשני: מעבדי אינטל Celeron 2400 Mhz (400 Mhz 0.13) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT BE7II (i845) זכרונות DD…

6. Started by בב,

שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהבן שלי בנה למחשב גיימיניג. המחשב עתיד לשמש בעיקר לפורטנייט אבל עם פוטנציאל עתידי למשחקים נוספים. מאחר ואין ברשותנו מחשב נייח הרכישה היא גם של מסך (את שאר האביזרים- מקלדת, עכבר, מצלמה וכד' מתכוונים להזמין מאמזון) https://www.tms.co.il/139961 מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 704 לוחות אם: Gigabyte B550 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 619 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 279 מארזים: NZXT H510 Matte Black כמות…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  7. אז ככה: http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1358&l1=5&l2=26&l3=0 המחשב עם הקונפיגורציה הבא: מעבד עבד DUE CORE 2 1.8 T5600 2 גיגה זכרון 677MHZ ATI X1600 HYPER MEMORY 512 HD 100GB המשך הקונפיגורציה בלינק... המחשב יהיה לשימוש עבודה של אודיו ווידאו וקצת משחקים... האם זה מספיק טוב? יש לכם הערות הוספות... המחיר פה בטיוואן הוא 7000 שקל.... הבעייה היחידה שיש לי היא העיצוב אבל זה גם יעבור לי מתישהוא....חוצמזה הW3J של אסוס הוא מחשב מדהים מבחינת יופי מסך קטן 14 רחב...אני יכול להביא אותו בכמעט אותו קונפיגורציה אבל מעבד T2300 בפחות מ-7000 שקל... פה אני מתלבט...כי ה-W3J נראה סקסי ויפה לאללה אמנם מסך קטן ומעבד שונה, וה-15 הוא (א)סוס …

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  8. אחותי צריכה מחשב לאוניברסיטה, היא קצת חולמנית וחושבת שאפשר להשיג הכל במעט כסף, היא רוצה ככה: מסך 13 או 14 אינץ' (לא רחב) cd מובנה בטריה טובה משקל נמוך מחשב שקט (היה לה בצבא איזה נייד שעשה מלא רעש שעשה לה טראומה....) לא צריך ביצועים מי יודע מה, בכל זאת זה יעלה בעיקר וורד וכאלה, ומידי פעם סרטים או משהו אני יודע שזה קצת יומרני לבקש את כל זה בתקציב כזה, אבל החוקים דורשים תקציב בכותרת, תרגישו חופשיים להתעלם ממנו.... אשמח לקצת הצעות- אם אפשר מהארץ (קשה לי להאמין שיגיע משהו מחו"ל עד יום חמישי) ותודה מראש לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by Ronfer123,

שלום, קיבלתי את ההצעה הבאה במחיר 5300.. זה שווה? Enermax Ostrog 3250 Free Tools Usb3 SSD : מארז Enermax Naxn 650W Bronze ENP550AWT : חשמלי ספק Asrock Z87 Haswell Professional 4 Gold Edition : אם לוח Intel® Core™ Haswell i5 4570 3.2Ghz 6MB Cache : מעבד GlacialTech Iglue 1100CU PWM 1155 Silent Fan : קירור Crucial BallistiX 16GB ddr3 1600Mhz Kit : זיכרון Seagate Baracuda 1TB Sata3 6Gb/s 64MB Cache 7200 : דיסק Gigabyte GTX760 2GB ddr5 Full Hd : מסך.כ רעשים מנטרל HP 1260I MultiFormat X24 Sata ± DVD/RW : צורב Gigabyte KM7580 2.4Ghz 10M Wireless : אלחוטי סט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחר…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  10. אוקי אז ככה התקציב זה רק מחשב המחשב שלו ממש לא טוב לא מעלה כלום המחשב שהוא רוצה הוא לא מבין במחשבים . הוא נהנה לשחק אך שזה העיקר עובד אבל הוא רוצה שהמחשב יחזיק מעמד שנתיים ! עם לא יותר והתקציב רק מחשב 4000 5000 תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  11. כבר זמן מה,שאני בחיפושים אחר מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי, (פוטושופ ועיצוב גרפי,adobe premiere, אפטר אפקטס, וגיימינג בעיקר) הגעתי בסופו של דבר לדגם הזה:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14440 השאלה היא האם הדגם הספציפי הזה יספיק לי עם יכולות רינדור טובות לתוכנות עריכה ולהריץ משחקים בלי תקיעות על איכות נמוכה או שמה יש ללכת את האקסטרה מרחק ולשלם על דגם כזה:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14442 יש לציין ש 4269 שקלים זה הקצה של הקצה שאני מוכן להוציא. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  12. Started by pet4a,

ברצוני לרכוש מאיביי IBM X40 \X60 אחד מהסדרות האלה הX40 בשנתיים בשוק ואפשר לרכוש אחד מתצוגה בסביבות ה 250 דולר X60 אפשר למצוא באזור ה 400\450 דולר האם הכלל משתלם לקחת מחשב נייד שכבר בשוק כול כך הרבה זמן ? יש אלטרנטיבות אחרות למחשבים יותר חדשים בשוק ? תודה

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  13. אהלן חבר׳ה, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני hd. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.mw3, crysis 2, gta v, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הק…

14. Started by fastidious1,

הגעתי ל2 דגמים אחרונים שעולים אותו מחיר http://ksp.co.il/?uin=16274 DELL VOSTRO היתרונות סדרה עיסקית - יש עליו המלצות טובות ברשת אומרים שהוא בנוי טוב יש לו תאורה במקלדת(טוב להרצאות שהרבה פעמים חשוך - נוח להקליד) יכול להגיע עד ל16GB RAM מהירות Hard Disk 7200 Rpm יש יציאת msata ככה שבעתיד אני אוכל לשלב SSD http://ksp.co.il/?uin=16360 SAMSUNG יש לו 8 ראם ולא 4 כמו בדל הכרטיס מסך קצת יותר טוב(יש לו 2 גיגה זכרון גראפי בניגוד לגיגה בדל) יכול להגיע עד 8 GM RAM מקסימלי מהירות Hard Disk 5200rpm אני לא יודע אם יש יציאת msata איך אפשר לברר ? שימושים שלי - תכנות(בקרוב סטודנט שנה א' מדמ"ח) אינטרנט(עבודה עם לפחות 10-15 טאבים) ומידי פעם גיימינג קל(בעיקר פיפא) השאלה מה עדיף ?

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by yoni_c1,

שלום לכולם. אני מבקש המלצה לגבי קניית מחשב נייד. לא חשוב לי המותג. מה שכן חשוב לי במחשב זה הרצת סרטים באיכות הגבוהה ביותר (דרך כבל HDMI לטלוויזיה) ובנוסף חיי בטרייה טובים. בנוסף, חשוב לי שהמחיר יהיה כמה שיותר סביר (אני לא רוצה להשתולל). תודה לכולם מראש.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ברשת עם טאבים מרובים, שימוש בתוכנות אופיס, עריכה גרפית 2D עם תוכנות כמו מובי-מייקר ו-MAGIX Movie Edit Pro, תמיכה מלאה בצפייה בסרטים וסדרות וכן ביוטיוב ב-4K (10ביט) - המחשב יחובר לטלוויזיה 4K שימוש בתוכנת VISUAL STUDIO לצורך תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAGIX Movie Edit Pro - מזדמן. VISUAL STUDI…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  17. שלום לכם, אני צריך מפרט למשחקים בינוניים שישוחקו על מסך19' בשביל בן דוד שלי בן ה7 אז לא צריך משהו מפציץ אבל שיהיה משהו סביר. תודה, אריאל

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by גאיוש,

אני רוצה לחבר מחשב נייד ASUS N10E למסך טלוויזיה שיש בו יציאות למחשב... כבר ניסיתי עם מחשב רגיל שהיה לי וזה עבד אבל עכשיו שאני מחברת מחשב נייד זה לא עובד... אמרו לי שצריך לשנות משהו ברזולוציה של המסך של המחשב אבל אין לי ממש מושג מה.... תעזרו לי (אני חדשה פה... )...

19. Started by h_yoav,

יש לי כרגע במחשב 1gb ראם ובויסטה עם אימיול קצת קשה לו לפעמים אני רוצה להוסיף עוד זכרון לפי מה שכתוב המחשב תומך עד2 ג'יגה אז חשבתי לקנות שתי סטיקים של 1 ג'יגה אבל אני חושב אולי עוד מעט יהיו תוכנות שידרשו יותר אז רציתי לדעת שאם נגיד אני קונה עכשיו סטיק אחד של 2 ג'יגה ועוד שנה עוד אחד זה יעבוד עם 4 ג'יגה או שהוא יפעיל רק סטיק אחד? תודה יואב

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  20. התקציב פחות או יותר זה 5000-4000 וזה כבר בגבול אם יש לכם כל מיני אופציות בקרב המחירים האלה זה יהיה טוב * מטרות המחשב-משחקים (קלים עד כבדים), צפיה בסרטים (HDוכאלה), עריכה גרפית (תלת מימד) משחקים(כבדים) חדשים שיצאו יעבדו חלק באיכות טובה, שיוכל להפעיל תוכנות כבדות * גודל המסך- 15,6 ומעלה (שיהיה מסך באיכות טובה) * משקל רצוי 3 קילו (כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 3 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא יודע יציאות סטנדרטית רגילות כמו בכל מחשב נייד * בלוטות? לא חובה אבל שימושי אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * צורב DVD?לא חובה אבל שימושי אם יהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by lirikl,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג בינוני (משחקים כמו warcraft וכאלה.....) התקציב שלי הוא 4200 ש"ח.... איזה מחשב הוא המשתלם ביותר? תודה מראש!!!!!

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by Shay0600,

שואל בקשר לתקופה הכי טובה וקרובה לקנות מחשב חדש תקופה שיש בה את כל הדברים המשמעותיים, דברים שעומדים לצאת בקרוב אני שואל את זה כי יש לי 40 אלף להוציא על מחשב, כשתגיע התקופה הזו אני יכנס לכאן ואשאל בקשר למפרט מומלץ עבורו שמעתי שיצאו מעבדים מרובעי ליבות, לדעתי זו השקעה טובה כי במקום שעם הזמן המחשב ילך ויהיה יותר איטי בעצם יקרה ההפך ועם הזמן המחשב יהיה יותר מנוצל ומהיר

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by brk2k,

אני צריך מפרט ב- 6000 ש"ח שלא כולל מסך,פלופי,סידירום,צורב,דיוידי ,עכבר ומקלדת. אם אפשר שיהיה מבוסס AMD 64. המפרט למטרת משחקים ולא אובר קלוקינג. שיהיה 1024 מגה בזיכרון. ורדיאון 9800 פרו לא משנה איזה חברה ורציתי לשאול - אפשר לשים 2 סטיקים של 512 עם מעבד AMD 64? תודה לכל העונים!!

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיתן את התוצאה הכי משתלמת ומתאימה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, dirty bomb, overwatch, battlefield 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by VegansXe,

כמה שווה יד2? לוח אם גיגהבייט G31 בן שנתיים וחצי מעבד E5200 זיכרון DDR2 800MHZ 1GB שדרגתי לi3 2120 תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.