עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sky011,

שלום סליחה על השאלה הקצת טיפשית???? אם אני לוקח איתי את הנייד לארה"ב,איזה חיבור חשמלי עלי לקחת איתי. הרי המתח שם 110 וולט והתקעים שקעים שם שונים. תודה

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  2. אהלן כולם, אחרי שהתלבטתי כמה חודשים לגבי קניית מחשב קניתי בסוף את המערכת הבאה ואשמח לחוות דעת עליה, במיוחד ב-24 שעות הקרובות, כי אז עוד אוכל לשנות דבר או שניים בהזמנה. תודה מראש לכולם. מעבד Intel Core i7-2600K 3.4GHz-3.8GHz 8MB Cache 95W LGA1155 Unlocked גוף קירור למעבד NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD4 Intel P67 LGA1155 ATX זכרונות G.Skill RipJaws 2x4GB (8GB) DDR3 1600MHz CL9 הארדיסקים Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM X2 ספק כוח Seasonic M12II 620W Modular Psu מאוורר נוסף לקדמת המארז Arctic Cooling AF12025L 120MM FAN מארז ANTEC P183 BLACK בנוגע לכרטיס מסך, יש לי בינתיים את ה9600GT. בעתיד אני אשדרג לקוואדורו. הכל ביחד כולל הרכ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי? 4200 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: 1) פיתוח ב-Visual Studion 2010/2008. 2) MySQL, MSSQL - עם Database-ים שיעבדו 24/7 בקצבים מהירים. 3) סרטי HD. 4) משחקים. - FPS, COD BlackOPS 5) הורדות מהאינטרנט. סה"כ המחשב יעבוד 24/7 ואני ארצה גם לשחק בו. לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ? כמה שיותר גבוה * מסך קיים ברזולוציה של 1600X1200 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורף בכונן דיסקטים. 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=ה…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by morbiton,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?6 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים סרטים בHD (יציאת HDMI במסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך צריך להיות כולל (יציאת HDMI במסך) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום היתה לי את הבעיה המתוארת פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454250.0 ולאחר כמה פעמים שהכנסתי DOK עם WIN 7 איתחול ..והתחהל של התקנה (שהיא נעצרה בכך שבעצם לא ראיתי את הכוננים במחשב לאן להתקין את הWIN7)פתאום בבחירה בבוט הופיעה האפשרות לבחור הפעלת BOOT מהHDD ואז כל המחשב חזר לעצמו.. כרגע המחשב עובד לאחר הפעלה מהבוט ע"י בחירה של HDD השאלה האם הבעיה הזאת אמורה לחזור על עצמה כי זה מראה על כשל בין החיבור של הHDD למחשב או שלא...? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. אם אפשר להסביר איפה ובמה תתתבטא תוספת ה"כוח" למחשב בגלל תוספת הזכרון. אם בכלל תהיה תוספת כזו. במצבים האלה : א. I5 עם 4GB ב. I5 עם 6GB ג. I7 עם 4GB ד. I7 עם 6GB תודה.

7. שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט למשחקים בעיקר. יש לי כבר מסך, אני משחק ברזולוציה של 1920 על 1080. אפשר לחרוג או לחסוך ב500 בערך, השקט לא כל כך חשוב לי (נגיד 6). תכננתי לקנות ב RSM כי הרבה כאן המליצו עליהם, אבל כל חנות אחרת במרכז זה בסדר. בלי OC, בלי מערכת הפעלה, בלי היקפי. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כפי שכולם יודעים בתצוגת CES2011 בלס ווגס הוצגו מספר טבפטים של חברות כמו אסוס, אייסר, דל מוטורולה, ארכוס ועוד מה דעתכם? מי הכי טוב למשחקים? לשעות עבודה? מערכות הפעלה? מי נותן תפוקה טובה ביחס למחיר?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by hellfire03,

ברשותי מחשב נייד: dell inspiron 1545 4G RAM 320G HD WIN 7 ultimate בעבר לא היו לא בעיות עם השינה (sleep) ושנת חורף (hibernate) כיום אני לא יכול להיכנס למצב שנת חורף - הוא מנסה להיכנס מחשיך את המסך ופתאום המסך נדלק ואני רואה את המסך בחירת משתמש והמשתמש שלי מנותק ובימים האחרונים יש תופעה יותר מטרידה - אני מכניס אותו למצב של שינה הוא ישן (חיכיתי שקה והוא עדיין ישן) הכנסתי אותו לתיק אחרי שעתיים הוצאתי אותו - הופ הוא כבר לא ישן אלא במסך בחירת משתמש ושוב השתמש שלי נעול (ואוי הלכו להם 30% סוללה) יש פיתרון לעניין? תודה מראש, אריה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. :s05: הרקע הלבן במסך נראה לי כמו ורוד ובדקתי מול מחשבים של HP ולנובו שם אין את התופעה הזו. האם יש לזה הסבר? האם ניתן לשנות משהו בתצוגה למנוע זאת?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. כמובן שאם ניתן לחסוך אז מומלץ, אבל לא חובה. אין לחרוג מהתקציב. השימושים למחשב הם בעיקר משחקים (די כבדים) וכמובן שיתמוך מן הסתם גם באינטרנט ואופיס. בנוסף תהיה גם מעט צפייה בתכני HD. אין צורך במסך. אין סוג ספציפי במיוחד של משחקים. ללא ציוד היקפי. צריך מפרט מלא כולל צורב וכדומה. כונן דיסקטים לא חובה. השקט נחוץ ברמה 7 מתוך 10. לא מתוכנן OC ללא מערכת הפעלה. אין צורך בחנות ספציפית. נכון לעכשיו לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך אבל אין לדעת. לא קריטי לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון מה שכן חשוב - שללוח אם יהיה USB3 !! ולעניין - המעבד שסביבו ארצה לבנות את המחשב זה : "Sandy Bridge" 2nd Generation Intel® Core™ i7-2600K בעניין הלוח אם , יש לי במבצע את הלוח אם הזה "Sandy Bridge" I…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by pisti,

שלום, קודם כל תודה רבה למי שיעזור. 1. תקציב מקסימלי - 5K עם חריגה של מקסימום 200 שקל. אפשר לנצל את כל התקציב עדיף לחסוך. 2. עבודה כמתכנת, משחקים ועבודה משרדית. דוגמא למשחקים: CODBO והמשחק הבא בסדרה, FIFA 11, NBA 2K. שימוש יעשה באופן תדיר ביותר (מספר שעות ביום). הגדרות גרפיות גבוהות (לפחות למשך שנה וחצי). 3. מסך 21" אינץ' לפחות. ציוד היקפי לא צריך! 4. לא. 5. לא. 6. 10, לא מתפשר על הנושא, חובה שהמחשב יהיה שקט ביותר! 7. לא. 8. כן, ווינדוס 7, והתקנה בחנות. 9. אין חנות מועדפת (חשוב שתהיה חנות אמינה!) ובאזור השרון. 10. לא. 11. בהחלט כן. 12. בהחלט כן. מידע כללי: חשוב לי שהמחשב יהיה מחנות אמינה עם אחריות, אני מעוניין שהמחשב יהיה עם אנטי וירוס יעיל טוב ולא סותם את המערכת. אני מבקש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by APT,

* מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, שמיעה למוסיקה, תכנות ב-JAVA ו-C. * גודל המסך: מ-15'' עד 16''. * משקל רצוי: עד 3~ ק"ג. * גודל מינימלי של כונן קשיח: מינימום 320GB (רצוי 500GB). * צורב DVD: נדרש. באופן כללי, רצוי מחשב כמה שיותר טוב, חזק ומחברה אמינה עם אחריות. אשמח לקבל לינק לחנות בארץ. תודה רבה מראש!

14. יש לי מחשב נייד של Gigabyte מדגם w536m מחובר לאינטרנט עם מודם ורציתי לעשות ממנו נקודת WiFi שאני יוכל להתחבר למחשב עם הפלאפון דרך WiFi. יש לי ווינדוס XP SP2. איך אפשר לארגן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  15. היי, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש,כמובן שהוא יהיה USB3. מבחינת מעבד ,חשבתי יותר לכיוון i7 950. שונה ל Core i7 2600K מבחינת דיסק קשיח ה-Samsung F3 HD103SJ 1 TB יהיה מספק. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 7000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן,לנצל את הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הוא DELL …

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. שלום אני מאיזור באר שבע ומעוניין להרכיב מחשב שיהיה מבוסס על מעבד אינטל החדש. התקציב הכולל הוא 4500 ש"ח והמליצו לי על מסך סמסונג 2333T + מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט דגם 800 ששניהם עולים יחד כ1000 ש"ח. מה שמותיר לי למחשב עצמו כ 3500 ש"ח. אני מאפשר למומחים חריגה או חיסכון של 500 ש"ח בבניית המפרט. אני לא יודע לבצע אוברקלוקינג כך שלא אשתמש באופציה זו אך חשוב לי שבלוח יהיה פיירוויר לדגימת סרטים DV. כרגע מתוכננת עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 14 ולאחר מכן אשקול מעבר לתוכת אדיוס 5 או 6. תודה מראש למשיבים !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם.. האמת אני כבר דיי מיואש, מקווה אולי כאן יוכלו לעזור לי... אני מחפש כבר תקופה מחשב נייד שיצליח לעמוד בקיטריונים שלי, ומשום מה לא מוצא אשמח לעזרה.. אני מחפש ככה: מעבד: i5 , למרות שגם 7 יהיה מושלם אם קיים. זיכרון : לפחות 4 גיגיה כרטיס מסך: אשמח לאחד חזק GT330 ומעלה דיסק קשיח: רק SSD של 256 , וממש רוצה למצוא נייד עם DUAL SSD RAID 0 כמו הסוני אבל לא מוצא, מישהו? מסך: 13 אינץ , אפשרי אולי 14 אבל הוא צריך לעמוד בשאר הקיטריונים עובי: שהיה באמת דק ככול האפשר. ברמות של עובי הVGA .ולא יותר. זה עיקרון מאד חשוב שלי!! משקל: עד 1.5 קילו עם סוללה סוללה: לפחות 7 שעות עבודה אשמח גם ל10.. צורב לא מעניין מקלדת: במידה וקיימת מוארות יתרון משמעותי.. וכמובן שיהיה יפה.. כסף לא מש…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה לא יגרע מהביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך Dell U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…

19. שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box 3 שנים AMDath2450Box 1 Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET 3 שנים 4719331809072 1 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 3 שנים JM1333x2 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 3 שנים SAM50016MB502HJ 1 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black שנתיים SAMSHS223SATA 1 ANTEC Sonata Elite no PSU שלימות האריזה antsonelteNPS 1 SeaSonic SS-350ET 350Watt 80Plus Bronze 3 שנים SSSS350ET 1 Windows 7 Pro OEM 32 Bit גרסה עברית ללא 882224922036 1 רשיון Microsoft Office Home and Busin…

20. Started by tuskaa,

אם אני קונה כרטיס קול נניח ממש טוב, אז אני יוכל לשמוע במשחקים אני יוכל לשמוע בסגנון 7.1 Surround ? אני מתכוון עם אזניות, SteaalSeries Siberia V2 יש בהם כרטיס קול מזויף (אין להם ביכלל בוא נגיד), ורציתי לדעת אם אני יישפר את הכרטיס קול שיהיה יותר טוב, אז עדיין עם אוזניות שאין בהם כרטיס קול, אני יוכל לשמוע בסיגנון 7.1 Surround ולא רק Left\Right, אז זה יעבוד או לא? ואם כן, מישהו מוכן להמליץ לי על כרטיס קול שתומך בזה? אם אפשר לינק מהאתר KSP. אני מעדיף לא יותר יקר מ-400 ש"ח, אני לא יודע מה התקציבים של כרטיסי קול. עזבו את KSP, מצאתי ב-skypc שני כרטיסי קול שיכולים להתאים, הנה השמות המדוייקים: 1. Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 2. Creative Sound Blaster X-Fi Xtream Audio 7.…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ECCO,

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by ardenm1,

לאחרונה רכשתי מחשב נייד DELL Inspiron n3010 בגדול המחשב נהדר אבל רציתי להסב את צומת ליבכם לבעיה ניתן לעבוד עם כרטיס הרשת האלחוטי במהירות מקסימלית של 65MBS למרות שזה כרטיס בתקן N שאמור לתת ביצועים של 300MBS מחשבים אחרים בביתי מול ראוטר D LINK 655 נותנים ביצועים הרבה יותר טובים בסביבות 170MBS מעבדה של DELL החליפה לי כבר את כרטיס הרשת לאותו אחד וזה נשאר אותו הדבר אני ממליץ למי שחשוב לו המהירות לא לרכוש נייד זה במידה ומישהוא יכול לסייע לי מול DELL בפתרון הבעיה אשמח לקבל סיוע בתודה מראש MIKE

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by krisss,

ככה, הרכבתי את המחשב הבא , וידוא הריגה - רגע לפני קניה --> ???אשמח לקבל חוות דעת על הדברים הבאים: 1. אם כל החלקים הנ"ל יתאימו ללוח האם שמצויין למטה 2. המחשב הולך להפעיל תוכנה כבדה 24/7 האם יש צורך בקירור נוסף \ קירור איכותי יותר \ שקט יותר. 3. רעיונות לשיפורים והצעות יתקבלו בברכה. תודה לעוזרים! סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ₪ 1,179 ₪ 1,179 1 מעבד AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Box ₪ 422 ₪ 422 1 לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪ 630 ₪ 315 2 זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪ 235 ₪ 235 1 מארז ללא ספק Thermaltake V4 Black ₪ 622 ₪ 622 1 כונן קשיח Crucial SSD C300 2.5" 64GB SATA3 ₪ 270 ₪ 270 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32M…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by udist,

אהלן, מתלבט איזה לפטופ להמליץ לאחי לקנות. הצרכים הם רגילים, גלישה ואופיס, צפייה בסרטים מידי פהם. מסך 15.6 אינץ', ובעקבות לחץ תקציבי, הוא רוצה הכי אמין והכי זול שיש. מצאתי כמה דגמים ואני מתלבט בינהם: dell n5010 2300 ש"ח שנה אחריות http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=591#descriptionDiv hp 4520S 2500 ש"ח שנה אחריות http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=550 toshiba C650 2800 ש"ח שנתיים אחריות http://www.getit.co.il/Prod/63399/#description המפרטים דיי זהים, איזה מהם עדיף מבחינת אמינות? (משקל, בטרייה וכיו"ב לא רלוונטי) האם יש דגמים אחרים עדיפים? (כמו lenovo G560, Fujitsu Siemens Lifebook AH530)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. המחשב נטו למשחקים כולל ציוד הקפי חוץ מי מסך (ברשותי מסך samsung 23 led bx2335) בתקציב 5000 שח ניצול מלא של התקציב ללא חריגות מחשב למשחקים להגדרות גבוהות למשחקים כגון : crysis.metro 2033 מי סיבות לוגיסטיות מעדיף מפרט המורכב מי skypc וכן העדפה לשדרוג בעתיד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים