ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם זה משהו חשוב מאוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin creed 4,battle field 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך טלויזיה חדש של 27-32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ביתית (אינטרנט, קצת אופיס, P2P וכו'). כרגע המחשב שעונה על הצרכים האלה הוא P2 233, 64M SDRAM, HDD 4G. אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: -מעבד -לוח אם (אפשרי עם כ. מסך וקול onboard; לפחות 2 חיבורי USB 2.0) -זיכרון -הארדיסק -מקלדת -עכבר (אופטי, חוטי) -מארז+ספק תואם (ג'נרי) פרטים נוספים: אין צורך בהרכבה; אחריות (החלפה). על המחשב להריץ WIN XP, יישומי אינטרנט ואופיס וכו' (ר' למעלה) באופן חלק, ומשחקים "פשוטים" (לא DOOM 3 או FC...). מחיר: כמה שיותר נמוך יותר טוב... כמה שיותר קרוב ל-1000... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב להורים, שימוש ביתי בסיסי. גלישה ברשת והמון סקייפ. נדרשת אמינות מירבית מפאת המרחק מההורים. חשוב שהמחשב יהיה שקט, קריר - המחשב ימצא באזור חם ולא ממוזג. חשוב שיתבסס על אינטל. ללא ציוד הקפי כלל וללא מסך. התקציב הוא כ- 2000 ש"ח עם סטייה של כ- 300 ש"ח למעלה. בנוסף מתלבט לגבי מערכת הפעלה, XP או ויסטה, האם קיימת האפשרות להשתמש בתוכנה אחת שארכוש ל -2 מחשבים (הורים משני הצדדים)?
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד את ה-WIND. אשמח אם תענו לי על השאלות מניסיון אישי וידע אני מתכוון לקנות את ה-WIND בגרסאת 6 תאי זיכרון, 2 גיגה זיכרון ו-160 גיגה הרדיסק. השימושים שלי: אינטרנט תוכנות קלות מאוד, כגון פלאשגט ו subtitle workshop מייקרוסופט אופיס (לא OPEN אופיס) אתקין וינדוס XP ולא ויסטה צפייה בסרטים צפייה בסירוטונים באיטרנט (כגון: יו-טיוב) השאלות שלי: האם קליטת ה-WIFI טובה? שמעתי היכן שהוא שיש בעיות איתה. האם תוכנות קלות כגון ה-SW תעבודנא כראוי? האם הנייד ינגן סרטים חלק? האם גם סרטי 720P) ?720P לא חובה!) האם הוא יריץ סרטוני אינטרנט באופן חלק? האם הוא יפעיל את המייקרוסופט אופיס באופן חלק? שאלות שלא קשורות לשימושים שלי עם המחשב: …
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מה דעתכם? נא לא להחליף את המארז ולא את הכרטיס מסך CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 489.61 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9600 256MB DVI OEM Video Card [ ¤ 1023.45 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 116.82 ] 1 Networking : D-Link 10/100 LAN Card [ ¤ 77.88 ] 1 Monito…
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד כדי שיוכל לעבוד איתו מכל מקום בבית. אני צריך שתמליצו לי על מחשב. בגלל שהמחשב לא יהיה כל כך נייד המשקל לא חשוב בכלל, שהמסך יהיה גדול 15+ רצוי WIFI מובנה ושיהיה מסך טוב ביחס למחיר. אם יש עוד דברים שחשוב שיהיו אשמח לשמוע. תודה גמיש במחיר אם רצוי
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לשימושי אופיס וכדומה, אינטרנט, צריבה\צפייה\נגינת סרטים ומוסיקה, משחקים כגון SIMS-2. חייב להיות שקט, ורצוי קטן ככל האפשר. כמו כן, שיהיה ניתן לשידרוג, למשל ע"י הוספת זיכרון שייקנה בחו"ל. האם קיים כזה דבר ב-5000 ש"ח? תודה :
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום אני שובר את הראש כבר שלושה חודשים מאז שרכשתי את המחשב הזה. הביוס עדכני ביותר. ניסיתי לפרמט כמה פעמים ולהתקין WIN7 מחדש עם כל הדריברים הכי עדכניים. כבר בזבזתי 600 שח על 3 עכברים אלחוטיים מבוססי NANO XMTR. הראשון של מיקרוספט 6000 והני של A4TECH והשלישי של לוג'יטק. כולם מתנהגים אותו הדבר. לא משנה לאיזה USB מבין ה 4 שאני מחבר. כולל USB3, העכברים בקושי מגיבים. נתקעים. הסמן קופץ לאן שבא לו וזוחל ללא תגובה... מה לעאזאזל יכולה להיות הבעיה? עכבר חוטי עובד מצויין בכל USB.. ניסיתי את העכברים במקומוש שונים כדי לשלול הפרעה אלחוטית אזורית... אני כותב את אותה הבעיה בפורומים באנגליתלרבות של דל.. אף אחד לא מגיב לי כאילו שאני ממציא דברים שלא קיימים.. בתמיכה של דל בארץ ביקשו שהריץ בדיק…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לULTRABOOK בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד אך ורק לעבודה עם אופיס, אינטרנט ושיחות וידאו. אני מחפש מחשב עם משקל נמוך ( נסיעות מרובות לחו"ל) צריך שתהיה יציאת HDMI או VGA בשביל לחבר את המחשב למקרנים. אין צורך בכונן גדול. מעדיף שיהיה SSD 128 או לפחות למערכת ההפעלה. אני מעוניין לחבר את המחשב גם לתחנת עגינה. אם יש אופציה שלמחשב תהיה גם תחנת עגינה נתמכת שתקנה בנפרד( לא בתקציב של המחשב) אני אשמח. שמעתי ביקורות לא טובות על המחשבים של ASUS מבחינת מימוש האחריות. רצוי שתהיה חברה אמינה וטובה שאפשר לממש את האחריות בארץ כמו שצריך במידת הצורך. תודה רבה !! מטרות המחשב - עבודה משרדית. * גודל המסך? - 13.3-15.6 * רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי - כמה שי…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לגלישה וכתיבת מסמכים, ומדי פעם יחובר למסך הטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים. התקציב די נמוך באיזור ה1500 ש"ח. מצאתי את המחשב הבא https://www.pc365.co.il/product-4835-HP_255_G3_K3X22EA_3Y_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 שעל פניו נראה מתאים. האם יש אופציות עדיפות בתקציב הזה?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פה אני ארחיב, המחשב אמור לשמש אותי לשלוש עד ארבע שנים ולכן, יש אפשרות לחרוג במידה והדבר יהיה נחוץ על מנת לשמור שהמחשב יריץ משחקים יפה גם בעוד שלוש ארבע שנים ויש הבדל מהותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FPS: COD, Crysis, Fallout, assisan creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מס' מכונות וירטואליות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware כבד, Visual Studio כבד, Eclipse כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V וכל שאר החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום, אני חייב לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי מת (ת.נ.צ.ב.ה.). אני מעוניין במחשב לשימוש כללי אך גם כזה שיוכל להריץ משחקים חדשים וחדשים יחסית בצורה סבירה+. הסתכלתי על מפרטי הגיימינג באתר, והסיבה שאני כאן ולא הולך על אחד מהם אוטומטית היא שאני רוצה לברר האם אין שינויים שאפשר להכניס בהם בעקבות יציאת דגמים חדשים ו/או הורדות מחירים ו/או מבצעי סוף שנה. למשל, קראתי כאן בימים האחרונים ביקורת חיובית מאוד על כונני SSD חדשים של סאנדיסק שהם זולים משמעותית אך לא נופלים בביצועים ויכולות מהיקרים מהם... אז תודה מראש על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בלי להתנצל ב) במידת הצור…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
זה המפרט החזק ביותר מבין המפרטים המופיעים בקטגוריה לעבודה משרדית. השאלה היא - האם הוא מספיק מעל ומעבר לצורך של מתכנת , בשפה כבדה כמו JAVA עם כל הפונקציונאליות שלה?
-
- 15 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני משדרג את המחשב ואשמח לחוות דעת: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כותרי AAA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 25 אינץ' (בתהליכי קנייה) רזולוציה של 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
מכיבן שמאק עולה הרבה כסף, חשבתי לקנות את המחשב הבא שלי במפרט של מאק טוב ולחסוך כסף + את הגישה לווינדואוס למקרה שאני אסתבך... המטרה שלי היא להתקין OS/X בפחות חיפושים אחר DRIVERS ואם אפשרי אז בכלל בלי. אודה לתשובות, מוש. 8)
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי להתעניין במחשבים ניידים אז אני חוקר קצת ובודק מה כדאי אז רציתי שתעזרו לי ותמליצו לי על מחשבים בתקציב של עד 6000 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
אתחיל בכמה מילים, עזבתי את המחשב לטובת xbox ואח"כ פלייסטיישן, כי תמיד מחשב החזיק לי בערך 3 שנים עד שכבר לא ממש היה מה לשחק בו בלי להוריד הגדרות למינימום. בכל זאת, יש געגועים לשחק במחשב, בעיקר shooters ובעיקר אני רוצה לשחק PUBG שההבדל בין לשחק במחשב לבין בקונסולה כולם יודעים... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פה קצת קשה לי לקבוע תקציב מדוייק. חושב על 3,500 בערך רק על המחשב, אבל רוצה משהו שיחזיק לפחות לכמה שנים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר PUBG אבל אולי בעתיד גם אחרים כמו GTA ודומיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. חדש כאן חבר המליץ לי על הפורום.. אני זקוק שמישהו יבנה לי מפרט למחשב לפי הפרטים שאני יתן למטה, תקציב לא ממש חשוב רק לא להגזיר טווח מחירים לא לדפוק לי 6000.. נגיד 4000 אז ככה אני זקוק למחשב בשביל הכל בעצם.. לשחק קצת (לא רציני בכלל) אבל עדיין שהכרטיס יחזיק לי לא איזה אחד מעפן שמשחקים של היום לא עובדים בו (ואני רוצה גם לחבר אותו לטלוויזיה).. אם לעצב פטושופ פלאש אול יעוד תוכנות זה חשוב עניין המעבד והזכרון.. ולהורדות.. אז שהמעבד יהיה נגיד 3.2 כפול ליבה או 3.6-8 אני לא יודע לא ממש מבין משו סבבה שיחזיק זמן ויהיה מהיר טוב.. זיכרון 1000 אולי אפילו 1500 אני לא יודע שמעתי שDDR טוב.. כרטיס מסך אמרתי כבר מה אני צריך.. לוח אם לא מבין, ועוד כמה לא מבין. יציאות USB שיהיו 6-8. צורב …
-
- 18 תגובות
- 987 צפיות
-
-
דרושה המלצה למחשב נייד מתוצרת לנובו בלבד (בבקשה לא להציע חברות אחרות). גדול מסך 15.6 לשימושי אינטרנט. תקציב בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אז ויתרתי על הרעיון לקנות מחשב MSI באייבורי ועוד על כמה רעיונות שהיו לי (כמו לשחק משחקים על הנייד). הדרישות הסופיות: מעבד 7200 (אפשר גם יותר) 2 ג'יגה זיכרון 3 שנים אחראיות 120 ג'יגה הארד וכרטיס מסך בסיסי. כל זה - עד 6000. תודה רבה שימושים כמובן כתיבת עבודות, אינטרנט, תיכנות.
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום יש איזה אתר בחו"ל שמוכר מחשב נייד זה הדגם- Alienware-m17 אני מיתכוון לקנות רציתי עצה בנוגע המפרט המחשב עצמו מחירו 1400$ רציתי חוות דעת מיקצועית של אנשים כאן מה אתם אומרים על המחיר ועל המיפרט ... זה נישמע הגיוני מפרט כזה במחיר כזה באץ לא מגיעים למפרט מטורף כזה אלה אם תשלם כפול מחיר מימה שנותנים כאן! אשמח לחוות דעת יש קישור לאתר : http://www.technolog.co.il/2008/11/04/1353 עיברית אתר הבית- http://www.alienware.com/products/m17-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-M17&SubCode=SKU-DEFAULT
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד, שאמור להחליף את המחשב השולחני שלי. אינני משחק משחקי מחשב לרוב, ואינני רואה עצמי כגיימר. ואולם, חשוב לי שיהיה למחשב מעבד חזק ובעל ביצועים מהירים. בנוסף למחשב חזק ואיכותי, אני מצפה ואשמח שיהיה מובנה במחשב: צורב, מצלמת וידאו, אפשרות לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ואם אפשר גם BlueThooth. התקציב שלי גמיש מאוד. אני מגדיר כרגע תקציב של 5000 - 7000 שקל אבל אם יהיו הפתעות שיצטרכו את פריצת מסגרת התקציב אעמוד בהם. תודה מראש לכל העוזרים והממליצים!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי(ימוקם בספריה ויעמוד לרשות המבקרים) בפחות מאלף שקל(הגבלה קשיחה, אי אפשר לחרוג בשקל).אם זה רלוונטי אני הולך לקנות שני מחשבים כאלו(כל אחד באלף שקלים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג בכלל, גם לא בשקל(בירוקרטיה ונהלים של הארגון). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד להריץ חלונות 7, אופיס, גלישה ברשת וזהו בעקרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש תדיר אך ללא ייעוד מיוחד(סוג של מחש…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-