ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי, טוב בגדול הציעו לי פה מפרט מחשב רק בגלל עידכון הפורום קצת בעיה למצוא אותו כרגע. בכל מקרה הנה הצעה שקיבלתי עם שינויים: מה דעתכם? בגדול זה מחשב רב תכליתי כולל משחקים ומידי פעם פוטושופ וזה מחובר למסך 2312HM של דל זה המפרט המקורי שנבנה לי פה. יש שינויים במערכת כי במקום שאני קונה לא מתעסקים עם כל היבואנים מה דעתכם עדיף?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחפש מחשב נייד לא משנה איזה חברה (ופחות או יותר אין לי מגבלה בתקציב) אני צריך שיהיה לו מעבד טוב זיכרון RAM יחסית גדול והכי חשוב אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת GIGA LAN של INTEL (יש לציין שאני צריך רק של INTEL ורק ג'יגהלן לא משהו אחר)\ תודה למי שיעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואשמח להמלצה למחשב שישמש אותי במהלך התואר. * מטרות המחשב? לימודים(תכנות, קריאת מסמכים, כתיבת עבודות), צפיה בתכני HD , גיימינג(במידה ויכנס בתקציב, בעיקר guild wars2) * גודל המסך? 13-14" * משקל רצוי? עד 2ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיספיק לשימוש יומיומי אני מניח שסביב ה5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. ניתן לחרוג לתקציב של עד 4000, מעדיף לקנות…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב של DELL דגם INSPIRON N5040 והסוללה שלו לא נטענת אז אני רוצה לקנות סוללה חדשה (מקורית) הבנתי שיש לי סוללת 6 תאים האם יש סוללה יותר טובה שתתאים למחשב שלי? ומאיפה הכי כדאי וזול לקנות אותה? (אשמח אם תשימו לי לינק) תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב למשחקים, ואני רוצה לקנות אחד בתקציב של 4K. בקשות מיוחדות: *ללא מסך ורמקולים, אבל עם מקלדת ועכבר. *אני צריך להכניס בתוך התקציב גם ראוטר אלחוטי שתומך בVPN (יש עדיין כאלה שלא תומכים בכלל? אני זוכר רק שבימים הראשונים של הADSL היו כאלה...) וכולל גם 4 פורטים של רשת חוטית כי יש לי פריסה חלקית של רשת חוטית בבית. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להרכיב מחשב מהתקציב הנ"ל, המחשב מיועד למשחקים ועבודה (לא מתוכנן OC). אין צורך בזיכרון, מפני שהוא כבר נקנה לפני מספר שבועות, הציוד ההקפי היחיד שאני קונה הינו רמקולים. הנה המפרט שהרכבתי מ SKYPC, השמח לשמוע את דעתכם: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ₪1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ABIT AB9 QUAD GT ₪651 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AB9QGT כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ₪412 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200JS כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ₪2036 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ₪177 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק Enermax Chakra EC…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 4000 ש"ח. שימושים: צפייה בסרטי HD ועריכת סרטי HD. אין צורך בדיסק קשיח או במערכת הפעלה וגם לא מתוכנן OC. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון אני מעוניין להריץ OC למערכת הזאת במיוחד למעבד להגיע איתו למשהו כמו 4.0GHZ ובעתיד לעשות לכרטיס מסך OC יותר משמעותי . למפרט הזה יתחבר מסך 26 SAMSUNG T260HD . האם משחקים ירוצו לי טוב על הכרטיס מסך הנ"ל בלי שום בעיות כל שהן ? ירוץ על רזולוציה כזאת ענקית ועל משחקים הכי כבדים שיש כיום ויריץ אותם באופן מעולה ? תנו חוות דעת =] הצעות לשיפור יתקבלו בברכה . עריכה : ממה שהבנתי ושמעתי לא כדאי להתעסק עם לוחות של DFI יש לוחות אחרים שאתם ממליצים לי שמתאימים לדרישות שלי ? מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1512 לוח אם: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1202 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDD…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לשימושי אופיס וכדומה, אינטרנט, צריבה\צפייה\נגינת סרטים ומוסיקה, משחקים כגון SIMS-2. חייב להיות שקט, ורצוי קטן ככל האפשר. כמו כן, שיהיה ניתן לשידרוג, למשל ע"י הוספת זיכרון שייקנה בחו"ל. האם קיים כזה דבר ב-5000 ש"ח? תודה :
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תכני HD ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תכני HD ועבודה משרדית תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא ידוע ....המחשב יחובר באופן קבוע ל LCD ולמקרן בצפיה בסרטים מידי פעם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? זה רלוונטי .? ....בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לנובו לא מוכנים לשלוח לי T410 דרך mustop, ואין מצב אחרי שראיתי את המחירים בחו"ל, שאשלם משהו דומה בארץ על מוצר נחות יותר משמעותית, לכן מחפש נייד קל משקל לצרכים בסיסיים. מסך מבריק הוא סיוט בסביבה מוארת, לכן מחפש מסך מט, בעל רזולוציה לא נמוכה מ-1280*800 (או משהו דומה). כמו כן, שיהיה קל משקל (עד 2KG), עם זמן סוללה בינוני+, 4GB, ומעבד חזק יותר מ-ATOM יהווה יתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נ.ב. - זה לא בשבילי. לכן דרושה לי האפשרות להרכיב שם מפרט דרך אתר שלהם. המפגש בין הלקוח למפרט יתקים בחנות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותוכנות שרטוט * גודל המסך? 13.3 - 14 * משקל רצוי? 1.5-2 עדיף. אם אין אפשרות אפשר עד 2.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש אפשרות ל8 תאים לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi usb3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell, asus לא פוסל אפשרויות בגדול המחשב מיועד לשימוש סטודנטיאלי בסיסי. אני לא משחק בכלל אבל צריך כרטיס מסך סביר (hd 4000 או דומים ) חשוב חשוב חשוב …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם ודיבור עם ההורים הועלתה אפשרות של קניית מעבד בנוסף לל"א, וכ. מסך שגם ככה הייתי צריך להחליף, עכשיו אני צריך מפרט חלקי ב2500 הכולל מעבד, ל"א וכ. מסך. אני צריך ל"א שיהיה תואם ATA. אם אפשר הצעות גם של אינטל וגם של AMD, המחשב מיועד למשחקים, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הינה משו שחשבתי עליו... מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE מחיר : 1070ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS : P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 מחיר : 690ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos מחיר : 265ש"ח (אני לא צריך עוד אחד יש לי כבר) כרטיסי מסך? GIGABYTE : 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר : 1230ש"ח סה"כ : 3255 המחשב בעיקר למשחקים כבדים ו FPS אני רוצה שישרת אותי לכמה שנים טובות ויעלה משחקים מתקדמים בעתיד הבקשה שלי היא אם יש שיפורים/תוספות שחשבתם עליהם אז בבקשה תשתפו אותי... אה כן עוד ועוד דבר ... אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אין לי מושג מה בקשר ל: מאווררים,מארזים,ספקי כח וכו' אז אם צריך תוסיפו וכמ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: AMD 64 3700 San Diego לוח אם- ASUS A8N-E זיכרון: Twinmos DDR 400 MHz CL 2.5 - 2 GB כרטיס מסך: LeadTek WinFast PX 7800GT 256MB 256BIT PCI-E,VIVO דיסק: Seagate SATA II 160 GB ספק: ENERMAX NoiseTaker 485W 1. האם יש צורך במעבד עם ליבה כפולה לדעתכם, באופן כללי לא רק קשור למשחקים. 2. איזה מארז מומלץ? 3. איזה כרטיס של ATI נמצא בליגה של 7800-6800 ומומלץ? 4. אפשר לחסוך קצת בזיכרון או במעבד?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. חבר ביקש ממני להכין לו מפרט בתקציב של 8300 ש"ח, מה דעתכם?.. יש הצעות לשיפור?.. רון.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה לאנטרנט ולתכנות(Visual Studio 2008) וגם קצת משחקים כמו Fifa 2009 ו- Pro חשבתי על שני הדגמים הנ"ל, יש הפרשים של מחיר בינהם ואני מבקש את עזרתכם, האם כדאי להוסיף את ה- 1000 ש"ח ולקנות את ה- Toshiba או שיספיק לי ה- DELL? בהנחה שיצא בעתיד זיכרון של 4GB בכרטיס אחד האם ניתן להרכיבו ל- DELL? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאבא שלי יש מחשב נייד מדגם: HP DV6-1330EJ מזה כמה שנים כבר. לאחרונה הבטרייה דועכת ודועכת, והיום הוצגה הודעת שגיאה ב WINDOWS שהסוללה כבר לא מתפקדת וחייבים להחליף. הסוללה היא סוללת 6 תאים. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות סוללה להחלפה, הסתכלתי ב KSP ו באג ולא מצאתי. כך שנראה שזה לא עניין של מה בכך וצריך חנות ייעודית. בנוסף מה עושים עם הסוללה המתה, איך ממחזרים אותה? אני גר ברמת השרון ומחפש חנות במרכז. הרצליה/תל אביב עדיפות. אם אין ברירה אפשר להתרחב קצת לאזור רשל"צ/כפר סבא/רעננה וכד' מחפש פתרון מהיר היום/מחר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט - לשימושים ביתיים צנועים (i3 4160 יספיק לדעתי). מבחינתי להסתפק במחשבים המומלצים מהמדור (בגלל זה לא מילאתי שאלון) - אבל אני צריך עזרה בשני עניינים: 1. פעם היו חנויות בצפון שיכולת להרכיב אצלן מפרט - TMS, NOA - כולן נעלמו. מישהו מכיר חנות מהצפון שתיתן 3 שנות אחריות כמו החנויות במרכז ומבחר סביר של דגמים? אין לי חשק ליסוע לתל אביב בשביל דיסק קשיח תקול או מאוורר שנתקע. 2. אני שוקל לטובת האמינות והשירות בבית הלקוח ללכת על מחשב מותג (לנובו, דל). מכירים חנות שאפשר לעשות קסטומיזציה של המחשבים האלה? למשל להוסיף זכרון / להגדיל כונן קשיח / להוסיף SSD תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לבד, לא הלך לי, אני לא מבין בזה. אמממ דברים עליהם אני שם דגש: 1. דיסק קשיח - 120GB. 2. כרטיס מסך - כרטיס מסך די טוב, עובד טוב עם משחקים סטייל doom 3 ו-Half life 2. לא ב29,000 ש"ח. 3. מסך - מסך "17, LCD. אמממ מסך טוב+, אני משחק במחשב. 4. זיכרונ\ות פנימיים - אם באמת משפיע בצורה ניכרת, 2 זכרונות פנימיים של 256MB. 5. לא אכפת לי בכלל ממארז, רק שיהיה שחור 6. עכבר - Microsoft Wheel Mouse Optical 7. מקלדת - Microsoft Multimedia Keyboard 8. אמממ אנ'רוצה צורב רגיל 52x24x52, לא צורב מהיר בטירוף, אמממ אם אפשר במסגרת התקציב שיהיה גם עם די.וי.די וצורב די.וי.די (???) אוקי, אין לי מושג לגבי לוח אם ומעבד, וכל השאר, רק לגבי המעבד, תתאימו לתקציב, שלא יהיה צולע. אממ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, ניתן לרכישה גם באילת ככה שבמידה והחנות נמצאת באילת אפשר גם ב 3000. (בונה על קיזוז מעמ). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס , אינטרנט וכו'). סטודנט למטרת לימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בבנית מפרט עד 4000 ש"ח שישמש לגלישה באינטרנט סרטים ואולי טיפה משחקים, חשבתי על המפרט הבא: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 795 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W 389.97 ¤ 1 389.97 ¤ 1 3657 CD-ROM Liteon x 52 95.02 ¤ 1 95.02 ¤ 2 6730 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX 890.03 ¤ 1 890.03 ¤ 3 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 54.99 ¤ 1 54.99 ¤ 4 7052 Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 350.00 ¤ 1 350 ¤ 5 7441 ABIT KN8 nForce 4 Socket 939 Motherboard 640.00 ¤ 1 640 ¤ 6 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 290.00 ¤ 1 290 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 7300 Sapphire Radeon X800GT…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! זו הפעם הראשונה שלי בפורום אז בעדינות בבקשה... אחריי מספר שנים שאימצתי את המחשב הישן הגיע הזמן להתחדש. השימושים העיקריים שלי כוללים oc עדינים: משרדיים, עריכות סרטים, קידודים, המרות ומשחקים בקושי אם בכלל לא. אני צריך עזרה בהתאמת כרטיס מסך זול ללא אופציות מיוחדות בין 300-500 ש"ח מתוך נאמנות פסיכולוגית לאסוס אני בחרתי במפרט הבא: amd 3200 s939 HD WD 160G sata2 8MB buffer 2* 512MB corsair cl2 asus a8n-sli premium ספק hec 425 watt מארז thermaltake va4000bws אני יודע שאני יכול למפרט הנתון להשתמש בציוד זול יותר אבל אני מאמין תמיד בהשקעה ראשונית מאסיבית על רכיבים חזקים וטובים כמו לוח זכרונות ומעבד סבבה שאותו אשדרג בעתיד אחרי משחקי oc קלים 1.חוץ מהמלצות על כרטיסי מסך …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר בבית. התקציב הוא 3000, אבל אפשר למתוח ל-3500. אשמח אם תוכלו לתת לי רעיונות למספר דגמים. מטרות המחשב? בעיקר מולטימדיה (סרטים), וגלישה. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6, אבל אפשר לשקול 14 אם יש הצעה טובה יותר (דגם טוב יותר, או מחיר אטרקטיבי יותר). עדיפות למסך מט (ראו התפלספות בהמשך). * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי שיהיה HDMI. * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא צריך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד: מעבד - אני חו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-