ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
1 . Dell inspiron 14z UltraBook מעבד U3537 i7 המעבד עובד על 2GHz וזכרון 8gb מסך 14 אינץ דיסק קשיח 500gb + 32ssd כרטיס מס מובנה של אינטל וכונן DVD אחריות בין לאומית של דל. 3,200 ש״ח 2. Latitude 6430U מעבד i7 U3687 2.1GHz turbo 2.6GHz דיסק קשיח 256GB SSD מסך 14 אינץ מט כרטיס מסך מובנה של אינטל זיכרון 8GB על 1600GHz צורב חיצוני של דל אחריות בין לאומית של דל לשלוש שנים. 4,500 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כחודש רכשתי 2 מחשבים ניידים . בהפעלה הראשונית שלהם המחשב הראשון החל להתקין ווינדואוס וכמו שהבנתי כך זה אמור להיות בהפעלה הראשונית . לעומת זאת במחשב השני הוינדואוס עלה ללא כל התקנה , כניראה שמישהו התקין כבר את הוינדואוס . אני , שאיני מבין גדול במחשבים לא הבנתי בהתחלה מה קרה וחשבתי שהכל בסדר , אך לאחר התייעצות עם חברים אמרו לי שהמחשב יכול להיות משומש והחנות דפקה אותי . התקשרתי לחנות ואמרו לי שחובת ההוכחה היא עליי מכיוון שעבר חודש . אני צריך את עזרתכם הדחופה בלהוכיח שהוינדואס הותקן לפני שרכשתי את המחשב , ושהמחשב משומש . תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אוקיי לאחר בחירת נייד lenovo e330 הגיע השלב של השוואת מחירים. ומצאתי שההבדל בין KSP לשנידר הוא 500 ש"ח עוד שבKSP יש 8 ג'יגה זיכרון שניידר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21332 KSP: http://ksp.co.il/?uin=18407 בדקתי ולא מצאתי,אותו דגם אותו מפרט אחריות לשנה מIBM ושניהם עם מערכת הפעלה יש דברים שרצוי לבדוק עם KSP לאמת אותם? כול זה לא נראה לי הגיוני עוד שבדקתי מזאפ 4000 ש"ח בערך הכי זוול אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה מפרט למחשב בתקציב של 4000 -4500 השימוש הנידרש ביותר הוא שימוש ביתי לגלישה רבה באיטרנט, לשמירה של שירים תמונות ומסמכים , הורדות , קצת משחקים לא כבדים וצפייה מועטה בסרטים וסדרות שאני מוריד אני רוצה שהמחשב יהיה זריז כי הוא פועל הרבה שעות ביום. בקשר למארז אני רוצה מארז שטוח כמו זה - http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&fldID=38&fldVal=HTPC&ShowSenon=1 תמליצו לי על אחד טוב תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן חברס, יש לי את המפרט הנל: ספק כוח 620 וואט. האם השדרוג ע"פ החומרה הזאת תתאים?: [h=1]Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11/8 זכרות כפול 2[/h] [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX970 Gaming 4GB GDDR5 כרטיס מסך[/h] [h=1]מארז מחשב Antec ISK600[/h]
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום צריך חוות דעת למפרט הבא - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 + שדרוג ל - SSD 240GB שדרוג הזיכרון ל - 16GB ושדרוג הספק המחשב מיועד לעבודות גרפיקה - ובעיקר לתוכנת MAYA יש משהו שהייתם משנים? ואני מתכווין לדברים קריטיים איך הכרטיס מסך מה שיש שם? ואיזה קרור הייתם שמים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
הי אני צריכה מחשב HTPC הבסיסי ביותר. מחיר מינימלי שיריץ תוכניות (עדיף גם 180p למרות שכרגע אני לא רואה כאלו) הישן שלי היה סתם מחשב ביתי בין 5 שהחליט למות הייתי לוקחת מה שכתוב במדור אבל זה לא מעודכן אני צריכה: מעבד לוח אם זכרונות כונן קשיח מארז (לא אכפת לי איך הוא יראה) ספק במחשב הישן יש לי כונן האופטי, wireless card, ומאוורר Zalman (למרות שזה נראה לי כבר חסר משמעות אבל אני אשמור למקרה שמשהו יתקלל) אני מניחה שאני יכולה להרכיב לבד (פעם ראשונה לכל דבר) אין צורך בשום דבר אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי , אני צריך המלצה למחשב All in one כולל מסך מגע (מינימום Core i3) כולל אפשרות התקנה על זרוע שתתן מענה לאדם מרותק למיטה ( דומה למערכות בבתי חולים) המחשב יריץ PhotoShop , ועריכת וידאו בסיסית . עדיפות ל SSD + מכני לאחסון מידע . גם מה הגודל מסך שניראה לכם מומלץ למערכת כזאת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך אותו שישמש אותי בעיקר לסרטים ומשחקים וגם לאינטרנט. האם אני יכול להשיג ב-3K מפרט יותר טוב ? אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. אלא רק ברכיבים שציינתי למטה. אוברקלוק יכול להיות שיהיה מתוכנן בעתיד. לוח אם Intel DP55WB מעבד Intel Core i5 750, 2.66Ghz, 8 Mb Cache, Quad core, Turbo Boost, LGA1156, Box מארז מחשב Compucase 6C28 קירור HEC 300AR-TF 300W 80MM FAN דיסק קשיח HITACHI Inspire 500GB 7200RPM SATA 16MB כרטיס מסך Gainward GeForce 9800GT 1024MB DDR3 כונן דיסקים LG SATA X20 SUPER MULTI DVD REWRITER זיכרון פנימי Kingston KVR1333D3N9/2G תודה וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, הסאונד של המחשב שלי לא עובד אחרי שינה ולפעמים גם אחרי ריסטראט. במנהל ההתקנים מופיע שבקרי הקול עובדים כשורה ומעודכנים. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקבל מפרט מחשב לצורכי אולפן מוזיקה מקצועי. התקציב שעומד לרשותי הוא 10K עם אפשרות של חריגה קטנה (1.5K-2.5K) במידת הצורך. המחשב מיועד בעיקר לעבודה על VST INSTRUMENTS & VST EFFECTS (פלאגינים כבדים של WAVES,NI,EWQL ועוד...), אך גם להקלטת שירה. כרטיס הקול שלי הוא (FOUCSRITE SAFFIRE 56 (FIREWIRE, והתוכנה איתה אני עובד היא CUBASE 5. מבחינת דיסקים קשיחים, אני מעונין ב 6 TB, כאשר החלוקה שלי היא כזו (כמובן שאם יש הצעת חלוקה אחרת שטובה יותר מבחינת ביצועים/כסף אשמח לשמוע) : * SSD 120GB עבור מערכת ההפעלה ותוכנת הCUBASE * 3 TB לVST (פלאגינים ואפקטים) * 3 TB לפרויקטים (קבצי אודיו וCUBASE) מבחינת זיכרון אני מעונין ב - 16GB, כמובן שהם צריכים להיות מהירים (בהתאם לתקציב כמוב…
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן שלחסוך זה טוב אבל אפשר להשקיע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות,משחקים,סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio,eclipse,VLC,WoW,SC2 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך CRT קטן לתכנות וטלוויזית LCD שאני מעוניין לחבר דרך HDMI * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמו שאמרתי SC2 ,WoW * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
* זה שרת יעודי * מעבד: Q9550 2.83ghz. שטח דיסק: 250GB. זיכרון: 8GB. רוחב פס: 10MB. צורך: הרצת שרתי משחק. מחיר חודשי: 550. האם השרת הנ"ל שווה את המחיר, ושרת שנחשב טוב? זה לא מפרט של מחשב, אבל לא מצאתי מקום לפרסם את זה אז אני מקווה שזה בסדר, אם לא, לא לנעול או משהו בבקשה אלא להעביר. לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש למשחקים ... חריגה - 300 שקל , או עם ממש חשוב יותר אז אפשר 400 ללא ציוד הקפי , רק אולי כונן DVD כי צורב לא ממש נחוץ פה ..... לא עושה OC וחייב שיהיה בו 8800GT
-
- 15 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט, הערות והצעות לשיפור אם יש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~ (עדיף לחרוג כמה שפחות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך לד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הייעוד הוא בעיקר למשחקים בנוסף אני לא אעשה אוברקלוק. מפרט 1 - יד שניה ללא אחריות החלקים פחות משנה בשימוש כל רכיב מגיע עם הקופסא שלו ב1900 ש"ח. מעבד i7 4790 box: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13123 לוח אם ASUS H97-PRO: https://www.asus.com/Motherboards/H97PRO/overview/ זכרונות 4X2 סה"כ 8 גיגה 1600MHZ: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12898 מפרט 2 - חלקים חדשים (יש אחריות) סה"כ 2555 ש"ח. מעבד Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 =1190: http://ksp.co.il/?uin=27936 לוח אם אני מתלבט בין שלושה: 724 = Asus H170 PRO GAMING LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP: http://ksp.co.…
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, ישנו שבר במחשב הנייד הזה - על המחשב לא הופעל לחץ ולא הושמו דברים כבדים מה שמוזר שרואים בליטה במחשב מן הפנים ולחוץ - האם יכול להיות חום או חומר כימי בתוך המסך אשר גרמו לכך? הבליטה היא לכיוון החוץ ולא פנימה... ועכשיו יש סדק כל טוב, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאות ספורים - רק אם יש באמת עניין. 2. מה שימושי המחשב? שימושים משרדיים, המטרה העיקרית שהמחשב ירוץ מהר גם בזמן עומס - ושחומר הגלם יהיה איכותי, שלא יתקלקל מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש. מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, מסך. מי שלא מבין בזה לא חייב לעזור בזה ויכול לעזור רק במפרט המחשב, ובכל אופן אין לי קנה מידה למחירי השוק של הפרטים הנ"ל - והם לא קשורים לתקציב של המחשב בהרכבה. אנא ציינו את מחיר הציוד ההיקפי בנפרד ומשם נתקדם. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי הבעיה אי כזו משום מה המחשב לא נדלק אני שומע את הזכרונות ואת הקשיח והספק עובדים וגם המנורות בלוח אם נדלקות אבל המאורר של המעבד לא וגם של הגשר וגם של הכרטיס מסך זה התחיל לפני כמה ימים המחשב היה קורס לאחר חמש דקות אז מרחתי משחה החשב אני לא יודע מה לעשות אולי זה הלוח נדפק ?? דבר נוסף שאח שלי חבר את המעבד לפני שנה עיקם שתי רגלים המפרט שלי מעבד פרסקוט 3.2 לוח איביט IS7 זכרונות ADATA 256*2 כרטיסך מסך 6800 GT אז השאלה שלי כזו מה אתם ממלצים לי לקנות מחשב חדש ?? לוח מעבד וכרטיס מסך בשאר החלקים אני יקח מחשב הישן דבר נוסף יש לוח אם שיש בו שתי חרצים אחד AGP והשני אקספס? בכול מקרה אני חושב שאני יקח את המחשב למעבדה ונראה מה אם אומרים
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד, יש לי תקציב של 2000 שח בערך. קיבלתי הצעה כזאת: מחשב IBM THINKPAD דגם X-20. פנטיום 3, 600 מגהרץ. גודל תת מחברת (ככה הבנתי שקוראים לזה- זה מאוד קטן). 384 מ"ב זיכרון פנימי. 20 GB בדיסק הקשיח. מגיע עם צורב חיצוני ותיק נשיאה. הוא רצה 2,000 שקל בשביל המחשב הזה האם זה משתלם או שיש לכם איזה הצעה יותר טובה לטווח התקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1200 ¤ 1 MSI K8N Neo 900 ¤ 1 CORSAIR DDR VS 512MB 3200 400MHZ 740 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 450 ¤ 1 ALBATRON 6800 GT 256MB 2600 ¤ 1 DVD TOSHIBA X16X48 190 ¤ 1 LITEON 52X32X52 OEM+SW 215 ¤ 1 TEAC 60 ¤ 1 RAIDMAX Scorpio 868 Silver 535 ¤ 1 Thermaltake - Butterfly Silent Purepower 480WATT - Active PFC 530 ¤ 1 ALTEC LANSING ATP3 460 ¤ 1 Thermaltake Xcontroller - 5.25" Drive Kit 126 ¤ 1 מחיר:7606 המפרט הזה שווה?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
The Thread is moved to the forum it belongs to. This forum is meant for recommending complete systems, not board and cpu only, as stated in the Forum Rules . [iurl=http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לאחר כמה שאלות כאן בפורום, ואחרי שקצת נסגרתי על הכיוון של איזה סוג מחשב אני צריך- אבקש את חוות דעתכם המלומדת בהשוואה בין שני המחשבים הללו: Asus X59SL P7350 מעבד:Intel® Core2 Duo Processor P7350,2.0GHz 1066MHz מערכת הפעלה: Genuine Windows® Vista Home Premium ערכת שבבים: SiS 671DX chipset זיכרון ראשי: 3GB - DDR2 800MHz SDRAM מסך : 15.4WXGA- (1280x800) LCD Color Shine(glare-type) LCD הרד דיסק: 250GB 5400 RPM SATA כרטיס מסך : ATI HD3470+256mb צורב : DVD Super Multi Double Layer קורא כרטיסים: SD/MMC/MS/MS PRO תקשורת אלחוטית: Integrated 802.11b/g,a/b/gBuilt-in Bluetooth V2.0+EDR אודיו : Built-in Intel® High Definition Audio compliant audio chip, Built-in speaker and microphon…
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי. יש לי כרגע hd 4890 ואני מעוניין לשדרג לכרטיס חדש בסביבות 800-900 שקלים. הכרטיס מיועד לגיימינג. איזה כרטיס הכי טוב בקטגוריית מחיר זו? חשבתי על r9 270 או r9 280 מיד שנייה. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קניית מחשב נייד לעבודה נוח סרטים זול מהיר וקנייה במקום לא בהזמנה . צריך גם מפרט טכני וגם חנות ומחיר ושיטות של קניה בהנחה עם זה דרך כל מיני קופונים חבר הסתדרות המורים או משה.ו העיקר זה מפרט המחשב.!
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-