עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nadav2517,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K - ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? משחקים: Counter Strike Global Offensive, Battlefield 4, call of duty ובסגנון! 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 3, פחות רלוונטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד! 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור - רמת גן - גבעתיים (גם ת"א) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבוע הקרוב. 10. האם יש בקשות מ…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by cptariel,

שלום, אני לא כול כך מבין בניידים ואני צריך עזרה, הנה הפרטים * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD (אין משחקים) * גודל המסך ? 15.4 (לא יודע מה זה מט או מבריק, שמעתי שאומרים פה שעדיף מט אז שיהיה מט) * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? אין דרישות מיוחדות , שיהיה 500GB+ * כונן אופטי ? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחב…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  3. הי, לקראת השקעה לסלון החדש במחשב HTPC שיחובר למסך LED ומערכת קולנוע ביתית טובה, יעוד המחשב יהיה לסרטים, הקלטות (מהכבלים בעיקר), משחקים, ומוזיקה. התקציב הוא גבוה - בערך 10K בעיקר בגלל מטרת הגימינג שם אין פשרות . המפרט שחשבתי עליו כאן למטה, אשמח לכל עצה או טיפ מכם: Case - Thermaltake DH101 MotherBoard - Asus P8Z68-V/GEN3 CPU - Intel 2500K HD SSD - OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III HD - 2TB Western Digital SATA III Black Edition Sound Card - Asus Xense HD 1.3 Blue Ray Drive - Asus BC-12B1LT Silent CPU Cooler - ‏Scythe Ninja 3 Memory - 8GB 2x4 G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 Power Supply - Seasonic X-760 Gold Graphic Card GTX 580 תודה!

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  4. שלום. זקוק להמלצה לגיימינג שכוללת, מארז וכל רכיביו, רמקולים איכותיים, וסט מקלדת ועכבר איכותיים. כל זה יתחבר למסך DELL U2410 אני זקוק למפרט הכי טוב שאפשר לבנות. התקציב עד 10K מקסימום כולל הכל. המחשב יעבוד לרוב על משחקים ותוכנות... ביקשתי בעבר מפרט אך לשמחתי התקציב עלה.

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  5. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש, לצרכי גלישה ומשחקים לא הכי חדשים (לא קרייסיס ו COD4 , יותר לכיוון HL2 ו Couter Strike) אבל שיתן לי כמה שיותר כוח גרפי למשחקים עדיתיים בעקבות תגובות פה בפורום והמדריכים המומלצים הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לתגובות הארות והערות: ‏Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore שח 350 GA-‏MA78GM-S2H - שח 450 OCZ DDR2 2x1G 800Mhz Cl 5-5-5-15 Sp Ops - שח 235 WD1600JS 160GB SATA II - שח 200 LG ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA שח 120 Hec 6A19B Black + Hec 400TRT 400W שח 402 Glacialtech Igloo 7310 AM AM2 Cooler - שח 65 כרטיס מסך (עדיין מתלבט) Club3D - ‏HD 3650 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI שח 413 Club3D - ‏HD 2600 XT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI שח 423 סהכ: ~2…

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  6. היי, השאלה בכותרת. אני מעוניין במחשב מיני לחיבור לטלוויזית LED של פיליפס 46''. אני ארצה להריץ ממנו סרטי FHD, השאלה אם מחשב כזה יעמוד בזה? חשבתי או על האקסטרימר הזה או על ה-ZOTAC הזה מה דעתכם? יש אפשרויות אחרות/טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by topgun,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ביתית (אינטרנט, קצת אופיס, P2P וכו'). כרגע המחשב שעונה על הצרכים האלה הוא P2 233, 64M SDRAM, HDD 4G. אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: -מעבד -לוח אם (אפשרי עם כ. מסך וקול onboard; לפחות 2 חיבורי USB 2.0) -זיכרון -הארדיסק -מקלדת -עכבר (אופטי, חוטי) -מארז+ספק תואם (ג'נרי) פרטים נוספים: אין צורך בהרכבה; אחריות (החלפה). על המחשב להריץ WIN XP, יישומי אינטרנט ואופיס וכו' (ר' למעלה) באופן חלק, ומשחקים "פשוטים" (לא DOOM 3 או FC...). מחיר: כמה שיותר נמוך יותר טוב... כמה שיותר קרוב ל-1000... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by ortalm,

איך המחשב HP Pavilion 11-n001ej האם מומלץ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by nnfyrbsnss,

היי, אני צריך מפרט למשחקים ברזו' של 1280X1024 עד 2300 ללא צורב DVD אני צריך דגש על DDR2 בגלל שיש לי כרגע 2GB של RAM DDR2 ואני רוצה להשתמש בהם ולהוסיף עוד 2GB. הרכבתי את המפרט הבא ואני אשמח להצעות לשיפור: מעבד AMD Athlon II X3 440 Box ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX440WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 ₪295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950760 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪263 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 512MB DDR5 PCIe ₪601 כ…

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by MASTERpiece,

היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 - 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים החדשים שיצאו בשנתיים הקרובות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by Grayswandir,

היי, מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג- תקציב 7500, כולל הכל מה דעתכם על הכיוון הנל? אשנח להמלצות, הסברים וכו https://www.yahavpc.co.il/build?id=LH9AN23HA9RYJU יהבמחשבים. בע_מ - בניית מחשב.pdf

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  12. אני רוצה לקנות את DV5T עם ה-T9400 וה 9600M GT מחו"ל . האחריות היא רק לשנה ואין תמיכה במעבדות HP בארץ ולכן ישלחו את זה לחו"ל על חשבוני . יש לי כמה שאלות כדי להתיר את הספיקות . האם בעתיד הקרוב יגיעו לארץ מחשבים חדשים כך שHP תתמוך בדגם זה ? האם אפשר להסתפק באחריות הזאת? (אני לא מבין בתקלות במחשבים ניידים , אני לא יודע כמה עולים התיקונים בדרך כלל ומה התכיפות של הבעיות ) אם מישהו יודע מניסיון כמה עולות השליחות האלו לחו"ל ? אחריות של מחשבים ניידים זה הכרחי ? משתלם? כדאי? תודה מראש , דוד .

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by dj_horse,

שלום, יש לי מחשב חדש של טושיבה לאחר הפעלה ראשונית של המחשב וכל הסידורים, התקנתי בו משחק בשם driver-sf. באחת מהפעמים שהפעלתי אותו, המסך התחיל להתעווט והנוצרו בו מן הקפאות כאלה בתמונה עוד לפני שהמשחק עלה. אין לי תמונה של זה כי לא היה ניתן לצלם את זה. הבעיה דומה לזה שהמחשב נתקע רק שנוצרים עיווטים בתמונה, אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון. בכל מקרה הבעיה קרתה פעם אחת, ולאחר הפעלת המשחק עד כה לא קרה שום דבר כזה. מה שעשיתי סך הכל לפני זה להתקין ישר דרייבר של הכרטיס מסך. זה די תסכל אותי כי המחשב חדש, ולא מזמן החזרתי את הקודם בגלל תקלה אחרת. מקווה שתוכלו למצוא לי פתרון. תודה.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  14. אהלן, הרכבתי ב-TMS מפרט למחשב רב-תכליתי - עם קצת גיימינג. אני צריך עזרה בנוגע לספק ולקירור מעבד - לא יודע איזה פריטים כדאי לבחור. חוץ מזה אשמח להערות נוספות :-) תודה רבה! גלב. _______________________________________________________________ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Fractal Design Core 2300 Black כמות: 1 - מחיר: ₪307 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרט…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  15. שלום, זקוק לחוות דעתכם המיקצועית לגבי 4 מפרטי מחשב שבניתי בחנויות שונות. שימושים עיקריים של המחשב יהיו משחקים בהגדרות גבוהות + הרצת מכונות וירטואליות לצורך לימודים. התקציב המקסימאלי הוא 4,000 ש"ח +/- 100 ש"ח. יש לי מסך 22'' של mag רזולוציה מקסימאלית 1680/1050. אין צורך ב- OC, אין צורך בציוד הקפי. מספר שאלות לי אליכם: 1. מבחינת הזיכרון – מה יותר כדאי, שני Single Stick של 2 גיגה או KIT של 4 גיגה ? מה ההבדל בינהם ? 2. כרטיס מסך – 4850 עם OC מהמפעל או 4870 או 5750 ? מה ההבדל בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים? 3. ספק כח – HEC + WIN 550 או HEC 500 או Seasonic 500 ? מה ההבדל בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים? 4. קירור מעבד –Cooler Master Hyper TX 3 או SCYTHE BIG SHURIKEN או Thermal…

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by THISISME,

שלום, קניתי HP PROBOOK 4530S והתקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית. לא קיבלתי עם המחשב שום דיסק של דרייברים, אז נכנסתי לאתר HP להורדת הדרייברים והגעתי לדף הזה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5060882&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swEnvOID=4053&taskId=135&swLang=20#top ויש שם פשוט מיליון דרייברים ואין לי מושג מה להוריד ומה לא.. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by kola,

שלום, עקב קניית חומרה חדשה ואי התאמתה למחשב הנוכחי שלי ייתכן ואאלץ למכור את המחשב שלי אשמח לדעת מה השווי שלו ראוי לציין שהוא משרת אותי נאמנה ועובד מצויין וחלק אבל בגלל התוכנות החדשות של אדובי המחשב לא סוחב כמו שהייתי רוצה עם ה-SSD שלא נתמך... מפרט מעבד:AMD Phenom II 920 לוח אם: Asus M3N78-EMH HDMI זכרונות: 4X2GB 666MHZ דיסקים קשיחים:WD GREEN 2000gb + Hitachi 500gb X2 קירור: ZALMAN מאוררים למארז: 4 מאווררים 120MM מארז: CoolerMaster - CM 690 ספק: hec 500-td מחשב שמור בקנאות אחת ל4-6 שבועות ניקוי יסודי מאבק + אחת לשנה משחה טרמית למעבד תודה מראש

18. Started by msean,

תקציב סביבות 2800 מאילת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות, רצוי שיריץ משחקים, פיפא 2016, אולי כמה כבדים אם יוכל * גודל המסך? 14 " , אולי עדיף לוותר על המסך שבו רואים את ההשתקפות שלי, לא יודע כמה זה מפריע בכללי לא ראיתי בפועל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח שסוללה איכותית תהיה חלק מהשיקול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא חושב שאעמיס יותר מכמה סרטים וסדרות במקביל אז עדיף איכות על קיבולת * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  19. Started by nab,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מס' מכונות וירטואליות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware כבד, Visual Studio כבד, Eclipse כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V וכל שאר החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו באזור ה1500-1800 ש"ח אשמח לשמוע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג. אם יש משהו בהבדל ממש זניח אפשר לציין אותו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה/סאונד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בעיקר ב- Reaper ו Ableton Live, לא מתפרנס מזה, אבל מקדיש הרבה זמן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1, לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by emperor,

שלום! אני מעוניין לקנות בחודש+- הקרוב מחשב חדש למשחקים. כמובן שאבחר באמד אבל אני מעוניין לקבל מפרטים בסכום שצויין. תודה.

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by NEO...,

שלום לכולם התחלתי להתעניין במחשבים ניידים אז אני חוקר קצת ובודק מה כדאי אז רציתי שתעזרו לי ותמליצו לי על מחשבים בתקציב של עד 6000 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by nir990,

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4460 3.2Ghz - IR10 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 380 DUAL-X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 …

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  24. המחשב הנייד של אבא שלי התקלקל ולא משנה כמה פירמוטים יש בעיות והוא חייב מחשב כי זאת העבודה שלו.. אז אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד שהשימושים שלו הם רק קריאת אימיילים, גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה.. ושיוכל להעמיס עליו, אבא שלי בדר"כ פותח הרבה חלונות בו זמנית.. ושיחזיק הרבה.. התקציב הוא כמו בכותרת עד 7000 ש"ח כולל אחריות של 3 שנים, מחנות אמינה ושנותנת שירות טוב.. לא צריך הרבה ג'יגה בייטים, מספיק 40 ג'יגה.. זיכרון- או 512 MB או 1 GB

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  25. Started by yuval danon,

אני מתלבט אם לקנות מחשב עם core i5 או עם core i7, לשימושים כמו של gta Minecraft וטנקי אונליין ואפילו משחקים מסיבים, במחשב יש כרטיס מסך nvidia gtx 820. תודה לכל העונים!!!!!

• 2 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.