עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by azalin,

שלום לכולם אני זקוק לעצתכם בקשר לשידרוג שאני הולך לבצע למחשב שלי זה המפרט הנוכחי: AMD Athlon 2500 ABIT NF-7 MEM - 512 (2X 256) TWINMOS - HD - 120G Maxtor 7200/133 ATAדיסק מעפן לגמרי בעיקר בגלל שהוא מייצר רעש של טרקטור כשהוא עובד DVD-RW Pioneer A09 Nvidia - GForce 4 Ti 4200 - כרטיס מסך מעולה (למרות שהוא קצת ישן) אבל לפי דעתי הגיע זמנו להשתדרג אני יודע ש"יחסית" המכונה הנוכחית לא רעה אבל אני רוצה לשדרג בעיקר בגלל שתי סיבות 1. אני צריך לבצע מספר בדיקות די קריטיות על מערכת Server 2003 64bit Edition של מיקרוסופט וכפי שכולכם מבינים אני זקוק למעבד 64bit שכרגע לא נמצא במינין החומרה של המכונה שלי. 2. אני צריך שהלוח יתמוך בעבודה עם כמות גדולה (ואני מתכוון מאד גדול…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הי לכולם. אני קונה מחשב חזק למשחקים. אין לי הגבלת תקציב אבל אני גם לא רוצה לשרוף כסף על רכיבים שלא יתנו לי תמורה מספקת. זה המפרט שאני שוקל, למרות שאני לא ממש מבין גדול, בעיקר אני מתלבט לגבי המסך והזכרונות. לגבי כרטיס מסך לא בא לי לקחת SLI או CROSS-FIRE . זה נראה לי פתח לבעיות של תאימות ויציבות... אשמח אם תעזרו לי לבחור: מעבד - Intel Core i7 2600k קירור - Scythe Ninja 3 CPU Cooler זכרונות - ?? כמה זכרון צריך למחשב משחקים חזק (אבל בלי multi tasking יוצא דופן) ואיזה CL? SSD - דגם OCZ Vertex 2 2.5" 80GB SATA II MLC דיסק קשיח - WD Caviar Black 1TB 7200 RPM 64MB' SATA III כרטיס מסך - ASUS GTX580 1536M PCI-E מארז - CoolerMaster CM690 II ATX case ספק - ?? בחרתי SeaS…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by rotman,

שלום רב , אני מחפש מפרט למחשב לשימושים כלליים , אין צורך בכרטיס מסך חזק . יותר חשוב שזה יהיה מעבד שיחזיק לכמה שנים , הרבה זכרון ונפח אחסון לא קטן. וכמו שמצוין בכותרת התקציב הוא ללא מסך. אם אפשר אז שיהיה מפרט מחנות באיזור חיפה. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כשהוא מחובר עובד רגיל ומצויין אבל כשלא , הוודיאו מתנגן בקרטועים כזה.. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, המחשב ישמש אותי לבית הספר לכתיבה בשיעורים ולהרצת סרטי HD [יחובר ל-LCD] בבית. התקציב הוא 4K הוא כמו שציינתי, רציתי לדעת מה הם החנויות המומלצות באיזור ראשון לציון לקניית מחשבים ניידים והייתי רוצה לקבל דגמים מומלצים לתקציב הנ"ל, עוד פרמטר חשוב הוא קליטת אינטרנט טובה מכיוון שאני מתכוון מכל מקום בבית [בית בסדר גודל של 160מ"ר] להתחבר לראוטר האלחוטי שנמצא בחדר של אחי, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by muskito,

שלום רב, אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט של מחשב באתר של חברת למיר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3986 למעשה, יש לו כמה דברים שלא מעניינים אותי אבל בשביל כמה מאות שקלים בודדים שאני אוריד אותם וארוויח, לא שווה לי להתעסק עם זה (לדעתי) - מדובר ב- DVD, מקלדת, עכבר ואולי את הזיכרון להוריד מ- 2GB ל- 1GB. ודבר נוסף - במידה ולמישהו יש מפרט זהה/דומה במחיר טוב יותר, אשמח לקבל הפנייה למקום ממנו כדאי לרכוש, אני ממוקם באיזור חדרה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני צריך אותו שישמש אותי בעיקר לסרטים ומשחקים וגם לאינטרנט. האם אני יכול להשיג ב-3K מפרט יותר טוב ? אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. אלא רק ברכיבים שציינתי למטה. אוברקלוק יכול להיות שיהיה מתוכנן בעתיד. לוח אם Intel DP55WB מעבד Intel Core i5 750, 2.66Ghz, 8 Mb Cache, Quad core, Turbo Boost, LGA1156, Box מארז מחשב Compucase 6C28 קירור HEC 300AR-TF 300W 80MM FAN דיסק קשיח HITACHI Inspire 500GB 7200RPM SATA 16MB כרטיס מסך Gainward GeForce 9800GT 1024MB DDR3 כונן דיסקים LG SATA X20 SUPER MULTI DVD REWRITER זיכרון פנימי Kingston KVR1333D3N9/2G תודה וחג שמח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. חיברתי את הנייד החדש למסך חיצוני בHDMI עם מתאם וכשאני סוגר את המסך של הנייד גם החיצוני מתכבה. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. אז ככה הלכתי לאייבורי עם המפרט הזה: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU לאחר דיבורים איתו הוא החליט על המפרט הזה: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: MSI P6N SLI V2 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sagioto,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל אני סטודנט ומשתמש בלפטופ 12" טאבלט במקום קלסרים... קיבלתי איתו sleeve וכל פעם אני צריך להכניס לsleeve ואותו להכניס לתוך התיק הרגיל... קיצר מעט מסורבל, במיוחד בהפסקות וכאלה, אני מחפש מכם המלצה לאתר/חנות שמוכר תיקים מגניבים שאני יוכל פשוט לשים את הלפטופ, ולא לדאוג לו, וגם שיראה מגניב ולא משעמם, תודה,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכל החברים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 במידה וזה באמת משדרג את המחשב למחוזות חדשים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ברמת הלמידה, אולי בעתיד ישמש אותי קצת מעבר. עריכה גרפית ברמה בסיסית ויותר כתחביב. משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).AVID – תדיר לא פרנסה. פוטושופ – תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FPS למיניהם, WITCHER 2, DEUS EX החדש ובתקווה שיריץ משחקים עתידים ברמה טו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by QQQ,

תגידו אם זה מפרט טוב: אני יודע שזה אינטל אבל אני מעדיף אינטל מעבד: P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוח אם: ASUS P5S800-MX S775, VGA, SATA, Lan כרטיסי מסך: Powercolor X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E פלופי: ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כונן: ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Philips 16x48 המחשב הזה יכול להפעיל משחקים בצורה חלקה וטובה? זה מחשב טוב? כי אני חושב שעדיף לי להוסיף עוד כסף בשביל מחשב טוב יותר שיחזיק יותר זמן ויהיה יותר חזק...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by HaimBi,

Lenovo S500: 15.6" / I5-3337U / 4GB / 24GB SSD + 500GB SATA GeForce N14M-GE DDR3 1GB / W8-Home / 1Year Warranty - 2,190 NIS OR HP 250: 15.6" / I5-3230M / 4GB / 500GB / W8-Home / 1Year Warranty - 1,690 NIS יש מבצע דרך העבודה אצלנו, מה כדאי מבינהם?? תודה.... אני לא לוקח בחשבון את הSSD כי גם אם אקנה לחודש ואשים בHP יצא יותר זול... השאלה אם המעבד והכרטיס מסך שווים את התוספת. שימושים עיקריים - תכנות בVISUAL STUDIO וגלישה באינטרנט. נ.ב חיפשתי עוד מידע באיטנרנט אבל לא מצאתי כי אלו דגמים למגזר העיסקי...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by vampirus,

שלום. אני הולך לקנות בימים הקרובים (בתקווה מחר ) מחשב חדש, וזקוק למספר המלצות. המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודת סטודנט (כלומר תכנות .net, גלישה אינטנסיבית, טיפה עריכת תמונות). החלטתי על המעבד (p4;2.6 התומך ב HT, מכיוון שזו קניה חד-פעמית יקרה לשנים הקרובות) מכאן מתחילות הצרות... איזה לוח אם (אינני הולך להתעסק עם OC אז אני צריך אמין ויעיל, עדיף עם כ.קול עליו וכ.רשת ושאר תוספות. אבל חשוב האמין!) איזה HD, איזה כרטיס גראפי (מבחנתי גם Nvidia GF4 בסיסי יספיק כי אינני משחק לרוב עם המחשב). המחשב אמור לתפקד לשנים הקרובות בצורה אמינה וחשבתי להשקיע עד 5000 ש"ח (לא כולל מסך שיש לי כבר) אבל בפחות כסף יהיה יותר ממבורך ;D ... בתודה מראש....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bbron,

אני לא בטוח שזה המקום המתאים, אבל אני חושב למכור את המחשב שלי, ורציתי לדעת כמה בערך הוא שווה. קניתי אותו לפני שנתיים (באוגוסט) באייבורי מחשבים והאחריות נגמרה בדיוק השנה. זה המפרט של המחשב: מארז: EZCOOL MIDI TOWER שחור פאנל קדמי כחול ספק כח: EZCOOL כחול JSP-TECH 500W LED 12CMF לוח אם:P43 NEO-F 7.1 GLAN MSI מעבד אינטל: 2.33GH 4MB CORE 2 QUAD Q8200 זיכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ צלעות קירור כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT 512MB-3 MSI דיסק קשיח פנימי:CG 32MB 500GB WESTERN DIGITAL צורב: GH22NS SATA LG DVDX22 DL שחור מאוורר למעבד: 775 DUAL CORE קורא כרטיסים פנימי: 3.5 MRW620 SONY מאוורר למעבד: COOL BIT 775 HEAT-PIPE כרטיס רשת: 1G LAN OB כרטיס קול:8 ערוצים 7.1 OB ואני אשמח …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by (iriver H10),

מה טווח המחירים בערך? מהו הHTPC הזול ביותר שאפשר למצוא היום? אה ועוד משהו...כולם מגיעים עם דיסק קשיח בתוכם? בקשר לMvix......יש לו מערכת הפעלה משלו ? או שאפשר לשים ווינדוס נגיד?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by R750,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קרייסיס 3 .GTA V החדש ושו'ת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680 על 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש''ח 2. מה שימושי המחשב? משחקי מחשב בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש-אין ב) המחשב מיועד למשחקים כגון: BF3, ARMA 3, COD MW3 ועוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?-כרטיס זיכרון. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -כן, ברמה בינונית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?-לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

19. היי בעקבות קריסת המעבד במחשב הישן של האחיינים שלי אני מעוניין לשדרג להם את המחשב האם זאת רכישה טובה או שמה יש משהו לשפר ? מעבד: ‏Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray ‎ מחיר: 380 לוח אם: P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio מחיר: 270 זכרונות: 2GB Corsair XMS Heat Spreader מחיר: 150 יוצא בול 800 שח חלקים מ- KSP כל שאר החלקים יילקחו מהמחשב הישן, מה דעתכם ? תודה ניר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by asmon,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪324 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪290 זיכרון: Samsung 4GB DDR3 1600 1.35V כמות: 2 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪397 כרטיס מסך: Sparkle GT620 1GB GDDR3 64 BIT כמות: 1 - מחיר: ₪249 סה"כ: ₪2160 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עגלת הקניות מכילה את הפריטים הבאים: הסר כמות מוצרים סה"כ 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B/D) - original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 578.50 ש"ח WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 511.75 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 53.40 ש"ח ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 267.00 ש"ח LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 275.90 ש"ח PINE FM-3623-11 (ESS2838) 56K VOICE - PCI לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 66.75 ש"ח COMPUCASE CI-6cN1 ATX MIDI TOWER CASE - GRAY FRONT 235.85 ש"ח MAG CRT 17" - 78…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום , אני לא כלכך מבין במפרטים אז אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הדגם הוא: Lenovo G505 Model Name: 20240 האם המקוריות באיביי באמת מקוריות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by עוד מישהו,

היי, טוב בגדול הציעו לי פה מפרט מחשב רק בגלל עידכון הפורום קצת בעיה למצוא אותו כרגע. בכל מקרה הנה הצעה שקיבלתי עם שינויים: מה דעתכם? בגדול זה מחשב רב תכליתי כולל משחקים ומידי פעם פוטושופ וזה מחובר למסך 2312HM של דל זה המפרט המקורי שנבנה לי פה. יש שינויים במערכת כי במקום שאני קונה לא מתעסקים עם כל היבואנים מה דעתכם עדיף?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום אני מחפש מחפש מחשב נייד לא משנה איזה חברה (ופחות או יותר אין לי מגבלה בתקציב) אני צריך שיהיה לו מעבד טוב זיכרון RAM יחסית גדול והכי חשוב אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת GIGA LAN של INTEL (יש לציין שאני צריך רק של INTEL ורק ג'יגהלן לא משהו אחר)\ תודה למי שיעזור

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים