עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע ללא מסגרת תקציב. מחפש מחשב נייד שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. כמובן שמעדיף לחסוך ככל הניתן ללא פגיעה משמעותית בביצועים של המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בתוכנה Affinity Designer. ללא שימוש בשפות תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. צריך רק מחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) שאלה לא רלוונטית מכיוון שמדובר במחשב נייד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככל שניתן ממחשב נייד. 6. האם מתוכנ…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  2. המחשב מיועד לעריכת וידאו והקלטת וידאו (PVR למבינים ) אינטרנט הורדות וכול הסיפור מסביב או בקיצור המחשב צריך להיות בעל עוצמה ש חצי תחנת עבודה הנדסית. צריך את החלקים האלו : לוח אם , מעבד, זיכרונות (אני בונה על דואל DDR אז צריך 2) כרטיס מסך (לא צריך קוואדרו ) עם INPUT או כרטיס לכידה על רמה אפשר חריגות של 200 שקל זה ממש לא רציני תודה למרכיבים הבמפרטים והעוזרים

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by yuvaliat,

מומחים יקרים, אני רוצה לבנות מחשב בתקציב של עד 10,000 ש"ח (לא חייב לנצל את מלוא הסכום). מעניין אותי רק מה שבא במארז - לא מסך ולא ציוד היקפי. המחשב ישמש אותי לאינטרנט, office, פוטושופ, עריכת וידאו (לא מקצועית), פיתוח תוכנה, צפייה בסרטים. על פי עצות שונות - בניתי מפרט, ואשמח אם תוכלו לייעץ, לתקן ולשכלל. תודה מראש, יובל המפרט: מעבד INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION OCZ2SOE800URB2GK דיסק קשיח WD RAPTOR 74GB 16MB SATA 10,000 RPM - WD740ADFD דיסק קשיח WD RAPTOR 74GB 16MB SATA 10,000 RPM - WD740ADFD דיסק קשיח WD 500GB 16MB IDE 7200 RPM - 5000AAKB כרטיס …

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  4. שלום וברכה אשמח לעזרה מפרט עבור סבא לאינטרנט בעיקר מפרט הבא מה שמצאתי ממש לא מחייב מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Intel HD Graphics 2000 כרטיסי מסך none כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by NEO...,

שלום לכולם התחלתי להתעניין במחשבים ניידים אז אני חוקר קצת ובודק מה כדאי אז רציתי שתעזרו לי ותמליצו לי על מחשבים בתקציב של עד 6000 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by natif_08,

אני סבבה במחשבים אז תעזרו לי פה.... תציעו לי מחשב למשחקים בינוניים,מוזיקה,אינטרנט וכו' אני רוצה חנות באיזור המרכז (אם יש משהו טוב בקרית אונו אני אשמח!) אה וכמו שאמרתי 3500 בלי חריגות!!! תודה לכל העוזרים!!!!!!

• 16 תגובות
    • 964 צפיות
  7. אני מרגיש שהשאלה קצת מטומטמת אבל בכל זאת, אנחנו כאן בשביל ללמוד דברים חדשים... שוטטתי קצת באתר של דל וראיתי שלפעמים לניידים יש 65W AC Adapter ולפעמים יש 90W AC Adapter ואני תוהה לעצמי האם ה 90 פשוט מטעין יותר מהר? או שזה לא קשור להטענה של הבטרייה אלא לצריכת חשמל של המחשב? (מה שלא נשמע כל כך סביר) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  8. לא מתוכנן OC ד"א החנות הזאת טובה ? יש עליה המלצות טובות או שהיא כמו אייבורי ?....

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by עידו ים,

מחשב נייד מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL702VI-GC060T - צבע שחור.מחשב 1 או מחשב נייד לגיימרים - HP Omen 17-AN001NJ / 1ZL39EA - צבע שחור.מחשב 2 שימו לב בבקשה למפרט של כול מחשב ולאיכות 4K של המחשב השני אבל לעומת זאת למחשב הראשון יש 1080 GTX ולמחשב השני 1070 GTX אני לא יודע אם זה שאלה טיפשית או לא אני פשוט לא כול כך מבין במחשבים בבקשה תתיחסו ברצינות ולא על פי שמן של החברות אלה על פי מפרט המחשבים

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  10. שלום, אני קונה מחשב חדש לבית. המחשב יהיה לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט). ואולי מעט משחקים או סרטים (לא משהו שצריך לקחת בחשבון). אני אקנה את המחשב מאייבורי. המחשב סה"כ ישמש אותי לשנה המסך נכלל בתקציב! חשבתי ללכת על המערכת הזו: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= מערכת די נחמדה עם השידרוגים הבאים (תקנו אותי אם אני טועה): - לשדרג מעבד ל E5200 - שדרוג כונן קשיח ל 320GB - להוסיף כרטיס מסך 9500GT (עוד לא החלטתי אם לקנות אותו מאייבורי או ממקום אחר) - מסך 19'' כנראה LG1953TR עכשיו 2 שאלות: 1. האם כדאי לשדרג את הספק ל 450W (האמת שאני לא יודע איזה ספק מגיע עם המערכת, מעריך ש 300 או 350, לא?) 2. איזה לוח אם עדיף מבין השניים שהם מציעים? תודה. גיא

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by XoZivviZoX,

זה המפרט של המחשב מה שאני הולך לקנות כרגע.. (למשחקים) עצות, חוות דעת שיפורים בבקשה לא לחרוג מהסכום של 6000 ש"ח: אגב אני ממש לא סגור לגביי המסך אני משחק משחקי רשת-על איזה מסך למשחקים אתם ממליצים משהו שיעמוד בתקציב

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  12. כמו במחשב נייד או שמא שמוצע בחנויות השונות כמחשב שלם זוהי האופציה היחידה ופשוט צריך לבחור. פרט לכך, באופן כללי אני מעוניין במחשב לגלישה ולשימושי אופיס השונים. מבחינת חומרה, מעבד 3! זיכרון 2 גיגה עד 3000 שקלים. איזה כדאי, מבחינת החברות . תודה ???

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  13. שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שנשרף לו המחשב הישן. אלו הדרישות שלו: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה עם תוכנות מטלב, סולידוורקס, מייפל ומתמטיקה ובנוסף שימושים כלליים כמו אינטרנט, אופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. שיהיה אפשר לחבר אורגן לכרטיס קול 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה…

• 15 תגובות
    • 964 צפיות
  14. תקציב מקסימלי 4000 אם אפשר לחסוך - זה יהיה מעולה, סה"כ לא צריך מסך שימושי מחשב בעיקר לצרכים ביתיים (גלישה ברשת) ולצרכי עיבוד תמונה - lightroom + photoshop לצרכי פרנסה המסך שלי מדגם - dell u2312hm דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. התאכזבתי ממיקרוסופט ואני מתלבט בין logitech mk520 ו mk710. יש הצדקה למחיר? לא צריך רמקולים חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן oc נראה לי שכדאי לקנות ב ksp (אני גר בירושלים, הסניף בתלפיות קרוב), ואשמח שירכיבו את המחשב בחנות. מה אומרים? מה דורשת שמירה על אופק שדרוג? האם מומלץ לשדרג או להחליף, בעתיד? תודה רבה על העזרה! המחשב שלי בעיצומם של חירחורי גסיסה מתקדמים :-\

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  15. תבנו לי בבקשה מפרט בעיקר למשחקים שהכל יעבוד חלק בתקציב גג 4.5K, כולל ציוד היקפי רמקולים, עכבר, מקלדת... חוץ ממסך ואמ לא מתוכנן OC הא וגם שיהיה שקט תודה

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  16. היי שמי רעות! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, והתקציב שלי נע בין 3000-3700. המחשב הוא למטרות ביתיות ובעתיד צבא. הדברים החשובים: *סוג מעבד Core 2 Duo (לא פחות, אין בעיה שיהיה יותר) *גודל דיסק קשיח 320GB (או בסביבה לפחות) *מהירות דיסק קשיח (7000 RPM לפחות) *רשת אלחוטית N *כרטיס מסך של NVIDIA GeForce או ATI (אחרי הכל אני גם קצת משחקת הדברים שלא כלכך חשובים: *משקל *גודל מסך (עדיף שלא יהיה פחות מ14") *נפח זיכרון תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  17. טוב אני הולך היום לקנות תמחשב סוף סוף וקראתי פה בפורום שהסוקט 478 כבר לא מומלץ לקנות אותו עכשיו... אז אם תוכלו בבקשה תבנו לי מפרט בבקשה אינטל LGA775 תודה... אני צריך שתתנו לי את החומרה הזאתי: מעבד - לוח אם - תתנו לי גם כמה כי אני לא יודע של איזה חברות יש לחנות (אני יודע שיש לו גיגה ביט ואסוס והוא יכול להזמין לי גם מחברות אחרות אבל בכל זאת תתנו כמה אופציות) זיכרונות - 2X512 דואל של איזה חברה??? (תתנו לי כמה חברות טובות כי אני לא יודע איזה יש לחנות ) מה אתם אומרים על קינגסטון??? (ואם הם טובים אז איזה דגם אם יש?) דיסק קשיח - wd 120gb sata כרטיס מסך - msi r9800 pro כונן תקליטורים - LGX52 צורב דיוידי - LG GSA4160B והאם ה-LGA775 מתחמם כמו הפרסקוט או פחות והאם יתאים לו מארז וספ…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by yuval26,

אני מתכנן השבוע לקנות מחשב. את ההצעה קיבלתי מחבר שקנה את אותו מחשב. המחשב בעתיד יחובר למערכת קולנוע (אשתמש ב DVD במחשב) אודה לכם לשיפורים והצעות במסגרת אותו תקציב. המפרט: Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [1112.4] MSI 875P Neo-LSR Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA/ATA RAID, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [882.17] GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [883.74] Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [630.12] Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [559.76] Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card [196.39] Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [51.98] Sony CRX300A…

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  19. שלום לכולם.. יש לי מעבד CORE2DUE E6600 אני מעוניין ( בתקציב של 2500 שח) ב: 1.לוח אם שיתאים לOC קל 2.זיכרונות ( עדיפות ל4GB) 3.כרטיס מסך 4.ספק כוח טוב . 5. קירור טוב למעבד- יעבורOC 6. צורב DVD פשוט 7.הארד דיסק 8. מארז פשוט תודה מראש לעוזרים אלכס.

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  20. ערב טוב חברים, מבקש את דעתכם על המחשב הבא, נרכש למטרת עריכת וידאו ועבודה עם תוכנות דוגמת AFTER EFFECTS ו- EDIUS, במקביל לאפשרות להריץ עליו משחקים? עלות המחשב 6,600 ש"ח. מארז: ZALMAN Z11 ספק כוח: A.PFC 80+ 600W FAN12 POWERMAN INWIN לוח אם: GA-B75M-D3H GIGABYTE מעבד אינטל: 3.4GHZ 8MB CORE I7 1155 QUAD 3770 קירור: AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333MHZ ---- 2X כרטיס מסך: GEFORCE 570GTX OC 1280MB-5 MSI דיסק קשיח: 2TB SATA3 7200 64MB C.B WD

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  21. אם מישהו יכול למצוא לי איזה מחשב טוב ויחסית זול אם התנאים שיהיה לו כרטיס מסך GFORCE (לא ATI אל תשאלו גם למה) מעבד DUEL 2 CORE נורמלי מסך 15.4 לפחות 1K זיכרון DDR2 אני הסתכלתי על כמה לפני... וראיתי שניים שהם בסדר תגידו לי אם שווה Acer Aspire 5520G -אבל יש לו AMD 64X2 (זה בסדר?) או Dell Inspirion 1520 הם טובים? או שמישהו יכול להמליץ לי על משהו? (רק שלא יעבור את ה6.5K) עוד שתי שאלות 1) האם שווה לקנות מחשב כמו שתמליצו לי משומש בשביל להוזיל את המחיר? 2)האם יש פער עצום בין ה8400 לבין ה8600 (GFORCE)?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, כבר מספר שבועות שהנייד שלי מתחמם בצורה נוראית. בשימוש "כבד" של אינטרנט, מוזיקה ותוכנת מסרים מסוגל להגיע ל70מעלות טמפ' מעבד, עם פוטושופ פתוח בשימוש קליל אפילו ל 76~, לוח סביבות ה 40-50.. הנייד תקין, דיי חדש (מספר חודשים), אין איתו תקלות, אני שומר עליו כמו על עצמי, ניסיתי לראות אולי יש בעיה עם האוורור אבל הכל נראה בסדר גמור.... ידוע על בעיית התחממות לנייד הזה? האם זו בעיה אופיינית? יש פתרון לבעיה? זה מטריד מאוד מאחר ואפילו כשרק נוגעים בעכבר הוא חם. אשמח לקבל את דעתכם ועזרתכם בבעיה, תודה.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by Hadas89,

שבת שלום..אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מחשב נייד. אני מתלבטת בין שני הדגמים הבאים 1.LG - R405-A.C225E 2. Lenovo n200 TY2BWIV אציין שההתלבטות היא לגבי איזה מבינהם איכותי ואמין יותר בטווח הארוך (מה יחזיק/ישרוד יותר זמן) תודה מראש ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by yakar,

שלום, חבר שלי ביקש ממני לבקש מפרט מחשב בשבילו, המחשב מיועד למטרת משחקים ואינטרנט בלבד. הוא צריך גם מסך דק טוב( לפחות 19 אינץ') וגם להכליל בתוך רמקולים טובים , עכבר ומקלדת, הקיצר מחשב חדש לגמרי. התקציב שלו הוא 6000 אפשר להתגמש בקצת. הוא רוצה להתקין במחשב ויסטה אז חשוב שויסטה תפעל בו טוב(כלומר, 1 גיגה זיכרון לפחות) תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  25. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? קונה בארהב תקציב עד 1500$ כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פרט לשימוש ביתי רגיל המחשב ישמש לתכנות כבד יחסית בMATLAB וCUDA ולעריכת תמונות בפוטושופ. מעט עריכת סרטים (לא משהו רציני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא זקוק לציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לכלול HDD אבל כן SSD יש ברשותי מספר HDD …

• 5 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.