עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by llnakash,

חברים שלום, אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי את הנייד. הבעיה היחידה שהדיסק שגיע מכיל דרייברים רק לויסטה, וגם באינטרנט לא מצאתי דרייברים לXP. מישהו יכול לעזור???

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by danatg,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד ללימודי מדעי המחשב, תכנות עם VISUAL STUDIO ויצירת מוסיקה בעזרת CUBASE ואבלטון, תתכן צפיה של סרטים וסדרותץ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO כבד, CUBASE ואבלטון תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  3. המחשב נועד למשחקים כבדים מאוד ולכל מיני תוכנות שירוצו ברקע.. וגם לקחת מחשב לא לתקופה של שנה או שניים אלא הרבה יותר.. ככה שמעבד כזה אולי עכשיו לא אופטימלי אבל כשהכל יתמוך בארבע ליבות זה יהיה יותר רלוונטי... לא משנה, אפשר דעות? [= http://img300.imageshack.us/img300/121/1111111va2.jpg

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, פוטושופ ו-3dStudioMax בצורה בסיסית (משמע לא צריך יכולת עיבוד היסטרית), זה מחשב להורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו מסך 19 אינץ', יכו…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  5. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב לאבי שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטי HD+ חיבור למערכת קולנוע ביתית-3 יצאות 5.1 וגלישה באנטרנט/משחקים קלים. כרגע יש ברשותי ספק כח ומארז וכרטיס מסך X300SE 128MB שאין לי מושג אם יספיק להרצת סרטי HD של חברת PALIT. הסכום הנדרש הוא 2000 ש"ח צריך עזרה לגבי המעבד והלוח לא מתמצא כל כך האם הלוח אם שכולל תמיכה בHD יספיק?יש מומלץ יותר? ‏P5QPL-VM EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, HDMI, PCI-E, HDAudio‎ תודה מראש יוסי

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  6. אורח נוח

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ושימוש יומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צפייה בסרטים בפול HD ו4K בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  7. תיקנתי את ההודעה, עכשיו זה טוב לחוקים? 1)תקציב- 3000 ש"ח 2)שימושים- משחקים קלים עד בינוניים, גלישה באינטרנט ,הורדה וצפייה בסרטים ו virtual pc 3)ציוד היקפי-לא. 4) דברים מיותרים- כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי. 5) האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן,מעבד- intel 6) נושא הקרור/עיצוב לא משנה רק שהחלקים לא יתחממו יותר מידי. 7) לא צריך מערכת הפעלה, ושיכלול הרכבת מחשב. 8) צרכים מיוחדים: לא. 9) האם חשוב שקט? סביר. 10) האם מתוכנן OC? לא. הערות מיוחדות: האם המעבד מגיע עם מאוורר (בלי תוספת)? כרטיס מסך- שלא יקרטע על 22". כרטיס קול ורשת-מובנה על הלוח. שיחזיק כמה שנים. ותרכיבו מפרט זה בחנות שנמצאת באזור חיפה והמפרץ, לא איבורי.....

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  8. הי, מחפש לקנות מחשב נייח שישמש לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח עדיף שלא לחרוג, במידת הצורך אפשר עוד 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ,רמקולים מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. יש צורך בהרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by Chezi Mana,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתקשה לבחור חלקים בצורה נכונה אשמח לעזרה: 1. תקציב: 7000 עם חריגה של עד 8500 אם יש הבדלים משמעותיים 2. שימוש: בעיקר למשחקים למשל AC origins, kingdom come, ועוד כאלו שעתידיים לצאת. בכוונתי לקנות מסך 4k עוד לא החלטתי על גודלו. 3+4. ציוד קיים: יש ברשותי רמקולים 5.1 של קריאייטיב מלפני המון זמן. כדאי לשדרג? 5. שקט: חשוב מאוד (7 מתוך 1-8) 6. OC: מעדיף להמנע מOC. 7. תכנה: יש צורך בווינדוס 10 כנראה פרו . התלבטות בין 64 ל32 סיביות. 8. חנות: עדיפות לחנות באיזור המרכז שבה מדיניות השירות עליונה למחיר. 9. מתי: מתכנן קניה לשבועיים הקרובים. אם יש סיבה טובה כמו כרטיס חדש שיוצא גמוכן להמתין עוד זמן. 1…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by Adun,

הי, * לא הודעת מכירה * יש לי מחשב נייד חדש חדש, עדיין בקופסה המקורתי שלא ניפתחה אף פעם! אבל למרות זאת, אני מעוניין למכור אותו, כמה לדעתכם שווה מחשב נייד שכזה, חדש כמו שאמרתי אך ללא אחריות? Asus A52JC וזה המפרט: (בלי שום קשר לאתר, סתם כי זה מפורט כאן כמו שצריך) http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=753

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

קודם כל המטרה שלי היא להעביר את הזמן בנסיעות ולכן אי רוצה לרכוש את אחד מהם , בעיקר משחקים ואינטרנט , בלי קשר למחירים שלה ( אני מביא מחו"ל) האם הם השולטים בתחום באמת?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  12. Started by nadaviz,

להוריי יש מחשב כבר בן כמה שנים טובות מבוסס על E8300 עם 2Gb זיכרון DDR2. המחשב חייב פירמוט דחוף והתקנה של windows 7. היום יש עליו XP. אין מצב שהם יגבו את המידע הקיים אז כדי לשדרג להם חשבתי לקניות דיסק קשיח ו 4Gb זיכרון בעלות של 610 שקלים. האופציה השניה זה לקנות מחשב חדש מבוסס i3 בעלות של 1360 שקל בערך. מה אתם ממליצים? שדרוג רכיבים או החלפה של המערכת? השימושים של המחשב הם רק אינטרנט ומייל.

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודיי תואר בהנדסת חשמל, ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).12-13 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  14. אני זקוק למחשב עריכה חזק, בסביבות ה-5000 ש"ח. זאת ההצעה של PCpower: ב4450, לפני התקנה של ווינדוס. אני לא מספיק מבין ברכיבים ורוצה לדעת אם זה שווה או אם כדאי להחליף משהו.... מעבד Intel Core i5-760 2.80 ~ 3.33 GHz x4 QUAD CORE 8MB Cache קירור מעבד Low Noise PWM Variable Speed CPU Cooler לוח אם Intel H55 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 4GB (2048x2) DDR3 1333MHz (Fail Safe - Tested For Dual Channel) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO 600 1GB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500GB 7200-RPM SATA 3Gb/s +16MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויק…

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים - Elden Ring, God of War, Baldurs Gate 3 כמה דוגמאות מהשנה האחרונה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט במידת האפשר והתקציב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

16. מטרות המחשב? מדיה סנטר ונסיעות * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? אופייני ל-13.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שיותר זמן סוללה. סוללת 6-9 תאים. עדיף 9. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, חובה 3 יציאות USB לפחות, רצוי יותר. קורא כרטיסים. * בלוטות? רצוי - מאוד רצוי גם wimax - מעבד: i5 * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום. רצוי 500GB לפחות. - זיכרון: 4GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות שנתיים לפחות. לא יודע לגבי בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם טושיבה. - מערכת הפעלה: windows 7. אם אפשרי אז 64bit. - כרטיס מסך נפרד ולא מובנה שיריץ HD בצורה טובה דרך חיבור HDMI לטלוויזיה. שמעתי משהו על איזשהו …

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  17. הי, אני עוזר לחבר לבנות מפרט עבור מחשב שישמש למחקר ולימודים. התקציב - כ-6000 ש"ח, מקסימום 100 ש"ח חריגה. 1. תקציב - 6000 ש"ח, לנצל אותם, מקסימום 100 ש"ח חריגה. 2. שימושים - מחקר ולימודים. תוכנות רלוונטיות: בעיקר Fluent (תוכנה לחישוב זרימות), אך גם עבודה שוטפת עם Matlab, Solidworks, Mathematica. מניסיון, SW רוצה לא רע גם על מחשבים ניידים עם כ.מסך און-בורד GS8400, ככה שלא צריך משהו מיוחד בשבילה. (בעוד Fluent תומכת בריבוי ליבות, Matlab לא נהנה מכך במרבית המקרים, כידוע. Math' גם תלוייה רק במהירות שעון לדעתי) 3. ציוד היקפי - צריך מסך, מקלדת, עכבר. 4. שקט - ממוצע (6). 5. OC - לא מתוכנן, אלא אם תהיה סיבה טובה. 6. חנות מועדפת - IQPC, אך גם חנויות אמינות אחרות תתקבלנה בברכה. 7. שד…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  18. היי, אני מחפש לפטופ עד 800$, אולי טיפה יותר אם צריך. הוא הולך להחליף את המחשב האישי שלי, השימושים שלו הם עבודות תכנות כולל VMWARE (בשביל IOS), אינטרנט וסרטים אני מחפש משהו שלא יהיה כבד/עבה יותר מידי לפחות 15.6" לפחות USB3 אחד זמן בטריה סביר מקלדת נוחה עדיף 6 גיגה זכרון לפחות, אבל אם יכול להיכנס משהו טוב בתמורה לרק 4 גיגה, אז זורם רמת רעש נמוכה שלא יהפוך לתנור, רמת חום - מקסימום ממוצע. וכמובן שלא תיהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ. ממה שבדקתי קצת יש את ASUS U56E שעולה 630$ והוא נותן המון למחיר שלו, כאמור אין לי בעיה להשקיע עוד - אבל לא ראיתי משהו ששווה את זה. ואין לי בעיה לחכות עוד טיפה אם הולך לצאת משהו טוב. בקיצור אשמח להמלצות! תודה ואחלה יום.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  19. Started by ooosss,

Athlon XP 2500+(512k 333) 480 1 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 500 1 500 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 520 1 520 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total GF 4 MX4000 DDR 128MB,TV 310 1 310 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 500 1 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM Price Units Total MSI x52 90 1 90 צורבים? CD Recorders Price Units Total SONY 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 1 280 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 17'' 753 DFX FLAT 800 1 800 מקלדות? Price Units Total MS Internet + MS Mouse Optical 120 1 1…

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by oDot,

שלום חברים, אבקש המלצה לנייד לעבודה עם הדרישות הבאות: מסך 13 עד 15 אינצ' - לפי המלצתכם. עדיף לא מבריק, זה מפריע. שיהיה מהיר - שהכל ילך חלק בלי לחכות לדברים שיטענו. שיהיה עמיד ובנוי טוב, אני לא מאמין שמשלמים כל כך הרבה כסף עבור משהו פלסטיקי שיכול להישבר כל רגע זמן סוללה כמובן כמה שיותר ארוך, וכמה שיותר קל, 2 קילו נשמע לי כמו הגבול העליון בהחלט. אחריות ל3 שנים מאוד חשוב בעיני למרות שאשמח לשמוע גם על כאלה שבאים עם פחות אם הם שווים את זה. העבודה בעיקר היא על תוכנות מנהליות (בסגנון OFFICE) ועל אינטרנט. אופציונלי: לא יודע מה אופציות השדרוג לWINDOWS 7, אבל אני מעדיף לא לשלם על זה. ככה שאם מחשב מגיע עם VISTA שיהיה ניתן לשדרג אותו בחינם ל7 זו אופציה מבוקשת, בעיקר כי העבודה היא כרג…

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by guyius,

אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי נהרס והגיע הזמן לקנות חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ולראות סדרות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, warhammer space marine, ghost recon 3 -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין שום צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלל דיסק קשיח 5. עד כמה …

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  22. אני מתלבט מה עדיף... יש לי שני דגמים יד שנייה שמתאימים לי לתקציב - Asus Rog g750jz gtx 880m i7 4720hq Lenovo y50 960m i7 4720hq או לחפש נייד חדש עד 3 אלף אבל זה נראה לי אופציה פחות טובה במיוחד עם המחירים בישראל... הצעות?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  23. בימים הקרובים אני הולך לסגור על מחשב, הינה המפרט ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. החברה HIS של הכרטיס מסך היא חברה טובה? 2. הספק כוח מספיק חזק בשביל המפרט? כל המפרט עולה לי 3500 ש"ח הצלחתי להשיג במחיר עלות. המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 - מעבד מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 -לוח אם Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 - זיכרון Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 דיסק קשיח HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 כרטיס מסך צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Cooler Master Elite 370 + Antec True P…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by ariston10,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Call of Duty\GTA V ותוכנות עריכה, אפטר אפקט,פרימייר\פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by sagioto,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל אני סטודנט ומשתמש בלפטופ 12" טאבלט במקום קלסרים... קיבלתי איתו sleeve וכל פעם אני צריך להכניס לsleeve ואותו להכניס לתוך התיק הרגיל... קיצר מעט מסורבל, במיוחד בהפסקות וכאלה, אני מחפש מכם המלצה לאתר/חנות שמוכר תיקים מגניבים שאני יוכל פשוט לשים את הלפטופ, ולא לדאוג לו, וגם שיראה מגניב ולא משעמם, תודה,

• 5 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים