עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vipersh,

המחשב מיועד למשחקים בלבד, הוא כן מתוכנן OC (אחרי השדרוג) אני רוצה לשדרג את המעבד, כ. מסך, לוח אם, ואם ישאר כסף אז גם את המארז.... אהבתי גם את המארז NZXT Alpha Black, איך הוא? המפרט זה המפרט שאתם רואים בצד, היום המסך שלי הוא 19, אבל בעתיד אני מתכנן לשדרג ליותר גדול אז אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לעשות CF הנה מפרט שחשבתי עליו, מה דעתכם? Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ₪829 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1221 NZXT APOLLO BLACK NO PSU ₪330 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=183 Gigabyte GA-X48DS5 X48 Chipset DDR2 LGA775 Intel CPU ₪1…

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  2. כאמור, מחשב הביתה (בחדר שינה ליתר דיוק. ולכן חשיבות גדולה לעבודה שקטה [הנוכחי, עם כל הכבוד, מרעיש הרבה]). אני מודה שאני הדיוטה וככל שאני קוראת יותר אני מתבלבלת יותר. האם פשוט להיצמד למפרט שמומלץ באתר? תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by ranker,

צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד להמשך התואר במדעי המחשב בתקציב של כ3K, עם חריגה של עד 200 ש"ח. במהלך השנה הראשונה עבדתי עם המחשב הנייח בלי יותר מידי בעיות אבל מעוניין לעבור לנייד, כמו כן הנייח כבר מבוגר למדי (מעבד בן 10 שנים). אני יכול למשוך את החודש הראשון של הלימודים עד לבלאק פריידי עם הנייח, השאלה היא האם המבצעים יהיו שווים את ההמתנה. שבת שלום ותודה רבה לעוזרים.

4. Started by INnOUT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ700 ש"ח רק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב? הכל- וטיפונת גיימינג. יותר תכנות, גלישה במספר רב של חלונות במקביל- עד 30 חלונות, מדיה סנטר לHD מלא בDLNA (המחשב יחובר למסך 23" ולמסך 47" במקביל), עריכת וידאו בFHD, הקמת Virtual machine לצרכי תכנות, עריכה גרפית, עריכת אודיו (אין צורך בכרטיס קול יוצא דופן במיוחד, רק חומרה מהירה), רכזת לאזעקה ובית חכם עם IVR (ציוד קיים ומתממשק בUSB), שרת ענן בדומה לCitrix עבור שימושי אופיס לכמה קליינטים ועוד משימות משונות רבות ואחרות. חשוב לי לציין, אני מולטיטסקר כבד מאוד, נכון להיום יש לי שני לפטופים וPC- שלושתם…

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  5. אני צריך עזרה וייעוץ לגבי מפרט שהרכבתי התקציב הוא עד 12,000 ש"ח כולל מסך המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות 3D, תוכנות של עריכת Video + Audio וגם תוכנות דיי כבדות אחרות. אני סגור על כל החלקים למעט ספק הכוח ואל-פסק שבזה איני מבין מספיק. רציתי לדעת האם הרכבתי מערכת ששווה את כספה לעומת התמורה שלה ואשמח לשמוע מאנשים עם ניסיון שמבינים הרבה יותר ממני לגבי המפרט והאם עליי לשנות אותו. מבחנתי אני מחפש כמה שיותר לחסוך למרות התקציב הגבוה המטעה ( פשוט הבנתי שבשביל מערכת בסדר גודל שאני רוצה אין מנוס מלהוציא סכום גבוה ) אבל עדין איפה שאפשר לחסוך אני אשמח ופה אני זקוק לעזרה !!!! תודה מעבד: Intel - Core 2 DUO E6300 לוח אם: Gigabyte - GA-965P-DS3 זכרונות: PQI - Dual Channel DDR-II 800Mhz 1 GB…

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  6. המחשב התחיל לגסוס לצערי הגיע הזמן להחליף... התקציב באזור ה5K עדיף לא לחרוג. לא מתוכנן OC המחשב ישמש בעיקר לעריכה גראפית - וגם אבל פחות למשחקים. אין צורך בציוד היקפי פרט למסך, אבל כן רצוי להוסיף התקן לקריאת כרטיסי CF השקט חשוב בצורה בינונית (לא צריך שקט לחלוטין, אבל גם לא טרקטור) אשמח גם למפרט נוסף עם אופציה לWin7. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by play2,

אני צריך מחשב שיריץ משחקים חדשים טוב שהייה כולל מסך 17' כונן 1.44 לא צריך עכבר ומקלדת (עדיף שהייה צורבdvd) המחשב למטרות משחקים לא לOC תודה.!

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by saphisto,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - שיהיה -SSD אפשר אבל לא חייב HDD לאחסון * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  9. אני מעוניין לשדרג את המחשב (מעבד, לוח אם וזיכרונות). אני מתלבט אם עדיף לי: מעבד i7 s2011 עם צ'יפסט x79 או מעבד i7 s1155 עם צ'יפסט z77 אני מעוניין בלוח של asus. אשמח להכוונה גם בנוגע לזיכרונות. השימושים שלי הם בניית אתרים, משחקים ויצירת מוזיקה בקיובייס. תודה.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by e3user,

יש לי מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות, הציעו לי עליו בחנות 11K ויש לי תקציב של 10K במידה ויש פה מוכרים של חנויות מחשבים שיכולים להתגמש שלחו לי פה הודעה והקנייה תתרכש דרככם • מעבד Intel i7-8700K • קירור מים למעבד Antec Mercury 360 • לום אם Asus ROG STRIX Z370-F GAMING • זיכרון Crucial Ballistix Tactical 16GB • כרטיס מסך Asus ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING • דיסק קשיח Samsung SSD 850 EVO 2.5" SATA III 500GB • דיסק קשיח Seagate Barracuda 3.5" 7200RPM SATA III 2TB • מארז Bequiet PURE BASE 600 WINDOW ORANGE • ספק כח Antec EA550G • גוף קירור למארז Corsair AF120 Quiet Edition • מסך מחשב Benq ZOWIE XL2411 • כ…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by sam1441,

אישית אני לא סובל מסך רחב, כי אני משתמש בנייד בעיקר בשביל טקסט, וברחב יוצא שיש שוליים ענקיים שהם ריקים לגמרי, ובאופן כללי זה דבר מעצבן ונותן תחושה של אי פרופורציה. כך שכל נייד שאני חושק בו, אני ישר רוצה לבדוק אם הוא רחב, הבעייה היא שזה לא כתוב בשום מקום בצורה ברורה ונורמלית, ויש כל כך הרבה מונחים מבלבלים שאני טובע. 1. WXGA זה מסך רחב? או מה בדיוק?? 2. מה זה 15.4 או 14.1 או כל הנקודות האלה, האם זה אומר שהמחשב הוא מסך רחב? 3. תכלע'ס, איך אני יכול לדעת מה זה מסך רחב ומה לא? ברשימה המצורפת פה למשל, איך אני יודע מה רגיל? http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/Products?openagent&brand=Thinkpad&series=ThinkPad+T+Series ובכלל נראה שהמסך הרגיל הוא זן הולך ונכחד, לא?

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by vakalera,

שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום ועומד לפני קניית מחשב חדש. אז הכנסתי לכם כמה מפרטים שקיבלתי ורציתי לשמוע מה דעתכם עליהם, המלצות\הערות\שינויים יתקבלו בשימחה. מפרט 1 לוח P5W DH DELUXE מעבד QX6700\X6800 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTX 768MB זיכרון G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 דיסק WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII ספק ENERMAX LIBERTY 500W מארז GIGABYTE 3D Aurora 570 מפרט 2 לוח P5W DH DELUXE מעבד E6700 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTX 768MB זיכרון CORSAIR 2Gb 800Mhz (2x1024-6400) דיסק MAXTOR 250GB 7200RPM 16MB SATAII ספק 500W מארז GIGABYTE 3D Aurora 570

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by shz41,

שלום, יש לי את ה dell n3010. לאחרונה המאורר/ים משמיע/ים רעש יותר מהרגיל, מה שגורם לי לחשוב שהמחשב זקוק לניקוי. המחשב עדיין באחריות. האם vtjrhu, כוללת ניקוי? תודה, שלמה

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  14. Started by Yovel123,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בתואר (רפואה) ובכללי לשירות יומיומי. לאחר דיון קודם בפורום הגעתי לכמה הבנות והכוונה יותר טובה אבל עדיין לא מצאתי משהו מתאים. אני מחפש מחשב עם מערכת הפעלה של intel i7, 8-16 ג'יגה ram ssd של 500 ג'יגה מסך 15.5 אינץ. חשוב שתהיה מערכת הפעלה ואחריות כלולה. פחות חשוב לי מחשב עם טאצ' או מתקפל. (ושלא יהיה יותר מידיי כבד). טווח תקציב 4000 פחות או יותר. תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by GALAI30,

RTX 2060 4K מריץ ? כרגע יש לי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG STRIX

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by gbox,

שלום רב. יש לי מחשב פנטיום 3 שחבר שלי רוצה לקנות ב500 שקל (אל תשאלו למה אבל הא רוצה) אבל אחותי רוצה אותו גם אז אמרתי לה שתשקיע קצת ותקבל מחשב חדש אז ככה אני צריך מחשב בעד800 שקל לאינטרנט מסנגר איסיקיו וכל זה רק מחשב האם זה אפשרי ? ודרך אגב חדש לא משומש

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  17. תקציב:3000 - 4500האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:לנצלמהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גימינג קלבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: fifa 17 nba 17מתי מתוכננת הרכישה:חודש הקרוב האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לא האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:ssd מינימום 250 שעליו יהיה מותקן הווינדוס ועוד טרה של כונן קשיחהאם לתת דגש למשקל המחשב:לא בהכרח , אשמח למחשב קל אבל לא מפריע לי עד כדי כךהאם לתת דגש לזמן סוללה:כן חשוב לי מאוד אני צריך אותו למכללה ולכן זמן סוללה מאוד חשוב לי גודל צג רצוי:15.6 או 14 אפשרויות נוספות \ דגשים נוספים לגבי המחשב: מבין שייתכן ולא ניתן יהיה לענות על כל הדרישות במסגרת התקציב, אבקש את המלצתכם למחשב הקרוב ביותר

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by m.l,

אני יודע שזה תקציב ממש מוגבל אך המפרט המדובר הוא לאבא שלי...(הפנטיום 3 הלך לעולמו) יש עדיפות לאינטל למרות שידוע לי שממערכת AMD אפשר להוציא הרבה יותר ביצועים..אך שוב...אום תוכלו לבנות לי שניים..אחד של AMD ואחד אינטל.. המחשב לעבודה משרדית בלבד לאין צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה.. המחשב יעבוד פעמיים-שלוש בשבוע..לא יותר ככה שאין צוריך בשיא הביצועים...משרדי ביותר... אין צורך מסך לא ציוד הקפי לא כלום... ----יהיה אפשר לדעת כמה מפרט שמורכב כיום יעלה אחרי ה22.4?---

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by moris,

היי אבקש סיוע במציאת מפרט מעבד אינטל מעל 2.6 חשוב לוח-אם חזק לצרכי ביה"ס אופיס וכד' עד סכום 3150 ש"ח כולל מסך 17 אינץ תודה

• 17 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by amirka,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (וורד ואינטרנט) וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by ferayon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל למען ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3, guild wars 2, skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך מרובע 19 אינץ' מתוכנן מסך חדש ורחב יותר. לא כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by RazorJunior,

אוקי אני מחפש בשביל חבר שלי עד 3500-4000 ש"ח התקציב והמטרה העיקרית היא משחקים, גם הרבה סרטים. זה מה שאני הצעתי לו: AMD Barton 2500+ Abit NF7-SL Samsung 512MB PC3200 WD 80GB SATA 8MB-CACHE 7200RPM Hercules 3D Prophet 9600XT LG DVD 16x48 +מארז, ע"פ טעמו... סה"כ יצא3700 מה אתם אומרים? יש הצעות לשיפור? או הצעה חדשה? תודה נ.ב.: לא צריך מקלדת, עכבר, ומסך, המחשב מתחבר קבוע ל TVOUT TOSHIBA 43"

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  23. היי אני צריך עזרה במפרט. אני מעוניין במחשב לעבודה בעיקר עם פוטושופ ולייטרום תחת חלונות 7 64 ביט. אני מעוניין גם במעבד עם אפשרות טובה לO.C ושנותן תמורה טובה לכסף (לא 50% תוספת כסף בשביל 10% ביצועים). לדעתי ה750 יותר מתאים לי מ860, הלא כן? אשמח לעזרה בבחירת לוח שמתאים לצרכי, קירור טוב להמהרה, 8 גיגה זכרון, ספק, מארז, צורב, דיסק 1 טרה, כרטיס מסך (לא למשחקים) שיתמוך במסך 24",בתקציב של עד 3.5, גג 4 מבחינת מארז, אני מחפש משהו קטן אבל שעדיין יהיה אפשר להכניס את הקירור, 3 דיסקים וצורב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  24. Started by BarRahum,

ברצוני לקנות לפטופ בתקופה זאת, וחיפשתי במבצעים שעשו בארץ וכלום לא נראה עליו שעשו לו הנחה של יותר מ100 שקל. התחלתי לחפש בשלל אתרי אמזון ומצאתי את המחשב הנל: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01M4I8XQD/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 כולל משלוח, מעמ ומיסים יוצא ב2300. איך הוא למחיר הזה? המעבד הזה שווה יחס לאיזה מעבד של אינטל? התקציב שלי הוא 2500 והשימושים זה סרטים, גלישה וגיימינג קל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Started by itay442,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם זה משהו חשוב מאוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin creed 4,battle field 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך טלויזיה חדש של 27-32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים