עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני כרגע בארה"ב ליומיים הבאים, זה מה שקניתי היום -> Radeaon HD5850 + Radeaon HD5850 Intel i7 950 Gigabyte X58A-UD3R Crosair Dominator-GT 3x2g 2000mhz רציתי לדעת האם השילוב טוב? ובסדר מבחינת ניצול המערכת (האם הזיכרון מתאים ללוח וכדומה..)? והאם יש מוצרים אחרים שיתאימו יותר? ואיזה רכיבים ישלימו את הפאזל באלגנטיות? (ספק כוח, קירור, מארז) התקציב בסדר גמור, אז תרגישו חופשי.. תודה מראש, ליאור.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  2. אורח לב

-המחשב מיועד לגיימינג. -ניתן לחרוג מהתקציב עד500 ש"ח יותר. -המפרט לא כולל כרטיס מסך שנקנה בנפרד מה שמוריד את התקציב לעד 6500 ש"ח -כרטיס המסך הוא Gigabyte GeForce GTX 1070 WF OC Edition 8GB GDDR5 -רזולוציה מומלצת היא 1080P למשחקים כמו DOOM החדש, BATTLEFIELD 1 ורוב המשחקים החדשים וישנים יותר כמו HALF LIFE 2 -הקנייה מתוכננת לחודש ינואר הקרוב -אני מאוד לא בטוח לגבי לוח אם אז אשמח להמלצה ספציפית יותר. -מעבד וSSD לא ניתנים לשינוי. המפרט הוא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201919901[/td] [td]מעבדים - Intel Soc…

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by nokobik,

אוקיי, אחרי שהסתובבתי בתתי הפורומים השונים, יום לפני האישור הסופי לקניה, אני מעוניין שתתנו חוות דעת אחרונה בהחלט. גם אם יש לכם רעיונות איפה לחסוך במקום מסויים ולהשקיע במקום אחר, אני ישמח לשמוע. 1 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 385 ש"ח 1 Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM 65 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5 326 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 925 ש"ח 1 Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF 733 ש"ח 1 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 380 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 655 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 55 ש"ח 1 Compucase 6A19 Midi Tower 335 ש"ח 1 Logitech Int…

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ותוכנות כגון MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LA NOIRE, BATTLEFIELD 3, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך סביבות 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by p_uriel,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לבית. שימושים: אופיס ואינטרנט. גודל מסך כ 15", עדיפות למסך מט (הבנתי שזה מומלץ. נכון?) רזולוציית מסך לא קריטית, אבל שהאייקונים לא ייראו קטנים מדי. אמצעי קלט: אין לי צורך במקלדת הכוללת numpad. עכבר ('סופר דופר' קריטי עבורי): עכבר מ-ע-ו-ל-ה!!! אין לי כוונה לחבר עכבר חיצוני. משקל רצוי: לא קריטי עבורי.. זמן סוללה: לא קריטי עבורי. הבנתי שעדיפה סוללה עם 6 תאים. יציאות מיוחדות: לא חובה (פרט ל USB,כמובן.) Bluetooth: לא חובה HDD: רצוי SSD 256GB, אבל גם אסתפק ב 128GB SSD (או כונן רגיל 500GB, אם מייקר באופן משמעותי) כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, אבל אעדיף אחריות ל 3 שנים של יבואן טוב (הבנתי שאסוס לא להיט לא…

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  6. Started by קייזרמן,

שלום לכולם אז יש לי את הדל D630 עם כרטיס מסך קוואדרו 135... קניתי סימולטור טיסה (2004) ואני בכלל לא מצליח להתקין אותו על הלפ טופ... רק על המחשב הרגיל. מישהו פה מכיר דרך להאיץ את הכרטיס מסך הדפוק שלי... להוריד משהו שישפר את ביצועיו ככרטיס משחקים? תודה לעונים

7. אז ויתרתי על הרעיון לקנות מחשב MSI באייבורי ועוד על כמה רעיונות שהיו לי (כמו לשחק משחקים על הנייד). הדרישות הסופיות: מעבד 7200 (אפשר גם יותר) 2 ג'יגה זיכרון 3 שנים אחראיות 120 ג'יגה הארד וכרטיס מסך בסיסי. כל זה - עד 6000. תודה רבה שימושים כמובן כתיבת עבודות, אינטרנט, תיכנות.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  8. שלום לכולם, אחרי לא מעט זמן של צפיה בפורום, קריאת מפרטים שונים, עצות של אנשים, על הדגמים השונים, וקבלת העצה שהיתה כאן להמתין כמה חודשים הרכבתי סוף כל סוף מפרט. אני אשתדל להגדיר כמה שיותר טוב מה אני מחפש: המפרט הוא גם למשחקים וגם לשימוש כללי במחשב - אינטרנט, מסמכים, תוכנות שיתוף לסוגיהן וכולי, המחשב פועל 24/7. בחרתי רכיבים עם הסתכלות גם לעכשיו וגם לאפשרות שדרוג בעתיד הלא מיידי (DDR3, QUAD או 45NM אפילו, GTX כשאתעשר, מה שיגיע) מיידית לא מתוכנן OC אבל מעונין באפשרות. יש לי מסך SAMSUNG 960BF, אני די מרוצה ממנו ולא ממש שוקל להחליף אותו בקרוב. יש לי ATP3 שהם אדירים, אבל בהינתן כסף בעתיד אני שוקל מערכת יותר רצינית (הלוח תומך). ציוד הקפי אחר אני אחפש בנפרד או שאעביר מהמח…

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by שי.א,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של כ- 4,500 ש"ח. מה שחשוב לי שהמסך יהיה IPS (עדיף מט) והגעתי לשני דגמים שיכולים להתאים: הטושיבה Z30: http://ksp.co.il/?uin=24388 והדל 7440: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3417 מה שקצת מפריע לי בטושבה זה גודל המסך (מפחד שיהיה לי קטן מדיי) ומה שלא הבנתי בדל, שרשום שהמסך הוא מט אבל TOUCH: 14.0 FHD (1920x1080) TOUCH Wide View Anti-Glare WLED-backlit ממה שהבנתי , מסכי מגע הם מבריקים ולא מט, נכון?! האם המסך בדל אכן מט IPS? ומה כמובן עדיף מבין שניהם? תודה

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  10. אני מחפש מחשב חזק שיתאים לי לשימושים כמו עריכת וידאו "אינטנסיבית" ועבודה עם תוכנות תלת מימד. קראתי כל מיני המלצות וכרגע אני מסתכל לכיוון של Dell Precision M6700.. יש דעות? אולי המלצות אחרות? תודה!

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  11. שלום לכם, זוהי הודעה ראשונה שלי כאן, אז אנא היו סובלניים. קניתי לפני קרוב לשנה לפטופ של לנובו LENOVO N500 4233. לפני חודשיים התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7. למרות שבמחשב נייח של אחי היא עשתה בעיות עם הסאונד, החלטתי לשים אותה על הלפטופ. החלטה נכונה. מערכת חלקה, בלי באגים ונוחה מאד. אבל עכשיו, אחרי חודשיים, פתאום היציאה של האוזניות כנראה לא עובדת. אני שומע דרך מערכת סטריאו של קנווד בחיבור AUX לאוזניות. והכל היה מצוין עד שלפני יומיים פתאום זה הפסיק. הבאתי זוג רמקולים אחרים שיש לי ולא עבד. הבאתי כבל חדש לחיבור AUX ולא עשה כלום. אז מלבד להתקשר לתמיכה טכנית ולקוות שעדיין יש לי אחריות, למרות שאני לא זוכר אם עברה כבר שנה... האם מישהו מכיר בדיקות נוספות שאפשר לנסות? …

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  12. * מטרות המחשב? גלישה כבדה/ הורדות, כתיבה של שעות/שימוש משרדי וגם אם יוכל להריץ משחקים וסרטים אז למה לא * גודל המסך? מסך 15-16 הכי חשוב שיהיה מאט בלבד!!!! לא סובל מסכים מבריקים * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חובה מקלדת מלאה הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעדיף כמה שיותר שיהיה לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כוננן SSD 180-256 (לא חייב שיגיע מובנה, אני מוכן להחליף את HD שמגיע עם המחשב כל עוד זה נכנס בתקציב) כונן אופטי? לא נדרש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נדרשת * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נדרשת * הא…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  13. בוקר טוב ושבת שלום אנשים אני צריך מפרט עד 3000 שקלים אני רוצה לקנות מחשב נייח לאמא שלי כמתנה ליום הולדת .. המחשב בעיקרון מיועד לשימוש ביתי לאינטרנט אבל עדיין אני רוצה שיהיה מחשב נורמלי שהכל זורם ואפשר לעבוד איתו חופשי לגבי המסך אני רוצה לקנות לה מסך DELL 22-23 אינץ' יש להם מסכים מאוד איכותיים אם יש לכם המלצות אני מודה לכם מאוד . ולרי.

14. שלום לכולם. יש לי אפשרות לשדרג מעבד כפול ליבה C2D E6550 למעבד מרובע ליבה בעל אותו תדר ואותה כמות זיכרון - Q8200, אני רק מוסיף לבעל המעבד כרטיס מסך Geforce 8600GT 256MB DDR3. האם משתלם?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  15. תודה מראש לכל מי שעוזר. אני מחפש מפרט למחשב AMD הכלל רק mobo, CPU, mem, copm case and cooling system אני מחפש מחשב ורכיבים שמיועדים לאוברקלוק. עד 4000 ש"ח. תודה שוב.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  16. Started by m4x,

היי, חבר מעוניין לרכוש את המחשב הזה עבור אבא שלו - AMD ATHLON 3000+ 2GB זיכרון דיסק 80GB כרטיס מסך GF6200 מערכת הפעלה WIN XP ברישיון מארז+צורב כמובן. לא מחפש להתעשר, הוא לא רוצה לקחת בלי כסף ...

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by FatallChill,

טוב אני מחפש מפרט בשביל עבודות משרדיות , דואר אלקטרוני, SKYPE ואולי לראות איזה סרט מידי פעם מפרט כזה יספיק ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2575

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  18. שלום, ככה הספק שלי הביא לי מפרט שהוא מציע לי רציתי תגובות... הוא טען שהוא שם את האטלון אקס פי 2.4 ולא ה2.5 כמו שרציתי כי הבדלי המחיר לעומת הביצוע לא שווים גם ברדיאון הוא רצה לשים לי 9000 אבל על זה לא התפשרתי - בצדק??? אממ... הנה זה תודה אם אינך צריך מודם נוריד אותו ונחסוך 15$. סוג הרכיב שם המוצר כמות מעבד XP 266Mhz 2.4Ghz 1 ?מאוורר למעבד מאוורר מיוחד ל- AMD TERMALTAKE DRAGON 1 ?לוח אם 7VAXP 1 ?זיכרון DDR 256Mb 400Mhz 1 ?מארז מארז E-STAR 8870? כסוף 1 ?מאוורר למארז לא כלול 1 ?כרטיס קול על לוח האם 1 ?כרטיס מסך ATI RADEON 9?500PRO ?128MB DDR 1 ?מודם …

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by Green,

שלום אני קונה יום ראשון מחשב חדש כנראה בKSP (אולי בנועה) אז אני מבקש מפרט משם הדרישות שלי הם שיהיה טוב למשחקים ובמיוחד לסרטים בHD ומוסיקה לכן חשוב לי כרטיס קול טוב עם יציאה דיגיטלית (קואקס) ו5.1 (אם מספיק זה על הלוח אם אז לא צריך כרטיס בנפרד) כרטיס מסך הכי טוב שניתן לוידיו בHD זה הדבר הכי חשוב לי וגם שיהיה טוב למשחקים חדשים זה כנראה המארז: http://thermaltakeusa.com/product/Chassis/desktop/tenor/vb2000bns.asp חוץ מזה 2GB זכרון, לוח אם טוב וחדיש, מעבד אינטל, 500GB הרדיסק, צורב DVD, וספק כוח חזק ואיכותי קרור עדיף שיהיה איכותי ושקט לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, וכו... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by orrun,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לשנת הלימודים הקרובה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא חובה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'', לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג - חובה! עדיף מחשב קל שיהיה נוח להסתובב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד - לפחות 5 שעות (אם קיים ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ידוע * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, אבל לא חובה (מעדי…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר שימוש בעלות-תועלת, אבל מעדיף לחסוך ולא להגיע לסכום המקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, פוטושופ - שימוש כבד. ב) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מערכת הפעלה\אופיס? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6,7 8. האם ישנה העדפה לר…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  22. שלום אנשים יקרים, לפני שאטרידכם עם עוד מפרט, רציתי להגיד שעברתי על הפורום כמה דפים אחרונה, ולא מצאתי שום מפרט שראיתי שעומד בדרישות שלי.. כך שהחלטתי לפרסם בקשה לעזרה ממי שמומחה בעיניין וליבו טוב עליו לעזור לי צרכי למפרט הם: אני מתכנת אינטרנט, ומעצב גם בפוטושופ ופלאש במקביל לפעמים, ויוצא שהרבה תוכנות כבדות פתוחות אצלי, אני רוצה מחשב שיתמודד עם העומס. דבר נוסף, חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט שקט, אם אפשר אז מארז קטן, כי גם אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית פלסמה HD לראות סרטים. גם כרטיס 5.1 טוב לא יזיק, אבל אם יקר לא חובה. אולי כדאי גם אהרדיסק איכותי גדול, שיהיה הרבה מקום. עדיף אחד או שניים נפרדים? המפרט לא אמור לכלול ציוד נלווה, רק את המחשב עצמו. כמובן שאין מה להשק…

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  23. המחשב אמור לכלול: זכרונות 1GB 667Mhz, דיסק 160GB sata II, צורב דיוידי, מקלדת עכבר רמקולים ובשאיפה גם מסך הכי פשוט LCD 17" (באייבורי דיברו אתי על 950 ש"ח). בתקווה לא לעבור בסך הכל , כולל המעבד, הלוח והמסך , את סכום 3500 ש"ח , איזה מפרט היית ממליץ? יש דבר כזה? להזכיר, לא מדובר בגיימר, כמעט ולא משחקת במחשב (לפעמים משחקי פלש באינטרנט וכאלה ובמקרה הקיצוני פעם ב.. משחקת בפיפא), לא מחפשת לבצע אובר קלוק (OC) כך שהמחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט...

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by A.Iniesta,

מחשב נייד HP Pavilion ze2002EA מעבד: Intel Celeron M 350 1.3GHz 1MB cache מסך: 15.0 inch XGA ברזולוציה 1024x768 זיכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 40GB כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, Wireless 802.11b/g גרפיקה: Video Intel® Extreme Graphics 2 Up to 64MB shared video memory 4x AGP Enhanced Video with 3D performance רמקולים: Sound 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Altec Lansing Stereo speakers יציאות:1 VGA port, 2 USB 2.0 ports מתח : Power 65W AC Power Adapter 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery משקל : 2.95 ק"ג בכמה אני יכול למכור אותו? בהתחשב שהמצב שלו חדש, אין סריטה אחת קטנה אפילו.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by Syspot,

שלום לכם, אז כך, היום אני מתכוון לרכוש מחשב נייד, נתנו לי 2 הצעות (יד שניה), אשמח במידה ותייעצו לי . מחשב #1 : ACER TravelMate 230 Intel P4 Celeron 2000MHz 512DDR 40GB HD DVD בלבד VIDEOCARD UP TO 64 כולל סוללה תקינה, מצב חדש . מחשב #2 : HP/Compaq Presario 2100 Intel P4 1.8GHz 512DDR 30GB HD DVD/CDRW קומבו כולל סוללה תקינה, מצב חדש . כמה לערכתכם שווה כל אחד מהמפרטים הבאים ? תודה רבה והמשך יום נעים .

• 5 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.