עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tehnodrom,

מעבד 64bit 3000 לפחות... המחשב מיועד למשחקים אני רוצה שיחזיק לי טוב לפחות איזה שנה וחצי... אין לי בעייה לקחת סוקט 754 כי לא מתוכנן שידרוג עתידי... לא כולל מסך...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, בניתי לי מפרט מחשב ואני מעוניין לשמוע את דעתכם כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 1197 ש"ח זכרון ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition CL7 240 ש"ח כונן קשיח Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 260 ש"ח ספק ‏Seasonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 400 ש"ח מעבד ‏Intel Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB 1023 ש"ח לוח אם ‏GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7 655 ש"ח מארז CoolerMaster CM 690 II BASIC 409 ש"ח צורב ‏Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA‎ 95 ש"ח סה"כ 4279 ש"ח הרכבה עצמית. אין חנות ספציפית שאני קונה ממנה, את הרכיבים אני קונה במספר חנויות... ציינתי מחירים שאספתי מכמה חנויות. קירור למעבד בכוונה לא צויין משום שאני לא מתכנן לעשות OC…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, המחשב שלי כבר בן 5 ולמרות שהוא מספיק כיום לשימושים שלי הוא מתחיל להשמיע רעשים, המארז מאובק ויש לי תקלת Blue Screen עם כרטיס המסך שאני פשוט לא מצליח לצאת ממנה. אם כבר אני לפני פירמוט, אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב חדש ולהפוך את הישן ל-HTPC לסלון. המפרט שלו נמצא מתחת לשם המשתמש שלי - אני רוצה עבורו רק מארז HTPC, ספק כוח תואם ופתרונות קירור. אני אשתמש בשני המחשבים לניגון סרטי בלו ריי מקוריים כולל בלו ריי תלת מימד, יש לי כיום שני כוננים אופטיים של בלו ריי (אחד צורב שיעבור למחשב החדש ואחד נגן שיעבור ל-HTPC בסלון) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימו…

4. אני קונה היום מחשב. מתחתי את זה כבר הרבה זמן... אמרו לי שהפורום הזה מבין בתחום אז הגעתי להתייעץ אתכם! אני צריך מחשב עם כל הרכיבים שבמפרט שלהלן. עד 6K. שהמחשב יהיה מהיר בהכל, וגם שיהיה טוב למשחקים. אבל לא צריך להשתגע עם הכ.מסך. * אני לא מבין בOC ולא יעשה OC לכן אני לא חושב שהמפרט שיש בפורטל של הפורום (של INTEL DUAL) יתאים לי.. הצעות לשיפור בבקשה! ותגידו לי איך המסך.. תודה, זה דיי דחוף

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by elni,

מעבד: Intel Core2Duo E7200 2.53Ghz 775 לוח אם:Gigabyte P35C-DS3R זכרון:2GB (2x1G) DDR2-800 Kingston דיסק קשיח:250GB 7200 SATA2 Hitachi 16M כונן אופטי:SuperMulti DVDRW x20 LG כרטיס מסך:GeForce 8500GT 512MB PCIx16 כרטיס קול:AC97 128bit 6channels o/b רשת:10/100/1000 NET (ADSL ready מארז:ATX CASE 400w כל זה ב2400 ש"ח.. עכשיו בעיקרון המחשב הוא לצורך משחקים סרטים גלישה צ'אט וכאלה.. עכשיו הדברים היחידים שאפשרי בשבילי לשנות זה מעבד וכרטיס מסך לגבי הכרטיס מסך חברים שלי אמרו שאפשר לקבל משו יותר טוב... אבל אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ב1000 ש"ח, אפשרי משו ב600-700 , 800 גג (אם בכלל רצוי לשדרג). אני גם לא גיימר מטורף, פשוט כרטיס מסך שאם שווה להשקיע עוד 100-200 ש"ח ולקבל תמורה הרבה יו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by giladt,

אז המחשב שיש לי בסלון קצת מתחיל להרגיש צולע וישן, והתחילו לעלות מחשבות על החלפה שלו. גם המחשב בחדר עבודה כבר צולע וישן - אבל הוא פחות שימושי כרגע אז זה פחות מעניין. המטרה העיקרית היא מחשב שקט, קטן ויעיל שישמש אותי לצפייה בסרטים וסדרות, לשמיעת מוזיקה ולגלישה ברשת. מטרה נוספת היא שיחות וידאו בסקייפ או תוכנות דומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - תקציב של 3000 שקלים נשמע לי סביר לגמרי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך אבל לא ממש על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - וידאו, אודיו, אינטרנט, שיחות וידאו. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחשב מיועד בשביל משחקים, גרפיקה בפוטושופ, חיבור למקרן (TV OUT) וגם מוזיקה צריך הכל חוץ מכרטיס קול וצורב מעבד- intel לוח אם - asus זכרונות הרד דיסק כ. מסך טוב למחשקים חדשים מארז סידי רוב פלופי מסך סלחו לי שכחתי צריך מסך .... :: מה אתם אומרים על זה 2.4C P4P800 Twimnos Pc3200 2*256mb wd 80 gb 7200 rpm 8mb R9800np פלופי CD-r מקלדת+ עכבר מארז Codegen Midi Tower L-6083-CA תודה)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ilanyr,

צריך מחשב חזק שיתמוך במספר תוכנות מסחר ו 4 מוניטורים. מעבד ‏Phenom 9500 (Socket AM2+) QuadCore AMD 1350 ¤ לוח: ‎‏GIGABYTE MA790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX ‎ ‎900 ש"ח זכרון ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ 350 ¤ ‏ כרטיסי מסך (צריך 2) HD 2600 Pro 256MBGIGABYTE SILENT 512MB DVIx2 490X2 דיסקים WD1600AAJS 240X 2 ספק: Liberty 400ENERMAX 420 אופטי ‏ ASUS DRW-2014L1T 200 ש:ח מארז: ‏HEC Compucase CI-6A21 250 סה"כ 4930 אשמח לתגובות והערות. במיוחד ממי שיש לו נסיון עם מערכות מסחר (ריבוי מסכים) אבל גם מכל אחד אחר...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בעקרון המטרה של הHTPC היא אך ורק לראות סרטי 720P בעיקר (אולי 1080 בעתיד) על הטלוויזיה (LCD 42"), לכן אין לי צורך בכרטיס טלוויזיה (ובכל מקרה זה משהו שתמיד אפשר להוסיף) או בכ.מסך ומעבד מטורף כדי להריץ משחקים... חשוב לי שהמארז ייראה נורמלי בסלון ויהיה שקט במידה מספקת בשביל לראות סרט כמו בן אדם. חובה שלכ.מסך תיהיה יציאת HDMI. אני חושב שG31, E5200 וGEFORCE 8400 יעשו את העבודה לא? חבר שלי אמר לי שיש לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה של ATI שתומך גם בהעברת סאונד בHDMI... יש דברים כאלו? כי אם כן זה יתרון גדול. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. רוצה את הכי טוב שיש לאנימציית תלת מימד מתקדמת בלי ללכת לישון כל רינדור זה המפרט שהרכבתי בכללי אם יש מקום לשיפורים השמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by sky011,

שלום סליחה על השאלה הקצת טיפשית???? אם אני לוקח איתי את הנייד לארה"ב,איזה חיבור חשמלי עלי לקחת איתי. הרי המתח שם 110 וולט והתקעים שקעים שם שונים. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Voodude,

אהלן אני מחפש מחשב נייד שיריד לי אופיס וכדומה שיהיה אמין, שיכלול צורב DVD ועם כונן של לפחות 250 ג'יגה. ראיתי שממליצים פה על הg530 של לנובו יש עוד הצעות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום! אני צריך הצעה למחשב נייד שעומד פחות או יותר בדרישות האלה: - מחשב יחסית קל 5-7 ק"ג - מהיר מעבד חזק וזיכרון 2GB לפחות (מעבד חזק עד כמה שאפשר במחיר הזה) - אפשרי למשחקים בסיסים (לא משהו מהדור החדש.. משהו שיריץ warcraft 3 חלק , REDALERT 3 אולי לא מחייב) - מסך 15 אפשר להתפשר - מחשב שלא בא עם VISTA או כל מערכת הפעלה אחרת

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים גם בHD בלי שום בעיה. התקציב שלי הוא :2500-3000 ש"ח. תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הכרטיסים החדשים של NVIDIA ומעבדים חדשים של INTEL בפתח, ואני חשבתי לעצמי שאולי אני ימכור את המחשב הנוחכי ולרכוש אחד חדש. המפרט הוא: AMD Phenom II X4 965 Black Edition Gigabyte MA 790X UD4P Scythe Mugen 2 CPU Cooler Zotac GeForce GTX570 1280MB GDDR5 Kingston HyperX 4GB DDR2 1066Mhz 250GB Hitachi DeskStar 7200RPM 8MB Corsair TX850W Power Supply CoolerMaster CM 690 II Plus להערכתי אני אמור לקבל עליו איזה 3K (או שאני חי בסרטים : ). לכל החלקים אין ממש אחריות (כי הכל נרכש מKSP ושם למיטב ידיעתי לא ניתן להעביר אחריות).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ולימודים (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? לא משנה אבל רצוי רזולוציה נוחה לעבודה במספר חלונות, 13 או 14 או 15 נראה לי יתאים. * משקל רצוי? עד 2K בסופי אחרי הכל אבל כמובן שעדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן נדרש בסביבות ה5-6 שעות, מאמין שבתקציב כזה קיימים מחשבים כאלה, אם לא אז 4 כברירת מחדל אבל כמובן שרצוי לפחות 5. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G * צורב DVD? כמובן, לא משנה חיצוני או פנימי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל לפחות 3 שנים עם אחריות בבית הלקוח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או LG אשמח ל4G זיכרון RAM אבל יכול להסתפק גם ב2…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד ASUS N55SF ואני מרבה להשתמש בו כאשר אני על המיטה... להבנתי, ממש לא בריא להשתמש בו כאשר הוא נמצא על הברכיים או מעל "האיזור הרגיש, אך אין לי ממש ברירה לפעמים.. הבנתי שיש כל מיני משטחי קירור ואחרים שמיועדים לכך וחוסמים את הקרינה שפולט המחשב... אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה או אחר.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fortnite , PUBG, Dragonball Fighterz ומשחקים בעתיד כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by Ofir Baruch,

שלום לכולם! רכשתי מחשב נייד חדש עם כונן SSD 128GB, אבל בכונן C (היחיד במחשב) יש קיבולת רק של 100GB. בדקתי את העניין וראיתי את התמונה הבאה בניהול דיסק: האם אפשר להחזיר לכונן חלק מהשטח הלא מנוצל מהכונן מבלי לפגוע בכלום? לדוגמא: השטח שמסומן בתמונה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *תקציב - בין 3000-4000 ש"ח . ללא חריגות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית ופנאי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי HD 1080p) + עבודה ייעודית לסטודנט לכימיה (תיתכן הרצת VM/virtualbox של אובונטו לכל מיני תוכנות, אבל לא נדרש כוח חישוב מאוד חזק). המחשב אף יחובר לפרקים למסך חיצוני 24". חשוב שהמחשב יהיה חזק בשביל פתיחה של הרבה לשוניות אינטרנט וחלונות נוספים. מינימום i5 הדור החדש + 256 ssd עדיפות גבוהה מאוד למחשב עם מקלדת מלאה (numpad בצד ימין). אפשר לתת גם הצעות בלי אם אין שום דבר שאכן מצדיק את זה. יש חשיבות רבה גם למשקל המחשב (אני מודע ל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by rhin0,

אני מחפש מחשב ב 1500 ללא מסך מקלדת ועכבר. תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אנשים! אני מתכוון לקנות מחשב נייח בקרוב וקיבלתי\ראיתי הצעות למפרטים ומחירים, אשמח לדעתכם והצעות לשיפור או כל פידבק דבר ראשון, הטופס 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם ממולץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקי מחשב, תכנות (עבודה עם סביבות ויראוטליות) וVR (בדגש על הפאן של התכנות, אני רוצה ללמוד לתכת עבור VR) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיריץ בכיף כל משחק כבד שיש היום ויצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 ואני חושב ש2…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by yalkobi,

רכשתי מחשב dell 14z 5432 יד שניה המחשב מגיע עם כרטיס מוסך על הלוח 4000HD וכרטיס מסך נוסף Radeon HD 7570M הבנתי שצריך להגדיר לכרטיס אם איזה תוכנות הוא יפעל (בגלל חיסכון אנרגיה) השמח לעזרה איך בדיוק אני מגדיר אם איזה תוכנות הכרטיס יעבוד תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום אני צריך לקנות מחשב ביתי חדש 1 הדרישות הם HD - 500 GB 2 מארז שקט 3 הוא אמור להריץ 4-3 מכונות וירטואליות במקביל אחת מהם כנראה SERVER 2008 ן HOME SERVER אני מתכוון להשתמש בו כמחשב אישי וגם כ סביבת ניסויים אין לי בעיה שמתי שאני מעמיס עליו עם מכונות וירטואליות להשתמש במחשב אחר לגלישה באינטרנט או כל דבר אחר אבל אני מצפה שיתפקד גם מחוץ למסגרת גם עם 2 מכונות עובדות יש לציין שאני משתמש גם ב VPC וגם ב VM ל WINDOWS ו LINUX כל אחד ומה שמתאים לו התקציב שלי הוא 3000- 3500 ללא מסך ואביזרים עכשיו אני יודע שזה לא הרבה אם זה לא אפשרי או צפוף מידי אפשר לחרוג עד 200 שקלים אם זה עדיין בעיתי אז אני יאלץ להמתין עוד כמה חודשים בכל מקרה תודה לכל מי שיעזור urinka…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by jungle-man,

שלום אני מעוניין למכור את החלקים הבאים, אשמח לקבל הערכת מחירים: מעבד: E8400 לוח: GA-EX38-DS4 זכרונות: 2G OCZ DDR2 1066mhz כמובן שהכול תקין ועובד. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים