עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]2000[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]לא לחרוג[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]עבודה משרדית + תכני HD[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. [glow=red,2,300]לא[/glow] 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? [glow=red,2,300]לא צריך מארז[/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]10[/glow] 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? [glow=red,2,300]ל…

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  2. שלום רב, יש לי בעיה כבר איזה שנה שאני מנסה לעקוף. לפני כמה שנים קניתי מחשב טוב יחסית עם זיכרון RDR. כמובן שרוב הרכיבים במחשב מתאימים זה לזה ולכן כדי להחליף את סוג הזיכרון צריך להחליף גם אותם. יש לי את רכיבי המחשב הבאים: 256 RDram 80 ג'יגה 2.4 pentium 4 Geforce 4 MX 440 לוח אם של Gigabyte אני רוצה לעבור ל1024 DDR. הבנתי שבשביל לעבור לזיכרון מסוג DDR צריך להחליף את המעבד, לוח האם והדיסק הקשיח(עדיף למכור ביחד). החלטתי שאני אמכור את המחשב(כולל המארז) בלי למכור את הכרטיס מסך(כשיהיה יותר כסף אני אקנה) ובלי למכור את הרכיבים האחרים שלא ציינתי(מקלדת, מסך, עכבר, רמקולים וכו'). זאת אומרת שמה שאני צריך זה לקנות: 160 ג'יגה בהארד דיסק, מעבד כמה שיותר חזק, לוח אם כמה שיותר טוב, מארז חדש…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, קניתי את המחשב הבא (מפרט בחתימה) מה דעתכם? המחשב עבור משחקים כבדים

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  4. שלום לכולם רציתי המלצה לשדרוג המחשב שלי יש לי פנטיום 2.6 800 לוח אם אינטל פרל 2 גיגה זיכרון קורסייר קאס 2 כרטיס מסך רדאון 9600 של גיגהבייט רמקולים 4.1 ישנים של אלטק חשבתי לקנות רמקולים ואולי להחליף את הכרטיס מסך הישן מה אתה אומרים? אני רוצה רמקולים אם חיבור אופטי שיתאימו ל iriver -ihp-120 שלי

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  5. אז לקח שנים, זה נכון, אבל בסופו של דבר אני יושב לי מול מחשב דנדש. טוב, האמת היא שהמעבד עוד חסר, הוא יגיע רק מחרתיים, אבל נעזוב את זה כרגע - הכל כאן, ומוכן, אז קבלו אותו: AMD 3200+ venice DFI LanParty UT Ultra-D Twinmos 512 Mb PC3500 BH5 Enermax 420W Noisetaker 2 Raidmax Cobra 868 Silver Leadtek Px6600 Gt TDH Extreme Version XP-120 TT Thunderblade 120 RGB NEC 3500A (הועבר מהמחשב הישן) WD 160GB JB MX-518 מקלדת אלחוטית מהמחשב הישן. אחרי כמה ימים על המחשב אני בטוח שיגיע זמן הOC, אני מבטיח לעדכן... סידרתי את כל הכבלים בתוך המארז, נראה פשוט פצצה, אני אצלם ואעלה תמונות... אז זהו חבר'ה, כל המפרט הזה הוא תוצר של המון המון עזרה מכם. תודה רבה! נדב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by inbals,

אהלן, ברשותי לנובו Y550P בן פחות משנתיים הפסיק לעבוד ולאחר בדיקת טכנאי אובחן שלוח האם אינו תקין. המחשב לא באחריות לפי לנובו עלות לוח חדש כולל הרכבה 2250 שח אני מבינה שיש אפשרות אולי גם לתקן את הלוח אשמח להמלצות על מעבדות ובכלל המלצה אחרת אם ישנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by boaz_aha,

אחרי התיעצויות רבות, פה ובכלל, מפרט שמיועד בעיקר לפוטושופ, קבצים גדולים מאד, חשוב מאד שיהיה שקט וניתן לשדרוג עתידי לא מתוכנן oc, לא מתוכנננים משחקים כרגע. ברגע שארצה, קאקנה כרטיס מתאים. זה המפרט: שם מחיר כמות ₪ סה''כ INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 TRAY 1124.00 1 1124.00 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV 3.3 INTEL 965 HD AUDIO GBL FSB 1333MHZ 614.00 1 614.00 G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 529.00 1 529.00 W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 654.00 1 654.00 W.D WD2500YS 250GB SATA II RAID EDITION 7200RPM 16MB BUFFER 393.00 1 393.00 LG GSA-H44LK DVDRW X18 LIGTHSCRIBE DUAL LAY…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gilke85,

קיבלתי היום מחשב נייד חדש LENOVO T500 אחלה מחשב, אבל יש משהו שאני לא מצליח.. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד פשוט ואחד טוב ATI 3650 איך אני מחליף בינהם? אני על האיכות הכי גבוהה של המחשב והכרטיס הATI לא מתפקד כשורה.. מה צריכים לעשות כדי להפעיל אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  9. אהלן חברים , אני זקוק לנסיונכם , אני מחפש מחשב נייד בין 4000 ל4500 כאשר רוב השימושים יהיו תכנות , גלישה וסרטים , מדובר על תכנות בתוכנות VS , ECLIPSE ועבודה מרובה עם MATLAB וMATHCAD . אני גם גיימר לא קטן אז דרוש כרטיס מסך שיהיה סבבה למשחקים (אני ריאלי , G330 או 5650 משהו בסגנון אני לא מצפה לשחק עכשיו SC2 בULTRA HIGH בשביל זה יש את המחשב הבייתי). עברתי על הסקירות שלכם כאן אבל אין תשובה חד משמעית שכולם חוזרים עליה. אני מחפש מחשב שיחזיק להרבה זמן , חשוב מאוד שהנותני שירות יהיו סבבה אבל יותר חשוב שהמחשב יהיה עמיד (אני לא הולך לשחק איתו כדורגל אני רק אומר שהציריה לא תישחק אחרי חודשיים והפלסטיקה לא תהיה עדינה מדי ). ראיתי שיש שחקן חדש בשוק תהיתי מה דעתכם על סמסונג בפרט …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. החברה האמריקאית נכנסת אל השוק היוקרתי עם מוצר מתקדם ושאיפות גדולות את חברת EVGA אתם מכירים כנראה בעיקר תודות ללוחות האם המתקדמים שלה שהשתייכו אל מותג ה-Classified, או בזכות שיתופי הפעולה הרבים עם האוברקלוקר הנודע K|NGP|N שהעניקו לנו שיאים שונים ומשונים וכרטיסי מסך ייעודיים. כעת, יצרנית החומרה מעוניינת ללכת בעקבותיה של Razer האמריקאית ולפתוח לעצמה תחום חדש ומלא בהזדמנויות – בעולם המחשבים הניידים. הכירו את ה-SC17 – נייד הגיימינג הראשון מבית EVGA, אשר תוכנן לטענתה במיוחד עבור ביצוע המהרה, ומתיימר לספק ביצועים גבוהים מאוד באריזה קומפקטית יחסית שגם נראית ומרגישה נהדר. חשבו על דגמי ה-Blade של Razer, אך עם הרבה יותר ביצועים. המפרט מורכב ממעבד ה-Core i…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  11. שלום אני די חלש כבר בתחום המחשבים אשמח המלצה למחשב שיענה לדרישות שלי: דבר ראשון הצורך הוא רק במחשב עצמו (מארז בלבד) ללא ציוד הקפי הצורך שלי במחשב הוא למשחקים קלילים (גג כדורגל) וצפייה בסרטים HD וכמובן אינטרנט חנות ממומלצת לא כל כך משנה רק שיהיה לה סניף בתל אביב תודה רבה ! נ.ב יש לי דיסק אונקי של סנדיסק (קרוזר) 32G והוא על FAT32 יש דרך לפרמט אותו ולעבור לך NTFS ללא בעיות? תודה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by Gizmo_Gizmo_New,

No Help, Please Del.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, מה דעתכם על המחשב הזה? http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2175..442..466.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29362&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (יש לי אפשרות לקנות אותו באילת..) יש המלצות למחשבים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by סער_שי,

E6400 Gigabyte 965P DS3 Mushkin 2GB DDR2 800 Compucase 6A21 400W WD 250GB 16MB GeForce 6200LE מסך: L1970RH LG 2MS סה"כ: 6,800 חישבתי לפי הרכיבים הכי זולים בחנויות שונות. יצא לי בין 6,900 ל-7,000. אני משלם במזומן. נראה לי הנחה לא מספיקה (מצד שני, מדובר במצב אופטימלי של לקחת את הרכיב מהמקום שבו הוא הכי זול, מה שלא ממש בר ביצוע). מה אתם אומרים? איך המחיר? אגב, אם יש לכם איזה משהו להוסיף, או הערות לגבי המפרט עצמו - שמיועד ליישומי גרפיקה בעיקר: פוטושופ (קבצים גדולים) ואולי גם תלת מימד - אתם מוזמנים להעיר את תשומת ליבי. תודה.

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  15. איך זה? תנו דעות.. אני צריך לדעת דחוף כי המחירים השתנו ואולי יהיה אפשר להתמקח.. אז איך?: עריכה: מטרות אוברקלוק וגיימינג...

• 10 תגובות
    • 559 צפיות
  16. ככה אני מאוד מתלבט מה לקחת מבין שני האפשרויות שאני יציג. אני צריך את המחשב לשימוש ביתי כזה קצת קצת למשחקים , לגלישה באינטרנט ולתוכנות. האמת שהתקציב שלי לא כזה גדול ואני יודע שזה בעייתי מה אתם מציעים לי לקחת: את זה? ‏Fujitsu LifeBook AH530-3‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767082 או את זה: ‏HP Compaq Presario‎ - ‏Compaq CQ62-200SJ‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767120 תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. שלום יש לי מחשב נייד LG E500 S.AP5DE פירמטטי אותו לא מיזמן אבל הבעיה שלא קיבלתי דרייבר לכרטיס מסך נסיתי להוריד את הדרייבר מהאתר של אינבדיה אבל בהתקנה יש הודעה שהחומרה לא מתאימה במנהל ההתקנים הוא כותב לי שיש לי מתאם AVG רגיל למרות שיש לי NVIDIA GeForce Go 8400M מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 32 ביט למרות שאני שונא את המערכת הזאת!!! ניסיתי גם לדבר אם היבואן והוא לא חוזר אליי בבקשה תעזרו לי להשיג את הדרייבר של הכרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  18. היי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של 4K, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 4.5K. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שרוצה לשחק קצת משחקים (בינוניים נניח) במעונות. * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל לא משנה (גם ככה אין פחות מחצי טרה לא?) אבל חשוב מאוד מאוד שיהיה 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, ל-DELL רק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by FoxHounder,

אני קונה מחשב חדש למשחקים. בחרתי מעבד: Amd athlon 64(s939)3200+Venice,64 bit 2000MHZ,512 KB 1600 MHZ כרטיס מסך: PCX-Radeon X800 (400\700)256 MB DDR 3, 256 bit, 12 pipes, gigabyte GV-RX 80256D האם יש לכם המלצה לשאר הרכיבים (לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח, כונן דיסקים, צורב)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן חברה, אז ככה אני צריך מפרט בינוני לא סופר דופר, עבודה ביתית כמובן אינטרנט סרטים ומשרדי, וקצת משחקים ככה שיהיה כרטיס סבבה משהו סטייל 6600GT לא יודע מה תבחרו הקאצ' : מסך דק 17" חובה תודה רבה ! אהה כולל הכל כן אביזרים מקלדות וזה..

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by Shoko,

אני צריך מפרט למחשב עד 7-8 אלף דרישות: -לוח אם תומך quad לשדרוג עתידי -שיריץ משחקים כבדים וחדשים של dx10 -שיהיה כמה שיותר מקום בהארדיסק (לפחות 500 גיגה) -שיכלול את המסך : http://zap.co.il/model.asp?model_id=491102 -לפחות 4 סלוטים של sata2 בלוח אם -אני לא יודע אבל אם יש דבר כזה pci-e 2 אז שיתמוך וזהו אולי יהיה oc בעתיד אבל לא ישר ואני לא צריך רמקולים עכבר ומקלדת

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by vempa,

בהמשך לפוסט שפתחתי שבוע שעבר, הגעתי לשני הדגמים שבכותרת. התקציב כ 800$. כמעט הכל ידוע, המעבד של הסמסונג קצת יותר מתקדם והסמסונג כולל דיסק אופטי (לא ממש זקוק לו). האסוס עם כרטיס מסך עם זכרון של 1 גיגה לעומת 512 של בסמסונג. מה שאותי באמת מעניין זה איכות הבניה והעיצוב, לצערי לא מצאתי חנות באזור רחובות המחזיקה את הדגמים בתצוגה. כיום יש לי IBM T43 אשר בנוי כמו טנק. אני מחפש מחשב בנוי טוב אבל גם מעוצב אטרקטיבי ודק. מי עדיף משניהם מבחינת איכות בניה וחומרים? בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Spet,

אני מחפש מחשב, מסך 14 אינץ', I5. נתקלתי בשני מחשבים של חברת דל, מסדרה אינספיריון, כמובן שיש להם מעבד שונה (עם אותם נתונים ממה שבדקתי באתר אינטל), אך עדיין אין הבדל גדול ביניהם, ובכל זאת, מה הייתם ממליצים? מדובר על נייד Inspiron 3420 IN-RD09-6315Dell http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=830735 ועל Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818169 Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 מחשב נייד Dell Inspiron N4050 IN-RD33-6060 דל

24. Started by yotam.m,

שלום רציתי דעות על כמה חלקים. קודם על מה אתם אומרים על הכרטיס מסך של אסוס ? 6600 256MB PCI-E TV? האם הוא שווה משהו? רציתי לדעת מה זה המילה GBL שמופיע במידע על לוחות. ואיך הלוח (K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by MokoLoko,

היי חברים (: אני צריך מחשב חדש ללימודים ולמשחקים קלים בשביל להעביר את הזמן (כרטיס גרפי מובנה במעבד...) אני רוצה שיהי לו 4 גיגה ראם (אם יהיה יותר אני לא יתנגד...) מעבד I3 או I5 שיעשה את העבודה לכמה שנים טובות של לימודים... חשוב שיהיה לו HDMI אבל לא חובה...אבל מה שכן חובה ומאוד חשוב לי זה שתיהיה לו סוללה חזקה שתחזיק להרבה זמן כדי שאני לא ירוץ כל היום בין מטענים... התקציב- 2500-3500. אני צריך רק דגם ספיציפי כי אני יקנה את המחשב מחבר שהוא יבואן... הוא הציע לי את המחשב הזה במחיר של 3000...יש לו בעיה מסויומת ? או לסדרה ? (G6) או שהוא מחשב טוב ולקנות אותו ? אם יש לכם הצעות אחרות בבקשה תגידו לי דגם בטווח מחיר הזה זה המפרט של המחשב : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/3…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.