עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, battlefield ,diablo 3,max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  2. Started by tfo,

התקציב לא משנה, בעיקר למשחקים אני לא גיימר רציני אבל לפעמים אני משחק, אני צריך משהו שישרוד בערך שנתיים... אין לי חבור PCI E לצערי אז רק AGP

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  3. שלום, מחפש מפרט למחשב [לבית] שייעודו העיקרי יהיה אופיס ואינטרנט וקצת סרטים. תקציב ~2500 ללא מסך אשמח לחוות דעתכם. עומר

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלת תקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. After Effects, Premiere, AVID וכד' המחשב מיועד לעבודות עריכה כבדות ועבודה עם קבצים באיכות 4K ו 1080p המטרה היא לעבד את הקבצים ולבצע Render בזמן הקצר ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. נדרש רק המרכיבים העיקריים על מנת שמערכת ההפעלה תרוץ ללא שום ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול הארד-דיסקים של מידע. רק הארד-דיסק SSD להפעלה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …

5. Started by אוריפ,

אני וידע שזה די מעט כסף, אבל זה מה יש ;D בכל מקרה... זה בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים בינוניים ושאר פעילויות שותפות... ללא מסך! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  6. אחרי שישבתי וחשבתי הרבה זמן .. הגיע הזמן להחליט וזה מה שיצא: למי שלא רואה: http://img404.imageshack.us/img404/6434/sofiqx8.jpg הורכב ב SkyPc! לדעתי זה הכי טוב במחיר הזה שאני יכול להשיג. וזה הגג אני לא מתכוון ללכת על הרידאון 2900xt . כי אפחד עוד לא ניסה אותו. וזה נכון שהכרטיס מסך ששמתי שם לא יסחוב לי משחקים עם DX10? הרבה אומרים לי.. מה אתם חושבים?? אה והספק יתמודד טוב? זה הכי חשוב לי לדעת!! תודההה!

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  7. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740DG334G32Mn#shidrug http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK354G50MNKS בגדול זה בין 5650ATI + 330M או 330GT + 350M... שניהם כרטיסי מסך טובים (לגיימינג), אבל 5650 טוב יותר ובא עם מעבד פחות טוב... איזה מהם אתם ממליצים? *סליחה על ההודעה הנוספת... המחשב ששאלתי עליו מקודם נגמר מהמלאי...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין במפרט מחשב למטרת משחקים ,עבודות תכנות ותכני HD. כולל מסך HD וסט אלחוטי (עכבר ומקלדת) כמו כן רצוי שהמחשב יתמוך בתכנים לטווח הארוך של שנים ולא יהיה צורך להחליף רכיבים עוד שנתיים אני כנראה רוכש את המחשב באילת (כלומר ללא מע"מ ) אז עדיף מפרט של רכיבים אשר קיימים בסניף KSP שם או חנות אחרת אם אתם מכירים כי אני לא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצללל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by Freedom-Shepherd,

* מטרות המחשב? עבודה עם כמה תוכנות עיבוד נתונים שירוצו במקביל גודל המסך?* בינוני משקל רצוי?* לא קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?* רצוי כמה שיותר אין בקשה ספציפית האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,HDMIוכו)*לא בלוטות?* לא גודל מינימלי שלכונן קשיח?250 GB * כונן CD/DVD?רצוי אבל לא הכרחי צורב?*לא כונן Bluray?*לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?* לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא בין 5000 ל-6000 תודה מראש!!!

10. Started by Y.R,

אהלן בנו לי מחשב בIvory אבל אני עדיין יכול לבטל את העיסקה, המחשב מיועד למשחקים ולצרוב ווידאו שאני מצלם במצלמה אנלוגית, מה אתם אומרים? שימו לב הזכרון X2 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  11. שלום מחשפ מחשב נישא לעבודה משרדית מלאה - אינטרנט אופיס וכו'... עם יכולות טיפה מעבר שיחזיק לכמה שנים טובות מעכשיו של חברה רצינית לא סתם. בעלות של עד 3000. ללא מסך מבריק. תודה גודל מסך רצוי 15.4 והרבה זיכרון הרבה נפח דיסק. תודה.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  12. המחשב יקנה מ KSP כי הם מאוד קרובים אליי משום מה אני רואה המלצות על מארזים בסיסיים אם אוכל לדעת למה ? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כמו מקס פיין 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינו…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  13. הי אמא שלי צריכה מחשב, ואני מתכוון גם לרכוב עליו בשביל להפוך אותו לשרת הורדות (המחשב לא נמצא בחדר שינה של מישהו). אמא שלי בעיקר גולשת ורואה סרטים קצת אופיס ומייל - דרושה תמיכה בHD אבל נראה לי שהמעבד יספיק. אני צריך גם מקלדת ועכבר אבל לא מסך ו/או רמקולים. רצוי מאד שהמפרט יהיה מזיגזג. מה אתם אומרים על? הסר כמות מוצרים סה"כ Coolermaster Centurion 532 + 430W psu 507.90 ש"ח AMD Athlon 64 (3800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 450.56 ש"ח ASUS M2A-VM HDMI (AMD 690G) - mATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 499.85 ש"ח 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 397.30 ש"ח WD 160GB-8MB JS - 720…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. עומד לרשותי תקציב של עד 3 אל"ש לנייד שולחני עם מסך 17 אינצ' ומעלה. המחשב יהיה תמיד מחובר לחשמל, וישב על שידה. הניידות שלו תהיה מינימאלית. השימוש שיתבצע במחשב זה מידי פעם עבודות אופיס, שירים, אינטרנט, הורדות, צריבה וסרטים. בעיקרון נורא חשוב לי שיהיה מודבר במסך כמה שיותר גדול, מחשב זריז והרבה מקום איכסון (250GB במחשב הנ"ל נראה לי מעט מידי) לצערי המבחר שלי מצומצם ועד לא קיים. מצאתי רק מחשב אחד אשר תואם את הדרישות שלי, ולכן אשמח אם חברי הפורום אשר מבינים בתחום יותר ממני יוכלו להמליץ לי על מחשבים נוספים בז'אנר. כרגע המחשב המדובר הוא Fujitsu Siemens Amilo Li3910 שמוצע ב-night-net.net בכ2900 ש"ח. בנוסף אשמח לקבל המלצות על המחשב הזה והאם עדיף לי להישאר עם הבחירה הזאתי.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by tombar388,

תמחקו לי בבקשה את הדיון

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by ruff stuff,

שלום יש לי הצעה לרכוש דרך מקום העבודה שלי מחשב של hp נייח ולא נייד. מאחר ואני לא בקיא בפרטים על מחשבי אלו הייתי שמח אם מישהו שמכיר יחווה עליו דעה. המחיר הוא 4500 ש"ח כולל מע"מ ובלי מסך. זיכרון 512 צורב dvd הארד דיסק 160 גיגה הכל של hp. תודה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by wavega,

איזה חנויות מוכרות ניידים בדיוטי פרי , והאם מישהו בדק והשווה מחירים ???

• 4 תגובות
    • 12.9k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]2000[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]לא לחרוג[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]עבודה משרדית + תכני HD[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. [glow=red,2,300]לא[/glow] 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? [glow=red,2,300]לא צריך מארז[/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]10[/glow] 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? [glow=red,2,300]ל…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  19. שלום רב, יש לי בעיה כבר איזה שנה שאני מנסה לעקוף. לפני כמה שנים קניתי מחשב טוב יחסית עם זיכרון RDR. כמובן שרוב הרכיבים במחשב מתאימים זה לזה ולכן כדי להחליף את סוג הזיכרון צריך להחליף גם אותם. יש לי את רכיבי המחשב הבאים: 256 RDram 80 ג'יגה 2.4 pentium 4 Geforce 4 MX 440 לוח אם של Gigabyte אני רוצה לעבור ל1024 DDR. הבנתי שבשביל לעבור לזיכרון מסוג DDR צריך להחליף את המעבד, לוח האם והדיסק הקשיח(עדיף למכור ביחד). החלטתי שאני אמכור את המחשב(כולל המארז) בלי למכור את הכרטיס מסך(כשיהיה יותר כסף אני אקנה) ובלי למכור את הרכיבים האחרים שלא ציינתי(מקלדת, מסך, עכבר, רמקולים וכו'). זאת אומרת שמה שאני צריך זה לקנות: 160 ג'יגה בהארד דיסק, מעבד כמה שיותר חזק, לוח אם כמה שיותר טוב, מארז חדש…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, קניתי את המחשב הבא (מפרט בחתימה) מה דעתכם? המחשב עבור משחקים כבדים

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  21. שלום לכולם רציתי המלצה לשדרוג המחשב שלי יש לי פנטיום 2.6 800 לוח אם אינטל פרל 2 גיגה זיכרון קורסייר קאס 2 כרטיס מסך רדאון 9600 של גיגהבייט רמקולים 4.1 ישנים של אלטק חשבתי לקנות רמקולים ואולי להחליף את הכרטיס מסך הישן מה אתה אומרים? אני רוצה רמקולים אם חיבור אופטי שיתאימו ל iriver -ihp-120 שלי

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  22. אז לקח שנים, זה נכון, אבל בסופו של דבר אני יושב לי מול מחשב דנדש. טוב, האמת היא שהמעבד עוד חסר, הוא יגיע רק מחרתיים, אבל נעזוב את זה כרגע - הכל כאן, ומוכן, אז קבלו אותו: AMD 3200+ venice DFI LanParty UT Ultra-D Twinmos 512 Mb PC3500 BH5 Enermax 420W Noisetaker 2 Raidmax Cobra 868 Silver Leadtek Px6600 Gt TDH Extreme Version XP-120 TT Thunderblade 120 RGB NEC 3500A (הועבר מהמחשב הישן) WD 160GB JB MX-518 מקלדת אלחוטית מהמחשב הישן. אחרי כמה ימים על המחשב אני בטוח שיגיע זמן הOC, אני מבטיח לעדכן... סידרתי את כל הכבלים בתוך המארז, נראה פשוט פצצה, אני אצלם ואעלה תמונות... אז זהו חבר'ה, כל המפרט הזה הוא תוצר של המון המון עזרה מכם. תודה רבה! נדב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by inbals,

אהלן, ברשותי לנובו Y550P בן פחות משנתיים הפסיק לעבוד ולאחר בדיקת טכנאי אובחן שלוח האם אינו תקין. המחשב לא באחריות לפי לנובו עלות לוח חדש כולל הרכבה 2250 שח אני מבינה שיש אפשרות אולי גם לתקן את הלוח אשמח להמלצות על מעבדות ובכלל המלצה אחרת אם ישנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by boaz_aha,

אחרי התיעצויות רבות, פה ובכלל, מפרט שמיועד בעיקר לפוטושופ, קבצים גדולים מאד, חשוב מאד שיהיה שקט וניתן לשדרוג עתידי לא מתוכנן oc, לא מתוכנננים משחקים כרגע. ברגע שארצה, קאקנה כרטיס מתאים. זה המפרט: שם מחיר כמות ₪ סה''כ INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 TRAY 1124.00 1 1124.00 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV 3.3 INTEL 965 HD AUDIO GBL FSB 1333MHZ 614.00 1 614.00 G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 529.00 1 529.00 W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 654.00 1 654.00 W.D WD2500YS 250GB SATA II RAID EDITION 7200RPM 16MB BUFFER 393.00 1 393.00 LG GSA-H44LK DVDRW X18 LIGTHSCRIBE DUAL LAY…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gilke85,

קיבלתי היום מחשב נייד חדש LENOVO T500 אחלה מחשב, אבל יש משהו שאני לא מצליח.. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד פשוט ואחד טוב ATI 3650 איך אני מחליף בינהם? אני על האיכות הכי גבוהה של המחשב והכרטיס הATI לא מתפקד כשורה.. מה צריכים לעשות כדי להפעיל אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים