עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Moshiko50,

מעבד: intel® pentium ® D cpu 3.00Hz זיכרון: 2.0 RAM כרטיס מסך: geforce 7600 GT כמה שווה בערך מחשב כזה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לפני כמה ימים פרסמתי כאן את הבקשה למפרט עד 8000 ש"ח ישבתי וניסיתי להרכיב המחשב שיכלול מסך מקלדת ועכבר מה דעתכם יש מקום לשיפור ? כמו כן המחיר הסופי יצא 8240 ש"ח בנועה מחשבים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היצרנית היפנית מנסה לנצח את לנובו במשחק שהיא המציאה עם נייד 360 מעלות חדש שכולל את המסך הצפוף ביותר בקטגוריה כולה לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-הנייד-החדש-של-טושיבה-מציע-לכם-4k-בא/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אחרי ששיגעתי אותכם הרבה מאוד זמן החלטתי להגדיל את התקציב שלי בגלל דרישה למסך חדש. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2/COD4/Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש לכלול במפרט מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 PCI-E 256MB GV-NX66256DP2 Bulk KINGSTON 1GB DDR2 533 Value KVR533D2N4/1G Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Thermaltake 430Watt W00069 PFC Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM Compucase 6CS3-NPS Silver/White 4500 זה המחיר הסופי.. ורק לחלקים האלה המעבד יוצא שהוא עולה 1500 שח :] האם זה שווה זה רק למערכת הזאת בדיוק

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, המחשב שלי די חלש ורציתי לדעת מה כדאי לשדרג בו (במחיר הגיוני -נניח 500 ש"ח. ) כדי שיוכל להריץ תוכנת solidworks (שירטוט 3D) כמו שצריך? אני מצרף פירוט של החומרה. דרך אגב, הוספתי לו כרטיס מסך שהיה לי אבל אני לא באמת יודע אם הוא יותר טוב מהמובנה. תודה לעונים[ATTACH=CONFIG]4918[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, וצפייה בסרטים. (לא HD). אשמח לקבל חוות דעת על INTEL ATOM, האם הוא מתאים לשימוש שלי. מישהו יכול להסביר לה למה הוא כ"כ זול !? אני עוד אחשוב שסלרון יותר טוב ממנו.. עוד משהו - האם אני יכול למצוא מחשבים עם המעב"ד הנ"ל אבל מסך יותר גדול מ10 אינץ'...?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי אנשים... אני מעוניין לדעת כמה פחות או יותר יעלה לי כיום מחשב חדש עם המפרט הבא: לוח אם: Asus P4P-800-E. מעבד: Intel Pentium-4 3.20GHZ. זכרון: Samsung 512RAM. כונן קשיח: 80GB 7200RPM Western Digital. כרטיס מסך: ATI Radeon 9200. צורב DVD: טושיבה DVD\CD - RW. כ. קול - Legacy Audio Controller. כונן Floppy רגיל. מארז מהודר עם מאווררים. רמקולים קטנים. מקלדת + עכבר אופטי. תודה...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by spooky,

חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה עם מעבד 64 ביט לצורכי משחקים אינטרנט מוזיקה וסרטים... התקציב הוא בסביבות ה5000-5500ש"ח(אני יודע שזה לא הרבה אבל מה לעשות?) יש הצעות? נ.ב אני מבקש מכל אלה שלא כל כך מבינים לא להגיב ולבלבל אותי בלי לפגוע/להעליב פשות ראיתי מלא אנשים שרק התבלבלו מזה שאנשים שלא כל כך מבינים הגיבו תודה מראש SPOOKY עריכה: שכתי לציןן שהמפרט לא כולל ציוד היקפי כמו מסך מקלדת סי די רום ועכבר ...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eyalrainitz,

שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ShoVaLK,

המחשב שלי עומד למות אז אני צריך לקנות כמה שיותר מהר מחשב חדש ב2000 שקל ואפשר לחרוג טיפהה.. אני רוצה עם מעבד של אינטל ואני רוצה שהGTA IV יעלה חלק במחשב הרזולוציה של המחשב היא 1024*1280 לנצל כמה שיותר שיצא המחשב הכי טוב במחיר הזה שאני יודע שהוא לא גבוהה עם לוח אם שאם אני ירצה יום אחד לקנות 4 ליבות אז שיעלה בלי בעיה וספק שיחזיק יותר מיומיים ואם יש כרטיס מסך עם HD שיריץ את הGTA ועוד משחקים של היום הכי טוב שאפשר ברזולוציה הזאת אם 2G RAM נראה לי מספיק והרכבה עצמית אם שכתי משהו שאתם צריכים תגידו פה תודה לכל מי שעוזר :]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Moshe36,

אני צריך מחשב נייד הנה טופס מפורום אחר כדיי שתבינו את הראש שלי.. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? -לא מהארץ או מחו"ל: -אממ ארץ? חחח תקציב: 2000-2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אממ תגידו לי כמה צריך אני אברר.. יד ראשונה\שניה: חדש חנדש זמן אחריות רצוי: אממ לא יודע,כמה שיותר יותר טוב לא? חברת המחשב הניד המועדפת: don't ask me מערכת הפעלה רצויה: ווינדאוס 7 כונן קשיח מועדף: לא יודע רק שיהיה גדול משקל הנייד המועדף: לא חושב שיש גודל הצג: לא מבין זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב.. צבע המחשב הרצוי: לא יודע אפשרויות נוספות במחשב: לא יודע מה מטרת שימוש המחשב? אמממ בעיקרון אני רוצה מחשב מהיר עם דיי הרבה מקום שלא ייתקע לי, אני בעיקר שומע שירים וב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לגברת עם ילד בן 12, עיקר השימושים: אופיס בסיסי, אינטרנט, קצת משחקי רשת לא חזקים, קצת משחק מקומי ברמה בסיסית, צפיה בסרטים. כמובן שאין OC או תעלולים דומים וזו לא אמורה להיות מכונת ביצועים. שמירה על המחיר הנמוך חשוב ביותר . שיקול חשוב: מקום רכישה אחד מרוכז בלא להתרוצץ בחנויות שונות, חובת חנות פיזית גם אם יש מכירה מקוונת, בטחון סביר באחריות לאחר מכירה. למיטב ידיעתי החנות RSM www.rsm.co.il בכפר סבא גם בעלת שם של אמינות וגם אין תלונות על בעיות שירות . הקירבה למקום המגורים חשובה למקרה של צורך בשירות בעתיד. מערכת הפעלה צפויה: XP (העברה של הקיים במחשב מיושן מאד). אבקש דעתכם על המפרט עצמו, הכל מהאתר של RSM, ובמיוחד התאמת ספק הכוח לאפשרות הוספת כרטיס מסך בינוני בעתיד. לוח Asus…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by KobyC92,

היי, אני מחפש מחשב + מסך שמצופה מהם לגיימינג ופעולות בסיסיות (גלישה באינטרנט וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assasins creed origin, NFS payback, far cry 5, the witcher 3, COD:WW2, Overwatch ומוכנות למשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם! הגיע הזמן אחרי 5 שנים לקנות מחשב חדש לבית. השימושים של המחשב יהיו גלישה אינטרנט, עבודה שוטפת על המחשב, ובעיקר עבודה בAUTOCAD העבודה בתוכנה היא ברמה בינונית עד גבוהה לא ברמה מקצועית כחלק מהלימודים סטודנט להנדסה).......... תודה לכל העוזרים!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!. תשובה: 6500 ש"ח! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תשובה: מה שנראה לכם לנכון.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: אין לחרוג מ התקציב! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תשובה: עבודה משרדית, ובעיקר עבודה על תוכנת AUTOCAD. (ללא משחקים כלל!) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יע…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Tom Snir,

שלום, מעוניין לקנות מחשב לרופאה שישמש בעיקר לעבודתה. פרטים נוספים בשאלון למטה, תודה מראש לכל מי שיעזור: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000, חריגה עד 500 נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - הרבה MICROSOFT OFFICE, קריאת מאמרים, כתיבת דוחות וכו'. לפעמים גם ניתוח תמונות (MRI וכו') אז אם אפשר מסך איכותי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. היי ! אני דיי מתחיל בכל העניין של אוברקלוקינג ו אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (ראה מפרט שלי) כדי שאני יוכל לעשות קצת דברים רציניים איתו אני צריך לשדרג רק את הדברים הבסיסים (מעבד,לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך ) יש למישהו הצעות???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני קונה בקרוב מחשב נייד חדש ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות מעבד i5 הטוב ביותר ביותר או i7 הבסיסי ביותר. אני נוטה יותר לכיוון הi7 כי אני חושב שעדיף להשקיע בטכנולוגיה מאשר בגיגה-הרץ כי זה עדיף במחשבה לטווח הרחוק. מצד שני הi5 צורך פחות חשמל, משמע יותר זמן סוללה. מה דעתכם? עוד שאלה, אם אני קונה מחשב נייד של HP בארצות הברית האחריות תקפה גם בארץ? ואם כן אז זה כולל גם שירות איסוף מהבית וכד'?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shlomi8,

אהלן, בתקופה האחרונה יש לי חשק לשחק קצת, אין ברשותי כרטיס מסך, לכן אני צריך את המלצתכם ואם בכלל כדאי להשקיע במערכת הקיימת שלי. פרטי המערכת: מעבד: AMD Athlon II X2 250 לוח: gigabyte M68MT-S2 זכרון :667 4gb ddr3 הארד דיסק: חצי טרה של משהו. כרטיס מסך מובנה בלוח כמו שאמרתי קודם. עצת המומחים, יש משהו לעשות?

20. שלום לכולם! מבקש המלצה למחשב נייד.. בעיקר לגלישה ומשחקים .. משחקים קלים... מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך רק של NVIDIA שהיה לו מצלמה ויציאות נורמליות.. לא משנה חברה .. לא משנה מישקל... שהיה בגודל בינוני הוא גדול .. לא משנה תקציב עד 3000 ש"ח חריגה 200 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by for.digit,

שלום אשמח לקבל את דעתכם על מפרט מחשב ( חלק מהחלקים אני קונה אותו בחו"ל ולכן חלקם אכתוב בדולרים) המחשב לא מיועד למשחקים. הוא מיועד לשימוש ביתי (סרטים ,אופיס) פלוס תיכנות מעבד -E6600 Intel 220$ זכרון - F2-6400CL4D-2GBHK 2GB (2 x 1GB) Speed DDR2 800 (PC2 6400) Cas Latency 4 125$ Timing 4-4-3-5 לוח אם 125$ ASUS P5B-E AiLifestyle Series כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT 256MB 540M - כ 150$ ספק כוח 80$ ENP-5150GH 500W ATX12V Rev.2.2 80+ RoHS PSU מארז 370שח Gigabyte Triton דיסק קשיח + כונן דיסקים + כונן דיסקטים 500ש"ח סה"כ 3600 ש"ח אשמח לקבל הערות והארות על המפרט . תודה רבה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by soundf,

שלום בניתי מפרט . בעיקרון השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט וסרטים. המחשב יהיה מחובר ל LCD בחדר רוב הזמן ומתי שאני ירצה להתפנק הוא ירד איתי לסלון כדי לצפות בסרטי תלת מימד\HD רצינים (lg LW450Y ) כמובן הרצון הראשי שלי הוא שהמחשב יריץ לי סרטי HD\תלת באיכות גבוהה ככול האפשר (למרות שהכ.מסך אונבורד) ויתמוך בכל הפורמטי האודיו \ווידאו המתקדמים והנפוצים היום... כמו כן בעתיד אני מתכנן (שאני יפתר מהPS3) להוסיף כ. מסך כדי לשחק בעיקר משחקי פעולה. ואולי אולי לעשות את המחשב האקינטוש (החומרה תואמת) *חשוב לדעת שיש לי מהמחשב הישן כונן DVD, 1TB+500G הרד דיסק . 8) מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 970 1 970 לוחות אם למעבדי אינטל‏ G…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by CASSPY,

מבקש חוות דעת למפרט הבא ! * מעבד Intel LGA 775 Duo 2 Core Intel® Core2 Duo E6300 1.86GHz * לוח אם מתקדם Intel® 946PL/GZ Express בעל צ'יפסט Intel 946 החדש ביותר * חבילת זכרון מהיר בנפח DDR2 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח מהיר SATA 2 7200RPM 8MB 160GB * צורב DVD±RW X16 איכותי NEC/LITEON/LG - מארז שחור מדגם Case-AeroEngineSr המחיר 2850 - ש"ח המחשב לצורך עבודה ביתית +קולנוע ביתי תודה מראש כספי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. זהו המפרט הסופי שהגעתי אליו , אני צריך רק שתאשרו לי שהוא טוב לפני שאני הולך לקנות... CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE Cooler Master Neon LED 80mm - RED Cost ~ 8500 נו מה דעתכם ?? לא צריך…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tmmj92,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גראפית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא pro evolution 2011,counter strike -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך בנוסף למחשב 21 אינץ' לא חשוב חברה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים