ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אנשים! אני מתכוון לקנות מחשב נייח בקרוב וקיבלתי\ראיתי הצעות למפרטים ומחירים, אשמח לדעתכם והצעות לשיפור או כל פידבק דבר ראשון, הטופס 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם ממולץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקי מחשב, תכנות (עבודה עם סביבות ויראוטליות) וVR (בדגש על הפאן של התכנות, אני רוצה ללמוד לתכת עבור VR) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיריץ בכיף כל משחק כבד שיש היום ויצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 ואני חושב ש2…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה למי שמוכן לעזור. אני מחפשת טאבלט, או משהו דומה, שיאפשר לי לכתוב עליו בכתב יד, כמו במחברת, ולשמור את כל מה שכתבתי. אני כותבת הרבה בעבודה ויש לי אחכ הרבה עבודת תיוק. אשמח למכשיר שיאפשר לי לכתוב דיגיטלית ולשמור בתיקיות. עייפתי מקלסרים ואלף דפים וניילוניות. (מחשב נייד נראה לי מגושם קצת.. אני עובדת עם אנשים וכותבת כשהם מדברים, ולא נעים שהמסך יחצוץ בינינו). אם יש לכם רעיונות, גם לדברים שלא חשבתי עליהם, אשמח מאוד. תודה, לילך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם וברוכים הנמצאים אני רוצה לקנות החודש מחשב. עיקר השימושים שלי במחשב הם למעשה מדיה סנטר וסרטי HD. המחשב מחובר למסך טלויזיה של סמסונג 40. ומסך מחשב רגיל. אני לא מעוניין ב HTPC מהסיבה שהמחשב יושב אצלי בחדר ויש לי עוד שימושים בו מלבד הסרטים מדי פעם גיימינג וכאלה משחקים סטייל מאפיה הסנדק וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ומדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט כרגע הוא ככה... מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1248 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT AB9 PRO מחיר: ¤891 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1604 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE NL35 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 3.0 - NCQ - ST3250624NS מחיר: ¤503 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1171 אחריות: ללא הגבלת זמן. כונן DVD: SONY DVD-ROM 16X48- BLACK- BULK מ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ומתבלבל בין 2 סוגי מעבדים: 1. Intel® Pentium® Dual-Core Processor 2. The Intel® Core Duo processor מה ההבדל בין המעבדים השונים מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, חדשנות? אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר ל-office,גלישה,צפיה בסרטים ותמונות (לא משחקים כבדים), איזה מעבד אני צריך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש נייד קטן מקסימום 11.6 אינץ לא לגיימינג לאינטרנט אבל שיהיה כמה שיותר מהיר הבעיה היא שהתקציב 2000
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי זה המפרט: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 564 1 לוחות אם Asus M2A-MVP ¤ 409 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 414 1 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 48 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 129 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 284 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail ¤ 999 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 189 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 46 1 מה דעתכם? איך הקירור והלוח אם? אני לא מבין מספיק בדברים האלה.. אם תרצו לתת משו מאצלכם אז אלה התנ…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הוא לצרכי לימודים. כרגע יש תקציב גדול והוא לא יוחלף בשנים הקרובות כך שחשבתי על משהו מהסדרות העסקיות שאיכות הבניה והעמידות שלהן טובות. המחשב ישמש לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בלבד. גודל עדיף סביב 14 או 13.3 ומסך מאט. כמו כן נדרש דיסק קשיח של 256GB לפחות אם הולכים על SSD. אין דרישות מיוחדות מעבר לכך, המחשב לא יהיה יותר מדי נייד ורוב הזמן יישאר בבית. יש לי מחשב של Fujitsu שנרכש בשנת 2008 ועבד עד היום (6 שנים) כמו גדול אז אני מקווה שגם היום עדיין מרכיבים מחשבים כאלה. אופציות שחשבתי עליהן הן Dell Latitude 7440 או אחת מסדרות ה-Thinkpad של לנובו אבל המבחר שם מסחרר אז אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה ההמלצות כאשר עמידות ואורך חיים הן הדרישות הכי חשובות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינינג כבד bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה dell 2312 אבל לא לכלול בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הינה הוא K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 06-11-2008 מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 790 1 790 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 485 1 485 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2GB Kingston Value 180 2 360 כרטיסי מסך Zotac Price Units Total 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 940 1 940 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 290 1 290 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 108 1 108 מאווררים וגופי קירור Scythe Price Units T…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי לחבר של שתי מפרטים ב 4K ואני לא יודע מה יותר עדיף (אל תנסו להכניס לי שטויות כמו מארזספק איכותים - למרות שזה לא שטויות ...... אני מעדיף להשקיע בחומרה) הראשון: מעבדי אינטל P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache ) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P-4P800S(i848) sb,SATA,lan זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Toshiba X16 מארזים ATX MIDI 400W PFC, usb מחיר כולל 4,220 השני: מעבדי ?AMDAthlon XP 3000+(512k 333 לוחות אם למעבדי ?AMDABIT AN7 μGuru זכרונותDDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחיםHitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסךMSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Toshib…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ושיריץ גם cs:go על הגדרות גבוהות - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs go בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד 15.6 הכי קלאסי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת (לא משנה החנות) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חמישי הקרוב באילת …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני סטודנטית לתכנות. לומדת דוטנט, SQL, JAVA ועוד... ואני מחפשת מחשב נייד וגם חנות שממנה אני אוכל לקנות אותו (: מטרות המחשב היא ללימודים ואם אפשר גם סרטים אז מי אני שאגיד לא (: * גודל המסך 15.4 אינץ' * משקל רצוי כמה שיותר קל... * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי אבל לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא משו מיוחד. * בלוטות-חשוב מאוד! (: * גודל מינימלי של כונן קשיח- 200 GB * צורב DVD- כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא כל כך משמעותי אבל אני אעדיף אם זה יהיה אחריות בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- המליצו לי על DELL אבל פתוחה להצעות. אז ככה, כבר כמה ימים שאני מחפשת. ומצאתי מחשב אחד שיחסית עונה לי לדרישות אבל אני אשמח לקבל דעה מהאנשים שפה, או המלצה למ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מה החסרונות בקניית מחשב נייד בארה"ב? והאם יש אפשרות להחליף את הכפתורים של המקלדת בארץ כך שיהיו אותיות בעברית? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של דל מדגם סטודיו 1555 המסך מרצד לי ואין לי אפשרויות לשנות MHZ 60 של כרטיס מסך ולפי האתר של אינטל יש לי את הדרביירים המעודכנים מה ניתן לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. חבר ביקש ממני להכין לו מפרט בתקציב של 8300 ש"ח, מה דעתכם?.. יש הצעות לשיפור?.. רון.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, בבקשה לפני שאני מתחיל אבקש שלא תגיבו בצורה כמו "בזבוז כסף רציני" וכל החרטה הזה. רק לדרג לפי את הסדר איזה מפרט הכי שווה. איזה מבין 3 המפרטים הכי עדיף? *צבע כחול מראה על השינויים בין המפרט הראשון לאחרים. מפרט מספר 1: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 גוף קירור למעבד: Zalman CNPS9700 משחה טרמית: Arctic Silver 5 3.5g לוח אם: Asus P5N32-E SLi דיסקים קשיחים: 2 פעמים Western Digital Raptor 36GB 10,000RPM במערך RAID 0 שיפעל כדיסק קשיח למערכת ההפעלה דיסקים קשיחים: Seagate 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms שישמש בתור דיסק קשיח למידע. כרטיס גרפי: EVGA 8800GTS מארז: Stacker 831 ספק כוח: Corsiar HZ 620W זיכרונות: 2048MB Corsair 800MHz CL4 Kit XMS מפרט מספר 2: מעבד: Inte…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני גר בחולון, אך גם חנויות בראשון ובת ים יתאימו 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD, ושימוש ב-VISUAL STUDIO א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.לא מובן מה הכוונה לאפליקציה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).שימוש ביתי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג * באיזה סוג משחקים תשחקו?cod6,2k10 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז הנה מה שאני צריך: מסך לוח אם זיכרון מעבד מארז ספק כרטיס מסך דיסק קשיח לא צריך: כוננים למיניהם רמקולים מקלדות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.האם יהיה אפשר לשים בNF4 SLI גם כרטיס אחד? או שחייבים שני כרטיסים? 2.האם יש את הכרטיס 6800GT בPCI-E? אני יכול לחכות שבוע עד שבועיים (אבל לא יותר מזה) למחשב אם יש איזה אחרית הימים או משהו כזה תודה רבה לכול האלה שעוזרים! באמת תודה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש נייד שימוש יום-יומי. ובנוסף יש לי שאלה. מה ההבדל בין vostro וinspiron? *מחיר? 3K עד חריגה ל3.2K * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות בסיסיות לכתיבה בשפות C,C++, * גודל המסך? 15.4 - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ4 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. יציאות סטנדרטיות מספיקות עם כבל לרשת. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל אני יסתפק ב250 גם. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? כן * שונות: **אם ישנה אפשרות למע' הפעלה windows 7. **נייד שקט ולא מתחמם מהר. ** נוח לשימוש **עמיד וקשיח ככל ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש נייד לאחותי, לצרכים די בסיסים: -סרטים, אופיס ואינטרנט.-מסך 15.6. -מצלמה ומיקרופון. -usb 3 רצוי אך לא חובה אם זה לא נכנס בתקציב. -HDMI נראה לי די בסיסי וברור אבל בכל זאת רשמתי. יש מי שיביא לי את זה מארה"ב אז לגבי משלוח אין מה לדאוג, רק שתיהיה חנות אמינה. תודה לעזורים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי ויש לי 150+- $ אז מה עדיף?? לינקים: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820211014 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145579 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231047 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130283 נ.ב המטרה של השידרוג היא למטרת שיפור ביצועי מערכת וגם שיפור במשחקים עריכה: עכשיו שחשבתי על זה אם אני קונה כרטיס חדש אני אמכור את שלי ואקבל משהו כמו 650 שח - 700 שח יהיה עוד כסף להשקיע ואותו הדבר כלפי הזיכרון מה שאומר: 250 דולר לכרטיס מסך ואלי טיפה פחות 200~180 דולר לזירונות
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש כמעט בלעדית למשחקים כבדים, התקציב הוא 8000 ש"ח, אין צורך במסך (ירכש בנפרד) או ציוד הקפי (כבר נמצא ברובו). נקודות להתחייחסות: - כרגע לא מתוכנן OC. אשמח אם תהיה את האפשרות בעתיד אבל זה לא קריטי. - אין צורך בכוננים אופטיים - דיסק קשיח יכול להיות קטן נפח (אבל זריז). יכיל רק מערכת הפעלה והתקנות של משחקים עצמם כך ש 250-300GB בהחלט יספיקו - המחשב יעבוד עם מסך 24" ברזולוציה 1900x1200 ומצופה שיריץ משחקים עדכניים בהגדרות הכי טובות שאפשר. - חשוב שהמארז והספק יהיו שקטים. עדיף שלמארז תהיה אפשרות לווסת את מהירות המאווררים לפי הצורך בפועל. - ממש לא אכפת לי עיצוב של המארז או הצבעים שלו - אם אפשר להכניס בתקציב מעבד I7 וכרטיס מסך GTX285, רצוי, עדיף…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-