עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sas2k3,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במיפרט למחשב למשחקים, כמו CRYSIS, CALL OF DUTY, FIFA מעדיף מעבד של אינטל, בלי מסך.... מיסגרת מקסימלית היא 3000 ש"ח תודה...

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by zahi101,

שלום! קיבלתי את המפרט הבא בתור מחשב שיעבוד עם lcd 32" מעבד- Intel Core i3-550 Tray Original Intel CPU Cooler 1156 Zalman ZM-RC56 Fan Resistor לוח אם- Intel BLKDH57JG Jet Geyser זיכרון- Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHz CL 8-8-8-24 XMS3 דיסק קשיח- Westren Digital Scorpio Black WD3200BEKT 2.5" 320GB SATA2 16MB כרטיס טלוויזיה- AVerMedia AVerTV Speedy צורב Samsung SN-S083B X8 DVD ספק- Antec ISK 300-150 150W מקלדת- Rii Mini Wireless Keyboard + Touchpad עכשיו יש לי כמה שאלות: איזה מערכת הפעלה הכי טוב(7 32 ביט או 64?) הכרטיס טלוויזיה יעבוד טוב עם המדיה סנטר? המחשב יכול להוציא גם סאונד וגם תמונה בhdmi? ובכללי המערכת טובה?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by kola,

שלום, עקב קניית חומרה חדשה ואי התאמתה למחשב הנוכחי שלי ייתכן ואאלץ למכור את המחשב שלי אשמח לדעת מה השווי שלו ראוי לציין שהוא משרת אותי נאמנה ועובד מצויין וחלק אבל בגלל התוכנות החדשות של אדובי המחשב לא סוחב כמו שהייתי רוצה עם ה-SSD שלא נתמך... מפרט מעבד:AMD Phenom II 920 לוח אם: Asus M3N78-EMH HDMI זכרונות: 4X2GB 666MHZ דיסקים קשיחים:WD GREEN 2000gb + Hitachi 500gb X2 קירור: ZALMAN מאוררים למארז: 4 מאווררים 120MM מארז: CoolerMaster - CM 690 ספק: hec 500-td מחשב שמור בקנאות אחת ל4-6 שבועות ניקוי יסודי מאבק + אחת לשנה משחה טרמית למעבד תודה מראש

4. Started by Proww,

אהלן חברים. אני צריך תשובה לשעה הקרובה. אחותי צריכה מחשב נייד לחו'ל (שישמש אותה בחו'ל). היא רוצה ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים. רציתי לדעת האם המחשב הזה יספיק לה http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K50IE/#overview היא לא צריכה משהו סופר מקצועי. רק שתוכנות בסיסיות של עיצוב יעבדו לה. תודה

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  5. אהלן. כרגע אני משתמש במארז וספק לא מתאמים. אז בתור התחלה, אשמח לייעוץ אם הלוח אם הוא בסדר בשביל ה-4090. אני בסה"כ רוצה את השדרוג הגרפי. הלוח אם הוא Gigabyte Z590I AORUS ULTRA - micro ATX (היחס בין הכרטיס מסך ללוח אם מגוחך). יש לי 32GB זיכרון מעבד Intel Gen11 Core i9 כרטיס מסך נוכחי - RTX 3070 מארז פיצי CoolerMaster NR200P --- מובן שאצטרך להחליף מארז וספק בשביל הכרטיס מסך, אבל אשמח לייעוץ על איזה ספק כדאי ואיזה מארז הכי קטן שקיים בשוק שעדיין יכול להכיל את ה-4090 וספק כוח מתאים. תודה.

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו באזור ה1500-1800 ש"ח אשמח לשמוע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג. אם יש משהו בהבדל ממש זניח אפשר לציין אותו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה/סאונד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בעיקר ב- Reaper ו Ableton Live, לא מתפרנס מזה, אבל מקדיש הרבה זמן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1, לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by bronco,

אני זקוק למפרט מחשב לצורך עיבוד ועריכת ווידאו וקצת גרפיקה לצורך כך אני זקוק למפרט שיכלול מעבד, זכרונות, לוח אם, וכרטיס מסך. שאר הדברים כגון כוננים קשיחים מארז וספק כח קיימים אצלי תקציב עד 4000 ש"ח אם אפשר פחות גם טוב חשוב לציין שלוח האם צריך להיות איכותי וחזק מבחינת הרכיבים עם יכולת עבודה בריבוי כונני SATA ו USB

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by MCmett,

אני מתכנן לרכוש את המחשב הנ"ל. מצאתי כי יש גרסה של SSD בת 256GB שהיא תוספת של 500$ (קיים רק בגודל הזה) ואחת רגילה עם HD (בגודל של 500GB מובנה ו750GB בתוספת של 130$) השאלה שלי היא כזאת: 1. עד כמה השוני בין SSD לHD והאם הוא הכרחי\קריטי (גם למשחקים) 2. אם כן אני מחליט לרכוש את הSSD, האם אני יוכל להחליף אותו בעתיד (לשדרג) אין מגבלות תקציב. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by liav12,

אהלן, אני בעל מחשב שכזה, מעוניין לנקות אותו מבפנים לאחר שנה שיש לי אותו וראיתי שעכשיו בחורף הטמ"פ קצת גבוהות (75 במאמץ משחקים וכו' כשהוא על השולחן מחשב). או שזה נראה לכם נורמלי טמ"פ כזו? בכל מקרה אפשרי לפתוח קצת את המחשב מלמטה ולנקות אותו מאבק? אני בטוח שזה דיי יעזור בקצת. תודה!

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  10. אחרי שטענתי מחשב נייד (סוללה מובנית - לא ניתנת לפרוק) בפעם הראשונה 8-24 שעות בלי להדליק אותו,מה מומלץ לעשות: להשתמש בו בלי חיבור לחשמל עד להתרוקנות הסוללה או להשתמש בו עם חיבור לחשמל ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  11. היי, אפשר לקבל המלצות למחשב טוב לגיימינג שיסחוב משחקים חדשים לשנה-שנתיים הקרובות? עדכון: מטרה: משחקים ותיכנות תקציב סביב 2000$ יכול להירכש מישראל ויכול להירכש מארה"ב גודל מסך 15"-17"

12. Started by stas_k,

שלום, בניתי לעצמי מפרט מחשב מסויים בתקציב של כ 2800 ש"ח. -amd athlon xp 2500 + barton עם מאורר מקורי או וולקאנו 8 בנפרד. - לוח אם של abit nf7 s2 - 2 סטיקים זיכרון של סמסונק או לחילופין סטיק אחד (מה אתם ממליצים?) 256 מגה 3200 400 mhz - כרטיס מסך radeon 9550 תוצרת ג'יגה בייט עם 128 מגה ו128 ביט - דיסק קשיח של wd 80 ג'יגה 8 מגה באפר sata - מארז Compucase 6CN1 עם ספק nec 300 w זה הכל... מה אתם אומרים? צריך איזה שיפור? או להחליף משהו? המחשב מיועד למוסיקה, אינטנרנט, ומשחקים בינוניים-חדשים אשמח לשמוע את תגובתכם.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  13. 1. תקציב מרבי - 6k ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג, autocad Matlab, solid works 3 . ללא ציוד היקפי 4 . לכלול את כול הציוד הבסיסי בפמרט 5 . עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6 . האם מתוכנן OC - בעקרון לא אבל אני רוצה את האפשרות. 7 . ללא מערכת הפעלה 8.אין העדפה לחנות 9. מתי מתוכננת הקניה - חודש חודשיים הקרובים 10 . האם יש בקשות מיוחדות ליציאות וחיבורים-לא 11. אם חשוב לשמור אופק לשדרוג-כן 12. מפרט שהרכבת: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray Corsair Hydro H100x High Performance Liquid CPU Cooler …

14. Started by coolmeen,

P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache 1150 שח asus P-4P800 sb,SATA,lan לוח אם 610 שח 256MB Kingston *2 540 שח maxtor 80GB 7200/133 (8MB) 470 שח סהכ:2840 שח וכיום יש לי redaon 9600 xt יש לי עוד שאלה,אם אני קונה לוח אם מותאם ל sata כפי שרשום האם אני אוכל לשים 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) שהוא ata

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by fectionn,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assasins creed, Battalefield, ובעיקרון כל משחק חדש שיוצא אני ישחק בו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  16. <blockquote> שלום לכולם הדברים החשובים במחשב שיהיהן: 1.מעבד מהסדרה החדשה של אינטל I3I5I7 2.לוח אם טוב אם יש אפשרות של אינטל טוב אם לא גם טוב 3. כונן קשיח SSD בנפח 120 גיגה 4.זכרונות בנפח או 6 או 8 גיגה לפחות במהירות 1333 5.כרטיס קול יחסית טוב אם אפשר עם 2 היציאות הבאות COX OPTI במידה ולא ימצא אז יציאה אחת מהן תספיק 6.כרטיס מסך טוב לא משנה איזה חברה AMD או NVIDIA שיוכל להריץ משחקים כגון MW3 או באטלפייד 7.מארז שקט ומאוורר 8.ספק טוב שיחזיק תמערכת. 9.קירור טוב למעבד 10.צורב DVD שיודע לעבוד עם בלו ריי. 11.סט מקלדת ועכבר בלוטות העדפה על מוצרים איכותיים בתקציב הנל אם אתם מכירים חנות או ממליצים על קניה מהם אני גר באזור השרון אני אשמח גם לדעת רק לא מKSP אני מ…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  17. שבוע טוב מחפש לקנות מחשב נייח לעבודה עם התוכנת Maya ו Blender, רינדור ויצירת אנימציה תלת מימדית. כרגע ירוץ על מסך 1080P אבל אני מחפש משהו שיתאים גם ל4K ויחזיק שנים ארוכות בניתי מפרט ואשמח לחוות דעתכם https://www.wellcom.co.il/builds/26721 אני לא סגור לגבי המעבד אם צריך את הגרסא K או להסתפק ברגיל כרטיס מסך? הלוח אם אוברקיל? כל תגובה תעזור מעוניין לרכוש את המחשב היום

18. מארז Compucase CI-6A19 + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan 315 מעבד Intel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB 1090 לוח אם Intel® 865PE - ABIT AI7, SATA Raid, 1394, µGuru 660 זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz 280 זיכרון פנימי - מודול שני 256mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz 280 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 435 צורב Lite-On 52x32x52 CDRW 235 כונן דיסקטים TEAC 1.44 52 כרטיס מסך Geforce FX 5900XT (390/700) 128MB DDR 256bit 8-Pipes - Club-3D 1165 סה"כ : 4512 ש"ח . מעבד AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512Kb 333 Mhz FSB - BOX - with stock fan …

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח כולל ציוד נלווה בעיקר למשחקים כבדים כמו נייד פור ספייד וכד' וכמובן אינטרנט קצת הורדות וכו' תודה

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב נייד סבבה. לצרכים: אינטרנט,מוסיקה,עריכת פוטושופ.. ומשחקים פה ושם לא רציניים.. מצאתי מחשב מחברת lenovo איך החברה הזאת? טובה? הנה המחשב ממליצים לקנות? שווה את המחיר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 - תודה =] -

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by sgsg,

מה ההבדל בין הדגם E5420 ל- VOSTRO 3450 ? מלבד כרטיס המסך החיצוני דווקא במחשב הזול, אני לא מצליח למצוא את ההבדלים בין המפרטים שלהם...

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by liav12,

אהלן! היום קניתי את המחשב החדש הנייד של HP, מדגם 1330EJ, לא היה את ה 1340, וההבדל הוא 4GB אל מול 2 שיש לי כרגע (ו250HDD במקום 320). בכל מקרה המחשב עלה 4300, וכרגע אני עובד דרכו... לפני שאני מחליט להתקין דברים על המחשב, האם יש המלצות שונות מה לעשות עם המחשב? כמו סוללה איפה להניח או לא להניח את המחשב (כרגע על המיטה) וכדומה... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  23. אהלן, חבר ביקש שאבנה לו מפרט למחשב מפלצת אבל לאו דווקא למשחקים. הוא מהסוג אנשים האלה שאין להם סבלנות בגרוש. משחקים פחות מעניינים אותו אבל הוא דורש שהמחשב יהיה "טיסן לא מהעולם הזה" כדבריו. הוא לא רוצה שיהיה דבר כזה כמו "לחכות" ומוכן לשלם על כך כמה שצריך. בקיצור, שיהיה מהיר בצורה היסטרית וכמה שיותר יותר טוב משחקים לא קריטי בכלל עדיף כמה שיותר שקט אין צורך ב-OC אין צורך במסך תקציב: כמה שצריך תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  24. אהלן, מחפש מחשב דיי פשוט שלפחות מסוגל להריץ Team fortrres2, מסך 19 אינץ׳ יש לי כ.מסך 8600gt (אולי נשדרג בהמשך) צריך צעות בקשר ל מארז (מידת רעש לא אכפת לי) ספק, זכרונות, מעבד, לוח אם, דיסק קשיח כל השאר יש... תודה!! אם אפשר הצעות מחיר מ TMS או חנויות אחרות באיזור קריות-חיפה

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by yoni_h,

שלום פורום יקר. לצערי אני כבר לא מעודכן ממש לגבי החומרה של היום ולכן מבקש את עזרתכם. מדובר במחשב עבור ילד חכם בכתה ב' על הרצף האוטיסטי. האבא מתעקש על מחשב "הכי טוב שיש" במסגרת התקציב, שיהיה רלוונטי לעוד כמה וכמה שנים ושישאיר אופציות שונות פתוחות (אולי גרפיקה וכו), חשוב לו שהמחשב ירוץ מהר ולא ייתקע. אני יודע שתקציב כזה אמור להיות מעל ומעבר, אבל כך הוא מתעקש, אין לו הבנה במחשבים. הוא מתעניין במפרט הבא שיעלה לו באילת כ-5000 ש"ח. אפשר להתחרות איתו? Intel Core i7 10700 2.9Ghz 16MB Cache s1200 - Tray Arctic Freezer 12 CPU Cooler MSI Z490-A PRO LGA1200, Intel Z490, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP HyperX FURY Black 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Kit Asus TURB…

• 0 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.