עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K עד 7.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד 7.5 ולא להתקמצן לחרוג טיפה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7.7K בערך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 27" או 37" LCD עם חיבור HDMI עם אופציה ליותר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים בשיא האיכות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו …

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? GAMING א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים החדשים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, המקלדת במחשב הנייד מדגם Acer Aspire 5738G התחרפנה לגמרי... חלק מהמקשים עובדים וחלק לא מקלידים כלום וחלק מקלידים דברים אחרים ממה שרשום על הכפתור... זה מחשב של חבר שלי... כך שאני לא יודע מה גרם לשינוי... התופעות: לחיצה על מספר 7 במקלדת נותן 87 לחיצה על y נותנת 8 לחיצה על d לא עושה כלום.. מאוד מוזר המצב של המחשב... אם מחברים מקלדת חיצונית לנייד, אז הכול עובד מצויין... מישהוא ששאלתי אותו אמר שאולי יש אבק במקלדת של המחשב שגורמת ללחיצה של כמה כפתורים ביחד? ניסיתי Fn + Num lock --> לא עזר בדקתי האם ה- Sticky Keys דלוק --> לא דלוק.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Satlaniko,

שלום, אני מתלבט בקנייה בין שני הלפטופים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9558&perur= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9963&perur=2&t=1&c=441 פה אני לא כלכך חושב על המחיר (טוב אולי בכל זאת אז עד 7000 ש"ח). אני צריך שהמחשב יריץ לי משחקי סימולטורים כבדים בצורה נוחה ונעימה (לא חייב על הגדרות מקסימאליות אבל שירוץ סביר). אנא עיזרו לי בבקשה להחליט או אם יש לכם דגמים אחרים להציע אשמח לשמוע. תודה מראש.

5. Started by alon4256,

אני עומד לקנות מחשב חדש שטוב למשחקים כמו bf bc2, cod וגם למשחקים שיצאו בעתיד. שלחו לי מפרט ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לי עליו או שצריך לשפר כמה דברים. זה המפרט: מעבד- INTEL i-5 2400 לוח אם- GIGABYTE GA-P67AUD3 זיכרונות- X2 KINGSTONE 2GB 1333MHZ DDR3 כוננן קשיח- SAMSUNG 1TB 7200 32M SPINPOINT F3 DVD- LG® DVDRW GH24NS50 X24 SATA כ. מסך- GIGABYTE GTS450 1GB DDR5 ספק- 500W FAN120MM 80 מארז- COOLERMASTER ELITE-335 אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by igalk474,

מה עדיף DH67CL של אינטל או P8H67-M של אסוס?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  7. Started by david2k,

מעבדי אינטל : Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעב דים : Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל : GIGABYTE P67A-UD4 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות : DDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחים : Western Digital Caviar Black 640GB 7200RPM, 64MB, SATA III WD6402AAEX כרטיסי מסך : GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E מארזים : Thermaltake V5 Black Edition Mid Tower Case VL70001W2Z (No PSu) ספקי כוח : Corsair AX 750W Gold Active PFC 12cm Fan Modular מחיר סופי אחרי הרכבה : 4870 כעיקרון זה המחשב שאני מעוניין למי שיש הצעות לשיפורים מוזמן לרשום לק…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. חשוב לי שהמסך יהיה 24" ושאפשר יהיה לחבר שני מסכים לכרטיס המסך. חשוב שהמארז יהיה שקט וחסין לאבק (יחסית... שאני לא אצטרך לפתוח אותו כל שבועיים ולהוציא קילו אבק). שיהיה מקום לפחות ל 2 כוננים קשיחים, רצוי 3. אני צריך גם רמקולים, מקלדת ועכבר. אה ואם אפשר להכניס כונן SSD בתקציב או לפחות קרוב לתקציב, גם טוב. אם זה ממש לחוץ, אפשר להוריד כונן קשיח רגיל ולהשאיר רק SSD כי יש לי כונן קשיח מיותר באיזה מגירה...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by eliXir,

ללפטופ הזה כרטיס מסך חלש מאוד, Intel 4500MHD, זה יעבוד כמו שצריך אם בכלל עם 2 מסכים מחוברים? זאת ועוד, עשיתי חיפוש באתרים בחו"ל על מפצל, ומצאתי שיש חיבור USB שמתפצל לכמה יציאות VGA, אבל לא הצלחתי למצוא את זה באתרים בארץ.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חיבור טוב עם מחיר הגיוני. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by lap fix,

מעוניין לקנות נייד לחלקים, המחיר בהתאם למי שיהיה כלול בפנים .

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  11. איך מגדירים ללפטופ (DELL 5010) שימשיך לעבוד גם כשהמסך שלו סגור, כאשר מחובר אליו מסך חיצוני?

• 4 תגובות
    • 19.7k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם לא מצדיק הוצאה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? ילדה בת 10 - גלישה, קצת אופיס ומשחקי אינטרנט פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, בבקשה המליצו על מפרט למחשב שישמש לעריכת סאונד אך גם לשימוש ביתי רגיל (עד 3K, אם ניתן - ללא חריגות). המחשב לא מיועד למשחקים ואין צורך ב OC. אין צורך בציוד היקפי וגם לא בכרטיס קול, עם זאת נדרשת תאימות לכרטיס הקול הבא: http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192.html רמת שקט נדרשת: 8/10 יש צורך גם במערכת הפעלה ובהרכבה לא מתוכנן שדרוג משמעותי בהמשך תודה!

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by rannn,

שלום אני צריך עזרה בבניית מחשב לעבודה עם גרפיקה בתקציב של 4500 ש"ח עיקר העבודה שלי עם תוכנות ADOBE (אפטר אפקט, פוטו שופ, פלאש ו-3DMAX) תודה מראש לכל העוזרים מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה (after effect, 3Dmax, photoshop, flash) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הזה מעבדי אינטלCore i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8P67-M s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition זכרונותDDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition כרטיסי מסך HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E מארזיםAntec Dark Fleet DF-30 ATX Mid Tower Black Case (No PSU) ספקי כוחChieftec 750W Modular 14cm fan, Active PFC (Retail) מחיר 5190 התקציב שלי הוא 5000 עם חריגה קטנה של מאה מאתים שקל עם מישהו חושב שהוא יכל לבנות מחשב יותר טוב בתקציב הזה שיר…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום חברים, במסגרת עבודתי אני עוסק בעיבוד ואנליזת מידע ותמונות רפואיות. לאחרונה קרס המחשב הנייח וגם הנייד לא ממש מצליח להתמודד עם המטלות ועל כן חשבתי לשדרג לתחנת עבודה חזקה (בתקציב מוגבל) לעבודה מזדמנת מהבית. קבצי המידע ענקיים (לעיתים קרובות >1GB) ועליהם אני מבצע עיבודים וחישובים מתמטיים שונים (לא בזמן אמת או 3D) בעיקר בסביבת MATLAB 2010 ולעיתים קרובות ב PHOTOSHOP CS5 64bit ותוכנות image analysis דומות. מערכת הפעלה Win7 64bit רוב היישומים שלי מתבססים בעיקר על CPU חזק וינצלו היטב ריבוי ליבות ( 4 ליבות בוודאות - לא ברור לי אם ינצלו היטב מעבר לכך) . כנ"ל גם כמות גדולה של RAM (לפחות 6-8GB) - ורצוי רוחב ערוץ רחב למעבד (DDR3). תמיכה ב CUDA הכרחית לכלים השימושיים ביותר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם! קודם כל, בתוך אחד שחדש לאתר ולפורום, רציתי לשבח את כל מי שתורם מנסיונו ומזמנו לאתר!! כל הדברים מוצגים ברמה ממש גבוהה ומקצועית. התרשמות ראשונית טובה מאוד אני לא מבין גדול במחשבים וכבר מזמן לא התעדכנתי בכל החומרה החדשה ולכן אשמח לכל עצה והמלצה. אני גר בצפון, איזור עפולה - טבריה ומחפש מחשב all around לבית למשחקים (לא בגרפיקה מטורפת, בעיקר mmorpg ואסטרטגיה ברשת), לסרטים (גם לHD), אינטרנט ושימוש בסיסי למשפחה. ישבתי עם חבר טוב שמבין יותר ממני וביחד בנינו את המפרט הבא באתר של חברת מחשבים באיזור שלנו (הצעת המחיר בסוף היא מהאתר של אותה חברה): מעבד - Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX לוח אם - Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET זכרון - Kingston Hyper X…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 שקל חריגה ב100-200 . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (כולל אלה שעתידיים לצאת) מסך "22 אינץ' 1050*1680 הגדרות גראפיות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך ,מארז ,ספק, לוח-אם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - השקט לא קריטי כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע ל…

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by Mandheling,

המחשב ישמש דוקטורנטית לעבודה בבית ובספרייה. הכרחי: - מסך 11.6 עד 13.3 (כמה שיותר גדול, כל זמן שהמחשב שוקל פחות מ-1.7 ק"ג) - מקלדת נוחה, ללא כפתורים מיותרים וכמה שיותר דומה למקלדת סטנדרטית (לא של נייד) - חיבור דיגיטלי למסך (HDMI, ‏DVI או דיספלייפורט) - מספיק כוח כדי להריץ בצורה סבירה דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים וכמה חלונות אופיס (במקביל) - אפשרות לנגן סרטי 1080P ללא תקיעות - דיסק 250GB או גדול יותר רצוי: - מסך לא מבריק - זמן סוללה ארוך - יותר מ-2 חיבורי USB - תמיכה ב-BT - קורא כרטיסי זכרון - חיבור ExpressCard (עבור מודם סלולרי לא בולט) - חומרה שנתמכת טוב בלינוקס לא חשוב: - כונן אופטי - מעבד גראפי חזק למשחקי 3D - מצלמת רשת מובנית - מערכת הפעלה כלולה - …

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אם יש סיבה ממש מוצדקת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מולטי טסקינג של תוכנות כבדות יחסית, עריכה גראפית ומשחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? LG W2486L LED 24" 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב כמו שציינתי בכותרת עד 3000 ש"ח כולל מסך 24אינץ' אבקש לנסות לחסוך בתקציב ולא לחרוג המחשב הוא מחשב משפחתי לשימושים של : עבודה כללית,אינטרנט, סרטים וקצת עבודה עם גרפיקה בעתיד *יש צורך במסך רצוי בגודל בערך 24 אינץ', רמקולים, מקלדת ועכבר *השקט של המחשב חשוב אך לא באופן קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג ויש צורך במערכת הפעלה מאחר והמחשב הוא לאחותי וקצב ההחלפה שלה במחשבים הוא לא כל כך מהיר אשמח אם המחשב יהיה גם עמיד לכמה שנים טובות תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by TerMiT_BoY,

שלום אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח מסך 15.6" , ממש רוצה שהמשחק GTA IV יעבוד עליו על דרישות לפחות מינימליות אינטרנט אלחוטי B/G/N BLUETOOTH HDMI מעדיף מהחברות HP, lenovo,acer מתכוון לקנות באייבורי או בKSP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by Riddler,

שלום, אני מרכיב מחשב לעריכת וידיאו חובבנית. המחשב ישמש גם לשימושים כלליים (אופיס, אינטרנט וכו'). תקציב: 3000 ש"ח (אפשרות לחריגה של כמה עשרות שקלים). מה לא צריך: מסך, רמקולים, מקלדת/עכבר. אין חשיבות לשקט מעבר לנורמלי, אין דרישות מיוחדות מהמחשב, לא יבוצע OC. העדפה חזקה לחנויות באזור חיפה (סקייפיסי, נועה, פנדה). נא לא לשלוח אותי ל-RSM - זו לא חנות רלוונטית מבחינת המיקום. מאחר ומעבדי SB אמורים לכלול פענוח/קידוד וידיאו מובנה, חשבתי ללכת לכיוון שלהם. ברור לי שבאותו תקציב אפשר למצוא AMD חזקים יותר, אבל מאחר ווידיאו זה הכיוון, העדפתי להישאר עם Sandy Bridge. להלן מפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core i5-2500 Box ₪1058 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500 לוח אם Gig…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. לפי אתר HP - סוללה 6 תאים מקורית -קוד KS524AA לפי אתר HP - סוללה 12 תאים מקורית - קוד KS527AA אבל מה שיש במחשב - 6 תאים - קוד HSTNNCB73 4840MAH ( אולי תואמת? או אולי הוחלפה במסגרת תיקון בעבר?) מה שהציעו לי בחנות של STNNUB72 4200MAH HP תאים 6 - ב 570 שח או סוללה של 12 תאים ב 620 שח בקיצור מה לקנות ואיפה ? לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות סוללה לנייד.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 1200 ש"ח , הדרישות למחשב הם אינטרנט בעיקר ותוכנות מסרים כמו מסנג'ר ואיסיקיו. יש חיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.