ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. THE WITCHER 3,GTA V,Shadow of Mordor, AC,Batman Arkham KNIGHT על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי חשוב לי שלנייד יהיו לפחות 7-8 שעות לתת לי בעבודה סבירה. השימושים של המחשב הם בסיסיים, לא נדרשת חומרה לגרפיקה\משחקים. חשבתי על הדגם [h=1]Toshiba Tecra R840-109[/h]http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=795396&cid=5762 אשמח לדעת אם בטווח המחיר הזה יש דגם מוצלח יותר. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אחרי שלפני חצי שנה התחדשתי במסך אסוס 279 (1440p 165hz) , והמתנתי בסבלנות עם ה1070 שלי עד שיגיעו הכרטיסים החדשים ,הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש,שינצל טוב את המסך רק מה? ,אני מבצד שאוהב להנות ,פחות מהצד שבין בבחירת חומרה ,ואין לי רצון לעשות טעויות שאני משקיע סכום כזה. אז אני זקוק לעזרה שלכם כאמור התקציב הוא 11k מקסימום, נטו למחשב ,ללא ציוד היקפי או מערכת הפעלה, (אין חשיבות לרעש של המחשב,אבל אם אפשר שקט אז למה לא) אל תרגישו חובה להגיע לסכום הזה כי זה התקציב שרשמתי ,אשמח לשלם גם פחות מזה אז כמו שרשמתי ,השימוש הוא עבור גיימינג ב1440p,במטרה להגיע כמה שיותר קרוב ל165 fps . התקציב לא כולל כונן , יש לי evo 860 1tb שאני יעביר למח…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
מישהו משתמש באיזה ערכת ניקוי טובה לנייד שלו? משהו מיוחד? יש לי HP מיובא מארה"ב שעובד אחלה אבל כמו כולם צובר לו קצת אבק ולכלוך... אני לא רוצה לקנות איזה משהו זול שידפוק לי משהו ואז להסתבך עם HP...
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
סוף סוף הוריי הסכימו לשדרג את מחשבי הקט אך הם נתנו לי לשם כך רק 2500 ש"ח :-\ טוב.. אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך אני עדיין לא בטוח אם אני צריך מארז חדש אז תכניסו את זה לחשבון גם אבל לא חייב המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לדעת האם המפרט הנ"ל יספיק לצרכים שלי כסטודנט שרוצה לעבוד מהר באינטרנט, אופיס מיילים וכו' וכמו כן משחקים (אך לא משחקים "כבדים") תקציב 2K: מארז IPPON ספק כוח 400W RAIDMAX INTEL H61 CURE I3 2100 4 GB KINGSTON זיכרון דיסק 500GB WD SATA 7200 כונן DVD RW SONY GE-FORCE 520 1 GB כרטיס רשת אלחוטי לא זוכר את החברה -חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט כי הוא יהיה ממש ליד המיטה שלי (אני רוצה להצליח לישון כשהוא דלוק), מה לבקש? -חשוב לי עבודה מהירה. -המחיר של המפרט הנ"ל הוצע לי ב-2000 ש"ח, האם זה כדאי? לבקש משהו נוסף/אחר? בתודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני בונה מחשב NUC מלבד מה שמגיע איתו בנוי אני צריך להוסיף זכרונות וSSD התקציב שלי עד 3700 שח אני חשבתי על להוסיף את ה Corsair Vengeance 2x8GB Low Voltage DDR3L 1600Mhz CL9 SODIMM Kit ולגבי הSSD אני לא יודע כי יש הרבה סוגים וכל אחד והחסרונות שלו או שאולי עדיף לי לקחת M.2 בכלל? אז אני שואל פה האם הזכרונות שבחרתי טובים ואיזה SSD יהיה הכי מתאים ושלא יעבור את התקציב אגב כל החלקים נקנים מחברת KSP.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
איך המחשב הזה? קניתי אותו לשימוש בתוכנות כמו פוטושופ ופריהנד הוספתי לו עוד 256מ"ב עכשיו הוא 512 מ"ב מה אתם חושבים הוא יספק את הצרכים שלי ביעילות? נ.ב איזה עכבר מיני אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט למשחקים ב-3K ללא OC וללא ציוד היקפי. הרכבתי אחד, אם יש מה לחדד תחדדו: חנות - Skypc AMD 64 3600 AM2 (ע 704שח). Albatron K8NF4-AM2 (ע 357שח). Kingston DDR2 512MB 667MHZ (ע 268שח X2 סה'ך 536שח). Westren Digital WD2500KS 250GB (ע 405שח). LEADTEK WinFast PX7600GT (ע 776שח). NEC AD5170A X18 (ע 168שח). FOXCONN TLM-454 + 350W (ע 225שח). סה"ך: 3171שח. מעבד AMD כפול ליבה בגלל הביצועים העדיפים על הPD, ובעיקר בגלל העלות הנמוכה של הלוחות. זיכרונות עם מחיר מאוד מפתה. ספק + מארז אמורים להספיק. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. קניתי את המחשב הנ"ל לפני כשנה וחצי. לא מזמן ביצעתי שידרוג של המסך מ17" ל22", כך שבגלל הזיכרון שבכרטיס מסך המשחקים קצת מקרתעים. הכרחי לשדרג כרגע?.. אם כן מה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 MainBoard: ASUS P5QL-E Memory: G.Skill 4GB DDR2 900Mhz PI-Black Graphic Card: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB Cooling CPU: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Optical Drive: Samsung X22 DVD HDD: Seagate 500GB 32MB PSU: Corsair 550W Case: NZXT Tempest OS: Vista Ultimate x64 Monitor: Dell 2209WA תודה, רון.
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיתחבר לטלוויזה בסלון כל מה שאני צריך זה שהוא היה מסוגל להריץ סרטים HD 720pואם אפשר שתהיה יציאת HDMI אני מחפש מפרט ממש כמה שיותר זול(אם אפשר שזה יהיה מתחת 1000 אז יהיה נהדר..!) לא צריך מערכת הפעלה...לא מסך....לא עכבר ולא מקלדת בקיצור ללא ציוד הקפי... לא צריך להתפרע עם הארד דיסק גם 250GB יספיקו... תודה רבה לעוזרים..!
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
עבור גלישה ברמה בסיסית, כלומר דפדוף באתרים, הורדת סרטים ומוסיקה, שיחות וידאו בסקייפ ומסנגר.ולכן שתי שאלות : האם המחשב הנ"ל טוב לשימושים שלי ? האם אפשר לקנות מחשב טוב יותר בתקציב של עד 2300 ש"ח ? SAMSUNG RV511-A03IL מערכת הפעלה:Windows 7 Home premium 64Bit מעבד: Intel Core I3-380M 2.53GHz . זיכרון: 4GB DDR3 כונן קשיח: 320GB כונן אופטי : Super Multi Dual layer כרטיס מסך : Intel GMA HD Shared כרטיס קול: HD (High Definition) Audio כרטיס רשת: GigaBit Lan רשת אלחוטית: 802.11b/g/n BlueTooth 3.0 מסך: LED "15.6 מצלמה מובנית : קיים רמקול: רמקולים סטריאופוניים 2X1.5w מיקרופון מובנה סוללה בעלת 6 תאים – עד 10 שעות עבודה 3 חיבורי USB2. כניסת VGA , יציאת אוזניות , יציאת…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K עם חריגה של עד 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד, כותרי AAA בעיקר. ועבודות עריכה ועיצוב קלים (פריימייר וכו'). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כלול בתקציב אבל אשמח להמלצה על מסך 2K טוב, כרגע חשבתי על Dell 27" LED S2719DGF 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בנייה חדשה מאפס. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אחרי שעזרתם לי פה מאוד בבחירת המחשב נייד שלי ללימודים אני צריך עזרה בבחירת מחשב לאבא שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וסרטים מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא נראה לי שכזה קריטי אבל רזולוציה שתהיה סבירה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? רוב השימוש יהיה בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב פשוט וזול שיהווה NAS ביתי, ויתמוך בלפחות 4 (עדיף 5-6) התקני אחסון SATA. הסתכלתי על מחירים של שרתי NAS מוכנים מראש שעונים לדרישות האלו (Synology, QNAP) ונראה לי ממש יקר, אז חשבתי לנסות לבנות לבד. התקציב המצויין הוא ללא התקני האחסון - אבל אני חושב שכן אצטרך SSD קטן שתשב עליו מערכת ההפעלה - ואולי גם יהווה זכרון מטמון לטובת האצת המהירות. 1. תקציב 1000 פלוס מינוס. 2. שימושי המחשב - שרת DIY HOME NAS פשוט 3. אין צוךך בציוד היקפי 4. לא צריך לכלול את התקני האחסון עצמם עבור הNAS, אבל כן SSD קטן בסיסי רק עבור מע' הפעלה. 5. שקט לא ממש חשוב 6. מידות פיזיות וניראות של המחשב לא משנות לי בכלל 7. לא צרי…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מתכוון לקנות מחשב נייח בקרוב וקיבלתי\ראיתי הצעות למפרטים ומחירים, אשמח לדעתכם והצעות לשיפור או כל פידבק דבר ראשון, הטופס 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם ממולץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקי מחשב, תכנות (עבודה עם סביבות ויראוטליות) וVR (בדגש על הפאן של התכנות, אני רוצה ללמוד לתכת עבור VR) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיריץ בכיף כל משחק כבד שיש היום ויצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 ואני חושב ש2…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, בידי מעבד Intel Core i5-2500K (חדש דנדש) וכן כרטיס מסך Radeon HD 5700 (בן כשנה). הייתי רוצה להרכיב מסביבם מחשב שיתאים לגיימינג ביחסית מעט כסף. 1) תקציב מקסימאלי של 2000 שקל, אולי עם קצת חריגות (לא מעבר ל-2200). 2) אני בהחלט לא גיימר כבד, אבל הייתי שמח אם משחקים היו עובדים עליו ב-medium ומעלה. 3) ציוד היקפי לא נחשב בתוך ה-2000 שקל. 4) המחשב יישב בסלון, אז השקט חשוב לי. כרגע כרטיס המסך נמצא במחשב בסלון, אז אני יודע שהוא לא מרעיש, והייתי רוצה ששאר המפרט יהיה באותה רמת שקט. יחד עם זאת, לא אכפת לי אם המחשב יהיה במארז רגיל (לא בתצורה של מדיה-סנטר). 5) לא מתוכנן OC בכלל. 6) אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת. 7) הייתי רוצה שהמפרט ייבנה בחנות באיזור חיפה (אולי נ…
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי לעניין מפרט עד 2600 שקל לערך הכל כולל ללא מסך !! המחשב למטרה משרדית גלישה באינטרנט ושיוכל להריץ איזה משחק או שניים אפילו בגרפיקה נמוכה מקסימום נשפר... או קיי ככה : Amd Sempron 3000+ socket 939 - בקשר לזה לא יודע אם קיים כזה דבר S939 לסמפרון פשוט ראיתי בנועה מחשבים אז שמתי מקסימום תתנו מפרט אחר - 550 שח ?A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II? - 590 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 - 540 ?160GB (8MB) SATA II? - 495 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 -240 עד כאן 2415 מארז פשוט תמליצו יש עוד 200 שקל גמיש... וציוד היקפי לא חובה... השאלה שלי היא כזאת האם אפשר להוציא מע' יותר טובה ? בטווח המחירים הזה ואם לא אז כמה צריך להתגמש הכי חשוב לי לוח אם שניתן לשדרג אותו בעתיד ושיהיה עליו כ…
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/L650/L655-S5158/ אני הולך להזמין אותו ב700 דולר (2400 ש"ח פחות או יותר)כולל משלוח. מישהו פה התנסה בו? המפרט שלו טוב? אני צריך דעות כדי להחליט סופית. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת במחשב הנייד lg r405 ואני רוצה לפתוח אותו. הבאתי פיליפס קטן והוצאתי את הברגים אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... למישהו יש איזה מדריך איך לפתוח את המחשב הזה ? תודה מראש. hagayben.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את DV5T עם ה-T9400 וה 9600M GT מחו"ל . האחריות היא רק לשנה ואין תמיכה במעבדות HP בארץ ולכן ישלחו את זה לחו"ל על חשבוני . יש לי כמה שאלות כדי להתיר את הספיקות . האם בעתיד הקרוב יגיעו לארץ מחשבים חדשים כך שHP תתמוך בדגם זה ? האם אפשר להסתפק באחריות הזאת? (אני לא מבין בתקלות במחשבים ניידים , אני לא יודע כמה עולים התיקונים בדרך כלל ומה התכיפות של הבעיות ) אם מישהו יודע מניסיון כמה עולות השליחות האלו לחו"ל ? אחריות של מחשבים ניידים זה הכרחי ? משתלם? כדאי? תודה מראש , דוד .
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב, אלא אם כן יהיה קיים שיפור ביצועים משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכל מהכל - החל מLeague Of Legends וOverwatch ועד משחקי triple A -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P …
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הי חברה, הרבה זמן לא שאלתי פה שאלה אז הנה כמה, ואני מקווה שיענו על הכל ולא יתפסו על שאלה אחת ספציפית: 1.) מעבדי AM2 שהם Energy Efficiant קיימים לשוק מעבדים ביתיים? מה מחירם והאם כדאיים? 2.) איזה מעבד בתחום מחיר נמוך (500 ש"ח) מומלץ היום למערכת של HTPC ואיזה לוח מומלץ אבל תקציבי מתאים לו(אם בכלל קיימת חיה כזו)? כבר ביררתי ב-Logicpc בעבר על הדור הקודם של הניידים והמחיר יקר: 1000+ למעבד ואיזה 1200 ללוח של DFI (היחיד שיש להם שמתאים) לפני שמדברים על זיכרונות, מארז ועוד ... :\ 3.) בהנחה שאני מוכן להשקיע סכום סביר על HTPC (מחשב שיעבוד 24/7 ויהיה חסכוני בחשמל) מה לדעתכם הוא מפרט מומלץ עם האופציות שקיימות היום בשוק? 4.) אם במחשב כזה הייתי מעוניין לשחק מדי פעם ללא דרישה לגרפיקה גבו…
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD]כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]מאורר למארז Arctic Cooling Case Fan AF12025 120mm[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 408]צורב LG GSA…
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-