ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9173217&type=product&id=1218044029374 שווה לדעתכם את המחיר? אני מחפש לפטופ זול לאמא שלי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אבל עם מסך בגודל "נורמלי" ומפרט טוב יחסית שישרת אותה לבסביבות שנתיים מחכה לקרוא את חוות דעתכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מטרת המחשב העיקרית היא להתחבר לאינטרנט ולפתוח מעט קבצי תמונות ו-וורד, על XP. והדרישה היא שיהיה אמין. זה סה"כ דורש ,512MB זיכרון אפילו 40GB וP4. הבעיה היא כמובן בתקציב כי הוריי לא מוכנים לשמוע על לקנות מחודש או משומש. ומכאן באה הבעייה שיש בZAP בטווח הזה רק KONKA ו-INFINITY... וגם משיטוט שעשיתי במכרזים המעטים שהיו מעט רלוונטיים נראה שהם היו עם "התערבות אלוהית" ככה שמציאות לא היו. והאפשרות האחרונה היא לקנות ASUS Eee. אבל ההתלבטות פה היא לגבי גודל המסך כי בין כה אבי לא רואה טוב במיוחד. ובהקשר הזה איך גם ייראו על המסך דפי אינטרנט... ובעיה אחרונה... אם וכאשר אקנה את האסוס, איך אני מתקין XP... יש למישהו רעיונות, תשובות, לינקים או כל דבר שיכול להועיל ??? …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב נייד אך זה תחום שאין לי מושג בו והחלטתי להתייעץ כאן. תקציב: 3700, אם משתלם, אפשר לגלוש בעוד 200. * מטרות המחשב? וידאו HD, רוצה לחבר אותו לטלוויזיה / LCD מדי פעם, הרצת מכונות וירטואליות (virtual box, vmware) * גודל המסך? 15.6 מסך מט * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, 4 שעות בערך (נשמע לי מספיק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 - חובה, כל השאר זה תוספת נחמדה * בלוטות? אפשר, לא קריטי בכלל * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB, אפשר פחות, יש לי חיצוני של 1TB * צורב DVD? חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אם כרטיסי המסך המובנים מריצים HD ללא בעיה, א…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו תור אחי... התקציב הוא עד 3500 ש"ח כולל צורב DVD ומקלדת+עכבר (לא אלחוטיים), לא כולל מסך, רמקולים וכו'. הייתי מגדיר אותו כגיימר בינוני, ז"א היום הוא משחק עם משחקים די חלשים כי זה מה שהמחשב שיש מאפשר. המטרה היא מחשב לכמה שנים, עם כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים, לא צריך איזה מפלצת כי הוא לא כזה גיימר, מצד שני שלא יהיה בלתי שמיש עוד שנה-שנתיים. לא יהיה OC לכן אני מאמין שAMD מספיק. אצלי במחשב יהיה כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ₪559 ברור לי שכרטיס זה יריץ את כל המשחקים החדשים, השאלה אם הוא לא יהיה חלש מדי עוד שנה-שנתיים. כדאי אולי במקרה שלו לרדת במעבד מ4800 ל4200 וללכת על כרטיס מסך נגיד כמו זה: כרטיס מסך: …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, ראו מפרט מצ"ב. האם טוב? והאם ניתן להוזיל לכיוון 4000 שקלים. ולשמור על איכות. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26637 ציטוט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 שקלים, חריגה קטנה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט ודומיו), עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התלבטות קשה ביניהם בקשה תנו לי את חוות דעתכם,השימוש הוא אופיס ומשחקים. דגם הסטודיו: מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WUXGA רזולוציה 1366X768 White-LED Display with TrueLife כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה מיידית תכונות נוספות מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology שן כחולה Dell TrueMobile 370 internal Bluetooth כרטיס רשת 10/100/1000 network interface …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני חדש כאן, אשמח אם תתנו לי חוות דעת על המפרט הבא שהרכבתי ! Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz + AC Freezer 7 Pro , יחידות 1 ¤989 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 GIGABYTE GA-P35-DS3 , יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=951 Giagbyte ATI Radeon HD4850 512MB Zalman Cooler, יחידות 1 ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1484 Western Digital WD1600JS 160GB SATA2 7200rpm 8MB Hard Drive, יחידות 1 ¤205 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=212 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 FOXCONN TLA570 Silver/Black 1x 9…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט למחשב בווריאציות מחירים שונות. יש צורך שהמחשב יוכל לבצע ריבוי פעולות (אני די מעמיס בתוכנות והכל בבת אחת), בביצוע במשחקים - FPS גבוה ביחד עם איכות טובה ככל שניתן והרבה מקום, משהו בסגנון 300-400GB. שלושת התקציבים הם 6,000, 8,000 ו-10,000 שקלים. אם תוכלו תנו פירוט קצר על כל מפרט מה החסרונות והיתרונות שלו ביחס להישגים הנדרשים שציינתי למעלה. תודה מראש עריכה: לא כולל מסך, יש ברשותי LCD של LG בגודל 19". צריך עכבר, כמובן טוב לגיימינג, ואלחוטי (כן אני יודע שזה סותר במידה מסויימת, אבל יותר נוח לי אלחוטי). מקלדת היא לא חובה לכן היא יכולה לחרוג ממסגרת התקציב, כמובן שלא בהרבה. ורמקולים כנ"ל למקלדת.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה להצטרף למבצע החדש של סלקום עם האינטרנט הנייד. המודם שם הוא PCI EXPRES ואין לי מושג אם יש לי את זה. זה המחשב (סתם דוגמא לאתר עם מפרט מלא) http://www.ciao.co.uk/Toshiba_Satellite_M70_131__6480369 יש לי את האפשרות הזאת ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה לרכישת מחשב נייד באילת שישמש לפיתוח תוכנה (web dev). נא לקחת בחשבון שאני לא מתכוון לשדרג ב-5-7 שנים הקרובות. בנוסף, צריך להיות חזק מספיק בשביל כמה חלונות דפדפן פתוחים, IDE, Debugger והרצת סקריפטים במקביל. תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 (+500 במידה ויש תוספת ניכרת) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (Fullstack) ושימוש כללי (ללא גיימינג) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ב…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים בלבד: שימוש בoffice , גלישה באינטרנט ויתכן שגם שימוש בפוטושופ בעתיד. עברתי על כל המפרטים המומלצים (הרלבנטיים) ויש לי מספר שאלות (לא קטן...) , מקווה שתוכלו לענות לי שכן מטרתי היא לקנות את המחשב הטוב ביותר לצרכים שלי, ללא קשר לעלותו (כלומר איני מגביל את עצמי מבחינה תקציבית, בכותרת ההודעה "נאלצתי" לציין תקציב אך מבחינתי ניתן גם לחרוג ממנו במידת הצורך.) כל השאלות שלי מתייחסות למפרטים המיועדים לעבודה משרדית ואשר כוללים מסך 19 אינץ' LCD. שאלותי הן: 1. מעבד - מה ההבדל בביצועים בין 2 המעבדים המוצעים במפרט של 5000 ש"ח , כלומר היכן בעבודתי המשרדית יבוא לידי ביטוי ההבדל ביניהם? 2. זכרון פנימי- מה ההבדל בין זכרון פנימי 1024m…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב חברי הפורום, אז אני מחפש לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי בו הולך להיות גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס, תוכנת AutoCad ומעט פוטושופ. המסך הרצוי הוא 15.6, אך אם יש מסך מעט גדול יותר אז זה יכול להיות ממש נחמד. המסך צריך להיות מט, שכן לא נוח לי לעבוד מול מסכים מבריקים. המשקל והסוללה פחות משנים משום שהמחשב יהיה נייח רוב הזמן. חיבור USB3 נראה לי חשוב, הרדיסק 500 ג'יגה יספיק לכל הדעות, חשוב שיהיה מהיר. צריך להיות מצוייד בכונן DVD. האחריות רצוי שתהיה כמה שיותר זמן, ואם יש חברות שידוע שהן עושות בעיות בתחום הזה אז אני מעדיף לא להתעסק איתן. אין צורך שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. חשוב לי שלמחשב תהיה מקלדת נוחה ואיכות בנייה טובה. התקציב הוא 4000 ש"ח, אך אם אין צורך לנצל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחשב חדש למשרד. חשוב לי שיהיו חלקים אייכותיים, לא יקרים בהכרח. מעבד INTEL לוחות אם ASUS \ GIGABIT צ'יפ סט INTEL או משהו מומלץ אחר. כרטיס מסך איכותי אך לא יקר. כנראה שאתקין windows 7 אז שיתמוך בקלות. זכרון פנימי DDR2 נראה לי מספיק, אלא אם כן ממליצים על DDR3 ולא לעלות הרבה במחיר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש נייד לאחותי, לצרכים די בסיסים: -סרטים, אופיס ואינטרנט.-מסך 15.6. -מצלמה ומיקרופון. -usb 3 רצוי אך לא חובה אם זה לא נכנס בתקציב. -HDMI נראה לי די בסיסי וברור אבל בכל זאת רשמתי. יש מי שיביא לי את זה מארה"ב אז לגבי משלוח אין מה לדאוג, רק שתיהיה חנות אמינה. תודה לעזורים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי ראשית יש לי 3gb של זיכרון RAM DDR2 333MHZ (זיכרון של דברים אקראים שפעולים במחשב) כרטיס מסך יש לי כרטיס מצוין אבל טיפשה ישן nvidia geforce 9500GT לפני שנה בערך היה הכרטיס הכי מתקדם עם 2 יציאות של DVI זיכרון פנימי 244GB Western Digital WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (SATA מעבד intel core 2 due e6550 2.3 ghz צורב פשוט של מהירות X22 כרטיס קול ממוצע כרטיס רשת ממוצע 10/100 ספק כוח 750W חזק מאוד לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. 965P-S3 (Socket 775)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יריץ אקליפס. רוצה 15", אומר שלא יסתובב איתו יותר מדי, לא צריך טאצ' או משהו מיוחד [18:08, 10/5/2016] אמיתי: Lenovo ideapad [18:08, 10/5/2016] אמיתי: Y700 [18:08, 10/5/2016] אמיתי: או Hp omen [18:08, 10/5/2016] אמיתי: או איזה דל ב4 אלף מתלבט ביניהם. אפשר לנצל את כל התקציב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עבור משחקי פיפ"א, GTA, גניבת מכוניות ופיצוח גולגלות עם גרפיקה בינונית פלוס. שקלתי אם ללכת על AMD ובסוף הרכבתי את ה- core2duo: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: INTEL WESTCHESTER 965WH - DG965WH כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GS TDH EXTREME 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 כונני דיסקטים: TEAC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE+HEC 300AR-TF סך הכל למפרט : ¤ 4121 שאלות: 1. התרשמות כללית, יחזיק משחק…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר הרבה מאוד מחשבה לגבי איזה לפטופ ארכוש הגעתי למסקנה כי הדגם Dell Vostro 3550 הוא האופטימלי עבורי לפני שאני קונה יש לי מספר שאלות - 1. במידה ואני קונה את המחשב עם הזיכרון הסטנדרטי (4 ג'יגה) ובהמשך רוצה להוסיף 2 ג'יגה נוספים, יש סלוטים פנויים או שאצטרך להחליף את הכרטיס הנוכחי באחד חדש? 2. מה הביצועים של כרטיס המסך המובנה (Intel GMA HD)? צפייה בHD אני יודע שהוא זורם, בעיקרון אני מתכנן לערוך תמונות שאני מצלם ולעיתים גם וידאו, השאלה כמה חלש הוא או שכדאי כבר ללכת על הכרטיס מסך AMD Radeon HD 6630M וזהו תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מחשב אחד גיימינג מחשב שני מולטימדיה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שני המחשבים בשימוש יום יומי * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA COD CRYSIS MAFIA 2 בקיצור כל משחק חדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? למחשב מולטימדיה נדרש מסך 20 אינצ' 4. האם יש רכיב בו אי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל החדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך ירכש בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עם יעמוד בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התענינתי פה על שידרוג כל חלקי המחשב והשארת המארז, כי היתה בעיה שבגללה לא יכולתי לקנות מחשב חדש. עכשיו היא נפתרה באופן מאד לא צפוי, וממילא אני צריך דרישות קצת שונות ממה שהיה מקודם. מצטער שהטרחתי אותכם לשוא בנושא הקודם אבל זאת היתה תפנית לא צפויה כלל. לכן פתחתי נושא חדש כי עכשיו משתנים כמה דברים, (אני מקווה שאני לא עובר על אחד מהנוהלים בפורום, ניסיתי עד כמה שאפשר למנוע בילבול וגם צינתי בנושא הקודם שהוא כבר לא רלוונטי, גם בנושא שלו, גם בהודעה הראשונה וגם בהודעה האחרונה, פשוט עכשיו אני צריך דבר אחר לגמרי מהמפרט הקודם, גם חיכיתי עד לרגע האחרון לפני שאני יוצא מהבית כדי שההודעה הקודמת תרד למטה כמה שיותר) ניגש לעינינים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) ה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרביץ יצאו עם מבצע מעניין: http://kravitz.co.il/images/portable.pdf המחיר די נמוך. יש איזהשהוא קטע? המחשב הזה סבבה או שהוא עולה באש אחרי כמה שעות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה המפרט, בעיקר למשחקים וסרטים . עדיפות: מערכת מבוססת אינטל וכרטיס NVIDIA . לוח - GIGABYTE GA-EP43-DS3L - 406 (IQPC) מעבד - E7500 TRY - 522 (סקאי פיסי) קירור למעבד - קיים כבר קירור אויר איכותי . זיכרון - OCZ OCZ2F8004GK 2X2GB 800MHz CL5 Fatal1ty Edition - 310 (קוברה פי-סי) דיסק קשיח - 395 - Seagate דגם Barracuda 7200.12 נפחST31000528AS 1,000GB חייב 1,000GB (TRG) כרטיס מסך - GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - 790 (KSP) צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA -115 (KSP) מארז - Antec Three Hundred Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) - 310 (KSP) ספק כח - SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 - 345 (סקאי פי.סי) סה"כ מחשב: 3,193 . מסך - dell 22…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל יעוץ בבחירה של מחשב נייד מבין ארבעת אלה בעיקרון המחשב נועד לניידות, אבל מאחר ואני לא הולך להשתמש במחשב נייח אז גודל המסך חשוב לי אני לא מתכנן לשחק על המחשב אלא רק לשמור על קשר עם העולם החיצון איפה שלא אהיה, אני מתכנן לטוס בקרוב לטיול. הראשון Dell inspiron 1525 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm השני lenovo TY2E7IV http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6780&catcode=237&AdCat=&parentid=0 השלישי HP FS357AA http://adscomp.co.il/en/product_he.php?idn=8160 הרביעי COMPAQ Presario C795EJ FL561EA http://www.gamaoffice.co.il/products/113287 אם יש המלצות אחרות אשמח לקבל אותן, תודה רבה. בעיקרון אני מתכנן שהוא יחזיק לי ככל ש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-