עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, נכנסתי לפה על מנת להיעזר בכם בקניית מחשב נייד. אני סטודנט, ומטרת המחשב תיהיה בעיקר בתחום הלימודים. וורד אקסל תוכנות גרפיקה וסטטיסטיקה וכו'. אני צריך מחשב חזק מהיר ואיכותי שיש לו מרכיבים טובים. חשוב לציין שאני מעדיף ביצועים טובים על פני ניידות ומשקל מכיוון שהמחשב יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן וינוע אחת לשבוע. מחיר המחשב צריך לנוע בין 6000-7000 ש"ח. מה אתם אומרים? איזה מחשב/ מרכיבי מחשב כדאי שיהיו לי? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  2. הי, מחפש לקנות מחשב נייח שישמש לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח עדיף שלא לחרוג, במידת הצורך אפשר עוד 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ,רמקולים מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. יש צורך בהרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by stas_k,

שלום, בניתי לעצמי מפרט מחשב מסויים בתקציב של כ 2800 ש"ח. -amd athlon xp 2500 + barton עם מאורר מקורי או וולקאנו 8 בנפרד. - לוח אם של abit nf7 s2 - 2 סטיקים זיכרון של סמסונק או לחילופין סטיק אחד (מה אתם ממליצים?) 256 מגה 3200 400 mhz - כרטיס מסך radeon 9550 תוצרת ג'יגה בייט עם 128 מגה ו128 ביט - דיסק קשיח של wd 80 ג'יגה 8 מגה באפר sata - מארז Compucase 6CN1 עם ספק nec 300 w זה הכל... מה אתם אומרים? צריך איזה שיפור? או להחליף משהו? המחשב מיועד למוסיקה, אינטנרנט, ומשחקים בינוניים-חדשים אשמח לשמוע את תגובתכם.

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  4. עד 5000 שקלים. לא כולל מסך. מיועד לתוכנות גרפיקה, פוטושופ ופריהנד. עריכת וידאו/סרטים אנימציה ותלת מיימד ממוצעת וקצת, הפעלת מספר יישומים בעת ובעונה אחת. לא מחוייב (אופציה) בהמהרה. כוח "לסחוב" חופשי בתוכנת ההפעלה ויסטה 64 ביט. צורב דיוידי 2 שכבות שיכול לצרוב עם הקרן לוגו וכותרות על גב הדיסק. מארז שקט מאד. תודה רבה ;D .

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by israel_gt,

אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לגיימינג הסכום 4.8K הקנייה מתבצעת בKSP רק קופסה בלי מסך מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by edd,

1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה מתחת ל 6, זה סבבה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים + maya/blender/max, UDK ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כן מקלדת עכבר כן, מש…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  7. שלום, ככה הספק שלי הביא לי מפרט שהוא מציע לי רציתי תגובות... הוא טען שהוא שם את האטלון אקס פי 2.4 ולא ה2.5 כמו שרציתי כי הבדלי המחיר לעומת הביצוע לא שווים גם ברדיאון הוא רצה לשים לי 9000 אבל על זה לא התפשרתי - בצדק??? אממ... הנה זה תודה אם אינך צריך מודם נוריד אותו ונחסוך 15$. סוג הרכיב שם המוצר כמות מעבד XP 266Mhz 2.4Ghz 1 ?מאוורר למעבד מאוורר מיוחד ל- AMD TERMALTAKE DRAGON 1 ?לוח אם 7VAXP 1 ?זיכרון DDR 256Mb 400Mhz 1 ?מארז מארז E-STAR 8870? כסוף 1 ?מאוורר למארז לא כלול 1 ?כרטיס קול על לוח האם 1 ?כרטיס מסך ATI RADEON 9?500PRO ?128MB DDR 1 ?מודם …

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  8. אני מבקש את עזרתכם בחוות דעת על המפרט שהוכן עפ"י "מפרטים ממומלצים" למחשב בסיסי. מארז 6C28 COMPUCASE שחור כסוף ספק כח A.PFC FSP350-60HCN FAN 12CM 350W FSP לוח GA-H61M-S1 GIGABYTE מעבד אינטל 3.0 GHz 3MB PENTIUM D.CORE G2030 זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS דיסק קשיח פנימי 500GB S2/S3 7200 16MB WD תוכנת WINDOWS 7 HOME PRE 64BIT HEB למחשב חדש כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS תודה שמשון

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים בHD , מעוניין לערוך סרטים ביתיים למשפחה מדי פעם. לא יודע באיזו תוכנה עדיין. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, סרטים וגלישה באינטרנט - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים (אין זמן) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by SoapSeller,

המחשב מיועד לעבודה גראפית 2D בלבד(לא צריך האצת 3D) - פוטושופ, פלאש וקצת פרמייר. המשקל חשוב מאוד - 2 קילו ומטה. גודל המסך לא חשוב(יחובר למסך חיצוני), אך מסך איכותי יכול להיות יתרון. מק יכול לבוא בחשבון גם. תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  11. המחשב מיועד לעבודה עם פרמייר, אפטר אפקטס וקיובייס. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 6.06.2010 בשעה 14:46:00 חידוד:המחשב הזה עולה בסביבות 9000 ש"ח. ניתן להסתפק במשהו בסביבות 6000-7000 למטרות שציינתי? יש מפרט להציע? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  12. מחשב בשביל אחי הקטן. אז לא לגיימרים אבל שיפעיל משחקים באיכות יפה. משחקים כמו :pro street ,PES8 משחקים בסדר גודל כזה. צריך גם מקלדת ועכבר אבל את הפשוטים תיקון: ללא מסך. חנות קרובה לאיזור נתניה. תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by yoni1,

שלום אני רוצה לרכוש מחשב נייד בארה"ב לצרכי לימודים ופנאי לאחר קריאה באתר notebookcheck והשוואת מחירים הגעתי למסקנה שה-UX31A של ASUS יתאים לי ההתלבטות שלי היא האם עדיף לי לקנות דגם i5 או i7 היישומים הכבדים יותר שאני רוצה להריץ על המחשב הם matlab, solidworks ואופיס השאלה כמה קריטי יהיה בשבילי לקנות מחשב עם i7, כאשר ההבדל במחירים הוא של כמעט 300 דולר אחד עם i7: http://www.amazon.com/Zenbook-Prime-UX31A-AB71-13-3-Inch-Ultrabook/dp/B00863L3K4/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1379154667&sr=1-1&keywords=asus+ux31a+ab71 אחד עם i5: http://www.amazon.com/UX31A-DH51-13-3-Inch-Zenbook-Silver-Aluminum/dp/B009AEYDZA/ref=amtcd_B00863L3K4_B009AEYDZA אגב, אשמח לשמוע על…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by orrun,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לשנת הלימודים הקרובה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא חובה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'', לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג - חובה! עדיף מחשב קל שיהיה נוח להסתובב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד - לפחות 5 שעות (אם קיים ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ידוע * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, אבל לא חובה (מעדי…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  15. המפרט: Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaster CM 690 Black אשמח לקבל הערכה, המחשב בן כ-3 שנים עלה די הרבה בזמנו.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  16. Started by davis,

שלום, צריך המלצה למארז למחשב חדש ( מוגבל לגובה 48 סמ לנישה של המחשב בשולחן) לחלקי מחשב שקניתי בKSP באילת. חייב מKSP כי רוצה שהם ירכיבו אותו כרגע מתלבט בין 3 אלה : מארז ללא ספק Antec DP501 ATX Mid Tower צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=58777&select=.1041..130..307..1218 מארז לגיימרים ללא ספק Corsair SPEC-05 Window Mid-Tower https://ksp.co.il/?uin=50399&select=.1041..130..307..1218 מארז ללא ספק Antec P8 Tempered Glass Mid Tower צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=41450&select=.1041..130..307..306..108..1218. זה הרכיבים שקניתי: Processor AMD AMD Ryzen 5 3600…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  17. הי התחלנו לחפש נייד לעבודה - אלו הנתונים שהגדרנו: השימושים: עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. צריך להיות מספיק חזק להקרין מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. אם יוכל "לסחוב" גם פוטושופ ותוכנות שרטוט - מה טוב אך לא הכרחי התקציב הוא עד 4000 ש"ח. צריך להיות מחשב קומפקטי יחסית כי מסתובבים איתו כל יום אבל לא מהנטבוקים - מחשב חזק יותר עם מסך גדול יותר לשימוש שוטף. אני חושבת שעד 15" זה סביר מבחינת יצרן - מישהו מהמוכרים והטובים (לנובו, דל וכד') כולל אחריות כמובן. חשבנו על LENOVO או DELL אבל לא מתוך ידע מעמיק. אלו הדברים שאנחנו יכולים להגדיר. אז מה אפשר לעשות עם המידע הזה כדי לרכוש בסופו של דבר את המוצר הכי מתאים לנו?! נשמח לסיוע ממביני עניין :s05:

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by askme,

באופן מפתיע, ללא רעש וצילצולים, חברת אפל מוציאה ניידים חדשים לשנת 2018. אז בוודאי תשמחו לדעת. את המחירים, לעומת זאת, בטח לא תשמחו לדעת.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  19. Started by MAROM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח [h=1][/h] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ( [h=1]Assassin's Creed Unity ו Call of Duty Advanced Warfare[/h] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המטרה העיקרית היא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed: Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע אבל מחפש משהו ברמה גבוהה אשמח להמלצות -לאילו הגדרות גרפי…

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. הרבה זמן לא רשמתי פה ואני ממש לא מעודכן בכל מה שקורה בתחום. אני מעוניין לבנות מחשב HTPC , חשבתי שהכי טוב זה להשתמש במחשב שיש לי עכשיו שזה המפרט שלו: מעבד: AMD 630 לוח: gigabyte ga-ma770t-ud3 זיכרון 4 גיגה OCZ לא זוכר את הדגם כרטיס מסך: sparkle gtx 460 ספק כח: Enermax liberty 500w מארז TT SOPRANO הרדיסקים: של WD . בנפחים: 1טרה, 640,500,320 וצורב DVD . המחשב הזה מספק אותי פיקס אני לא צריך יותר מזה. המחשבה שלי היא לצמצם את ההרדיסקים למינימום ולהישאר עם אותו נפח בערך(כמובן על ידי רכישה של אחד גדול) ואולי להוסיף SSD למערכת הפעלה.. אני מעוניין להיפתר מכל המאוררים במחשב (גם להחליף לספק פאסיבי כנירא) אני רוצה שקט מוחלט! והדבר הכי חשוב כמובן זה למצוא מארז HT…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by geigera,

שלוםאני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13-14 אינטש. חשוב לי שיהיה אמין וגם חזק - עמיד בנפילות. לא צריך משהו חזק מבחינת ביצועים. זה לעבודה - בעיקר אופיס ואינטרנט. סוללה שמחזיקה הרבה זמן יחסית.בעבר היה לי IBM ו LENOVO והייתי מאד מרוצה. החזיקו הרבה שנים בלי בעיה. מעדיף גם עכשיו לנובו.מחפש את הכי זול שיש בדרישות האלה.על מה אתם ממליצים?תודהארי

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by psycotix,

שלום רב! אודה לעזרתכם בנוגע למפרט... מחפש מפרט בסביבות ה-6500-7000 ש"ח , לצרכי משחקים. רצוי מארז TT S-ARMOR , מערכת קירור מים... מעבד DUAL CORE של אינטל , ו-2 ויותר GB של זיכרון... אשמח להצעות... תודה מראש

• 18 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by lilach12,

היי, אני מחפשת מחשב נייד מיני ללימודם ואני ממש לא מבינה במחשבים אז אשמח לקצת עזרה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עדיף 13 (לא חובה) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך שיספיק ליום לימודים (6-8 שעות בערך) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMIוכו) HDMI לא חובה, השני אני לא יודעת מה זה אז סביר להניח שאני לא צריכה את זה. * בלוטות? כנראה שלא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) לא יודעת * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכ…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  24. מחפש נייד בינוני , מנסה לא לחפור לכם את השכל עם מפרטים - חייב SSD כל השאר פשרה (נוחות שימוש>אמינות>זמן סוללה>ביצועים) . יש 2 מעניינים בגרופון שאבקש חוות דעתכם עליהם : 1. VivoBook S550CA ב-2,599 ש"ח . 2. LENOVO U510 ב-2,199 ש"ח . מתנצל שאני לא נותן לינקים (אני חווה קשיים עם פלטפורמת הפורום הזו , אפילו להקליד לוקח המון זמן) . תודה .

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by haimsim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield 1 ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים