ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ללקוח שלי אתר היושב כיום על שרת SHERED HOSTING. מדובר על אתר בסדר גודל של כ 400 מגה כולל קטעי וידאו ואודיו. מאחר והאתר סובל מעומסים וקריסות אנו מעוניינים לעביר אותו לאחסנה יעודית על שרת משלו. על כן רציתי לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא לשרת שהוצע לנו.
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, CRYSIS 2 והרבה מאוד משחקים אחרים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל צרי…
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום. אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב, אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד לצרכיי הלימודיים הכוללים תכנות בעיקר. חברה- חברה מוכרת שמעניקה אחריות בינ"ל. שימוש- תכנות. מסך- גודל 14-15 אינץ', עדיפות למסך LED מט. משקל: 2.2-2.5 ק"ג סוללה- סטדנדרטי 6 תאים זיכרון- לא פחות מ 4G. דיסק קשיח במהירות של 7200 סל"ד כרטיס מסך- מובנה סטנדרטי, אלא אם כן מישהו ממליץ על כרטיס חיצוני, בעקבות שימוש זהה לשלי. אני מעוניינת למנוע התחממות עד כמה שאפשר. מקלדת מלאה, עם הלוח מספרים בצד ימין. כולל כרטיס רשת אלחוטי ומערכת הפעלה windows7/ חיבורי USB. האם מחשב עם מעבד I3 מספיק לצרכיי? התעניינתי בדגם Dell inspiron N4050. הנה המפרט המקוצר שלו: מעבד I3. דיסק קשיח 640GB.זיכרון 4GB. מאיץ גרפי intel HD Graphics. מסך 14…
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
יש ברשותי שני מחשבים, כרגע אני עובד עם המחשב הנייד וחשבתי לשדרג אותו. מה זה זול ? בסביבות ה-600-700 ש"ח, אני מעדיף לא להשקיע יותר ואני לא משחק. מדובר בשימוש משרדי בלבד. מותקן עליו כרגע WIN10 64 BIT והוא בסה"כ עובד בסדר אבל אני מרגיש לפעמים שהוא מזייף, וקצת איטי. אני אוהב לגלוש עם הרבה טאבים פתוחים, אבל אני חושב ש8 GB RAM יהיה מספיק לצורך העניין הזה. חשבתי על הוספת SSD למחשב הנייד שעליו אני עובד ובזה לסגור את העניין, מה דעתכם? זה המפרט של המחשב הנייד מחשב נייד Samsung NP470R5E-X01IL סמסונג Intel Core i5-3230M 2.6Ghz] 8GB DDR3 1600MHZ[] AMD Radeon HD 8750M 2GB מחשב שולחני: (לא בשימוש כרגע) athlon II X3 455 @ 3…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, הסיוע שלכם תרם לי רבות בפעם הקודמת אז מנסה את מזלי שוב מחפש המלצה למחשב נייח (רק המחשב עצמו, ללא מסך וללא מקלדת). שימוש ביתי/עבודה משחקים סטנדרטים חשוב מאוד שיהיה זריז חשוב שהדיסק הקשיח יהיה גדול גיבוי סרטונים של הילדים) יהיה נחמד אם יהיה ניתן להריץ עליו קודי התקציב נע סביב 1000-1500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד לעבודה גראפית 2D בלבד(לא צריך האצת 3D) - פוטושופ, פלאש וקצת פרמייר. המשקל חשוב מאוד - 2 קילו ומטה. גודל המסך לא חשוב(יחובר למסך חיצוני), אך מסך איכותי יכול להיות יתרון. מק יכול לבוא בחשבון גם. תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה נטבוק ונסגרתי סופית על שלושת הדגמים הבאים, ואני מתלבט איזה מהם כדאי.. Acer one 532H-2DS Asus Eee Pc 101p Lenovo ThinkPad 100e (הוא קצת יותר יקר אם אני לא טועה, ולכן אני לא בטוח אם הוא שווה את המחיר.. אם תוכלו לדרג לי את שלושתם לפי סדר עדיפות זה יהיה מעולה. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 לא כולל ציוד הקפי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מ…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
Q6600 כרטיס מסך 2900XT ספק כוח Crosair 520W HX שני סטיקים של 2GB של קינגסטון (667 נראה לי) Freezer pro 7 צורב ישן של LG ומארז Gigabyte poseidon אני אף פעם לא מצליח לפרק את הלוחות אם האלה...
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב מחודש והייתי רוצה לדעת אם אפשר להעריך את מצבו\ גילו \ עתידו...ואם כן אז איך? יש לי רק חצי שנה אחריות (למרות שבעצם גם לחדשים היום יש רק שנה...) אבל עדיין אני יכול לבטל את העיסקה. תודה רבה (בעיקרון מדובר ב-DELL - D420 אם זה משנה)
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה עדכנית למפרט לגיימינג נטו באזור ה-5000 ש"ח. חשוב לי מאוד מאוד שהמפרט יריץ באופן חלק את כל המשחקים הכי חדשים שקיימים היום כולל משחקים שייצאו בשנה הקרובה על ההגדרות הגרפיות הכי גבוהות, עם כל הפילטרים ורזולוציה FULL HD. אני קונה את המחשב הזה נטו לגיימינג, רק שיריץ את הכול כמו שצריך, לא מעניין אותי אם הוא מרעיש או לא, איך הוא נראה וכולי. כמובן, חשוב שיהיה מקורר באופן טוב וכל דבר אחר שמשפיע על חיי המחשב. לא רוצה לבלות את חייו בתיקונים... אבקש את המפרט מ-TMS אם אפשר - נטו נוחות, קרוב לי לבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה הכרחי - אפשר עד 1…
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
טוב החלטתי לבחור מפרט מ-ksp אחרי שכבר פתחתי פה נושא ועזרתם לי החלטתי ללכת על זה מעבד-Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE AMD לוח אם- ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זיכרון- X2 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 כרטיס מסך- X800GTO 256MB DDR III, PCI-E SAPPHIRE דיסק קשיח-160GB SATA II 7200RPM 8MB WD כונן תקליטורים-Teac/SONY 1.44 (Black צורב-NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז-HEC Compucase CI-6919 400W מסך-TFT 17'' 730B 8MS +DVI מקלדת ועכבר-MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים- CREATIVE SBS 370 sub + 2sp הרכבה- Assembly - Computer (New Compon.) Zalman 7000 Cu סה"כ 8252 ש"ח מה דעתכם על מפרט זה תגובות הצעות ו
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל המלצה למחשב נייד לתלמיד במגמת תכנות תקציב עד 1000 ש"ח~ המחשב מיועד בעיקר למיילים אופיס ותכנות בשפת (C (visual studio תודה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש נייד עד 5,500 ש"ח. ישמש לעריכת וידאו בסיסית, הרבה אופיס ואינטרנט וקצת סרטים. דרישות: חיבור firewire - התפלאתי לגלות שזה לא סטנדרט בכל המחשבים וזה פוסל לדעתי את כל ה-IBM/Lenovo. 1GB זיכרון - זה המינימום, אבל לא נראה לי שאוכל להשיג יותר במחיר הזה. הרדיסק של לפחות 80GB - עדיף יותר ועדיף מהיר (אם יש הבדלים). סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן - לא יודע מה הסטנדרט אבל הבנתי שיש הבדל בין 6 ל-8 תאים, אז עדיף 8 כמובן. שיהיה מוכן ל-Vista - לא יודע אם יהיה צורך, אבל לא רוצה לסגור אופציות. אני מעדיף מסך גדול, לא רוצה את אחד מהמסכים המבריקים האלה, אף פעם לא הבנתי למה זה טוב. המשקל לא כל כך משנה. מקווה שאפשר להשיג את כל זה בסכום הנ"ל, תודה
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם וברוכה הבאה בשבילי ל-HWZONE :> ברצוני לשדרג את המחשב הקיים שלי, עם חשיבה לעתיד והתחשבות במצב הכלכלי המזוויע והמחירים שברצפה. מפרט המחשב שלי הוא כלהלן: Operating System: Windows Vista Ultimate (6.0, Build 6002) Service Pack 2, v.113 (6002.lh_sp2beta.081017-1605) Power Supplier: G Pro P-4 500W ATX12V (DR-B500E) Motherboard: ASUS P5K-VM Processor: Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2 CPUs), ~2.3GHz Memory: 2046MB RAM Display: Card name: NVIDIA GeForce 7300 GT Manufacturer: NVIDIA DAC type: Integrated RAMDAC Display Memory: 1016 MB Dedicated Memory: 248 MB Shared Memory: 767 MB DirectX Version: DirectX 10 דבר ראשון שחשבתי שעליי לשדרג בעקבות המעבר לוויסטה …
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם Asus P5N32-SLI Deluxe, כרטיס מסך XFX 7900GTX עם קירור Thermalright HR-03 ושתי דיסקים קשיחים Seagate Barracuda 250GB 16MB SATA. אני צריך את שאר חלקי המחשב בתקציב של מקסימום 7,000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וגם ל- OC כבד תחת קירור אוויר. בשביל הנוחות אני יעשה לכם רשימה של כל מה שאני צריך: 1) מעבד 2) קירור אוויר למעבד 2) זכרון (2GB) 3) צורב DVD 4) מארז 5) ספק טוב (שיספיק גם לאיזה כרטיס DX10 חזק בעתיד) 6) עכבר מקלדת יש לי כבר Logitech Internet Pro ואני לא חושב שאני צריך אחת אחרת. תודה עריכה: הלוח אם תומך קונרו!
-
- 16 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני קונה היום מחשב. מתחתי את זה כבר הרבה זמן... אמרו לי שהפורום הזה מבין בתחום אז הגעתי להתייעץ אתכם! אני צריך מחשב עם כל הרכיבים שבמפרט שלהלן. עד 6K. שהמחשב יהיה מהיר בהכל, וגם שיהיה טוב למשחקים. אבל לא צריך להשתגע עם הכ.מסך. * אני לא מבין בOC ולא יעשה OC לכן אני לא חושב שהמפרט שיש בפורטל של הפורום (של INTEL DUAL) יתאים לי.. הצעות לשיפור בבקשה! ותגידו לי איך המסך.. תודה, זה דיי דחוף
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי ערב טוב לכולם ותודה מראש למי שיעזור אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לשימוש בסיסי (אופיס , אינטרנט , משחקי פלאש וכו') , ולסרטים (full hd - קצבים של עד 50 מגה בשניה) יש כמה דברים שחשובים לי , והם מפורטים כאן לא לפי סדר חשיבות אלא סתם בסר שבו אני זוכר אותם 1.מעבד - שהמחשב יהיה מהיר מאוד - גם כשהמערכת הפעלה שלי היא ויסטה וגם כשאני רואה סרט , בקיצור כל הזמן מהר מהר מהר ניסיתי קצת להבין מה קורה עם אינטל וAMD ולא הלך לי , מלבד זה שהבנתי שאינטל התחילו להוציא מעבדים מרובעי ליבה לניידים ומעבדי 45 נ"מ 2.מסך - לא פחות מ14" - מעבר לכך כמה שיותר יותר טוב , חשוב מאוד (אך אם זה מייקר בטירוף אני ארד מזה) שהוא יהיה full hd 3.רשת - תקן N , אני יודע שהוא לא מגיע בניידים , מבחינתי …
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עוד מאט יום הולדת וההורים שלי רוצים לרנות לי מחשב המחשב שאני רוצה צריך להיות למשחקים כבדים בגרפיקה גבוהה מחשב חזק שיהיה איתי הרבה זמן המחיר עד 4000 שקל בלי מסך תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום. אני אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט במחיר עד 3000 ש"ח. במחשב בעיקר לעבודות, סרטים ואינטרנט. לא מתוכנן למשחקים ולא OC. שיהיה מהיר עם הרד דיסק בנפח גדול.. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי עכשיו במחשב מעבד intel core i7 cpu 950 3.07 ghz והוא מביא לי ביצועים ממש גרועים, האם יש מעבד יותר טוב ולא במחיר בשמיים שאפשר לחבר במקום המעבד הזה?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא לוח אם gigabyte p35 ds3l 4gb ddr2 800 MHz Intel q6600@2.4 ghz היה עד לא מזמן סoc ל3.2ghz Ati 4870x2 תקציב 2000 ש״ח השאיפה היא להריץ asseto corsa בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציית 1920x1200. האם לשדרג כרטיס מסך או ללכת כבר על מחשב חדש? בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 6000 רק אם השיפור מאוד משמעתי עד 7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפייה ב4K סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 5 Witcher 3 doom -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 רזולוצייה 2k קצב רענון 144 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה להמלצתכם בדבר מפרט שהוצע לי (שימושים בסיסיים - אינטרנט, מסמכים וכד'; לא מחשב גיימרים ולא עבור תכנות עריכה כבדות וכד'). מחיר מבוקש - 4,194.00 ש"ח (כולל מע"מ). אני חייב להגיד שהמחיר נדמה לי מעט גבוה עבור המפרט הזה (והאם מעבד i5 לא נחשב כבר למיושן היום?), אבל אשמח לעצת המומחים. תודה רבה! יצרן DELL מערכת הפעלה Windows10Pro64 גודל תצוגה 14" FHD RJ-45 1 מעבד Intel® Core™i5-8250U Intel כרטיס גרפי Intel®HDGraphics620 …
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-