עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ShayKing,

הוא שווה תמבצע הזה או שהמחשב על הפנים ואם הוא שווה תמחיר

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 200$ במקרה של שיפור משמעותי באופן מובהק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם Android Studio בעיקר, צריך מהירות מקסימלית לקימפול והרצה של תוכניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio. השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת Dota2, אפשר לפנק בכרטיס מסך אבל לא על חשבון הדרישות האחרות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ברבוניה,

היי, בעברי הייתי מנהל IT והרחבת אחריות לניידים הייתה חובה בעיקר כי דיסקים קשיחים היו הולכים כמו לחמניות אצל העובדים. היום כשאני בא לקנות נייד עם SSD אני תוהה על הנחיצות. בגדול אני שומר מאוד על המחשבים שלי (יש לי dell כבר 7 שנים ללא שום תקלה חוץ מHD שהחלפתי בעצמי) זה עולה 500 ש"ח לעוד שנתיים (כי שנה מגיע עם המחשב) מחשבות ? בבקשה אל תכתבו סתם "חייב להגדיל או לא צריך" תנמקו את דעתכם שיהיה דיון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בלי מסך המחשב למשחקים ויש לו 3000 שח לא יותר תנו לי מפרטים בבקשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי עכשיו במחשב מעבד intel core i7 cpu 950 3.07 ghz והוא מביא לי ביצועים ממש גרועים, האם יש מעבד יותר טוב ולא במחיר בשמיים שאפשר לחבר במקום המעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לאחר 7 שנים מאז שהחלפתי מעבד-לוח-זיכרון בפעם האחרונה, גיל החומרה שלי התחיל להפריע לי קצת, הפעם, ומשום שהמארז שלי הוא כבר בן 17, החלטתי להחליף את הכל. טוב, כמעט הכל; אני שומר על הרכיבים הבאים: שני כוננים קשיחים מגנטיים, SATA, בגודל 3.5 אינטש, בנפחי 2TB ו-4TB. (הביצועים שלהם לא מעניינים אותי, ואני תמיד יכול להחליף אותם אח"כ) כרטיסים גרפיים של NVIDIA, מן הדגמים RTX 4060 וכן 1050Ti. (אלו לא כרטיסים טובים, אבל אני לא משתמש בהם לגרפיקה כלל, אלא רק להרצות ניסיון של תוכניות ב-CUDA (אני מתעסק בזה לפרנסתי). למה הכרטיס השני? משום שכך אני יכול לנסות תוכניות שכוללות תקשורת בין GPU'ים.) המחשב אותו אני מתכנן לשדרג הוא המחשב העיקרי שלי, בו אני משתמש גם לעבודה משרדית, גם לפיתוח תוכנה, ג…

7. Started by Muadib,

אז ככה... יש לי כבר: 1. מעבד E6850 2. כרטיס קול x-fi platinum מהמחשב הקודם. מה שמשאיר לי בחלוקה הגיונית (לדעתי) בערך 4000 שקל לשאר ה PC ו 2000 למסך. אם זו השקעה שווה, אני יכול להתגמש אפילו עד לעוד 1000... מה אני רוצה: מחשב שישב אצלי בחדר (שקט) "רב שימושי", זאת אומרת שאני קצת משחק, רואה סרטים על המחשב, עובד קצת עם תוכנות כבדות למיניהם ובעיקר מחזיק עליו מוזיקה. שלא יהיה ספק, אני מעביד אותו קשה... חשבתי על לוח אם עם chipset p35, ושני דיסקים קשיחים, אחד למוזיקה ואחד לשאר (כרגע יש לי 160G רק למוזיקה והוא מפוצץ). אבל כל הצעה מתקבלת על הדעת... בקשר למסך, רציתי לפרגן לעצמי באיזה 20-22''. אבל אין לי ממש סטנדרט בקשר למחיר, אז אם אני לא יכול לקבל בשביל זה משהו טוב באמת רק תג…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. צריך המלצה למפרט למשחקים ב-3K ללא OC וללא ציוד היקפי. הרכבתי אחד, אם יש מה לחדד תחדדו: חנות - Skypc AMD 64 3600 AM2 (ע 704שח). Albatron K8NF4-AM2 (ע 357שח). Kingston DDR2 512MB 667MHZ (ע 268שח X2 סה'ך 536שח). Westren Digital WD2500KS 250GB (ע 405שח). LEADTEK WinFast PX7600GT (ע 776שח). NEC AD5170A X18 (ע 168שח). FOXCONN TLM-454 + 350W (ע 225שח). סה"ך: 3171שח. מעבד AMD כפול ליבה בגלל הביצועים העדיפים על הPD, ובעיקר בגלל העלות הנמוכה של הלוחות. זיכרונות עם מחיר מאוד מפתה. ספק + מארז אמורים להספיק. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by wolf89,

שלום לכולם, תקציב - 3300, עדיף לכיוון ה3000, יכול לפזול לכיוון ה3500. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, לפעמים פוטושופ ברמה חובבנית, הירוז 3 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14 אינץ', מט. * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאה למסך HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? עדיף משקל נמוך מאשר כונן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by SixKiller,

קניתי מחשב איי אם די פצצה ובן דוד שלי התלהב מהמחשב וגם לו בא כזה....... ואני רוצה לדעת פשוט מה תביאו לו יש לו כבר את זה hardisk 40 GB Maxtor 7200 GeForce 4 128 Inno3d בעיקרון הוא צריך לוח אם מעבד זיכרון... מארז....אמממ וזהו נראה לי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מפרט מחשב הולך לשמש לסרטים ומשחקים בתקציב 1500 עד 1950 שקלים. חשוב מאוד שיהיה באיזור חיפה והקריות עדיפות www.ksp.co.il . אין צורך בציוד היקפי מעוניין במחשב עצמו בלבד. תודה רבה לכל העוזרים מראש. יום טוב ושבת שלום.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני קונה מחשב בארה"ב דרך חבר. שנה הבאה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב מה שמצריך ממני מחשב חזק שיריץ תוכנות לא קלות. אני מחפש מחשב 13.3-14". קל מאד (עד 1.7 קילו) HD 7200 320GB ומעלה מעבד i5\i7 מהדור השני. עדיף עם כונן אופטי וUSB 3. הרבה שעות סוללה (6 ומעלה). התקציב שלי הוא עד 1300$. ראיתי דגמים של ה 830 Toshiba portdege, מישהו מכיר את הסדרה הזו? מה דעתכם? ואיך בכלל toshiba בלפטופים? המון תודה לעוזרים! אני אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים מהטושיבה....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי - בעיקר לתכנות וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by godisme171,

רק כונן, שיהיה עם צורב גם..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yonioliel,

שלום לכולם. אחרי הרבה זמן של בירורים החלטתי שאני מעוניין לרכוש את המחשב Lenovo Thinkpad Edge השאלה שלי האם המחשב הזה אמין. הדרישות שלי הם בעיקר ניידות משקל והכי חשוב לי נוחות שימוש ידוע לי שהמקלדות של Lenovo מאוד נוחות לעבודה ואני מעוניין לדעת האם הקו הזה נמשך גם בסדרת המחשבים הזו. חשוב לי גם מאוד שהמחשב יוכל לעבוד זמן ממושך ויוכל להריץ דברים בצורה יפה מאוד אני ישמח לחוות דעת בנושא הזה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. בניתי את זה מה אתם אומרים ? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤893 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤854 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDO צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200S X20 SATA Silver DVD ¤115 כמות:1 http://www.skypc.c…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by vasser,

just wondering how would a comp bought by someone who has money AND know about comps & hardware would look like. post your suggested specs, and remember, the 50,000$ "limit" could be raised, its a hypothetical situtation anyways.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום וברכה. אני בונה 2 מחשבים מבוססים על i3-4130 כונן SSD ו4 ג'יגה ראם. מה המלצתכם ללוח אם בסיסי? דרישות: פשוט שיעבוד. לא הולך להצטרף כרטיס גרפי. כמו כן צריך המלצה לספק: דרישות מהספק: 2 מאווררים 120MM כונן DVD מעבד הנ"ל וכונן SSD. לא צריך להגיד שחשוב ספק אמין אשמח גם להמלצה למארז זול ופשוט אולי אפילו עם באנדל של ספק ומארז (חשבתי על אנטק 300?) לסיכום : לוח אם ספק ומארז בתודה דובי עידכון: בחרתי את הלוח הכי פשוט של אסרוק בפלונטר. מארז אנטק 600 עם ספק 400W אם יש תיקון אנא לעדכן תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by iquitos,

היי, שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לחברה שלי (המוטיב הזה חוזר פה די הרבה בפורום (: ) כאשר הדברים שחשובים לה הם כמובן מחשב אמין מחברה טובה, מסך LED טוב לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט והמשקל שחייב להיות קל. אחרי נבירה ארוכה באינטרנט מצאתי את הדגם הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 הבעיה שלא מצאתי עליו שום חוות דעת באף אתר, ומה גם שמחירו יחסית נמוך באופן שמעלה תהיות... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי בבקשה אני מאוד אשמח (:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Kלבסוף החלטתי לקחת מעבד aשל אינטל וביחד הם חבר טכנאי הרכבנו מחשב מה אומרים מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box ¤855 לוח אם GIGABYTE GA-945P-DS3 ¤482 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤272 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤569 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤728 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W ¤187 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3172¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום. אני צריך מפרט שיהיה מתאים לגיימר בינוני-כבד, בתקציב של 4000-5000 ש''ח (ומותר קצת לחרוג). העדפה לדור האחרון של כ''מ nVidia, מעבדי 64ביט של AMD (דואל-קור יהיה נחמד, אבל רק אם זה לא בא על חשבון אחר) ולוח-אם מבוסס nF4. אוברקלוק קל ביותר יבוצע, ולמרות זאת אשמח לקבל המלצות על קירור למעבד ולכרטיס מסך (לא כלול במסגרת התקציב). אפשר להכניס הארדיסק יחסית קטן, אבל שיהיה SATAII, ו- 16Mb Cache (עדיף). הדברים שאני לא צריך הם: 1) כל ציוד היקפי כלשהו (מסך\רמקולים\עכבר\מקלדת וכו') 2) ספק כוח (יש לי כבר אחד, ThermalTake 400W) 3) מארז (TT Soprano) 4) וכרטיס קול (Creative SB Audigy2) תודה רבה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ראיתי שכתוב בכל מקום על כרטיסי geforce 8400m gs שהכטיס הוא עם X MB יעודיים (dedicated) והוא up to X MB. איך ואיפה אני משנה את ההגדרות כך שלכרטיס יוקצו לצורך העניין 256MB? האם זה פוגם בכרטיס? מסיר אחריות? האם צריך לשים משהו מיוחד? קירור או חבריו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by totah8,

מחפש דרייברים לחלונות XP למחשב נייד LG RD450-M.AD25E

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by golans1,

קניתי מחשב נייד של דל מדגם סטודיו 1555 המסך מרצד לי ואין לי אפשרויות לשנות MHZ 60 של כרטיס מסך ולפי האתר של אינטל יש לי את הדרביירים המעודכנים מה ניתן לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by asa_s1,

דרוש מחשב נייד בסביבות ה- 4K, יש לי הצעה על מחשב של Dell , עם מעבד i3, כונן SSD 500GB וזיכרון 4G. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים קלים.(אם בכלל). * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך: סטנדרטי. * משקל רצוי: לא כבד מידיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500G SSD * כונן אופטי: צורב DVD * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: המליצו על DELL אבל לא נעול. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים