עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אם מישהו יכול לבנות לי או לתת לי פירוט של חלקים אני רוצה מחשב לאח שלי הקטן חשוב לי שיהיה לו ארדיסק גדול עם הרבה מקום זכרון שהכל ירוץ מהר וכטיס מסך טוב שיריץ לו משחקים חדשים.. עם מסך... לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים ויציאת רשת להכנה לADSL... זהו בעקרון משהו בשביל ילד קטן אתם יודעים שירוצו לו משחקים טוב ושיהיה לו הרבה מקום לסרטים כחולים

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by מדוזה,

שלום אני מחפש מחשב מחשב ב3000 ש''ח אני לא כל כך מבין במחשבים המחשב שיש לי כרגע הוא מ2014 מעבד i5 ישן יחסית אינני יודע מה לבחור אני צריך עצה האם אפשר גם מפרט[חריגה של 210 ש''ח

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  3. החלטתי לקנות מחשב בתקציב של 2000 ש"ח וחשבתי על כמה אפשרויות בסוף נסגרתי על האפשרות הבאה : http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky541~88~0.htm (מחשב מוכן מ- SKYPC) אני צריך גם מסך בגודל של 19" לא יותר, ואני מחפש המלצה למסך טוב בתקציב של עד 700 ש"ח. מה אתם אומרים על המפרט? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. הרבה זמן לא רשמתי פה ואני ממש לא מעודכן בכל מה שקורה בתחום. אני מעוניין לבנות מחשב HTPC , חשבתי שהכי טוב זה להשתמש במחשב שיש לי עכשיו שזה המפרט שלו: מעבד: AMD 630 לוח: gigabyte ga-ma770t-ud3 זיכרון 4 גיגה OCZ לא זוכר את הדגם כרטיס מסך: sparkle gtx 460 ספק כח: Enermax liberty 500w מארז TT SOPRANO הרדיסקים: של WD . בנפחים: 1טרה, 640,500,320 וצורב DVD . המחשב הזה מספק אותי פיקס אני לא צריך יותר מזה. המחשבה שלי היא לצמצם את ההרדיסקים למינימום ולהישאר עם אותו נפח בערך(כמובן על ידי רכישה של אחד גדול) ואולי להוסיף SSD למערכת הפעלה.. אני מעוניין להיפתר מכל המאוררים במחשב (גם להחליף לספק פאסיבי כנירא) אני רוצה שקט מוחלט! והדבר הכי חשוב כמובן זה למצוא מארז HT…

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, לא משנה הגרסא. …

6. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את המפרט הקיים שלי למשחקים. המפרט הקיים: Intel G620 GIGABYTE GA-H61-S2V-B3 4GB DDR3 1333 Seasonic 430W אני רוצה לשחק בכל המשחקים החדשים. כגון MASS EFFECT 3, BATTLEFIELD 3, DIRT 3. המסך שלי הוא 22" 1920X1200. תקציב השדרוג הסופי הוא 2000 שח. בניתי על ה6950 ו מעבד 2500 אך לא בטוח שהספק שלי יסחב.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  7. זיהיתי מכירה של מחשב נייד חדש שלא נפתח , שנקנה השבוע ואפילו במחיר נמוך ב 10 אחוז ממחירו ההתחלתי בוואלה שופ. הרי היום ניתן להחזיר מחשב שלא נעשה בו שימוש לחנות תוך 14 יום , אז מה הקטץ' פה ?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  8. Started by BAR_PC,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כתיבת סיכומים, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיהיה כלול 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  9. אהלן, אשמח לקבל עזרה בייעוץ לרכישת מחשב לטובת התקנת HACKINTOSH. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לממש את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (Dual Boot עם וינדואוס) תכנות וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB , VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שיריץ את המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  10. אני הולך לקנות מחשב חדש למשחקים ב4500 ש"ח עכשיו זה המפרט כרגע: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1095 1 1095 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Kingston 380 2 760 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total EN7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E 890 1 890 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 350 1 350 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG 16x 40x White 110 1 110 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Thermaltake Price Units Total TR2 Power W…

• 16 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by Volter,

שלום לכולם, יש לי איזושהיא תמיהה\חוסר הבנה לגבי כרטיס המסך שנמצא במחשב הזה לפי המפרט באתר HP וגם המפרט שהיה בחנות, כרטיס המסך אמור להיות HD5470M, אפילו מותקנים דרייברים של ATI. אבל כשאני בודק בAIDA רשום שם שמותקן INTEL GMA HD(INTEL HD Graphics) יתכן שיש 2 כרטיסי מסך ואני פשוט צריך לשנות זאת בביוס? מישהו יודע מה ההסבר לזה?

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  12. זהו המפרט הסופי שהגעתי אליו , אני צריך רק שתאשרו לי שהוא טוב לפני שאני הולך לקנות... CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE Cooler Master Neon LED 80mm - RED Cost ~ 8500 נו מה דעתכם ?? לא צריך…

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  13. שלום לכל המבינים קיבלתי מספר הצעות מ- TMS (אני תושב הקריות) לגבי מחשב בסיסי לטובת אופיס, משחקי אינטרנט, סרטים מהאינטרנט (לא HD) וסימס. אני לא צריך OC. שקט - 8. לא צריך מערכת הפעלה ולא ציוד היקפי. קיבלתי הצעות על מערכות מורכבות מראש שמוזילות את המחשב לעומת מורכבות לפי מפרט מסויים. אני מתלבט אם זה מספיק טוב או שכדאי להשקיע עוד. מחשב 1: AMD Office Desktop מעבד: AMD Dual Core 240 2.8Ghz - כמות: 1 - ₪0 לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2P - כמות: 1 - ₪0 מארז: Foxconn TLA436 Black/Silve Case - כמות: 1 - ₪0 ספק כוח: Raidmax 400W (by Delta) 25A @ 12V MAX Tested - כמות: 1 - ₪0 זיכרון: 2גיגה זיכרון DDR2 מהירות 800מגה הרץ תוצרת Samsung או Transcend או A-Data - כמות: 1 - ₪110 כרטיס מסך: כר…

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  14. אהלן, אני מחפש מפרט למחשב ביתי עד סדר גודל של 4000 ש"ח ללא מסך. (לא לחרוג בבקשה, אלא אם זה מסיבה ממש טובה ובלא הרבה כסף.) המחשב צריך לשמש לעבודה ומשחקים. אני לא hardcore gamer אבל אני כן רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה איכותית וחלקה. היום יש לי GeForce 2 32MB של ASUS והוא כבר מאבד יכולת אל מול המשחקים. בקיצור, הנה דגשים למפרט: * מעבד 2.4GHz * זיכרון - 256 מגה. * HD - 40GB Maxtor * DVD-ROM * כרטיס המסך חייבת להיות עם יציאת DVI * בלי overclocking בשום רכיב ועוד שאלה: אם אני קונה מעבד 2.4 ג'יגה-הרץ, במהירות 533 מה"ז, איזה לוחות יתמכו לי בזיכרון במהירות 400 מה"ז? (בלי OC!) יש טעם בכלל או שעדיף להסתפק בזיכרון של 333 מה"ז? ההבדל משמעותי? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by tomchook,

שלום! כיום יש לי MSI WIND U100 ואני מרוצה ממנו מאוד, אך יש לי צורך במחשב נטבוק נוסף. סה"כ הצרכים שלי הם וורד ואינטרנט, אך הייתי גם מעוניין בחיבור HDMI כדי לצפות בסרטים באיכות 1080p בטלויזיה. הייתי גם רוצה מסך יותר גדול מה-10 אינץ' של ה-U100, אך עדיין שזה יהיה נטבוק, אז נאמר בין 11-12 אינץ'. על אילו מחשבים תוכלו להמליץ לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  16. שלום וברכה, הייתי רוצה להציג שתי מצגות פאוורפוינט שונות ( מכאן שכנראה חובה לינוקס/וינדוס ) לשני מסכי אל-סי-די בעסק , כמו כן הייתי שמח אם היה חיבור WIFI והמחשב היה קורא את המצגת מהרשת ( כדי שאוכל לשנות מרחוק .. ). האופציות היו לי עד עכשיו : 1. להעלות וידיאו ( דרושה המרה כל פעם לוידאו ) ל USB ולחבר אותו ל די-וי-די ( לא רלוונטי ). 2. לקנות מחשב משומש ( 200-300 ש"ח ) + לקנות כרטיס מסך נוסף + לקנות יו-אס-בי-ויפיי - ולהציג. 3. לקנות sheeva-plug ( יש לו ויפיי מובנה ) ב 99 דולר + 40-60 דולר ממיר יואסבי ל ויגיאיי - ולהציג את המצגת באופן-אופיס ( לא יודע איך לחבר 2 מסכים - צריך 2 מחשבים כאלה ? ). מה אתה אומרים ? אני יושב על זה כבר כמה לילות ללא פתרון ... ממש תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  17. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤366 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤737 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E ¤3119 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤182 מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤298 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 סך הכל 7293 מה אתם אומרים ? אני רוצה להוציא את המקסימום מהמשחקים החדשים

• 15 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by zachbachar,

אני צריך מחשב שיתחבר לטלוויזה בסלון כל מה שאני צריך זה שהוא היה מסוגל להריץ סרטים HD 720pואם אפשר שתהיה יציאת HDMI אני מחפש מפרט ממש כמה שיותר זול(אם אפשר שזה יהיה מתחת 1000 אז יהיה נהדר..!) לא צריך מערכת הפעלה...לא מסך....לא עכבר ולא מקלדת בקיצור ללא ציוד הקפי... לא צריך להתפרע עם הארד דיסק גם 250GB יספיקו... תודה רבה לעוזרים..!

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by GoldenACE,

שלום, אני משדרג את המחשב בין ה-6 שלי ורוצה לבדוק שלא פספסתי משהו מבחינת תאימות בין החלקים (למשל תאימות לפאנל קדמי במארז הקיים עם הלוח אם החדש). אני מחליף את הלוח אם, הספק (שכבר החלפתי), מעבד וזיכרון. משאיר: Fractal Design Define R5 4 כוננים קשיחים (4TB) Corsair Force MP510 M.2 2280 960GB PCI-Express 3.0 x4, NVMe ספק חדש - CORSAIR RM850 מעוניין לקנות: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 12600 / 1700 Tray כמות: 1 מחיר: ₪ 981 …

20. אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום 4500 שקל. אני אעבוד בעיקר באופיס,אינטרנט,וחשוב לי שהיו יוכל להריץ המון תוכניות ברקע ובו זמנית. עכשיו - אני מעוניין שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי, ושהמסך לא יהיו גדול מ-15. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד ASUS N55SF ואני מרבה להשתמש בו כאשר אני על המיטה... להבנתי, ממש לא בריא להשתמש בו כאשר הוא נמצא על הברכיים או מעל "האיזור הרגיש, אך אין לי ממש ברירה לפעמים.. הבנתי שיש כל מיני משטחי קירור ואחרים שמיועדים לכך וחוסמים את הקרינה שפולט המחשב... אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה או אחר.. תודה!

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  22. מעבד- ATHLON XP 2400+ גוף קירור- Thermalright SLK-600 Extreme לוח אם- EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 כרטיס מסך- ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR או שאני אחכה עוד קצת ל 9600 זיכרון- Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח- WD 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition מסך- IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR כונן תקליטורים-Lite on x 52 OEM black כונן דיסקטים- PANASONIC FLOPPY 1.44 מקלדת- Logitech Internet Navigator Keyboard עכבר- Logitech MX500 Optical רמקולים- Altec lansing ATP-3 מארז- Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis ספק כוח- Tsunami 350 Watt יעלה לי בערך 8000 …

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  23. מטרת המחשב: עבודה משרדית וקצת עריכת וידאו ביתית ו HTPC ללא רכיבים פריפרליים. כמו כן יחובר לstreamer מרוחק כחלק ממערכת קולנוע ביתית. תכני הוידאו HD ישמרו בדיסק המחשב. יכולת גיבוי של תכנים (לא סרטים) כ200-100 גיגה. האם עדיף דיסק חיצוני או NAS רפי

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by barakhil,

היי, יו כמה שנים לא ביקרתי פה , חשבתי שכבר מחקו לי את המשתמש... אני צריכה את עזרתכם הנאמנה, אני כבר לא ממש בעניינים ואני סומכת על הפורום בעיניים עצומות... אני רוצה לקנות מחשב נייד, עד 6000 שקל, בעיקר עבור קריאה וכתיבה של חומר ב- Word או Pdf-ים וכאלה, וגלישה באינטרנט. אני הולכת להסתובב איתו רוב הזמן אז שיקולי כובד וגודל חשובים מאד... אני אשמח לשמוע הצעות, ואם מותר אז גם חנות מומלצת לקנות. המון תודה הילה.

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  25. המחשב שלי כבר ישן ועושה בעיות, אז אני מחפש מפרט למחשב חדש תקציב - סביבות ה-3200 (אפשר לחרוג או ההפך אם אפשר לחסוך) שימושים - גיימינג ושמיעת מוזיקה (רק שמיעה) אני מעוניין לשחק ברוב המשחקים בצורה חלקה כאשר אני על הגדרות בינוניות עם טיפה נטיה לגבוהות. בקשר למסך, אני יקנה בהמשך אם ארגיש צורך. ציוד היקפי - אין צורך בציוד היקפי שקט - מ-1 עד 10 השקט חשוב 8, כלומר בהחלט חשוב אבל לא קריטי. אוברקלוק - מה זה? אין צורך בחנות מסוימת.. רק שתהיה אמינה שדרוג - מעדיף שתהיה אפשרות לשדרג בהמשך (אבל לא באופן מאוד משמעותי) וואלה מי שעוזר מלך

• 8 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.