עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, חבר שלי מחפש מחשב עד 3000 ש"ח. לא משחק ולא משהו כבד. איך ההצעה הזו. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. זקוק למפרט של מחשב לגררפיקה עד 8000 אלף שקל כולל מסך ואם אפשר על מה אני צריך לשים דגש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום רב, המארז שיש לי כרגע: http://imageshack.us/photo/my-images/195/stam1.jpg/ אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, מעבד, זיכרון (ram), שיתמוך במשחקים חדשים כמו fable 3 ו- the witcher 2, אני חשבתי שמה שיש לי כרגע זה מחשב טוב, אבל כשבדקתי דרישות משחק למשחקים חדשים גיליתי שלא כך הדבר. אם תוכלו להמליץ לי כל כמה חלקים טובים בסך הכל של עד 1500 ש"ח. תודה רבה מראש!! ;D ;D

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן אנשים ריצית דעת אם יש אפשרות להחליף לנייד מסוג Lenovo ThinkPad Edge 15 0301-GRG את המעבד מ -i3 ל- i5 ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Proger1989,

Intel core 2 duo E7300 2.66 hz Gforce 9400 gt 2 gb ram Win 7 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אחרי הרבה שנים שלא חידשתי דבר במחשב, אני צריך מחשב שמצד אחד יריץ משחקים כבדים וחדשים על ההגדרות הכי גבוהות, פילטרים, רזולוציות וכו'... ומצד שני גם יהיה בעל כוח עיבוד רב כי אני בד"כ עובד עם מיליון תוכנות בו זמנית (מלא חלונות בדפדפן, מלא תוכנות למיניהן, כולל לפעמים תוכנות כמו פוטושופ וכאלו לעריכת סרטים) ואני מצפה לאפס המתנה לתגובה מצד המחשב... בקיצור - שהכל ירוץ חלק. צורב DVD וציוד היקפי למינהו לא נדרשים, כמו כן OC לא בא בחשבון בכלל... בניתי מפרט, ואחרי הרבה שינויים והחלטות הגעתי לדבר כזה: מ-KSP: Core 2 Duo E6300 Asrock ConRoeXFire-eSATA2 s775 945P DDRII 667 2xPCI-E Crossfire 2*512MB TwinMOS Hitachi Deskstar 80GB SATA II HEC Compucase CI-6A21 JSP-TECH PS-05 BIG FAN…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום חברים. עבר הרבה זמן מאז שהייתי בפורום ולכן אני קצת "חלוד" ולא מעודכן. ברצוני לקנות 2 לפטופים מסוגים שונים: 1. לפטופ לנסיעות (כלומר יכולת לנגן סרטים, אופיס וקצת אינטרנט).. מסך קטן (10-11) וזול (פחות מ-2000 ש"ח ואם ניתן אף פחות מ1500). 2. לפטופ לשימושים ביתיים נורמאליים עד לסכום של 3500. ככל הנאה אקנה מKSP פשוט מפני שהחנות ליד הבית.... תודה רבה לעוזרים. שחר

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by amittt,

ב 2000 ש"ח ואני צריך רק מעבד לוח זיכרון והארדיסק מעבד AMD 2400 זיכרון dd-ram הארדיסק של 40 GB תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן, קניתי כבר NVIDIA GTX260, קניתי גם Core I7...שניהם בבית מחכים לבית. התקציב הנוסף, ללא מסך כמובן, הוא כ4000 ש"ח. אשמח להצעות כאשר אני כן מייעד את המחשב גם לOC של עד 25% ולשימוש במולטימדיה ומשחקים כגון קרייסיס וכו'. אני מעדיף ככל האפשר גם מחשב שיהיה שקט יחסית... לוח ? (לקחת בחשבון אפשרות של SLI או לא ?) זכרון ? ספק ? (750 וואט אמור להספיק) דיסק קשיח ? מארז ? קירור למעבד ? (מה מתאים) מה עוד ? בכל אופן אין לי צורך ברמקולים מקלדת או עכבר...וכמו שרשמתי קודם, גם במסך. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by My_Name,

אני צריך מיפרט למחשב משרדי לחלוטין (אינטרנט, אופיס וכו'). התקציב די מוגבל, אני יודע - עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית של עד 200 ש"ח - משמע עד 1200. התקציב הינו למחשב בלבד ללא ציוד הקפי. חיפשתי מפרטים בהודעות ישנות יותר אבל מצאתי רק דברים עם שמבוססים על מעבדי AMD X2 שלא ראיתי שמוכרים אותם איפשהו.. את הקנייה אני כנראה אבצע ב-TMS. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. השימוש הוא מאוד בסיסי אינטרנט - גלישה אופיס YOUTUBE SKYPE אני מתכנן לקנות 2 יחידות למבוגרים 50+ הדרישה זה מסך 15 אינץ - אם היה יכול להיות מט זה יכל להיות טוב אבל שהמסך יהיה איכותי עם זויות צפייה טובות מעבד i3 אני מניח מספיק 4גיגה זיכרון שלוש שנים אחריות - חובה! אני חושב על האפשרויות הבאות Samsung RV520 A02IL (שכרגע נראה לי הכי נחמד) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7476&CatCode=315 Asus K53EI3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 Dell Inspiron N5110 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5771&CatCode=315 תודה רבה על העזרה מקווה שעמדתי בכל התנאים לפתיחת נושא.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by lalamor123,

OCZ Obsidian 4GB (2 x 2GB) DDR3 SDRAM 1600Mhz G.Skill Dual Channel 8GB kit (4GBx2) DDR3-1333Mhz GIGABYTE GV-R585OC-1GD Radeon HD 5850 (Cypress Pro) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card w/ ATI Eyefinity חשבתי על כיוון כזה: 4GB- 130 8GB- 190 HD5850- 450-500

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gotex,

שלום חבר שלי צריך מפרט ב3000 הוא לא אוהב משחקים אז אני מעדיף שתשקיעו יותר במעבד וזיכרון מאשר בכרטיס מסך אני צריך מעבד לוח זיכרון כרטיס מסך ואני צריך שהמחשב שלו ייתמוך ב 5.1 וויהיה לו היתחברות לרסיבר או שזה יבוא אם הלוח או כרטיס קול נפרד ו cd פשוט מעדיך חנויות מהצפון

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום. אני צריך מפרט שיהיה מתאים לגיימר בינוני-כבד, בתקציב של 4000-5000 ש''ח (ומותר קצת לחרוג). העדפה לדור האחרון של כ''מ nVidia, מעבדי 64ביט של AMD (דואל-קור יהיה נחמד, אבל רק אם זה לא בא על חשבון אחר) ולוח-אם מבוסס nF4. אוברקלוק קל ביותר יבוצע, ולמרות זאת אשמח לקבל המלצות על קירור למעבד ולכרטיס מסך (לא כלול במסגרת התקציב). אפשר להכניס הארדיסק יחסית קטן, אבל שיהיה SATAII, ו- 16Mb Cache (עדיף). הדברים שאני לא צריך הם: 1) כל ציוד היקפי כלשהו (מסך\רמקולים\עכבר\מקלדת וכו') 2) ספק כוח (יש לי כבר אחד, ThermalTake 400W) 3) מארז (TT Soprano) 4) וכרטיס קול (Creative SB Audigy2) תודה רבה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. טוב, החלטתי בסופו של דבר לא ללכת על הMacBook Pro וללכת על מחשב נייד של אסוס 14 אינץ' במשקל של 1.3 קילו. הפרמטרים שהיו חשובים לי הם מסך חד, משקל נמוך ושישמש אותי ללימודי תכנות, קצת להתעסק עם פוטושופ וקצת להתעסק עם עריכת וידיאו. לא ברמה המקצועית. וכמובן סוללה שלא תתרוקן במהירות אחרי 4 שעות עבודה. המחשב שבחרתי הוא דגם שך אסוס Ux430 עם מפרט של מעבד I7, 8 גיגה ראם, 512 SSD וכרטיס גרפי של NVidia 940MX המפרט המלא: http://m.eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=21897 האם לדעתכם יש מחשב שעולה על המחשב הזה בפרמטרים במחיר הנ"ל? ואם כן אשמח לקבל קישור לאחד כזה. אני רוכש את המחשב באילת.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by jara14,

יש לי מחשב נייד acer aspire 6930. הרבה פעמים קורה שהכונן (WD 500 GB) מתחמם מעל 55 מעלות, מגיע אפילו ל- 59. מדי פעם שומעים רעשים, ונראה לי שהם מגיעים מהכונן. כמו כן המחשב נתקע לפעמים לזמן ממושך (אבל זה לא קורה בתכיפות גבוהה). לפי התוכנה HD TUNE PRO יש בכונן "6 סקטורים לא יציבים". יש לציין שפעם אחת נתתי לטמפ' לעלות (ז"א בלי לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב), ולאחר שהגיעה ל-59 היא התחילה לרדת בהדרגה עד ל-50, שזה יציב. האם יש סכנה שהכונן יהרס? יש דרך לטפל בבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב! להלן מפרט שהרכבתי למחשב שישמש למשחקים/עבודה משרדית. ההדגשים שלי הם (בסדר עדיפות יורד): -- חשוב מאוד -- - איכות תצוגת 2D טובה _מאוד_ - עבור עבודה משרדית שבה איכות התצוגה היא גורם מכריע. עקב כך בחרתי את ה-Gainward ככרטיס מסך. - מארז אסתטי שניתן להניחו על השולחן - SFF לא מתאימים לי עקב המבחר המועט והמחירים הגבוהים. כמו כן הבנתי שיש עמם בעיות רעש. -- חשוב -- - רמות רעש נמוכות. - רכיבים איכותיים שיעבדו לאורך זמן. - כ. קול איכותי (יחסית ל-onboard). -- מומלץ -- - אפשרות לשדרוג בעתיד. - עקומת התיישנות מתונה. יש לציין כי אינני מתכוון להמהיר את רכיבי המערכת בזמן הנראה לעין. המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זכר…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by OutRaGe,

היי המפרט: AMD Phenom II X4 810 Gigabyte ma770t-ud3p Kingston 2x2GB DDR3 1066Mhz Club 3D HD 5750 1GB Western Digital 640GB צורב DVD מארז וספק גנריים מארז עם מאוורר אחד בחזית ואחד מאחור הספק עם מאוורר גדול בחלק התחתון שלו גם תורם לסירקולציה כמה אפשר להוציא על מחשב כזה ? תודה מראש ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tamiron,

אני עומד להתחיל ללמוד הנדסת מכונות בסמסטר הקרוב ומחפש לפטופ זול עם ביצועים טובים, לעבודה בתוכנות CAD וSolidWorks. לכן דרישות המינימום הן: i5, 8GB, כרטיס מסך ממוצע. עוד לא ברור לי אם ארצה לסחוב אותו איתי לכל מקום באוניברסיטה - זאת אפשרות, ועד כמה זמינים שקעים להטענה של הלפטופ (אם לא זמינים צריך סוללה חזקה יותר). שתי האפשרויות שעומדות בפניי הן: 1. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15896 יתרונות: כרטיס מסך טוב, מפרט טוב, מסך גדול (15.6), מוכר יחסית בשוק. האפשרות הזולה מבין השתיים (לא בהרבה), העיצוב קורץ לי יותר. חסרונות: יחסית כבד, לנובו זאת חברה שאני לא לגמרי שלם איתה כי להבנתי השירות לקוחות שלהם לא טוב. 2. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4464 עם הר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני זקוק למפרט לעבודה ומשחקים בתקציב 3500 ש"ח, ושאני גם אוכל לשדרג אותו במקרה הצורך בעתיד- ולא לקנות מחשב חדש לגמריי בעוד שנתיים שלוש. אני חשבתי על מעבד לא יקר במיוחד של אינטל/אייאמדי (4400/5200X2 למשל) , לוח אם שתואם לו ומתאים גם למעבדים החדשים של החברות בהתאמה שיצאו בעתיד(כדי שאני אוכל לשדרג אליהם בהזדמנות), 2 ג'יגה זיכרון מחברה מוכרת, כרטיס מסך שיתאים למשחקים(לא יקר מדי, הסיבה בהמשך), ושאר הדברים כמו מארז ספק צורב DVD.. שיתאימו גם למערכות לעוד כמה שנים. *יש לי מסך LCD 17 אינץ'- אני לא חושב שצריך להתפרע בכרטיס מסך.. *אני לא חושב שאני אבצע OC, אבל לפחות שתהיה לי אפשרות לOC לא רציני כשהמערכת תתיישן בשביל שאולי אני לא אזדקק לשדרוג *אפשר חריגות קטנות אם זה ממש הכרחי..…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by andrei21,

כמה לדעתכם אפשר לבקש על המחשב הזה: core i5 750 ram 8gb ssd 128 hdd 2+1 cpu fan zalman gigabyte gtx 670 case full tower therlmaltake shark 3 מסכי 22 אינטש לחוויה היקפית של Samsung יש צורך בפרטים מדוייקים? סהכ חלקים איכותיים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Gasturbat,

1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, רק אם זה שווה אז זה (בערך 200 שקל, משו כזה) 2. מה שימושי המחשב ? משחקים חדשים וכבדים גראפית (כמו BF3, CRYSIS 3 וכו') ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3, MASS EFFECT 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (מקסימליות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מארז (אני קונה Fractal D…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by tmrm,

שלום, ניסיתי לבד, לא הלך לי, אני לא מבין בזה. אמממ דברים עליהם אני שם דגש: 1. דיסק קשיח - 120GB. 2. כרטיס מסך - כרטיס מסך די טוב, עובד טוב עם משחקים סטייל doom 3 ו-Half life 2. לא ב29,000 ש"ח. 3. מסך - מסך "17, LCD. אמממ מסך טוב+, אני משחק במחשב. 4. זיכרונ\ות פנימיים - אם באמת משפיע בצורה ניכרת, 2 זכרונות פנימיים של 256MB. 5. לא אכפת לי בכלל ממארז, רק שיהיה שחור 6. עכבר - Microsoft Wheel Mouse Optical 7. מקלדת - Microsoft Multimedia Keyboard 8. אמממ אנ'רוצה צורב רגיל 52x24x52, לא צורב מהיר בטירוף, אמממ אם אפשר במסגרת התקציב שיהיה גם עם די.וי.די וצורב די.וי.די (???) אוקי, אין לי מושג לגבי לוח אם ומעבד, וכל השאר, רק לגבי המעבד, תתאימו לתקציב, שלא יהיה צולע. אממ…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כמו שרשמתי בכותרת הוא מיועד ללימודים אינטרנט אופיס אימייל וקצת מישחקים ,וחשוב לי מאוד שיהיה קל שלא יעבור את ה2 קילו בהרבה מחברה טוה ומוכרת ואחריות 3 שנים,אפשר לחרוג מהתקציב אם המחשב יהיה פחות מ2 קילו, בעדיפות כמובן למעבד 2.0 או יותר וזיכרון 2 גיגה ולא פחות. תודה רבה למציעים ולעוזרים מראש.כל הצעה תיתקבל בברכה!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים