ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הינה משו שחשבתי עליו... מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE מחיר : 1070ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS : P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 מחיר : 690ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos מחיר : 265ש"ח (אני לא צריך עוד אחד יש לי כבר) כרטיסי מסך? GIGABYTE : 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר : 1230ש"ח סה"כ : 3255 המחשב בעיקר למשחקים כבדים ו FPS אני רוצה שישרת אותי לכמה שנים טובות ויעלה משחקים מתקדמים בעתיד הבקשה שלי היא אם יש שיפורים/תוספות שחשבתם עליהם אז בבקשה תשתפו אותי... אה כן עוד ועוד דבר ... אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אין לי מושג מה בקשר ל: מאווררים,מארזים,ספקי כח וכו' אז אם צריך תוסיפו וכמ…
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פה אני ארחיב, המחשב אמור לשמש אותי לשלוש עד ארבע שנים ולכן, יש אפשרות לחרוג במידה והדבר יהיה נחוץ על מנת לשמור שהמחשב יריץ משחקים יפה גם בעוד שלוש ארבע שנים ויש הבדל מהותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FPS: COD, Crysis, Fallout, assisan creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום,אני מנסה לשדרג את המחשב לשימוש בעיקר עבור סרטים HD,אינטרנט ושימוש משרדי. אני מתכנן לקנותת מסך 24 של DELL,כך שהמערכת שיש לי עכשיו לא תעמוד בנטל. זה המפרט שיש לי - Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (20 x 100) Motherboard Name MSI 845E Max (MS-6566E) (6 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DIMM) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845E System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (10/21/02) Display Video Adapter 3DForce4-MX440 Series, NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 Monitor AO…
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
דרוש מחשב לסרטים לילדים ולניגון מוסיקה וכד' כולל ציוד היקפי בסיסי. (מסך, מקלדת ועכבר) (בדקתי בפוסטים בשבועיים האחרונים ולא מצאתי משהו שיתאים...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VLC Winamp :-) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאיל…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, בבקשה לפני שאני מתחיל אבקש שלא תגיבו בצורה כמו "בזבוז כסף רציני" וכל החרטה הזה. רק לדרג לפי את הסדר איזה מפרט הכי שווה. איזה מבין 3 המפרטים הכי עדיף? *צבע כחול מראה על השינויים בין המפרט הראשון לאחרים. מפרט מספר 1: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 גוף קירור למעבד: Zalman CNPS9700 משחה טרמית: Arctic Silver 5 3.5g לוח אם: Asus P5N32-E SLi דיסקים קשיחים: 2 פעמים Western Digital Raptor 36GB 10,000RPM במערך RAID 0 שיפעל כדיסק קשיח למערכת ההפעלה דיסקים קשיחים: Seagate 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms שישמש בתור דיסק קשיח למידע. כרטיס גרפי: EVGA 8800GTS מארז: Stacker 831 ספק כוח: Corsiar HZ 620W זיכרונות: 2048MB Corsair 800MHz CL4 Kit XMS מפרט מספר 2: מעבד: Inte…
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני עומד להתחיל ללמוד הנדסת מכונות בסמסטר הקרוב ומחפש לפטופ זול עם ביצועים טובים, לעבודה בתוכנות CAD וSolidWorks. לכן דרישות המינימום הן: i5, 8GB, כרטיס מסך ממוצע. עוד לא ברור לי אם ארצה לסחוב אותו איתי לכל מקום באוניברסיטה - זאת אפשרות, ועד כמה זמינים שקעים להטענה של הלפטופ (אם לא זמינים צריך סוללה חזקה יותר). שתי האפשרויות שעומדות בפניי הן: 1. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15896 יתרונות: כרטיס מסך טוב, מפרט טוב, מסך גדול (15.6), מוכר יחסית בשוק. האפשרות הזולה מבין השתיים (לא בהרבה), העיצוב קורץ לי יותר. חסרונות: יחסית כבד, לנובו זאת חברה שאני לא לגמרי שלם איתה כי להבנתי השירות לקוחות שלהם לא טוב. 2. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4464 עם הר…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
INTEL FOXCONN H55X INTEL Core i3 530 2GB DDR3 1333MHz 500GB SATA2 16mb DVDRW 1000+FW 8.1chanel/HDMI/DVI INTEL X4500 Thermaltake LanBox המחשב הזה יספיק כדי לנגן תכני 1080P? אין לו כונן בלוריי, אבל קבצים בFHD יעבדו כמו שצריך? או שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי מעוניינת לרכוש מחשב נייד בתקציב של 5500 ש"ח. היא ראתה את המחשב הזה : http://h41112.www4.hp.com/promo/design-theme/il/he/dm3.html?jumpid=ex_r11264_il/he/hho/psg/dm3q2fy10-ba-st-aw-ynet_news_righttower/chev/ ורצתה עליו חוות דעת. אשמח אם תגידו דעתכם עליו , ואם לדעתכם יש משהו טוב יותר בתקציב הזה תגידו חופשי. השימוש - לימודים, אינטרנט ופוטושופ. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר תכנות (eclipse, linux וכו') ושימוש ב-VMים. (עד 2 מכונות במקביל). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ'. מסך מאט. * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה שהמחשב ישרוד יותר מ-3-4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 1TB HDD * כונן אופטי? אם אפשר, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד משניהם (יד שנייה) בעיקר לצורכי אינטרנט, פוטושופ וקצת מדיה. ההתלבטות היא סביב רמת הביצועים ונפח האחסון. הבעיה היא שה-X40 אמנם חדש יותר אבל מגיע עם כונן של 1.8" מה שיקשה עלי להחליף אותו והביצועים שלו גם לא יהיו טובים כל כך. חשבתי על פתרון של הוספת כרטיס SDHC מהיר בנפח של 32 גיגה, מה אתם אומרים על זה? וה-X31 בעל ביצועי עיבוד קצת פחות חזקים אבל מגיע עם כונן בגודל 2.5" שיספק ביצועים טובים יותר ואפשרות שדרוג רחבה יותר. אז מה בעצם משתלם יותר בסוף? ויש עוד פתרונות אחסון ל-X40? וכמה זכרון מומלץ לי להתקין כדי להשתמש ב-WIN7? (אם המחשבים האלה מספיק חזקים כדי להריץ אותה)
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB 3 …
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה...אני צריך את עזרתכם במפרט חלקי בלבד...מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כרטיס מסך זכרונות (4G) ספק כח (משהו עם כבלים נתיקים ככה שאפשר לחבר רק את מה שרוצים). כל השאר כבר קיים ומתאים לשדרוג. אני בעצם מוציא את כל החלקים הפנימיים הישנים ושם חדשים. הדבר שהכי קשה לי לבחור זה לוח אם......יש פשוט כל כך הרבה דגמים, עד היום היה לי ABIT IS7 והוא היה לוח נהדר. נראה לי שכדאי ללכת על תמיכה ב- DDR3 (אם כבר קונים אז משהו שגם מוכן לבאות)... וזהו לגבי שאר הפיצ'רים שיש היום בלוחות אני לא כל כך עדכני אז אני אשמח אם מישהו יגיד מה הדברים העיקריים שכדאי להתמקד בהם. זה המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו... מעבד E8400 כרטיס מסך 8800GTS 640MB אם יש משהו עדיף של ATI אשמח לדעת... זכרונות שני סטיקים…
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מהו משך הטעינה הראשונה שצריך לתת לבטריה. האם ניתן להפעיל את המחשב בזמן הטעינה הזו ? g0vner_t.s.y
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
;D נתחיל בזה שהאתר מגניב מאוד זו הפעם הראשונה שלי כאן (בטול באתר) קניתי מחשב בסכום 4900 ~ לוח אם : P4P800 DELUXE I865PE S478 533/800FSB 5P1AGPX8 4DDR400-DUAL 8USBSOUND6CH LAN1000 STAT RAI LAN/10/100 (העתקתי עם יש טעות סורי) מעבד: INTEL PENTIUM 4 2400 MHZ FSB800 זכרון: 512MB-DDR 400 MHZ סמסונג כרטיס מסך: GEFORCE FX 5200 128MB DDR TV OUT דיסק קשיח: MAZTOR 120GB 7200 SERIAL ATA 8MB BUFFER (הערה: היה לי את האופציה לקנות 10000RPM כמעת אותו המחיר שלWD אבל החיסרון היה 35GB) טעות או לא ? מארז: ATX SUPER FOR ENTIUM 4 שני USB מקדימה (שקוף עם ניאון - קניתי רק בגלל המאוור בצד המארז) CD: samsong 52x מקלדת מדהימה שחורה שקטה להפלאי עם הרבה קיצורים + שניים לבחירה אישית המחשב לא כולל מ…
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מעבד אינטל E6300 CORE 2 לוח אם של ג'יגה בייט.(לא זוכר דגם מדויק) כרטיס מסך-geforce 7300gs-(ד"א כמה זיכרון יש לו?) זיכרון ראם 1 ג'יגה. דיסק קשיח של 160 ג'יגה. צורב דיוידי. מארז 500W+מארז שקוף+מאווררים.
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני זקוק למחשב נייד פשוט- בשביל אינטרנט אלחוטיו אופיס וקצת לראות סרטים מידי פעם. לפי זה חשבתי שכל פנטיום מעל ג'יגה, 256 מגה זיכרון יספיקו לי. (איכות המסך לא קריטית) את המחשבים של קומפאק/HP אני לא אוהב, אז נשארתי עם IBM / DELL שיצא לי קצת להכיר אותם. ואני די מחבב אותם. עכשיו לכמה שאלות: בנושא IBM - יש את הדגם R50E שאחריו יש כל מיני שמות, כמו UR0BYIM , UR0BZUK, ur0tuk וכו'. מחיפוש בגוגל כל השמות האלה מביאים אותי רק לאתרים ישראלים , ככה שאני לא כלכך מצליח להבין מה הם מסמלים. פרט לזה יש למישהוא להגיד משהוא רק על הדגם R50E ? בנושא DELL - אני מדבר על ה L110 שאפשר לקנות אותו באופיס דיפו ממש בזול - 3600 ש"ח - מישהוא מכיר אותו? יש למישהוא הא…
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג סוכות שמח! בקרוב אתחיל ללמוד מדעי המחשב בטכניון. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שיהיה טוב לתכנות גם מבחינת החומרה (מתאים לקומפילציה והרצה) ובעיקר- שיהיה נוח לתכנת איתו (מסך, מקלדת, מקשים, עכבר). בנוסף, אם אתם יודעים משהו על קבלת אחריות או ביטוח מגניבות, זה עניין חשוב, מכיוון שאני חושש מגניבות במעונות של הטכניון... באופן כללי, המפרט נובע בעיקר מצרכי התכנות: אני חושב שאני צריך מסך של 14-15", וחשוב שלא יהיו השתקפויות משקל הוא לא עניין קריטי, אבל סוללה ארוכה כן, בשביל הנסיעות הבייתה. אני מניח שצריך מעבד חזק שיוכל להתמודד עם קומפילציה וכן זכרון RAM גדול. רשת אלחוטית היא דבר חשוב כמובן שכרטיס מסך פחות צריך חיבורי USB רבים (לפחות 3) ויהיה נחמד מאוד גם יציאת HDMI ב…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
קודם כל לסרטים אחר כך למשחקים לא כבדים במיוחד ואיך הוא נגיד מול ה 8600?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל מפרטים מומלצים אודה לכם חג שמח
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לקבל את דעתכם המקצועית על מה נדרש היום , אקדים ואומר שהמחשב האחרון שקניתי למטרה זו (וממנו אני כותב) עדיין לא פרייר ועובד יפה כבר כ-5 שנים ללא שום שדרוג במהלך התקופה הזו . אני מחפש היום לקנות מחשב חדש שאפשר לי שקט לתקופה דומה . תודה מראש . תקציב - עד 5000 תמיד עדיף לחסוך אבל אפשר לנצל את כולו . חריגה מהתקציב 250 שימושי עבודה - עיבודי תמונה בעיקר , עבודה על כמויות קבצים גדולות וכבדות . פוטושופ ,לייטרום , ברידג וכמובן תוכנות משנה של עבודה משרדית . עבודה על 2 מסכים במקביל 1- 24 אינץ 1920X1200 2- 19 אינץ 1280X1024 אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט לא קריטי בין 5-7 יש צורך באופיס וגם מערכת הפעלה, אולי ווינדוס 8 ?? איזור מגור…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקנות מחשב מהאתר Startpc.co.il, שכן אני רואה מבדיקות שעשיתי שהוא האתר עם המחירים הכי זולים ומשתלמים (אם יוכח אחרת אשמח לראות זאת). כמו כן, אני מעוניין שבמפרט יהיה כלול gtx 1070. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי הכוללת בתוכה בעיקר אפטראפקטס פרימייר פוטושופ ואילוסטרייטור. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב ראשון - למשחקים בינוניים והורדות Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 GIGABYTE GA-945P-S3 (945P) - ATX 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original X 2 Sapphire Radeon X1950 PRO 256MB - PCX - RETAIL WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II COMPUCASE 6aR6 ATX SUPER MIDI TOWER CASE 25CM FAN-no psu HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 LG LCD 17" - L1752TQ (4ms) - DVI + TILT + SWIVEL התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) יוצא 6150 אחרי הנחת מזומן (טיפלה חורג אבל במסגרת הסביר) המחשב השני, לעבודות משרדיות: AMD Athlon 64 (3800+) - [AM2]- RETAIL ASUS M2NPV-VM (nForce 430) - mATX WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II COMPUCASE CI-6a19 300w…
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודה לאחר הרבה חיפושים הגעתי ל- vostro 3360 עם המפרט הזה http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912530&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he בחוות דעת שפורסמו ברשת ראיתי שהבעיה העיקרית בדגם הזה זה סוללה חלשה יחסית (לא אמור להוות בעיה) ויש אומרים גם מקלדת בעייתית שזה כבר בעיה גדולה יותר למישהו יש את הדגם ויכול לתת לי חוות דעת ספציפית ראיתי גם את ה-Lenovo E330 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912605&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he (הדגם הזה אמור לכלול גם מודם סלולרי אבל יש דגם זהה בלי המודם הסלולרי ועם דיסק של 500GB ב-300 ₪ פחות) לי באופן אישי יש חוויה שלילית עם לנובו אז אני לא כל כך נלהב בכל מקרה אני מח…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מה דעתכם על ההצעת מחיר למחשב המשרדי / ביתי (לא לצרכי משחקים והורדות) הנ"ל ? --- INTEL CHERRY CREEK 800MHZ 915P LGA 775 MOTHERBOARD 660 ש"ח P4 530 3GHZ LGA 774 800MHZ 1MB 1185 ש"ח 2X256MB MEMORY 533MHZ DDR2 420 ש"ח GEFORCE PCX 5300 + TV OUT + DVI 400 ש"ח ATX MIDI TOWER + 3 FANS + 500W TRUE 410 ש"ח 1.44MB FLOPPY 36 ש"ח LG DVD-RAM 375 ש"ח סה"כ 3286 ש"ח ---- רכישת המחשב היא בעקבות מחשב P4 2.4 GHZ שהלך לעולמו מוקדם מהצפוי... בסה"כ בעל המחשב היה מרוצה ממנו (עד שהפסיק לעבוד לגמרי) מבחינת ביצועים, וכפי שכתבתי, הוא נועד לשימוש משרדי (OFFICE, SKYPE, קידודים של סרטים ביתיים, וגם קצת MATLAB), וגם ביתי (סרטים, תמונות, אך לא הורדות / משחקים). כמובן שאין רצון פה ב AMD, אלה רק בפתרון מבו…
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte GA-Z97X-SLI 1 628 ₪ כונן קשיח Samsung SSD 250G 850 EVO MZ75E250B 1 419 ₪ Kingston HX316C10F/8 DDR3 8GB 2 198 ₪ שדרוגים:
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-