ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, עשיתי מחקר מעמיק אבל עדיין לא נעול על לפטופ הבא שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עסקים וגיימינג בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, football manager וכדומה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6,7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ב 2000 ש"ח ואני צריך רק מעבד לוח זיכרון והארדיסק מעבד AMD 2400 זיכרון dd-ram הארדיסק של 40 GB תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
רכשתי מחשב dell 14z 5432 יד שניה המחשב מגיע עם כרטיס מוסך על הלוח 4000HD וכרטיס מסך נוסף Radeon HD 7570M הבנתי שצריך להגדיר לכרטיס אם איזה תוכנות הוא יפעל (בגלל חיסכון אנרגיה) השמח לעזרה איך בדיוק אני מגדיר אם איזה תוכנות הכרטיס יעבוד תודה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
נמצא בבלבול, אשמח לעזרה מקצועית. מטרות המחשב? בעיקר לצרכים רגילים ועריכת תמונות ( קבצי raw, לייטרום ופוטושופ). * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1080x1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2ק"ג. פחות מכך יהיה מעולה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא דיל ברייקר. אשמח למשהו סביר (אזור ה- 4 שעות). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל סוחב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כרטיס מסך חיצוני אם התקציב מאפשר. (האם קריטי…
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום ותודה למי שמוכן לעזור. אני מחפשת טאבלט, או משהו דומה, שיאפשר לי לכתוב עליו בכתב יד, כמו במחברת, ולשמור את כל מה שכתבתי. אני כותבת הרבה בעבודה ויש לי אחכ הרבה עבודת תיוק. אשמח למכשיר שיאפשר לי לכתוב דיגיטלית ולשמור בתיקיות. עייפתי מקלסרים ואלף דפים וניילוניות. (מחשב נייד נראה לי מגושם קצת.. אני עובדת עם אנשים וכותבת כשהם מדברים, ולא נעים שהמסך יחצוץ בינינו). אם יש לכם רעיונות, גם לדברים שלא חשבתי עליהם, אשמח מאוד. תודה, לילך
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נייד קטן מקסימום 11.6 אינץ לא לגיימינג לאינטרנט אבל שיהיה כמה שיותר מהיר הבעיה היא שהתקציב 2000
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הי, אני מחפש פתרון נוח לאישתי: בתקציב של נניח 3000 שח, איזו אופציה של מחשב שולחני נייח כרגע הכי תתאים? (עם או בלי מפרט, מצידי עדיף אפילו מותג, מחשב מדיה או כל דבר בסגנון) מה שחשוב: קטן ככל האפשר. עדכני ככל האפשר (שיעשה את העבודה לכמה שיותר זמן) שקט כל האפשר (דגש!) הדרישות של הביצועים ממש לא צריכות להיות בשמיים. גלישה, מסמכים, תמונות וצפייה בסרטים. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הינה הוא K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 06-11-2008 מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 790 1 790 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 485 1 485 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2GB Kingston Value 180 2 360 כרטיסי מסך Zotac Price Units Total 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 940 1 940 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 290 1 290 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 108 1 108 מאווררים וגופי קירור Scythe Price Units T…
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה שתתנו לי הצעות בקשר למחשב גיימינג. עד 4.5K כולל מסך, ווינדאוס, מקלדת, עכבר. אני רוצה להריץ על MAX משחקים כמו באטלפילד 3, GTA4, CS:GO, ASSASSINS CREED 3... בקיצור מחשב חזק מאוד ומשחקים עתידיים על אולטרא או מדיום..... רזולוציה FULLHD (כולל מסך FULL HD). ראיתי שאפשר להכניס בתקציב הזה מחשבים חזקים עם 660GTX, אינטל I5, האם אפשר עוד קצת למתוח את הגבולות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב רע אבל אנסה בכל זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת SPSS ואינטרנט וזהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - SPSS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייח לבת שלי (בת 9) תקציב - עד 4000 שקלים גג אין צורך במסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5, כאשר הגבול המירבי הוא 4 אש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר רובלוקס (על איכות מירבית ב4k) ובניית עולמות ברובלוקס סטודיו 3. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה למשקל או גודל אין צורך באורות 4. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס …
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה הלנובו: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tZTxYMAs68kyC6F79SuPPSk:12bbi68k5?id=3939832&pr=QJ5&N=2%20538%2030248&sgID=7 הנה ה HP: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tZTxYMAs68kyC6F79SuPPSk:12bbi68k5?id=3952728&pr=QJ5&N=2%20538%2030244&sgID=7 התעלמו בינתיים מהמחירים (הוספתי מחיר בכותרת כי נתבקשתי לעשות כך) אך אם תוכלו לתת טיפים או מקומות זולים למחשבים האלה או למחשבים באותה רמה במחיר זהה, אני אשמח. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- LOGIC (S.I.L) Group Ltd. 2/9/2004 6:27:47 PM PCHARDWARE.CO.IL Computer System Ha-Roeh st. 2, Ramat Gan Tel. : 03-6728681 Email : info@pchardware.co.il -------------------------------------------------------------------------------- Part type Part name / Price Amount CPU : AMD Opteron 846 (2.0 GHz) 8-Way Server BOX CPU - [13,992 NIS] 2 Cooler : Titan Data Cooler DWC-A01 Water Cooling System - [561 NIS] 1 Motherboard : Tyan Thunder K7X S2468UNG AMD 760 Motherboard (Adaptec SCSI 7899W,3COM LAN) - [3,101 NIS] 1 Memory : RDRAM 512MB PC1066 16bit Samsung Original Memory…
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ללא מסך, עם HD 80GB - יש כבר 120GB, ורמקולים. כרטיס מסך : 6600GT אם אפשר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום רב! להלן מפרט שהרכבתי למחשב שישמש למשחקים/עבודה משרדית. ההדגשים שלי הם (בסדר עדיפות יורד): -- חשוב מאוד -- - איכות תצוגת 2D טובה _מאוד_ - עבור עבודה משרדית שבה איכות התצוגה היא גורם מכריע. עקב כך בחרתי את ה-Gainward ככרטיס מסך. - מארז אסתטי שניתן להניחו על השולחן - SFF לא מתאימים לי עקב המבחר המועט והמחירים הגבוהים. כמו כן הבנתי שיש עמם בעיות רעש. -- חשוב -- - רמות רעש נמוכות. - רכיבים איכותיים שיעבדו לאורך זמן. - כ. קול איכותי (יחסית ל-onboard). -- מומלץ -- - אפשרות לשדרוג בעתיד. - עקומת התיישנות מתונה. יש לציין כי אינני מתכוון להמהיר את רכיבי המערכת בזמן הנראה לעין. המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זכר…
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם הינה משו שחשבתי עליו... מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE מחיר : 1070ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS : P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 מחיר : 690ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos מחיר : 265ש"ח (אני לא צריך עוד אחד יש לי כבר) כרטיסי מסך? GIGABYTE : 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר : 1230ש"ח סה"כ : 3255 המחשב בעיקר למשחקים כבדים ו FPS אני רוצה שישרת אותי לכמה שנים טובות ויעלה משחקים מתקדמים בעתיד הבקשה שלי היא אם יש שיפורים/תוספות שחשבתם עליהם אז בבקשה תשתפו אותי... אה כן עוד ועוד דבר ... אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אין לי מושג מה בקשר ל: מאווררים,מארזים,ספקי כח וכו' אז אם צריך תוסיפו וכמ…
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. חבר ביקש ממני להכין לו מפרט בתקציב של 8300 ש"ח, מה דעתכם?.. יש הצעות לשיפור?.. רון.
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לאור קריסתו של המחשב שלי (אין לי מושג א זו קריסה סופית או לא), החלטתי שהגיע הזמן לקנות חשב חדש. המחשב שלי כבר בן שלוש הוא עדיין שירת אותי נאמנה (למרות שהוא לא היה חזק גם כשקניתי אותו). לכן, אני חושב שאני לא צריך מחשב חזק במיוחד. אני משתמש במחשב לשימוש משרדי ובעיקר צפייה בסרטים (בטלוויזיה רגילה, לכן אני צריך יציאת S-video). בגלל שהמחשב יושב בחדר שלי, חשוב לי לבחור מארז ומאוורר שקט למעבד. מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות. מאחר שאני צריך יציאת וידאו S-video, חשבתי לקנות לוח אם עם יציאת HDMI (לשדרוג חוויית צפייה עתידית) ובינתיים להוסיף למחשב החדש את כרטיס המסך הנוכחי שיש לי (שהוא חלש מאוד, אבל מספיק בינתיים). אודה לכל מי שיוכל לעזור לי עם מפרט מתאים. המחיר הרשום בכותרת הוא…
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעבודה משרדית. התקציב שלו הוא עד 1700 ש"ח בלי חריגות. המחשב ישמש גם לגיימינג קל, אבל בגלל שהתקציב מוגבל הוא החליט להסתפק ב ONBOARD (אלא אם תגידו שיש כרטיס נורמאלי שנכנס בתקציב בלי חריגות). ניסיתי להעתיק את המפרט לעבודה משרדית עד 1725 ש"ח מהמפרטים המומלצים ואני אשמח לשמוע מה דעתכם על מה שיצא (בעיקר על הקירור למעבד כי בחרתי סתם משהו רנדומלי). המחשב יתחבר למסך הזה: Haier L24F6 http://tinyurl.com/b7jpmts תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משר…
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח פלוס מינוס חריגה של עד 500 למעלה מה שימושי המחשב? עריכת תמונות בlightroom, עריכת וידאו בdavinci resolve, משחקי מחשב כמו BG3, סייברפאנק, ליג אוף לגנדס, פאבגי. האם יש צורך בציוד היקפי נוסף? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב משקלו אורות וכו? אין העדפה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה\אופיס לא נדרש האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה מתי מתוכננת קניית המחשב בעוד כחודשיים פלוס מינוס האם יש בקשות מיוחדות בנוגע ליציאות וחיבורים? לא האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? לא נדרש להוסיף שום ציוד היקפי הערות נוספות: שיהיה מחש…
-
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם עם i7 6500u / 8gb ram / 1tb 7200 / gt 940m 2gb בעקרון פרסמתי ביקורת באמזון בעצמי (עדיין לא אישרו אותה) אבל אני מעוניין לקרוא ביקורת וסיקור מקצועי עליו מאתרים גדולים. מישהו יכול למצוא לי לינקים לביקורות? זה הדגם המדויק http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=910478 פשוט בחול לא מצאתי ספיצפית את תת הדגם של הסדרה X555UB (המפרט זהה) הביקורת שאני מחפש היא על העיצוב, על הרמקול והמקלדת ופחות על ביצועים ומסך (המסך נהדר, אין ספק)
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע שוקל את ASUS K53E http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 מה דעתכם על המחשב ועל ASUS בתור יצרן? מכיוון שכל המחשבים בתקציב הם בעלי מאפיינים דומים ויתנו בערך אותם ביצועים במשחקים הקלים שישחקו עליהם עיקר הבחירה היא יצרן איכותי. חשוב מאוד שתהיה אחריות ל3 שנים לפחות או אופציה להרחיב ל3 שנים במסגרת התקציב. עדיפות לרכישה באייבורי. תקציב: עד 3000 ש"ח פרטים נוספים * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, משחקים קלים. * גודל המסך? 15.6" האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מעדיף שיכלול USB 3, HDMI * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB ועדיף יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדר…
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש. היות ואני עובד עם יישומים גרפיים (פוטושופ, אקרובט, אין דזיין וכו') חשבתי לרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות. מתוך עיון במפרטים, התברר לי שמעבד 4 ליבות פועל ביעילות רק עם מערכת הפעלה 64 ביט. היות ואני משער שמרבית התוכניות שברשותי הן 32 ביט נראה לי שתהיה לי בעיה עם תאימות לתוכנת חלונות של 64 ביט. האם ההשערה שלי נכונה? אם התשובה דלעיל שלילית, האם יש יתרון למעבד 4 ליבות על מעבד 2 ליבות עם מותקנת מערכת הפעלה של 32 ביט?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-