ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום מעוניין לרכוש מחשב נייד עם מקלדת בתצורת צ'יקלט (chiclet). זו מקלדת בה המקשים מרוחקים אחד מהשני והם כמו איים על רקע של צבע המקלדת. האם מישהו מכיר דרך להחליף את הרקע של המקשים הללו? זאת אומרת - המשטח שיש מתחת למקשים. האם יש פתרון של מדבקה או גלופה כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא עד 8K. המחשב מיועד בעיקרו לקידודים, וגיימינג (סרטי בית וכאלה - תוכנות כמו יוליד, וכו). Q6600 לפחות. זכרון 2GB לפחות. עדיין לא סגור על כ. מסך, כי לא יודע בדיוק מה יספיק לי למה שאני צריך. כמו-כן, אני שוקל לשים מסך 22" שיהיה לי רב שימושי, גם לטלויזיה, DVD, מחשב, וכו (ככה שגם זו אופציה). לא פחות מ22", כי זה מיועד לצפייה רגילה גם, ולא רק לצפייה כמסך מחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי במפרט שיכול לעזור לי בזה. (עם מסך, ובלי מסך). בעיקרון, התקציב שלי הוא שלם עד 8000 שקל (כולל מסך). ואם אפשר הסבר על רייד0, שמעתי שזה מאוד חשוב, וכמה העלות שלו לעומת חיבור הרד דיסק רגיל, אם יש הבדל מחירים, דורש כרטיס מיוחד, וכו. תודה מראש על כל העזרה. תום.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין צורך במסך/ציוד הקפי התקציב הוא 3.5K עם אופציה לחריגה של 500 המחשב צריך להיות חזק, אני מתכנת הרבה ואני אוהב לעבוד מהיר אין צורך בכרטיס מסך מרשים אבל אחד שיצליח להריץ דברים יש לי מסך 24 אינץ אז כמובן משהו שיתאים אין צורך ב OC אהה ויש לי אהבה לאינטל אז רצוי אינטל תכלס זה מחשב של All Around
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב של DELL דגם INSPIRON N5040 והסוללה שלו לא נטענת אז אני רוצה לקנות סוללה חדשה (מקורית) הבנתי שיש לי סוללת 6 תאים האם יש סוללה יותר טובה שתתאים למחשב שלי? ומאיפה הכי כדאי וזול לקנות אותה? (אשמח אם תשימו לי לינק) תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בגדול הוא לסרטים, עיצוב גרפי ומשחקים פה ושם שימוש יומיומי כמובן הינה כמה ששמתי עליהם עיןhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210844 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=211068 ויש את זה שמה שמשך אותי זה גודל המסך שלוhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210582 מאיך שאני מסתכל עליהם, כולם נראים לי באותה רמה, מה אתם הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל המחיר שאני מתכוון לקנות הוא בין 5000 ל6000 שקל, והמטרה היא בעיקר משחקים חזקים. ורציתי שתגידו מה דעתכם. (בעיקר חשוב לי לשמוע מה אתם אומרים על הכרטיס מסך) מעבד: AMD ATHLOON 64 3200 939 VENICE לוח אם: MSI K8N NEO4 PLATIUM 939 PCX דיסק קשיח: WD 200GB 7200 8MB SATA2 זכרון: KINGSTON DDR 1024 MB MHZ DUAL כרטיס מסך: MSI RX600 PRO 256TD PCI-E כרטיס קול:8 ערוצים - 7.1OB מסך: שטוח 19 AOC 1200*1699KHZ צורב: SAMSUNG DVD *16 DUAL כרטיס רשת 1GB מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי רמקולים 2+SUB למפרט הזה נתנו לי בחנות מחיר של 5000 שקל שווה?? ובמה כדאי להשקיע עוד קצת כסף
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הזה? (יד שנייה) מעבד P4 1.5 GHZ לוח אם MSI 850 PRO2 128 MB RDRAM GEFORCE 2 MX 64MB דיסק קשיח 40 GB כונן DVD X40 כונן דיסקטים מארז+ספק ג'נריים בכמה כדאי למכור את זה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לצורכי משחקים, תכני HD ובעיקר עבודה במאטלב. נראה לי שאני נוטה לכיוון מע' מבוססת AMD, בעיקר בגלל מגבלת המחיר. 1. תקציב - עד 3400~3500 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. אשמח אם זה ייצא פחות, אבל אני בספק. 2. שימושים - תכני HD, משחקים ועבודה במאטלב. המחשב יחובר למסך 22' (1920X1080) 3. ציוד היקפי - אין צורך. 4. רכיב קיים - אצרף למחשב הארד דיסק ישן (250GB) אבל אצטרך אחד חדש. 6. שקט - בערך 7-8, חשוב שלא ירעיש.. 7. OC - במידת הצורך, אם אני ארגיש שהמחשב לא סוחב... 8. OS - אין צורך. 9. חנות - באזור המרכז. 10. דרישות מיוחדות - לא. 11. אופציית שדרוג עתידי - לא. ובכן, אני הרכבתי את המפרט הבא (אשמח לשמוע אם המפרט מאוזן/ושכל הרכיבים מתאימים...): AMD Phenom 2 X4…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6200 לא שקל יותר אפשר פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22 אינץ'-24 אינץ',עכבר(תיקנתי) ומקלדת לא מעל 150 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין לי צורך בכונן דיסקטים לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ivory היחיד שמקבל צ'קים 6. האם נושא הקירור והעיצ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דעתכם ? הדבר היחיד הוא שאולי אני אקח את הARMOR JR ולא את הFULL. וגם עכבר G5 אבל זה לא קשור [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני סטודנט לאדריכלות באיטליה, והמחשב שיש לי עכשיו לא סוחב כבר, גם שקניתי אותו לפני שלוש שנים הוא לא התאים לצרכים שלי.אני יודע שהתקציב קצת לוחץ אבל אין מה לעשות אני סטודנט תפרן, את המחשב אני יכול לקנות גם באיטליה אבל ראיתי שאין פערים משמעותיים בין הארץ לכן, ואף לפעמים זול יותר בארץ, אך אני יכול לקבל החזר מס על המחשב ולהגדיל בכך את התקציב ב17 אחוז. ייעוד המחשב המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כבדות, כמו:AutoCad2014,Rhinoceros 5,Photoshop,Revit,ומנועי רינדור כמו Vray ודומיו. לרינדורים ראיתי שמעבד I5 יספיק לי, אבל חשוב שיהיה כרטיס מסך לא אינטגרלי כמו שיש לי עכשיו ושיהיה עם לפחות גיגה או 2 זכרון, גודל המסך- גודל סטנדרתי 15.6 רזולוציית המסך- לא בקיא בזה - אשמח להתאמה ע"פ הדר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הינה משו שחשבתי עליו... מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE מחיר : 1070ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS : P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 מחיר : 690ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos מחיר : 265ש"ח (אני לא צריך עוד אחד יש לי כבר) כרטיסי מסך? GIGABYTE : 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר : 1230ש"ח סה"כ : 3255 המחשב בעיקר למשחקים כבדים ו FPS אני רוצה שישרת אותי לכמה שנים טובות ויעלה משחקים מתקדמים בעתיד הבקשה שלי היא אם יש שיפורים/תוספות שחשבתם עליהם אז בבקשה תשתפו אותי... אה כן עוד ועוד דבר ... אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אין לי מושג מה בקשר ל: מאווררים,מארזים,ספקי כח וכו' אז אם צריך תוסיפו וכמ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגם עם i7 6500u / 8gb ram / 1tb 7200 / gt 940m 2gb בעקרון פרסמתי ביקורת באמזון בעצמי (עדיין לא אישרו אותה) אבל אני מעוניין לקרוא ביקורת וסיקור מקצועי עליו מאתרים גדולים. מישהו יכול למצוא לי לינקים לביקורות? זה הדגם המדויק http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=910478 פשוט בחול לא מצאתי ספיצפית את תת הדגם של הסדרה X555UB (המפרט זהה) הביקורת שאני מחפש היא על העיצוב, על הרמקול והמקלדת ופחות על ביצועים ומסך (המסך נהדר, אין ספק)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
זקוק בבקשה למפרט מחשב עריכת וידאו (AVID) ללא ציוד היקפי (בלי מסך גם) בתקציב של עד 3500 ש"ח. לא יותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, ניתן לרכישה גם באילת ככה שבמידה והחנות נמצאת באילת אפשר גם ב 3000. (בונה על קיזוז מעמ). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס , אינטרנט וכו'). סטודנט למטרת לימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלפטופ הזה שנקנה לפני שנה וחצי - שנתיים בברלין. הנה הביקורת שעשו עליו בnotebookcheck http://www.notebookcheck.net/Quick-Review-Schenker-XMG-A722-Notebook.80223.0.html (הדבר היחידי שאין לי כמו בביקורת זה SSD, אבל יש בלפטופ מקום ריק לSSD אם רוצים להוסיף) והנה תצלום מסך: אז זהו, בסך הכל הלפטופ שמור מאוד, במצב מצויין, הכל עובד חלק. מה אתם אומרים? כמה הוא שווה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני סבבה במחשבים אז תעזרו לי פה.... תציעו לי מחשב למשחקים בינוניים,מוזיקה,אינטרנט וכו' אני רוצה חנות באיזור המרכז (אם יש משהו טוב בקרית אונו אני אשמח!) אה וכמו שאמרתי 3500 בלי חריגות!!! תודה לכל העוזרים!!!!!!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן וסהלן מעוניין לרכוש את הווסטרו 3650 של דל, לפי המפרט הבא: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203560/vostro-3560-a3612qm.htm המחשב בא עם כונן קשיח 500gb ובנוסף ssd של 32gb השאלה היא: האם מדובר בכונן נוסף לכל דבר, או רק כזה שמשמש ל- cache עבור ההארדיסק הרגיל ואם זה כונן לכל דבר, האם אפשר/כדאי להתקין עליו אובונטו כ- dual boot עם win7? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקונת לפטופ חדש בתקציב של 4.5K מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם המעבד T4200 וסוללת 8 תאים(מחודש מוסמך משהו כזה) זה יוצא לי כולל משלוח לארץ דרך מסטופ משהו כמו 2,600 שקל איזה אחריות עליי לבחור כדי שתהיה תקפה גם בארץ? (האם בארץ נותנים אחריות למוצרים שעוד לא הגיעו לכאן?) האם יש סיכונים מיוחדים שכדאי לי לדעת עליהם לפני הקנייה? טיפים? איזה משהו מיוחד שאני צריכה להגיד לDELL או למסטופ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע איך להרקיב את המחשב למשחקים כבדים עם מעבד טוב וגם מה יותר טוב INTEL או AMD ואיך יראה המחשב מוכן לחרוג
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. התחלתי להרכיב מחשב נייח לגיימינג כבד. הזמנתי בתור התחלה מעבד 6 ליבות של אינטל מהדור השמיני i7-8086K Limited Edition. אחר כך הזמנתי Samsung SSD EVO 1TB 2.5 Inch SATA III. כרגע אני מעוניין בלוח אם של אסוס עם ווי פיי AC. שנקרא: ASUS ROG Maximus X Hero (Wi-Fi AC) LGA1151 שאלותיי הן: האם זה בסדר להרכיב ככה? האם אני צריך להזמין משחה תרמית, ואיך משתמשים בה? איזה מארז וספק כח יתאימו? נ.ב מתכנן לקנות גם כרטיס גרפי של נווידיה GTX1080.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן קראתי את הנושא הדביק שמדבר על הנושא הזה, אבל אני רוצה לוודא ב1000%. כשאני מביא לפטופ מארה"ב לישראל, בנוסף למתאם של התקע, צריך גם שנאי שיווסת את המתח מ110V ל220V, נכון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ASUS X555L מעבד intel® Core i7-4510U CPU @2.00GHz 2.60GHz זכרון מותקן 8.00GB כרטיס מסך NVIDIA GeForce 820M כל השאר אני לא ככ סגור איך להגיע לזה, אם מישהו יודע אז אני אשמח אם תגידו לי חח, בכל מקרה, אם מישהו מכיר תדגם הזה אז יוכל להגיד לי, קניתי את המחשב לפני כ 4 חודש ואני לא ככ מרוצה ממנו, במצב מצוין ווינדוס 8 מקורי, כמה אוכל להשיג עליו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-