עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by guy86,

שלום, אני חדש בפורום ורציתי להעזר בכם. אני מתלבט בין שני מפרטים, כאשר ההבדל העיקרי הוא המעבד והלוח. השימושים העיקריים הם תוכנות גרפיות, תכנות ומשחקים לא כבדים. אני יודע שאומרים שלא שווה לקנות היום Pentium 4, אבל האם התוכנות והמשחקים רצים בצורה תקינה על AMD. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם AMD האם הם נתקלו בבעיות מיוחדות. המחשב הראשון מבוסס Intel Pentium 4 3.0Ghz: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=PKG005&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=69 המחשב השני מבוסס AMD Athlon 64 3000: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=PKG010&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=70

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המחשב מיועד לעריכת וידאו והקלטת וידאו (PVR למבינים ) אינטרנט הורדות וכול הסיפור מסביב או בקיצור המחשב צריך להיות בעל עוצמה ש חצי תחנת עבודה הנדסית. צריך את החלקים האלו : לוח אם , מעבד, זיכרונות (אני בונה על דואל DDR אז צריך 2) כרטיס מסך (לא צריך קוואדרו ) עם INPUT או כרטיס לכידה על רמה אפשר חריגות של 200 שקל זה ממש לא רציני תודה למרכיבים הבמפרטים והעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ItachiSan,

היי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעבודה משרדית. התקציב שלו הוא עד 1700 ש"ח בלי חריגות. המחשב ישמש גם לגיימינג קל, אבל בגלל שהתקציב מוגבל הוא החליט להסתפק ב ONBOARD (אלא אם תגידו שיש כרטיס נורמאלי שנכנס בתקציב בלי חריגות). ניסיתי להעתיק את המפרט לעבודה משרדית עד 1725 ש"ח מהמפרטים המומלצים ואני אשמח לשמוע מה דעתכם על מה שיצא (בעיקר על הקירור למעבד כי בחרתי סתם משהו רנדומלי). המחשב יתחבר למסך הזה: Haier L24F6 http://tinyurl.com/b7jpmts תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... בתקציב של עד 5000 שקל גג. גודל מסך "15.6 אשמח להמלצות. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית, תכנות, ML, עריכת וידאו, תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 1050ti שישודרג בהמשך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד ! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף ללא יותר מדי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מפרט לאחי שלפעמים עובד מהבית לכן חובה WINDOWS מקורי 51136 מסך דק NU TECH 19" L922A LCD - ₪1,243.00 ₪1,243.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ₪1,015.00 ₪1,015.00 1 39255 לוח אם GIGABYTE GA-945PL-S3 - ₪515.00 ₪515.00 2 T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ - ₪550.00 ₪1100.00 1 250js דיסק קשיח Westren Digital WD2500JS - ₪408.00 ₪408.00 1 LV131 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7300GS TD256 - ₪341.00 ₪341.00 1 DWQ30 צורב SONY SDWQ120A DVD±R/RW X16 - ₪182.00 ₪182.00 1 6A19B מארז HEC COMPUCASE CI-6A19 - ₪230.00 ₪230.00 1 HEC300AR-TF ספק כח HEC 300W HEC-300ART - ₪180.00 ₪180.00 1 mkmic1000 מקלדת ועכבר Microsoft Wireless…

7. שלום, אני מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט ושימוש ב-OFFICE עם מסך 15" . ממה שראיתי מתלבט בין ‏Lenovo G550 NTDRDIV‎ ‏Fujitsu Amilo LI3710 אשמח להמלצות. שאלה נוספת: ה-FUJITSU מגיע עם VISTA שניתן לשדרג במסגרת המבצע לWIN7 עד 31.01.10. אולי למישהו יש מידע האם אחרי התאריך הזה גם FUJITSU יימכר כבר עם WIN7 כברירת מחדל או שזה פשוט מבצע לזמן מוגבל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by avishay_89,

שלום, אני מחפש לפטופ בסיסי לסטודנטית- ישמש בעיקר לאופיס וגלישה באינטרנט. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי קצת צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ' ומסך מט * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל- אין צורך בכונן אופטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות עבודה אם אפשרי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא נדרש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן- עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מחשב אמין עם אחריות ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן וסהלן מעוניין לרכוש את הווסטרו 3650 של דל, לפי המפרט הבא: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203560/vostro-3560-a3612qm.htm המחשב בא עם כונן קשיח 500gb ובנוסף ssd של 32gb השאלה היא: האם מדובר בכונן נוסף לכל דבר, או רק כזה שמשמש ל- cache עבור ההארדיסק הרגיל ואם זה כונן לכל דבר, האם אפשר/כדאי להתקין עליו אובונטו כ- dual boot עם win7? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by goldzvi,

מעוניין במחשב נייד עם 3 שנות אחריות בסכום 3500- 4000 ש"ח .הוצע לי דגם הזה. מבקש חוות דעת עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by miim17,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני זקוק למחשב נייד פשוט- בשביל אינטרנט אלחוטיו אופיס וקצת לראות סרטים מידי פעם. לפי זה חשבתי שכל פנטיום מעל ג'יגה, 256 מגה זיכרון יספיקו לי. (איכות המסך לא קריטית) את המחשבים של קומפאק/HP אני לא אוהב, אז נשארתי עם IBM / DELL שיצא לי קצת להכיר אותם. ואני די מחבב אותם. עכשיו לכמה שאלות: בנושא IBM - יש את הדגם R50E שאחריו יש כל מיני שמות, כמו UR0BYIM , UR0BZUK, ur0tuk וכו'. מחיפוש בגוגל כל השמות האלה מביאים אותי רק לאתרים ישראלים , ככה שאני לא כלכך מצליח להבין מה הם מסמלים. פרט לזה יש למישהוא להגיד משהוא רק על הדגם R50E ? בנושא DELL - אני מדבר על ה L110 שאפשר לקנות אותו באופיס דיפו ממש בזול - 3600 ש"ח - מישהוא מכיר אותו? יש למישהוא הא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם שוב, בניגוד לנושא הקודם, עדיין לא הזמנתי מחשב, איש הקשר מתעכב לו בארה"ב ולי בינתיים יש זמן לחשוב שנית על הצרכים שלי ולכן אני מבקש את עזרתכם. רשמתי את כל הפרמטרים שחשבתי עליהם. אני חייב לציין גם שכמו רבים עיקר ההתלבטות היא בין E6400 / T400/ ELITENOTEBOOK כך שאני מוכן לשמוע כל הצעה אחרת ואני יודע שיש עוד מחשבים מצויינים שאני פשוט לא מודע לקיומם. אז הנה הדרישות: תקציב- עד 1500$ ניתן לחרוג בעוד 200$ ולא חייב לנצל את כל הסכום בכל מקרה, אני מעדיף להוסיף אביזירים במידת האפשר והצורך. משקל- לא משמעותי, במובן זה שיכול לשקול בין 2-3 ק"ג. עיקר השימוש הוא משרדי ותמיד על שולחן. בחלק מן הזמן בערבים וסופ"שים יותר נייד, ושוב לא קריטי כל עוד לא מדובר במעל 3 ק"ג ואז זו כבר מועקה.…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by rafitzur,

רוצה המלצה למחשב שקט שלא יפריע לישון דלוק ללא הפסקה. המחיר בין 5000 ל 7000 שקל ללא מסך, האם יש כרטיס מסך לא רע עם קירור פסיבי ? איזה מארז ?שמעתי ש פ180 מעולה, אבל האם מארז יותר זול יתן תוצאות רעש בהבדל משמעותי(רוצה מספר אפשריות) איזה מאוורר למעבד שקט ביותר ומומלץ איזה ספק כוח?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בס"ד ייעוד: וירטואליזציה, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג יחסית טוב להגד' גרפיקה בינוניות של משחקים לדוג': Batman Arkham Asylum GOTY + Batman Arkham City GOTY + Sleeping Dogs דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, + רוכש מחשב נייד מפאת חוסר מקום מעוניין לדעת אם כרטיס המסך שיש במחשב הנ"ל יעשה את העבודה גם למשחקים קצת יותר חדשים , אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: [table][tr][td]מחשב ניידMSI[/td][/tr][tr][td]דגםGE60 0ND[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3630QM Processor 2.4GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 1920x1080 Fu…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Kayfun4ik,

שלום בעזרת הפורום המצויין שבאתר הרכבתי מפרט מחשב לשימוש כללי (עבודה וקצת משחקים) רציתי לקבל חוות דעת אחרונה על המפרט כולו (תיאימות בין חלקים השונים, קירור, שקט וכד) מעבר i5 2500 לוח אם Asus P8H67 זיכרון Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9 דיסק קשיח Samsung 1T, 7200RPM, 32MB, Sata, F3 HD103SJ כרטיס מסך HIS Radeon 6950 2GB DDR5 מארז Antec P183 ספק SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze מקלדת ועכבר logitech Cordless Desktop MX3200 Laser רמקולים Logitech Z 323 2.1 צורב Sony/Nec *24, AD-7260S, Sata, Black עלות כללית 5400

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by anton111,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים) צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 (לא משנה מט או מבריק) * משקל רצוי? (לא קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, חשובה האחריות, ארוכה ככל האפשר אחת האפשרויות שמצאתי היא Dell inspiron 3542[h=1]http://ksp.co.il/?uin=22964[/h] מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by serg5534,

שלום יש לי כמה שאלות בנוגע למחשב זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OCE6G2963 מפרט טכני: # מעבד מדגם חדש Intel Core 2 Solo SU3500 1.4Ghz 3MB 800Mhz # חבילת זיכרון 4096MB DDR3 1066MHz # מסך רחב 1366x768 "13.3 כולל מצלמה מובנית # תומך Express Card # כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M # דיסק קשיח גדול במיוחד 320GB ובחיבור SATA מהיר # תקשורת אלחוטית WIFI + Bluetooth Version 2.1 מידות: # משקל כולל סוללה (החל מ-):1.6 ק"ג # אורך:32.8 ס"מ # רוחב:22.8 ס"מ # עובי:1.7 ס"מ האם המעבד שלו עם ליבה כפולה? והאם מספיק חזק לתוכנות כמו PS CS4 , אופיס ומשחקים כמו GTA4? האם כרטיס מסך איכותי? כתוב שהעובי שלו זה 1.7 ס"מ האם זה מדוייק כי באתרים אחרים כ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dardar4,

היי, יש לי מחשב גיימינג מבוסס AMD מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 מעבד: AMD FX-8350 + קירור נוזלי כרטיס מסך: AMD RX 480 ספק: FONTE XIGMATEK 750W VECTOR STEALTH מארז: Corsair SPEC-ALPHA ATX Mid-Tower Case זכרונות: Corsair Vengeance LP 4x4GB DDR3 אני רוצה לשדרג את השילוש הקדוש - מעבד + לוח אם + זכרונות הכרטיס מסך מספק אותי עכשיו אבל כמובן שרוצה לקנות חלקים שיאפשרו לי לשדרג כרטיס מסך בעתיד יש לי גם מסך שתומל ב-freesync אז הכרטיס העתידי יהיה של AMD ככל הנראה מטרת המחשב היא כמובן גיימינג , בעיקר FPS למינהם + תיכנות כחלק מהעבודה שלי. הסתכלתי על המפרט הבא: מעבד: AMD Six Core Ryzen 5 …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by guypld,

אני רוצה להוסיף עוד כונן לנייד שלי (HP Compaq 610) ראיתי שיש אפשרות כזאת ע"י קניית caddy (שעליו מתיישב הכונן) שיחליף את הDVD בלפטופ. הבעיה היא שיש המון סוגים כאלה באיביי ואני לא יודע איזה מהם אני צריך (באף אחד לא מצויין הדגם הספציפי שלי) צירפתי תצלום על הכונן דיסקים הנשלף שלי כולל מימדים. הנה רשימה של כמה כוננים כאלה מאיביי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280673879239&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400241373986&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230693026464&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה מהם מתאים, המוכרים עצ…

20. Started by oceans68,

אם אני מזמין מחשב מחו"ל, כמו DELL אן TOSHIBA שנותנים אחריות בינלאומית. המשווק המורשה שלהם בארץ מחוייב לתת לי שירות ללא תשלום אם זה במסגרת האחריות? האם יש מכס על מחשב נייד? או רק מע"מ? אשמח לדעת אם מישהו מכיר ואם משתלם להזמין מחשב נייד מחו"ל בייבוא אישי - לנצל את שער הדולר הנמוך. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכם! שמי אייל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח בערך (אפשר לחרוג, אבל לא להתפרע). אם אתם חושבים שמחשב ב-3000 ש"ח יספיק לציפיות שלי, אז יותר טוב מטרות המחשב הם לעבודה משרדית (לא כבדה), אבל שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים, ויוכל להציג את ממשק Aero של ווינדוס ויסטה. חשוב שיהיה בו כונן DVD, וזיכרון 2GB מובנה (או 2*1024MB), אני לא מעוניין להתעסק עם הרכבת זיכרון וכוננים. אין לי דרישות ספציפיות לגודל המסך, יציאות מיוחדות, או גודל כונן קשיח. אין העדפה לחברה כלשהי. הוא לא חייב להגיע עם מערכת הפעלה. מומלץ שלא יהיה כבד מאוד, ושהסוללה שלו לא תיהיה חלשה. ואם אפשר (אבל לא חייבים), שיהיה בו בלוטות' ואחריות למספר שנים. תודה! אייל.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by merstik,

שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד. גודל מסך רצוי - 15" משקל - לא משנה סוללה - ממוצעת יציאות - HDMI בלוטות' - לא משנה כונן קשיח - לא משנה כונן DVD אחריות בין לאומית - לא משנה רישיון למערכת הפעלה - לא משנה העדפה לחברה - העדפה ל-DELL אבל גם לא חובה

23. הגיע הזמן להחליף את המחשב (אחרי כמעט 6 שנים ) 1. התקציב הוא בערך 4.5K (לא מזומן) 2. המחשב מיועד למשחקים( FC2/GTA/COD5 וכדו') וסרטים(עד שאני יקנה סטרימר ) 3. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעלה (אני מרכיב את המחשב) 4. מתוכנן OC בינוני ++++ 5. רצוי מארז סולידי/אלגנט ומרווח שיהיה מקום לקירור מים 6. אני מתכוון לבצע מערך RAID כרגע אני עובד עם מסך CRT "17 ולא צופה שינוי בעתיד הקרוב להלן חלק מהמפרט שהרכבתי: מעבד -- INTEL Core 2 Duo E8400 775 ש"ח לוח -- Asus P5Q Chipset P45 610 ש"ח זיכרון -- OCZ Reaper HPC 1066MHz DDR2 2GBx2 380 ש"ח כ. מסך-- Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 750 ש"ח דיסק קשיח-- 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS (x2) 660 ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עם ביצועים טובים. בעיקר עבור עיבוד תמונה ואפשרות עריכת וידאו בפרמייר (לא יומיומי, יותר לעריכה on the spot ותיקונים של הרגע האחרון). הציעו לי את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5500 ש"ח. רציתי לשמוע את דעתכם מכיוון שלא מצאתי יותר מדי ביקורות באינטרנט מלבד אחת בינונית מאוד (http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/laptops-portable-pcs/laptops-and-netbooks/sony-vaio-vgn-sr29xn-s-498326/review). המפרט: Processor: Intel® Core 2 Duo P8400 (2.26Ghz) Graphics: Intel® GMA 4500MHD Display: 13.3" , resolution 1280 x 800 HDD: 250GB 5400rpm Memory: 4GB 800Mhz DDR2 2 USB ports Tri-Format DVD Built-in 'Motion Eye' Digital Camera / Integrated Bluetooth (2.1 + EDR) / 802…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום אני מבקש מפרט שיתאים לצרכים בסיסיים ביותר גלישה , צפייה בסרטים(כולל TV OUT חיבור לTV) , ישמש גם להורדות אז HD סביר כולל מסך 17 CRT ציוד נלווה דרוש כונן 1.44 צורב רגיל , מקלדת+עכבר רגילים. התקציב פתוח אבל עדיף המינימום שבמינימום. קחו בחשבון שאין צורך באפשרות שדרוג(המחשב יחזיק עד שנתיים ואז יקנו חדש) מלבד אולי הוספת RAM או ציוד נלווה בעתיד כמו כן עדיף שלוח האם יתמוך בפיצ'רים ככל האפשר כי יתכן שיהיה צורך לחבר בעתיד התקנים כגון FIREwire בלוטות' ועוד

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים