ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה יומיומית: אופיס אינטרנט, משחקים (לא מהסוג שדורשים כרטיס מסך N-Vidia) וכו'. אני מעוניינת במחשב חזק, זמן סוללה כמה שיותר ארוך, גודל מסך 13.3-14 אינץ', שלא יהיה כבד מדי (שיאפשר ניידות במידת הצורך), טווח מחירים גמיש (אני מוכנה להשקיע את הסכום שיידרש). יש למישהו המלצות על מחשב? תודה רבה לכל העוזרים, שיר
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בא לי קצת לשדרג את המחשב שלי ושקצת יהיה לי גאווה,בקיצור הנה החלקים שאני בונה עליהם: PowerColor ATI Radeon X800GT 256MB 256BIT Twinmos 1GB (512MBX2) Speed Premium DDR 3500 Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply ASUS P5LD2-VM 945G מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי שיהיה לי קירור אפקטיבי לנייד? כאשר אני משחק הכרטיס מסך מגיע לי ל70 מעלות והCORE מגיעה לי גם כן ל70 מעלות. אני בודק את המעלות בתוכנה אברסט ובספיידפאן. האם משטח קירור הוא הפיתרון היחיד או שיש משו יותר אפקטיבי נ.ב אין הגבלת מחיר.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני שוקל האם לרכוש את המחשב הבא: Lenovo IdeaPad Z570 i7 M55BUIV Nvidia 15.6 מעבד Intel i7 2670QM 2.2G UP TO 3.1Ghz חבילת זיכרון 8GB DDR3 דיסק קשיח 750GB SATA מסך 15.6 בטכנולוגיית LED HD כרטיס מסך ייעודי Nvidia N12P-GS / 2GB המחיר עושה רושם דיי אטרקטיבי - 3,800 שח (הכי זול שראיתי למחשב עם ביצועים דומים) השאלה היא האם אני מפספס כאן משהו? ראיתי בפורום ביקורות דיי קטלניות על מחשבי לנובו לדורותיהם, האם ניתן לציין מדוע? בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע על כרטיס המסך - האם הוא איכותי באופן יחסי? כל ביקורת נוספת תתקבל בברכה (או המלצות על דגמים עם יכולות דומות ומחיר סביר) תודה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודיי תואר בהנדסת חשמל, ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).12-13 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5116263806&rd=1#ebayphotohosting שווה לקרוא הכל על המפרט, דיי מעניין. אמנם יצאו כמה חידושים מאז הצעת הביד הזה למכירה אך עדיין זו מערכת לא נורמאלית.. שווה??
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
עריכה: סוף סוף הייה לי קצת זמן וביקרתי בכמה חנויות מחשבים , ואחרי שראיתי מחשבי 15,14 ו 13 אינץ הבנתי שהגודל הקטן (14,13) לא מפריע ודווקא דיי נוח לכן אני החלטתי ללכת על מחשב 14 אינץ , וזה סופי! השימושים של המחשב הם שימושים כללים וקצת עבודה עם תוכנות שקשורות להנדסת חשמל, לא נידרש כרטיס מסך מיקצועי. שהסוללה הסטנדרטית ( 6 תאים) תחזיק 2.5-3 שעות לפחות. מעדיף מחשב מחברה שאין לה בעיות עם אחריות בארץ. כרגע יש לי 3 מחשבים בראש. ה LG R410 -P18 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6639&perur=2&t=1&c=322 ה HP Pavilion DV4-1030 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta והמחשב שחשבתי ליקנות קודם , ה Dell E6400 בגירסתו הבסיסית http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-la…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הי, אחי הקטן החליט שהוא איש עסקים והוא רוצה לקנות מחשב נייד. הציעו לו את המחשב הבא http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/en/ho/WF06b/1725545-1727007-1727015-1727015-1727015-12150736-38840419.html ב 5500 ש"ח לא כולל מע"מ. המחשב ישמש בעיקר ליישומים משרדיים כגון office וכמה תוכנות לניהול מלאי שלא צריכות להיות כבדות מדי. כמו כן הוא מתעקש על צורב dvd וכרטיס רשת אלחוטי. שווה? אפשר למצוא משהו טוב יותר במחיר הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בחוות דעת על המפרט שהוכן עפ"י "מפרטים ממומלצים" למחשב בסיסי. מארז 6C28 COMPUCASE שחור כסוף ספק כח A.PFC FSP350-60HCN FAN 12CM 350W FSP לוח GA-H61M-S1 GIGABYTE מעבד אינטל 3.0 GHz 3MB PENTIUM D.CORE G2030 זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS דיסק קשיח פנימי 500GB S2/S3 7200 16MB WD תוכנת WINDOWS 7 HOME PRE 64BIT HEB למחשב חדש כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS תודה שמשון
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, קודם אפרט מה אני מצפה מהמחשב: השימוש היומיומי שלו יהיה אינטרנט, מוזיקה, סרטים. חוץ מזה אני צריך שמדי פעם הוא ישמש אותי לפוטושופ, עריכת מוזיקה, ולמשחקים לא ממש כבדים. המחשב הראשון הוא Dell Inspiron 1520: Intel® Core 2 Duo T7300 (2.0GHz/800Mhz FSB/4MB cache) Genuine Windows Vista® Home Premium Edition Anti-glare, widescreen 15.4 inch display (1280x800) 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT 2GB Shared Dual Channel DDR2 at 667MHz 160G 7200RPM SATA HDD CD / DVD writer (DVD+/-RW Drive) Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card Integrated 2.0M Pixel Webcam 85Whr Lithium Ion Battery (9 cell) Integrated Sound Blaster® AudigyHD Software Edition Integrated 10/100 Network Card and Mode…
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, היני עומד בפני רכישת לפטופ חדש ובחיפושיי מצאתי את הלפטופ הבא: http://www.orange.co.il/res/YKM/programs/laptop/dv3-2090ej_ds_israel.pdf התכונות לפיהן חיפשתי היו: קל משקל (עד 2.4KG), מעבד כפול ליבה, מינימום 24 תשלומים. המחיר הינו 169 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים, כאשר חבילת האינטרנט ניתנת למשך 18 חודשים יחד עם תשלום חודשי קבוע של 2 ש"ח (אותו אני מקווה לבטל מכיוון שאני לקוח אורנג'). השאלה שלי בעצם, אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה או התוכנית Orange Mobile Broadband והאם היא משתלמת... המטרה העיקרית למענה הלפטופ נקנה היא עבודה משרדית אינטנסיבית בתחום תקשורת נתונים לכן חשוב לי שיהיה אמין מאוד וחזק מספיק בשביל הרצת יישומים רבים במקביל. אשמח לעצות.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ה"מצרכים" לשני המפרטים: הקופסה עצמה נטו, עם SLI 7600GT(או 7900GT אם יתאפשר) מעבד 3200+/3800+ דואלקור ספק עם PFC וחנות מאזור מרכז(מעדיף שלא מזיגזג) זיכרון 1G/2G(בהתאם לתקציב אם יידחס) מארז חושני שחור ויפה, וספק שיחזיק את המערכת תודה רבה, אבי
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, doom 4 -מהי הרזולוציה ה…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, בגדול הפרטים בכותרת. בקטן: המחשב הוא עבור עריכה גרפית, סוליד-וורקס עם הרכבות גדולות ומורכבות וכד'. ניתן לנצל את מלוא התקציב במידת הצורך. לא נדרש שום ציוד היקפי. לא יהיה OC. מה שכן נדרש 16GB RAM, תמיכה ב-RAID וכ.מסך מסדרת QUADRO. אני מתלבט האם רצוי מעבד INTEL XEON.. אני מקווה שהתקציב מתאים תודה..
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
עשיתי בימים האחרונים קצת בדיקות לגבי החידושים בשוק. אני כותב פה את ההמלצה שלי על לוח-אם/מעבד כשירות לקהילה נראה לי שכדאי לחכות כחודשיים בגלל שיש עכשיו החלפות "חצי דור" - X97 ו-Devil's Canyon. לגבי המעבד אני ממליץ לחכות ולקנות את ה-i7-4790k devil’s canyon. בלוח אם הייתי הולך על ASUS MAXIMUS VII HERO מאחר שדור קודם שלו קיבל את הביקורות הכי טובות ב-newegg. לאלו כמוני שיותר איכפת להם מהיציבות הייתי הולך על הGigabyte GA-Z97X-UD5H Black Edition (אפשר בהרשמה בג'יגהבייט לקבל 5 שנות אחריות, וצריך לוודא עם היבואן שהוא תומך בזה). הייתי שוקל גם את ה-ASUS SABERTOOTH Z97, אבל בזהירות כי הדור הקודם קיבל ביקורות לא טובות.
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב שמיועד לסטודנטית בעיקר מיועד ללימודים , אינטרנט וסרטים. המחיר המקסימלי כפי שציינתי - 4200 ש"ח .כמובן שיהיה בו צורב DVD , מערכת הפעלה windows 7 . המחשב יכול להיות גדול יותר - מסך 15.4 חשוב שיהיו בו כל התוספות (חיברי רשת + BT וכדומה) זיכרון חשבתי על 4 GB ודיסק קשיח לפחות של 250 GB ומעלה. עדיפות לאחראיות ממושכת. אשמח להמלצות , האםללכת על כיוון של LENOVO , DELL או בכלל COMPAQ/HP ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם להצעות עבור מפרט לפי הצרכים האלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון תמיד מבורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 9 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שיומלץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שני מחשבים שונים אחד בגודל 15 אינץ והשני 17 . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/סטודנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מתלבט מה עדיף... יש לי שני דגמים יד שנייה שמתאימים לי לתקציב - Asus Rog g750jz gtx 880m i7 4720hq Lenovo y50 960m i7 4720hq או לחפש נייד חדש עד 3 אלף אבל זה נראה לי אופציה פחות טובה במיוחד עם המחירים בישראל... הצעות?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחר לאח שלי מחשב - אני קונה מהחנות KSP אז אני מעדיף שתעזרו לי להרכיב מפרט באתר שלהם. אני מאוד מקווה שבתקציב הזה אפשר יהיה להריץ את כל המשחקים היום, מסך 19. כמה הערות: דיסק קשיח של 160 יספיק לו. לא צריך ציוד היקפי. אני מעדיף שבלוח אם יהיו מובנים כרטיס קול וכרטיס רשת לא נעשה למחשב OC אין העדפה לאינטל או AMD, אני מאוד רוצה שנוציא את המקסימום שאפשר מהתקציב הזה שוב, אני קונה בKSP אז יהיה הרבה יותר נוח אם תעזרו לי להרכיב באתר שלהם. תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת נייד 13 אינטש או 12 אינטש- לא סגורה. אני סטודנטית, כך שאין לי ציפיות גדולות מהנייד, אך יחד עם זאת אני רוצה לרכוש נייד טוב. אני מתלבטת בין dell n3010 i3 לבין asus1215n '12' בבקשה עזרו לי אני לא כ"כ מבינה במפרט הטכני. תודה.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי חריגה קלה (500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (מסך 24, 1080, משחק הכל מהכל) , תכנות Visual Studio (פה ושם, תלוי עבודה מהבית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? בלי ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כבר: 1) SSD (סמסונג 256 evo 850 pro) 2) כרטיס מסך Gigabyte R9 280X Windforce OC 3GB 3) הראד דיסקים 4) סט של Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) RAM שאני מעוניין לשדרג ל16. 5) מאוור Noctua NH-U12P , אם אפשר להשמיש אותו לחדש, זה יהיה מבורך 5. עד כמה ח…
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום, שמי רן, רציתי לדעת מה אתם אומרים על מפרט שהזמנתי מפנדה, אם יש משהו שכדאי לי להוסיף או כל דבר אחר אני אשמח לדעת.. אז למפרט: מעבד: ntel Core i7 860 Processor 2.80Ghz 8MB Cache BOX LGA 1156 1,495 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA III Model GP55AUD3 675 ש"ח זיכרונות: G.Skill 4GB Kit ECO DDR3 PC3-10666 1333MHZ 7-7-7-21 F3-10666CL7D-4GECO דיסק קשיח: Western Digital 1TB 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX Black 450ש"ח + Intel 40GB SSD X25-V SATA II 2.5 SSDSA2MP040G2R5 (למערכת הפעלה שייתן BOOST לביצועים).. 645 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD5850 OC 1Gb DDR5 Hdmi Model GVR5850G1OC 1586 ש"ח כונן: SAMSUNG DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black …
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב (מעבד, לוח אם וזיכרונות). אני מתלבט אם עדיף לי: מעבד i7 s2011 עם צ'יפסט x79 או מעבד i7 s1155 עם צ'יפסט z77 אני מעוניין בלוח של asus. אשמח להכוונה גם בנוגע לזיכרונות. השימושים שלי הם בניית אתרים, משחקים ויצירת מוזיקה בקיובייס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה שנים שלא כתבתי פה, אני חוזר אליכם עם שאלה. אני מתלבט על קנייה של מחשב נייד, ומאוד קרץ לי המחשב LENOVO T400 מפני שהוא ממלא את הדרישות שלי במלואן. כעת ראיתי את המחשב הזה בכמה מקומות אבל שימו לב: http://www.qsys.co.il/pl_product~7417TRU~10~29.htm שימו לב מחיר של 6200 שקל. אם תיראו במקומות אחרים אז מחיר המחשב הזה הוא 7000+ ממה נובע ההבדל הזה לדעתכם? אגב כתוב פה שיש אחריות ל-3 שנים.
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-