ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, משיטוט קל בפורום בימים האחרונים קיבלתי המון אינפורמציה. אתם עושים עבודת קודש. אני מעוניין במחשב נייד שישמש אותי באוניברסיטה ובבית להכנת עבודות, סיכומים וכו'. למעשה, החל משנת הלימודים הקרובה הוא ישמש גם כמחשב השולחני שלי :-) חשוב לי שהוא יהיה מאוד נוח לעבודה. אני מתלבט בין שלושה דגמים של מחשבים שזיהיתי כטובים לשימושים שלי: Lenovo ThinkPad Edge E330 Dell Vostro 3460 Dell Inspiron 5423 14z UltraBook נושא שמדאיג אותי הוא עניין הסוללה. הבנתי שכל שנה וחצי (בערך) אצטרך להחליף סוללה. האם זה צריך להיות שיקול בבחירת אחד מהמחשבים הנ''ל? האם נושא החלפת הסוללה יהיה יקר יותר משמעותית בקרב האולטרה בוק? אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין כמו גם את המלצתכם לגבי הבחירה המומלצת עבו…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
טוב אז העקרון המנחה זה שהמפרט יתאים לדרישות המומלצת של חבילת ההרחבה החדשה, שהן: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 2 GB RAM (2 GB for Vista users) 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 or ATI Radeon™ 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability Broadband Internet connection Multi-button mouse with scroll wheel recommended אבל אני מניחה שב2500 שקלים אפשר לקנות משהו יותר טוב(?), אז אבקש לבנות את המפרט האופטימלי ביותר למשחקים ב…
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניינת ברכישת מחשב חדש למשחקים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. אפשר גם לחרוג, אבל עדיף שלא. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סרטים, משחקי MMO, Shooters, וכל מה שימנע ממני לסיים את התואר בקרוב. לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? - גבוהות. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא. אבל המלצות למסך איכותי 24"-23" עד 1000 ש"ח יתקבלו בברכה. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 בסביבות 7. הרעש משגע אותי. לא מעוניינת לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שמעתי ש SkyPC או IQPC טובים, בכל מקרה לא אייבורי... האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון…
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
אני מחפש מחשב נייח להורים שלי, השימושים העיקריים הם אופיס - וורד, פאוור פוינט ויוטיוב. יש מסך מחשב, מקלדת ועכבר, צריך רק את המחשב ומערכת הפעלה. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2200 ש"ח. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג, לא יותר מ300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן- מסך, מקלדת ועכבר 4. האם…
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב ישן E8400 HD4870 P45 GIGABATYE 550VX CORSAIR לאני רוצה לשדרג [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]23617[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFF…
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מסגרת התקציב היא כאמור 3000 ש"ח והמחשב המיועד ישמש כ-HTPC בסלון הבית במשולב עם מסך הטלוויזיה. בהתבסס על מה שקראתי התגבש לו המפרט הבא: 1. מעבד AMD 5050e . מעבד די חדש בשוק והמהיר ביותר שגם מסתפק בפליטת חום של 45W בלבד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=23512 2. לוח אם MA78GPM של ג'יגהבייט לתמיכה מושלמת בתכני HD. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=23512 3. זכרון 4GB 1066MHz. עדיין לא סגור של מי. יש המלצות? לדוגמה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2399&products_id=23456 4. מארז ANTEC NSK2480 עם שיטת הקרור הייחודית בתקווה שגם שקט כיאה ל-HTPC. http://www…
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, מידי פעם תכנות בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, MATHEMATICA אבל ממש קצת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכיוון הוא לחדשים, COD החדש, BATTLEFIELD החדש, CIVILIZATION החדש ועוד שיצאו במרוצת הזמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אז ככה, אני סטודנטית לתכנות. לומדת דוטנט, SQL, JAVA ועוד... ואני מחפשת מחשב נייד וגם חנות שממנה אני אוכל לקנות אותו (: מטרות המחשב היא ללימודים ואם אפשר גם סרטים אז מי אני שאגיד לא (: * גודל המסך 15.4 אינץ' * משקל רצוי כמה שיותר קל... * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי אבל לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא משו מיוחד. * בלוטות-חשוב מאוד! (: * גודל מינימלי של כונן קשיח- 200 GB * צורב DVD- כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא כל כך משמעותי אבל אני אעדיף אם זה יהיה אחריות בינלאומית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- המליצו לי על DELL אבל פתוחה להצעות. אז ככה, כבר כמה ימים שאני מחפשת. ומצאתי מחשב אחד שיחסית עונה לי לדרישות אבל אני אשמח לקבל דעה מהאנשים שפה, או המלצה למ…
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, אנא חוו דעתכם על מפרט המחשב הבא: המחשב נועד לעבודה מדעית ולגלישה. הצורך שלי שיהיה בעל תגובה מהירה. CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512k 533MHz socket 478 CPU Box. Motherboard: Gigabyte GA-8GE667 pro Intel 845GE (533MHz, VGA, 5.1 Sound, Intel Lan, USB 2.0 Memory: DDR-RAM 512MB Winbond Memory. Hard Disc: WD 40GB 7200rpm 8mb buffer ATA100 HDD Floppy CD-ROM: LG X 52 CD-RW: LG 52 x 24 x 52 bulk CD-WR Monitor: 17'' proview DX-787 digital FLAT. keyboard: microsoft internet keyboard. speakers: Luxeon 480W LS-80 Case: Midi tower ATX for pentium 4 300W VGA card: GForce 64 MB בנוסף לחוות דעת כללית על כל המפרט, רציתי גם לדעת האם הרמקולים יעבדו בצורה סבירה עם כרטיס הקול המובנה…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, מה החסרונות בקניית מחשב נייד בארה"ב? והאם יש אפשרות להחליף את הכפתורים של המקלדת בארץ כך שיהיו אותיות בעברית? תודה!
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, לצפייה בסרטים ומשחקים. המחשב צריך להריץ משחקים, לא כבדים במיוחד. אני רוצה מחשב עם מעבד sandy bride. יכול להיות i3 או i5. כרטיס מסך לא מובנה. דיסק קשיח של לפחות 320 גיגה, רצוי שיהיה 7200 RPM גודל מסך 15.6 תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
המחשב הבא של טושיבה בעל רמקולים של סקאל קנדי וכל ייתר המפרט דיי דומה. http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..6.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22951&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או המחשב של לנובו : http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..6.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24362&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,051.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 560.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 1,160.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 414.00 ¤ צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH Ext 256MB מחיר לפריט - 890.00 ¤ מארז Sunbeam Transformer BLACK מחיר לפריט - 363.00 ¤ ספק כח HEC 450TDT 450W מחיר לפריט - 276.00 ¤ מסך דק View Sonic VA703M 17'' LCD מחיר לפריט - 1,050.00 ¤ עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop LX500 מחיר לפריט - 298.00 ¤ מחיר סופי - 6300+ ש"ח. תודה ל FarjuN123 שבנה לי אותו. אם יש למשל מסך שאפשר להביא יותר טוב במחיר הזה הצ…
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, ולהלן הפירוט: (אם אפשר בפחות מ2000 אז בכלל מגניב..) * מטרות המחשב? שימוש כללי (אינטרנט, אופיס, מוזיקה) כן חשוב שהוא יהיה אופטימילי כמה שניתן למולטי טאסק. * גודל המסך? 13-15, עדיפות למט אך לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? רצוי אך לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, הסוג לא משנה. * כונן אופטי? יש צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא Acer. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, בבקשה לפני שאני מתחיל אבקש שלא תגיבו בצורה כמו "בזבוז כסף רציני" וכל החרטה הזה. רק לדרג לפי את הסדר איזה מפרט הכי שווה. איזה מבין 3 המפרטים הכי עדיף? *צבע כחול מראה על השינויים בין המפרט הראשון לאחרים. מפרט מספר 1: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 גוף קירור למעבד: Zalman CNPS9700 משחה טרמית: Arctic Silver 5 3.5g לוח אם: Asus P5N32-E SLi דיסקים קשיחים: 2 פעמים Western Digital Raptor 36GB 10,000RPM במערך RAID 0 שיפעל כדיסק קשיח למערכת ההפעלה דיסקים קשיחים: Seagate 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms שישמש בתור דיסק קשיח למידע. כרטיס גרפי: EVGA 8800GTS מארז: Stacker 831 ספק כוח: Corsiar HZ 620W זיכרונות: 2048MB Corsair 800MHz CL4 Kit XMS מפרט מספר 2: מעבד: Inte…
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לאור קריסתו של המחשב שלי (אין לי מושג א זו קריסה סופית או לא), החלטתי שהגיע הזמן לקנות חשב חדש. המחשב שלי כבר בן שלוש הוא עדיין שירת אותי נאמנה (למרות שהוא לא היה חזק גם כשקניתי אותו). לכן, אני חושב שאני לא צריך מחשב חזק במיוחד. אני משתמש במחשב לשימוש משרדי ובעיקר צפייה בסרטים (בטלוויזיה רגילה, לכן אני צריך יציאת S-video). בגלל שהמחשב יושב בחדר שלי, חשוב לי לבחור מארז ומאוורר שקט למעבד. מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות. מאחר שאני צריך יציאת וידאו S-video, חשבתי לקנות לוח אם עם יציאת HDMI (לשדרוג חוויית צפייה עתידית) ובינתיים להוסיף למחשב החדש את כרטיס המסך הנוכחי שיש לי (שהוא חלש מאוד, אבל מספיק בינתיים). אודה לכל מי שיוכל לעזור לי עם מפרט מתאים. המחיר הרשום בכותרת הוא…
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אנא עזרו לי בבניית מפרט למחשב בתקציב עד4.5k -5k .5 כולל מסך. ליישומים של משחקים ,ומדיה,ואופיס רב תכליתי. אני כבר השתגעתי מרוב הצעות אנא נסו לפקס אותי יש לי מספר שאלות 1- מעבד האם עדיף dual core pD3.4G OR CONROE E6300 2- ראיתי בהצעות מחיר ב kps לוח אם AS ROCK?מבית ASUS מישהוא שמע על הלוח המלצות. 3- על איזה רכיבים מבחינתכם לא להתפשר על האיכות אנא דרגו לי את החשיבות 4- האם יש בטענה שמערכת הפעלה חוקית גורמת לפחות נזקים? תודה על עזרתכם האדיבה אני חייב לרכוש בימים אלו מחשב אנא עזרתכם המהירה וכל טוב לכם.
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא כובע ניו ארה באזור המרכז בזול
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים והייתי רוצה המלצה למפרט למשחקים מבוסס אמד (939 עם פיסי אקס..), עד 4500, עדיף אנפורס. תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. הלפטופ שלי - של חברת דל, בן לא יותר מ 3 שנים - מתנהג מוזר לאחרונה. כאשר אני מחבר אותו לחשמל, לפעמים הוא מטעין את הבטריה, ולפעמים לא. גם אם הוא לא מטעין, הוא כן ישאר דולק (ולא יתרוקן או יכבה מחוסר בטריה), אבל לא יטען את הבטריה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הדגם עם i7 6500u / 8gb ram / 1tb 7200 / gt 940m 2gb בעקרון פרסמתי ביקורת באמזון בעצמי (עדיין לא אישרו אותה) אבל אני מעוניין לקרוא ביקורת וסיקור מקצועי עליו מאתרים גדולים. מישהו יכול למצוא לי לינקים לביקורות? זה הדגם המדויק http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=910478 פשוט בחול לא מצאתי ספיצפית את תת הדגם של הסדרה X555UB (המפרט זהה) הביקורת שאני מחפש היא על העיצוב, על הרמקול והמקלדת ופחות על ביצועים ומסך (המסך נהדר, אין ספק)
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בייתיים, פיתוח (JAVA בעיקר), הורדות (המחשב הנוכחי שלי מגיע ל100% CPU ביוזנט) ומשחקים ברמה בינונית+ (בעיקר משחקי תפקידים וSHOOTERS לא חייב ברזולוציה מקסימלית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. THE WITCHER2 לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X105…
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
נוקה ומאז לא נמצא בשימוש, נשארה לו אחריות לחודשיים ואין תקלות. המפרט: Intel Core 2 Duo E4700 2.6Ghz 2 mb Asus P5B-VM DO Kingston ValueRam 1GB DDR II 800 Sapphire ATI Readon HD 3870 512MB DDR4 WD3200-320GB 7200 RPM Asus DRW DVD RW x20 Thermaltake SopranoRS 101 Middle Tower Sereis Black Case With window no PSU VG 7000WBS ThermalTake TR2 550W Silent PSU Thremaltake Golden ORB II תקנו אותי בבקשה אם השמטתי משהו. תודה מראש,שרון.
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-