עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Handofgod,

היי. ברצוני לקנות מחשב לצורכי גיימינג וסטרימינג בTwitch וכו' מה דעתכם על המפרט הזה: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000071BOX-PC - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.4GHz - With New PC Only - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box... במלאי - שלוש שנים אחריות[/td] [td]כמות: 1 ₪1498/1468[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 ROG-CROSSHAIR-VII-HERO-PC - ASUS AMD AM4 socket With New PC Only - X470 chipset - 4x DDR4 up to 3600MHz memory - HDMI,…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by dogday,

המחשב צריך להיות כמו כל מחשב של משתמש ביתי בעיקר למשחקים. הציפיות שהוא יפעיל משחקים עתידיים כמו דום 3 ו hl2 ושיהיה ניתן לעשות לו אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך. ושהוא יהיה כמה שיותר שקט. הרכיבים: מעבד {amd\intel} זיכרון-512mb ddr דיסק קשיח-60 gb ומעלה כרטיס מסך dvd cdrw floopy מארז- יפה וטוב אם שכחתי משהו להוסיף בבקשה תודה לכל העוזרים!!! אם אפשר - עד לאן יגיעו המעבד והכרטיס מסך אחרי אוברקלוק. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אלו הדרישות: * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים בסגנון SIMS 3 * גודל המסך: 15" לפחות אני לא רוצה תמחשבי מיני * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש מבין בזמני סוללה שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי שתהיה יציאת HDMI * בלוטות: כן צריך *WIFI: צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח:160GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא אבל כן שתיהיה אחריות כל שהיא שאם ידפק משו אני יוכל לקבל תיקון. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא העדפה לחברה מסוימת שתהיה אחת מהחברות המובילות כיום כמו ASUS, HP, DELL וכו' תודה לעוזרים עריכה: שעחתי להוסיף תתקציב עכשיו הוספתי

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  4. https://tms.co.il/builds/276433 גם אם ניקח קירור אוויר ( המערכת לא נותנת אותו בזמן הרכבת מפרט ) כמו זה - https://tms.co.il/nhd15 המחיר עבור מערכת מינימלית יוצא 7350 ש"ח.

5. Started by yuvalaba,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - Intel LGA1151v2 PRIME-Z370-A - ASUS - 1151 V2 - Z370 - ATX - 4x DDR4 64GB 4000MHz - HDMI - DVI - DisplayPort DP - 2-Way SLI - 3-Way CrossFire CFX - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x8 - PCIe 3.0 x4 - 4x PCIe 3.0 x1 - 2x M.2 - 6x SATA - USB 3.1 Gen... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 856/839 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX430C15PB3-8-PC - HyperX - 8GB 3000MHz DDR4 CL15 DIMM - With New PC Only - XMP HyperX Predator - HX430C15PB3/8... בקניית מחשב חדש בלבד - אחריות לכל החיים כמות: - 2 - 417/409 ₪ מרכיבי מפרטים מורשים - מפרט על ידי CSB00027 - Plonter - https://www.facebook.com/yamin.adi …

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  6. שלום יש לי מחשב נייד של hp שעוד מעט יגמרו לשלם עליו.אני אתן אותו לאחי ואני רוצה לקנות מחשב נייד חדש....אבל אין לי מושג איזה.... אני טס לחול וחשבתי בדיוטי פרי לקנות,אבל יש המון דגמים והמון סוגים ואני טובע בנושא הזה. אני מחפש מחשב נייד,שלא יהיה כבד מידי,שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שאני אוכל להפעיל עליו משחקים,ושיעבוד מהר באופן כללי.... מבחינת תקציב,אני מוכן להשקיע בנושא הזה 3000-4000 שקל... אשמח לקבל מפרטים למחשבים לפי הקריטריונים האלו. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  7. המחשב הינו מחשב לצרכים משרדיים כלומר אינטנרט אופיס סרטים ( צפייה ולא עריכה ) תקציב מוגבל ביותר ( עד 1300 לא כולל מסך וCD ועכבר ומקלדת ) שתי הצעות שאני מתלבט : http://www.extremepc.co.il/exlmarket2/product-info-ext2/100.1.html או http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66527&saleNo=425068&comp=1#additionalInfo אני מאוד מודה לכם. דרך אגב שאלה: מה המשמעות של מעבד סלרון ( אני מתכוון למשמעות מעשית )

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  8. לפורום שלום, אני מחפש מחשב HTPC מיני קטנטן ויפה, הכי חשוב שיהיה שקט מאוד. ויעבוד חלק. לוח אם כולל הכל - כרטיס מסך, רשת, אודיו. כל החיבורים ישמש בעיקר פנסיונר לצרכי גלישה באינטרנט, מוסיקה, מיילים ואופיס. לא צריך יכולות מולטימדיה והרצת משחקים חריגות. פה ושם סרט, משחקים בכלל לא. מחפש מפרט מלא כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים, אם אפשר להפנות לחנות ספציפית ודגם. תקציב ללא מסך 1500-2000 ש"ח. ירון

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב asus K55A ומאז שעידכנתי ל8.1 כשהמחשב טעון לגמרי אני רואה רק שהוא ב99% וכתוב שהסוללה מחוברת ,לא נטענת...אני לא מצליח להגיע ל100% קצת מוזר לי הסיפור... מה הבעיה של זה? תודה

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  10. שלום לכולם, המחשב שלי כבר בן 5 ולמרות שהוא מספיק כיום לשימושים שלי הוא מתחיל להשמיע רעשים, המארז מאובק ויש לי תקלת Blue Screen עם כרטיס המסך שאני פשוט לא מצליח לצאת ממנה. אם כבר אני לפני פירמוט, אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב חדש ולהפוך את הישן ל-HTPC לסלון. המפרט שלו נמצא מתחת לשם המשתמש שלי - אני רוצה עבורו רק מארז HTPC, ספק כוח תואם ופתרונות קירור. אני אשתמש בשני המחשבים לניגון סרטי בלו ריי מקוריים כולל בלו ריי תלת מימד, יש לי כיום שני כוננים אופטיים של בלו ריי (אחד צורב שיעבור למחשב החדש ואחד נגן שיעבור ל-HTPC בסלון) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימו…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  11. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כולל הכל שמיועד לצרכים ביתיים רגילים ומשחקים. הוצע לי המפרט הבא (ללא מסך) עליו קיבלתי דעות טובות אם כי חלוקות לגבי כרטיס מסך. אשמח לשמוע את דעתכם, שיפורים ו/או הצעות חלופיות. אודה אם תוכלו גם להמליץ על מסך טוב למשחקים במסגרת התקציב (רצוי 19''). שאלה אחרונה היא המלצה על חנות מחשבים טובה בת"א . תודה על העזרה. -------------------------------------------------------------------------- מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 429 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 447 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 160GB SATA II …

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  12. שלום לכולם, כמו שראיתם ציינתי למעלה שאני מחפש זוג מחשבים ניידים לסוטדנטיות ולא סתם כי מאוד חשוב לי המלצות למחשב שיהיה קל ויעמוד בדרישות של שתי הפרינססות.. טוב דרישות המערכת הם... מעבד חזק שיריץ תוכנות גרפיות ותוכנות לעריכת ווידאו בלי להתקע ולעשות בעיות מסך 13-14 חיי סוללה נורמלים שיחזיק להם יום לימודים של בין 6-8 שעות בלי להיות תלוי בחשמל יותר מדי... הארד דיסק בנפח נורמלי כונן אופטי כל זאת אם אפשר בתקציב שלא יעלה על 4000 שקל... כמו כן יש לי הצעה לדגם של מחשב DELL עם: מעבד - T6600 הארד דיסק-500 ג'יגה זיכרון רם-4 ג'יגה DDR2 מסך-14 http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=16_19&products_id=426 כמעט בטוח שזה הדגם הזה רק עם GEFORCE אשמח להצעות…

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  13. יש לי עכשיו במחשב מעבד intel core i7 cpu 950 3.07 ghz והוא מביא לי ביצועים ממש גרועים, האם יש מעבד יותר טוב ולא במחיר בשמיים שאפשר לחבר במקום המעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  14. שלום, חבר שלי מחפש מחשב עד 3000 ש"ח. לא משחק ולא משהו כבד. איך ההצעה הזו. תודה.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by POPCORN,

בבית הספר שאני עובד יש חדר ומחשבים ומועדון לפנימיה בחדר המחשבים יש מחשבים טובים ובמועדון יש מחשבים ממש ישנים (10 שנים לפחות) חשבנו לשפץ להם לקראת השנה החדשה, אבל זה דורש תקציב גבוה (כ2000 ש"ח למחשב) חשבנו על פתרון לקנות thin clinet שהשתלטו על המחשבים בחדר המחשבים (מחובר בכבל רשת) אין שימוש באותו זמן על איזה thin clinet אתם ממליצים כדי שיבצעו את העבודה והאם התלמידים ירגישו כאילו הם בחדר המחשבים או שזה לא ברמה הזאת? (הכוונה לגלישה,youtube פייסבוק, עבודות ומשחקים קטנים) אני חייב שלא תהיה לתלמידים אפשרות לצאת מהמערכת (כמו rdp רגיל) כי אז כל כמה ימים אצטרך לתקן אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by nir29nir29,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד לעריכה גרפית לא מקצוענית או משהו כזה אני משתמש בפוטושופ באילוסטרייטור ובתוכנות כאלה. חשבתי לקנות מעבד ארבע ליבות כי הבנתי שהוא טוב לעריכה גרפית (ריבוי משימות). אני לא יודע אם בעתיד אני יעבור להשתמש בתוכנות יותר רציניות. אם אתם בבקשה יכולים להמליץ לי על הדברים שצריכים להיות חזקים ועל הדברים שכדאי להשקיע בהם יותר מאשר הרכיבים האחרים ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי מפרטים. התקציב שלי הוא בערך 2500-3000 (לשים לב לא לחרוג מעל ה-3000 שקל אני מאוד קצר בתקציב יש לי מה לעשות עם הכסף שלי) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  17. יש לנו 3 כאלה בעבודה, כולם דפוקים לגמרי. אני מחפש מחשבים ניידים עם DOCK מהדור הישן - ורואה שהחדשים מגיעים עם הזבל הזה. השאלה - האם הבעיה היא במוצר שלי (שלושה DELL ים ) או שזה בעיה של החיבור הזה ? נראה לי הזוי להעביר על מחבר אחד קטן, מתח, רשת, מידע ל-3 מסכים, 4 USB. לפחות במה שיש לנו (DELL) - התוצאה גרועה מאוד. מחפש עכשיו מחשבים ניידים חדשים (חשבתי על ה-Carbon Extreme של לנובו) - אבל נראה שגם הוא מגיע עם הטכנולוגיה הזאת ומהנסיון עם הדלים לפחות - אני לא רוצה להתקרב לזה. אשמח לשמוע ממי שיש לו DOCKים כאלה וחווה משהו אחר.

18. שלום רב מצאתי באינטרנט מחשב נייד Infinity שהוא זול יחסית למתחריו, http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=416 אני סטודנט וצריך משהו זול ובטוח. המותג לא מוכר לי. האם משהו יכול להמליץ אליו משהו?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  19. היי, אודה מאוד לעוזרים. מעוניין לקנות נייד סביר עד איכותי לשנים הקרובות לשימושי: פנאי (שיוכל להריץ הרבה טאבים ובכלל, כמה תוכנות בו זמנית)+משחקים(קלים יחסית)+עריכה (לא מקצועית בעזרת תוכנת עריכה) עסקי (מסוגל להריץ מצגות ותוכנות עזר לעבודה). מעוניין להשקיע all total באיזור ה3200 שח עם חריגות קלות במקרה הצורך. מה חשוב לי: מסך- 14-15.6 אינץ', אני חושב שעדיף לחסוך וללכת על ה14 כשאני משקיע את ההפרש באיכות המחשב. מסך מט. דורש יציאת HDMI. האם זה אומר שהמחשב יהיה FHD? ואם לא, לגבי איכות הרזולוציה אני פתוח לעצות. סרטים אראה אך ורק דרך הטלויזיה לאחר שחיברתי דרך הHDMI. מעבד- מעוניין במעבד איכותי שיהיה מהיר בכמה (4-5) שנים הקרובות, חשבתי על i5 4200M עם זכרון פנימי של 4GB (עם אופציה להר…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by Oman,

שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב וכמו שאני עשיתי פה בעבר המלצתי לו... לכן אני מבקש כאן בשבילו. התקציב הוא עד 2300 ש"ח.. אני יודע שאי אפשר להוציא מכונה משומנת למשחקים..אבל הבחור רוצה קצת לשחק גם במחשב...אז להתחשב בכרטיס מסך.. מודה לכם מאוד מראש! אגב, כמובן בלי מסך מקלדת רמקולים ועכבר..

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  21. הגירסאות העדכניות למשפחת ה-Y של היצרנית הסינית כוללות עיצוב משודרג ומעבדים מרובע ליבות מדור ה-Skylake לכתבה: http://hwzone.co.il/לנובו-מחדשת-את-קו-ניידי-הגיימינג-הפופו/

22. Started by Irgemlol,

היי, שואל בשביל חבר, תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה, עריכה גראפית - פוטושופ בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך חוות דעת על המחשב : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9205 איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא שווה את הכסף שדורשים אליו, או שבסכום זה, אני יכול לקחת משהו יותר טוב(יחס עלות - תועלת)?

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by test4all2,

בוקר טוב, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב משחקים עד 3.5K. מצורף מפרט שקיבלתי מKSP. תודה לכולם

25. Started by waizman,

מה דעתכם על המפרט הנ"ל? האם הוא הטוב ביותר עד 4000-4500? תודה

• 2 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים