עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, האם יש כאן מישהו בפורום שכבר רכש את הנייד הנ"ל? אני מעוניין לרכוש אותו, אך מתקשה להבין האם הוא נמכר עם מסך IPS, ובאיזה צבע המקשים של המקלדת. כאן רשום שיש לו מסך IPS, וכאן (אותו מק"ט) לא מצויין שהמסך הוא IPS, וגם מצויין שיש לו כונן DVD, למרות שבאתר של דל נראה שרשום שבדגם הזה אין אופציה לכונן DVD. לגבי המקלדת, באתר אחד יש תמונה עם המחשב והמקלדת בצבע כהה, ובאתר השני וגם באתר של דל יש תמונה של המחשב עם מקלדת בצבע כסף. אני מעדיף את המקלדת בצבע כהה. אשמח לדעת אם מישהו כבר רכש את הדגם הנ"ל ויכול לרשום האם יש לו מסך IPS, ואיזה צבע המקלדת? תודה.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by Guy King,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד, עד איזור ה-3.5 אש"ח. יש לי כרגע IBM T42, ואני לא יכול לוותר על ה-trackpoint, כך שזה תנאי הכרחי. גם מסך מאט הוא תנאי הכרחי. אני מעדיף מאוד שיהיה עם WIN7 ולפחות 3 ג'יגה זיכרון. כל שאר הפרטים פחות חשובים. אילו מחשבים עונים על הדרישות האלו?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  3. היי לעניין מפרט עד 2600 שקל לערך הכל כולל ללא מסך !! המחשב למטרה משרדית גלישה באינטרנט ושיוכל להריץ איזה משחק או שניים אפילו בגרפיקה נמוכה מקסימום נשפר... או קיי ככה : Amd Sempron 3000+ socket 939 - בקשר לזה לא יודע אם קיים כזה דבר S939 לסמפרון פשוט ראיתי בנועה מחשבים אז שמתי מקסימום תתנו מפרט אחר - 550 שח ?A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II? - 590 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 - 540 ?160GB (8MB) SATA II? - 495 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 -240 עד כאן 2415 מארז פשוט תמליצו יש עוד 200 שקל גמיש... וציוד היקפי לא חובה... השאלה שלי היא כזאת האם אפשר להוציא מע' יותר טובה ? בטווח המחירים הזה ואם לא אז כמה צריך להתגמש הכי חשוב לי לוח אם שניתן לשדרג אותו בעתיד ושיהיה עליו כ…

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ושיריץ גם cs:go על הגדרות גבוהות - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs go בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד 15.6 הכי קלאסי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת (לא משנה החנות) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חמישי הקרוב באילת …

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  5. שלום לכולם הרבה זמן תכננתי לקנות נייד והמטרה המרכזית היא היתה למשחקים עד לפני כמה ימים הייתי סגור על נייד שאני רוצה והייתי בטוח שהוא מעולה למשחקים ה HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA ואתמול יצא לי לראות את האתר של NOTEBOOKCHECK ובדקתי את הכרטיס מסך שיש לHP שהוא 320M GT וראיתי אכזבה גדולה! לפי האתר 90% מהמשחקים יפעלו באיכות הנמוכה ביותר... נכון לקחתי בחשבות שזה מעבד חזק שגם תורם וזכרון של 4G אבל אם אלה הנתונים של הכרטיס מסך אני כבר ממש לא סגור על המחשב הזה וחבל כי הוא עמד בתקציב שלי של 4500 ש"ח +- בקיצור התיסכול גובר והנייד מתרחק. פשוט אם יש לכם הצעות לנייד אחר או כל דבר אחר ממש יעזור לי בדילמה הקשה.תודה מראש

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  6. שלום! אני מחפש מפרט לעבודה משרדית וקצת למשחקים עד 2500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של 250 ש"ח. "חשבתי על הכרטיס מסך 9800GT הכי זול שיש בשביל ה"קצת משחקים". ומשהו חשוב מבחינתי זה שהוא יהיה שקט. אני לא מדבר על קירורים של מאות שקלים, אבל לדוגמא שהמארז יהיה עם מאווררים שקטים יחסית, ואם צריך קירור מיוחד בשביל המעבד ב-100-150 ש"ח בערך אז אין בעיה. תודה! רועי.

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by doli48,

כמו שבכותרת התקציב הוא 5000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בתוכנות עיצוב כגון סוליד (תוכנה וקטוריאלית תלת מימדית), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, XBMC * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר – שיתאים לתוכנות גרפיות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by Eyal-Style,

בערך ? מה מינימום למכור ומה מחיר מקסימום ?

9. שלום לכולם . אני עומד בהתלבטות לגבי קניית לפטופ חדש והייתי רוצה להתייעץ לפני . אני צריך מכשיר קל מאוד יחסית , לא שברירי במיוחד וחזק מאוד . ההתלבטויות שעלו לי הן בין : asus zenbook ux31e לבין lenovo x220 בדר"כ אנחנו מזמנים מהאתר הנ"ל בגלל זה העלתי קישור משם . חשוב לי שיהיה למחשב תחנת עגינה (docking station) . אני לא מעודכן כבר המון זמן ולכן חשבתי להתייעץ עימכם לגבי פיצרים ודברים מעניין שיקלו עלי את השימוש במחשב . נ.ב כרגע אני משתמש ב lenovo x201 עם מעבד I5 . תודה רבה לכל התומכים/עוזרים . יעקב

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by natee,

אודה אם תוכלו לכוון אותי להערכת שווי משוערת. יוגה 14, thinkpad שנתיים וחצי בשימוש, נותרה חצי שנת אחריות בערך, שוקל 1.8 ק"ג, כרטיס מסך אנדוויה 940, מקלדת עברית מוארת, עט סטיילוס, וSSD256, I5 דור שישי. תוכלו לנסות, בערך, להעריך את שוויו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  11. מה שיש לי עד עכשיו - מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם: GigaByte GA-965P-DS4 זכרון: DDR2 1GB 667MHz CL5 Kingston דיסק: Westren Digital WD2500KS צורב: LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 ספק: HEC 550W HEC-win550 ביחד - 4700 (הגיוני ?) אני צריך להשלים את המפרט עם כרטיס מסך טוב בסביבות ה1000ש"ח מה אתם ממליצים ?

• 21 תגובות
    • 971 צפיות
  12. לא לגיימינג. אפשר לחסוך טיפה בכרטיס מסך. כמה דגש צריך לשים על כמות זיכרון ומעבד? תודה מראש.

13. 1. מה התקציב המקסימלי? 4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. crysis, far cry 2, mw2 ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1920 * 1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב …

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. חבר ביקש ממני להכין לו מפרט בתקציב של 8300 ש"ח, מה דעתכם?.. יש הצעות לשיפור?.. רון.

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  15. שלום. הלפטופ שלי - של חברת דל, בן לא יותר מ 3 שנים - מתנהג מוזר לאחרונה. כאשר אני מחבר אותו לחשמל, לפעמים הוא מטעין את הבטריה, ולפעמים לא. גם אם הוא לא מטעין, הוא כן ישאר דולק (ולא יתרוקן או יכבה מחוסר בטריה), אבל לא יטען את הבטריה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה!

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  16. שלום רב. אני מחפש נייד שימוש יום-יומי. ובנוסף יש לי שאלה. מה ההבדל בין vostro וinspiron? *מחיר? 3K עד חריגה ל3.2K * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות בסיסיות לכתיבה בשפות C,C++, * גודל המסך? 15.4 - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ4 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. יציאות סטנדרטיות מספיקות עם כבל לרשת. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל אני יסתפק ב250 גם. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? כן * שונות: **אם ישנה אפשרות למע' הפעלה windows 7. **נייד שקט ולא מתחמם מהר. ** נוח לשימוש **עמיד וקשיח ככל ה…

17. אני מחפש מחשב חזק ועמיד לא חייבים להיות לו ביצועים מטורפים וחשוב שיהיה די שקט. אני לא יודע לגבי ליבה מרובעת ולכן אני שואל האם כדאי להשקיע בליבה מרובעת. המשחק יתבצע על גבי מסך 32 אינץ lcd של היטאצי. הצעות יתקבלו בברכה ותודה על העזרה שקיבלתי בשרשור הקודם פשוט אשמח להמלצות נוספות.

• 17 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by erashel,

שלום, אני מחפש לרכוש מחשב כמעט שלם (מעבד, לוח, זכרונות מארז וספק) , לא שכחתי משהו אני לא צריך כרטיס מסך ואחסון יש לי בצד התקציב הוא עד 2300, רצוי פחות. חשבתי על מחשב מבוסס AMD 3600 ושיהיה לוח ברמה סבירה, לא הכי פשוט שיש. מארז וספק שקטים אם אפשר. מעדיף לקנות מחנות מהמרכז. ראיתי שיש את פלונטר שנראה שיש מחירים טובים שם. יכול להיות עוד אופציה לא כ"כ מכיר חנויות. בעבר קניתי בTMS אבל מעדיף לקנות מחנות שקרובה יותר. תודה.

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by shmil_y,

זה המפרט שהרכבתי, אשמח להערות והצעות במיוחד ל. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל (משחק רק בפליישסטיישן ). כל ההורדות וקבצי המדיה ישבו על המחשב הזה. המחשב יחובר לרסיבר ולמערכת קולנוע ביתית רצינית (5 רמקולים + סאב). צורב כבר יש לי במחשב אחר. אני לא מתכוון להקליט מהטלוויזיה. מעדיף כרטיסים של Nvida על ATI, ומעבדים של אינטל על AMD. בשלב ראשון יחובר לטלוויזיה CRT 29 100Hz, קניית LCD מתוכננת בהמשך... המחירים מ SkyPC CPU Core 2 Duo E4500 2.2GHz ¤ 674 לוח אם GIGABYTE P35-DS3 ¤ 644 Memory G.Skill DDR2 (1024MBx2) 800Mhz ¤ 350 HD WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATAII WD5000AAKS ¤ 591 כרטיסי מסך 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E ¤ 694 ספק Enermax Liberty 400W…

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  20. AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray CPU Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Albatron Geforce 6600GT VIVO PCI-E 128Mb 128Bit Video Card GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD Toshiba TSST SD-M1912 Black 16/48 Bulk DVD-ROM NEC ND-3520A Black 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW Logitech® Media Keyboard Logitech Wheel OEM Red Optical Mouse USB Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply קירור למעבד Zalman CNPS7000B-AlCu Cooler for P4/AMD Logitech X-530 5.1 Speaker system ואחד מבין שלושת המארזים האלה אני אקנה: Thermaltake XASER Sviking VA4000BWS…

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by danatg,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד ללימודי מדעי המחשב, תכנות עם VISUAL STUDIO ויצירת מוסיקה בעזרת CUBASE ואבלטון, תתכן צפיה של סרטים וסדרותץ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO כבד, CUBASE ואבלטון תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by drowkid,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) cubase וכ'ו בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב יהיה מחובר באופן קבוע לשני מסכים ברזו' 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  23. היי, אני כבר לא מעט זמן מתעניין במחשב נייד לגיימינג וכעת כשיצאו דגמים עם כרטיסי מסך חדשים זאת נראית לי הזדמנות טובה, אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה שיהיה במחשב אבל נשארו כמה פינות לסגור...התקציב הוא בסביבות 10K ואני מתכוון לרכוש מניואג, הדברים הראשונים שהכי חשובים לי הם גודל 17.3 אינץ' ו2070, אלה השאלות: 1.איזה יצרן עדיף? asus או msi ולמה.. 2.איך אני יודע שבדגם מסויים יש 2070 רגיל או MAX Q? 3.מה זה SSDHD? איזה מבין סוגי הSSD הכי טוב? והאם כדאי לקנות מחשב רק עם SSD? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  24. אז ככה אני צריך המלצה למעבד, לוח אם וספק כוח למחשב... כרגע יש לי מעבד 3.2Ghz ולוח של אסוס (סוקט 775) אבל אני מתעסק עם מוסיקה ואני צריך מעבד דואלי. לגבי תקציב אני צריך משהו טוב לא הכי יקר בעיקרון אם תוכלו תתנו לי כמה שאני יוכל לעשות השוואה. עדיף שהמפרט יהיה מקיי אס פי זה קרוב לי לבית תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  25. אשמח אם רגע לפני שאני הולך לחנות אקבל ממכם חוות דעת אחרונה אם צריך בשינויים או שיפורים קלים. תודה רבה מראש למגיבים המפרט: מעבד אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך ASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Ener…

• 10 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.