ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
טוב אני צריך שילוש קדוש, יותר נכון אני צריך לוח אם שתואם את ה 2500 mobile ,כי מטרותי הם oc חשבתי על מפרט: AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 1x ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 1x OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series הקטע זה שאני קונה עכשיו 256 ואחרי זה אני אוסיף עוד אחד, מה לעשות אין לי מספיק כסף ואין לי כח לחכות עכשיו חופש, אז אל תגידו לי לחכות ולא לבזבז סלוט, דבר שני גירסאת ה nf-sl כוללת כרטיס קול איכותי, soundstorm נראה לי, ואין לי צורך בכל ובעוד פיצרים שאיני זקוק להם, אני צריך תאימות ל mobile אה ,ואני צריך מארז טוב עם סרילקצית אוויר טוב עד 300 שקל ומאוררים וכל החרא, לא איכפת לי מצדי שיהיה מכוער רק ביצועים,(לא chenbro) תודה ובבקשה לא להעביר…
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם כבר נמכרים ניידים עם מעבדי haswell בארץ ? אם לא, האם יש צפי ?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
עריכה יחסית חובבנית, תוכנות בסדר גודל של פינקל 14 (המחשב לא בישבילי, מיועד לחבר קרוב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בייתי בעיקר התחביב הוא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים במחשקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1080*1920 -לאילו הגד…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
איך זה : עכשיו יש לי מעבד INTEL 2.8 כרטיס מסך 6600GT AGP תקציב 800 שקל מעבד -http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2557 לוח אם - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3320 ביחד 860 לתשלום רגיל, לא מזומן... מה אתם אומרים, יפעל לי על הtextures על HIGH? ונגיד מקסימום גם איזה AA *4 חמוד כזה..? DXLEVEL 90 לסורס!
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות מחשב שיחליף ישן. מחשב ראשי בבית לשימוש כללי + הצגת סרטים. השימושים יוצאי הדופן הם עריכת תמונות וקצת סרטונים. אין מגבלה של רעש וגודל תודה מה התקציב המקסימאלי? 2500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לייטרום, פרמייר בלי אפקטים האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD ודיסקים יש כבר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב 14 אינץ' קל ככל הניתן. המחשב לשימושיים בסיסיים: אופיס, גלישה ברשת, סקייפ + זום וכדומה אני לא צופה צורך בהתקנת תוכנות כבדות . אני מזמין מאמזון ארצות הברית - אם מישהו יכול/רוצה לבדוק אז בZIP CODE צריך להכניס - 07030 אשמח להמלצות במהרה כדי שאוכל להזמין עוד היום שיגיע בזמן לפני שמי שמגיע משם עולה על טיסה. תודה רבה! גיא נ.ב יש לי שלושה מועמדים: 1. Hp - 16 GB, i5 https://www.amazon.com/HP-Notebook-Micro-Edge-i5-1035G1-Wireless-AC/dp/B081DB5QBN/ref=sr_1_11?crid=1IPSKN0ITT38M&dchild=1&keywords=laptops&qid=1592721687&refinements=p_n_size_browse-bin%3A242384…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
ה"מצרכים" לשני המפרטים: הקופסה עצמה נטו, עם SLI 7600GT(או 7900GT אם יתאפשר) מעבד 3200+/3800+ דואלקור ספק עם PFC וחנות מאזור מרכז(מעדיף שלא מזיגזג) זיכרון 1G/2G(בהתאם לתקציב אם יידחס) מארז חושני שחור ויפה, וספק שיחזיק את המערכת תודה רבה, אבי
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום קוראים לי בר והנבעיה הי כזו, אני במשך שבועיים מחפש ברשת וקורא בלי סוף כדי להתאים לי מחשב נייד בל המצב רק מחמיר עוד יותר, ככל שאני קורא יותר וחוקר יותר ככה אני מבין פחות מה שאמור להיות הפוך אבל זה המצב הכל כל כך מורכב ולא מובן! הבנתי שיש קטגוריות למחשבים משחקים, עסקים תוכנות וכו... אבל פה הבעיה, אני לא איזה גיימר מהולל אבל אני משחק משחקים פעם ב כמו PES או ג'יטיאיי חדש שיוצא או איזה משחק יפה שמשך לי את העיין אני לא איזה מתכנת תוכנות אבל אני משתמש בתוכנות לפעמים כמו תוכנת DJ חינמית סתם בשביל הכף ואני לא איזה איש עסקים אבל אני גולש באנטרנט כמובן ואני לא מבין משהו אחד בשביל זה אני צריך להשקיע ים של כסף בשביל שבעוד שלושה שנים אני יוכל להפעיל משחק כמו שצריך(לא ברשת) או לגלו…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, doom 4 -מהי הרזולוציה ה…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
חיפשתי באינטרנט מלא ולא מצאתי שום חנות... יש בכלל אפשרות לקנות אותו בארץ? או חנות מחול שעושה משלוחים לארץ? מדובר במחשב הנייד הזה: http://www.lenovo.com/products/us/laptop/ideapad/y-series/y580/
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
Hp elitebook workstation נייד לגרפיקה ועריכות כמו נייח!!!! 15.6 full hdI7 2720qm 8 giga 500 הרדיסק Quadro 1000m 2 giga 128 bit!!!! כרטיס גרפי נפרד מורכב על הלוח אם!!!
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
עבר הזמן וראיתי שאני יכול להשיג ת'כסף הזה ולקנות משהו בחו"ל בהזדמנות שאני נוסע לארה"ב בקרוב... חשבתי על כרטיס מסך זכרונות ספק טוב וקירור מים... מה אתם מציעים לי לקחת? מה הכי טוב שאפר לתקוע בתקציב הזה וכמובן אם תביאו לי לינקים אז בבקשה מחו"ל תודה מראש ATR
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש למשחקים ... חריגה - 300 שקל , או עם ממש חשוב יותר אז אפשר 400 ללא ציוד הקפי , רק אולי כונן DVD כי צורב לא ממש נחוץ פה ..... לא עושה OC וחייב שיהיה בו 8800GT
-
- 15 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהתקציב דל ביותר אבל זה מה יש... בסה"כ הדרישות לא מי יודע מה, בסה"כ בעיקר לימודים ואינטרנט, אולי סרט מדי פעם... מה שכן חשוב שלפחות את הדברים האלה הוא יעשה כמו שצריך, בלי להתקע ולהתקלקל ויחזיק לי לכמה שנים. בגדול ראיתי כמה מפרטים מוצעים בKSP המתאימים לתקציב אבל אני לא ממש סומך עליהם, אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי במה חשוב וכדאי להשקיע ובמה פחות. מעבד: אינטל i3 זה דגם מספיק טוב להיום? אולי אפשר להסתפק אפילו בפחות מזה(G620 וכו')? זיכרון: יש לי היום זיכרון של 2G ולא נתקלתי בבעיות. במחשב חדש יותר רצוי להשקיע ב4G או שזה לא משנה? לוח אם: כאן אני ממש לא מבין כי יש 10000 סוגים בערך. למה לשים לב בלוח אם? מארז: מה כבר יכול להיות חשוב במארז? האירו את עיני... ספק כוח: הבנתי ש…
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים לוחות אם - Intel LGA1151v2 PRIME-Z370-A - ASUS - 1151 V2 - Z370 - ATX - 4x DDR4 64GB 4000MHz - HDMI - DVI - DisplayPort DP - 2-Way SLI - 3-Way CrossFire CFX - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x8 - PCIe 3.0 x4 - 4x PCIe 3.0 x1 - 2x M.2 - 6x SATA - USB 3.1 Gen... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 856/839 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX430C15PB3-8-PC - HyperX - 8GB 3000MHz DDR4 CL15 DIMM - With New PC Only - XMP HyperX Predator - HX430C15PB3/8... בקניית מחשב חדש בלבד - אחריות לכל החיים כמות: - 2 - 417/409 ₪ מרכיבי מפרטים מורשים - מפרט על ידי CSB00027 - Plonter - https://www.facebook.com/yamin.adi …
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד, הצרכים שלי הם קצת פיתוח ובניית אתרים (כולל הרצה של XAMPP ופלטפורמות מעט כבדות) וגם קצת גרפיקה (פוטושופ). אני מחפש מחשב חזק וקל משקל, עם מסך 14 אינץ, מה שכידוע קשה למצוא במחיר טוב. ובכל זאת מצאתי את המחשב הבא אבל לא מצאתי עליו ביקורות, יותר מאשמח לשמוע את דעתכם המקצועית. הדגם: Lenovo IdeaPad Flex 2 14 59426613 קישור למפרט: http://www.nayadimm.co.il/product/ideapad-flex2-14-59426613?aff=Zap&aff_a=1 תודה רבה לעונים וערב טוב לכולם!
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כולל הכל שמיועד לצרכים ביתיים רגילים ומשחקים. הוצע לי המפרט הבא (ללא מסך) עליו קיבלתי דעות טובות אם כי חלוקות לגבי כרטיס מסך. אשמח לשמוע את דעתכם, שיפורים ו/או הצעות חלופיות. אודה אם תוכלו גם להמליץ על מסך טוב למשחקים במסגרת התקציב (רצוי 19''). שאלה אחרונה היא המלצה על חנות מחשבים טובה בת"א . תודה על העזרה. -------------------------------------------------------------------------- מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 429 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 447 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 160GB SATA II …
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
זה המפרט שלי עכשיו : מעבד : intel core2 quad Q6600 2.4GHz לוח אם : gigabyte ga-p35c-ds3r זיכרון : 2gb RAM כ.מסך : geforce 8800 gt חשבתי לשדרג את הכ.מסך זכרונות והארד דיסק ל : Radeon HD7790 1GB 2X4GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח ssd כלשהו. האם זה אפשרי? האם זה כדאי בכלל?
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעריכת וידאו קלה ומוזיקה. נתקלתי במחשב נייד הזה: HP 15-dw2013nj מפרט: מסך 14 FHD 1920X1080 מעבד Intel® Core™ i7-10510U זיכרון 16GB דיסק 512GB SSD M.2 NVME כרטיס גרפי (משולב) NVIDIA® GeForce® MX330 (2 GB GDDR5 המחיר הממוצע הוא סביב ה3200 (בלי מערכת הפעלה) מה אתה אומרים? מחשב טוב? אמין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP 1179 כבר 4 שנים יש רגעים שהספק לא מעביר חשמל למחשב ורק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל ומהחשב וגם מפרק את הספק מהכבל שלו למשך כמה שעות טובות אז הוא עובד למה זה קורה??
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חבר שלח לי מפרט שהוא מוכר, הייתי שמח לדעת כמה הוא שווה (אני או אחד החברים שלי מתכננים לקנות) (יד 2) כרטיס מסך GTX 460 2GB מעבד IntelCore i5 760 2.8Ghz4GB RAM1TB HARDDISK לוח אם Gigabyte P55A-UD3 מארז Antec 4 מאווררים ספק Seasonic 100-240vac430 Wat THX
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
ACER I3 4 גיגה זיכרון דיסק 640 חדש בקופסא
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
אז ככה... סבא שלי מעוניין לרכוש מחשב וביקש ממני שאני יעזור לו. מטרות המחשב הם בסיסיות ביותר - לגלוש באינטרנט, אולי לראות סרטים ולמעשה זהו. הוא מעוניין להוציא כמה שפחות כסף אבל לדעתי צריך שהמחשב גם יהיה איכותי ושלא יתפרק אחרי חודש. לא צריך כרטיס מסך, אני חושב שעדיף לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. כמו כן צריך ציוד היקפי. גודל המסך - 17 אינצ' אני חושב שיספיק. שקט - חשוב למדיי. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-