עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עיצוב ובניית אתרים (Notepad () ותוכנות בסגנון Dreamweaver בשביל הקוד, ו-Photoshop, Illustrator, InDesign (בגרסת CS4) וכד' לשם עריכת הגרפיקה עצמה. לא אכפת לי מכרטיס המסך, אני ממש לא מתכוון לשחק על המחשב הזה והוא יהיה בעיקר בשימוש בזמן העבודה. כנראה שאצפה גם בסרטים עליו. (FHD) * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית) * גודל המסך? 15", אפשר גם יותר אם זה בכלל נכנס בתקציב. הדגש הוא יותר על עבודה מאשר ניידות. * משקל רצוי? לא רלוונטי ממש, הוא יכול להיות יחסית כבד, אני מתכוון לקחת אותו עם תיק גב. אבל לא להגזים כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות נשמע לי כמו זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) א…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by koskok,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג וCAD(תכנון בעזרת מחשב) - כתחביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב אינו מיועד לתוכנה ספציפית אבל יהיה שימוש בתוכנה SoildWorks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD4,Hallo2,Crysis3,Assassin's Creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

אני זקוק לסוללה חדשה ל w530 שלי (המחשב מתריע שצריך להחליף אותה, וכאשר הוא לא מחובר לחשמל הסוללה נגמרת תוך שעה+-). מצאתי את הסוללה הבאה: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-T410-Akku-NEU-T430-T420-T510-W510-L410-L510-T530-W530-Batterie-Battery-/231391918434?pt=DE_Technik_Computerzubeh%C3%B6r_Notebook_Akkus&hash=item35e0087962 כאשר באתר של לנובו עצמה כל הסוללות(ויש כמה דגמים שאני לא מצליח להבדיל ביניהם כ"כ, גם עם אותו מספר תאים...) מתחילות רק ב-200 דולר... מה דעתכם, אפשר לקנות את הסוללה מebay או שהמחיר הנמוך "חשוד" מדי? ואם לא משם, אז מאיפה וכמה זה אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by ltzik,

שלום רב, אני סטודנט להנדסת תוכנה. צריך מחשב כמו ה-ATIVBOOK או ה-ZENBOOK. יש לי התלבטות גדולה בין השניים.. מצד אחד מסך מדהים(מבחינת רזולוציה) מצד שני, 4 ג'יגה זיכרון נוספים(8 ג'יגה לאסוס). אני סגור על זה שאחד משניהם הוא המחשב הבא שלי. לינקים: האסוס: https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 הסמסונג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16651

5. אם אפשר לקבל מפרטים מומלצים אודה לכם חג שמח

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Gal Spaer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ- 500 שקלים אבל הייתי מעדיף להשאיר את התקציב באזור ה-6000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK: Survival Evolved, GTA V, Witcher 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by turtkhurdi,

שלום חברים ! ברשותי מחשב MSI WIND בגלל גודלו הקטן (יחסית) יש לי אפשרות ללכת ולכתוב בו זמנית בתוכנות מסרים (כן , זה אפשרי חח) בקיצור רציתי לדעת האם זה יכול לגרום נזק למחשב ? תודה לעוזרים ערב טוב .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by stas_k,

שלום, בניתי לעצמי מפרט מחשב מסויים בתקציב של כ 2800 ש"ח. -amd athlon xp 2500 + barton עם מאורר מקורי או וולקאנו 8 בנפרד. - לוח אם של abit nf7 s2 - 2 סטיקים זיכרון של סמסונק או לחילופין סטיק אחד (מה אתם ממליצים?) 256 מגה 3200 400 mhz - כרטיס מסך radeon 9550 תוצרת ג'יגה בייט עם 128 מגה ו128 ביט - דיסק קשיח של wd 80 ג'יגה 8 מגה באפר sata - מארז Compucase 6CN1 עם ספק nec 300 w זה הכל... מה אתם אומרים? צריך איזה שיפור? או להחליף משהו? המחשב מיועד למוסיקה, אינטנרנט, ומשחקים בינוניים-חדשים אשמח לשמוע את תגובתכם.

9. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 שקל חריגה ב100-200 . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (כולל אלה שעתידיים לצאת) מסך "22 אינץ' 1050*1680 הגדרות גראפיות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך ,מארז ,ספק, לוח-אם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - השקט לא קריטי כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום כולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצרכי עבודה. אני מוכן להשקיע עד 6,000 ש"ח ויש לי חבר'ה שמגיעים מארה"ב כל הזמן אז אני יכול לשלוח איתם או לקנות בארץ. על המחשב אני מתכנת קצת, עושה גרפיקה קצת (שום דבר מורכב במיוחד, רק עבודות פוטושופ פשוטות), ענייני אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה בין 13 ל-15 אינצ', מהיר, שהסוללה תחזיק הרבה זמן, ושהוא יהיה כמה שיותר קל לנשיאה. ראיתי את ה-Series 9 של סמסונג והתלהבתי, אבל נראה שהם לא מציעים אותו למכירה יותר. אשמח לקבל המלצות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by oOo0oOo,

ברשותי מחשב נייד LG LW20 Express, התקנתי עליו Windows 7 Ultimate Final, וכפתור ה FN לא עובד (הוא עבד מצויין בויסטה), גיגלתי, וראיתי שזו בעיה נפוצה אצל בעלי לפטופים רבים (גם סוני, טושיבה ועוד) שגם להם כפתור ה FN לא עובד ב Windows 7. 1. היכן עלי לחפש דרייבר עדכני ל Windows 7 (או אולי להתקין דרייבר של ויסטה) ? האם באתר של LG (לא מצאתי שם כלום) ? האם באתר של חברת הצ'יפסט (i915GM) ? וגם מה עלי לחפש בדיוק ? דרייבר של מה ? 2. לא אכפת לי שכפתור ה FN לא יעבוד, אני כלל לא צריך אותו, ולא צריך להשתמש במקלדת המשנית (שעוברים אליה בשילוב FN+SCR LOCK במחשב שלי), הבעיה הגדולה היא שכאשר המחשב עולה, המקלדת הפעילה היא מהקלדת המשנית ! (כלומר, בחלק מהמקשים, במקום אות, מוצגת ספרה) אני גם רואה ע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Or ei,

אני צריך המלצה למפרט לעריכת סאונד ב5 אלף עם אפשרות חריגה אפילו ל6 אבל רק אם יש צורך המפרט לחבר שיוצר מוזיקה בעיקר טכנו בכל מקרה המפרט צריך להכיל מעבד - עדיף אינטל בשביל תוכנות עריכה של סאונד ,בגלל הבאס לא? זיכרון - 2 ג'יגה כרטיס מסך - משהו פשוט לא צריך משהו חזק מאוד אבל גם משהו בסביבה של 9600 (פרו\XT) יהיה טוב לוח אם- משאיר את זה לכם משהו עם הרבה פ'יטצ'רים ושיתן ביצועים טובים ,המפרט לא לOC מארז וספק משאיר לשיקולכם כוננים: sata 120 wd lite on 52X cdrw אני אשאל אותו אם הוא רוצה צורב DVD במקום כרטיס קול נראה לי החלק הכי חשוב אני ממש לא מבין בתחום של הכרטיסים המקצועיים ,אז תנו הצעות לכרטיס טוב לעריכה שיכיל את כל היציאות\כניסות שצריך

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות מפרט חלקי למשחקים, בתקציב של 650$~ הדרישות הם: -לוח אם -מעבד -כרטיס מסך -זיכרון -ספק כוח ללא שם רכיב אחר. אין לי שום דרישה אחרת מעבר למה שציינתי למעלה (לא שקט, OC, מ"ה וכו' וכו') במידה והתקציב לא מאפשר - אני אשמח אם תציינו את החריגה הדרושה בשביל לאפשר את זה. תודה רבה עריכה: (הוספה של מס' הערות) - אני כרגע עם מסך 22" - למחירים הזולים ביותר, תוכלו להיעזר באתר www.shopping.com (אותו דבר כמו זאפ, רק של ארה"ב)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by redti,

אז ככה אני GAMER כבד מאוד שרוצה מהירות וביצועים טובים אני לא OC אני צריך: מסך-שיהיה שטוח 17 סי די רום מעבד לוח אם- שיהיה טוב לעתיד זיכרון מארז הארדיסק כונן דיסקטים מקלדת ועכבר תתחשבו במחיר ההרכבה של זה לא כולל משלוח תבנו את זה כאילו היה שלכם........ אם אפשר גם תמליצו לי על חברה אמינה וזולה בפרטי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shachmat,

שלום! אשמח להמלצתכם למפרט עבור מחשב גיימינג נייח עבור בן 13.5 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף בסביבות 4000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 5000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברזולוציית 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך מערכת שלמה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by asaf660,

אהלן לכולם (: לאחר שנים מספר שלא השקעתי במחשב, הגיע הזמן להתחיל מאפס, וכמו שצריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (החדשים שיוצאים), תכנות, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed Unity, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש מחשב 14 אינץ' קל ככל הניתן. המחשב לשימושיים בסיסיים: אופיס, גלישה ברשת, סקייפ + זום וכדומה אני לא צופה צורך בהתקנת תוכנות כבדות . אני מזמין מאמזון ארצות הברית - אם מישהו יכול/רוצה לבדוק אז בZIP CODE צריך להכניס - 07030 אשמח להמלצות במהרה כדי שאוכל להזמין עוד היום שיגיע בזמן לפני שמי שמגיע משם עולה על טיסה. תודה רבה! גיא נ.ב יש לי שלושה מועמדים: 1. Hp - 16 GB, i5 https://www.amazon.com/HP-Notebook-Micro-Edge-i5-1035G1-Wireless-AC/dp/B081DB5QBN/ref=sr_1_11?crid=1IPSKN0ITT38M&dchild=1&keywords=laptops&qid=1592721687&refinements=p_n_size_browse-bin%3A242384…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by composite,

שימושים: מוזיקה, סרטים - כולל 1080p BluRay ומשחקים קלים מאוד. חשוב שהמפרט יהיה כמה שיותר שקט. על המארז וההארדיסק אני כבר די נעול. ללא ציוד היקפי. כדאי שיהיה מ- TMS, או חנות טובה אחרת מאזור השרון. מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤649 קירור למעבד: Scythe Shuriken (Japan Design) Low Profile 6.5CM כמות: 1 - מחיר: ¤137 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L Retail כמות: 1 - מחיר: ¤286 מארז: Antec Fusion V2 Silver HTPC 430W כמות: 1 - מחיר: ¤1056 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤120 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB **Low Power כמות: 1 - מחיר: ¤588 כרטיס מסך: Sapphire HD 3650 512MB DDR2 HDMI Retail כמ…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים פה ושם * גודל המסך? 14'-13' * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כפי שוודאי שמתם לב, מטרות המחשב פשוטות סה"כ, מה שכן חשוב לדעתי להתמקד עליו הוא: *משקל נמוך ככל הניתן! *סוללה *עיצוב משחק תפקיד כאן... *אחריות טובה *משטח עכבר מגע גדול ונוח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by AndreyH,

המפרט הנוכחי של המחשב שלי זה: אני מתלבט אם כדאי לשדרג כרגע בסכום של לא יותר בסכום של לא יותר מ1500 ש''ח (אם אפשר אז לחסוך) או לקנות מחשב חדש בעתיד. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, על הגדרות בינוניות. הרזולוצייה של המסך היא 1600X900. מה דעתכם? מה עדיף לשדרג אם בכלל? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אשמח לקבל יעוץ בבחירה של מחשב נייד מבין ארבעת אלה בעיקרון המחשב נועד לניידות, אבל מאחר ואני לא הולך להשתמש במחשב נייח אז גודל המסך חשוב לי אני לא מתכנן לשחק על המחשב אלא רק לשמור על קשר עם העולם החיצון איפה שלא אהיה, אני מתכנן לטוס בקרוב לטיול. הראשון Dell inspiron 1525 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm השני lenovo TY2E7IV http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6780&catcode=237&AdCat=&parentid=0 השלישי HP FS357AA http://adscomp.co.il/en/product_he.php?idn=8160 הרביעי COMPAQ Presario C795EJ FL561EA http://www.gamaoffice.co.il/products/113287 אם יש המלצות אחרות אשמח לקבל אותן, תודה רבה. בעיקרון אני מתכנן שהוא יחזיק לי ככל ש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, בגדול הפרטים בכותרת. בקטן: המחשב הוא עבור עריכה גרפית, סוליד-וורקס עם הרכבות גדולות ומורכבות וכד'. ניתן לנצל את מלוא התקציב במידת הצורך. לא נדרש שום ציוד היקפי. לא יהיה OC. מה שכן נדרש 16GB RAM, תמיכה ב-RAID וכ.מסך מסדרת QUADRO. אני מתלבט האם רצוי מעבד INTEL XEON.. אני מקווה שהתקציב מתאים תודה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חיברתי את הנייד החדש למסך חיצוני בHDMI עם מתאם וכשאני סוגר את המסך של הנייד גם החיצוני מתכבה. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by dandy99,

שאלה לי אליכם. במידה ואני רוצה לשדרג את המעבד שלי מ- i5 דור 2 ל- i5 דור 4 או 5 ומעלה או ל- i3 גם מדור מתקדם יותר - האם צריך להחליף בשביל זה את הלוח אם? או שאין צורך? תודה מראש על כל תשובה...

25. Started by intel suck,

טוב החלטתי לבחור מפרט מ-ksp אחרי שכבר פתחתי פה נושא ועזרתם לי החלטתי ללכת על זה מעבד-Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE AMD לוח אם- ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זיכרון- X2 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 כרטיס מסך- X800GTO 256MB DDR III, PCI-E SAPPHIRE דיסק קשיח-160GB SATA II 7200RPM 8MB WD כונן תקליטורים-Teac/SONY 1.44 (Black צורב-NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז-HEC Compucase CI-6919 400W מסך-TFT 17'' 730B 8MS +DVI מקלדת ועכבר-MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים- CREATIVE SBS 370 sub + 2sp הרכבה- Assembly - Computer (New Compon.) Zalman 7000 Cu סה"כ 8252 ש"ח מה דעתכם על מפרט זה תגובות הצעות ו

דיונים חדשים בפורומים