עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Burned,

לפי כמה חודשים ביקשתי ממכם עזרה בבנית מפרט אבל הקניה התעכבה בסוף.. וההמלצות לא רלוונטיות כבר כנראה... הדרישות: - משמש לגלישה, פוטושופ, סימס 2, מסנג'ר.. (הולך לצאת עוד כמה זמן סימס 3 אז אולי כדאי כרטיס קצת יותר חזק מאשר כרטיס שיחזיק רק סימס 2).. - כולל כל הציוד ההיקפי (מקלדת עכבר צורב וכו').. אני לא יודע אם הכל ייכנס ב3000 אז תתנו מה שאפשר.. ואם אפשר יותר זול אז זה יהיה יותר טוב.. תודה.

2. Started by אורי סלמן,

Hp elitebook workstation נייד לגרפיקה ועריכות כמו נייח!!!! 15.6 full hdI7 2720qm 8 giga 500 הרדיסק Quadro 1000m 2 giga 128 bit!!!! כרטיס גרפי נפרד מורכב על הלוח אם!!!

3. Started by hananel111111,

שלום לכולם קניתי מחשב נייד לפני 3 חודשים, והתקנתי מחדש את המערכת הפעלה ומאז הבטריה לא נטענת לי המחשב שלי הוא dell בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by slrr,

asus zenbook prime החדש שיוצא רק בעוד חודש אני לא מצליח לאתר את הגודל הפיזי של הדיסק-קשיח (2.5, 1.8) אני רוצה לרכוש את ה-ocz vertex4 אבל אני לא יודע אם זה יתאים לשם...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי לכם אנשי הפורום, הפנו אותי לאתר הזה והגעתי למדריך לקניית מחשבים ניידים. קראתי והבנתי כמה אין לי מושג...מדריך מעולה דרך אגב. הרכבתי איזשהו מפרט אחרי שקראתי את המדריך. מקווה שתוכלו לתת לי המלצות לטובת הקנייה. יכול להיות שכתבתי דברים מנוגדים, אבל אני לא מתיימר להבין, אז.....תזרמו איתי.... צרכים: גלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, הורדת תוכן מהאינטרנט, צפייה בסרטי DVD / HD, כתיבת מסמכים גדולים באופיס (אקסל, וורד ובפאוור פוינט). אין צורך שיתאים למשחקים בכלל. יש לי Iphone אם זה משנה. תקציב של עד 4,000 ₪. מוכן להתגמש אם זה שווה את זה. • מסך: 15.4" / 14.1. מעדיף את הקטן מביניהם אם המחיר יורד והרזולוציה לא נפגעת וגם בגלל הגודל, כי זה יותר נוח. • מסך רחב בעל ציפוי מבריק התורם…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הי מעולם לא התעסקתי בזה - ולא ממש נכנסתי למאמרי האוברקלוקינג - ועד כמה שאני יודע אין אפשרות לזה בניידים. אז אני לא מבין: במחשב http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11244 לזיכרון מהירות 677 FSB של 1066 ומהירות המעבד 2GH עם מכפלה של 7.5 כלאמר תדר בסיס 266 - (נכון?) לעומת זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11414 זיברון במהירות 800, FSB של 1066 ומהירות מעבד 2.26 עם מכפלה של 8.5 כלאמר תדר בסיס זהה 266 (- שוב, נכון? ???). האם הדל פשוט בא אם זיכרון מהיר באופן מיותר? האם בלנובו מהירות הזיכרון תגביל במשהו? האם הכל חסר משמעות/חשיבות? תודה, יאיר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by TaVoR,

אהלן, המון זמן לא הייתי כאן בפורום.. צריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים באופן קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - יש מסך כבר, הרזולוציה המקסימלית 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - COD, NFS, FIFA, בעיקר המשחקים החדשים שעתידים לצאת שדורשים מערכת ברמה גבוהה. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות. 3. האם יש צור…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, להלן התשובות. תודה על עזרתכם. . מה התקציב המקסימאלי? K4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – -800- 500 ₪ יחד עם זאת אשמח אם לא תהיה חריגה או שתהיה חריגה קטנה יחסית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש לעיבוד תמלילים, משחקים, אינטרנט, פוטושופ, וצפייה בסרטים . אפשרות לחיבור עתידי לTV. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - השימוש במחשב הוא יומיומי ולאורך כל היום. המחשב נפתח בבוקר ונסגר בלילה. שימוש כבד בWORD ומשחקים, שימוש מזדמן בשאר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Radiant,

כולל בנדל. מצב חיצוני טוב. גרסת המעבד p8600.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. על המחשב יהיה תמיד: Windows Vista Ultimate Windows media player Internet explorer המון חלונות ממנו. ICQ לרוב עומס.. פוטושופ.. אנטיוירוס..[NOD32] אימיול או ביטורנט [לפעמים.] כל הנ"ל תמיד יעבוד.. שהמחשב ישמש למטרת משחקים אז השירים יפעלו ברקע גם. המחשב אמור להחזיק 3 - 4 שנים. בניתי מפרט .. משחקים אני משחק בתדירות בינונית. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1024 זיכרון : TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 1251 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 7600GT SILENT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - EN7600GT SILENT/2DHT/256M - RETAIL ¤ 1022 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 391 לוח אם : ASUS P5B-V ¤ 855 מארז : RA…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by afekchaos,

אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך!!! הכי חשוב למשחקים וגם סרטים שירים ואינטרנט שהמחשב יהיה מבוסס AMD ושהמחשב יכלול בתוכו את הרמקולים : CREATIVE INSPIRE 5SPK + 1SUB ושיהיה כרטיס קול לא חשוב שיהיה מובנה על הלוח אם, רק שיפענח AC3

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. תקציב:3000 - 4500האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:לנצלמהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גימינג קלבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: fifa 17 nba 17מתי מתוכננת הרכישה:חודש הקרוב האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לא האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:ssd מינימום 250 שעליו יהיה מותקן הווינדוס ועוד טרה של כונן קשיחהאם לתת דגש למשקל המחשב:לא בהכרח , אשמח למחשב קל אבל לא מפריע לי עד כדי כךהאם לתת דגש לזמן סוללה:כן חשוב לי מאוד אני צריך אותו למכללה ולכן זמן סוללה מאוד חשוב לי גודל צג רצוי:15.6 או 14 אפשרויות נוספות \ דגשים נוספים לגבי המחשב: מבין שייתכן ולא ניתן יהיה לענות על כל הדרישות במסגרת התקציב, אבקש את המלצתכם למחשב הקרוב ביותר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכם * מטרות המחשב? משחקים כבדים (BF3...), עבודות, סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, אני מחבר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD רגיל * כונן Bluray? לא נתקלתי בזה, מה זה??? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני צריך אחריות לשלוש שנים לפחות של חברה טובה, עם מעבדת תיקון טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אזור המרכז, עדיפות לרחובות, אשדוד, אשקלון התקציב הוא 5000, חריגה ל5500 אני צריך את המחשב שישרוד למשחקי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי כבר שנתיים מחשב נייד מסוג dell studio 1557 , אני לא מכיר אף אחד עם אותו מחשב אבל שלי כבר הספיק "לבשל" שני כוננים קשיחיפ , החליפו לי מאוורר זיכרונות heat-sinc אבל עדיין יש פעמים שהמחשב חם כל כך שממש קשה לגעת בו. אני משתמש במשטח קירור של coolmaster שעוזר אבל עדיין. אני לא יודע אם זה קשור אבל אם אני מכבה את הקליטה שלו לאינטרנט זה עוזר ... אשמח לעצות\ דעות \ כל דבר בכיוון תודה רבה ובוקר טוב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by hezi508,

שלום לכולם אני צריך לקנות מחשב נייד והתברר לי שקרוב משפחה מגיע מהולד בשבוע הבא האם כדאי לקנות את המחשב שם למישהו יש המלצה בנושא תודה מראש חזי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. חג שמח. נדרש מחשב בלבד- ללא עזרים (מקלדת, עכבר, מסך, כונן דיסקים). לשימוש בתוכנת arcview- צפייה במפות ותכנון צירים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מחשב לבני דודי הדרישות שלי: 1. התקציב הוא 2800 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה אם הכרחית, עדיף שלא. 2. מטרות המחשב הן לשימוש ביתי רגיל ובעיקר למשחקים עד כמה שאפשר. 3. יש צורך בציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב). 4. אין צורך במסך. 5. אין צורך במערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה. 6. HD של 160 יספק אותי. תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by xtract1,

אהלן חבר'ה,זקוק לעזרתכם. המחשב מיועד לאחי הקטן ( בן 5) שהולך לגלוש בו באינטרנט,והמשחקים הכבדים ביותר שיהיו זה ריימן 1 והוגו.. אני זקוק למחשב בתקציב הנ"ל כשיש לי כמה בקשות שאני מקווה שיוכלו להיכנס בתקציב הדל לצערי. 1.מעבד כפול ליבה 2.ג'יגה זיכרון (מומלץ 512X2) אני מאוד מקווה שהדבר אפשרי (גם אם קצת קשה). מן הסתם אין צורך בכרטיס מסך יותר רציני מאשר מובנה,OC כלל לא בא בחשבון והדגש הוא על מחיר זול ועל שני הבקשות הנ"ל. לצערי הרב,כנראה שנצטרך להסתפק במארז וספק ג'נריים (למרות שאם יכנס משהו יותר נורמאלי אני אשמח) כדי להקשות עליכם אפילו יותר,(לא אשמתי) יש העדפה גדולה לחנויות באזור הקריות/חיפה או קצת צפונה מכך. תודה מראש לכל העוזרים (והמנסים).

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. תקציב : 3000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?) : עריכה גרפית דו מימדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטיות * Bluetooth? …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום יש ברשותי מחשב נייד ibm thinkpad 1834 r50e עם שידרוג קטן לזיכרון ל-2 ג'גה רק 300HZ כרגע מותקנת מערכת ההפעלה XP. והמחשב עובד לא רע. האם מומלץ להתקין WINDOWS 7 ? המחשב יעמוד בזה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. [ATTACH=CONFIG]5540[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5539[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5541[/ATTACH] [TABLE=width: 774] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מחשב[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right]MSI[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]דגם[/TD] [TD=align: right]GT683DX[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מעבד[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right]Intel® Core™ i7-2670QM Processor 2.20GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right]מסך[/TD] [TD=align: right]"15.6 1920x1080 LED[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, bgcolor: #EDEDE1, align: right]מצלמה[/TD] [TD=bgcolor: #F6F6EA, align: right]יש[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 200, align: right…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by LTE,

שלום יש לי מחשב נייד של חברת GIGAYTE לא מזמן התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN XP 64-BIT המחשב מזהה שיש רכיב של מודם אלחוטי אבל לא נותן אופציה של גלישה או איתור של נק' חמות. שלחתי מייל חברה ונמסר שמערכת הפעלה מסוג שלי אין תמיכה בעניין ! שאלתי היא היות ובמערכת הפעלה של וינדוס ויסטה 64 ביט כן עבד האלחוטי האם יש תוכנה או משהו שכן יוכלו לסדר את הבעיה ! בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. טוב אז המפרט הוא כך : -המפרט נקבע בעזרת KSP או אייבורי (מחירים זהים ) ‏Intel Core i5 750, s1156, 8MB Tray -------------- 935 ‎ 65 -------------- ‏Alpine 11 Pro s775,1156 ‏Arctic Cooling‎ 495 -------------- ‏H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎ ‏GIGABYTE‎ ‏DDR III 1333Mhz -------------- 260 ‎ - ‏2GB Kingston‎ ‏‏ 1435 -------------- Sapphire‎ HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 195 -------------- ‏‏Seagate‎ 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II ST3250318AS‎ ‏ 230 -------------- ‏ Antec‎ Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) -------------- 365 ‎ ‏SeaS…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים