עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by man-of-God,

הוא שכח לומר לי מה המחיר שהוא קיבל עבורו אבל האם המפרט הבא הוא בגדר הסביר או שיש בו חוסר תאימות ? מעבד Intel Core i5-2500K Box לוח אם Asus P8P67 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe צורב Asus DRW-22B2ST X22 SATA DVD מארז ללא ספק LanCool PC-K60 ספק כח Seasonic M12II 620W קרור למעבד Scythe Mugen 2 Rev. B איך המפרט? עד כמה שאני יודע התיכנון הוא להשקיע בין 3 - 5 K מה שאני ראיתי במפרט הזה הוא העובדה של מעבד בוקס כאשר הוא קונה כבר קירור למעבד אז אין צורך בבוקס אלה בגרסא שמגיע ללא מאוור

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  2. Started by nevoy,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצרכי סטודנט בתקציב של כ-3600 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס וגם לסרטים (מקס' 720P) ומוזיקה. חשוב לי שהוא יוכל להריץ במקביל מספר תוכנות (לא כבדות) בלי להאט. כמובן שחשובה האמינות של המחשב, ולבסוף, גם הסוללה (אם אפשר להגיע ל-4 שעות שימוש זה מעולה) והמשקל. בינתיים אני מתלבט בין מספר דגמים, כאשר ה- HP הכי נראה לי: inspiron-n3010-460m http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-460m.htm HP ProBook 4320s WS908EA http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8770 HP ProBook 4320s WT233EA http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=13297&zap=1 Lenovo ThinkPad Edge 13 0217-3BG http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=0217-3BG&Ca…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by pperoxide,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה הכרחי אז לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: COD,PES * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני רוצה לקנות מסך LED 22 אינץ' 2MS מחנות אחרת.. ללא קשר לתקציב הזה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD,PES * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. טוב ככה אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3800 ש"ח אין לי בעיה להזמין את המחשב מebay. אני מחפש מחשב שאני יוכל לשחק בו משחקים, אני לא מחפש להריץ את המשחקים בנתונים הגבוהים ביותר. אין לי שום כיוון לשום חברה, מלבד כמה מפרטים שראיתי. לדוגמא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 הבנתי שבמחשב נייד הגימור חייב להיות גבוה, ושלא מספיק רק להסתכל על מפרט. הבנתי שיכול להיות מצב ששני מחשבים עם אותו מפרט יהיו שונים לגמרי בביצועים שלהם. כמובן שבמחשב חייב להיות כרטיס מסך, אז בבקשה לא לתת לי לינקים עם מחשבים עם i7. כי אין שום סיכוי שיהיה גם כרטיס מסך במחיר שאני מחפש. תודה מראש, אני אשמח לקבל כל הצעה, אבל בבקשה תפרטו למה בחרתם באותו מחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by WitheNoise,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח 3000 ש"ח לצורך office וקצת מוזיקה וסרטים, המחשב ישמש בעיקר ללימודים. הפרטים החשובים הם גודל מסך - בין 13-15 אינצ' (כן 15.4 זה בסדר) לא משנה מט/מבריק/לד, עדיפות למשקל נמוך, זמן סוללה פחות חשוב,כי גם ככך זה לא יהיה יותר מ 4 שעות. תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 5200 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-400 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים וקימפולי תוכנות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). -> VS2010, CS5, Elicse... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינצ' (לא יודע מהרזולוציה. אני רוצה מסך של סמסונג עם ה-PVA). * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חזקים במיוחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה להשקיע על המחשב (ללא מסך) בכסף של 4000 שקל. אני מעדיף מעבד אינטל (בטח i5). ו-8GB זיכרון.. המחשב יהיה למשחקים ופיתוח וקימפולים. איזה מפרט הייתם ממליצים? (רק ב-KSP בבקשה)

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by scarymovie,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים (חזקים+) -אני גימר! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 21-22 אינץ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מחפש מפרט לקנות שישמש בעיקר לגיימינג ושימוש כללי, וכנראה יהפוך למדיה סנטר בהמשך. דבר חשוב מאוד במפרט הוא שיהיה שקט ככל האפשר 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, מדיה סנטר בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? StarCraft 2 ומשחקי תפקידים למיניהם (Mass Effect, Deus Ex, Witcher, Fallout) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by Overnet,

קיבלתי הצעת מחיר מהחנות מחשבים שלי לשרת המיועד בעיקר לתוכנות CAD. שזה בעצם 3Ds Max 2011, AutoCAD 2011. אני מבקש לקבל חוות דעת על המפרט. אני לא רוצה לשלם אקסטרה על העדר הידע שלי בדברים האלה. הנה הפירוט: מארז + ספק Intel® Workstation Chassis SC5650WS לוח אם Intel® Workstation Board S5520SC 2 מעבדים Intel® Xeon® Processor E5620 2 מאווררים לקירור Intel BXSTS100A Thermal Solution Processor Cooler 6 סטיקים זכרון DDR3 בקצב 1333 הרץ', 2GB נפח כל אחד. קשיח Intel® X25-M SSD 80GB קשיח Western Digital 1TB 7200RPM 64MB Black 12,100 ש"ח כולל מע"מ. לא כולל כרטיס מסך כי כבר יש לי. מה אתם אומרים? :-\ אני רוצה לוותר על ה SSD. וזה לא מוזר שהכל כמעט חלקים של אינטל? חוץ מהזכרונות שלא ר…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עריכה , גיימינג כבד , OC במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?DELL 2209WA 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים והאלה שהולכים לצאת.. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מעבד Intel Core i7-2600K Box כרטיס מסך xfx hd 5970 2gb black edition ddr5 dual devi display port eyefinity ready לוח אם Asus P7H55/USB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB כונן קשיח נוסף Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון RAM Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 זיכרון RAM נוסף Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 כונן Blu-Ray משולב צורב Samsung SH-B083 DVD מארז Antec Dark Fleet DF-35 קרור למעבד CoolerMaster V8 כרטיס רשת D-Link DWA-547 PCI מאוורר למארז Atec Big Boy 200mm רציתי מחשב לבית חזק מאוד למשחקים להרבה שנים מחיר 8800

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by goanin,

שלום לכולם. הוצעה לי מערכת מחשב, במחיר של 2,550 ש"ח. המחשב ישמש אותי לפעולות פשוטות: שימוש בלוח כתיבה אלקטרוני. הכנת סרטונים פשוטים. תחזוק אתר אינטרנט.. המפרט, כפי שנשלח לי לאימייל: מעבד Intel Q8400 לוח אם Foxconn G41 DDR3 זכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח Samsung 500GB כרטיס מסך NVIDIA G-Force GT220 1024MB צורב DVD SAMSUNG מארז + ספק מסך מחשב MAG 22" מקלדת + עכבר פשוטים. האם המפרט תואם את המחיר? האם יש הצעות לשיפור? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by aloneg,

איזה מהמחשבים הבאים עדיף: HP G62-B50SJ‎ ‎Model‎ ‎G62-B50SJ‎ ‎ Color‎ ‎G62-B50SJ - שחור מט עם דפוס פריזמה‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support‎ ‎ Sound‎ ‎Altec Lansing speakers‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11 b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎No‎ ‎ Network Card‎ ‎Integrated 10/100BASE-T Ethern…

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר והמון אינטרנט, המון חלונות בו זמנית, גרפיקה (ברמה בסיסית), סרטי FullHD, משחקים ברמת GTAIV, NFS, משחקי פעולה בעיקר. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש מזדמן בתוכנות כמו Photoshop CS5. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אשתמש במסך 32 אינצים של חברת LG ברזולוציית FullHD, כמובן שלא אצפה להגדרות גבוהות במשחקים על המסך הנוכחי. בעוד חודש - חודשיים ארכוש מסך 23 אינץ' איכותי בעל פא…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by m.l,

שלום לכולם, הנני משתמש מאוד ותיק פה אך לא פעיל פה בפורומים כבר זמן רב. נתקלתי בבעיה ואני צריך את עזרתכם. יש לי כרגע מחשב סוני VAIO, על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ויסטה HOME. וכידוע היא כבדה, מסורבלת ובכללי המערכת הפעלה הכי גרועה שנקלתי בה אי פעם. יש לי אפשרות להתקין וינדוס 7 על המחשב, אני פשוט לא מוצא את הדרייברים של המחשב ברשת, גם לא באתר של סוני, אני מתכוון כמובן לדרייברים של הכרטיס מס, כרטיס קול, רשת וכדומה, כול הדרייברים של סוני שמותקנים כרגע, ואני צריך שיהיו מותאמים לוינדוס 7.(או שאפשר להשתמש בדרייברים של XP?) בכללי לא מצאתי את הדרייברים בכלל. לא של ויסטה ולא של XP ולא של 7. הדגם הספציפיי של המחשב (אם זה משנה) זה: PCG-7143M סידרה NS11-SERIES יש למישהו אפשרות לעזור לי …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by danielda,

שלום! אני נמצאת כרגע בארה"ב ואני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא בטוחה במפרט שעלי לחפש. אני מוכנה להעמיד תקציב של עד 1300$. המחשב צריך לשמש אותי ללימודים באוניברסיטה ככה שאני אצטרך לסחוב אותו אבל מצד שני הוא צריך להיות חזק כי אני מתכננת ללמוד מדעי המחשב.... תודה!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. שלומות לכולם, בידיי מחשב נייד מבית לנובו מדגם U550 , יש לו כמדומני 4GB של RAM, באתר יצר או באתר אחר שראיתי לא זוכר היה רשום שהמגבלה היא 8 GB, ויש 2 סלוטים. רציתי לדעת איזה דגם של RAM זה משתמש והיכן אפשר לקנות את הרכיבים ? כמו כן מישהו מכיר חנות שמוכרת וגם מתקינה את הRAM ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by yonich,

שלום לכולם, שמי יוני ואני מבקש להיעזר בכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד של חברת טושיבה - דגם: A665-145 רציתי לשאול מה דעתכם על המחשב הזה? בנוסף רציתי לשאול מדוע אני לא מצליח למצוא את הדגם הזה בשום אתר רשמי של טושיבה?(לא האתר הראשי ולא טושיבה אירופה) שאלה אחרונה.. קראתי שיש "ריקול" של טושיבה לכל מיני דגמים בגלל בעיה כלשהי (גשר סנדי) ורציתי לשאול אתכם אם הנייד הזה נכלל ברשימה הזו? תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. היי, אני רוצה לעזור לחבר שלי עם מפרט שבניתי לו, עכשיו אני לא בטוח לגמרי לגבי המפרט. חבר שלי רוצה מחשב כדי לעבוד עם פוטושופ, וכנראה שגם עם תוכנות 3D. התקציב הינו עומד על 4.5K כולל מסך וציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר. הנה המפרט שאני בניתי: Intel i5 650 box GB GA-H55M-D2H Samsung F3 HD10SJ 1TB G.Skill DD3 4GB (2GBx2) 1333MHz CL8-8-8-21 HK Sapphire Radeon HD5770 1GB GDDR5 HEC 6C28 Black Seasonic S12II 430W Dell 22" 2209WA 6ms E-IPS Logitech Wireless Desktop MK320 מה דעתכם? ותודה לעוזרים!!

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. 1. תקציב מקסימלי - 4500 ש"ח לנצל את כול התקציב ניתן לחרוג עד ל 5000 ש"ח 2. השימוש העיקרי במחקב הוא משחקים כבדים דוגמא למשחקים שהמחשב מיועד: crysis, crysis 2, Assassin's Creed 2, sims 3 (כל ההרחבות), cod (כל המשחקים), dead space2, nedd for speed (the new), fifa 2011 and pes 2011 איני יודע מה הרזולוציה המקסימלית של המסך אך אני יודע שאני כרגע משתמש ב1050*1680 והוא בגודל 22 אינץ' המשחקים אמורים לעבוד בצורה חלקה על ההגדרות הגבוהות ביותר 3. אין צורך בשום ציוד היקפי (כלומר אני לא צריך עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל דבר שלא נמצא בתוך האריזה של המחשב) 4. אין צור בכונן תקליטורים / צורב במפרט 6. השקט חשוב לי במידה 8.5 (המחשב יעבוד 24/7 ולכן חשוב לי שיהיה שקט) 7. איני מתכנן …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני לומד הנדסת אלקטרוניקה, כך שכרגע אני לא רואה שימוש מאסיבי למעבד. גם משחקים לא יהיו על המחשב הזה כנראה. חשוב לי גודל מסך, 13 אינצ' זה אופטימלי מבחינתי. אבל הטווח הוא 12-14. 15 לא באים בחשבון. אני רואה המון סרטים ב HD. סביר להניח שהמחשב ישמש מדיי פעם כנגן עם חיבור לטלויזיה. אז חשוב HDMI, וגם יכולת לעמוד ב HD בכבוד. לגבי HDD, לא כל כך קריטי הגודל, כמו המהירות. אבל זה שולי, מקסימום אפשר להחליף בארץ ב-300 ש"ח ל 500GB 7200rpm. בעקרון אני מתכנן לקנות בדרום קוריאה, אבל יש אופציה גם לארה"ב. התקציב הוא 700$ (50$ +\-) ניסיתי למצוא חנויות קוריאניות בגוגל, ולא מצאתי.. כך שאין לי מושג איזה דגמים אפשר למצוא שם בכלל. לא נשמע לי סביר שבקוריאה אין חנויות אינטרנט.. עריכה: משיטוט באינטרנט…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by oorlevi,

אני מתלבט בין כמה לפטופים: HP ProBook 4320s Intel Core i3-350M LG C500 Intel Core i3-390M LG R380 השימוש הוא בעיקר בייתי ובכללי. בעיקר גלישה, מוזיקה ותוכנות חשוב שיהיה מהיר וללא תקיעות. את ה R380 אני מכיר ויצא לי לעבוד איתו והוא די נחמד אבל ניראה לי שהאחרים עדיפים. ה C500 בעל מסך גדול איך ניראה לי פחות איכותי מה HP. צריך עזרה בדחיפות, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by oorlevi,

אני מתלבט בין כמה לפטופים: HP ProBook 4320s Intel Core i3-350M LG C500 Intel Core i3-390M LG R380 השימוש הוא בעיקר בייתי ובכללי. בעיקר גלישה, מוזיקה ותוכנות חשוב שיהיה מהיר וללא תקיעות. את ה R380 אני מכיר ויצא לי לעבוד איתו והוא די נחמד אבל ניראה לי שהאחרים עדיפים. ה C500 בעל מסך גדול איך ניראה לי פחות איכותי מה HP. צריך עזרה בדחיפות, תודה.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  25. מה אתם אומרים על המחשב מול המחיר אני שוקל לקחת אותו מחר לגבי החנות זה לא נראה לי משנה כי האחריות מול דל ולא מול החנות http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=N5010I3370M&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטים, מוזיקה, ומעט משחקים קלים מה אתם אומרים ??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.