ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה זמן פתחתי נושא על מחשב נייד ב3500 שקל נכון להיום התקציב עלה ל4600 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. חשובה מאוד אחריות של לפחות שנתיים ומעלה. השימושים במחשב הנייד הם צפיה בסרטים באיכות FULL HD , עבודה משרדית, גלישה וגיימינג . 1) התקציב עלה לכן חשבתי על נייד חדש לחבר מה אתם אומרים עליו או איזה חלופה אתם מציעים במחיר דומה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15822 2)תחנת העגינה פועל בעזרת הכרטיס במחשב הנייד או שהיא פועל על כרטיס פנימי שנמצא בה ? http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=211&salenum= 3)תחנת העגינה טוענת את המחשב בזמן שהוא מחובר אליה גם בזמן שהוא פועל? 4)אין סכנה לחבר מחשב נייד לתחנת עגינה לזמן רב ואיך תחנת עגינה יכולה להיות אוניברסלית ארי כל מחשב נייד צור…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 PCI-E 256MB GV-NX66256DP2 Bulk KINGSTON 1GB DDR2 533 Value KVR533D2N4/1G Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Thermaltake 430Watt W00069 PFC Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM Compucase 6CS3-NPS Silver/White 4500 זה המחיר הסופי.. ורק לחלקים האלה המעבד יוצא שהוא עולה 1500 שח :] האם זה שווה זה רק למערכת הזאת בדיוק
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ברשות מערכת מחשב Motherboard Asus P6T CPU Type QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) 4GB זיכרון ספק 550W TT עקב מעבר לעריכת תכני HD בתוכנת EDIUS 6 אני מתלבט אם לשדרג לכרטיס מסך GTX 570 + עוד זיכרון ולהעביר אותו בעתיד כשאקנה מחשב חדש או שלא שווה לשדרג או המלצות לשדרוגים אחרים, פתוח להצעות. מחכה נואשות לעזרתכם ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Micron DDr 512 400Mhz P3200 GIGABYTE K8NS (nf3) AMD XP 3000 64bit GIGABYTE RADEON 9800 pro WD 120 7200 SATA SP PRESCOTT 400w 4fans usb ms... איך המפרט הנ"ל? מטרת המחשב להחזיק לעתיד. שמשחקים יעבדו באיכות טובה(לא צריך את ה-איכות)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה בארה"ב מחשב נייד שישמש כמחשב הנייח שלי בבית. שימושים: אינטרנט, מוזיקה, צפייה בסרטי HD, משחקים- המשחק היחיד בו אני משחק הוא MANAGER ואני רוצה שהוא ירוץ בצורה טובה מאוד, עריכה קלה בפוטושופ וכו'... צפיתי בכמה דגמים עם המעבד החדש I7 למחשבים ניידים- הוא בא בתדר 1.6, השאלה שלי היא האם המעבד יהיה יותר חזק ממעבדים CORE 2 DUE ברוב המקרים? יש לי כרגע שני דגמים שנראים לי טובים: dv6t Quad Edition Color Moonlight White edit Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit edit Processor Intel® Core i7-720QM Processor (1.6GHz, 6MB L2 Cache, 1333MHz FSB) edit Memory FREE Upgrade to 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) from 2GB DDR3 System Memory (2 Dimm) edit Hard drive FR…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט: מעבד 3000 AMD K8 64BIT S939 512K לוח אם : GIGABYTE GA-K8NF-939 HyperTransport Technology \ AMD Atlon 64 FX \ PCI EXPRESS X16 2xPCI EXPRESS \ DUAL CHANNEL DDR \ USB 2.0 \ NVIDIA nForce4 4X \ 4xSerial ATA \3xPci 512MB DDR 400Mhzזיכרון 2x256MB DDR 400MHZ תמיכה עד 4GB WESTERN DIGITAL 160GB SERIAL ATA 8MB CACHE צורב SONY \ LG CDRW 52X32X52 כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 NVIDIA GeForce PCX-6200 256MB DDR+ TV OUT כולל יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלוויזיה DVI למסכים דקים LCD 8 ערוצים Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec Audio 8-channelכרטיס קול 2x IEEE 1394B FIREWIRE כרטיס רשת מהיר Ethernet 10/100Mb LAN CICADA8201 Gigabit LAN PHY chip מארז (USBx2) מלפנים MIDI ATX…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב ליישומי אופיס אינטרנט וסרטים (אפשר בתקציב הזה להכניס גם סרטי HD?) ראיתי את DELL INSPIRON 1525 ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560722[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪926/907[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]B95M-DGS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Expres…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הראשון הוא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14995 והשני הוא https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכם אנשי הפורום, הפנו אותי לאתר הזה והגעתי למדריך לקניית מחשבים ניידים. קראתי והבנתי כמה אין לי מושג...מדריך מעולה דרך אגב. הרכבתי איזשהו מפרט אחרי שקראתי את המדריך. מקווה שתוכלו לתת לי המלצות לטובת הקנייה. יכול להיות שכתבתי דברים מנוגדים, אבל אני לא מתיימר להבין, אז.....תזרמו איתי.... צרכים: גלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, הורדת תוכן מהאינטרנט, צפייה בסרטי DVD / HD, כתיבת מסמכים גדולים באופיס (אקסל, וורד ובפאוור פוינט). אין צורך שיתאים למשחקים בכלל. יש לי Iphone אם זה משנה. תקציב של עד 4,000 ₪. מוכן להתגמש אם זה שווה את זה. • מסך: 15.4" / 14.1. מעדיף את הקטן מביניהם אם המחיר יורד והרזולוציה לא נפגעת וגם בגלל הגודל, כי זה יותר נוח. • מסך רחב בעל ציפוי מבריק התורם…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכון, נניח שאני רוצה ללכת על המחשב הזה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 הוא נבנה לפני חודשיים, יש משהו שכדאי להחליף מאז? חוץ מזה צריך לפחות 16GB זכרון, 32 יהיה יותר טוב ואני לא חושב שהכרטיס מסך תומך בשלושה מסכים, יש לכם הצעות? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מידול, לא עושה רנדר כבד, לפעמים גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני רוצה להעביר את הספק כוח וההארד …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800-E Deluxe Intel 875P Motherboard (HT800,SATA, Multi-RAID,1394,5.1 Sound,Intel GLAN,WiFi) [ ¤ 1203.71 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3500 EL Golden Dual Channel Kit [ ¤ 1633.4 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 661.67 ] 1 Video Cards : Asus Geforce FX 5900 V9950/TVD 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2433.59 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! [ ¤ 250.77 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Optorite DD0401 8/4/12//40/24…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד HP Pavilion ze2002EA מעבד: Intel Celeron M 350 1.3GHz 1MB cache מסך: 15.0 inch XGA ברזולוציה 1024x768 זיכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 40GB כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, Wireless 802.11b/g גרפיקה: Video Intel® Extreme Graphics 2 Up to 64MB shared video memory 4x AGP Enhanced Video with 3D performance רמקולים: Sound 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Altec Lansing Stereo speakers יציאות:1 VGA port, 2 USB 2.0 ports מתח : Power 65W AC Power Adapter 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery משקל : 2.95 ק"ג בכמה אני יכול למכור אותו? בהתחשב שהמצב שלו חדש, אין סריטה אחת קטנה אפילו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב שוב סליחה על ריבוי השאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5 שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורי דרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן, ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיו בו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיני אמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנות מחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שני מקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2.…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף הוריי הסכימו לשדרג את מחשבי הקט אך הם נתנו לי לשם כך רק 2500 ש"ח :-\ טוב.. אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך אני עדיין לא בטוח אם אני צריך מארז חדש אז תכניסו את זה לחשבון גם אבל לא חייב המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בעברי הייתי מנהל IT והרחבת אחריות לניידים הייתה חובה בעיקר כי דיסקים קשיחים היו הולכים כמו לחמניות אצל העובדים. היום כשאני בא לקנות נייד עם SSD אני תוהה על הנחיצות. בגדול אני שומר מאוד על המחשבים שלי (יש לי dell כבר 7 שנים ללא שום תקלה חוץ מHD שהחלפתי בעצמי) זה עולה 500 ש"ח לעוד שנתיים (כי שנה מגיע עם המחשב) מחשבות ? בבקשה אל תכתבו סתם "חייב להגדיל או לא צריך" תנמקו את דעתכם שיהיה דיון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, המון זמן לא הייתי כאן בפורום.. צריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים באופן קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - יש מסך כבר, הרזולוציה המקסימלית 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - COD, NFS, FIFA, בעיקר המשחקים החדשים שעתידים לצאת שדורשים מערכת ברמה גבוהה. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות. 3. האם יש צור…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביקשתי עזרה בשבוע שעבר לגבי מחשב נייד לסטודנט (תודה ל- chevy על העזרה) אבל עכשיו אני מעלה את הבקשה שוב כי שיניתי קצת את הדרישות. פרמטר חשוב מאוד עבורי היה מקלדת נומרית אבל אני מבין שזה מצמצם את האפשרויות למחשב "15.6, כבד יותר ומסורבל. מצאתי פתרון למקלדת הנומרית (ראיתי שיש כזו שמתחברת ב- usb) כך שכרגע זה לא מהווה מגבלה. אשמח להמלצות לפי המפרט המעודכן הבא: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה). יחד עם זאת, שיישאר רלוונטי לאורך זמן. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? "14. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכשיו כבר אין. משקל רצוי? עד 2kg.האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח? ממוצע עשוי להספיק.…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 4.5k לצורכי עבודה ,גלישה וoffice . מסך : גדול , יותר מ 14. חברה: רצוי נייד שעובד טוב , מותג פחות חשוב. משקל: עד 3 קילו. אני חושב ש4.5 זה סכום מוגזם [ לפחות לצורכי גלישה בלבד] , אז עדיף שתלכו בכיוון של 3.0 (אלה אם כן יש משהו ממש חשוב). תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל את דעתכם על מפרט מחשב ( חלק מהחלקים אני קונה אותו בחו"ל ולכן חלקם אכתוב בדולרים) המחשב לא מיועד למשחקים. הוא מיועד לשימוש ביתי (סרטים ,אופיס) פלוס תיכנות מעבד -E6600 Intel 220$ זכרון - F2-6400CL4D-2GBHK 2GB (2 x 1GB) Speed DDR2 800 (PC2 6400) Cas Latency 4 125$ Timing 4-4-3-5 לוח אם 125$ ASUS P5B-E AiLifestyle Series כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT 256MB 540M - כ 150$ ספק כוח 80$ ENP-5150GH 500W ATX12V Rev.2.2 80+ RoHS PSU מארז 370שח Gigabyte Triton דיסק קשיח + כונן דיסקים + כונן דיסקטים 500ש"ח סה"כ 3600 ש"ח אשמח לקבל הערות והארות על המפרט . תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מת לי המחשב. בשעה טובה ועכשיו יש לי תירוץ טוב במיוחד לקנות מחשב חדש.. אז ככה, הרכיבים שאני (כנראה) בטוח לוקח הם: מעבד: P4 2.8 1MB CACHE דיסק קשיח: 120GB SATA זיכרון: 512MB DDR צורב: LG X52 ההתלבטויות שלי הם כאלה: כרטיס מסך: RAEDON 9200 128MB GEFORCE?? או...? (המלצות? לא במחירים מטורפים..) לוח: GIGABYTE? ASUS? משהו אחר.. איזה דגם כדאי..? זיכרון: איזו חברה..? אם למישהו יש לינק לאתרים טובים או יכול לתת המלצות אשמח מאוד לשמוע דרך אגב, אני חושב לקנות מIVORY ממה שראיתי המחירים שלהם הטובים ביותר.. מישהו פה קנה דרכם..? (ושמעתי על KSP דברים לא כ"כ סימפטיים.. למרות המחירים...) תודה! הערה חשובה: סה"כ אני מתכוון להשקיע גג 35…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם * מטרות המחשב? משחקים כבדים (BF3...), עבודות, סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, אני מחבר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD רגיל * כונן Bluray? לא נתקלתי בזה, מה זה??? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני צריך אחריות לשלוש שנים לפחות של חברה טובה, עם מעבדת תיקון טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אזור המרכז, עדיפות לרחובות, אשדוד, אשקלון התקציב הוא 5000, חריגה ל5500 אני צריך את המחשב שישרוד למשחקי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מבקש את עזרתכם בקניית נייד מארה"ב (רצוי amazon ) הנייד ישמש בעיקר ללימודים -office ותכונות דומות כמו כן לגלישה באינטרנט. על כן יש לשים דגש על זמן סוללה ארוך ומשקל קל. על המחשב להכיל את הבאים: מסך 12 אינץ' הארדיסק - מינימום 250G RAM - לפחות 2 ג'יגה מערכת הפעלה - windows 7 כרטיס רשת אלחוטי - תקן N קורא כרטיסי זיכרון זמן סוללה ארוך משקל קל אודה לקבלת המלצות תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-