ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב asus K55A ומאז שעידכנתי ל8.1 כשהמחשב טעון לגמרי אני רואה רק שהוא ב99% וכתוב שהסוללה מחוברת ,לא נטענת...אני לא מצליח להגיע ל100% קצת מוזר לי הסיפור... מה הבעיה של זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבר בן 5 ולמרות שהוא מספיק כיום לשימושים שלי הוא מתחיל להשמיע רעשים, המארז מאובק ויש לי תקלת Blue Screen עם כרטיס המסך שאני פשוט לא מצליח לצאת ממנה. אם כבר אני לפני פירמוט, אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב חדש ולהפוך את הישן ל-HTPC לסלון. המפרט שלו נמצא מתחת לשם המשתמש שלי - אני רוצה עבורו רק מארז HTPC, ספק כוח תואם ופתרונות קירור. אני אשתמש בשני המחשבים לניגון סרטי בלו ריי מקוריים כולל בלו ריי תלת מימד, יש לי כיום שני כוננים אופטיים של בלו ריי (אחד צורב שיעבור למחשב החדש ואחד נגן שיעבור ל-HTPC בסלון) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימו…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אז המחשב שיש לי בסלון קצת מתחיל להרגיש צולע וישן, והתחילו לעלות מחשבות על החלפה שלו. גם המחשב בחדר עבודה כבר צולע וישן - אבל הוא פחות שימושי כרגע אז זה פחות מעניין. המטרה העיקרית היא מחשב שקט, קטן ויעיל שישמש אותי לצפייה בסרטים וסדרות, לשמיעת מוזיקה ולגלישה ברשת. מטרה נוספת היא שיחות וידאו בסקייפ או תוכנות דומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - תקציב של 3000 שקלים נשמע לי סביר לגמרי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך אבל לא ממש על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - וידאו, אודיו, אינטרנט, שיחות וידאו. …
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הלוח אם: Gigabyte GA-Z77-HD4 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4407#ov הדרישות ללוח האם: שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA לפחות 5 שיהיה בגודל ATX ויתאים לתושבת 1155 המעבד: Intel Core i3-3225 Ivy Bridge ספק כוח: Corsair VS550 דרישות: שיהיה לפחות 3 חיבורי חשמל 4Pin למאווררים. האם יספיק לשני כרטיסי המסך הרשומים מטה? קירור למעבד: Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System דרישות: קירור מים זול ולא יקר זיכרונות: Corsair XMS3 DD3 1600 16GB X2 Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 או שעדיף אחד כזה? Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5 שני כרטיסי מסך למערך CrossFire מבקש את דעתכם על המפרט הנ"ל, לגבי שאר החלקים יש לי כבר חדשים.
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 200$ במקרה של שיפור משמעותי באופן מובהק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם Android Studio בעיקר, צריך מהירות מקסימלית לקימפול והרצה של תוכניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio. השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת Dota2, אפשר לפנק בכרטיס מסך אבל לא על חשבון הדרישות האחרות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חבר שלי נמצא בארה"ב והוא רוצה לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותו לעריכת סרטים ומוזיקה אני לא כל כך יודע באיזה תוכנות הוא מתכון להשתמש ... הוא מאוד רוצה לקנות את ה MAC Book pro מה הכדאיות של קנייה של מחשב ב 1200 דולר ? והאם יש אלטנרנטיבות טובות יותר ?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא עם חריגה של 100 ש"ח (שדורשת טיפול ) *לא מצאתי לוח אם שתומך בדיסק SATAII זה קריטי?? ואני מקובע על הכרטיס מסך והייתי שמח להכניס כרטיס קול פשוט, דבר שהתקציב לא ממש מאפשר. המחשב יוזמן בקרוב ואני מבקש את עצותיכם בבקשה !! תודה ;D
-
- 15 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שראיתם ציינתי למעלה שאני מחפש זוג מחשבים ניידים לסוטדנטיות ולא סתם כי מאוד חשוב לי המלצות למחשב שיהיה קל ויעמוד בדרישות של שתי הפרינססות.. טוב דרישות המערכת הם... מעבד חזק שיריץ תוכנות גרפיות ותוכנות לעריכת ווידאו בלי להתקע ולעשות בעיות מסך 13-14 חיי סוללה נורמלים שיחזיק להם יום לימודים של בין 6-8 שעות בלי להיות תלוי בחשמל יותר מדי... הארד דיסק בנפח נורמלי כונן אופטי כל זאת אם אפשר בתקציב שלא יעלה על 4000 שקל... כמו כן יש לי הצעה לדגם של מחשב DELL עם: מעבד - T6600 הארד דיסק-500 ג'יגה זיכרון רם-4 ג'יגה DDR2 מסך-14 http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=16_19&products_id=426 כמעט בטוח שזה הדגם הזה רק עם GEFORCE אשמח להצעות…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני צריך מחשב נייד חדש. מעדיף לקנות אחד שיחזיק לי לטווח ארוך (4 שנים) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,500 ש"ח (למחשב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (בעיקר), עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): MATLAB (תדיר) + פוטושופ (מזדמן) + ייתכנו תוכנות נוספות בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימיניג 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי ביקשתי כאן מפרט לפיתוח עד 4000 ש"ח. קיבלתי מפרט שהתכוונתי לקנות, אבל בגלל בעיות במעבר דירה העיניין נדחה. אני מצרף פה את הבקשה המקורית שלי והמפרט שקיבלתי, ואשמח לשמוע אם יש במקרה איזה דיל שיכול להיות יותר משתלם עכשיו. תודה! גיא --- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בשטח אני רוצה להשקיע עד 6000 שח אני עובד עם המון תוכנות פתוחות למסחר בבורסה אני צריך כרטיס ל4 מסכים אני גם רוצה לשחק לראות סרטים באיכות גבוהה אני צריך מיפרט ללא כל המיסביב תודה וזה דחוף כי המחשב שלי מת ואני צריך לעבוד (מסחר יומי) אך אני מחבר את ה ATI ל4 מסכים עם לכרטיס יש 2 יציאות?????
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא מסך שישמש בעיקר למשחקים. יש לי כבר מחשב(אני יודע שהוא דפוק לאללה): Intel P4 256k 1.5Ghz 64x2 Garibaldi 400FSB P4 AGPx4 ATX P4 12V\300w 256MB RDRAM 800MHZ Creative 128 SB PCI GeForce 2 MX 32MB CDR 52x Max 1.44MB Floppy DiskDrive HardDrive ATA100 IDE 7200 30GB Microsoft Internet Web 8 Smart Keys-Keyboard Wireless Optical Mouse אולי אני יכול להישאר עם כמה מהרכיבים שיש לי (כדי לחסוך כסף) מה אני צריך להוסיף, להוריד וכו'... אני מוכן להשקיע 4000 ש''ח (אם אפשר גם פחות, התקציב שלי הוא ממש נמוך) לא כולל המסך והכרטיס מסך(כי אני קונה כבר ATI Radeon 9500pro). אני בכלל לא מבין ברכיבים ובכל הדברים באלה אז תתחשבו בזה בבקשה. תודה מראש !! ;D…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, סבתא שלי רוצה מחשב... הדרישות הן: 1. עד 1500 ש"ח. ככל שיותר נמוך יותר טוב. 2. אופיס, אינטרנט וסרטים. 3. לא חייב להיות שקט באופן יוצא דופן. כל עוד לא יהפוך לטרקטור במסגרת של 3 שנים - הוא טוב. 4. אין צורך בציוד הקפי. 5. חנות בצפון הארץ. 6. כנראה יריץ XP. יש סיכוי ל - Windows 7. תודה!
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט ביו שתי מחשבים : 1) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23830 2) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23927 שניהם באותו טווח מחיר אבל השוני הגדול הוא במעבד ובזכרון וגם בגודל המסך הכרטיס מסך זהה והשוני במהירות הקשיח לא כזה משמעותי בשבילי ולגבי SSD הבנתי שאפשר להוסיף בדל עם מתאם מיוחד במקום הצורב לגבי סוללה וכל עניין איכות הבנייה והחומרים אני לא מבין ואני אשמח אם תגידו לי מה שאת הדל אני יכול להשיג ב - KSP אז אם יהיה בלאק פרידיי יהיה אפילו זול יותר תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום! אני צריך הצעה למחשב נייד שעומד פחות או יותר בדרישות האלה: - מחשב יחסית קל 5-7 ק"ג - מהיר מעבד חזק וזיכרון 2GB לפחות (מעבד חזק עד כמה שאפשר במחיר הזה) - אפשרי למשחקים בסיסים (לא משהו מהדור החדש.. משהו שיריץ warcraft 3 חלק , REDALERT 3 אולי לא מחייב) - מסך 15 אפשר להתפשר - מחשב שלא בא עם VISTA או כל מערכת הפעלה אחרת
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
Intel core 2 duo E7300 2.66 hz Gforce 9400 gt 2 gb ram Win 7 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
בבית הספר שאני עובד יש חדר ומחשבים ומועדון לפנימיה בחדר המחשבים יש מחשבים טובים ובמועדון יש מחשבים ממש ישנים (10 שנים לפחות) חשבנו לשפץ להם לקראת השנה החדשה, אבל זה דורש תקציב גבוה (כ2000 ש"ח למחשב) חשבנו על פתרון לקנות thin clinet שהשתלטו על המחשבים בחדר המחשבים (מחובר בכבל רשת) אין שימוש באותו זמן על איזה thin clinet אתם ממליצים כדי שיבצעו את העבודה והאם התלמידים ירגישו כאילו הם בחדר המחשבים או שזה לא ברמה הזאת? (הכוונה לגלישה,youtube פייסבוק, עבודות ומשחקים קטנים) אני חייב שלא תהיה לתלמידים אפשרות לצאת מהמערכת (כמו rdp רגיל) כי אז כל כמה ימים אצטרך לתקן אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב וכמו שאני עשיתי פה בעבר המלצתי לו... לכן אני מבקש כאן בשבילו. התקציב הוא עד 2300 ש"ח.. אני יודע שאי אפשר להוציא מכונה משומנת למשחקים..אבל הבחור רוצה קצת לשחק גם במחשב...אז להתחשב בכרטיס מסך.. מודה לכם מאוד מראש! אגב, כמובן בלי מסך מקלדת רמקולים ועכבר..
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
למשל למעבדים יש לכל החיים של INTEL CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 542.02 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 1336 ] 2 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1564.18 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.93 ] 1 Cases : TASK A-2317-PL Midi Tower Front USB/Audio Ivory-Grey 300W Case [ ¤ 180.46 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT360AD Power Supply [ ¤ 272.69 ] 1
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
רכשתי מחשב dell 14z 5432 יד שניה המחשב מגיע עם כרטיס מוסך על הלוח 4000HD וכרטיס מסך נוסף Radeon HD 7570M הבנתי שצריך להגדיר לכרטיס אם איזה תוכנות הוא יפעל (בגלל חיסכון אנרגיה) השמח לעזרה איך בדיוק אני מגדיר אם איזה תוכנות הכרטיס יעבוד תודה
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כמחשב ביתי אך גם ללימודים (פיזיקה, ממה שאני מכיר צריך להריץ matlab. אולי עוד דברים שאני בינתיים לא מכיר.). מעוניין במחשב באיזור ה14 אינטש עם סוללה שתחזיק כמה שעות טובות ללא הטענה. התקציב הוא באיזור ה3000 עד 3500. מצאתי את המחשב הבא שנראה מתאים למישהו יש ניסיון איתו? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה, הקלטה וניטור של 4 מצלמות אבטחה באמצעות כרטיס DVR שמתחבר ב PCI - הכרטיס קיים: Geovision GV-600 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: תוכנה בממשק דוס לניהול חשבונות - שימוש כבד. גלישה - כבד, אופיס -כבד, תוכנה לניטור והקלטת מצלמות אבטחה - כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כונן גיבוי ללא ספק מתח חיצוני 2.5 אינץ', נפח מינימלי: 320GB 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עדיפות נמוכה מאוד לכרטיס מסך -…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מחפש נייד קטן מקסימום 11.6 אינץ לא לגיימינג לאינטרנט אבל שיהיה כמה שיותר מהיר הבעיה היא שהתקציב 2000
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-