עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אלה החלקים שאני צריכה לרכוש קצת חרגתי מהתקציב.. קיוויתי לא לעבור את ה1800-2000 אז אשמח לחוות דעתכם, הערות, הארות וכו'.. שימוש המחשב הוא בעיקר שימוש כללי.. אינטרנט, קצת גרפיקה, תיכנות, משחקים מדי פעם מה שחשוב הוא שהמחשב יהיה מהיר וישמש אותי להרבה שנים יחסית אני לא צריכה תפלץ של גיימרים, רק משהו שיעבוד כמו שצריך עם תוכנות כבדות לפעמים ומשחקים לא מטורפים. הוספתי מפרט כתמונה אשמח לחוות דעתכם נ.ב. המארז שיש לי הוא של קומפיוקייס, שקט ואהוב עליי מאד - כרגע יש לו מאוורר 120 מאחור ומקדימה מקום ל120 שהוספתי במפרט. הארד דיסק כרגע 80 ג"ב SATA, עוד כחודש יגיע אליי טרה. DVD וצורב כבר יש. המסך הוא 24 אינטש של סמסונג - T240 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום חברים. אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני צריך מחשב נייד חדש. מעדיף לקנות אחד שיחזיק לי לטווח ארוך (4 שנים) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,500 ש"ח (למחשב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (בעיקר), עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): MATLAB (תדיר) + פוטושופ (מזדמן) + ייתכנו תוכנות נוספות בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימיניג 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכם, אני אחרי צבא ואוטוטו מתחיל לימודים אקדמאיים (סטודנט). הרבה זמן אני חושב לקנות מחשב לטובת הלימודים, אחד שאני יוכל לקחת איתי ולא שולחני כמו שיש לי עכשיו. ראיתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-a430m.htm הוא בעל: מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz מסך רחב 15.6 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך ATI Radeon HD 4330 512MB דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel - כמובן שזה הופך להיות 4GB DDR3 1066MHz.. לעניין, דרישותיי הן: מקסימום עלות של 5,000 ש"ח. מסך 15.4-15.6 בלבד, שיהיה LED שהצפייה בו תהיה יפה מוש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי מחשב נייד (DV6) ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (עדיף בחיבור RCA רגיל..) היציאות וידאו היחידות שיש לו זה HDMI וVGA ובגלל שהטלוויזיה היא לא HD הHDMI לא עוזר לי וגם כניסת VGA אין לטלוויזיה.. יש אפשרות כלשהו למתאם בין היציאות כי מצאתי את הכבל הזה - http://cable.co.il/sg_product~560227~54~148.htm אבל בחיפוש באינטרנט מצאתי שאומרים על הכבלים האלה שהם לא עובדים עם רוב הכרטיסי מסך ואני לא יודע אם זה יעבוד על שלי.. יש אולי מוצר שאפשר לקנות שיתחבר לUSB/firewire או בכלל כרטיס שיתחבר לexpresscard?

5. Started by Drogba,

*נתתי לבנדוד שלי את המשתמש כדי לפתוח את הטופיק הזה כי אין לו כוח לפתוח משתמש* שלום אני צריך מחשב בערך ב5,200 שקל . המטרות הם - למשחקים בינוניים עד כבדים ( CS:S , BF2 , B&W2 , FC ) , לאוברקלוק קל , ולאינטרנט . אני צריך : -מעבד (AMD) -לוח אם (PCI-E , אם לא תומך בFirewire אז שיהיה במארז ) -זכרונות ( 512MBx2 ) -דיסק קשיח ( Sata , או SATAII , עדיפות ל120 פלוס מינוס ) -כרטיס מסך יחסית חזק ( שיריץ לי משחקים בשנה-שנה וחצי הקרובה ) -מסך LCD עד 1,700 ( נראה לי הכי טוב 730B ) -מארז ( עם ספק טוב , אם אין בלוח אם Firewire אז שיהיה במארז ) -מקלדת -עכבר ( עדיף אופטי רגיל של מייקרוסופט , 50 שקל ) -כונן DVD ( לא צריך צורב ) -הרכבה של המחשב ובבקשה לא לחרוג , תנסו להכ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכל העוזרים, אני צריך את עזרתכם בבניה של מחשב שישמש בעיקר לHTPC ולגיימינג ברמה בינונית. המחשב יישב בחדר שיינה וישמש אותי בתור טלוויזיה, צפייה בסרטים וכמחשב להרצת משחקים. נקודות להתחשבות: - אין חשיבות למארז יפה/עומד או שוכב העיקר שיהיה יעיל. - רמקולים 2.1 יספיקו. - לא כולל מסך , עכבר ומקלדת - כרטיס מסך בינוני שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים. - דיסק קשיח עד 1500 ג'יגה ניתן להסתפק גם ב1000 ג'יגה. - כרטיס טלויזיה שתומך במערכת הפעלה win7(התיחסות למסך ולכרטיס טלויזיה רשומה למטה). - אין צורך במערכת הפעלה. - שיכלול הרכבה של המחשב. - עדיפות לחנות באזור המרכז(ת"א והסביבה). תקציב: 4200+- בנוסף לכל מה שכתבתי יש לי דילמה: כחלק ממחשב חדש יש צורך במסך חדש שיחליף את הטלויזיה בחדר, ראי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by zivbu99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-200 ש"ח אך רק אם זה באמת שינוי דרסטי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis , dark souls וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, חשבתי על דרך לגרום לסוללה להתרוקן ולהטען שוב ושוב. חשבתי על פתרון: גם כשהמטען מחובר לנייד, הוא ישתמש בסוללה עד שהיא תגיע ל20% ורק אז הוא יטעין אותה וכך שוב ושוב. האם ניתן לעשות זאת דרך ה WINDOWS XP? תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1) מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. למרות שיש סיכוי שאוכל להביא את מחשב מארצות הברית. סבא שלי טס לשם שבוע הבא. ככה שאפשר להביא מחשבים מומלצים שקיימים שם. * מטרות - קצת משחקים, סרטים, עריכה מקצועית של תמונות - לכן המסך הוא הדבר הכי חשוב לי במחשב. * עד 15.6 אינצ' * רזולוציה כמה שיותר גבוה. אני רוצה שהמסך יהיה איכותי לצורך עריכת תמונות. יש משהו שמשתווה לretina של mac? * עדיפות למשקל כמה שיותר קל ולא כבד. * זמן סוללה ממוצע כזה * יציאות סטנדרטיות. כולל HDMI * שיהיה כונן SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות שכן. לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או SAMSUNG * מבקש שהמחשב יכלול את מעבדי הhaswell החדשים. ולא …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ^ThiZz,

אני רוכש לפטופ ואחרי סינון והמלצות הגעתי ל2 הדגמים הללו [h=1]Lenovo Y70 Touch[/h]עמוד הבית: http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/lenovo/y-series/y70-touch/ [h=1]Gigabyte P37W[/h]עמוד הבית: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5349#ov המחשב יקנה בחו"ל. בגדול אני נוטה יותר לגיגהביט משום שחיי הסוללה של הלנובו קצרים משמעותית. מצד שני גם לא מצאתי מקומות בארץ שמספקים תמיכה טכנית למחשבי גיגהביט. בכל מקרה אשמח להתייחסות לגבי 2 הדגמים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, עשיתי מחקר מעמיק אבל עדיין לא נעול על לפטופ הבא שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עסקים וגיימינג בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, football manager וכדומה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6,7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, רציתי לשאול מה ההבדל בין Nvidia GeForce Go 7400 256 mb (128+128 turbocache) לבין Intel GMA 950 128 mb? האם ההבדל הוא כזה גדול שכדאי להשקיע בו כ 800 שקל? (הבדל נוסף בין שני מחשבים מעבד T5600 ל T5500 אבל זה זניח ודיסק קשיח של 120 לעומת 80) מדובר ב dv6282ea ו dv6263ea שניהם של HP. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by iSneak,

אוקיי, המפרט שהרכבתי עד עכשיו הוא כזה: מעבד: Core 2 Duo E6600 - 1971 NIS לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 (פה יתחיל כנראה הויכוח, אם את זה, אם את הDS4, או אם בכלל ת'P5B) זכרונות: 2*1024 PQI 800Mhz, 1563 NIS. כרטיס מסך: Asus Radeon x1950 Pro 256 DDR. כן יש לי דילמה גדולה. כעקרון היייתי אמור לקנות ת'מחשב באזור מרץ/אפריל, עם יציאת הDX10 של ATI. החלטתי בסוף לוותר על זה, וללכת על הרדאון הזה, מכיוון שהוא תקציבי (1330 ש"ח), ועדיין מתפקד יותר טוב מהכרטיס שלי. צורב: NEC AD-5170A 211 NIS מארז: TT Swing Black 380 NIS ספק: (כן כן גם פה תהרגו אותי), TT TR2 500W - 440 NIS. - כעקרון חשבתי על ה HEC 580, אבל אין להם אותו במלאי כבר הרבה זמן. ואומנם אני יודע להרכיב מחשבים, אבל אני מחליט גם לתת …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by dniamn101,

אהלן,רציתי לדעת אם המסך 4k של לנובו מומלץ ?שמעתי שיש בעיות עם ה 4k ולכן רציתי לשמוע מכם חוות דעת...הנה קישור למחשב עם ה 4k ..http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&uin=29457 ..לקנות את ה 4k או ללכת על הדגם הרגיל שלהם : http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&uin=28858 ?.(האם ה 4k עושה בעיה עם משחקים ? )תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by big_fishy,

אז ככה.... נמאס לי מהמחשב הישן שכבר בקושי זז כשאני עובד עם תוכנת תלת מימד,( maya למי שמכיר) עכשיו אני רוצה מחשב חדש והרכבתי במספר אתרים מחשבים לא רעים רק ש..... המחיר הגיע עד ל-15000 שקל וזה מעל לתקציב.... שהוא בערך 1000 אוקיי, אז מה כדאי? אני רוצה מעבד חזק-תזכרו שזה גם לתלת מימד! כרטיס מסך, צריך משהו מקצועי וחזק (לא fire gl או כרטיסים לתחנות עבודה) אולי radeon? אני חייב 1GB של זיכרון HD של 80 GB יספיק לוח אם-אין לי מושג..... ואלי תמליצו לי על מסך lcd טוב, עם מחיר טוב.... תודה מראש!!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by stingeR-,

שלום, אני משחק GTA על לאפטופ 6930G של ACER, אך לפעמים עקב העובדה שהלחצנים של התזוזה נמצאים בצד שמאל אני לוחץ בטעות על הלחצן השמאלי של העכבר המובנה של המחשב(SYNAPTICS משהו נראה לי) רציתי לדעת, יש לי אפשרות לבטלו בצורה כלשהיא? מערכת ההפעלה היא WIN7 בילד 7201, כל הדרייברים מותקנים פיקס.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by mynush2004,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ומתבלבל בין 2 סוגי מעבדים: 1. Intel® Pentium® Dual-Core Processor 2. The Intel® Core Duo processor מה ההבדל בין המעבדים השונים מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, חדשנות? אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר ל-office,גלישה,צפיה בסרטים ותמונות (לא משחקים כבדים), איזה מעבד אני צריך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מפרט מחשב לצורכי משחקים ותוכנות עיבוד תמונה ועריכה . אגב מדובר ב 2 יחידות זיכרון למי שרוצה להוריד את המפרט לשמירה בקובץ WORD . http://www.zshare.net/download/4136299ad1ea4d/ [br]פורסם בתאריך: 10.10.2007 בשעה 23:11:05 המשך !!!בנוגע למארז לא משנה לי כל כך מה הצבע או איך הוא נראה מחפש מארז בטווח מחיר של 300 - 350 ש"ח לא יותר . המחשב משמש לצורכי עבודה עם PhotoShop , Premier ומשחקים שדורשים ביצועים . [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by orel176,

מה אתם אומרים לגבי הדגם הזה? מומלץ? במחיר של 2800 ש"ח המחשב מיועד לשימוש סטודנטית לשימושים קלים כמו אופיס מוסיקה וסרטים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. היי, אשמח לקבל המלצה ללפטופ ב-4000 ש"ח לצורכי גלישה, סרטים וקצת משחקים. משהו בסגנון של מסך 15" 2לפחות 2GB RAM, חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה משהו מוזר של intel. עוד שאלה קטנה, מאיפה הכי כדאי לקנות? עברתי על כמה מדריכים באתר ולא כתבו שם מאיפה כדאי לקנות. האם כדאי לנות מרשת גדולה כמו BUG או שעדיף מחנויות קטנות. אחרי הכל חשוב לי העניין של האחריות והאמינות של החנות ממנה אני קונה. (נ.ב אני מחיפה אז אם יש המלצות לחנויות זולות וטובות שם - חשבתי על KSP, מה דעתכם?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by talevi,

שלום אני צריך מפרט למחשב HTPC לסלון חשוב לי שהמארז יהיה קטן כמה שיותר ושיהיה מינימום 200 גיגה ושהיציאות למגבר ולמערכת קולנוע ביתית יהיו הכי איכותית שאפשר תודה=] אופס בטעות פתחתי פה תעבירו בבקשה למפרטים סליחה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by petrovi4,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ( לנצל את כולו) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, סרטי FullHD, משחקים כמו FIFA אשתמש במסך Samsung T220P ) 22” FullHD) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה, הרכבה בחנות. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים - אני גר בחיפה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by oleg,

הלכתי על האפשרות הזולה ביותר שמצאתי (אני אשתמש בסידי רום, כונן תקליטונים, עכבר, מקלדת ומסך הישנים שלי) כאשר בעתיד אוכל לשדרג: (זה לא למשחקים יותר לאינטרנט וצריך לעבוד רצוף במשך ימים ושבועות) מה דעתכם? זה דחוף כי אם צריך לשנות משהו זה הרגע האחרון. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 550 1 550 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingmax BGA 260 1 260 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 40 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 1 280 מציאון - פריטים מוזלים? M.Board Price Units Total …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני צריך מיפרט באלפיים שקל, השימוש יהיה משחקים וכן הם יהיו טיפה כבדים אני יודע שאי אפשר בתקציב הזה משהו שירוץ חלק אבל אני רוצה משהו שירוץ בכיף, עכשיו אני עם מחשב 2G RAM ומעבד פנטיום משהו גרוע ממש ואני עוד משחק נחמד..., אני משחק טיפה במשחקים ומתעסק בתוכנות כבדות כמו פוטושופ והכל. הציעו לי ב ivory כזה: מארזמארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריותספק כחFSP 300W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"ממעבדIntel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2לוח אםAsus P8H61-M LX H61כרטיס קול5.1כרטיס רשת10/100/1000דיסק קשיחHitachi / Seagate 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MBזכרון פנימיKingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHzכונן אופטיצורב LG SATA DVD מהירות צריבה מק…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום. אני סטודנט לתואר שני , עובד במעבדה לפיסיקה. אחרי שנים עם עם "גרוטאה" בדמות פנטיום 4 1G זכרון(היה state of the art בזמנו), יש תקציב לקניית מחשב שיענה על הצרכים. נזכרתי בפורום הנהדר שלכם פה, עוד מימים שחיפשתי מחשב לבית והנה אני פונה אליכם. אז ככה, התקציב, כמו שציינתי, עד 5000 שח. הצרכים הם עיבוד כמויות אדירות של מידע בזמן אמת(המחשב מחובר למערכת ניסויית שקולטת נתונים דרך ממיר A/D בכמה ערוצים במקביל), ובנוסף עבודה עם תוכנת עיבוד נתונים(matlab) לצורך עיבוד המידע. בקיצור הרבה אלגוריטמים, הרבה חישוב ואפס משחקים. מהירות המחשב תשפיע ישירות על מרווח הזמן בין כל מדידה, ולכן הדרישות הגבוהות. הכיוון הוא מעבד quad של אינטל (ראיתי q9550) אבל אני מבולבל לחלוטין לגבי לוחות אם, וזכרו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים