ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט למחשב בווריאציות מחירים שונות. יש צורך שהמחשב יוכל לבצע ריבוי פעולות (אני די מעמיס בתוכנות והכל בבת אחת), בביצוע במשחקים - FPS גבוה ביחד עם איכות טובה ככל שניתן והרבה מקום, משהו בסגנון 300-400GB. שלושת התקציבים הם 6,000, 8,000 ו-10,000 שקלים. אם תוכלו תנו פירוט קצר על כל מפרט מה החסרונות והיתרונות שלו ביחס להישגים הנדרשים שציינתי למעלה. תודה מראש עריכה: לא כולל מסך, יש ברשותי LCD של LG בגודל 19". צריך עכבר, כמובן טוב לגיימינג, ואלחוטי (כן אני יודע שזה סותר במידה מסויימת, אבל יותר נוח לי אלחוטי). מקלדת היא לא חובה לכן היא יכולה לחרוג ממסגרת התקציב, כמובן שלא בהרבה. ורמקולים כנ"ל למקלדת.
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לגבי התקציב, אם ניתן לחסוך אז מצויין, אם הוא לא ריאלי לדרישות שלי, אשמח לדעת. אני לא גיימר אבל אוהב להתקין מדי פעם משחקים. דוגמאות רלוונטיות: civ 5, fifa, אולי משחק תפקידים. לא דורש ביצועי גרפיקה מדהימים, שירוץ טוב. יש לי רמקולים טובים (jbl creature) ואני רוצה לשמוע מוזיקה בצורה סבירה. ובעיקר אני מתכנת אז חשוב שיהיה הרבה זכרון ומסך רחב מתאים (22" בערך, ראיתי פה הרבה המלצות על איזה 23" אחד) ,בנוסף שתהיה לכרטיס המסך תמיכה ב-2 מסכים (אפשר בחיבור שונה). המחשב ממוקם בחדר, אז שאפשר יהיה לישון, אבל לא צריך להתפרע עם מפרט שקט ב100%. תמיכה ב-usb3 נראית לי רעיון לא רע אם ניתן בתקציב סביר. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי ASUS X555L מעבד intel® Core i7-4510U CPU @2.00GHz 2.60GHz זכרון מותקן 8.00GB כרטיס מסך NVIDIA GeForce 820M כל השאר אני לא ככ סגור איך להגיע לזה, אם מישהו יודע אז אני אשמח אם תגידו לי חח, בכל מקרה, אם מישהו מכיר תדגם הזה אז יוכל להגיד לי, קניתי את המחשב לפני כ 4 חודש ואני לא ככ מרוצה ממנו, במצב מצוין ווינדוס 8 מקורי, כמה אוכל להשיג עליו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אוקי ראשית יש לי 3gb של זיכרון RAM DDR2 333MHZ (זיכרון של דברים אקראים שפעולים במחשב) כרטיס מסך יש לי כרטיס מצוין אבל טיפשה ישן nvidia geforce 9500GT לפני שנה בערך היה הכרטיס הכי מתקדם עם 2 יציאות של DVI זיכרון פנימי 244GB Western Digital WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (SATA מעבד intel core 2 due e6550 2.3 ghz צורב פשוט של מהירות X22 כרטיס קול ממוצע כרטיס רשת ממוצע 10/100 ספק כוח 750W חזק מאוד לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. 965P-S3 (Socket 775)
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
עם שנתיים אחריות בינלאומית INTEL CORE 2 DUO @ 2.33GHZ 2 ג'יגה זיכרון 667 DDR2 512MB Nvidia 7950 GTX Display Adapter 17.1" TFT with XBRITE TECHNOLOGY הארד דיסק של 100 ג'יגה 7200 כונן Blue Ray DVD RW+/- מה נראה לכם?
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנייד מארה"ב. הקניה תתבצע או בחנות עצמה או באינטרנט והאיסוף יהיה איפשהו בארה"ב. התקציב הוא 850$+- עם אפשרות חריגה למטה או למעלה. המסך אמור להיות 15.6 אלא אם יש המלצה אחרת. אין כוונה להריץ משחקים על המחשב אך חשוב שיהיה חזק מכל שאר הבחינות. תודה לעוזרים,
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש חוות דעת על מיפרט לצורך תוכנות 3D וגרפיקה לסטודנט בהנדסת מכונות (וגם קצת משחקים בזמן החופשי) חשבתי על המיפרט הבא: התקציב סביב 4K~5K עם קצת חריגה ללא ציוד היקפי (הוא יבחר לבד מה שירצה במיקלדת עכבר וכו') ניסיתי להרכיב מיפרט אכותי שיתאים לשידרוגים בעתיד ויוכל גם לעבור OC בקלות (מכפלה פתוחה) אשמח להצעות ושיפורים בנושא הקירור, מארז,ספק וכרטיס במסך ההיתלבטות היא בין הTI550 GTX ל460GTX הבדל מחיר קטן אבל אני מכיר את ה460GTX והוא לפחות בכ30% חזק יותר לא? מה שווא? דור אחורה (460) או דור החדש בפחות ביצועים (550 GTX)? הדגש על כרטיסי NV עקב ההיתרונות של הCUDA (בפרמייר, קידוד וכו')והאפשרות הפשוטה להפעלת REALVIEW בסוליד וורקס (כאילו QUADRO) תודה מראש! [attachment delete…
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום חברים ! ברשותי מחשב MSI WIND בגלל גודלו הקטן (יחסית) יש לי אפשרות ללכת ולכתוב בו זמנית בתוכנות מסרים (כן , זה אפשרי חח) בקיצור רציתי לדעת האם זה יכול לגרום נזק למחשב ? תודה לעוזרים ערב טוב .
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ומסך בזמן טיול בארצות הברית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 100 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי רשת, תפקידים ואסטרטגיה מאיכות גבוהה (Elder scrolls, ESO, heroes of might and magic, WOW, DCUO...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
וגם אין לי מושג איך הוא הגיע לשם :? משהו יודע מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ברמה טובה אני לא גייימר מטורף שישמש אותי ללימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס,וורד והכי חשוב שפוטושופ יעבוד ממש טוב כי אני מעצב הזמנות. בעיקרון אני לא כל כך מבין אבל חשוב שיהיה מסך טוב לא משנה כל כך הגודל שיראו ברמה,בין 13- 15.4 חשוב מאוד שיבוא עם מערכת הפעלה כי אני דיי מסתבך עם הדברים האלה לבד. 2ג'יגה זיכרון ואיכות שמע ברמה טובה,אני גם צריך שיהיה בבית וגם דיי נייד ממקום למקום כל השאר אני יתפשר. הציעו לי חברים כמה חברות ואני לא כל כך יודע מה טוב לשימושים שלי ומה לא אז אני ישמח להמלצותיכם. אם יש הצעות של מחשבים ממש איכותיים אז אני גם יחרוג קצת בתקציב רק אם זה ממש משתלם. בתודה מראש איתי
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכם! שמי אייל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח בערך (אפשר לחרוג, אבל לא להתפרע). אם אתם חושבים שמחשב ב-3000 ש"ח יספיק לציפיות שלי, אז יותר טוב מטרות המחשב הם לעבודה משרדית (לא כבדה), אבל שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים, ויוכל להציג את ממשק Aero של ווינדוס ויסטה. חשוב שיהיה בו כונן DVD, וזיכרון 2GB מובנה (או 2*1024MB), אני לא מעוניין להתעסק עם הרכבת זיכרון וכוננים. אין לי דרישות ספציפיות לגודל המסך, יציאות מיוחדות, או גודל כונן קשיח. אין העדפה לחברה כלשהי. הוא לא חייב להגיע עם מערכת הפעלה. מומלץ שלא יהיה כבד מאוד, ושהסוללה שלו לא תיהיה חלשה. ואם אפשר (אבל לא חייבים), שיהיה בו בלוטות' ואחריות למספר שנים. תודה! אייל.
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
זה מחשב שאני רוצה לקנות ממישו יד שניה נייד כמה הוא שווה ? הפרטים שהוא הביא לי דגם: style-note m54sr מחשב נייד קל משקל 1.8 (בערך) מסך 13.3 זיכרון 1gb דיסק 80gb אחרי פירמוט עם ווינדוס 7... בערך הערכה שלכם יד שניה כמה עולה ?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך עד 100 שקלים~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה/תרגול על VM-PLAYER/WORKSTATION כ 4-5 תחנות בכל פעם. וכמובן אינטרנט ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת ׁ(הכי פשוטים שיש - העדפה לאלחוטיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך ONBOARD יספיק בהחלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 (העיקר שלא ירעיש כמו טרקטור) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
איך זה : עכשיו יש לי מעבד INTEL 2.8 כרטיס מסך 6600GT AGP תקציב 800 שקל מעבד -http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2557 לוח אם - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3320 ביחד 860 לתשלום רגיל, לא מזומן... מה אתם אומרים, יפעל לי על הtextures על HIGH? ונגיד מקסימום גם איזה AA *4 חמוד כזה..? DXLEVEL 90 לסורס!
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לחזקתי Intel® Xeon® Processor E5-2699 v4. זה מעבד של שרתים עם 22 ליבות, ואני מחפש לקנות את שאר הרכבים ולהרכיב. בעקרון המחשב למשחקים, cloud computing,שלל תוכנות (לא עריכת וידאו). התקציב הוא בין 3-5k, לפי צורך. אנא שימו לב שהלוח M יהיה תואם. יש סיכוי שהמחשב יתחבר למסך של 40 אינצ' - האם זה משנה משהו מבחינת המאיץ הגרפי? תודה רבה סתיו
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 שקל חריגה ב100-200 . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (כולל אלה שעתידיים לצאת) מסך "22 אינץ' 1050*1680 הגדרות גראפיות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך ,מארז ,ספק, לוח-אם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - השקט לא קריטי כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע ל…
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מזמין לידידה שלי מחשב מזיגזג, היעוד פוטושופ. מאחר והיא קצרה בתקציב אני רוצה להזמין לה את המחשב הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=7761 כמובן אני מוסיף סטיק זכרון 1 ג'יגה סה"כ 2 ג'יגה. שאלה האם הכרטיס אונבורד יספיק או צריך לשדרג. אשמח לקבל הערות ותגובות בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מעבד: intel® pentium ® D cpu 3.00Hz זיכרון: 2.0 RAM כרטיס מסך: geforce 7600 GT כמה שווה בערך מחשב כזה?
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, מחשב לחבר, זה מה שאני והוא הרכבנו, הרבה זמן אני כבר לא בעניינים. מה אומרים?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
חבר הציע לי לרכוש מחשב נייד המתאים לצרכיי ....לפטופ 5165 Dell Vostro 3591 15.6 https://www.c-data.co.il/dell-vostro-3591-156-fhdi5-1035g8gb256ssdgf-mx2303cdos3yos-עותק לי רק יש בעיה אחת ...אני רגיל/חייב את הנקודה האדומה או איך שקוראים לזה... https://www.theverge.com/platform/amp/circuitbreaker/2020/6/30/21292182/thinkpad-trackpoint-mouse-nub-button-trackpad-challenges-design-user-input הרגל מגונה מלנובו כנראה .... האם קיים דגם מקביל בלנובו עם אותם קריטריונים של דל עם הצ'ופציק של הקומקום ולמה זה קיים דווקא בדגמים היקרים יותר של לנובו ? הרי אם זה לא מוצלח לדעת לנובו למה זה קיים בדגמים היותר יקרים ? מי שמשתמש הצ'ופצי…
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום רב ברשות מערכת מחשב Motherboard Asus P6T CPU Type QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) 4GB זיכרון ספק 550W TT עקב מעבר לעריכת תכני HD בתוכנת EDIUS 6 אני מתלבט אם לשדרג לכרטיס מסך GTX 570 + עוד זיכרון ולהעביר אותו בעתיד כשאקנה מחשב חדש או שלא שווה לשדרג או המלצות לשדרוגים אחרים, פתוח להצעות. מחכה נואשות לעזרתכם ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל אני מחפש ליצור מחשב ללא מאווררים... כמו כן, אני לא מתכוון להיכנס לעניין מערכות קירור המים שכן אני לא מכיר את הנושא (פחות בעייתי) ואני רוצה להשאירו חסכוני בחשמל... הייעוד של המחשב הוא בעיקר לימודי/משרדי (מידי פעם עבודה עם תוכנות סמי-כבדות כמו GIS או אוטוקאד) וכמו כן, גם צפייה ב- HD. מחיר - עד 3.5K ללא ציוד היקפי.. בתודה מראש, אסף.
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ערב טוב נסדק לי המסך של המשב הנייד דל 15 אינץ. הלכתי למעבדה והציאו לי החלפה ב700 שח. אשמח לדעת האם זה מחיר הגון, או במידה ויש מקום שיציע מחיר הגון יותר באזור ראשון. תודה
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב 14 אינץ' קל ככל הניתן. המחשב לשימושיים בסיסיים: אופיס, גלישה ברשת, סקייפ + זום וכדומה אני לא צופה צורך בהתקנת תוכנות כבדות . אני מזמין מאמזון ארצות הברית - אם מישהו יכול/רוצה לבדוק אז בZIP CODE צריך להכניס - 07030 אשמח להמלצות במהרה כדי שאוכל להזמין עוד היום שיגיע בזמן לפני שמי שמגיע משם עולה על טיסה. תודה רבה! גיא נ.ב יש לי שלושה מועמדים: 1. Hp - 16 GB, i5 https://www.amazon.com/HP-Notebook-Micro-Edge-i5-1035G1-Wireless-AC/dp/B081DB5QBN/ref=sr_1_11?crid=1IPSKN0ITT38M&dchild=1&keywords=laptops&qid=1592721687&refinements=p_n_size_browse-bin%3A242384…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-