עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Aviad6,

אהלן, מחשב לחבר, זה מה שאני והוא הרכבנו, הרבה זמן אני כבר לא בעניינים. מה אומרים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by HumanFly,

המפרט לא צריך לכלול שום ציוד היקפי, לא הרדיסק ולא כ.מסך. באנדל, לוח יציב עם כל הקונפיגורציות ל OC מתקדם, מעבד זנותי עם פוטנציאל OC הכי גדול. זכרונות רצוי 800.. אפשר לרדת גם 667. ספק, ליברטי 400 במינימום. מארז, רצוי צ'אקרה. קירור אוויר איכותי שיתן יחס מחיר וביצועים מצויין. תודה מראש לעוזרים..

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן, לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל אני מחפש ליצור מחשב ללא מאווררים... כמו כן, אני לא מתכוון להיכנס לעניין מערכות קירור המים שכן אני לא מכיר את הנושא (פחות בעייתי) ואני רוצה להשאירו חסכוני בחשמל... הייעוד של המחשב הוא בעיקר לימודי/משרדי (מידי פעם עבודה עם תוכנות סמי-כבדות כמו GIS או אוטוקאד) וכמו כן, גם צפייה ב- HD. מחיר - עד 3.5K ללא ציוד היקפי.. בתודה מראש, אסף.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המחשב מיועד למשחקים כבדים(BF4 בעיקר),על מסך של 22 אינצ,אני לא מעוניין לעשות OC,איך המפרט? Intel Quad Core i5 4440 3.1Ghz S1150 Gigabyte G1.Sniper B5 S1150 8GB Crucial DDR3 1600Mhz Sapphire R9 290 TRI-X 4G DDR5 SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III Seagate 2T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty NZXT Phantom 410 White FSP Raider 750W Scythe Katana 3

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, היני עומד בפני רכישת לפטופ חדש ובחיפושיי מצאתי את הלפטופ הבא: http://www.orange.co.il/res/YKM/programs/laptop/dv3-2090ej_ds_israel.pdf התכונות לפיהן חיפשתי היו: קל משקל (עד 2.4KG), מעבד כפול ליבה, מינימום 24 תשלומים. המחיר הינו 169 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים, כאשר חבילת האינטרנט ניתנת למשך 18 חודשים יחד עם תשלום חודשי קבוע של 2 ש"ח (אותו אני מקווה לבטל מכיוון שאני לקוח אורנג'). השאלה שלי בעצם, אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה או התוכנית Orange Mobile Broadband והאם היא משתלמת... המטרה העיקרית למענה הלפטופ נקנה היא עבודה משרדית אינטנסיבית בתחום תקשורת נתונים לכן חשוב לי שיהיה אמין מאוד וחזק מספיק בשביל הרצת יישומים רבים במקביל. אשמח לעצות.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by -ox-,

gigabyte ga-k8nspro nforce3 250 sata sound raid 1394 amd athlon 64 3000+ 512MB supertalent DDR400 floppy gigabyte combo cdrw/dvd 52X32X52X16 WD 80gb 7200sata sapphire R9800pro 128MB 256bit ( יכול להיות שאני אזמין במקום 6800LE מזיגזג) midiatx front usb case with window + generic 400W optical mouse + kyeboard edimax adsl+cable router 4port br6104 ב 5220 ש"ח שווה משהו ? האם בכל זאת שווה להזמין באינטרנט בדקתי וחוץ ממארז וספק יותר איכותי המחיר היה אותו דבר בדיוק ומה יותר חזק בכללי R9800 pro 128 256bit או 6800LE?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כבר קיימים מארז ENERMAX CHAKRA ספקי כוח HEC ZEPHYR 650 כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 6850 1G GDDR5 מסךASUS VW246H במפרט זכרון מעבד לוח עם ארדיסק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by barartzi,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש תוך שבוע שישמש למשחקים ולעבודה רגילה במחשב לא משחקים כבדים במיוחד ויש לי מפרט שבניתי בעצמי מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 1 1170 1170 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 1 690 690 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Twinmos 1 550 550 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB 7200 8MB WD1600JB 1 430 430 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 1 250 250 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-69U6…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by madix,

אני עומד לקנות מחשב חדש. שימושים לגרפיקה (עריכת וידאו ופוטושופ) ולמשחקים. התכנון לכרטיס מסך הוא Nvidia GTX 970. האם כדאי לבסס מפרט על מעבד skylake, או שללכת על דורות ישנים יותר? התקציב יהיה בסביבות 5-6k לא כולל ציוד הקפי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי אנשים... אני מעוניין לדעת כמה פחות או יותר יעלה לי כיום מחשב חדש עם המפרט הבא: לוח אם: Asus P4P-800-E. מעבד: Intel Pentium-4 3.20GHZ. זכרון: Samsung 512RAM. כונן קשיח: 80GB 7200RPM Western Digital. כרטיס מסך: ATI Radeon 9200. צורב DVD: טושיבה DVD\CD - RW. כ. קול - Legacy Audio Controller. כונן Floppy רגיל. מארז מהודר עם מאווררים. רמקולים קטנים. מקלדת + עכבר אופטי. תודה...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by AviBsH,

מפרט מחשב בכ6.5K למשחקים לא כולל צייוד היקיפי לא עושה OC רצוי כ.מסך DX10

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by moshen1169,

זה המפרט שלי למשחקים עד 5000 ש"ח: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box gigabyte MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel לגבי כרטיס מסך מתלבט בין 5770 לבין 460 GTX כדאי לחכות עד שיושק או אפילו 5850? Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler או הגירסא הקודמת שלו? CM 690 II Plus Black ATX Case enermax מתלבט בין הPRO82+ 525W או ל625W מתכוון גם שידרוג עתידי לכרטיס מסך? מתלבט בין LG לסמסונג 23 אינץ אם יש הבדל משמעותי בין ניגודיות 1:50000 ל1:70000 תגידו? אם יש משהו יותר טוב בתקציב אז תגידו . מה התקציב המקסימלי? 5000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה נ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by אוראל אהרונוב,

שלום וברכה לכולם, אני פונה אליכם לעזרה בבקשה בנוגע למחשב נייד חדש, התקציב שלי עד 2000 שקל (מעדיף פחות) השימושים שלי במחשב יהיו נטו עבודה משרדית וסרטים . חשוב לי מראה נחמד מעבד טוב שלא יתקע גם ושלא יהיה יותר מדי קטן. תכף הבלק פריידי והייתי רוצה לסמן כמה אופציות מעניינות אז אשמח להמלצות שלכם ועל הדרך לחוות דעת על המחשב הבא: https://www.ynetshops.co.il/Prod/145123/?gclid=CjwKCAjw0On8BRAgEiwAincsHJ86d4ekOSVWiP4_55QRyPHZegXGCup9JxVKoU49Jq58k_g-a_CuYRoCTMUQAvD_BwE חברים המון תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי לכולם, אני מכין הפתעה לאשתי היקרה ורוצה לקנות לה מחשב נייח ליום ההולדת, מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח רק אם זה ישפר את איכות הסחורה. כלומר, להגדיל את כמות הזיכרון זה לא נחשב. לקחת חברה יותר איכותית עבור קניית זיכרון, זה כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט, מוסיקה, צפייה בסרטים/סדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין מלבד מה שרשום בסעיף הקודם. מערכת הפעלה תירכש …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dr_hofman,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.. אבל אני לא בטוח אם עכשיו זה הזמן הנכון.. מה אתם מציעים? אגב חשבתי על הלוח הבא: Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DrPipi929,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 מלחשב עצמו ועד 5000 כולל מחשב וציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת,רמקולים,אוזניות יש לי אבל אני אשמח לשמוע על אוזניות למרות שהתקציב לא מאפשר...) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בFULLHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו LOL לא משהו כבד באיכות גבוהה אני ראליסטי לתקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך בין 23-24 אינץ', רזולוציה 1920x1080. -לא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (בלי חריגות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, בעיקר עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA 5, FIFA 17, ההיטמן החדש, לא משחקים כבדים מידי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD על מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות…

18. Started by Ronfer123,

שלום, אני חייב עזרה, אני מחפש כבר המון זמן מפרט לגיימרים, הבעיה היא שכל מי שמציע לי מפרטים מביא לי לוח אם ב-400 שקל. טכנאי המחשבים שלי אמר לי שלוח אם חשוב לגיימרים. זה נכון? מישהו יכול לבנות לי מחשב עד 5000 שקל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by xZiPeR,

יש לי חבר שרוצה לקנות עכשיו מחשב בכ5000 ש"ח [פחות או יותר..]. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ואין צורך בציוד היקפי, כונן קשיח או כוננים אופטיים למיניהם. החבר מעדיף מעבד של אינטל. בנוסף לזה יש לי שאלות נוספות - האם 7600GT Extreme Edition הוא כרטיס כדאי למחשב למשחקים ? מה אתם אומרים עליו ? והאם לדעתכם כדאי לו לחכות קצת בקניית המחשב עד ליציאת כרטיסי הDX10 או שלא כי הם יהיו יקרים במילא ? אולי כדאי לו בכלל לקנות כרגע כרטיס מסך זול ולהחליף אותו לאחר מכן לכרטיס DX10 אחרי שהם יצאו וירדו להם המחירים ? או שזה בכלל לא אפשרי שכן, לפי מה שהבנתי עומד לצאת תקן PCIe2 [לוחות אם עם PCIE רגילים יוכלו להריץ כרטיסים כאלו?]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם אני חדש בשטח אני רוצה להשקיע עד 6000 שח אני עובד עם המון תוכנות פתוחות למסחר בבורסה אני צריך כרטיס ל4 מסכים אני גם רוצה לשחק לראות סרטים באיכות גבוהה אני צריך מיפרט ללא כל המיסביב תודה וזה דחוף כי המחשב שלי מת ואני צריך לעבוד (מסחר יומי) אך אני מחבר את ה ATI ל4 מסכים עם לכרטיס יש 2 יציאות?????

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by GALAI30,

RTX 2060 4K מריץ ? כרגע יש לי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG STRIX

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by bad-sector,

מחשב מבוסס P4, שיהיה בו צורב + DVD (אפשר קומבו), רכיבים טובים (פחות החברה יותר הכמות - לא זכרונות CROSAIR אבל 512 וכו')...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. רוצה את הכי טוב שיש לאנימציית תלת מימד מתקדמת בלי ללכת לישון כל רינדור זה המפרט שהרכבתי בכללי אם יש מקום לשיפורים השמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by sky011,

שלום סליחה על השאלה הקצת טיפשית???? אם אני לוקח איתי את הנייד לארה"ב,איזה חיבור חשמלי עלי לקחת איתי. הרי המתח שם 110 וולט והתקעים שקעים שם שונים. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tgen,

אם אפשר, הייתי מעדיף שהמעבד יהיה i5 והכרטיס מסך יהיה radeon טוב כלשהו. בהארדיסק אפשר לחסוך ולהסתדר עם 500GB. קירור אפשר לחסוך אם זה לא קריטי. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים