ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני GAMER כבד מאוד שרוצה מהירות וביצועים טובים אני לא OC אני צריך: מסך-שיהיה שטוח 17 סי די רום מעבד לוח אם- שיהיה טוב לעתיד זיכרון מארז הארדיסק כונן דיסקטים מקלדת ועכבר תתחשבו במחיר ההרכבה של זה לא כולל משלוח תבנו את זה כאילו היה שלכם........ אם אפשר גם תמליצו לי על חברה אמינה וזולה בפרטי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3.COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד אמין בעל צג של 17 אינץ'. אני צדריך שיהיה גם עם נפח זכרון פנימי של 2 ג"ב. כרטיס מסך חזק מובנה מיותר לי לחלוטין. המחשב הוא לתכנות ושימוש שוטף נטו. ראיתי ניידים של טושיבה שעומדים בקריטריונים אבל אין לי מושג עד כמה הם אמינים יש למישהו המלצות, כמו שציינתי אין שאלת תקציב.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב נייד, שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, וצפייה בסרטים. (לא HD). אשמח לקבל חוות דעת על INTEL ATOM, האם הוא מתאים לשימוש שלי. מישהו יכול להסביר לה למה הוא כ"כ זול !? אני עוד אחשוב שסלרון יותר טוב ממנו.. עוד משהו - האם אני יכול למצוא מחשבים עם המעב"ד הנ"ל אבל מסך יותר גדול מ10 אינץ'...?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום חברים, הסיוע שלכם תרם לי רבות בפעם הקודמת אז מנסה את מזלי שוב מחפש המלצה למחשב נייח (רק המחשב עצמו, ללא מסך וללא מקלדת). שימוש ביתי/עבודה משחקים סטנדרטים חשוב מאוד שיהיה זריז חשוב שהדיסק הקשיח יהיה גדול גיבוי סרטונים של הילדים) יהיה נחמד אם יהיה ניתן להריץ עליו קודי התקציב נע סביב 1000-1500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב ליישומי אופיס אינטרנט וסרטים (אפשר בתקציב הזה להכניס גם סרטי HD?) ראיתי את DELL INSPIRON 1525 ?
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, היני עומד בפני רכישת לפטופ חדש ובחיפושיי מצאתי את הלפטופ הבא: http://www.orange.co.il/res/YKM/programs/laptop/dv3-2090ej_ds_israel.pdf התכונות לפיהן חיפשתי היו: קל משקל (עד 2.4KG), מעבד כפול ליבה, מינימום 24 תשלומים. המחיר הינו 169 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים, כאשר חבילת האינטרנט ניתנת למשך 18 חודשים יחד עם תשלום חודשי קבוע של 2 ש"ח (אותו אני מקווה לבטל מכיוון שאני לקוח אורנג'). השאלה שלי בעצם, אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה או התוכנית Orange Mobile Broadband והאם היא משתלמת... המטרה העיקרית למענה הלפטופ נקנה היא עבודה משרדית אינטנסיבית בתחום תקשורת נתונים לכן חשוב לי שיהיה אמין מאוד וחזק מספיק בשביל הרצת יישומים רבים במקביל. אשמח לעצות.
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל יעוץ בבחירה של מחשב נייד מבין ארבעת אלה בעיקרון המחשב נועד לניידות, אבל מאחר ואני לא הולך להשתמש במחשב נייח אז גודל המסך חשוב לי אני לא מתכנן לשחק על המחשב אלא רק לשמור על קשר עם העולם החיצון איפה שלא אהיה, אני מתכנן לטוס בקרוב לטיול. הראשון Dell inspiron 1525 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm השני lenovo TY2E7IV http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6780&catcode=237&AdCat=&parentid=0 השלישי HP FS357AA http://adscomp.co.il/en/product_he.php?idn=8160 הרביעי COMPAQ Presario C795EJ FL561EA http://www.gamaoffice.co.il/products/113287 אם יש המלצות אחרות אשמח לקבל אותן, תודה רבה. בעיקרון אני מתכנן שהוא יחזיק לי ככל ש…
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הקרובה. התקציב שלי הוא כאמור 4-5K כולל מסך וציוד הקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. עיצוב לא חשוב, ושיהיה יחסית שקט (לא קריטי). אשמח גם לקבל הצעות עם התאמה לחנות שבה אוכל להזמין מחשב זה. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה עם מעבד 64 ביט לצורכי משחקים אינטרנט מוזיקה וסרטים... התקציב הוא בסביבות ה5000-5500ש"ח(אני יודע שזה לא הרבה אבל מה לעשות?) יש הצעות? נ.ב אני מבקש מכל אלה שלא כל כך מבינים לא להגיב ולבלבל אותי בלי לפגוע/להעליב פשות ראיתי מלא אנשים שרק התבלבלו מזה שאנשים שלא כל כך מבינים הגיבו תודה מראש SPOOKY עריכה: שכתי לציןן שהמפרט לא כולל ציוד היקפי כמו מסך מקלדת סי די רום ועכבר ...
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אני מתלבט בין שני המפרטים הבאים. תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v, far cry4, shadow of mordor, crysis 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אז הרכבתי לו מפרט ורציתי שתביעו דעה CPU : AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU[ ¤ 353.93 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0)[ ¤ 521.08 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory[ ¤ 348.55 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD[ ¤ 123.43 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD[ ¤ 435.15 ] 1 Video Cards : Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card[ ¤ 1079.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive[ ¤ 52.22 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52[ ¤ 139.25 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retai…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי, אני רוכש מחר מחשב נייח: Intel I3 3220 Ivy Bridge DDR3 4GB ASUS P8H61-M LE ENERMAX 450W אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך עד 600 שח עבור משחקים לא כבדים במיוחד. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש הבכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וכדומה (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש אותי ללימודים (אופיס), אינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב כנראה יהיה מאוד נייד אז המשקל תופס פה חלק מרכזי. את המחשב אני ייקנה בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים (FULLHD וFULL3D לפעמים), וכמעט ולא משחקים. * גודל המסך? 13-15 (ברזולציית FULLHD!) * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך רצוי כמה שיותר ארוך (4-5 שעות זה סביר ?) פשוט לאמא שלי יש מחשב פ'וגיסטו והנייד בקושי מחזיק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אז... אחרי הרבה הרבה הרבה עזרה שקיבלתי פה בפורום והרבה בירורים שעשיתי הגעתי למפרט סופי שתואם את התקציב שלי. וראשית כל אני רוצה להגיד תודה ענקית ל: Syszone - עזר לי מאוד בבניית המפרט. תודה ענקית! Animor - עזרת לי מאוד תודה רבה! idanmal - עזרת לי כל כך הרבה, אני ממש מעריך את כל העזרה, תודה רבה ועכשיו, לנושא... אני רוצה שתגידו לי איך המפרט. אני מזכיר הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר א…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרתכם , אני צריך שני מפרטים למחשבים שונים : מפרט למחשב 1 - מחשב שדולק 24 שעות ביממה שמיועד למשחקי גראפיים המחשב הולך לפעטול 24 שעות וחשוב שיהיה סופר שקט וסופר יעיל Antec SX1040BII 400W Case 699 ¤ Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Soccet 775 BOX CPU 1049 ¤ 5359 Thermaltake TR2 M13 CPU Cooler for Intel 775 99 ¤ Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 469.00 ¤ 469 ¤ ASUS P5GD2 Deluxe 3.6/LGA775 Intelr 915P DDR2 + LAN Motherboard 1289.00 ¤ 1289 ¤ 5 Corsair 512MB (2x256) DDR2 Xtreme Performance PC5400 Memory 1118.00 ¤ 1118 ¤ ללא כרטיס מסך - מקלדת - עכבר - כריס קול וכרטיס רשת וכרטיס ק…
-
- 12 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב נייד של DELL או ASUS.. ואני מתלבט אם לקנות 4GB או 8GB וחשבתי פשוט לקנות 4 ואם אני ארגיש שאני צריך עוד פשוט להוסיף לבד.. השאלה היא האם הפתיחה של המחשב מאחורה כדי להוסיף זיכרון פנימי תפגע באחריות!? תודה.
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום! השתחררתי לפני 4 חודשים ואני ממש בבלאק אאוט מטורף בתחום החומרה והמשחקים. אשמח לעזרה שלכם! 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה Asseto Corsa, BF4 ודומיהם על הרמה הגרפית הגבוה ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 120GHZ - טלויזיית LG. -לאילו הגד…
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כודם כל אשמח להמלצה לגבי מעבד: אינטל כפול, AMD כפול,AMD AM2, או לחקות לקונרו. יש לי כבר כ.מסך X1800XL, השימוש במחשב נכון להיום הוא קצת פוטושופ ואני רוצה להתחיל לשחק במשחקים ברמה סבירה. כמו כן, אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק לי איזה 3-5 שנים. זכרונות אני יכול לקנות 2*1024 800MHZ ב 1100 או 2*1024 667MHZ ב 867 מה לדעתכם עדיף אני צריך HD 300GB מה שאתם ממליצים ספק, MB,HDD, CPU. התקציב ל3 החלקים הוא 3000 שקל אשמח גם להצעות שיפור.
-
- 19 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום רב, המארז שיש לי כרגע: http://imageshack.us/photo/my-images/195/stam1.jpg/ אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, מעבד, זיכרון (ram), שיתמוך במשחקים חדשים כמו fable 3 ו- the witcher 2, אני חשבתי שמה שיש לי כרגע זה מחשב טוב, אבל כשבדקתי דרישות משחק למשחקים חדשים גיליתי שלא כך הדבר. אם תוכלו להמליץ לי כל כמה חלקים טובים בסך הכל של עד 1500 ש"ח. תודה רבה מראש!! ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מפרט סופי מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1804 לוח אם: ASUS P5B DELUXE ¤1132 כרטיס מסך: 7600GS או 7600GT שעוד כחצי שנה אני אעביר למחשב שני בבית לחיבור SLI (כרגע יש לו 7600 GT ) ואני אשדרג לכרטיס dx10 750¤ זיכרון: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 1510¤ מארז: Lian-Li Aluminum Midl-Tower PC-A10 Black¤1415 המחשב ישמש בעיקר למשחקים, וshering כאשר מתוכנן ביצוע OC. הדברים בהם אני מתלבט וצריך יעוץ ספק כוח (שיתאים לOC ולכרטיס מסך ה"חזק" העתידי) דיסק קשיח: או אחד של 250 או שניים של 150 (7200 SATA II) בתצורת RAID0 אני לא כל כך בטוח עד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב. כרטיס…
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי, שואל בשביל חבר, תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה, עריכה גראפית - פוטושופ בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-