ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה על תוכנת Solid Works (כסטודנט) ומשחקים (מכל הסוגים). אין צורך בציוד היקפי. הרכבתי משהו בנתיים, לא סגור לגביי המארז - מחפש משהו שקט יחסית... מעבד: AMD Athlon X4 640 2.9Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪521 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ALL in 1 כמות: 1 - מחיר: ₪80 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪343 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪316 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪310 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoin…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, רציתי את דעתכם המלומדת לגבי מפרט מהאינטרנט לעבודה משרדית מינימלית. כדי לחסוך את הטרחה, צריך להגיע עם מערכת ההפעלה כדי שיושקע מינימום מאמץ. אם מפרט זה לא טוב, הייתי שמח לשמוע על מפרט עדיף. * מעבד כפול ליבה Intel® Dual Core E5700 במהירות 3.0GHz * זיכרון מהיר בנפח גדול 2GB DDR 3 במהירות 1333Mhz * דיסק קשיח SAMSUNG 500GB 16MB S.ATA 3 * לוח אם מתקדם Intel® Warm River * צ'יפסט חדיש Intel® G41WV * צורב DVD דו שכבתי SAMSUNG - במהירות X22 בנוסף, שלל הטבות בלעדיות לרוכשים: 1. שדרוג לזיכרון בנפח 4GB DDR3 (במקום 2GB) ב- 149 ש"ח ! 2. מערכת הפעלה - Windows 7 ® Home Premium Hebrew (כולל התקנה ודיסק) במחיר בלעדי, רק 299 ₪ ! תודה לכל המגיבים והעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את החוות דעת שלכם בנוגע לקניית מחשב עתידי בטווח מחירים של 2000-2500 ש"ח. 1.המחשב אמור להיות מיועד לשימוש כללי ביותר, כלומר, בעיקר אינטרנט, מוזיקה, אופיס והרצת תוכנות שונות (לא כבדות מדי, אך לעולם לא ניתן לדעת מה אצטרך), משחקים זה לא כל כך בשבילי כך שכרטיס מסך onboard נראה לי יעשה את העבודה אך אשמח לשמוע מה אתם חושבים. 2.ברמת העיקרון יש לי הארד דיסק מהמחשב הנוכחי בגודל של 500GB של חברת WD (הדגם הוא WDC WD5000AAKS-00V1A0) שנקנה לפני מספר חודשים עקב קריסת הארד דיסק קודם. כמו כן ברשותי גם צורב DVD של חברת ASUS כך שאין צורך גם בצורב. 3. חשוב לי שקט מהמחשב כי אני אישית סבלתי ממחשב עם רעש של גנרטור בקיץ 4. דבר נוסף וחשוב, אני מעוניין בזיכרון מהיר של 4GB כך…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב מבקש את המלצתכם לגבי מפרט למחשב לעבודה גרפית בעיקר פוטושופ מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה פוטושופ בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישו יש אולי ניסיון עם המחשב/דגם הזה והאם אפשר לקבל עליו המלצה. אני גם פתוח ואשמח לקבל המלצה על תחנות/דגמים דומים של לנובו או חברות אחרות, מבעלי ניסיון. גם לגבי מחיר/שירות, יועילו הכוונה והמלצה. תודה מראש למגיבים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב כלל מסך לגיימינג עצבני =] מסך Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms PVA 1:50000 1920x1080 , יחידות 1 ₪879 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2074 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ, יחידות 1 ₪258 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=466 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Lian Li PC-8NB Black Aluminum + FSP 550GHN, יחידות 1 ₪679 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2447 ThermalTake ISGC-300 CLP0539 CPU Cooler מחיר במצע !, יחידות 1 ₪110 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2426 Asus M4A88T-M Chipset AMD 880G, יחידות 1 ₪492 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1894 G.Skill Ri…
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט חזק לצורכי עריכת סרטים/ קליפים בFull HD. התקציב שלי עומד על 4000 ש"ח עם כוונה לחסוך. אני עובד עם הפרימייר החדש CS5 , לצורך העניין אני מוסיף דרישות מערכת של התוכנה. http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs/ בניתי לעצמי סוג של מפרט משיטוט בפורום, אשמח לשמוע את דעתכם כי לי אישית אין מושג בזה. - מעבד I5 - כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה - ווינדוס 7 ,64 ביט - הארד דיסק מהירות 7200 RPM 1T - כרטיס מסך GeForce GTX 470 - ספק כוח CORSAIR 750W TX - מארז של קולרמסטר בסדרת HAF אשמח אם אפשר לכוון אותי יותר. אם אפשר גם להוסיף איזה כרטיס קול כדאי ,איזה הארד דיסק, מעבד, איזה לוח אם, גוף קירור? ובנוסף אני מחפש מסך למחשב- רזולציה גבוה ובאזור ה21 אינצ' יספיק. תודה מראש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אבא שלי עמד לסגור עם אייבורי מפרט מחשב בסיסי ב1500 שקלים (הוא צריך משהו בסיסי וזול בתכלס... ) עד שעצרתי אותו ואמרתי לו ששווה לו לברר כאן קודם כדי שלא יקנה סתם שטויות. מה דעתכם? מדובר על שימוש סטנדרטי לחלוטין, אז לא נראה לי הכרחי לענות על שאלון... אינטרנט, אופיס, לשמוע מוזיקה.. ברגיל. הדרישה היחידה והחשובה ביותר - שהמחשב יהיה שקט! לוח אם GF615M-P33 AMD MSI מארז PS04B ATX SILVERSTONE שחור ללא ספק ספק כח A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד ATHLON II 250 D.C AM3 AMD זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 5400 500GB SATA2 16MB SAMSUNG צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח ה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני צריך שני מפרטים , שניהם מיועדים למשחקים ולהפעלת תוכנות וירטואליזציה כבדות מפרט אחד מבוסס AMD P2X4 והשני INTEL I5 SB ללא כל ציוד היקפי [מסך מקלדת עכבר וכו . . ] אך ורק מארז התקציב לא גבוה3000-3500 ש'ח לכל היותר תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב אז ככה, מצאתי את הדגם של thinkpad w510 של לנובו בשתי וראציות: הדגם שמוגדר כ 4319-29G שנמכר ברוב החנויות המוכרות כמו למשל שניידר : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14822 היתרון של הדגם הזה הוא: מעבד חזק יותר מהדגם השני 820QM, וגם נחשב כחנות מוכרת ואמינה. החסרון: מחיר 11,678 , סוללה של 6 תאים, זיכרון של עד 8GB. והדגם של 4319-2qu שנמכר בקיו-סיס : http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=43192qu&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=33&aff=Zap〈=he היתרון:מחיר: 9,599, סוללה 9 תאים, זיכרון של עד 16GB. החסרון:מעבד יחסית חלש יותר 720QM, החנות נחשבת כיבואן אפור. אני שלחתי להם מייל לברר לגבי האחריות והם טוענים שהאחריות היא של IBM, והבנתי שהם קונים את המחשב דרך חנות בחו"ל בשם su…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע וחצי dell vostro 3500 מחשב ממש מעולה פרט לבעיה אחת הווליום של הרמקול ממש חלש, בצפייה ישירה באינטרנט זה הופך לבלתי אפשרי השאלה שלי היא מהן האופציות שלי? האם אני יכול להחליף את המחשב אחרי שהתקנתי מערכת הפעלה? האם ישנה אפשרות לשדרג לרמקולים טובים יותר? האם פשוט להתפשר למרות שרק קניתי ולשים רמקול ב usb? עוד רעיונות טובים יתקבלו בברכה תודה אלעד
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח לצרכים ביתיים בסיסיים, עם יציאת HDMI. תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייד asus F5RL שהתקנתי עליו וינדוז 7 אולטימייט. מסתבר שהמצלמה שבו לא הותקנה אוטומטית ומנהל ההתקנים רק מראה "התקן USB" עם סימן קריאה עליו. באתר של ASUS אין בכלל דרייברים לנייד הזה לוינדוז 7. אשמח אם תייעצו לי איך להתקין את המצלמה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי! אני צריכה לקנות מחשב חדש ללימודים - שיהיה לי נוח וקל לעבוד ולתכנת.. מוזיקה, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), תכנות וקצת גרפיקה.. חשבתי על תקציב של 3.5K גמיש למעלה ולמטה הנה המפרט שחשבתי עליו, לקחתי את רוב ההמלצות מהאתר, מה דעתכם? כרטיס 450GTS 530 שח מסך מחשב Samsung BX2450 LED 1300 או מסך מחשב Samsung XL2370 LCD 1600 Antec BP500U 500W ספק בוח 300 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case מארז 300 דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM 280 מעבד AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX ב-370-380 ש"ח. או מעבד AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ב-720-730 Gigabite MA78LMT-S2 לוח אם 260 כרטיס 4GB, זכרון G.Skill RipJaws 1333Mhz 200 שח
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא, לא השתגעתי לגבי הסכום, פשוט כבר יש לי כרטיס מסך וספק כח (GTX 470 ו- Sapphire 750W) בנוסף לכל מה שמסביב. אני נוטה ללכת על core i5-2300, 1x4GB DDR3 1333, Gigabyte H67. צריך גם: מארז, כונן אופטי. מתלבט לגבי: דיסק קשיח 500GB, מעבד 2400 - 2500K, לוח אם ספציפי., תועלת בהוספת SSD קטן למערכת ההפעלה. אגב, מכיוון שאני לא נוטה להרבות בדיסקים קשיחים, עד כמה חשוב לחכות עם הלוחות של אינטל. נראה לי שאפשר בשקט להשתמש בחיבורי ה- SATA3, לא?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?איפשר לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים,אינטרנט וקצת משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא משהו כבד בעיקר פרו ו call od duty החדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עדיף לנסות לחסוך קצת אך במסגרת הבקשות שלי ובלי פגיעה בביצועים. ניתן לחרוג עד 150 ₪ בתקציב. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בתכני הייצ' די מלאים (פול הייצ' די) אימיול, גלישה באינטרנט ושימוש באופיס. * המסך הינו מסך פול הייצ' די 24 אינצ'. ההגדרות הגרפיות צריכות להיות גבוהות אך רק בעניין הסרטים, לא משחקים או גרפיקה אבל הסרטים צריכים להיות מושלמים מבחינת היכולות הגרפיות של המחשב לא צריך כונן דיסקים אך צריך צורב דיוידי רגיל. השקט חשוב אך לא במידה מרובה משהו כמו 6 או 7 מתוך 10. לא יהיה אוברקלוק. צריך הרכבה של המחשב אך לא מערכת הפעלה (יש לי) מערכת ההפעלה תהיה ווינדוס 7 64 ביט. אין כוונה לשידרוג משמעותי של המפרט בעתיד. באופן כללי: המחשב צריך להיות עם מעבד 5i של אינטל. במחשב צריך להיות…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עובד בפוטושופ , המחשב מחובר למספר מסכים 32" & 19" & (15" - לא מחייב) , הורדות ושימוש באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי - יש מסכים , מקלדת + עכבר אלחוטיים , מחשב מחובר למערכת 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בהארד דיסק (יש 750GB + חיצוני של 500) אין גם צורך בצורב \ כונן דיסקים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? קריטי ברמה שהמחשב בחדר שינה שלא יפריע יותר מידיי עם המאווררים. 9. האם יש העדפ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במחשב לצורכי עבודת עריכה ועיצוב גרפי . המחשב מיועד לתכנות Avid Media Composer 5 ו תוכנות adobe CS5 (פרימייר , פוטושוף ואילוסטריטור) חשוב לציין שיש צורך בציוד היקפי מלא עם דגש על אמינות חשוב שיהיה שקט יחסית אם כי זה לא דבר שהייתי מנפח עליו את התקציב מסגרת התקציב שאני מקדיש לנושא היא 5000 ש"ח. הייתי מאוד שמח להוציא עליו הרבה פחות , נגיד 4000. היו אנשים שטענו שאפשר לקנות מחשב כזה ב3000 ש"ח אך זה כבר נשמע לי הגזמה. אני גר באזור ת"א. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז אני ממש לפני סגירה על המפרט הבא במחיר 3,800 (אני עדיין רוצה לשנות למסך דל 22 שמוצע פה בהרבה מפרטים). אני לא יודע איזה חברה בזיכרון ובכרטיס קול ואיזה דגם ספציפי בהארד-דיסק, זה חשוב מאוד? מה דעתכם על המפרט והמחיר. IKONIK SOHO + Enermax 450Watt מארז + ספק-כח Gigabyte H67MA-D2H + USB 3.0 לוח אם Intel® Core i5 2500 3.3GHz מעבד 4GB DDR-3 1333 MHz זיכרון WD 500GB SATA-3 דיסק קשיח Intel HD On CPU VGA + DVI + HDMI כרטיס מסך High Definition 7.1 כרטיס קול --- --- LG DVD-RW X22 צורב DVD Realtek 1 Gigabit כרטיס רשת --- מקלדת --- עכבר אופטי Creative 2.1 SBS A320 רמקולים Samsung 23" LCD Full-HD מסך רחב --- מערכת הפעלה PCI N-Lite כרטיס רשת…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לבנות מחשב חדש-ישן, אבל כבר יש לי חלק מהרכיבים, אז לא צריך להחליף הכל לדעתי. אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת, אם בכלל שווה להשאיר את החלקים או להחליף הכל. המחשב הוא לצוריכ סרטי blue ray ומשחקים כבדים כגון starcraft 2 וכ'ו. (צורב יש לי וגם דיסק קשיח, אז אין צורך באלה ). אלה הרכיבים שיש לי אם בכלל כדאי להשתמש בחלק מהם : מסך : Samsung 931BW מעבד : Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 כרטיס מסך : ati radeon x1950 pro 256MG זכרון פנימי : 2 כרטיסים של : (G Skill F2-6400CL5-1GB (DDR2-800, 400 MHz 2 כרטיסים של : (SuperTalent SUPERTALENT- 500MG (DDR2-667, 333 MHz אני מעוניינת במארז חדש וכרטיס רשת חדש. התקציב הוא עד 3000 ש"ח בתקווה שז…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לפטופ 7 אינצ' (סיני) , עם מערכת הפעלה WIN CE 6. אנגלית בלבד!!! האם יש סיכוי להפוך את המערכת לעברית או לפחות תמיכה עברית כדי שאוכל לגלוש באתרים ישראליים בעברית? :'( תודה מראש לכל העוזרים. ג'קי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תשאלו מה הקשר? אז ככה - קופסת הגפרורים שבה אני ומשפחתי גרים בה מכתיבה מיזעור ותליה של כל דבר כולל את המחשב-שורה תחתונה: אני צריך מחשב בגודל הזה (פיזית) -http://www.dell.com/us/p/inspiron-zino-hd-410/pd?p=inspiron-zino-hd-410&view=pdetails עם ביצועים כאלה: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwnn1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m11x-r2&vw=classic- ההגיון שלי אומר שאם ניתן למזער מחשב גיימינג חזק(I3) למימדים של נייד 11 אינץ אז מדוע לא ניתן לבנות מחשב בגודל של הזינו עם I3? או שבעצם ניתן?? ולחוקי הפורום אין צורך בציוד היקפי כולל מסך תקציב עד 1000$ שימושים מחשב חזק לשימוש ביתי עם דגש על הופעה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שהייתה לו תקלה בלוח האם. המחשב היה באחריות מלאה תחת רשת מחשבים שכרגע לא אומר את שמה. המחשב נמסר לטיפול. לאחר שבועיים קיבלתי את המחשב חזרה עובד ותקין. בדף התקלה, היה כתוב כי למחשב החליפו לוח אם. לאחר כמה חודשים, שוב חזרה התקלה. פניתי לשירות החנות והם טוענים כי נגמרה לי האחריות (לפני שבוע!). למרות עניין התקלה החוזרת המוזרה, חשבתי כי זהו צירוף מקרים. הלכתי לטכנאי מחשבים באופן פרטי ששמח לבדוק לי את המחשב הנייד ללא עלות. הטכנאי פירק את המחשב וקרא לי לראות משהו מעניין. הלוח אם, עבר תיקון הלחמות לא איכותי. אז לא! הלוח אם ממש ממש לא הוחלף בחדש (כפי שטענה רשת המחשבים). הוא תוקן! אז צילמתי את ההלחמות הלא איכותיות הללו והתקשרתי לרשת המחשבים הזו. הם טוענים כי …
-
- 30 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לאבא שלי מחשב לא משהו טוב במיוחד אבל אני לא ממש מבין במחשבים ולכן אני יצטרך שתעזרו לי סכום מקסימלי לכל המחשב 3000 שקל תודה לכל מי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-