עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש מצב אתם מוצאים לי מפרט ב 3600+- מעבד AMD כרטיס מסך NVIDIA אפשר גם ATI אבל יש העדפה לNVIDIA. 320GB דיסק קשיח ספק טוב בעל כבל PCI-E מארז עם אפשרות ל 3 מאווררים (קידמי,אחורי וצידי) מעדיף שיהיה יפה. 2GB זיכרון לפחות. לוח אם עם חיבור IDE. אפשרות לOC. בגלל זה המפרט שלי בנוי ככה. יש לי הרבה דרישות. מי שמוצא לי מפרט כזה פשוט מלך/ה. יש כאן כמה נשים. חריגה אם תהייה אז לא כל כך גבוהה. דברים טובים במחירים טובים. אני גר באזור נתניה ואני רוצה פשוט לאסוף מהחנות. אז חנויות מהבאות : www.ksp.co.il www.gibornet.co.il אפשר גם לקחת משתי החנויות בשביל מחירים טובים שמשתלמים. (דוגמא: המעבדים בגיבור זולים) ---------------------------------------------------------------------…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by TwEsTeD,

אני הרכבתי ...הצעות יתקבלו בברכה אין הרבה תקציב עד 5500 בעיקר למשחקים כבדים ואוברקלוקינג AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 300 ¤ 2 MAXTOR 160GB 7200RPM SATA 8MB 550 ¤ 1 GIGABYTE X700 256DDR BULK PCI-EXPRESS 720 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בוקר טוב , אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שיש לי (מפרט פה בצד ימין) בתקציב מקסימלי של עד 2500 . השימוש העיקרי הוא משחקים כגון ARKHAM CITY וSKYRIM והמשני הוא תכנות. לפי דעתי הרכיבים היחידים שדורשים שדרוג הם לוח האם, המעבד(דרוש גם קירור) והזיכרון . אני לא כל כך מעודכן אבל אם RSM עדיין נחשבים למומלצים כאן אז אני מעדיף דרכם אלא אם יש לכם המלצה אחרת לחנות אמינה באזור המרכז. אין צורך בOC, מעדיף לא לחרוג מהתקציב ואם אפשר לחסוך אז עדיף. לעזרתכם וייעוצכם אודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב בסכום הנ"ל מטרת המחשב היא להריץ תוכנות עתירות חישובים וקבצים גדולים כדוגמת matlab. אין לי צורך בכרטיס גרפי מתוחכם. הסכום חשוב. אין צורך בציוד היקפי בכלל. חשוב שהמחשב יהיה שקט הרכבתי את המפרט הבא אולם הוא יצא לי יקר יחסית (עוד 400 ש"ח זה למעט בשבילי). אשמח להתייחסותכם המהירה אני מעוניין לקנות היום בערב. מעבד AMD Phenom X4 9550 Box ¤657 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1235 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38511 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-1…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by EEERRR,

אני מעוניין לקנות את המחשב הנל TOSHIBA A500-132 זה המפרט מעבד Intel Core2Duo P8700 2.53GHZ 3MB 1024MHZ זכרון 4GB DDR2 דיסק קשיח 400GB 5400RPM מסך 16" 768*1368 כרטיס מסך ATI HD4650 1024mb צורב DVDRW WIFI B\G מצלמה + מיקרופון BT פה יש עוד פרטים (אני לא קונה משם) http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=A500132&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מטרות המחשב הם סרטים משחקים ואינטרנט אין יותר מידי חשיבות לזה שהמחשב גדול וכבד יחסית לנייד (16'' 2.7 קילו) מה דעתכם על המחשב תודה מראש ושבוע מעולה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Idanbs,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 7000 (כולל ציוד היקפי) עם אפשרות לחריגה קטנה במאה - מאתיים שקלים. הוא רוצה כרטיס מסך טוב.. מסך שיכול לנצל טוב את הכרטיס מסך. רמקולים טובים הוא חולה על מוזיקה.. וזהו כל השאר שיהיו טובים גם אבל הדברים שלמעלה יותר חשובים לו.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני עוזר לחבר לבנות מפרט שמיועד לרכישה מתישהו שבוע הבא. אשמח להערות וחוות דעת. אשמח גם לשמוע אם עלולה להיות אי התאמה מסויימת בחומרה. אענה על השאלון בקצרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500, לנצל, אם לחרוג אז לא יותר מב-300. 2. מה שימושי המחשב? שימוש יומיומי תכוף, גלישה מרובה, תכנות, פוטושופ מידי פעם, solidworks. מהירות תגובה של המחשב חשובה מאוד. עם המחשב יירכש מסך Dell U2312HM, יש שאיפה לשחק diablo 3 אבל זה לא מפרט שמיועד לגיימינג ממש, כשישוחק יהיה שימוש במאפיינים גרפיים נמוכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח מכני 5. עד כמה חשוב השקט? 7 - במטרה לבנות מערכת שקטה בסך הכל. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא בהתחלה, רוצה שתהיה אפשרות, …

8. Started by natee,

אודה אם תוכלו לכוון אותי להערכת שווי משוערת. יוגה 14, thinkpad שנתיים וחצי בשימוש, נותרה חצי שנת אחריות בערך, שוקל 1.8 ק"ג, כרטיס מסך אנדוויה 940, מקלדת עברית מוארת, עט סטיילוס, וSSD256, I5 דור שישי. תוכלו לנסות, בערך, להעריך את שוויו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם... אני רוצה לקנות נייד עם מסך 12-13 אינצ'. הקניה היא בארהב ומחיר של עד 1000$ (4000שח) פלוס מינוס. בדקתי קצת באתרים של חברות מובילות והמבחר הוא ענק. הדרישות שלי הם: עריכה של סרטים (אני מתחיל ללמוד קולנוע באוניברסיטה השנה). סוללה חזקה כמה שיותר (6 תאים לפחות). הרדיסק של לפחות 250GB וזיכרון של 4GB. וכמו שאמרתי מסך 12-13 אינצ'. מסך מגע מסתובב יתרון (אם לא פוגע באיכות המסך) אבל לא חובה או מקבוק (קצת יותר יקר אני יודע) 13 אינצ'. מה דעתכם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Eyal Younger,

שלום, מעוניין לרכוש לפטופ בתקציב של 5k עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הלפטופ ישמש אותי לשימוש ביתי, אינטרנט, עבודות כלליות אופיס וכד', ומדי פעם שימושים בסיסים בפוטושופ. אפשרי לנצל את מלוא התקציב ואף לחרוג. מעוניין במחשב טוב שישמש אותי לטווח ארוך. עד מסך 14" עם עדיפות ל uhd4k רכישה מיידית

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DsDs,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק ויריץ משחקים כדוגמת PES 2010.. המחשב ששמתי לב עליו הוא המחשב בקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 רציתי לדעת כמה דברים לגביו: 1) האם הוא אכן יריץ משחקים כדוגמת PES 2010 או שיהיה לו קשה? 2) מה זאת אומרת בכרטיס מסך: With 1 GB Dedicated ? זה יאט לי את המחשב עצמו כי זה משתמש בזכרון שלו? 3) האם המחשב מספיק חזק? (מעבד במיוחד) 4) ובכללי - האם שווה את המחיר? אגב.. אם יש מקום יותר זול מזה לקנות אותו, אני ישמח לדעת.. תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by g_s,

הנה מפרט שהרכבתי בתקציב של 5800 + מסך, אם למישהו יש רעיון איפה אפשר לשפר או לשנות בלי לחרוג מהתקציב תודה 1 x Western Digital 80 gb 7200 rpm Serial ATA 8 mb Buffer 1 x Thermaltake VA4000BWS "SViking" Black NO PSU 1 x AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX FSB1600 1 x Gigabyte GV-NX66T128D Geforce FX6600GT 128 mb Retail SLI DDR III 2 x Super Talent DDR PC-3200 / 400MHz / 256MB / Alluminium / CL 2 / D32PA56A2 1 x MAG 786PFS 17" Flat Monitor 1 x Thermaltake 410W 120mm Fan PFC 1 x Gigabyte GA-K8NXP-9 nForce4 Ultra chipset 5,769.65 ¤

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לגבי התקציב, אם ניתן לחסוך אז מצויין, אם הוא לא ריאלי לדרישות שלי, אשמח לדעת. אני לא גיימר אבל אוהב להתקין מדי פעם משחקים. דוגמאות רלוונטיות: civ 5, fifa, אולי משחק תפקידים. לא דורש ביצועי גרפיקה מדהימים, שירוץ טוב. יש לי רמקולים טובים (jbl creature) ואני רוצה לשמוע מוזיקה בצורה סבירה. ובעיקר אני מתכנת אז חשוב שיהיה הרבה זכרון ומסך רחב מתאים (22" בערך, ראיתי פה הרבה המלצות על איזה 23" אחד) ,בנוסף שתהיה לכרטיס המסך תמיכה ב-2 מסכים (אפשר בחיבור שונה). המחשב ממוקם בחדר, אז שאפשר יהיה לישון, אבל לא צריך להתפרע עם מפרט שקט ב100%. תמיכה ב-usb3 נראית לי רעיון לא רע אם ניתן בתקציב סביר. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. עריכה אחרי מסקנות: מעוניין במחשב חזק מכל הבחינות. מעבד - i5 2500k. 8 ג'יגה RAM DDR3. מארז וספק - שקטים במיוחד! 1 טרה הארדיסק מהיר - SATA3. לוח אם שיתאים לקניית כרטיס מסך חזק בעתיד ועם הרבה יציאות USB. אם אפשר USB3. ואם אפשר - גם המלצה על כרטיס מסך שמתאים למשחקים וצפיה בסרטי HD כבדים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הצורך הוא בעיקר לעיבוד תמונות כבדות , קבצי raw' ועבודה רבה עם פוטושופ מדי פעם גם עריכת וידיאו - primier, after effect האם מעבד intel או amd המארז לא משנה לי, לוח אם??? צורב dvd איזה רמת כרטיס מסך ? ram לפחות 1 גיגה, האם זה משנה אם ה-hd 250 בא בחלק אחד או לפצל לשניים?משהו על יכולת עיבוד מהירה יותר...? יש המלצה על מסך איכותי לעיבוד תמונה? חנות או חלפים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הייתה לי טעות קטנה במפרט... הנה אחד חדש: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ₪1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ₪654 אחריות: שלוש שנים. מסך: NU LCD 19" W921A 5ms DVI WIDE מחיר: ₪1145 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ₪1092 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - BLACK מחיר: ₪204 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ מחיר: ₪1028 אחריות: ללא הגבלת זמ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מפרט רב תכליתי לעבודה משרדית קצת משחקים זה די ברור שהם לא יעבדו בהגדרות הכי גבוהות בתקציב הזה ועבודה עם תוכנות כמו SOLIDWORKS וכדומה אני שוהה מול המחשב זה רב בקריאת מסמכים אז חשוב שהמסך יהיה איכותי לגבי התקציב אני עדיין לא סגור אליו אז אם אני צריך להגדיל את התקציב לפי דעתכם אני פתוח להצעות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני פונה בשם אחיין שלי שאוהב לשחק בעיקר ב- Call of Duty - Warzone. המחשב שיש לו כרגע: מעבד: i5-7500 לוח אם: Asus H110M-K זיכרון: 16GB כרטיס מסך: Asus TUF 1660 Super SSD 110GB ועוד הרדיסק רגיל מערכת הפעלה Win10 מסך 24 1MS 60HZ ספק כוח של Corsair 650W ברגע שהוא משחק ב- Call of Duty ופותח עוד תוכנה כמו Discord.. המעבד כל הזמן על 100%. הוא פירמט את המחשב ועדיין המעבד מגיע ל- 100% בזמן מישחק. מה הייתם ממליצים לשדרג על מנת שהמחשב ירוץ יותר טוב בזמן מישחק? הוא חשב להחליף את המארז, לא משהו יקר -200 שח Corsair 110R Tempered Glass Mid-Tower ולהחליף לוח אם + לקנות…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by portnoy,

חברה אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב שאני יקנה בימים הקרובים. המחשב הוא לאינטרנט למשחקים ממש לא חזקים כמו פיפא וכאלה התקציב הוא +3500 מומלץ עם המעבד E6420 מעדיף רק אינטל. מה שאני צריך זה: מעבד,לוח תומך QUAD,זיכרונות2GB,הרדיסק,כרטיס מסך בינוני כזה לבנתיים עד 450 שקל, מארז,וספק. אם אפשר מארז עם ספק שיחזיק תמחשב. תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by compman12,

אהלן, רוצה לבנות מפרט מחשב HTPC.\ שיריץ תכני בלוריי מלאים שיריץ רק XBMC קבוע. אין צורך בתלת מימד דגש על המארז שיהיה יפה - יושב בפרונט . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shabis,

קניתי מחשב נייד קטן יד שנייה LG X140 עם מערכת הפעלה WIN 7 STARTER המחשב איטי להחריד בגלישה וגם בתוכנות אחרות (כנראה וירוס) החלטתי לשים לו WIN XP תוכנת ההתקנה מודיעה לי שאין דיסק קשיח במערכת לפי נתוני היצרן יש לי 250G דיסק קשיח אשמח לעצה ולעזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש לצרכי עבודה (העבודה משלמת, כמובן.. ) * מטרות המחשב? - השימושים העיקריים הם בעיקר תכנות, בסיסי נתונים והרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל (קרי לפחות 8 גיגה זכרון, רצוי יותר, לפחות מעבד i5). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד משנה - 14 צריך להיות בסדר אבל גם יותר או פחות בא בחשבון. * רזולוציית המסך? ממש לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב קל יחסית (מסתובב איתו הרבה) אבל זה לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה יהיה נחמד אם כן, אבל לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - רצוי יציאת VGA או כל פתרון …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Moshiko50,

מעבד: intel® pentium ® D cpu 3.00Hz זיכרון: 2.0 RAM כרטיס מסך: geforce 7600 GT כמה שווה בערך מחשב כזה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מעוניין לארח אתר בביתי, שעליו יישב server תומך Java (לדוגמא weblogic, למי שמכיר). התקציב שלי קטן מאד, ולכן אני רוצה לקנות רק מה שממש נחוץ. מה אני לא צריך שיהיה במפרט? אני לא צריך מסך לא צריך כרטיס מסך וקול עצבניים לא צריך DVD וצורב לא צריך ציוד היקפי משום צורה (גם לא מקלדת ועכבר) מה אני כן צריך שיהיה במפרט? שילוב מוצלח של לוח אם יחד עם זיכרון 512 ומעבד, ששילובם יהיה אופטימלי בלי שום צוואר בקבוק. הארד דיסק 40GB מארז מתאים כרטיסי קול ומסך בסיסיים. כונן CD בסיסי וכונן Floppy כתחנה של Java אני מאמין שעיקר המאמץ של המחשב יהיה בכוח החישוב שלו. אני מאד זקוק לעזרה בנושא, תודה רבה מראש, יואב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים