ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
כמה שווה המחשב הזה? (יד שנייה) מעבד P4 1.5 GHZ לוח אם MSI 850 PRO2 128 MB RDRAM GEFORCE 2 MX 64MB דיסק קשיח 40 GB כונן DVD X40 כונן דיסקטים מארז+ספק ג'נריים בכמה כדאי למכור את זה?
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תכני HD ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תכני HD ועבודה משרדית תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא ידוע ....המחשב יחובר באופן קבוע ל LCD ולמקרן בצפיה בסרטים מידי פעם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? זה רלוונטי .? ....בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפר…
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אי זקוק למלצות למחשב נייד סביב ה1000$ מארה"ב (עדיף מחנות מניו יורק אם אפשר) כמה שיותר זול יותר טוב אני לא כל כך מבין בנושא אבל אני מניח שהוא יהיה מבוסס CORE DUO ורצוי גיגה זיכרון הכי חשוב לי שלמחשב יהיה אחריות בין לאומית שנוכל לקבל שירות גם בארץ המחשב מיועד לסטודנטית והשימוש הכי כבד שלו יהיה MATLAB תודה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
זה מה יש לי. דרושים לי לוח אם וספק חדשים. עד 2000 שח עדיף אלא אם יש יתרון משמעותי עד 1200שח אני רוצה לוח שיתמוך במעבד שלי מצד אחד ויאפשר לי מצד שני לשדרג בעוד שנתיים שלוש למעבד רב עוצמה.
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מפרט למחשב עבור משחקים ב5800 ש"ח [ולא לחרוג מעבר לכך] אני לא רוצה לכלול במפרט ציוד היקפי [לא מסך,לא מקלדת,ולא עכבר] בנוסף לכך,הדרישה הבסיסית שלי היא שלמחשב יהיה Radeon9800PRO 128MB 256bit של חברת סאפיר או של MCI בנוסף,אני רוצה 1024MB RAM [יעני 2 סטיקים של 516] אני לא רוצה לחרוג מעבר לתקציב ה5800 ש"ח ואשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט תודה.
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
טוב אז ככה...אני צריך מחשב נייד לצרכים מנימלים כמו: אינטרנט,word,execl,אימייל,משחקים ישנים. הנה המפרט של המחשב הנייד באתר הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZ3EG1.6 תודה רבה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי הרכבתי מפרט שמיועד למשחקים ולאוברקלוקינג רציני!! אבקש שלא תרכיבו לי מפרט אחר אלא רק תציינו חלקים אחרים שיאפשרו לי תוצאות יותר טובות. המפרט: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 Thermalright Ultra -120 eXtreme CPU Cooler ¤331 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=220 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 ¤556 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=62 Pine XFX nVidia GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1511 url]http://www.foxpc.co.il/p…
-
- 17 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב עד 3250 ש"ח. * מטרות המחשב: צפייה בסרטים, משחקים קלים, מעט עריכת סרטים * גודל המסך 15.6'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים מצאתי את שני אלה האם הם מתאימים לי ומה יותר טוב? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15900&txt_search…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום, האם במחשב בו כנראה אתכנת קצת, יש לשים לב לדגשים מיוחדים בעת בחירת הרכיבים? שאלה נוספת - אבא שלי רוצה לקנות במקום כונן קשיח - מחשב נייד ולחברו למסך. אני חושבת שהביצועים ירדו והמחיר יעלה. הוא טוען שלפי המוכר בחנות אכן המחיר יעלה קצת אבל הביצועים לא ייפגעו, והמוכר אומר ש"כיום כולם קונים נייידים". נשמע לי ממש שטויות אבל אשמח לשמוע את דעתכם גם לגבי זה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מצאתי 2 אופציות שאני לא יודע מה לבחור בינהם אחד של אסוס ואחד לנובו המעבד של האסוס יותר חזק I3 אבל הזיכרון שלו מוגבל ו 4 האם זה כל כך קריטי ? את הלנובו אפשר להרחיב עד 8 אבל המעבד שלו יותר חלש T6570.... השאלה שלי היא מה יתן לי תמורה יותר טובה לכסף אני בטוח ששניהם יריצו לי סרטי HD השאלה מה בעתיד יהיה יותר משתלם.... לקחת מעבד חזק ולוותר על הרחבת זיכרון בעתיד או מעבד חלש יותר עם אפשרות להרחבת זיכרון. ושאלה נוספת- על הלנובו יש אחריות בארץ מה לגבי אחריות של האסוס ? תודה ויום טוב http://img2.tapuz.co.il/forums/1_138186609.jpg
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט להנדסת תוכנה. צריך מחשב כמו ה-ATIVBOOK או ה-ZENBOOK. יש לי התלבטות גדולה בין השניים.. מצד אחד מסך מדהים(מבחינת רזולוציה) מצד שני, 4 ג'יגה זיכרון נוספים(8 ג'יגה לאסוס). אני סגור על זה שאחד משניהם הוא המחשב הבא שלי. לינקים: האסוס: https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 הסמסונג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16651
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום. התחלתי להרכיב מחשב נייח לגיימינג כבד. הזמנתי בתור התחלה מעבד 6 ליבות של אינטל מהדור השמיני i7-8086K Limited Edition. אחר כך הזמנתי Samsung SSD EVO 1TB 2.5 Inch SATA III. כרגע אני מעוניין בלוח אם של אסוס עם ווי פיי AC. שנקרא: ASUS ROG Maximus X Hero (Wi-Fi AC) LGA1151 שאלותיי הן: האם זה בסדר להרכיב ככה? האם אני צריך להזמין משחה תרמית, ואיך משתמשים בה? איזה מארז וספק כח יתאימו? נ.ב מתכנן לקנות גם כרטיס גרפי של נווידיה GTX1080.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ- 500 שקלים אבל הייתי מעדיף להשאיר את התקציב באזור ה-6000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK: Survival Evolved, GTA V, Witcher 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ומטרות סטרימינג ועריכת הסרטונים להעלה לאינטרנט. טווח המכירים שלי הוא כ 8000 (אעדיף לא לחרוג מהמחיר ביותר מידי)
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
היי חברים כבר כמה שנים שאני רשום לאתר ומקבל וקורא כתבות שמגיעות אליי במייל אך מעולם לא היה לי הצורך לכתוב כאן , אם ככה יש מצב שזאת הודעה ראשונה או בין הבודדות שכתבתי. בעקרון אני איש של מוצרי Intel , אי שם בעברי המעט רחוק עבדתי בחברת IT קטנה בראש העין עוד לפני ש KSP או IVORY הגיחו אל חיינו , כשעוד דיסקים של 80GB היו נחשבים חדשים, 40 מחשבים ביום למשך 6 שנים , בספירה קלה הרכבה של 70500 מחשבים. היום אני עוסק בתחום השרתים והתרחקתי מכל תחום הגיימינג וזאת עם מחשב מלפני 14 שנה . גם לסנדלר נמאס להיות יחף ולכן החלטתי להתייעץ עם בעלי ידע לגבי מחשב שמיועד לגיימינג , מעבדות vmware , ובעיקר VR. מקסימום הוצאה עד 8K (לא מאילת אבל …
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה קורה? המון אנשים המליצו לי על הפורום הזה ואמרו שפה יעזרו לי באופן מקצועי אז ככה: - מטרות המחשב: כמו שכתבתי המחשב מיועד ללימודים בעיקר אז office. חשוב לי מאוד שהוא יהיה מהיר וישרת אותי ל 4 שנים לפחות. הדרישות הכי גבוהות שיש לי זה שיהיה אפשרי לצפות בסרטים באיכות גבוה ! - גודל מסך: 14 מקסימום (אם יש גדול יותר אבל לא ממש כבד ומגושם אז אפשרי) - משקל רצוי: 2 קילו יכול להיות מעולה (לא קריטי) - זמן סוללה: שיחזיק 4-5 שעות עם office ולפחות סרט מלא באיכות גבוה. - יציאות: hdmi, USB 3. - בלוטות: לא מחייב. - נפח דיסק וסוג: לפחות 500gb ומערכת הפעלה על ssd (דיסק ssd בלבד מחייב USB 3 לכונן חיצוני) - כונן DVD: כן (עם צורב) - אחריות: רצוי - מערכת הפעלה: כן. - חברה מועדפת…
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט, אשמח לקבל את חוות דעתכם- שיפורים, הצעות, מחירים יותר טובים וכו'. אני עובד המון שעות ביום על המחשב, ואני לא לחוץ על התקציב, אז אין לי בעיה לשלם קצת יותר כדי לוודא שאני מקבל ביצועים טובים. ראוי לציין שאני אוהב לעבוד עם המון דברים פתוחים בו"ז, רק פיירפוקס לבד שוקל אצלי יותר מג'יגה זכרון עם כמה מאות טאבים פתוחים, ותוסיפו לזה 2-3 Visual Studio פתוחים, VM, ועוד לא מעט תוכנות כאלו ואחרות. זה מחשב לחדר שינה אז חשוב שיהיה שקט וחשוך. אני רוצה 8GB RAM וזה מה שיש במפרט, כמו כן מספיק לי כרגע 500GB בדיסק (משולב SSD), ועדיף לי לא לקנות דיסק נוסף עד שאני אצטרך עוד מקום. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - …
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ברמה טובה אני לא גייימר מטורף שישמש אותי ללימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס,וורד והכי חשוב שפוטושופ יעבוד ממש טוב כי אני מעצב הזמנות. בעיקרון אני לא כל כך מבין אבל חשוב שיהיה מסך טוב לא משנה כל כך הגודל שיראו ברמה,בין 13- 15.4 חשוב מאוד שיבוא עם מערכת הפעלה כי אני דיי מסתבך עם הדברים האלה לבד. 2ג'יגה זיכרון ואיכות שמע ברמה טובה,אני גם צריך שיהיה בבית וגם דיי נייד ממקום למקום כל השאר אני יתפשר. הציעו לי חברים כמה חברות ואני לא כל כך יודע מה טוב לשימושים שלי ומה לא אז אני ישמח להמלצותיכם. אם יש הצעות של מחשבים ממש איכותיים אז אני גם יחרוג קצת בתקציב רק אם זה ממש משתלם. בתודה מראש איתי
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי מחשב נייד של HP (ישן, לא משהו עם אחריות וללא סוללה) ויש לו בעיה בפין החשמלי (טיפה רופף) - החיבור של המטען אל המחשב. בנוסף צריך להחזיק את החיבור של המטען בצורה מסויימת כדי שהמחשב ידלק. לאחר שהוא נדלק הא עובד יופי. זה לא בעיה במטען, בדקתי עם מטען חדש ואותה בעיה. מצאתי מקום שאומר שיכול לסדר את זה ב300-250 ש"ח, השאלה היא אם יש מקומות שיכולים לסדר את זה בפחות? בכל אופן, מה מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קניתי מKSP... אז ככה... core 2 duo e6400 2.13GHZ 2mb cache s775 1066MHZ gigabyte GA 965P s3 WD 250GB sata2 nec dvd +\-rw\ram nd 7170a X18 beiga liberty 500W corsair xms2 pro 2X1GB twinx ddr2 800 cl4 thermaltake vc3000sws armor jr silver משחה טרמית arctic silver 5 asus en7300 (זה כרטיס זמני עד שאני יקנה את ה8800)
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ואני צריך את הטופס שממלאים ואני לא מוצא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה למפרט בשביל מחשב ביתי, לעבודה רגילה של אינטרנט, אופיס, ועבודות עריכה קלות בפוטושופ וסוני ווגאס. כיום יש לי מחשב היברידי (דיי ישן) ואני סובל בעבודות על הפוטושופ והווגאס, איטי להחריד וקורס מדי פעם. התקציב שלי בסביבות ה 1500-1800, האם ריאלי לכך? אם כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרטים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות מפרט חלקי למשחקים, בתקציב של 650$~ הדרישות הם: -לוח אם -מעבד -כרטיס מסך -זיכרון -ספק כוח ללא שם רכיב אחר. אין לי שום דרישה אחרת מעבר למה שציינתי למעלה (לא שקט, OC, מ"ה וכו' וכו') במידה והתקציב לא מאפשר - אני אשמח אם תציינו את החריגה הדרושה בשביל לאפשר את זה. תודה רבה עריכה: (הוספה של מס' הערות) - אני כרגע עם מסך 22" - למחירים הזולים ביותר, תוכלו להיעזר באתר www.shopping.com (אותו דבר כמו זאפ, רק של ארה"ב)
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אז ככה אני GAMER כבד מאוד שרוצה מהירות וביצועים טובים אני לא OC אני צריך: מסך-שיהיה שטוח 17 סי די רום מעבד לוח אם- שיהיה טוב לעתיד זיכרון מארז הארדיסק כונן דיסקטים מקלדת ועכבר תתחשבו במחיר ההרכבה של זה לא כולל משלוח תבנו את זה כאילו היה שלכם........ אם אפשר גם תמליצו לי על חברה אמינה וזולה בפרטי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3.COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-