ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עם נייד שהיה פעם יחסית חזק ועכשיו אני רוצה לעבור לנייח כי משחקים לא עובדים עליו טוב. רציתי לקבל הצעות למחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב הזה (2500 שקל) ואם יש משהו קריטי שאפשר לשפר בשביל עוד קצת אז אפשרי. המטרה שיריץ משחקים חדשים על FPS טוב באיכות גבוהה. תודה .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וראיתי מישהו מוכר מחשב עם מפרט כזה שזה דיי קולע למה שאני רוצה, כמה הייתם מוכנים לשלם על מפרט כזה? LIAN LI PC-P80 Black Corsair HX 850W Active Core i7 920, 2.66GHz, CoolerMaster V8 CPU EVGA 760 Classified OCZ DDR3 12800 6GB Gigabyte GeForce GTX 295 2GB 150GB VelociRaptor 1tb wd
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-המחשב מיועד לגיימינג. -ניתן לחרוג מהתקציב עד500 ש"ח יותר. -המפרט לא כולל כרטיס מסך שנקנה בנפרד מה שמוריד את התקציב לעד 6500 ש"ח -כרטיס המסך הוא Gigabyte GeForce GTX 1070 WF OC Edition 8GB GDDR5 -רזולוציה מומלצת היא 1080P למשחקים כמו DOOM החדש, BATTLEFIELD 1 ורוב המשחקים החדשים וישנים יותר כמו HALF LIFE 2 -הקנייה מתוכננת לחודש ינואר הקרוב -אני מאוד לא בטוח לגבי לוח אם אז אשמח להמלצה ספציפית יותר. -מעבד וSSD לא ניתנים לשינוי. המפרט הוא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201919901[/td] [td]מעבדים - Intel Soc…
-
היי חברה מה עדיף לבחורה סטודנטית ליסומי אינטרנט WORD EXEL וצפיה בסרטים בסבבה? אין לי נסיון עם נטבוקים בכלל ואת שני הדגמים האלה אני יכול להשיג ב 1500 שח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב כולל מסך ללימודים ביניהם גרפיקה (עריכת תמונות לא וידאו) תכנות ורשתות ואני מקווה שיהיה שקט כמה שאפשר. ללא גיימינג בכלל אבל אני מתכוון לראות סרטים (HD) מדי פעם ככה שכדאי שלמסך יהיה רזוולציה מתאימה (1920*1080) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח אני אשמח לחסוך אבל גם חריגה של 500 שקל תהיה בסדר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיועד ללימודים. למשל תכנות-VS2010 גרפיקה-photoshop ורשתות-3 מכונות וירטואליות שרת server 2008 ו-2 windows 7 כקליינטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני צריך מחשב לגיימינג כבד ועבודה ה התקציב המקסימאלי? : 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים כבדים ועבודה באינטרנט ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 19…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: I5 4430 3.0GHZ (טורבו עד 3.2GHZ) לוח אם: gigabyte h87-d3h RAM: G.SKILL 4GBX2 ד.קשיח WD 320GB כונן אופטי של LG כ.מסך ASUS GTX650 2GB ספק כוח של HEC 580W (לא היה עליו עומס של יותר מ200W) מארז TT sopranors קירור של .ARCTIC 7 REV.2 2 מאווררי PWM של ARCTIC מה שמסומן בכחול נקנה לפני כשנה (עוד כשנתיים אחריות), מה שמסומן באדום נקנה לפני כ4... אני יודע שזה מחשב חדש יחסית אני פשוט מעוניין לשדרג למשהו יותר רציני תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי להוריד לו תחום של ה CPU 65-70 ב IDLE זה הרבה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/VM-RD33-5961.htm מה אתם חושבים על זה? צריך מחשב 14 אינץ' לאופיס ולאינטרנט ובטח גם לסרטים. ושלוש שנים אחריות. יש המלצות לא לקחת את מה שבלינק? יש הצעות למחשב יותר טוב? שווה להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את זה ? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/dell-vostro-3450-2350m.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לשדרג את המפרט הבא: ntel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling GIGABYTE GA-73PVM-S2H (nVIDIA chipset 630i) G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF מטרות השדרוג, לפי סדר החשיבות: 1. עבודה מהירה יותר בעריכת וידיאו ביתי עם PINNACLE 2. הרצה של MATLAB 3. עבודה חלקה ב- WIN7 בפונקציות זוללות עיבוד, כגון מיון 10,000 קבצים לפי קבוצות טיוג (תמונות או שירים) 4. משתמש לעיתים ב- PHOTOSHOP לא נועד למשחקים! מעוניין שהמחשב ימשיך לעבוד בשקט, ול…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד ב-visual studio,eclipse ו-intellij ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2k2018 , Assassin's Creed, overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ללכת על המסך הזה https://www.tms.co.il/vp228h -לאילו הגדר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייח לקרוב משפחה שנמצא באילת שימוש עיקרי זה למשחקים, יש לו כרגע מסך 1080P 200Hz אין צורך בציוד היקיפי תקציב בסביבות 5500 במחירים של אילת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם טמפרטורת עבודה של 45~ מעלות (כאשר המחשב גולש באינטרנט בלבד!) זה סביר עבור לנובו g550 עם מעבד T6500 C2D? מישהו יודע אולי מה היחס הנורמאלי בין הטמפרטורה של הסביבה לבין המחשב הנייד?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכם, אני בונה מחשב חדש לעריכה, ללא משחקים. השימושים העקריים שלי הם לרינדור,קידוד (MPAG2 לרוב) וקצת 3D עם AFTER AFECTS. אני עורך עם פרמייר לרוב וזהו זה בעיקרון. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח. איזה לוח אם,כרטיס מסך, RAM ומעבד איתם ממליצים לי לקנות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8621 השאלה שלי האם כדאי לי לשים וינדוס 7 של 64 ביט או 32 ביט? אם אני שם 64ביט,ההבדל במהירות יהיה משמעותי? לרוב התוכנות יש תמיכה ב64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: עבור עריכת וידאו - pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים חדשים שיוצאים בשנה הקרובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 17", לא מתכנן לשדרג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קיים בארץ אולם תצוגה למחשבים ניידים של סמסונג? מאוד הייתי רוצה להתרשם פיזית ממספר דגמים (מעבר למה שיש בבאג) לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום תיעוד או עדות לכך שקיים כזה למעט איזה כתובת ישנה באיזור תעשיה הרצליה. האם מישהו מכיר כזה דבר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עובר כבר איזה חצי שעה ומשווה בין הדגמים ולא מבין מה עושה את ההבדל בכלל, ואת ההפרש הגדול במחיר בפרט.. יש מחשבי T בעלי מפרט איטי יותר מ-R וכן להפך, אז חוץ מהמשקל מה בדיוק שונה ביניהם? מה הופך את ה-T ליוקרתי ואת ה-R לזול?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה מראש לכל מי שעוזר. אני מחפש מפרט למחשב AMD הכלל רק mobo, CPU, mem, copm case and cooling system אני מחפש מחשב ורכיבים שמיועדים לאוברקלוק. עד 4000 ש"ח. תודה שוב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה חבר טוב של אמא שלי שיש לו חנות קטנה של מחשבים אמר לי שהוא יכול לשדרג את המחשב הישן שלי (שבקושי זז) ולשים בו כל מה שאני רוצה ב 900 שח אבל הבעיה היא שהמחשב הישן מאוד כבד או לקנות מחשב חדש שעולה הרבה יותר מזה אבל המשקל היה יותר טוב אני גם לא ממש סומכת עליו כי קניתי ממנו את המחשב שיש לי היום שהוא רוצה לשדרג והוא לא טוב זה מחשב של Toshiba אני צריכה עזרה: מה כדי לקנות מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי ? מה לגבי משקל של המחשב ? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחכה למסך שיגיע ובינתיים אני צריך להחליט על מה אני הולך מבחינת המחשב. זו הקונפיגורציה המלאה שכרגע אני מתכוונן עליה, אשמח לשמוע הצעות, הערות וכו' מכולכם. מסך: Dell 2405FPW 24" 1900x1200 מארז/לוח/כרטיס קול: Shuttle SN25P מעבד: AMD Athalon 64 3200 זכרונות: 2X Kingston 512MB CL3 כרטיס מסך: Sapphire X850XT DVI 256MB PCI-E דיסק: Seagate 120GB SATA צורב: NEC 3520A Dual Layer Black מקלדת/עכבר: Microsoft Wireless Desktop Comfort 3.0 מחירים - מסך 1450$ כל השאר - 5800 ש"ח אשמח לשמוע את העצות רעיונות שלכם, תודה !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ס, אני זקוק לעזרתכם שוב (הפעם עבור חבר) - מפרט עד 3K (אפשרי לחרוג ב-200, 300 ש"ח - זה לא יעשה את ההבדל לקיצוני), בלי ציוד נלווה - אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'... אך ורק מעבד, לוח אם, זיכרון, כ. מסך ו-HD. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוש של מעבד-לוח-זכרונות למשחקים (אפשרי שילוש זול לאוברקלוק אם יש הצעה כדאית). התקציב: 2,000 ש"ח עם עדיפות ל100 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיניתי את הזכרון והמארז עפ"י הצעת המוכר. המפרט: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 925 ש"ח 1 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 984 ש"ח 1 Samsung 512MB DDR 400 Original 520 ש"ח 1 Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,090 ש"ח 1 Antec SLK3700AMB Metallic Bronze Super Mid Tower 495 ש"ח סה"כ 4,014 ש"ח הוא המליץ לי לקחת זכרון סמסונג במקום טווינמוס אם בכל מקרה אני רוצה סטיק אחד ולא 2 בגלל שכל שני וחמישי טווינמוס משנה צ'יפים וזה לא כדאי. הוא גם לא המליץ על 2 סטיקים בגלל שאם ארצה עוד , אז 4 סטיקים מוריד את הביצועים בצורה משמעותית. לגבי המארז - הוא אחלה מארז , עם ספק של ANTEC .. ככה שחסכתי גם כסף עתידי :] מה אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה כדאי וכמה שאלות: 1.האם הפרשים בביצועים בין I5 וI7 הם גדולים?..בסופו של דבר ל7 יש 4 ליבות בדר"כ מציעים גם יותר זכרון פנימי...ההאם שווה את ההשקעה (יקנה בחול הפרשים באזור ה 200$) 2.יש לי שני דגמים שכרגע נראים טוב(לא יקנה בהכרח בחנות המוזכרת) http://www.amazon.com/HP-Pavilion-dv6-3052nr-15-6-Inch-Entertainment/dp/B003Y73P44/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1287235461&sr=1-1 http://www.amazon.com/HP-Pavilion-dv7-4190us-17-3-Inch-Laptop/dp/B00400ORPU/ref=pd_sxp_grid_i_1_0 מה עדיף? שווה את ההפרשים בניהם? שימושים: כללי,תיכנות אתרים,סטודנט ובעיקר שיחזיק לאורך זמן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-