ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
ה"מצרכים" לשני המפרטים: הקופסה עצמה נטו, עם SLI 7600GT(או 7900GT אם יתאפשר) מעבד 3200+/3800+ דואלקור ספק עם PFC וחנות מאזור מרכז(מעדיף שלא מזיגזג) זיכרון 1G/2G(בהתאם לתקציב אם יידחס) מארז חושני שחור ויפה, וספק שיחזיק את המערכת תודה רבה, אבי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא גג 4,500 ש"ח. המחשב נועד לגיימינג, חשוב שהמפרט יכלול כונן 1TB וכונן דיסקים. אני מתלבט בין כמה מפרטים. מפרט 1: http://1pc.co.il/buildcompview.aspx?c13=4614,&c14=4032,&c15=4139,&c16=4068,&c19=4375,&c20=3562,&c22=4532,&c23=2672,&&p=false שבו יש לי כרטיס מסך של Gigabyte אבל מארז פחות טוב אם אני לא טועה, וגם בעתיד כנראה שאצטרך להוסיף עוד מאוורר למארז כי במארז יש רק מאוורר אחד. ומפרט 2: http://www.tms.co.il/preview/spec/be91s3mv שבו יש לי כרטיס מסך של MSI שלפי מה שהבנתי הוא פחות טוב ומארז וספק יותר טובים וכך בעתיד גם לא אצטרך להוסיף עוד מאווררים למארז. אם יש לכם מפרט יותר טוב לתת לי אני א…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למארז למחשב חדש ( מוגבל לגובה 48 סמ לנישה של המחשב בשולחן) לחלקי מחשב שקניתי בKSP באילת. חייב מKSP כי רוצה שהם ירכיבו אותו כרגע מתלבט בין 3 אלה : מארז ללא ספק Antec DP501 ATX Mid Tower צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=58777&select=.1041..130..307..1218 מארז לגיימרים ללא ספק Corsair SPEC-05 Window Mid-Tower https://ksp.co.il/?uin=50399&select=.1041..130..307..1218 מארז ללא ספק Antec P8 Tempered Glass Mid Tower צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=41450&select=.1041..130..307..306..108..1218. זה הרכיבים שקניתי: Processor AMD AMD Ryzen 5 3600…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. (נייד\אולטרה נייד) עד 2500.. אז בנתיים ראיתי את ה MSI WIND (הגירסה עם ה6 תאים, 2 ג'יגה זיכרון ו160 ג'יגה HD) ונראהלי אחלה.. אבל יש לי כמה שאלות 1. האם לדעתכם התוכנה אדובי פרימייר (תוכנת עריכה) תעבוד לי על המחשב הזה? בעיקרון אני לא עובד באופן קבוע עם התוכנה הזו, אלה רק בפעם בהרבה זמן בישביל פרוייקטים בבית הספר, השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גלישה, תוכנות מסרים ושמיעת מוזיקה. 2. רציתי לשאול מה ההבדל בין הגירסה עם המעבד : Intel Atom N270 1.6GHz לבין הגירסה עם המעבד : Intel Atom N280 1.66GHz ? (אני לא ממש מבין במחשבים וזה) ל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP 1410EJ עכשיו חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI, יש תמונה אבל אין קול.. למה אין קול ומה אני צריך לעשות כדי שיהיה קול..? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגדול המחשב משמש לעריכות וידאו פשוטות יחסית, פרמייר ופוטושופ אקסלים גדולים יחסית לא משהו רציני במיוחד יש לי תקציב של 8500 ש"ח שאני צריך לנצל במלואו אני לא מבין גדול בתחום הרכבתי מידע מינימלי והמלצות על חלקים ספציפיים אשמח לביקורות והצעות אולי אפשר לשנות ולשפר משהו או כל דבר קריטי אחר תודה מראש על העזרה. Intel Core i7 9700K / 1151 Tray[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪ 2014 קירור למעבדים: Corsair Hydro H110i Extreme Performance Liquid CPU Cooler[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪ 510 לוחות אם: Gigabyte Z390 I AORUS Pro WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 875 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3200C16 …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ואני בהתלבתות בקשר למיפרט מחשב טוב. הציוד ההקפי שלי הוא: LogiTech G5 LogiTech G15 ואני מטכוון לקנות מסך DELL 2408WFP המיפרט שלי פעם האחרונה שבניתי אותו היה מעבד: intel core 2 Quad Q9300 קירור: thermaltake V1 לוח אם: עדיין לא מצתי זיכרון: DDR2 4GB 2*2048MB PC6400 חברה כרגע לא ידוע דיסק קשיח: 500GB SATA2 של SEGATE מארז: Antec p182 ספק כוח: thermaltake 650W FOUR RAILS כרטיס מסך (פה ההתלבתות הגדולה) כרגע: Sapphire Radeon HD3870 X2 1GB * 2 במוד של CROSSFIREX אשמח לתגובתכם.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח אם: Gigabyte GA-Z77-HD4 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4407#ov הדרישות ללוח האם: שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA לפחות 5 שיהיה בגודל ATX ויתאים לתושבת 1155 המעבד: Intel Core i3-3225 Ivy Bridge ספק כוח: Corsair VS550 דרישות: שיהיה לפחות 3 חיבורי חשמל 4Pin למאווררים. האם יספיק לשני כרטיסי המסך הרשומים מטה? קירור למעבד: Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System דרישות: קירור מים זול ולא יקר זיכרונות: Corsair XMS3 DD3 1600 16GB X2 Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 או שעדיף אחד כזה? Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5 שני כרטיסי מסך למערך CrossFire מבקש את דעתכם על המפרט הנ"ל, לגבי שאר החלקים יש לי כבר חדשים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני צריך מחשב נייד חדש. מעדיף לקנות אחד שיחזיק לי לטווח ארוך (4 שנים) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,500 ש"ח (למחשב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (בעיקר), עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): MATLAB (תדיר) + פוטושופ (מזדמן) + ייתכנו תוכנות נוספות בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימיניג 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה dell n3010. לאחרונה המאורר/ים משמיע/ים רעש יותר מהרגיל, מה שגורם לי לחשוב שהמחשב זקוק לניקוי. המחשב עדיין באחריות. האם vtjrhu, כוללת ניקוי? תודה, שלמה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרתכם , אני צריך שני מפרטים למחשבים שונים : מפרט למחשב 1 - מחשב שדולק 24 שעות ביממה שמיועד למשחקי גראפיים המחשב הולך לפעטול 24 שעות וחשוב שיהיה סופר שקט וסופר יעיל Antec SX1040BII 400W Case 699 ¤ Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Soccet 775 BOX CPU 1049 ¤ 5359 Thermaltake TR2 M13 CPU Cooler for Intel 775 99 ¤ Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 469.00 ¤ 469 ¤ ASUS P5GD2 Deluxe 3.6/LGA775 Intelr 915P DDR2 + LAN Motherboard 1289.00 ¤ 1289 ¤ 5 Corsair 512MB (2x256) DDR2 Xtreme Performance PC5400 Memory 1118.00 ¤ 1118 ¤ ללא כרטיס מסך - מקלדת - עכבר - כריס קול וכרטיס רשת וכרטיס ק…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד קטן במיוחד עד מחיר של 10000שח (אפשר גם פחות) מה שחשוב לי שיהיה כמה שיותר קטן וכמה שיותר קל שיהיה WIFI ואפשר גם BT (לא חובה) יכול להיות גם tablet אבל הכי חשוב קטן וקל (לא משנה לי שהמסך יהיה קטן)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כבר שנתיים מחשב נייד מסוג dell studio 1557 , אני לא מכיר אף אחד עם אותו מחשב אבל שלי כבר הספיק "לבשל" שני כוננים קשיחיפ , החליפו לי מאוורר זיכרונות heat-sinc אבל עדיין יש פעמים שהמחשב חם כל כך שממש קשה לגעת בו. אני משתמש במשטח קירור של coolmaster שעוזר אבל עדיין. אני לא יודע אם זה קשור אבל אם אני מכבה את הקליטה שלו לאינטרנט זה עוזר ... אשמח לעצות\ דעות \ כל דבר בכיוון תודה רבה ובוקר טוב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב רבותי מלומדים להלן מספר שאלות 1. כרטיס מסך בתקציב של עד 600 ש"ח : איזה לקחת אני חושב על RADON 9200 128 אנא המליצו על דגם וחברה ומה ההבדל בין PRO ל PRO2 . 2. מפרט מחשב עד 4300 ש"ח כולל מסך ומדפסת שמיועד בעיקר לעבודה בסיסית אך לשמור אופציה למשחקים - ראיתיאת המפרט בהודעה הקודמת לשלי , מה הזה הלוח של ABIT והאם הוא טוב יותר מ - GIGABYTE כמו כן המלצה לגבי דיסק קשיח אמין וכל מה שתירצו להוסיף בתודה מראש דביר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש ורציתי להתייעץ אתכם, על איזה תקציב אתם ממליצים. כעיקרון בעוד חודש וחצי בערך אמורים להיות לי ביד 3 וחצי אלף שקל. אבל אני עדין ממשיך לעבוד והשאלה עד מתי לחסוך (וכנראה גם ההורים יעזרו קצת). ד.א. אני אמור להתגייס עוד חצי שנה בערך (במידה ואני לא אתקבל לעתודה). כעיקרון חשבתי על כרטיס מסך המיועד לשוק הבינוני- משו כמו הX800GT על ג'יגה זכרון (רצוי לא פשוט) ואולי (ממש אולי) על מעבד כפול ליבה של AMD. דבר נוסף שרציתי לציין זה שזה המחשב הראשון שאני קונה- אחרי שגיליתי את עולם המחשבים והמחשב שקיים אצלי קיום שהוא המחשב הראשון שלי וממנו אני כותב את השורות הללו מאוד אכזב אותי ויצאתי בהרגשה שרימו אותי אחרי שהתחלתי להבין קצת במחשבים. אז בבקש…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לבני דודי הדרישות שלי: 1. התקציב הוא 2800 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה אם הכרחית, עדיף שלא. 2. מטרות המחשב הן לשימוש ביתי רגיל ובעיקר למשחקים עד כמה שאפשר. 3. יש צורך בציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב). 4. אין צורך במסך. 5. אין צורך במערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה. 6. HD של 160 יספק אותי. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית (תיכנות), עיבוד תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב PHOTOSHOP מזדמן, nikon capture nx2 - כבד, VS2013 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי כבדים על איכות הכי גבוהה ב 1080p Battlefield 4 , Star wars Battlefront 2015 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני עובד בתחום העיצוב הגרפי כבר כמה שנים. כיום יש לי מחשב חזק בבית, אך הגיע הזמן להשתדרג אני עובד באופן קבוע עם תוכנת 3d Max , ועוד תוכנות עריכה ורנדור תמונות. אני מתכנן לבנות מחשב ב KSP , ( פרטים בקובץ המצורף - וגם בתמונה למטה ) - מה אומרים? האם לשדרג משהו? לשנות? חשוב לי שהרנדור של הסצנות, והעבודה עם התוכנות הכבדות יהיו מהירים אשמח לקבל כל עצה ולו הכי קטנה תודה רבה! ₪6,004 1 ₪6,004 42409 מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 39399 מאוורר ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני הרוב משחק וזה המיפרט שעם הפורם הזה הגתי וכצת שיניתי האם יש משהו שצריך לשנות פה לגימינג עדכני ביותר יוצא ותיכנות ועריכה והקלטות של משחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1480 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪198 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪589 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪14 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪320 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GT…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה בעסק של פורומים וגרפיקה.(אז סליחה אם אני טועה בפרטים הקטנים) השנה סיימתי מסלול לימודי גרפיקה וקיבלתי הצעת עבודה. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לעבודות גרפיקה, אבל כמובן, בעיית התקציב... אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי, איזה מחשב אני צריכה, מה מקובל, וכמה צריכה לחסוך, זה יעזור לי מאוד! תודה מראש. * מטרות המחשב: לעבודות גרפיקה, פוטושופ, אין דיזיין ואילוסטרייטור * גודל המסך:15-17' * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות? (מה זה??) * גודל מינימלי של כונן קשיח: אשמח אם תייעצו לי... * צורב DVD: אין צורך בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם הוא נקנה בחול * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, דרוש לי מפרט לשרת Windows Small Business Server 2011, הכולל וירטואליזציה, ייתכן ענפה. השרת יריץ מערכות מלאי, ERP, ניהול חשבונות, שרת אקסצ'יינג', ניהול דומיין, יאחסן קבצים ופעולות הדומות לאלה. השרת יכלול מערך רייד (לא החלטתי עדיין אם 1 או 5, אשמח לשמוע המלצות, מטרת הרייד היא גיבוי בעיקרה) של 2 HDים של 2 טרה כל אחד כאשר אחד יגבה את השני (בהנחה וזה רייד 1). הוא ישרת בסביבות ה15 עמדות, לא כולל עבודה מרחוק. הוא יצטרך להחזיק כמה שיותר שנים ולדרוש כמה שפחות תחזוקה. הכנתי מפרט בעצמי משיטוט בפורום, הנה הוא ולאחריו התלבטויותיי: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1449 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2465 Corsair 8GB Kit (4GBx…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מחשב ניייד לעבודה בבית על כל מיני פרוייקטי תוכנה שאני מפתח בבית. המחשב אמור להיות מספיק חזק כדי להריץ מספר מערכות הפעלה וירטואליות במקביל (linux וגם גירסאות שונות של windows). כמו כן אמורות לרוץ עליו סביבות פיתוח קצת כבדות כמו intelliJ. הנושא הגרפי פחות חשוב לי מבחינת הרצה של דברים אבל אני מחפש מחשב עם מסך טוב שיהיה אפשר לעבוד איתו גם בנסיעות רכבת וכו'. המסך אמור להיות בין 14" -15". משקל בסביבות ה 2.5 קילו - עדיף פחות כמובן... זמן סוללה אמור להספיק ל 6 שעות בערך. אמור להכיל גם בלוטות וגם צורב DVD כונן קשיח לפחות 640 GB 7200 rpm התקציב הוא באזור ה 4000 אם יש דגמים טובים בקצת יותר אני מוכן להתגמש. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המליצו לי לקנות מחשב של ibm צריך למטאלב ואוטוקאד אם יהיה אפשר גם שיריץ משחקים מה ההבדל בין גרסאות R ו T? אמרו לי שהוא יותר אמין מבחינת רכיבים ויותר קשיח למקרה של פגיעה פיזית לא מכוונת
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחפש מחשב נייד לא משנה איזה חברה (ופחות או יותר אין לי מגבלה בתקציב) אני צריך שיהיה לו מעבד טוב זיכרון RAM יחסית גדול והכי חשוב אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת GIGA LAN של INTEL (יש לציין שאני צריך רק של INTEL ורק ג'יגהלן לא משהו אחר)\ תודה למי שיעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-