ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי כבר ישן ועושה בעיות, אז אני מחפש מפרט למחשב חדש תקציב - סביבות ה-3200 (אפשר לחרוג או ההפך אם אפשר לחסוך) שימושים - גיימינג ושמיעת מוזיקה (רק שמיעה) אני מעוניין לשחק ברוב המשחקים בצורה חלקה כאשר אני על הגדרות בינוניות עם טיפה נטיה לגבוהות. בקשר למסך, אני יקנה בהמשך אם ארגיש צורך. ציוד היקפי - אין צורך בציוד היקפי שקט - מ-1 עד 10 השקט חשוב 8, כלומר בהחלט חשוב אבל לא קריטי. אוברקלוק - מה זה? אין צורך בחנות מסוימת.. רק שתהיה אמינה שדרוג - מעדיף שתהיה אפשרות לשדרג בהמשך (אבל לא באופן מאוד משמעותי) וואלה מי שעוזר מלך
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) 1 810 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire 1 580 זכרונות? DDR 400 512MB Kingston CL2.5 1 580 כרטיסי מסך? PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 1140 דיסקים קשיחים? MAXTOR 120GB 7200/133 (8MB) 1 490 כוננים- ??1.44,FLOPPY Teac/SONY 1.44 1 40 מארזים? 2202 ATX MIDI PFC, usb 1 160 סה"כ 3800 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 346 ¤ מה דעתכם ואשמח לעצות/הוזלות. הייעוד הוא משחקים כבדים (אבל לא להשתגע עם כרטיס המסך!) תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הנ"ל? האם הוא הטוב ביותר עד 4000-4500? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל את השנה הראשונה באוניברסיטה וכרגע הגיע הרגע לרכוש נייד. כיתתי רגליי לאופיס דיפו ובדקתי את הגדלים והמשקלים השונים של המחשבים. החלטתי שדגמי ה13.3 עד 1.9 קילו הם בשבילי. הדרישות: עבודה בו זמנית על 3 מסמכים + נגן מוסיקה + 3 דפי אינטרנט. ניגון סרטים בצורה חלקה. מקלדת נוחה. 6 שעות סוללה ומעלה. עד 4000 שקל. ללא כונן אופטי. ישנם כמה מחשבים שמתאימים לי בקטגוריה: Packard Bell Butterfly S-FN-009IL Lenovo Thinkpad EDGE NUE89IV 0197-89G ניסיתי את ה probook 4310 של HP ומאוד נהניתי מהנוחות של המקשים ומהבליטות שלהם שדימתה שימוש במקלדת רגילה. האם הדגמים המוזכרים מעלה דומים במקלדת שלהם ל HP? איפה אני יכול להתנסות עם PB ו Lenovo. הייתי בבאג,אופיס,איבורי, ולא היה להם את הדגמי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? ''14, רצוי מסך מגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB, HDD או היברידי * כונן אופטי? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות 3 שנים (מה המשמעות של אחריות בינלאומית?) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רצוי לא לנובו, עדיפות לאחת מבין דל, אסוס, טושיבה או סוני מה המפרט המשתלם ביותר בתקציב עד 3500 (אפשר חריגה קלה)? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך לפחות 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב (בלי מסך ) בין 2000 ל- 2500 ש"ח: שימושים: אינטרנט, הורדות, אופיס, צפיה בסרטים לרבות ב -HD , (לא צריך למשחקים): שתהיה יציאת HDMI / dvi לפחות 6 יציאות ל- usb מבקש שהמחשב יהיה שקט עד שקט מאד. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב להורים, שימוש ביתי בסיסי. גלישה ברשת והמון סקייפ. נדרשת אמינות מירבית מפאת המרחק מההורים. חשוב שהמחשב יהיה שקט, קריר - המחשב ימצא באזור חם ולא ממוזג. חשוב שיתבסס על אינטל. ללא ציוד הקפי כלל וללא מסך. התקציב הוא כ- 2000 ש"ח עם סטייה של כ- 300 ש"ח למעלה. בנוסף מתלבט לגבי מערכת הפעלה, XP או ויסטה, האם קיימת האפשרות להשתמש בתוכנה אחת שארכוש ל -2 מחשבים (הורים משני הצדדים)?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. התקציב הוא 6-7 אלף שקל 2.משחקים חדשים כמו GTA NFS והכללללל 3.צריך הכל . מקלדת עכבר מסך הכל חדש לגמרי .. מסך 22 HD של SAMSUNG כנראה..( בלי רמקולים וכרטיס טלוויזיה) 4. לא צריך כרטיס קול איכותי , או DVD או כונן דיסקיטים אני פשוט ישתמש בצורב...י 5. 6. מחשב שקט כמה שאפשר .. לא חייב מארז עם חלון .. וצריך קירור יחסית טוב כי הוא במקום סגור.. 7. לא צריך וינדוס חוקי ,\ לא התקנה ולא הרכבה. 8. עכבר MX518 , מקלדת פשוטה יחסית אבל לא של 50 שקל .. 9. עדיף כמה שיותר שקט אבל לא להסחף עם חלקים . 10. יעשה בו OC פשוט יחסית .. לא אקסטרים אבל מעונין שעוד שנתיים אני אוכל למתוח אותו יותר... 11. משחקים הכי חדשים עם הרוולציה הכי גבוהה שאפשר... עדיף כרטיס מסך כמו ה260 של נווידיה או הכרטיס הכפול …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב לא חדש במיוחד שככל הנראה הלך לעולמו (אני מאמין שהבורד נשרף). כבר מזה לא מעט זמן שחשבתי על שדרוג וכנראה שעכשיו זה זמן טוב לעשות את זה. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 שקלים נשמע לי ריאלי. מעדיף לא לחרוג מזה במידת האפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים ה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את DV5T עם ה-T9400 וה 9600M GT מחו"ל . האחריות היא רק לשנה ואין תמיכה במעבדות HP בארץ ולכן ישלחו את זה לחו"ל על חשבוני . יש לי כמה שאלות כדי להתיר את הספיקות . האם בעתיד הקרוב יגיעו לארץ מחשבים חדשים כך שHP תתמוך בדגם זה ? האם אפשר להסתפק באחריות הזאת? (אני לא מבין בתקלות במחשבים ניידים , אני לא יודע כמה עולים התיקונים בדרך כלל ומה התכיפות של הבעיות ) אם מישהו יודע מניסיון כמה עולות השליחות האלו לחו"ל ? אחריות של מחשבים ניידים זה הכרחי ? משתלם? כדאי? תודה מראש , דוד .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עוד סטיק DDR3 4GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, בינוני 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן, אבל לא משהו מאסיבי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המחשב השולחני הנייח שלי שנקנה לפני שנה וחצי. אודה לכיוון בקשר לכמה אוכל למכור אותו ביד2. בלי קשר אשמח לדעת גם כמה שווה מסך 17" של MAG מדגם 700P שנמצא בשימוש כשמונה שנים. תודה! מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כונן DVD: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
-
יש לי 4000 אלף שקל ואני רוצה לקנות מחשב חדש אני צריך מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך... כל השאר יש לי מהמחשב הזה אני רוצה מחשב מבוסס AMD עם לוח אם Nforce 3 משהו טוב... ותנסו להכניס כרטיס מסך בסביבות ה 2000 שקל אבל את המפרט עד 2300 ככה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ! אני צריך מפרט למחשב חדש עד 6000 שקל (לא יותר) לא כולל מסך, מארז, וציוד נלווה (מקלדת, עכבר, רמקולים). המחשב מיועד בעיקר למשחקים, אבל אני נותן יותר עדיפות לחלקים האחרים מאשר לכרטיס מסך (בגלל שבקרוב יצאו הכרטיסים החדשים וחבל לזרוק סכום גדול של כסף). אני לא מבצע OC משוגעים אבל בהחלט יש אפשרות שאני ישתמש בזה בעתיד. תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב , במידה ואפשר לקצץ במשהו לקצץ אבל שלא יוריד בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 ומשחקים כאלה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ , 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , בחלק מן המשחקים יהיו בינוניות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB. 1. עד כמה הכרטיס טוב, בהנחה שאני גם רוצה להריץ עליו משחקים לא כבדים מדי (תלוי מה אתם מגדירים כמשחקים כבדים) כדוגמת GTA: SA 2. כמה יעלה (בערך) לשדרג לכרטיס מסך 8600M GT?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד לשימוש כללי (תמונות, אינטרנט, אופיס...) דרישות מיוחדות: חיבור BT, HDMI, צורב DVD שיוכל להריץ סרטי HD בחיבור לטלוויזית LCD במחשב ייעשה שימוש באופן כמעט מוחלט בתוך הבית ככה שאין יותר מדי חשיבות לביצועי סוללה ולמשקל. גודל מסך 15.6 אינץ' אבל ניתן להתגמש. אחריות ל3 שנים כולל מערכת הפעלה שאלה נוספת: ברשותי מחשב נייד ישן שסובל מכמה תקלות שעלות התיקון אינה משתלמת. למרות זאת יש בו עדיין חלקים תקינים (הארדיסק, זכרונות RAM, מסך וכו'). האם ידוע למישהו על מקום בו ניתן למכור את המחשב לחלקים? המחשב מדגם Dell Studio 1537
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט(עבודה)* וקצת משחקים כמו FIFA2004 הייתי מעדיף שיהיה מעבד אינטל(ככה גיסי רוצה) המון תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קוראים לי זיו ואני עוסק בתלת מימד ואנימציה בצורות מאסיביות ביותר (למי שמעוניין להתרשם מאופי העבודות שלי זה האתר שלי - www.zivcg.com ). עד עכשיו עבדתי על מחשב BOXX שקיבלתי כפרס בתחרות לפני כשנתיים, אבל הפרוייקטים שלי תובעניים במיוחד ואני רוצה להשתדרג למערכת שלא תוגבל גם כשאני עובד על סצינות מאסיביות ושרינדורים שלוקחים לי כרגע ימים יקחו שעות. התקציב שלי עומד על 10,000 שח, אולי קצת יותר ... כרטיס מסך אני אקח מהבוקס שלי - ATI FIREGL 7100 זאת ההצעה שקיבלתי - הלוח הטוב והנחשב ביותר בשוק המקצועי NVIDIA MCP55-Pro + IO55 Chipset Tyan S2915A2NRF Motherboard Quad Core מעבדים 2x AMD Quad Opteron DP Model 2344 Processor זכרונות 4x DIMM 1024mb 667 …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי לעצמי מחשב ויש שני דברים שאני לא סגור עליהם לוח אם וספק + מארז התקציב 1000 שח (אני לא יודע מה הפורום המתאים (יש מארזים ויש לוחות אם) אז החלטתי לשים את זה פה) אני צריך לוח אם H67 עם חיבור DVI ו-4 חריצי זכרון חוץ מזה שום דבר. ספק ומארז שיהיו שקטים אבל המערכת לא צורכת הרבה חשמל (מעבד SANDY BRIDGE ללא כרטיס מסך) אז לא צריך להגזים. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט ב1000 ששקל פלוס מינוס למשחקים לכרטיס מסך וללוח אם שתתאים לסוקט 478
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם ABIT ISA7-E 7 מעבד INTEL PENTIUM4 2.81MB HT 800MHZ זיכרון NCP 256MB-400MHZ DDR 184 PIN *2 סה"כ 512 צורב LG 52*32*52 RETAIL דיסק קשיח IDE 8 MB- WD 80 GB 7200 RPM כרטיס מסך GIGACUBE ATI 9600XT 256 DDR כונן 3.5 1.44 מארז MIDI 480W רמרולים 400W נופרם מקלדת gpt slim ps2 עכבר logitech אלחוטי אופטי סה"כ 4600 ש"ח להלן השאלות 1. מה אומר הכיתוב RETAIL על הצורב 2. האם יש צורך בכרטיס מסך כזה (עלותו1149 שח לפני מע"מ) באיזה רזולוציות אני ממש יבחין בזה, יש לי כוונה לשחק על המחשב הזה אבל אני לא ממש מבין בענין של הרזולוציות ואמרו לי שאני לא ארגיש הבדל אם רני אקח כרטים 5200 עם 128 MB זיכרון. 3. כמה סלוטים לזיכרון יש על הלוח אם הזה (2 או 4 ) 4. בכול החנויות שהיתי המליצו לי ללכת ע…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מכיבן שמאק עולה הרבה כסף, חשבתי לקנות את המחשב הבא שלי במפרט של מאק טוב ולחסוך כסף + את הגישה לווינדואוס למקרה שאני אסתבך... המטרה שלי היא להתקין OS/X בפחות חיפושים אחר DRIVERS ואם אפשרי אז בכלל בלי. אודה לתשובות, מוש. 8)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עם נייד שהיה פעם יחסית חזק ועכשיו אני רוצה לעבור לנייח כי משחקים לא עובדים עליו טוב. רציתי לקבל הצעות למחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב הזה (2500 שקל) ואם יש משהו קריטי שאפשר לשפר בשביל עוד קצת אז אפשרי. המטרה שיריץ משחקים חדשים על FPS טוב באיכות גבוהה. תודה .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-