עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800-E Deluxe Intel 875P Motherboard (HT800,SATA, Multi-RAID,1394,5.1 Sound,Intel GLAN,WiFi) [ ¤ 1203.71 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3500 EL Golden Dual Channel Kit [ ¤ 1633.4 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 661.67 ] 1 Video Cards : Asus Geforce FX 5900 V9950/TVD 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2433.59 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! [ ¤ 250.77 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Optorite DD0401 8/4/12//40/24…

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  2. לפורום שלום, אני מחפש מחשב HTPC מיני קטנטן ויפה, הכי חשוב שיהיה שקט מאוד. ויעבוד חלק. לוח אם כולל הכל - כרטיס מסך, רשת, אודיו. כל החיבורים ישמש בעיקר פנסיונר לצרכי גלישה באינטרנט, מוסיקה, מיילים ואופיס. לא צריך יכולות מולטימדיה והרצת משחקים חריגות. פה ושם סרט, משחקים בכלל לא. מחפש מפרט מלא כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים, אם אפשר להפנות לחנות ספציפית ודגם. תקציב ללא מסך 1500-2000 ש"ח. ירון

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  3. שלום אני מתכנן לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי משרדי + מעט תוכנות גרפיות ופלאש כיוון שאני חדש בתחום הניידים, ולפני שאני נכנס לעובי הקורה לגבי הרכיבים והמפרט המומלץ, רציתי ראשית לדעת האם בכלל ישנה חשיבות למותג/לחברה ששמה מוטבע על הנייד. LENOVO, DELL, HP, GIGABYTE, MSI... האם יש כאלו שנחשבים לחזקים יותר? לחלשים יותר? לאמינים יותר? לידועים כבעלי שירות לקוחות טוב יותר? מומלצים יותר או פחות? תודה עופר

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by aviisr,

שלום לכולם, אבא של אשתי ביקש ממני סיוע בבחירת מחשב משרדי לשימוש שלו בעבודה. אני כבר שנים עם מק ואין לי מושג מה קיים בעולם ה-pc. אנא עשו מצווה ותסייעו הדרישות שלו למחשב הן: 1. גלישה באינטרנט. 2. עבודה עם אופיס (אקסל וחישובים מורכבים). 3. ראיית סרטים/שימוש בגוגל ארת׳. דברים נוספים: 1. לא חייב cd. למעשה מחשב בלי יקבל עדיפות. 2. כרטיס wifi במחשב 3. המחשב צריך להיות חזק גם בעוד 3 שנים. תקציב: עד 3000 ש״ח (למרות שהצעות באיזור יתקבלו בברכה). תודה, אבי

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by yannay,

שלום, אני זקוק למפרט למחשב לעבודה. אני מתכנת במגוון סביבות (רובן לינוקס, כלומר בעיקר טקסטואליות). התוכנות העיקריות שאני משתמש בהן הן ide (intellij, vim, etc), קומפיילרים, דפדפן וכאלה. התקציב הוא 2.5-3k שח אך ניתן לחרוג עבור תוספות מהותיות וכמובן שרצוי לחסוך. אין צורך ביכולות גרפיות או מדיה מתקדמות. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אין צורך בדיסק, ssd של 512gb אמור להספיק. אני רוצה מקסימום זכרון, ומקסימום ביצועי מעבד. רצוי מארז קטן יחסית. אשמח לשקע ethernet נוסף (במהירות 100m או 1g) תודה, ינאי

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by cool_man,

אז יש לי כרטיס מסך במחשב אחר 460 GTX... ואני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי (במחשב הקודם אני חושש שהסלוט בלוח אם מתחיל להדפק... בכל מקרה זה המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרון: Crucial DDR 3 4GB מארז + ספק: SilverStone Precision 08 Black + SilverStone Strider 400W צורב: DVDRW Lite-ON x24 השאלה זה האם נשמע סביר להוסיף את הכרטיס מסך הזה? והיותר חשוב זה האם הספק הזה מספיק לי..? בנוסף אני שוקל גם להחליף בין הקירורים, יש לי KATANA 3 שאני יכול לשים עליו אז גם את זה אני אוסיף לשאלה

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  7. שלום , אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 4.5k לצורכי עבודה ,גלישה וoffice . מסך : גדול , יותר מ 14. חברה: רצוי נייד שעובד טוב , מותג פחות חשוב. משקל: עד 3 קילו. אני חושב ש4.5 זה סכום מוגזם [ לפחות לצורכי גלישה בלבד] , אז עדיף שתלכו בכיוון של 3.0 (אלה אם כן יש משהו ממש חשוב). תודה!

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by bad-sector,

מחשב מבוסס P4, שיהיה בו צורב + DVD (אפשר קומבו), רכיבים טובים (פחות החברה יותר הכמות - לא זכרונות CROSAIR אבל 512 וכו')...

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  9. שלום, חבר שלי מחפש מחשב עד 3000 ש"ח. לא משחק ולא משהו כבד. איך ההצעה הזו. תודה.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by borat1924,

שלום לכולם ושבוע טוב. ברשותי לפטופ עם קיבולת של 4500MAH. אני מחפש סוללה ניידת שתוכל להטעין לי אותו. אם מישהו מכיר סוללה ניידת שיכולה להטעין לפטופים אשמח שיגיד לי. תודה רבה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by ReDeOn,

שלום, אני לא מחפש מחשב שלם ב2500 אלה רק מארז, לוח, מעבד, זכרון (ואולי כרטיס מסך) המחשב לרוב הוא לעריכה וקצת מולטימדיה. אני חייב להזכיר שיש לי כרטיס טלווזיה + כרטיס DV + כרטיס קול 7.1 אז הלוח לא יכול להיות של 2 סלוטים.

• 18 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by dd7,

כמה אפשר למכור מינימום\מקסימום את המחשב הזה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151606 נשאר לו שנתיים אחריות

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  13. שלום! יש לי מחשב של HP PAVILION ZV5000 יש לו 512 זיכרון ואני רוצה לשדרג ל1 ג'יגה רציתי לדעת איך זה הולך,אני מוסיף לו עוד 512 או שאין מקום ואני צריך לקנות 1 ג'יגה? ואם כן איזה סוג של זיכרון אני צריך להזמין לנייד הזה? לגבי הסידירום הוא פשוט הלך ואני רוצה להחליף ,איזה סוג של סידירום אני צריך להזמין לנייד הזה? אף פעם לא החלפתי חומרה של ניידים,זה צריך להיות מסובך להחליף זיכרון וסידירום? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  14. אהלן אנשים ריצית דעת אם יש אפשרות להחליף לנייד מסוג Lenovo ThinkPad Edge 15 0301-GRG את המעבד מ -i3 ל- i5 ? תודה

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by מנחם,

* מטרות המחשב? פיתוח, משחקים קלים (בעיקר Team fortress 2 ו super meat boy. כמה שיותר יותר טוב. * גודל המסך? 13-15" * משקל רצוי? עד 3 ק"ג, עדיף הרבה פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI-D או displayPort (עבור מסך 27" ברזולוציה של 2560x1440, חיבור DVI או VGA לא תומך ברזולוציה הזו) * בלוטות? אפשר (יש לי דונגל חיצוני בכל מקרה) * גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות 256 ג"ב. SSD * כונן CD/DVD? צורב - אין צורך * כונן Bluray - איך צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות נוספות: לפחות 8 …

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  16. במיוחד למשחקים קלים עד כבדים.. מישהו פה באתר הביא לי.. מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 497 1 לוחות אם Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 ¤ 431 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 167 1 ספקי כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤ 185 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 401 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1431 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 175 1 עכשיו לא שווה לי לרדת במקום מ 250 GB ל-160 GB ?? ולעלות במעבד ל 500 ?? וגם מה אי אעשה עם כ"כ הרבה מקום ואם אני מעלה ל500 ומוריד מקום ל-160 יהיה מחשב יותר טוב או מה?!

• 19 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by parker,

אם חייבים אפשר למתוח את התקציב ב 200-300 שקל, אני לא בטוח שאפשר לעשות מפרט כזה, אבל תנסו בשבילי :\

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  18. היי, אודה מאוד לעוזרים. מעוניין לקנות נייד סביר עד איכותי לשנים הקרובות לשימושי: פנאי (שיוכל להריץ הרבה טאבים ובכלל, כמה תוכנות בו זמנית)+משחקים(קלים יחסית)+עריכה (לא מקצועית בעזרת תוכנת עריכה) עסקי (מסוגל להריץ מצגות ותוכנות עזר לעבודה). מעוניין להשקיע all total באיזור ה3200 שח עם חריגות קלות במקרה הצורך. מה חשוב לי: מסך- 14-15.6 אינץ', אני חושב שעדיף לחסוך וללכת על ה14 כשאני משקיע את ההפרש באיכות המחשב. מסך מט. דורש יציאת HDMI. האם זה אומר שהמחשב יהיה FHD? ואם לא, לגבי איכות הרזולוציה אני פתוח לעצות. סרטים אראה אך ורק דרך הטלויזיה לאחר שחיברתי דרך הHDMI. מעבד- מעוניין במעבד איכותי שיהיה מהיר בכמה (4-5) שנים הקרובות, חשבתי על i5 4200M עם זכרון פנימי של 4GB (עם אופציה להר…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  19. שלום, אני מחפש מחשב לבני דודי הדרישות שלי: 1. התקציב הוא 2800 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה אם הכרחית, עדיף שלא. 2. מטרות המחשב הן לשימוש ביתי רגיל ובעיקר למשחקים עד כמה שאפשר. 3. יש צורך בציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב). 4. אין צורך במסך. 5. אין צורך במערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה. 6. HD של 160 יספק אותי. תודה!

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by חצרוני,

שלום רב, אבקש המלצה להרכבת מחשב קטן ושקט לחלוטין. תקציב ככל שיידרש. המעבד הוא אינטל I3. הרכיבים שאני מבקש הם: מארז. ספק כח. לוח אם. קירור פסיבי למעבד. אציין כי המארז המבוקש לא אמור להכיל כרטיס מסך כי הוא גלום במעבד, וגם לא כרטיס קול. אני מתכוון להתקין 2 דיסקים קשיחים. כאמור, המערכת חייבת להיות שקטה וקטנה. תודה מראש חצרוני

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  21. שלום חברים. עבר הרבה זמן מאז שהייתי בפורום ולכן אני קצת "חלוד" ולא מעודכן. ברצוני לקנות 2 לפטופים מסוגים שונים: 1. לפטופ לנסיעות (כלומר יכולת לנגן סרטים, אופיס וקצת אינטרנט).. מסך קטן (10-11) וזול (פחות מ-2000 ש"ח ואם ניתן אף פחות מ1500). 2. לפטופ לשימושים ביתיים נורמאליים עד לסכום של 3500. ככל הנאה אקנה מKSP פשוט מפני שהחנות ליד הבית.... תודה רבה לעוזרים. שחר

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  22. אז ככה תקציב מקסימאלי - 3800 ש"ח (עדיף לחסוך כמה שיותר אבל אם יש איזה משהו שממש שווה אז נדון בזה). שימוש המחשב הוא ללימודים / סרטים באיכות 1080P / וקצת משחקים (הילדים ישחקו במשחקים פשוטים - גג FIFA12/PES ומשחקי פלאש באינטרנט - לגבי פיפא אפילו הגדרות נמוכות מספיק אבל עדיף בינוניות). התקציב הוא למחשב + מסך + רמקולים + מקלדת ועכבר - על מסך אני נעול כבר על הFULL HD DELL U2312HM שקט חשוב במידה בינונית אבל אני לא רוצה מחשב שיפריע לי לראות סרט.. עדיף שיהיה שקט אבל לא ברמה של שקט מוחלט אלא אם כן זה לא מצריך תוספת כספית.. לא מתוכנן OC,. ולא חשוב לי USB3. אני מעדיף לקנות מRSM וזה ההצעה שהם הציעו לי - תגידו לי אם משתלם ואם יש לכם הצעה יותר טובה ומשתלמת אני יעריך את זה ויודה לכם, תו…

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by bob24,

אהלן, אז המחשב שלי כבר בן - 3 וצריך שדרוג, הכרטיס מסך שלי שודרג לאחרונה והוא מספק אותי מבחינת ביצועים אך המעבד, זיכרון ולוח אם כבר בעייתים. המפרט: מעבד: intel core 2 duo e6600 2.4ghz לוח אם: intel dg965ss זכרון: twinmos 1gb x2 ddr2 800 mhz דיסק קשיח:segate 250gb 7200fpm ספק: HEC 500TD-TF PSU 500W הדרישות שלי הן: מעבד כמה שיותר טוב, לוח אם לא משנה - רק שיתמוך במעבד ובכל שאר החלקים של המחשב, זיכרון חדש (4GB) כמה שיותר זול אך טוב כמובן. (המערכת תשודרג לWINDOWS 7 64 BIT) נ.ב במעבד - רצוי אינטל! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by nir235,

שלום לכם, אני ב3 חודשים הקרובים מתכנן לקנות מחשב חדש מTMS, כרגע אני עם מחשב מ16.2.2009 שקניתי באייבורי, האחריות שלו נגמרה בדיוק ב16.2.2012 שזה לפני בערך שבוע, אז ניצלתי את האחריות והחליפו לי לוח אם (לאותו לוח, רק חדש). המפרט שלו הוא כזה: מעבד: DUAL CORE E5200 2.50GHZ קירור למעבד: ARCTIC COOLING 7 PRO זיכרון ראם: 2GB לוח אם: MSI G41 כרטיס מסך: MSI GEFORCE 9500GT דיסק קשיח: SEAGATE 320GB צורב: LG GH22NS40 X22 מארז: IVORY ספק כוח: EZCOOL 300W JSP להערכתי הוא שווה בערך 1000 ש"ח אבל אני רוצה שגם אתם תגיבו.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by dlogan,

אין צורך במסך/ציוד הקפי התקציב הוא 3.5K עם אופציה לחריגה של 500 המחשב צריך להיות חזק, אני מתכנת הרבה ואני אוהב לעבוד מהיר אין צורך בכרטיס מסך מרשים אבל אחד שיצליח להריץ דברים יש לי מסך 24 אינץ אז כמובן משהו שיתאים אין צורך ב OC אהה ויש לי אהבה לאינטל אז רצוי אינטל תכלס זה מחשב של All Around

• 7 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.