עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. The Thread is moved to the forum it belongs to. This forum is meant for recommending complete systems, not board and cpu only, as stated in the Forum Rules . [iurl=http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948[/iurl]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by מנחם,

* מטרות המחשב? פיתוח, משחקים קלים (בעיקר Team fortress 2 ו super meat boy. כמה שיותר יותר טוב. * גודל המסך? 13-15" * משקל רצוי? עד 3 ק"ג, עדיף הרבה פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI-D או displayPort (עבור מסך 27" ברזולוציה של 2560x1440, חיבור DVI או VGA לא תומך ברזולוציה הזו) * בלוטות? אפשר (יש לי דונגל חיצוני בכל מקרה) * גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות 256 ג"ב. SSD * כונן CD/DVD? צורב - אין צורך * כונן Bluray - איך צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות נוספות: לפחות 8 …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לנו 3 כאלה בעבודה, כולם דפוקים לגמרי. אני מחפש מחשבים ניידים עם DOCK מהדור הישן - ורואה שהחדשים מגיעים עם הזבל הזה. השאלה - האם הבעיה היא במוצר שלי (שלושה DELL ים ) או שזה בעיה של החיבור הזה ? נראה לי הזוי להעביר על מחבר אחד קטן, מתח, רשת, מידע ל-3 מסכים, 4 USB. לפחות במה שיש לנו (DELL) - התוצאה גרועה מאוד. מחפש עכשיו מחשבים ניידים חדשים (חשבתי על ה-Carbon Extreme של לנובו) - אבל נראה שגם הוא מגיע עם הטכנולוגיה הזאת ומהנסיון עם הדלים לפחות - אני לא רוצה להתקרב לזה. אשמח לשמוע ממי שיש לו DOCKים כאלה וחווה משהו אחר.

4. Started by Mr.Pepo,

מארז ותכולתו בלבד, ללא צורב או כונן. אני מעוניין לשדרג בעתיד ל-DX10 ולהיות מוכן לשידרוגים עתידיים, כך שלא דרוש כרטיס מסך מפוצץ, אבל אני חושב שחובה מעבד קונרו ולפחות גיגה ראם. אבל אני סומך עליכם

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by parker,

אם חייבים אפשר למתוח את התקציב ב 200-300 שקל, אני לא בטוח שאפשר לעשות מפרט כזה, אבל תנסו בשבילי :\

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - מתכנן לשחק starfield פיתוח תוכנה בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) GPU -אני מתכנן לקנות 3070\4070 בנוסף למפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

7. שלום , אני לא כלכך מבין במפרטים אז אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחפש מפרט ב3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה רוב הזמן באינטרנט בהרבה אתרים במקביל (כמה מהם די כבדים) גם בדרך כלל יש כמה אקסלים פתוחים (דיי כבדים - 20MB ) ופוטושופ פתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Photoshop CS6, Excel & Chrome לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by test4all2,

בוקר טוב, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב משחקים עד 3.5K. מצורף מפרט שקיבלתי מKSP. תודה לכולם

9. Started by sbh61,

אודה לעזרהסרטי HD + גלישה ומשחקי FB . * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא תקציב - 2,500 - 3,000 ש"ח * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא , Lenovo. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ממקלדת נוחה (מוארת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dante123,

שלום, יום הרווקים עדיין ממשיך בסין ואני אשמח לעצתכם בקשר לבחירה בין מספר דגמי מחשבים שאני לא מוצא עליהם ביקורות (לפחות לא דרך גוגל). רוצה לקנות היום 1) DELL inspiron 7000 II R1625S. גודל: 14 אינץ', i5-8250U 8G 128GSSD+1T MX150. <= זה המוצר הנמכר ביותר וגם לפי המפרט הכי משתלם. 2) Asus zenbook S4000UA. גודל: 14 אינץ', i5-7200U 8G 256GSSD FHD IPS. 3) Lenovo (לא מזהה את התרגום למוצר ספציפית) 7000, גודל: 13.3 אינץ', i5-7200U 8G 256GSSD FHD IPS. יש את הלנובו הזה בעוד גרסה של 14 אינץ' עם I5-8250U 8G 256G SSD IPS FHD. בעקרוןן הבעיה היא שהדגמים שהומלצו פה בפורום לא ניתן למצוא אותם באתרי הקניות בסין, לפחות לא עם מספר הדגם שפורסם. יום ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ויתאים למשחקים. כרגע יש שני דגמים Asus F6Ve-B1 http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=F6VEB1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=HE Dell XPS 13 Intel® Core 2 Duo Processor 2.40GHz (P8600) ~, 1,066MHz FSB, 3MB L2 64bit (Montevina) מעבד 13.3 WXGA (1280x800) UltraSharp WXGA display with TrueLife White-LED Display מסך 4,096MB / 1,066Mhz (up to 4GB) (2 DIMM) זיכרון 320GB SATA (7,200 RPM) דיסק קשיח DVD/RW Multi burner מדיה NVIDIA® GeForce Go 9500M GE with 256MB dedicated כרטיס מסך LAN + WiFi (802.11 a/b/g) + Bluetooth תקשורת 1.79 kg משקל ומידות Microsoft® Windows® Vista Home Premium תוכנה HDMI ,VGA , Fire-wire, 2xUSB2.0 ,RG-11, RG-45 …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, היום אחרי ששיחקתי קצת AC3 להפתעתי גיליתי שגם על ההגדרות הכי נמוכות (שזה די מגעיל לשחק ככה בגלל הAA במיוחד) יש איטיות בערים צפופות, האמת היא שגם מזמן לא שדרגתי את המחשב שלי ואני זקוק להמלצתכם, האם כדאי בכלל? מה כדאי בכלל? וכמה כדאי בכלל? המפרט שלי כרגע: Phenom X6 1075T שעומד על OC קטן של 3.45 GHZ (יש לציין שאת הOC בצעתי לאחר שגיליתי איטיות) לוח אם - Gigabyte MA770-UD3, כן אני יודע שזה לוח שהוא לא AM3 אבל צרבתי לו ביוס בשביל להשאר עם זכרונות של DDR2 (לא היה לי כח לקנות חדשים באותה תקופה) זכרונות - G.Skill DDR2 2048X2 1066MHZ כרטיס מסך - 6950 שעשיתי לו פלאש ל6970 והוא עומד על 900 ליבה/1450 זכרון ספק - OCZ 500W - עתיק ואמין, יש לי אותו בערך 4 שנים + יש לציין שהמחש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by zozo17,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nati.menash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים בדרך כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קיים מסך Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועו…

15. Started by BloodyW,

היי, יש לי מחשב ישן מ2007 בערך, אני מעוניין לשדרג אותו כדי להריץ את BF3 לפחות על HIGH, אם זה אפשרי. כרגע המשחק רץ על LOW וזה על הפנים. 20-40 FPS. המפרט הנוכחי:GIGABYTE GA-P35C-DS3R, INTEL Q6600, AMD RADEON 4780HD 512MB, 4GB RAM 667MHZ, ENERMAX LIBERTY 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" 1680X1050 -ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. טוב אז המפרט הוא כך : -המפרט נקבע בעזרת KSP או אייבורי (מחירים זהים ) ‏Intel Core i5 750, s1156, 8MB Tray -------------- 935 ‎ 65 -------------- ‏Alpine 11 Pro s775,1156 ‏Arctic Cooling‎ 495 -------------- ‏H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎ ‏GIGABYTE‎ ‏DDR III 1333Mhz -------------- 260 ‎ - ‏2GB Kingston‎ ‏‏ 1435 -------------- Sapphire‎ HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 195 -------------- ‏‏Seagate‎ 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II ST3250318AS‎ ‏ 230 -------------- ‏ Antec‎ Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) -------------- 365 ‎ ‏SeaS…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by RayZ,

אני מיתכוון ליקנות מחשב נייד. אבל אני מיתלבט בין IBM ל DELL טוב,אז ככה.. למי שמבין,אני אסביר את הצרכים שלי למחשב נייד: מחשב במיוחד לאופיס ומשחקים,מהיר וביתי. שאפשר לינשוא אותו ממקום למקום, ומחשב אמין. הערה: אני מיתכוון גם למפרט הנייד. תודה רבה למי שעוזר

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם... אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי עם מפרט למחשב שיהיה בעיקר למשחקים כבדים ללא מסך ב-5000 ש''ח. נ.ב- אני לא כל כך מתמצא בחלקים והכל אז בבקשה תפרטו על מה שאתם נותנים אם אפשר. תודה רבה לכל העוזר! ;D

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by kroiz,

תקציב 4K ניתן לחרוג מהתקציב ב800 ש"ח. מחשב רב שימושי. יריץ סביבות וירטואליות, משחקים פשוטים וnotepad אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, רמקולים וכונן קשיח (יש לי כבר אחד SSD 500GB) שקט חשוב עד רמה של 300 ש"ח לתקציב. לא יתבצע OC לעולם אף פעם וינדוס מצאתי באיביי ב16 שקל אז לא צריך. הרכבת מחשב בחנות. משלוח לבאר שבע או חנות באר שבעית. קניה בהקדם האפשרי. צריך לפחות שלושה שקעי USB 3.0 (מאחור או מקדימה לא משנה) 16 GB זכרון. יש מצב שעוד כמה חודשים אני ארצה לשדרג ע"י הוספת VR. אני מניח שכדאי לי לדחות את קניית כרטיס המסך לעת ההיא. האם יש עוד משהו שכדאי לי? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Idan-h,

ללא מסך, עם HD 80GB - יש כבר 120GB, ורמקולים. כרטיס מסך : 6600GT אם אפשר. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ZXY1,

ראיתי מפרט למחשב נייד ב - KSP ולפי מה שהבנתי הוא מגיע בלי מערכת הפעלה (מפרט נמצא למטה) השאלה שלי היא מערכת הפעלה שאני מתקין על מחשב שולחני מתאימה גם למחשב נייד? מה ההבדלים בין מחשב שלוחני לנייד מבחינת מערכת הפעלה? תודה מחשבים ניידים ‏Dell‎ - ‏Dell Studio 1535 V9300‎ ‎Model Name‎ ‎V9300‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2Duo Processor T9300 6MB L2 Cache,2.5GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2X2048MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD-RW +- With Dual Layer Technology‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bon…

22. Started by _Nas_,

שלום, מצאתי את המחשב נייד Lenovo S12 יד שנייה לקנייה בכ 1300 ש"ח. רציתי לדעת אם המכשיר טוב לגיימינג קל/בינוני. משחקים כמו Mafia2. קישור למכשיר - http://www.tamlil2100.co.il/Product....2524&pid=21063

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי צהריים טובים. אז ככה קרוב לדיי הרבה זמן אני מחפש מחשב נייד, החלטתי לקנות מחשב נייד קל משקל שאוכל לסחוב לעבודה וללימודים, אבל הוא צריך להיות יחסית חזק. פה מתחילה הבעיה בין איזון בין החוזק למחיר, מחשבים שאני רוצה לקנות עולים בסביבות ה- 8K, התקציב שלי הוא 6 K עם חריגה קטנה פה ושם. אחרי חיפושים נואשים כבר, הגעתי לשני דגמים : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm (מצאתי גם סקירה שלו http://www.notebookcheck.net/Dell-Latitude-E6400.11120.0.html) ו- http://www.dagesh.co.il/HTMLs/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_LG_R410-P18.aspx?c0=14714&bsp=12506&bss313=12248 עכשיו יש לי גם כמה שאלות והתלבטויות, אני לא משחק משחקים, אבל מריץ ועורך…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by DXT,

שלום לכולם, לאחרונה אני משחק באפשרות של לשדרג את המחשב הקיים שלי. ועלה לי רעיון, שבמקום ללכת על הדרך הרגילה והמשעממת עם מארז מידי שתופס לי את כל המקום מתחת לשולחן וסתם גדול ללא צורך, אני אקנה מארז SFF, כמו ה- NSK1380, אשים בו לוח mATX, ויאללה בלאגן. שימו לב שאני מתכנן לשים של 640GB HD, וכרטיס קול ASUS D1 ועכשיו השאלה היא מה לגבי מעבד וכרטיס מסך? אני מעוניין בעקרון E7300 עם 9800GT (ללא OC), אך השאלה היא האם לא יווצרו פה בעיות התחחמות? מה דעתכם? 1. מה התקציב? בערך 3000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים (אבל לא חובה ברזולוציה הכי גבוהה, אין לי בעיה להוריד רזולוציה ו/או רמת פירוט), אופיס, תכנות, סרטים.. השטויות הרגילות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ס…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מחפש המלצות למחשב חזק למשחקים, המחיר בין 6000 ל 7000 שקל (כמובן שאפשר להתגמש על 200 שקל לכאן או לשם) אני צריך מחשב שיריץ בעיקר משחקים כבדים אבל ישמש מדי פעם גם לפיתוח והרצת DB. לא מתכוון לבצע אובקלוקינג ולא צריך ציוד הקפי. כרגע אני צריך מפרט שכולל : מעבד לוח אם זכרונות - 8GB כרטיס מסך חזק הארד דיסק של 1TB לפחות מארז ספק איכותי והכי חשוב קירור טוב, 2 המחשבים האחרונים שלי מתו כתוצאה מעודף חום אה וכמובן מסך, נראה לי 21-23" איכותי למשחקים, לסרטים ןלשעות עבודה רבות מול המחשב (נראה לי באיזור ה 1500 ש"ח למסך ו 5500 ש"ח לשאר החלקים) בונוס טוב יהיה כמובן אם המחשב יהיה שקט מאחר והוא כנראה יעבוד הרבה לילות את המחשב אני מתכנן לקנות בעוד שבוע בערך וקראתי כאן שיוצאים בקרוב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים