ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מחשב עד 6000 שח לא כולל מסך אני רוצה לחבר תמחשב לLCD המחשב בעיקר למשחקי סימולטור טיסה נהיגה ולמשחקי נייד פור ספיד בקיצור גרפיקה גבוהה רמקולים 5.1
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כמו בכותרת.. מישהו יודע מה ה- FSB של הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3651#sp תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מחשב נייד לסרטים , אינטרנט וסדרות , גם לצפייה דרכו וגם לחיבור לטלוויזיה. שימוש במהלך הצבא , לכן דרוש גם NETSTICK. אם אפשר המלצה גם למחשב וגם לחבילה של NETSTICK באחת החברות [סלקום / אורנג / פלאפון / כול חברה אחרת] עדיף שלא יעבור את ה 2k.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738ZG . עשיתי שיחזור דרך ה erecovery הכל הלך טוב ויפה אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל את הוינדוס שלי. הנייד שלי נדלק עד לBIOS ויש עושה בעצמו ריסטרט ובלולאה אינסופית . אני כן מצליח להעלות את הוינדוס בעזרת תוכנה אחרת PLOP ,שזה תוכנה כביכול הפעלה מאולצת . יש גם לציין שהיה לי לינוקס במחיצה אחר והייתה לי בחירה בין גרסאו של לינוקס שהיו לי הוינדוס שלי ועוד איזשהו VISTALOADER אבל עכשיו אין לי את הבוט זה כבר עשיתי אולי 10 פעמים שיחזור אבל לא מצליח ל כלום יש איזשהם רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן לפטופ/מיני-לפטופ לתכנות קל וMySQL. איך המיני-לפטופ הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9904&perur=4 באמת לא חשוב הגודל..העיקר שירוץ בצורה חלקה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לשדרג את המערכת הקיימת שבחתימה. אני סגור על מעבד I5-2500 ומסך Dell U2311H כך שאפשר להוציא אותם מהתקציב. מהמערכת הקיימת אני חושב שאפשר לשמר את הספק 450VX וכרטיס המסך 8800GT, ואולי אפילו את ה TUNIQ במקרים מסויימים. התקציב:2000 ש"ח כשלא חייבים לסיים את הכל. שימושים: משחקים,HD עבודה משרדית וSOLIDWORKS לעתים. אין כרגע צורך בציוד הקיפי. יש צורך בצורב חדש, וכונן 1TB לאחסון רוצה רמת שקט גבוהה(9?) - המחשב ימוקם בחדר השינה. לא מתוכנן OC. בעתיד מתוכנן שדרוג כרטיס מסך כשיהיה צורך וSSD. אם יש אפשרות לכלול WIN 7 בעסקה זה יהיה מצויין, למרות שזה כנראה בעייתי במפרט חלקי. אזור מגורים - קרית גת, ניתן לקנות חלקים מחנויות שונות. דרישות מיוחדות - מארז שקט איכותי ועמיד לאבק(פ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקרון אני משחק רק בStarCraft2 אז אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את המשחק אפילו על Low בגרפיקה. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך נייד pc, מכוון שאני רגיל לעבוד על macbookים, אני חייב נייד עם נוחות שימוש מקסימלית, מקלדת, טאץ פד, כל מה שמסביב, בצורה הטובה ביותר שפי.סי יכול להיות. עבדתי על המון לפטופים "סטנדרטיים" שפשוט היו בלתי שמישים מבחינתי והעפתי אותם אחרי כמה שעות מתסכלות. בגלל זה לפני הביצועים ולפני הכל אני רוצה לשים דגש על נוחות השימוש. מבחינת חומרה, אני חושב שבתקציב הזה יהיה בושה לקבל פחות מ-i3/i5, עדיפות לסנדי ברידג' (אין לי מושג למה, זה פשוט חדש יותר ;D). אין לי שום סיבה להשקיע על ראם/הרדיסק רציני, זה דברים שאפשר לשדרג בעתיד. חשוב שהנייד יהיה 17 אינץ, ויעלה בסביבות ה-800-1000 דולר בארה"ב. חנויות מועדפות: www.newegg.com www.bestbuy.com או אתרי היצרנים. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה, בכל זאת אתם יכולים להעביר.. אז ככה בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי? intrel core 2 duo E6320 1.86GHZ 4MB BOX P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio - חדש 2GB kingston DDR2 800MHZ ATI RADEON MSI HD4670 512MB כולל מאוורר Western Digital 660GB LG DVD-RW ATX 500WAT
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד עד 2,000 שקל, מהיר, לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מפרט למחשב אשר ישמש לצפיה בסרטים + גלישה מול הטלויזיה בסלו, כמובן שמדובר בסרטים ב full HD אין לי בעיה לקחת מכשירים כמו gaida או xtreamer אפילו, רק אני רוצה להבטיח שהסרטים ירוצו כמו שצריך ושאוכל לגלוש (ב xtreamer שראיתי אין אפשרות לגלוש לכל האתרים רק לאתרים שמוגדרים במכשיר) תודה רבה איתי[br]פורסם בתאריך: 9.03.2011 בשעה 15:24:56 ועוד סוגיה:אני מתכנן לקנות xbox360 עם kinect האם הוא יכול למלא את הצרכים בנושא סרטים וגלישה ? או שאני באמת חייב גם מחשב וגם xbox ? תודה מראש על העזרה איתי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שיקולי נוחות ובעקבות העובדה כי אני עתיד להיות סטודנט באוקטובר החלטתי לרכוש מחשב נייד. *מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס), משחקים (COD וכדומה , בהגדרות גרפיקה נמוכות-בינוניות ) מדי פעם, לא כשימוש עיקרי. צפיה בסרטים HD (יהיה מחובר ל LCD32 חשוב שתיהיה יציאת HDMI ) אינטרנט (גלישה עם טאבים מרובים). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי * סוללה: זמן עבודה של 2.5 שעות סביר מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI DVI * בלוטות: מעדיף שיהיה ( במידה וזה פוסל מחשב אפשר לוותר ) * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB, אם ניתן עדיף 500 * צורב DVD: כן המחשב עצמו ישמש אותי בבית גם כנייח. הוא יחובר לסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים ולמסך Samsung SyncMasterP2350 בגודל של 23…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מפרט. 1. תקציב - 3000 ש"ח, אפשר חריגה קלה. 2. שימושים -מהחשוב ביותר לפחות: (1) הרצת קוד עצמאי שמשתמש במערכי זכרון גדולים (בשיא מגיע ל-3GB, בעתיד יתכן מאוד שיותר), (2) מאטלאב (3) מדי פעם עריכת וידיאו עם פרימייר. ברור שיש פה הרבה דרישות, אולם בגדול הקוד העצמאי דורש נפח זכרון גדול, מאטלאב יהנה מתדר גבוה ומ-OC, אין לי מושג לגבי פרמייר. מה שבטוח - לא מיועד למשחקים או גרפיקה. 3. ציוד היקפי - לא צריך. יחובר למסך רחב "23 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? סטנדרטי (5/10). 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? אם זה יקפיץ את ביצועי התוכנות אז כן. 6. מערכת הפעלה - אין צורך. 7. הערות - מאחר והבחור מתעסק הרבה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו המארז שיהיה לי הוא : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2513 והכרטיס : Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI הוא יכנס למארז?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הדגם הבא: HP Pavilion dv6-3020ej WZ726EA הוא בטווח המחירים שלי...3630 ש"ח...מה אתם אומרים שווה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שהכותרת לטעמכם . בכל מקרה, זה מה שאני מחפש פחות או יותר. אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. התקציב: עד 3K אבל מוכן לגלוש ל3500 גג! חלק מהחומרה, אני אשתמש בחומרה שקיימת אצלי, אז זה מוריד כבר בסביבות ה2K. ללא מסך וללא ציוד היקפי אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. טוב, זה המפרט שאני מחפש פחות או יותר! מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray X1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8P67 Pro s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 3xPCI-E 960 זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X2 240 מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 70 מאווררים וגופי קירור מאוררים Arctic F9 92mm 35 ספקי כוח Thermalta…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב של ההורים עושה קצת בעיות. אני מעוניין לקנות מ-K.S.P או אייבורי בגלל שיש חנות שלהם בעיר של ההורים. התקציב הרצוי הוא 1600 ש"ח לערך. כאשר השימוש העיקרי של המחשב יהיה לאינטרנט. ראיתי בשני האתרים מפרט די דומה. לדעתי המפרטים יתאימו לצרכים. מה דעתכם לגבי המפרטים, כמו כן האם כדאי לשדרג או לשנות משהו במפרט ? אני מעוניין לרכוש במיידי מחשב כך שאשמח לדעתכם K.S.P http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&comp=32 מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה/תכנות/גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע זה מסך 19" של 1280X1024, המסך ישודרג בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היק…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחליב את רוב החלקים במחשב ותגידו מה דעתכם : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDM FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze ה FSP זה חברה טובה לספקי כוח ? ותגידו אני ישתדר לאט לאט מה כדאי לקנות קודם ולהרכיב קודם?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב, מסך וציוד היקיפי מחברת KSP והייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו: מעבד: Athlon || x4 Quad Core 460 Socket AM3 3 GHZ Box לוח אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G DDR3 1666 VGA ATI HD4250 HDMI זכרונות: DDR3 1333MHZ 2X2GB G.SKILL RIPJAWS X EDITION DUAL CHANEEL דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB SATA || HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2XDVI HDMI MINI 2XDP PCI-E צורב דיוידי: SAMSUNG SH-S223B DVD +RW x22 black SATA מארזים: COOLERMASTER ELITE 370 BLACK NO PSU ספק כוח: SEASONIC 500W 80+ BRONZE ACTIVE PFC 12CM FAN PSU SS500-ET OEM מסך: SAMSUNG 2333T PVA 23" LCD 8MS DVI WIDESCREEN BLACK אוזניות: STEEALSERIES 7H USB עכבר: LOGITECH 650…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית גרפיקה פוטושופ CS5 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן מקלדת …
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
מחפש משהו חזק מאוד וקל מ-14' ומעלה בתקציב מקסימלי של 10K (אבל עדיף פחות). לשימוש בעיקר ב-MATLAB. תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי hp 4320 עם. סלוט פנוי לזיכרון רציתי לדעת מה זאת החברה הזאת ואם הם מתאימים - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2455 המחשב עם I3 . מישהו יודע איך מוסיפים זכרונות במחשב הזה? זה מבטל אחריות מבאג? החלפתי כבר בכמה מחשבים אבל הוא נראה מיוחד מלמטה (חלק לגמרי)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. עד 4500 שקל, לא ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד למשחקים, אם כי גם יש שימוש בפוטושופ ובתוכנות עריכה שונות מדי פעם. משחק בכל סוגי המשחקים, בעיקר אסטרטגיה אבל גם בקרייסיס לדוגמא. 3. צריך גם מסך, צריך משהו של 22 אינץ' בערך, שגם יהיה טוב למשחקים כמובן, אני מניח ש900 שקל ילכו למסך. 4. לא צריך כונן לדיסקטים אני מניח... 5. יש לי כמה חלקים אך ישנים, ספק כמה הם יתאימו לחלקים חדשים, אז תתנו את כל החלקים, אני אבדוק כבר תאימות אחר כך, למרות שאני מטיל בספק שמשהו יעבוד שם, כי המחשב שלי בן 6 ששודרג טיפה לפני 3 שנים. 6. שיהיה מבחינת רעש 3-4, לא מפריע לי במיוחד רעש, אבל בכל זאת אני רוצה לישון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. כדי אולי לעשות אוברקלוק קטן? אין לי מושג בשיט... 8. לא צריך לכלול מערכת הפעל…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-