ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
דרוש מחשב אחד ללא CD או צורב ללא מסך לא חשוב INTEL או AMD הצעות יתקבלו בברכה. 8)
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]עד לפני כיומיים הייתי עם הלפטופ שלי יחד עם ווינדוס אקס פי ועבד יופי. הכל עבד חלק, נקי, ללא תקלות. החלטתי להשתדרג ולהתקין ווינדוס 7.מאז, אחרי התקנת הוונדוס וכל הדרייברים יש לי מספר בעיות מעצבנות שאני לא מוצא להן פתרון ואשמח לעזרה בעניין. - המחשב פתאום מתחמם במצב שינה - רותח ! - אחרי שהוא במצב שינה ללילה שלם כשאני מנסה להפעיל אותו, המסך לא נדלק ואני חייב לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המסך. - מסכי החיווי של הווליום, בהירות מסך, ושאר האפשרויות .. חשוב לי להדגיש שאל…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
OK קיבלתי מתנה מעבד XP2500 והרכבתי מפרט זול למחשב התכנון היה 3000+\- אני אשמח לקבל חוות דעת לפני הקניה אם למישהו יש תחליפים משהו ... תודה מראש *טעות בתמונה ... ה HD שאני רציתי הוא לא SATA ... אין טעם כי הלוח לא תומך ב SATA....* [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה כמו CUBASE ו-VST כבדים נלווים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE פרנסה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 יש צורך להסביר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה ה…
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, ניתן לרכישה גם באילת ככה שבמידה והחנות נמצאת באילת אפשר גם ב 3000. (בונה על קיזוז מעמ). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס , אינטרנט וכו'). סטודנט למטרת לימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וראיתי מישהו מוכר מחשב עם מפרט כזה שזה דיי קולע למה שאני רוצה, כמה הייתם מוכנים לשלם על מפרט כזה? LIAN LI PC-P80 Black Corsair HX 850W Active Core i7 920, 2.66GHz, CoolerMaster V8 CPU EVGA 760 Classified OCZ DDR3 12800 6GB Gigabyte GeForce GTX 295 2GB 150GB VelociRaptor 1tb wd
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מחשב כמעט שלם (מעבד, לוח, זכרונות מארז וספק) , לא שכחתי משהו אני לא צריך כרטיס מסך ואחסון יש לי בצד התקציב הוא עד 2300, רצוי פחות. חשבתי על מחשב מבוסס AMD 3600 ושיהיה לוח ברמה סבירה, לא הכי פשוט שיש. מארז וספק שקטים אם אפשר. מעדיף לקנות מחנות מהמרכז. ראיתי שיש את פלונטר שנראה שיש מחירים טובים שם. יכול להיות עוד אופציה לא כ"כ מכיר חנויות. בעבר קניתי בTMS אבל מעדיף לקנות מחנות שקרובה יותר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן וסהלן מעוניין לרכוש את הווסטרו 3650 של דל, לפי המפרט הבא: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203560/vostro-3560-a3612qm.htm המחשב בא עם כונן קשיח 500gb ובנוסף ssd של 32gb השאלה היא: האם מדובר בכונן נוסף לכל דבר, או רק כזה שמשמש ל- cache עבור ההארדיסק הרגיל ואם זה כונן לכל דבר, האם אפשר/כדאי להתקין עליו אובונטו כ- dual boot עם win7? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקונת לפטופ חדש בתקציב של 4.5K מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשו…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד מאוד פשוט. אני לרוב עובד מהבית אך מידי פעם צריך לצאת ולהמשיך את העבודה בחוץ המחשב ישמש אך ורק להוצאת שיחות טלפוניות (יהיה לי חיבור WIFI) ולשימוש בתוכנות OFFICE. צריך חיבור בלוטוס לאוזניה (יש לי תוכנת חיוג מהמחשב) מעבר לכך לא יהיה בו שימוש אחר. כן חשוב לי שיהיה אמין. לא איטי שיתפגר לי אחרי שנה. יש המלצה לחנות/מפרט? תודה לעוזרים. אגב, אני שואל דווקא בגלל שאני רואה מפרטים באלפי שקלים שלא באמת מדברים אליי. אני מניח שאני יכול לחסוך הרבה כסף מיותר.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עיצוב ובניית אתרים (Notepad () ותוכנות בסגנון Dreamweaver בשביל הקוד, ו-Photoshop, Illustrator, InDesign (בגרסת CS4) וכד' לשם עריכת הגרפיקה עצמה. לא אכפת לי מכרטיס המסך, אני ממש לא מתכוון לשחק על המחשב הזה והוא יהיה בעיקר בשימוש בזמן העבודה. כנראה שאצפה גם בסרטים עליו. (FHD) * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית) * גודל המסך? 15", אפשר גם יותר אם זה בכלל נכנס בתקציב. הדגש הוא יותר על עבודה מאשר ניידות. * משקל רצוי? לא רלוונטי ממש, הוא יכול להיות יחסית כבד, אני מתכוון לקחת אותו עם תיק גב. אבל לא להגזים כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות נשמע לי כמו זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) א…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
יש לי ASUS X555L מעבד intel® Core i7-4510U CPU @2.00GHz 2.60GHz זכרון מותקן 8.00GB כרטיס מסך NVIDIA GeForce 820M כל השאר אני לא ככ סגור איך להגיע לזה, אם מישהו יודע אז אני אשמח אם תגידו לי חח, בכל מקרה, אם מישהו מכיר תדגם הזה אז יוכל להגיד לי, קניתי את המחשב לפני כ 4 חודש ואני לא ככ מרוצה ממנו, במצב מצוין ווינדוס 8 מקורי, כמה אוכל להשיג עליו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש חוות דעת על מיפרט לצורך תוכנות 3D וגרפיקה לסטודנט בהנדסת מכונות (וגם קצת משחקים בזמן החופשי) חשבתי על המיפרט הבא: התקציב סביב 4K~5K עם קצת חריגה ללא ציוד היקפי (הוא יבחר לבד מה שירצה במיקלדת עכבר וכו') ניסיתי להרכיב מיפרט אכותי שיתאים לשידרוגים בעתיד ויוכל גם לעבור OC בקלות (מכפלה פתוחה) אשמח להצעות ושיפורים בנושא הקירור, מארז,ספק וכרטיס במסך ההיתלבטות היא בין הTI550 GTX ל460GTX הבדל מחיר קטן אבל אני מכיר את ה460GTX והוא לפחות בכ30% חזק יותר לא? מה שווא? דור אחורה (460) או דור החדש בפחות ביצועים (550 GTX)? הדגש על כרטיסי NV עקב ההיתרונות של הCUDA (בפרמייר, קידוד וכו')והאפשרות הפשוטה להפעלת REALVIEW בסוליד וורקס (כאילו QUADRO) תודה מראש! [attachment delete…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי יש צורך במערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לכבוד יום הולדתי מחשב נייד חדש של טושיבה http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/L300/L305-S5921 ^ זה הדגם שלו אם אני לא טועה. הבעיה היא שמי ששלח אותו קנה את זה בגרמניה. והוא שלח לי את זה דרך מישהו ( לא הצטרכתי לשלם מיסים וכו' ^^ ) אבל לא היו דיסקים שם או שאין בכלל ? X: בכל מקרה אני לא יודע אם צריך או לא אבל אני עכשיו רוצה לפרמט ולשים ווינדוס חדש באנגלית. השאלה שלי היא כזו.. האם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מפרמט ? יש שם כל מיני תוכנות כאלה לתפעול הלאפטופ ואני לא יודע עם בכלל צריך אותם או לא ואין להשיג אותם אחרי הפירמוט לגבי הווינדוס השאלה שלי היא המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה 32 מקורי הומ פרמיום האם הSERIAL יעבוד גם על ויסטה באנגלית ? האם זה מחשב ס…
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד. גודל מסך רצוי - 15" משקל - לא משנה סוללה - ממוצעת יציאות - HDMI בלוטות' - לא משנה כונן קשיח - לא משנה כונן DVD אחריות בין לאומית - לא משנה רישיון למערכת הפעלה - לא משנה העדפה לחברה - העדפה ל-DELL אבל גם לא חובה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪776 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪84 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪738 כרטיס מסך: Spar…
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום. לשימוש בבית בלבד, האם תמיד המפרט הנייח יעלה במהירותו/איכותו על המפרט הנייד? האם יש סיבה לבחור במחשב נייד, כאשר הביצועים לבדם הם השיקול העיקרי? אני מתגורר בארה"ב, ואני מוצא לאחרונה עסקאות נהדרות על מחשבים ניידים במחירים של אלף דולר (core i7, radeon hd 5xxx, וכן הלאה). אבל בו זמנית, אני שואל את עצמי (ואני לא מבין יותר מדי בעניינים אלה), האם מחשב נייח במחיר הזה יהיה עדיף בהרבה, או שההבדל זניח? מדוע מעבד i7 בנייד הוא בעל מהירות שעון איטית משמעותית מאחיו הנייח (i7 עבור desktop)? אציין שהשימוש שלי במחשב - יהיה נייח או נייד - הוא בבית בלבד (לאוניברסיטה אני לוקח מחשב נייד ישן שמריץ לינוקס puppy) מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב חדש עד 1500 ש"ח, המחשב מיועד לאינטרנט ,אופיס וצפייה בסרטים. אין כוונה ל OC. לפי דעתי מספיק כרטיס מסך ONBOARD, רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שניתן אבל לא לזרוק על זה כסף סתם. יש צורך רק לפרמט של הקוספא בלי עכבר/מסך... אם אפשר שיתאים לדרישות הבסיסיות של WINDOWS 7 אם הן ידועות. אם אפשר לבנות את המפרט בחנויות בת"א שמומלץ לקנות בהן,(אני תל אביבי). תודה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך עד 100 שקלים~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה/תרגול על VM-PLAYER/WORKSTATION כ 4-5 תחנות בכל פעם. וכמובן אינטרנט ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת ׁ(הכי פשוטים שיש - העדפה לאלחוטיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך ONBOARD יספיק בהחלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 (העיקר שלא ירעיש כמו טרקטור) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל החדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך ירכש בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עם יעמוד בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
מעבד: intel® pentium ® D cpu 3.00Hz זיכרון: 2.0 RAM כרטיס מסך: geforce 7600 GT כמה שווה בערך מחשב כזה?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! אני מחפש מחשב נייד לרכישה שישמש פרופסור באוניברסיטה. המחשב אמור לשמש כתחנת עבודה ניידת, כך שעיקר העבודה עליו נעשית מהבית במקום מחשב נייח. יחד עם זאת, המחשב כן יעבור ממקום למקום מדי פעם אז צריך שהוא לא יהיה כבד מדי. התקציב הוא 6000, אבל התקציב מאד גמיש - אפשר לחרוג במידה ויש דגם מחשב משתלם במיוחד, או לצמצם אם לדתעכם זאת הוצאה מוגזמת על מחשב משרדי. רכישת המחשב תעשה דרך מקום העבודה, אודה לכם אם תוכלו להציע יותר מדגם אחד . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב יריץ בעיקר תוכנות משרדיות או תוכנות מחקר. לעתים סרטים על רזולוציה גבוהה ומוזיקה. * גוד…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-