עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניינים לזנוח את הסיסמאות ולהגן על פרטיות מחשבכם בעזרת מראה הפנים שלכם? אלו הם המחשבים שיאפשרו לכם לעשות זאת עם השקתה של המערכת החדשה ממיקרוסופט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הנה-הם-המחשבים-שתומכים-בטכנולוגיית-זי/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by surfface,

קניתי את המחשב הנ''ל התקנתי דריורים והכל עובד מעולה למעט התאורה במקלדת, אייך אמור להקרא הדריור/תוכנה / תכונה במערכת שאמורה לאפשר את הפעולה? תודה,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אוקי אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי בסביבות ה-3300 שקל ואני רוצה גם מסך במחיר כזה אני לא יוכל להוציא מחשב אדיר אבל אני מצאתי ממש מציאות למחשב בינוני ++ אז ככה יש 2 מפרטים תגידו לי איזה לדעתכם יותר משתלם ויותר טוב...אם יש לכם עצות לשיפור זה יעזור [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪826[/td][/tr] [tr] [td]NI019525SA[/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler[/td] [td]1[/td] [td]₪29[/td][/tr] [tr] [td]GH61MD2B3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪420[/td][/tr] [tr] [td]GZAX1CASDB[/td] [td]Gigabyte Triton 180 TowerCase Aluminum Panel 120mm Black[/td] [td]1[/td] [td]₪328[/td][/tr] [tr] […

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. 1. מה התקציב? - עד 7000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים דיי כבדים מידי פעם (לא קריטי), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בתלת מימד (דורש כרטיס מסך חזק). 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי +. 6. יציאות מיוחדות? HD 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 ג'יגה. עדיף יותר. 9. צורב כןDVD? 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. חשוב אחריות לשנתיים לפחות. עדיף 3. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? זה עיניין קצת בעייתי. יש לי דרישות גבוהות מהמפרט. אולי אפילו גבוהות מידי. אני רוצה מעבד penryn של אינטל (t8xxx או t9xxx או p8xxx או p9xxx) וכרטיס מסך חזק. לפי הסקירה בסטיקי כרטיס של ati מסדרת radeo…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by בזיק2,

אני מתכוון לקנות טאבלט וינדוס. ישבתי על chuwi hi10. אני רוצה עט לטאבלט אבל לא פסיבי אלא כזה שיאפשר palm rejection לא יודע אם זה דרוש כי הבנתי שלוינדוס יש תכונה כזו האם זה דרוש? אפשר להסתפק בסטיילוס רגיל (זה מיועד לכתיבת רשימות, לא סתם נגיעות במסך)? האם יש המלצה לסטיילוס מתאים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by oDot,

היי, דרוש לי מפרט לשרת Windows Small Business Server 2011, הכולל וירטואליזציה, ייתכן ענפה. השרת יריץ מערכות מלאי, ERP, ניהול חשבונות, שרת אקסצ'יינג', ניהול דומיין, יאחסן קבצים ופעולות הדומות לאלה. השרת יכלול מערך רייד (לא החלטתי עדיין אם 1 או 5, אשמח לשמוע המלצות, מטרת הרייד היא גיבוי בעיקרה) של 2 HDים של 2 טרה כל אחד כאשר אחד יגבה את השני (בהנחה וזה רייד 1). הוא ישרת בסביבות ה15 עמדות, לא כולל עבודה מרחוק. הוא יצטרך להחזיק כמה שיותר שנים ולדרוש כמה שפחות תחזוקה. הכנתי מפרט בעצמי משיטוט בפורום, הנה הוא ולאחריו התלבטויותיי: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1449 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2465 Corsair 8GB Kit (4GBx…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, היום ניסיתי לחבר HDD עם יציאת eSATA למחשב ולא הצלחתי. יש לי כניסה שהיא משולבת USB ו ESATA. ניסיתי להכניס את הכבל בצורה הנכונה - הוא לא היה הפוך, והוא בקושי נכנס חצי דרך. מהסתכלות עם העין, נראה כאילו הלוח עצמו שאליו הכבל מתחבר נמצא מעט גבוה מדי..איך זה יתכן?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by altatrifoti,

אני רוצה ליבנות מחשב עד 6 אלף שקל, אבל שיכלול את מעבד הI7 וכרטיס מסך ה580GTX או 5970 או 480GTX בלי ציוד היקפי מישהו מוכן לעזור לי בזה תודה אני ישמח. איפשר לחרוג אבל טיפונת זהירה :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, יישומי office, עריכה גראפית , צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש פרטי - עריכה והמרת RAW ל-JPEG בתוכנות של ניקון ובעתיד אולי גם DXO. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

10. שלום , אני סטודנט ללימודי IT (נמצא בחו"ל) אני צריך את המחשב לצורך ביצוע הדמיות דרך VMWARE של שרת וקליינט ואני אצטרך להרים לפחות שני שרתים ושני קליינטים לדמות רשת בנוסף בשעות הפנאי גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000$ דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -20 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -לימודי IT וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -כבד - vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Alechko88,

חבר שלי בקש ממני לבנות לו מפרט למחשב... הדרישות הן כאלו: צורב DVD, כרטיס Radeon, הוא אמר גם AMD אבל לדעתי בתקציב כזה אפשר לקחת אינטל. אני המצעתי מפרט כזה: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard [ ¤ 553.99 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 257 ] 2 CPU Cooling : CPU Cooler for Pentium IV 478 pin for FSB800 CPU [ ¤ 42.89 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 599.99 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. * מטרות המחשב - הקלטת מוזיקה, ברמה ביתית בינונית. בנוסף לכך שימושי מדיה סטנדרטיים - משחקים קלים וסרטים. * גודל המסך - 14/15.6 * רזולוציית המסך - HD מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD 256GB * כונן אופטי? ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בגדול פחות חשובה הניידות- זמן סוללה ומשקל פחות חשובים. עדיפות לכרטיס מסך יעודי(לא של אינטל). אין צורך בכניסה מיוחדת לצורך ההקלטות, יש לי כרטיס קול חיצוני. חשוב לציין שהקניה תעשה באילת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Da-Funk,

אז ככה... אין פשרות הפעם.. X850XT חובה (אני משיג בזול) מסך 19" חובה והארדיסק 200GB עכבר אלחוטי (רק עכבר) השאר לדמיונכם תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gilxd931,

אפשר בבקשה לקבל חוות דעת? האם הייתם עושים משהו אחר בתקציב הזה +- ? מיועד בעיקר לשימוש ביתי ותכנות. וגם רוצה שיריץ משחקי מחשב. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by g.r,

ברצוני לקנות מחשב עד הסכום המפורט לעיל המחשב יהיה מיועד לגיימינג וגם לקצת סטרימינג להלן המפרט אשמח לחוות דעת. (סליחה על הצילום הגרוע )

16. שלום רב, אני זקוק למפרט לעריכת תמונה ווידאו. שימוש בתוכנות כגון Adobe Photoshop, Premier, Avid, autoCAD, Solid Works... התקציב הינו עד כ5,000 שקלים. אשמח גם לדעת אם ישנו צורך להקצות סכום נוסף עבור השימושים הנ"ל... מילאתי גם את השאלון בסטיקי החוקים:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב! להלן מפרט שהרכבתי למחשב שישמש למשחקים/עבודה משרדית. ההדגשים שלי הם (בסדר עדיפות יורד): -- חשוב מאוד -- - איכות תצוגת 2D טובה _מאוד_ - עבור עבודה משרדית שבה איכות התצוגה היא גורם מכריע. עקב כך בחרתי את ה-Gainward ככרטיס מסך. - מארז אסתטי שניתן להניחו על השולחן - SFF לא מתאימים לי עקב המבחר המועט והמחירים הגבוהים. כמו כן הבנתי שיש עמם בעיות רעש. -- חשוב -- - רמות רעש נמוכות. - רכיבים איכותיים שיעבדו לאורך זמן. - כ. קול איכותי (יחסית ל-onboard). -- מומלץ -- - אפשרות לשדרוג בעתיד. - עקומת התיישנות מתונה. יש לציין כי אינני מתכוון להמהיר את רכיבי המערכת בזמן הנראה לעין. המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זכר…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חברה תעזרו לי המחשב נייד שלי החליט שהוא פלטה של שבת כרטיס מסך במעמץ (משחק עם גרפיקה טובה כך שהוא נשאר שעות במעמץ) מגיע ל 76 מעלות חום (אפילו אקומול לא עוזר) והמעבד איזה 72 מעלות מה הולך פה (אמרו שהוא יכול לעשות הכל חוץ מלהכין קפה ובעצם הוא כן יכול להכין קפה ;D) שמעתי שיש בעיות בכרטיסים של nvidia ויש עידכון ביוס רק שלא מצאתי את זה וזה בכלל עוזר ? האם מגש קירור יעזור או כל פטרון מעשי החברה פה מבינים במחשבים תנו לי עצות המחשב הוא: GX 600 של MSI (נקנה בחו"ל) מעבד: T7500 2.2 כ"מ NVIDIA בלה בלה בלה 8600GT לוח אם: משהו אינטל עם צ'פסים (למה אינטל צריכה מהנדסים עם היא מיצרת צ'יפס גם אני יודע) מקווה שהמפרט מספיק מלא פשוט אני לא טוב בלזכור הרבה מספרים ואותיות …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tamiron,

אני עומד להתחיל ללמוד הנדסת מכונות בסמסטר הקרוב ומחפש לפטופ זול עם ביצועים טובים, לעבודה בתוכנות CAD וSolidWorks. לכן דרישות המינימום הן: i5, 8GB, כרטיס מסך ממוצע. עוד לא ברור לי אם ארצה לסחוב אותו איתי לכל מקום באוניברסיטה - זאת אפשרות, ועד כמה זמינים שקעים להטענה של הלפטופ (אם לא זמינים צריך סוללה חזקה יותר). שתי האפשרויות שעומדות בפניי הן: 1. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15896 יתרונות: כרטיס מסך טוב, מפרט טוב, מסך גדול (15.6), מוכר יחסית בשוק. האפשרות הזולה מבין השתיים (לא בהרבה), העיצוב קורץ לי יותר. חסרונות: יחסית כבד, לנובו זאת חברה שאני לא לגמרי שלם איתה כי להבנתי השירות לקוחות שלהם לא טוב. 2. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4464 עם הר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי אני צריכה עזרה בהרכבת מפרט העונה על הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, סרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). dot net, java וכדו' מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה ל…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Serene,

המחשב הנוכחי שיוחלף- P4 3.0, 5200FX, 1G RAM. מטרות המחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, משחקי פלאש, ואולי קצת סרטים ומשחקים קלילים. חשבתי על זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1627 נ.ב- E7300 לא אמור להיות 1066/3M? והאם הקירור סטוק מקרר מספיק? השאלה האם הכרטיס המובנה מהווה שיפור רציני מה-5200FX שכבר לא מצליח לסחוב אפילו משחקי פלאש. איך הוא יתמודד עם משחקי פלאש ו-TF2 לדוגמא? אני מתכוון לחבר לכרטיס שני מסכי 19'. האם זה אפשרי? ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזיה, אני מניח שצריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה..? או שאם יש איזשהו כרטיס מסך שתומך בשני מסכים וחיבור לטלוויזיה, זה יהיה עדיף. התקציב הוא עד 2000, אבל עדיף כמה שפחות. כמו כן אני קונה מ-FOXPC, אז אני אעדיף הצעות מש…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מעוניין במעבד לוח אם וזיכרון אשר אוכל לבצע איתם OC מקסימלי. כרטיס מסך טוב, אין צורך בציוד היקפי. מוכן להתגמש מאוד במחיר כמובן במידה והביצועים יהיו שווים זאת. תודה.

23. שלום לאבא שלי נהרס המחשב נייד הוא צריך מחשב נייד בסיסי ואמין. השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט וסרטים הדבר הכי כבד שהוא עושה זה לפתוח בו זמנית הרבה לשוניות. המליצו לו על מחשבים עם מעבד amd a6 9225 אשמח לדעת מה דעתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום,3 אנשים המליצו לי על 3 מפרטים 2 די דומים אבל יש אחד שונה וזה ממש חשוב לי בבקשה עזרה ! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח http://imgur.com/a/XnSWS#0

25. Started by r.b.y,

שלום יש לי מפרט שההצעה עליה היא 10000 שקל : המחשב למשחקים כבדים קאזה אימיול והכול ביחד מארז RAIDMAX SAGITA 12CM מאורר FSP 350W NOISE HIKKER 120mm active pfc asus p5wdh dekuxe 975i sb+sa2+l1g+r intel conroe 2.13ghz e6400 s775 2mb thermaltake big typhoon 939/775 corsair ddr2 512 667mhz pc 5300 כפול 2 כלומר 1gb wd 250gb 24/7 7200rpm 16mb sata2 ld dvd -/+rw gsa h20l microsoft dt1000 עכבר ומקלדת אלחוטי מסך nec19"inc multisync 90gx2 4ms sony 1.44 gc ati randeom x1600pro pg2 e3 512mb+t אנא עזרו לי כבר השתגעתי בסה"כ רוצה מחשב כמה שווה לדעתכם ההצעה הזאת? מה הייתם משפרים וכמה זה עולה? וב 5000 אלף שקל איזה מחשב הייתם מרכיבים לאותה מטרה תודה על ההעזרה בתקווה כבר למצוא את המחשב האידי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים