עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט למחשב חדש עד 1500 ש"ח, המחשב מיועד לאינטרנט ,אופיס וצפייה בסרטים. אין כוונה ל OC. לפי דעתי מספיק כרטיס מסך ONBOARD, רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שניתן אבל לא לזרוק על זה כסף סתם. יש צורך רק לפרמט של הקוספא בלי עכבר/מסך... אם אפשר שיתאים לדרישות הבסיסיות של WINDOWS 7 אם הן ידועות. אם אפשר לבנות את המפרט בחנויות בת"א שמומלץ לקנות בהן,(אני תל אביבי). תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by Radiusss,

איך זה : עכשיו יש לי מעבד INTEL 2.8 כרטיס מסך 6600GT AGP תקציב 800 שקל מעבד -http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2557 לוח אם - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3320 ביחד 860 לתשלום רגיל, לא מזומן... מה אתם אומרים, יפעל לי על הtextures על HIGH? ונגיד מקסימום גם איזה AA *4 חמוד כזה..? DXLEVEL 90 לסורס!

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  3. זהו המפרט שהרכבתי מKSP תגידו לי בבקשה חוות דעת והצעות לשיפורים הפחד שלי זה מהכרטיס מסך הזה אפשר בבקשה לדעת מה יותר טוב הוא או הרדיאון 9800 PR0 עם 256 BIT ??? תודה רבה לכל העוזרים עוד פרט קטן ששכחתי להזכיר שהמחשב הזה צריך להיות לגיימרים האם הוא עולה על הדרישות הנה לכם המפרט : מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1670 1670 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KV8-MAX III (s754) 1 880 880 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingston CL3 1 610 610 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6800 128MB DVI,VIVO 1 1850 1850 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 …

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by edd,

1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה מתחת ל 6, זה סבבה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים + maya/blender/max, UDK ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כן מקלדת עכבר כן, מש…

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  5. שלום לכולם אני כרגע בארצות הברית לתקופה מסויימת אני מעוניין לרכוש מחשב עד 1500 דולר לא חשוב מאיזה חנות ומאיזה מקום רק תרשמו בבקשה את הדגם של המחשב. לא משנה לי איזה חברה שיהיה מחשב חזק ומהיר,למוסיקה,סרטים חיבור לlcd,משחקים,תוכנות עבודה,אינטרנט,. מעבד רצוי i5 או i7 זיכרון 4 ומעלה כרטיס מסך שיהיה חזק הארד דיסק לא חשוב מה הגודל רק שיהיה 7200rpm מחכה להמלצות תודה מנחם

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by redti,

אז ככה אני GAMER כבד מאוד שרוצה מהירות וביצועים טובים אני לא OC אני צריך: מסך-שיהיה שטוח 17 סי די רום מעבד לוח אם- שיהיה טוב לעתיד זיכרון מארז הארדיסק כונן דיסקטים מקלדת ועכבר תתחשבו במחיר ההרכבה של זה לא כולל משלוח תבנו את זה כאילו היה שלכם........ אם אפשר גם תמליצו לי על חברה אמינה וזולה בפרטי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by composite,

שימושים: מוזיקה, סרטים - כולל 1080p BluRay ומשחקים קלים מאוד. חשוב שהמפרט יהיה כמה שיותר שקט. על המארז וההארדיסק אני כבר די נעול. ללא ציוד היקפי. כדאי שיהיה מ- TMS, או חנות טובה אחרת מאזור השרון. מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤649 קירור למעבד: Scythe Shuriken (Japan Design) Low Profile 6.5CM כמות: 1 - מחיר: ¤137 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L Retail כמות: 1 - מחיר: ¤286 מארז: Antec Fusion V2 Silver HTPC 430W כמות: 1 - מחיר: ¤1056 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤120 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB **Low Power כמות: 1 - מחיר: ¤588 כרטיס מסך: Sapphire HD 3650 512MB DDR2 HDMI Retail כמ…

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  8. מיועד OC ל-BUS266 = 3.25GHZ ..יש מסך 19" מה דעת המומחים למיפרט שבניתי? האם הלוח יחזיק בקלות? האם אפשר להוזיל ? כל תגובה עינינית תתקבל בשימחה. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5300ay לוח אם Asus P5KPL-AM ¤256 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31146 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤341 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ¤550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by TaLVNZda,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560722[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪926/907[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]B95M-DGS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Expres…

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by Itzik68,

חשבתי על שדרוג קל לשאלון שלדעתי יקל על פותח הבקשה להיות יותר ממוקד בדרישות שלו עם דגשים על מה יכול להוזיל / לייקר עלויות. בנוסף מיזגתי כמה סעיפים שלדעתי צריכים להשאל כשאלה אחת ופיצלתי כאלו שלדעתי לא תלויים / קשורים אחד לשני ואין טעם לחבר ביניהם. זהו בגדול... הערות, הארות, תלונות, בקשות וטענות?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  11. Started by spooky,

חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה עם מעבד 64 ביט לצורכי משחקים אינטרנט מוזיקה וסרטים... התקציב הוא בסביבות ה5000-5500ש"ח(אני יודע שזה לא הרבה אבל מה לעשות?) יש הצעות? נ.ב אני מבקש מכל אלה שלא כל כך מבינים לא להגיב ולבלבל אותי בלי לפגוע/להעליב פשות ראיתי מלא אנשים שרק התבלבלו מזה שאנשים שלא כל כך מבינים הגיבו תודה מראש SPOOKY עריכה: שכתי לציןן שהמפרט לא כולל ציוד היקפי כמו מסך מקלדת סי די רום ועכבר ...

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  12. שלום לכולם, ברשותי בעבודה מחשב מקבוק פרו (מצורף מפרט) וברצוני לרכוש לי משהו דומה לשימוש אישי (לצרכי פיתוח). אף פעם לא קניתי מקבוק אז אשמח להתייעץ עם חברי הפורום לגבי מאיפה עדיף לקנות/אחריות ושדרוג. מתלבט לגבי אותו דגם שעובד בשביל מצוין, או שעדיף כבר לשדרג למשהו חדש, וכמה משמעותי זה באמת בביצועים/מחיר. תודה מראש

13. Started by SHIPIDYdoo,

חיפשתי ממחשב בתקציב עד 2000 ש"ח מקסימום מסך 15.6" שיתאים לצרכים בסיסיים (אינטרנט, מוזיקה, סרטים DVDRIP, ומשחקים בסיסיים מאוד כמו קונטר לדוגמה) מחר זה סופי אני קונה מחשב נייד חדש זה הנייד הכי טוב שהצלחתי למצוא בטווח של עד 2000 ש"ח http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7020 הוא יתאים לצרכים שלי נכון? אם למישהו יש המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח מקסימום בלי חריגה שלדעתו זה מחשב יותר טוב ממה שהבאתי אני אשמח אם לא יהיו תגובות כניראה זה מה שאני אקנה מחר

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by alex28,

שלום קניתי מחשב נייד של ASUS N551 עם כרטיס מסך GTX850 שאני יכנס לחשב מוגדר כרטיס מסך של לוח אם אך אני מגדיר את כרטיס GTX850 ???

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  15. היי, בגדול יש לי תחנת עגינה של לנובו שמחוברים אליה שני מסכים, אינטרנט, עכבר, מקלדת, ורמקולים. יוצא ממנה כבל TYPE-C אחד שמתחבר ללפטופ שלי. אני רוצה מחשב נייח ממש בסיסי שאוכל לחבר לו את הכבל TYPE-C ושהמסכים וכל שאר הציוד יעבדו ולא שאצטרך לפרק את כל הכבלים ולחבר בנפרד למחשב. כך שבסופו של יום אוכל להחליף בין הלפטופ למחשב על ידי חיבור הTYPE-C בלבד. אני אשתמש במחשב לשימושים בסיסיים כמו יוטיוב, אקסל, פאוור פוינט וכו', שום דבר מאסיבי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אין הגבלת תקציב אבל אני שואף למחיר כמה שיותר נמוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: שימושים בסיסיים מ…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש הבכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וכדומה (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  17. Started by ariel700,

כן, אני יודע שהתקציב דל ביותר אבל זה מה יש... בסה"כ הדרישות לא מי יודע מה, בסה"כ בעיקר לימודים ואינטרנט, אולי סרט מדי פעם... מה שכן חשוב שלפחות את הדברים האלה הוא יעשה כמו שצריך, בלי להתקע ולהתקלקל ויחזיק לי לכמה שנים. בגדול ראיתי כמה מפרטים מוצעים בKSP המתאימים לתקציב אבל אני לא ממש סומך עליהם, אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי במה חשוב וכדאי להשקיע ובמה פחות. מעבד: אינטל i3 זה דגם מספיק טוב להיום? אולי אפשר להסתפק אפילו בפחות מזה(G620 וכו')? זיכרון: יש לי היום זיכרון של 2G ולא נתקלתי בבעיות. במחשב חדש יותר רצוי להשקיע ב4G או שזה לא משנה? לוח אם: כאן אני ממש לא מבין כי יש 10000 סוגים בערך. למה לשים לב בלוח אם? מארז: מה כבר יכול להיות חשוב במארז? האירו את עיני... ספק כוח: הבנתי ש…

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  18. שלום לכל החברים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 במידה וזה באמת משדרג את המחשב למחוזות חדשים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ברמת הלמידה, אולי בעתיד ישמש אותי קצת מעבר. עריכה גרפית ברמה בסיסית ויותר כתחביב. משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).AVID – תדיר לא פרנסה. פוטושופ – תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FPS למיניהם, WITCHER 2, DEUS EX החדש ובתקווה שיריץ משחקים עתידים ברמה טו…

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by HaimBi,

Lenovo S500: 15.6" / I5-3337U / 4GB / 24GB SSD + 500GB SATA GeForce N14M-GE DDR3 1GB / W8-Home / 1Year Warranty - 2,190 NIS OR HP 250: 15.6" / I5-3230M / 4GB / 500GB / W8-Home / 1Year Warranty - 1,690 NIS יש מבצע דרך העבודה אצלנו, מה כדאי מבינהם?? תודה.... אני לא לוקח בחשבון את הSSD כי גם אם אקנה לחודש ואשים בHP יצא יותר זול... השאלה אם המעבד והכרטיס מסך שווים את התוספת. שימושים עיקריים - תכנות בVISUAL STUDIO וגלישה באינטרנט. נ.ב חיפשתי עוד מידע באיטנרנט אבל לא מצאתי כי אלו דגמים למגזר העיסקי...

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  20. האם חיבור HDD של 5400 RPM ליציאת ה-DVD הקיימת במחשב נייד תאפשר עבודה מהירה וטובה איתו?

21. CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800-E Deluxe Intel 875P Motherboard (HT800,SATA, Multi-RAID,1394,5.1 Sound,Intel GLAN,WiFi) [ ¤ 1203.71 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3500 EL Golden Dual Channel Kit [ ¤ 1633.4 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 661.67 ] 1 Video Cards : Asus Geforce FX 5900 V9950/TVD 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2433.59 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! [ ¤ 250.77 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Optorite DD0401 8/4/12//40/24…

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  22. שלום לכולם, המחשב שלי כבר בן 5 ולמרות שהוא מספיק כיום לשימושים שלי הוא מתחיל להשמיע רעשים, המארז מאובק ויש לי תקלת Blue Screen עם כרטיס המסך שאני פשוט לא מצליח לצאת ממנה. אם כבר אני לפני פירמוט, אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב חדש ולהפוך את הישן ל-HTPC לסלון. המפרט שלו נמצא מתחת לשם המשתמש שלי - אני רוצה עבורו רק מארז HTPC, ספק כוח תואם ופתרונות קירור. אני אשתמש בשני המחשבים לניגון סרטי בלו ריי מקוריים כולל בלו ריי תלת מימד, יש לי כיום שני כוננים אופטיים של בלו ריי (אחד צורב שיעבור למחשב החדש ואחד נגן שיעבור ל-HTPC בסלון) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימו…

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  23. היי הרכבתי בעצמי את המפרט הבא : ואני צריך יעוץ אם לשנות משהו בו. 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות , כרטיס מסך חזק מאוד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב,והכי חשוב השקט ! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - בא…

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by aviisr,

שלום לכולם, אבא של אשתי ביקש ממני סיוע בבחירת מחשב משרדי לשימוש שלו בעבודה. אני כבר שנים עם מק ואין לי מושג מה קיים בעולם ה-pc. אנא עשו מצווה ותסייעו הדרישות שלו למחשב הן: 1. גלישה באינטרנט. 2. עבודה עם אופיס (אקסל וחישובים מורכבים). 3. ראיית סרטים/שימוש בגוגל ארת׳. דברים נוספים: 1. לא חייב cd. למעשה מחשב בלי יקבל עדיפות. 2. כרטיס wifi במחשב 3. המחשב צריך להיות חזק גם בעוד 3 שנים. תקציב: עד 3000 ש״ח (למרות שהצעות באיזור יתקבלו בברכה). תודה, אבי

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  25. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כולל הכל שמיועד לצרכים ביתיים רגילים ומשחקים. הוצע לי המפרט הבא (ללא מסך) עליו קיבלתי דעות טובות אם כי חלוקות לגבי כרטיס מסך. אשמח לשמוע את דעתכם, שיפורים ו/או הצעות חלופיות. אודה אם תוכלו גם להמליץ על מסך טוב למשחקים במסגרת התקציב (רצוי 19''). שאלה אחרונה היא המלצה על חנות מחשבים טובה בת"א . תודה על העזרה. -------------------------------------------------------------------------- מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 429 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 447 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 160GB SATA II …

• 12 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.