ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! בניתי לעצמי את המפרט הבא: מעבד Intel i7 2600K; קירור למעבד Scythe Ninja 3; לוח אם Asus P8P67 Pro revision B3; כרטיס מסך Gainward GeForce GTX560 Ti או Sapphire ATI 6950; זיכרון Corsair 8GB (2X4GB) 1600MHz CL9; כונן קשיח Seagate Barracuda 1TB SATA3 32MB cache; כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme 7.1; כונן אופטי צורב DVD קורא BR; מארז Lancool PC-K60B; ספק כח FSP Everest 80+ 700W ultra low noise מודולרי; מסך Dell u2211 או Samsung BX2235. היעוד העיקרי של המחשב הוא גיימינג כבד (בעיקר שוטרים למיניהם - FPS, TPS), קצת סרטים\סדרות, קצת הקלטה ועריכת סאונד, אבל בראש ובראשונה גיימינג. התקציב הוא 8K (אני יכול גם לחרוג אם החריגה מוצדקת מבחינת תוספת לביצועים). ככל הנראה הולך להיות…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מחפש משהו חזק מאוד וקל מ-14' ומעלה בתקציב מקסימלי של 10K (אבל עדיף פחות). לשימוש בעיקר ב-MATLAB. תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם אין נידים בארץ עם מעבד sandy brige core i5 ומתי היהיו כבר אם משהו יודע
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי, לתקופה של 4 שנים הקרובות (צבא), בתקציב מוערך של 1500 ש"ח. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. התקציב המקסימלי - 1500, אם חריגה קטנה במקרה הצורך. מחיר למפרט בלבד(כולל הרכבה) ללא שום אביזרים. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימוש לא נרחב, בעיקר אינטרנט, אולי מעט משחקים ישנים.) 3. אין צורך בציוד היקפי 6. שקט לא קריטי 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. ללא אביזרים נוספים 9. חנות מועדפת, KSP נהריה 11. אם מוזיל, מעדיף מחשב אם כרטיס מסך מובנה ובעתיד אפשרות להוסיף כרטיס חיצוני. הלכתי לחנות KSP בנהריה (קרוב מאד לבית) והם נתנו לי את המפרט המומלץ שלהם, התייעצתי אם טכנאי מחשבים שאני מכיר, והוא המליץ לי על המפרט משתי סיבות: 1. המפרט …
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... הייתי רוצה לשמוע הצעות לגבי מחשב נייה שתם ממליצים בתקציב של 5000 ש"ח פחות ו יות. היעוד: הפעלת משחקי מחשב חדשיים - מתקמד בקול אוף דיוטי בלאק אופס cod:bo הכוון הוא מעבד i5 וכאטיס מסך שיהי חזק יותר מה 450se nvidia שיש לי .... אני לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן... אשמח לעזרתם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש כמה חלקי מחשב בשביל שדרוג המפרט הקיים שלי, כמו כן הפלטפורמה תוחלף גם כן כשיצאו מעבדי ה"בולדוזר", לכן אני עושה כמה הכנות לפני היציאה שלהם. מה דעתכם על השדרוג הבא ? Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 OCZ SSD ONYX 32GB MLC 125/70, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1902 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 ThermalTake V9 Black Edition 2x230mm 2x120mm + Led VJ400G1N2Z, יחידות 1 ₪357 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1097 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1127 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.i…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב IBM T43 15 אינץ הדגם הסטנדרטי עם מעבד גרפי אינטל. הסוללה היא לא הסוללה המקורית של המחשב והיא מקורית של IBM והיא בגודל הסטאנדרטי. סוף האחריות שלה נגמר בשנת 2004. עכשיו הסוללה דיווחה עד לפני שבוע שהיא מחזיקה שעה היום היא כבר מדווחת על 40 דקות אלה שבפועל היא תחזיק 10-15 דקות יותר. עכשיו יש לי כמה שאלות על הבטרייה 1) איך סוללה שיוצרה לפני 8-9 שנים עובדת? שמעתי על מחשבים בימינו שהסוללה נידפקה לגמרי אחרי שנתיים. 2) למה אחרי שפורקים את הסוללה לגמרי היא מדווחת על אורך חיים יותר קצר. 3) שמעתי פעם על חידוש תאים של סוללה מישהוא יכול להסביר על זה 4) למי שיש ניסיון אז כמה נראה לכם היא יכולה להחזיק אחרי חידוש תאים?. 5)האם יכול לקרות מצב שהאם אני יגמור את הסוללה לגמרי ה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש שאבנה לו מפרט עד 2000 ש"ח. השימושים שלו הם רגילים . לגבי המשחקים : הוא משחק רוב הזמן WOW . לגבי משחקים נוספים לא ידוע לי כרגע , אבל כנראה משהו בסגנון של WOW אולי בהמשך לגבי מסך עד כמה שאני זוכר מדובר ב- CRT 19/17 . רציתי לדעת איך המפרט שהכנתי עבורו אם הוא מתאים או האם יש צורך לשנות \ להוסיף משהו מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX - זמין במלאי ₪388 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪294 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5670 1GB DDR3 GV-R567D3-1GI ₪394 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COMPUCASE 6C…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה: רוצה לבנות NAS להמון סרטי HD שכבר תופסים לי 8TB במחשב הקיים וכבר נגמרו לי הסלוטים של SATA בלוח אם. בגלל שהמחשב הקיים הוא מאוד בעייתי לכל שינוי (מארז LIAN LI PC80 עם קירור מים יעודי לרוב החלקים) אני פשוט מעדיף לבנות מחשב חדש. מארז - מתאים שראיתי הוא P183, או כל אחד אחר עם 11+- סלוטים לדיסקים, כגון אנטק 1200 - אם יש הצעה יותר טובה, אני אשמח. רצוי מאוד מארז עם פילטרים נשלפים לניקוי אבק. אני לא ממש חסיד של מארזים עם גולגלות, נצנצים בכל הצבעים, לדים שמאירים את הבית באמצע הלילה כאילו זה יום העצמאות, אלא שחור סגור כמו ארון קבורה. לוח אם - היחיד שראיתי עם 10 SATA זה רק ג'יגהבייט. כל השאר הם עם 6 SATA. יש משהו יותר טוב? מערך - אני מאמין שזה יהיה RAID5. השאלה היא, האם הבקר…
-
- 29 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - יוכל להריץ פוטושופ,rahino 3d, solid works ותוכנות cad אחרות - נפח איכסון גדול - מסך עם רזולוציה גבוהה במיוחד - מסך IPS -עדיפות ל 15'' תקציב עד 12K תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם עקב כך שאני לא מעודכן כל כך בחומרה החדישה. כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא כ-3500~ ש"ח עם יש אפשרות לחריגה קלה אבל לא יותר מדיי. אבקש מפרט רק מ-IQPC, כי אני גר באשדוד ועשיתי שם רכישות בעבר ומרוצה. אני מחפש מארז MATX מה שיש לי עכשיו זה זה http://www.k5.dion.ne.jp/~ina-pyon/LOVELOG_IMG/DSC02262.JPG אני רוצה משהו דומה,אני חושב על המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3753 מה אתם אומרים? בנוסף, אחרי 10 שנים כמעט שאני עם ATI, אני הפעם רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, מכל מיני סיבות שאין טעם לפרט. עוד משהו - האם יש אפשרות לדחוף איזה כרטיס טלויזיה שתומך בHD, או לחלופין איזה כרטיס AIO..? הכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה HD4850, אז אני רוצה משהו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עתיד לקנות מחשב יד שניה. אני סטודנט שרוצה לעשות קצת גיימינג אבל אין תקציב למפרט חדש ואפילו לא למפרט שהעלתם ב3000 ש"ח. אז מצאתי את המפרט הבא ביד2, ואני הולך לקנות אותו בימים הקרובים. אשמח לשמוע מה דעתכם. כן, אני יודע שזה ענתיקה, אבל אני רוצה לשחק בOblivion, HL2, ואולי כמה משחקים חדשים. אבל אני לא צריך שהכול יהיה בסטינגס הכי גבוההים אז זה לא קריטי. היה לי בבית מפרט דומה ומשחקים חדשים עדיין רצים עליו (לדוג' Dead Space 2). בכל מקרה, אני הולך לשלם על המערכת הבאה 1350 ש"ח (אני לא יודע את כל הנתונים המדוייקים במחינת היצרנים אבל זה לא משנה לצורך העניין): מעבד: Intel Quad Core Q6600 כרטיס מסך: GeForce 8800GT 512mb זכרון: 2GB DDR2 הארד דיסק: 320GB 16MB (נפח לא קריטי בשבילי, יש …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של סמסונג מארה"ב, דגם שאין בארץ. האם אני אוכל לקבל עליו אחריות כאן ? באותו נושא, אני יודע שיש ל HP אחריות בינ"ל, אבל במידה וסמסונג לא יספקו אחריות, אני מעוניין בHP אחר שגם הוא לא משווק בארץ. האם אני אוכל לתקן אותו בHP ישראל ? ולצורך העניין, נאמר ואין לי אחריות על אף מחשב, האם ניתן לתקן במעבדות פרטיות בארץ בתשלום ?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
(לאור יציאת לוחות האם המתוקנים ,סוף סוף) אני מעוניין להשתמש במעבד סנדי ברידג' 2500K או 2600K בלבד עם עדיפות ל 2600K. רצוי מפרט שיתאים לשני המעבדים ואני כבר אחליט על איזה מעבד ללכת לפי המחיר הסופי. שימוש עיקרי לצורך סימולטור טיסה של מיקרוסופט (כולל זה שצריך לצאת בקרוב) אבל גם לסימולציית מרוצי מכוניות. לגבי חריגה מהתקציב - רצוי להשתמש בתחום שמצויין בכותרת אלא אם כן אין ברירה - מדובר מבחינתי במחשב חשוב שאני מעוניין מאוד להשקיע בו בשביל לקבל ביצועים מהנים . הגדרות גרפיות בשאיפה לגבוהות למרות שזה לא מחייב.(לגבי מסך מעוניין לרכוש מסך LED בנפרד). שקט הפעולה של המחשב מאוד חשוב , בציון 9 בין 1 ל 10. אוברקלוק מתוכנן - בינוני .(אמור להיות מבוצע בחנות שמרכיבה את המחשב). יש לי מערכת ה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות מחשב חדש, אין צורך במסך מקלדת ועכבר. * הסרתי סעיפים לא קשורים אליי - אשמח לעזרה, אני מעדיף שהלוח והמעבד והקירור יהיו סבירים, כ.מסך מה שנכנס בתקציב כי כל כמה חודשים יוצא דגם חדש ולשדרג לוח ומעבד הרבה יותר מסובך מלשדרג רק כ.מסך 1. מה התקציב המקסימלי? 3500ש"ח עם חריגה של 100ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים 50%, גלישה 30%, סרטים 10% רזולוציית מסך 1920X1080 FULLHD גודל 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים, קרייזיס 2 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות, גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי ראיתי שיש הגדרות ממש כבדות למשחקים החדשים שיש חחח ורציתי לשאול לעוד כמה זמן המפרט הזה יחזיק לי משחקים על הגדרות גבוהות ? הינא : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS BronzE איך המחשב למשחקים כבדים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצורך עבודה גרפית (בעיקר פוטושופ CS5) ושימוש כללי. אין לי צורך בשום ציוד נלווה כגון מקלדת, עכבר, מסך וכדומה. (הכול יש לי כבר) דברים שחשובים לי מעבר לביצועים: 1) שיהיה בו קירור טוב, כי המחשב יהיה ממוקם באזור בעל מעט אוורור. (מתחת לשולחן בצמוד לקיר - כלומר צד אחד יהיה חסום לחלוטין, והחלק האחרונה שלו קרוב מאוד לקיר). 2) רצוי שיהיה כמה שפחות רעש - אבל לא על חשבון ביצועים. 3) אני צריך שיהיו מספר פתחי USB גם מהצד הקדמי של המארז (או בצדדים..) 4) חשוב לי שהציוד וההצעה תהיה מחנות אמינה אשר מספקת גם אחריות ושירות טוב. וכעת לתקציב - התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח, מעדיף ללא חריגה אלא אם זה מאוד הכרחי. התקציב צריך לכלול גם מערכת הפעלה - Windows 7 Home Editi…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. המטרה היא הרכבת מחשב על בסיס מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770, 3.2 GHz Q9770 (BX80569QX9770) Boxed Processor. פריט זה הוא נתון קבוע ולא ניתן לשינוי. קיבלתי הצעות מחיר משתי חנויות שונות. מבקשת עזרה בביקורת המפרטים והערות. המחשב הוא לא מחשב גיימינג. למחשב יחוברו שני מסכים LCD 23 אינץ. מפרט ראשון מארז COOLER MASTER ELITE 335/334. ספק כוח ANTEC NEO ECO 620W. לוח אם GIGABYTE GA-EP43T-UD3L. זיכרון KINGSTON 133 DDR3 4GX2. כ. מסך SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5. מאורר COOLER MASTER HYPER 212 PLUS. דיסק WD GREEN SATA 7200 500G. מפרט שני מארז THERMALTAKE ARMOR A60 MID-ATX. ספק כוח ANTEC HIGH CURRENT GAMER 620W. לוח אם אותו דבר כמו במפרט הראשון. זיכרון KINGSTON 1333M…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד E5800 עם 4GB זיכרון ולוח של ASROCK G41 אני רוצה לקנות כרטיס מסך GAINWARD GT450 1024mb DVI HDMI DDR5 וכמובן להחליף ספק השאלה שלי עם המעבד והלוח חלשים והכרטיס לא ינוצל , תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני שוקל לשדרג את עצמי במעט מה-אסוס G51VX RX 05 שלי אבל היות ומדובר בלפטופ גיימינג שאין בארץ בכלל יש לי קצת בעיה בתמחור שלו אשמח לשמוע כמה הוא שווה הוא בן שנה וחצי במצב בצויין Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P7350, 2000 MHz 7) Motherboard Chipset Intel Cantiga PM45 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260M (1024 MB) Multimedia: Audio Adapter Realtek ALC663 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] Storage: Disk Drive ST9320421AS (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) Optical Drive H…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכנס ציטוט http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-380m.htm מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל, מבחינת הצרכים שלי הוא נראה מתאים. מחיפושים שערכתי עולה כי המחשב נוטה להתחמם בלשון המעטה, האם למישהו יש ניסיון עם הדגם הנ"ל? האם המחשב הנ"ל מומלץ לשימושים ולדרישות שלי, האם מישהו חווה בעיות או תקלות עימו? תודה רבה. ---------------------------------------------------------------------------------- תקציב - 2500-3000 ש"ח, אפשר לחרוג מטרות המחשב - המטרה המרכזית ביותר היא שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס), המחשב נקנה לצורך לימודים/פסיכומטרי. מטרה משנית היא צפייה בסרטים. אין לי כוונה להפעיל משחקי מחשב כבדים על המחשב אם יהיה ניתן להפעיל לדוג' Counter strike 1.6 ומשחקים ברמתו - …
-
- 17 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDellInspiron5010 איך המחשב? ממש התרשמתי ממנו חוץ מהקטע של המשקל שלו הוא ממש טוב לפי דעתי... לא ראיתי הרבה מחשבים ניידים עם כ.מסך כזה (לפחות לא במחירים האלו....) השאלה אם הוא מחשב טוב והחברה היא חברה אמינה... כי אמרו לי שdell לא כל כך טובים.... עוד משהו המשקל משמעותי עד כדי כך ? יש כל כך הבדל בין 2.7 ל-2.5 ? כי ראיתי מחשב נוסף... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2574077 בעיקרון חשוב לי שהוא יספק אותי מבחינה נוחות וביצועים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לאחותי מחשב נייד עם חיבור vga ו s-video עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לגרום למחשב להציגד וידאו על גבי lcd עם חיבור s-video קומפוננט וחיבור בננה בצבעים אדום צהוב לבן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים.. אין לי הרבה מה להוסיף, המחשב ישמש למוזיקה ולסרטים (יסחוב HD?) בעיקר. חשבתי להשתמש בו גם לאינטרנט, השאלה : האם אני יוכל לקרוא טקסטים באתרים? הוא יתחבר ל LCD 32 שהיא HD READY. מידע נוסף : אין צורך בציוד נוסף כלל, מלבד המארז! שקט לא ממש משנה.. הוא יהיה בתוך הארון. *יש משהו שאני צריך לדעת? שימושים נוספים למחשב סלוני מלבד מה שציינתי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-