ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח מחשב לשימוש ביתי בסיסי אינטרנט + מוזיקה ייתכן צורך בתוכנות כמו אוטוקד עדיפות למארז קטן אין צורך במסך או ציוד הקפי תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטי HD 1080 * גודל המסך?גדול ורחב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)VGA * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא 4 GB RAM
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שתי דגמים מאוד נחמדים במחירים מאוד זולים(אתם גם תהיו קצת מופתעים נראה לי) דגם אחד הוא דגם של גיגה בייט שהקישור אליו נמצא כאן ... טוב , אני לא מוצא את המקום לחבר לינק אז הינה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=716501&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE הדגם השני הוא של ACER, http://www.cstc.co.il/Product.asp?productid=559 מפרטים דיי מפוצצים במחירים נמוכים להפליא לפי דעתכם ונסיונכם, עד כמה החברות האלה ידועות לטובה או לרעה במחשבי המולטימדיה שלהם ? איכות הבנייה של המחשב, איכות חומרים וכו' ? עד כמה אמינה האחריות של היבואנים ואיכות השירות ? וכמו תמיד בחיים, אני אצטרך לעשות פה סוג של טריידאוף, המעבר המטורף של של הגיגהבייט מול הכרטיס מסך האימתני של ש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ולהחליף את שלי. המחשב החדש יחובר למערכת סטריאו איכותית של HARMAN KARDON דרך DAC של AMC. בעתיד הוא יהיה מחובר למקרן HD של מיצובישי לטובת סרטים. כל מה שאמרתי למעלה הוא על מנת לתת לכם רקע שתוכלו להמליץ לי מה לקנות. רציתי המלצות לגבי כל החלקים שארשום מטה ומעבר לכך אם יש לכם עוד המלצות אני אשמח : 1 מארז- חשבתי על מארז HTPC אבל אני לא מתמצא ומעבר לכך הבנתי שהם יקרים מאוד. חוץ מזה הם לא תומכים רק בוויסטה ? 2 ספק- שייתן לי שקט ולא ידפוק שום דבר או ירעיש יתר על המידה. 3 לוח אם - הבנתי שצריך לחפש לוח אם של 24 ביט אבל לא יודע כלום מעבר לכך. אני צריך לוח אם חזק (להורדות, מוסיקה וסרטים) 4 כרטיס מסך רציני- גם למשחקים אבל בעיקר לסרטי היי דפינישן H…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ! רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שעובד עם ה MAC BOOK ומשתמש בווינדוס כמערכת ההפעלה? מה שאני רוצה לדעת זה, האם המחשב יעבוד כמו שצריך כשמותקן במחשב וינדוס? וגם אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי מה יותר טוב בשביל צלם שעובד הרבה עם פוטושופ ה MAC BOOK עם מעבד של 2 GHZ ו 1 RAM שמערכת ההפעלה היא וינדוס, הוא LENOVO IBM עם מעבד 2 GHZ ו RAM2 תודה על העזרה ויום טוב לכם
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מקווה שזה הפורום נכון לשאול את זה (לא מצאתי ב-HWZone אחד מתאים יותר..) בכל מקרה, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם דרישות המינימום הבאות - מעבד 1GHz (פנטיום 4 או AMD) זכרון - 256MB 20GB שטח וכמובן, סי.די.רום, יו.אס.בי (עדיף 2 יציאות), כרטיס רשת וכו' עכשיו ככה, אין לי בעיה לקנות מחשב משומש, וכמובן שללא מערכת הפעלה ובלי כלום, אין לי בעיה לפרמט בעצמי. עכשיו השאלה היא, האם ניתן להשיג מחשב שכזה במחיר של 3,000 ש"ח, -+? תודה רבה, דן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בסופו של דבר רכשתי את ה- dell inspiron 14z ultrabook, תודה לכל המייעצים. רציתי לדעת אפ מישהו התנסה עם החלפת ה-cdrom בכונן ssd במחשב הנ"ל? האם זו עבודה שניתן לעשות בקלות לבד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחשב מחשב נייד שיהיה קל כמה שיותר. * גודל המסך?13.3-14 מעבד: I5 מינימום * רזולוציית המסך: לא קריטי שיראו טוב * משקל רצוי: קל כמה שיותר 1.5 לערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך. הולך לשמש ללימודים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD * כונן אופטי: לא חייב * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO לצערי מגיע בכל מחשב נייד כמעט. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: דל לנבו או HP כרגע בעדיפות קיבלתי המלצה על DELL VOSTRO 5740 אבל הפד ניראה לי לא משהו בכלל תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי התחלתי ללמוד הנדסת מכונות ורציתי המלצה, בגדול יש לי כבר מחשב נייד של asus 2in1 אבל חשבתי אולי להחליף אותו, בגדול אני צריך טבלט רק לכתוב דברים בגדול וסרטונים וזה לא משהו מיוחד רציתי לקבל ממכם המלצות על דברים כמו אייפד אייר, surface pro וכל נה שיש לכם להציע
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי (פנטיום 3) כבר במצב גסיסה ואני רוצה לקנות מחשב חדש. אני חייל, ולא נמצא הרבה בבית אבל עדיין יש צורך במחשב חדש לשאר בני המשפחה וגם בשבילי כשיהיו לי יציאות טובות יותר הביתה בעתיד. השימושים העיקריים למחשב נכון לעכשיו הם בעיקר לאינטרנט אך בעתיד כשיהיה לי יותר זמן פנוי אני רוצה גם לשחק במשחקים כמו HL2 ו-DOOM3 וגם קידוד Xvid. התוכנית המקורית שלי למחשב היתה: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 695 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 405 ¤ 1 GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-EXPRESS 1190 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 A-top Armor Gaming Case 400W Silver 350 ¤ 1 סה"כ 4160????¤ אך כעת עלתה לי תוכנית חלופית שתחסוך לי בכסף ו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי בקשה למצוא איפה קונים שרת אם זה חלק מסויים ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התלבטות קשה ביניהם בקשה תנו לי את חוות דעתכם,השימוש הוא אופיס ומשחקים. דגם הסטודיו: מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WUXGA רזולוציה 1366X768 White-LED Display with TrueLife כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה מיידית תכונות נוספות מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology שן כחולה Dell TrueMobile 370 internal Bluetooth כרטיס רשת 10/100/1000 network interface …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים ! יש לי חבר שמתחיל בקרוב לימודי אנימציה. לאחר שהמחשב הקודם נותק מהמכשירים - מבקש להתחדש במשהו חזק. על המחשב להיות החזק ביותר בגבולות התקציב, עם ראיה קדימה לתקופה ארוכה. עליו לתת תמיכה טובה ביותר לתוכנות כמו מאיה ולייטווייב . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - אלא אם אין מצב להכניס במחיר כזה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ?משחקים ועריכה גראפית א) מיעוד לעבודה עם מאיה , לייטווייב - בשימוש כבד , עם אופציה לפרנסה עתידית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא גיימר, אבל דרושה יכולת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני חדש כאן, אשמח אם תתנו לי חוות דעת על המפרט הבא שהרכבתי ! Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz + AC Freezer 7 Pro , יחידות 1 ¤989 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 GIGABYTE GA-P35-DS3 , יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=951 Giagbyte ATI Radeon HD4850 512MB Zalman Cooler, יחידות 1 ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1484 Western Digital WD1600JS 160GB SATA2 7200rpm 8MB Hard Drive, יחידות 1 ¤205 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=212 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 FOXCONN TLA570 Silver/Black 1x 9…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, כמה בערך יעלה תיקון של מסך למחשב HP? תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב הוא מחשב נייד. סליחה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למסך 19 אינץ' להרצת המשחקים העכשוויים הכי חזקים, השקט לא קריטי. לגבי מערכת הפעלה, האם מומלץ להתקין ויסטה או להישאר עם XP?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש מחשב מסוג AMD Mobile Athlon XP 3000 Plus במחיר של פחות מ-5K, זהו המפרט: מפרט טכני AMILO-A 1094: - מעבד Mobile AMD Athlon XP 3000+ - זיכרון DDR 512MB הרחבה עד 1GB soDIMM - מסך XGA 1024x768 15" - דיסק קשיח 40GB - כונן צורב DVDRW - כרטיס מסך SIS M760 זיכרון עד 128MB - יציאת טלוויזיה S-Video - כרטיס רשת 10/100 ומודם מובנה - קורא כרטיסי זיכרון פלש SD/MS/MMC/MSPRO מובנה - 3 יציאות USB2.0 מובנות - יציאה דיגיטאלית IEEE-1394 FireWire - סוללת (4400 mAH) Li-Ion מחזיקה כשעתיים בהתאם לשימוש - משקל 2.75Kg - מערכת הפעלה Windows XP Home Enabled - תוכנה Microsoft Woks 7 - אחריות לשנה במעבדות Fujitsu Siemens מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים) צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 (לא משנה מט או מבריק) * משקל רצוי? (לא קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, חשובה האחריות, ארוכה ככל האפשר אחת האפשרויות שמצאתי היא Dell inspiron 3542[h=1]http://ksp.co.il/?uin=22964[/h] מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שנשרף לו המחשב הישן. אלו הדרישות שלו: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה עם תוכנות מטלב, סולידוורקס, מייפל ומתמטיקה ובנוסף שימושים כלליים כמו אינטרנט, אופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. שיהיה אפשר לחבר אורגן לכרטיס קול 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הורים של חברה שלי טסים לארהב לחופשה והם יקנו לה לפטופ חדש ללימודים באונ'. שימושים : בעיקר אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים שלא ישעמם. דרישות : עדיפות לזמן סוללה רב יותר בעל WIFI ו-bluetooth נפח HD : לא קריטי, אין צורך בכונן בעל נפח אדיר. לכל היותר 250GB ו7200RPM משקל: כמה שפחות (אך עם זאת מקיים את התנאים הרשומים למעלה), לכל היותר 2.3 קילו מסך: נעים לעיניים מאחר והלפטופ ישמש ככלי למידה מרכזי בעל כח עיבוד סביר, שלא יורגש עומס בעבודה עם מספר גליונות אופיס, תוכנות למניהן ודפי אקספלורר מרובים עם תוכנות רצות ברקע. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לחנות מומלצת בארה"ב (רצוי אזור LA). בהתחלה חשבנו על Dell Latitude e6500 אבל הוא די ירד מהפרק כי היא קראה ביקורות פושרות מטה על הנטב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! מחיר: ₪966 לוח אם: ASROCK H61M/U3S3 מחיר: ₪396 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600MHz CL9[מחיר: ₪278 צורב DVD:LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי מחיר: ₪112 קרור למעבד: THERMALTAKE SILENT 775 : CL-P0092 מחיר: ₪116 דיסק קשיח: SEAGATE 1TB SATA3 מחיר: ₪652 מחיר סופי: ₪2520 למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית כפי שאתם רואים זהו מפרט לא גמור ואין עדיין ספק כח ומארז מלבד חוות דעת והערות, רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם box חוסך את הצורך בקירור למעבד שב-tray צריך לקנות בנפרד כי נראה שהקירור יעלה לי יותר מההפרש ב.האם יש סיבה להוסיף עוד קצת בשביל 2500k בי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, מדעי המחשב. לא משחקים שדורשים משהו מיוחד מקסימום red alert 2 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט 13.3 14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad) אין * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת התקציב מאמין 1.5-1.7 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סולל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מ ksp Sempron™ 2800+ (Socket AM2 לוח אם M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון 1GB TwinMOS דיסק קשיח 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב DVD LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) מארז HJA-7610 MIDI 500W Max Black מקלדת+עכבר Logitech Keyboard + Optical Mouse SET מערכת הפעלה MS WINDOWS XP Home (With New Computer Only כל זה ב -2755 שקל!! אז איך המפרט??... אני יודע המעבד לא משהו אבל אין מה לעשות זה התקציבב.... קיצררר זה שווה את ה- 2755 שקל!! עריכה: צריכים לשים לב שזה עם XP מקלדת ועכבר
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין מק בוק פרו הנ״ל https://www.bhphotovideo.com/c/product/1293726-REG/apple_mlh32ll_a_15_4_macbook_pro_with.html לבין האסוס הזה https://www.google.com/url?q=http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id%3D9202&source=gmail&ust=1513678247545000&usg=AFQjCNHrvtRIk8ySKt597Qz84pMfHXzI7w&sa=D השימוש של המחשב הוא ליום יום ישומי אופיס אינטרנט iTunes וגיימינג
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-