ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב IBM R50e ואני צריך לקנות לו סוללה חדשה. באינטרנט יש מבחר של עשרות סוללות שמתאימות לו כולל סוללות של T40 שגם הן מתאימות לו! הסוללות מגיעות בגדלים של 2.2 אמפר לשעה עד יותר מ8 אמפר לשעה המחירים הם מ200 ש"ח עד 1000 ש"ח איך אפשר לעשות קנייה נבונה? כזאת שאשלם מינימום מחיר על מקסימום ביצועים? האם אפשר לסמוך על הנתונים שרשומים באתרים? האם יש סוללות שהן לא מקוריות של IBM? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בלי מסך המחשב למשחקים ויש לו 3000 שח לא יותר תנו לי מפרטים בבקשה ;D תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו, בעוד עשרה ימים אני קונה מחשב. ונעזרתי בהמלצותיכם כדי להתאים מוצר לרצונותיי. רציתי לבדוק איתכם אם יש לכם הצעות לתקציב הנוכחי. במיוחד לכרטיס הגרפי - אשמח להסבר למה בחרתם דווקא כרטיס אחד ולא אחר. הקנייה תעשה דרך הרשת אז אשמח להמלצות על חברות אמינות אם הפורום מאפשר זאת. ודבר אחרון - הייתי רוצה גם להוסיף, במחיר הנוכחי (אולי), כרטיס רשת אלחוטי (לא ראוטר). שוב, עצות בנושא יתקבלו בברכה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא מסך שישמש בעיקר למשחקים. יש לי כבר מחשב(אני יודע שהוא דפוק לאללה): Intel P4 256k 1.5Ghz 64x2 Garibaldi 400FSB P4 AGPx4 ATX P4 12V\300w 256MB RDRAM 800MHZ Creative 128 SB PCI GeForce 2 MX 32MB CDR 52x Max 1.44MB Floppy DiskDrive HardDrive ATA100 IDE 7200 30GB Microsoft Internet Web 8 Smart Keys-Keyboard Wireless Optical Mouse אולי אני יכול להישאר עם כמה מהרכיבים שיש לי (כדי לחסוך כסף) מה אני צריך להוסיף, להוריד וכו'... אני מוכן להשקיע 4000 ש''ח (אם אפשר גם פחות, התקציב שלי הוא ממש נמוך) לא כולל המסך והכרטיס מסך(כי אני קונה כבר ATI Radeon 9500pro). אני בכלל לא מבין ברכיבים ובכל הדברים באלה אז תתחשבו בזה בבקשה. תודה מראש !! ;D…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך!!! הכי חשוב למשחקים וגם סרטים שירים ואינטרנט שהמחשב יהיה מבוסס AMD ושהמחשב יכלול בתוכו את הרמקולים : CREATIVE INSPIRE 5SPK + 1SUB ושיהיה כרטיס קול לא חשוב שיהיה מובנה על הלוח אם, רק שיפענח AC3
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.plonter.co.il/Products_ShoppingCart_priceoffer.tmpl?products=3600-PRIME-A320M-K!1|F4-3000C16D-16GISB!1|ZT-T20610E-10M!1|SA2000M8-250G!1|ST2000DM008!1|MX330-G!1|NE650M!1|SERVICEFORUM!1|&lang=heb#po
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מחפש מחשב שלם ב2500 אלה רק מארז, לוח, מעבד, זכרון (ואולי כרטיס מסך) המחשב לרוב הוא לעריכה וקצת מולטימדיה. אני חייב להזכיר שיש לי כרטיס טלווזיה + כרטיס DV + כרטיס קול 7.1 אז הלוח לא יכול להיות של 2 סלוטים.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב של HP PAVILION ZV5000 יש לו 512 זיכרון ואני רוצה לשדרג ל1 ג'יגה רציתי לדעת איך זה הולך,אני מוסיף לו עוד 512 או שאין מקום ואני צריך לקנות 1 ג'יגה? ואם כן איזה סוג של זיכרון אני צריך להזמין לנייד הזה? לגבי הסידירום הוא פשוט הלך ואני רוצה להחליף ,איזה סוג של סידירום אני צריך להזמין לנייד הזה? אף פעם לא החלפתי חומרה של ניידים,זה צריך להיות מסובך להחליף זיכרון וסידירום? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיתוח, משחקים קלים (בעיקר Team fortress 2 ו super meat boy. כמה שיותר יותר טוב. * גודל המסך? 13-15" * משקל רצוי? עד 3 ק"ג, עדיף הרבה פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI-D או displayPort (עבור מסך 27" ברזולוציה של 2560x1440, חיבור DVI או VGA לא תומך ברזולוציה הזו) * בלוטות? אפשר (יש לי דונגל חיצוני בכל מקרה) * גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות 256 ג"ב. SSD * כונן CD/DVD? צורב - אין צורך * כונן Bluray - איך צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות נוספות: לפחות 8 …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב רבותי מלומדים להלן מספר שאלות 1. כרטיס מסך בתקציב של עד 600 ש"ח : איזה לקחת אני חושב על RADON 9200 128 אנא המליצו על דגם וחברה ומה ההבדל בין PRO ל PRO2 . 2. מפרט מחשב עד 4300 ש"ח כולל מסך ומדפסת שמיועד בעיקר לעבודה בסיסית אך לשמור אופציה למשחקים - ראיתיאת המפרט בהודעה הקודמת לשלי , מה הזה הלוח של ABIT והאם הוא טוב יותר מ - GIGABYTE כמו כן המלצה לגבי דיסק קשיח אמין וכל מה שתירצו להוסיף בתודה מראש דביר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מארז ותכולתו בלבד, ללא צורב או כונן. אני מעוניין לשדרג בעתיד ל-DX10 ולהיות מוכן לשידרוגים עתידיים, כך שלא דרוש כרטיס מסך מפוצץ, אבל אני חושב שחובה מעבד קונרו ולפחות גיגה ראם. אבל אני סומך עליכם
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות טאבלט וינדוס. ישבתי על chuwi hi10. אני רוצה עט לטאבלט אבל לא פסיבי אלא כזה שיאפשר palm rejection לא יודע אם זה דרוש כי הבנתי שלוינדוס יש תכונה כזו האם זה דרוש? אפשר להסתפק בסטיילוס רגיל (זה מיועד לכתיבת רשימות, לא סתם נגיעות במסך)? האם יש המלצה לסטיילוס מתאים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית (תיכנות), עיבוד תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב PHOTOSHOP מזדמן, nikon capture nx2 - כבד, VS2013 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי כבדים על איכות הכי גבוהה ב 1080p Battlefield 4 , Star wars Battlefront 2015 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי [המפרט מופיע בחלונית בצד] שיעסוק בעיקר במשחקים עכשיו אני לא הולך לקנות מחשב חדש במכה אחת , אני מעוניין לשדג לאט לאט כי כסף אין לי [אני חייל] עכשיו החלטתי להתחיל עם כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ואחרי זה לקנות לוח אם ומעבד ולבסוף את כל עניין הקירורים וכדומה אין לי הגבלה בתקציב , אבל אני לא מתכוון לקנות דברים במחירים מעל 1500 שקל...[אולי חוץ ממעבד שאמור להיות הכי יקר] בלי שום קשר ההורים שלי נוסעים לתילאנד , יש טעם לחכות ולקנות משם את הרכיבים? או שעדיף לקנות פה בארץ? תודה מראש על העזרה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה לעזרהסרטי HD + גלישה ומשחקי FB . * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא תקציב - 2,500 - 3,000 ש"ח * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא , Lenovo. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ממקלדת נוחה (מוארת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין Vostro ,Inspiron ,Latitude וראיתי אנשים עם לפטטופים ומסך מט (לא מבריק), ושאני מסתכל על המפרט של המחשב אני לא רואה אזכור לאיזה סוג המסך...אז איך אפשר לדעת ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימושי המחשב לעבודה בלימודים עם התוכנות הבאות: rhino 5 -64bit, autocad, revit, 3ds max, photoshop, iilustrator כולל מערכת הפעלה (רצוי ווינדוס7), אין צורך בציוד היקפי, צריך שיהיה שקט=6, אחריות שלוש שנים בבית הלקוח. מתוכנן לקניה מידית .תקציב מוגבל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, היום אצל חבר ראיתי את הXPS שיכול להפוך גם לטאבלט (מסך מסתובב ואז סוגרים את הקיס וזה כאילו טאבלט) זה מחשב שאשמח לקנות - הבעיה היא שאני לא אוהב את DELL - וכל הניסיון הטוב שלי עד היום במספר מחשבים באו מחברת HP (שDELL וTOSHIBA כשלו - הם סתם תופסים לי מקום במחסן כרגע) לכן ארצה משהו דומה כמו הXPS שראיתי רק בHP - עכשיו אם אין אז אשמח להמלצות (מוכן לשמוע גם על DELL אבל אמינות של המוצר זה הדבר הכי חשוב לי יותר מהביצועים) כמו כן במידה שHP מתכוונים להביא משהו בסגנון בקרוב , גם אשמח לשמוע על כך שאכין תקציב וכדומה . מאוד אהבתי את האופציה שהXPS יודע לתפקד כטאבלט וכמחשב נייד - דבר שנחוץ לי . חובה כמובן ווינדוז 8/8.1 . אז להלן העדפותיי בסיכום : אפשר טאבלט איכותי במקום מחשב נייד …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, דרוש לי מפרט לשרת Windows Small Business Server 2011, הכולל וירטואליזציה, ייתכן ענפה. השרת יריץ מערכות מלאי, ERP, ניהול חשבונות, שרת אקסצ'יינג', ניהול דומיין, יאחסן קבצים ופעולות הדומות לאלה. השרת יכלול מערך רייד (לא החלטתי עדיין אם 1 או 5, אשמח לשמוע המלצות, מטרת הרייד היא גיבוי בעיקרה) של 2 HDים של 2 טרה כל אחד כאשר אחד יגבה את השני (בהנחה וזה רייד 1). הוא ישרת בסביבות ה15 עמדות, לא כולל עבודה מרחוק. הוא יצטרך להחזיק כמה שיותר שנים ולדרוש כמה שפחות תחזוקה. הכנתי מפרט בעצמי משיטוט בפורום, הנה הוא ולאחריו התלבטויותיי: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1449 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2465 Corsair 8GB Kit (4GBx…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים בדרך כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קיים מסך Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז המפרט הוא כך : -המפרט נקבע בעזרת KSP או אייבורי (מחירים זהים ) Intel Core i5 750, s1156, 8MB Tray -------------- 935 65 -------------- Alpine 11 Pro s775,1156 Arctic Cooling 495 -------------- H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI GIGABYTE DDR III 1333Mhz -------------- 260 - 2GB Kingston 1435 -------------- Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 195 -------------- Seagate 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II ST3250318AS 230 -------------- Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) -------------- 365 SeaS…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחפש מחשב נייד לא משנה איזה חברה (ופחות או יותר אין לי מגבלה בתקציב) אני צריך שיהיה לו מעבד טוב זיכרון RAM יחסית גדול והכי חשוב אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת GIGA LAN של INTEL (יש לציין שאני צריך רק של INTEL ורק ג'יגהלן לא משהו אחר)\ תודה למי שיעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט לא יותר מידי בסביבות ה2000 ש"ח לא יותר. השימוש שלו יהיה בעיקר לימודים ולשמוע מוזיקה ואינטרנט. mainstream זהו בגדול אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים אני מאוד אשמח תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ללא חלקים חיצוניים, לשימוש של מולטי טסקינג, משחקים ברמה בינונית, אינטרנט, אופיס שירוץ חלק. תקציב כ 3000 ש"ח. חובה בחנות KSP ממנה אני מתכוונן לקנות. המפרט שאני הרכבתי: מעבדי אינטל Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 560 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 500 ש"ח זכרונות DDR III 1600Mhz 3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1 450 ש"ח כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 350 ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 1 315 ש"ח צורבים Pioneer DVR-218LBK DVD±RW x22 Black Sata LabelFlash 1 180 ש"ח מאווררים וגופי …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-