ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין המסכים הבאים: 1. 16:10 עם רזולוציה 1440X900 2. 16:9 עם רזולוציה 1600X900 איזה מסך יהיה עם איכות תצוגה טובה יותר? תודה, גלעד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? [glow=red,2,300]2000-2500 ש''ח[/glow] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) [glow=red,2,300]הורדות ומשחקים כבדים כגון :[/glow] [glow=red,2,300]Wolfenstein, NFS Shift, Prototype,GTA IV[/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. [glow=red,2,300]מסך דק LCD[/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]כל מה שפה: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או ל…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את המלצתכם בקניית מחשב גיימינג שנע בין המחירים 9000-8000. הקנייה כמובן תתבצע בארץ ולא בחו"ל. חקרתי את הנושא כבר רבות מכל הכיוונים (כרטיס מסך, מעבד וכו' וכו') אני מאוד מעוניין לשמוע את דעתכם. תודה מראש לעוזרים! (:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הרכבתי מפרט שמיועד למשחקים ולאוברקלוקינג רציני!! אבקש שלא תרכיבו לי מפרט אחר אלא רק תציינו חלקים אחרים שיאפשרו לי תוצאות יותר טובות. המפרט: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 Thermalright Ultra -120 eXtreme CPU Cooler ¤331 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=220 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 ¤556 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=62 Pine XFX nVidia GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1511 url]http://www.foxpc.co.il/p…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים כולל ציוד הקפי ומסך. מסך טוב שינצל את הכרטיס הגרפי כמו שצריך ברזולציות גבוהות. לא מתכננן OC. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת לקנות מחשב לסטודיו פילאטיס שנפתח בקרוב. דרישות המחשב הן שיעבוד כמו שצריך(לא איטי), שיריץ אינטרנט ואת התוכנה של הסטודיו. בנוסף לכך, במהלך כל השיעורים אפעיל מוזיקה במחשב... כך שבגדול הוא אמור להריץ את תוכנת הסטודיו, אינטרנט ומוזיקה. אלה הדרישות העיקריות וחוץ מזה לא יעשה שום שימוש במחשב. לגבי המחיר- בגדול אין טווח מחירים.. הכי זול שאפשר ושיהיה מחשב לצרכים האלה. שיחזיק לתקופה. המקסימום הוא 3000 אבל לדעתי זה אמור להיות פחות. מה עדיף? מחשב נייד או נייח??? אין בעיה של מקום, והמחשב לא יצא מהסטודיו גם ככה. הנייחים יותר חזקים לא? וזולים יותר? אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב שיחזיק לשנים הקרובות לצרכים הבסיסיים הללו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נייד לסטודנט, דבר ראשון - הדרישות שלי הן מסך 13.3-14', מעבד מספיק חזק לתוכנות (MATLAB\Mathematica\SolidWorks\Eclipse etc), כרטיס מסך מובנה (משיקולי סוללה וחום), ניידות גבוהה יחסית, סוללה טובה, אחריות 3 שנים ומסך מט. סה"כ 3500-3800 ש"ח. כרגע מצאתי את HP ProBook 4340s C4Y25EA. מישהו יודע עליו משהו? אולי הצעות יותר טובות במסגרת הדרישות? אם לא אז איך האחריות של HP כיום? יש לי ניסיון טוב עם האחריות של Dell, אבל אני לא זוכר ששמעתי דברים טובים על HP. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות מחפש מפרט לגיימינג ללא מסך,מקלדת,עכבר רמקולים וכל ציוד היקפי אחר. ( מתכוון לקנות אותם לפי טעם אישי ) השימוש העיקרי יהיה למשחקים. כגון SKYRIM,AC4 ו EVE ONLINE מה שחשוב לי. זה האפשרות שהמערכת תחזיק כמה קליינטים במקביל ( MULTIBOXING ) של משחק כמו EVE ONLINE או WOW. ( במה זה תלוי? זכרון? או חיבור האינטרנט בלבד? ) יש העדפה קלה לAMD על פני NVIDIA בכ.מסך אבל ממש לא קריטי. הרשימה הנ"ל היא לפי הרשימה של השאלות בדיון החוקים. 1) לנצל את כל התקציב 2) ניתן לחרוג בלא יותר מ500 שקלים 3) גודל המסך הינו יהיה רוב הסיכויים 24 כשהמטרה היא בעתיד לחבר 2 מסכים. ( אשמח לקבל המלצות למסכים בגודל הזה ) 4) מחשב שקט זה ייתרון אבל לא קריטי. 5) אוברקלוק לא מתוכנן אלא אם כן יש אפשרות לבצע אוברקלו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב אז כבר פתחתי דיון לגבי לפטופ שאפשר יהיה לשחק בו סימס 4, אבל אנשים מסביב שיגעו אותי ואמרו לי שלפטופ זה לא רעיון טוב (בגלל הסוללה שתיטחן מהמשחק הממושך) ושכדאי מחשב נייח (גם בשביל הנוחות). אז אשמח לעזרה שוב לגבי התאמת מחשב, והפעם גם את המלצתכם אם כדאי נייח או נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול זה יהיה מחשב שישמש אותי לשחק סימס 4 וגם לצלם סרטונים ולערוך אותם (סרטוני הדרכה של המשחק עצמו), אבל גם משמש לאינטרנט, פייסבוק, יוטיוב. לא משהו מיוחד חוץ מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, וידיאו סטודיו באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG HD READY * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב להקלטת אודיו. קיבלתי הצעת מחיר למחשב אבל אני לא ממש מבין בחומרה ובמה צריך להיות כדי להפוך מחשב למחשב אודיו טוב. ההצעת מחיר היא 3000 כולל הרכבה ומערכת הפעלה. אחרי שקיבלתי את ההצעה התחלתי לקרוא קצת באינטרנט על מה צריך להיות במחשב אודיו, לפני הנתונים שהם נתנו בכתבה http://www.lfo.co.il/pc.htm (למי שמתעניין) נראה לי שאולי יש דברים במפרט הזה שאני יכול לשנות ואולי להוזיל את כל העניין כמו למשל: הספק כח שהציעו לי הוא 600W אולי אני יכול להסתפק במשהו חלש יותר 450W, 500W? או הכוננים אחד של 1TB והשני 500GB אני רוצה שני כוננים אבל זה לא הרבה מידי? אז הנה המפרט אני אשמח אם תעזרו לי. מעבד CPU INTEL I5-2500 3.3G/6M L1155 BOX.2 לוח אם MB INTEL H67CLB…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המחשב עכשיו באיבורי מארז גדול עם 4 מאווררים ספק 400W אמיתיים עם מאוורר של 12 סמים AMD AM2 3800X2 D.C צורב דיוידי LG H10 דיסק קשיח W.D 80GB 8MB CHACH לוח אם MSI K9N-NEO NFORCE 550 כרטיס מסך MSI NX7600GS T2D256E זכרון OCZ DDR2 667MHZ KIT (DUAL CHANNEL 1GB מקלדת מולטימדיה,עכבר אופטי,רמקולים סהכ 3650
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס”ד שלום וברכה אשמח לקבל עזרה בקנית מחשב נייד לצלם ארועים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000ש”ח יש אפשרות לחריגה של עד 1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית photoshop ,lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בוודאי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield 3/4 COD Far Cry 3 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב מקצועי לעריכה ויצירת של מוזיקהץץ חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד ושיסחוב את כל התוכנות ליצירת מוזיקה (כמו קיובייס).. אין צורך בכרטיס קול ולא ממש משנה הכרטיס מסך.. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני לא יודי מה צריך לרשום לפי החוקים אבל אני ירשום לכם מה אני רוצה אז בקיצור... אני חייל ואני קונה לבד את המחשב ואני רוצה להשקיע בין 1900-2100 שיהיה מחשב טוב למשחקים אם אפשר תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני כרגע נמצא בארצות הברית ואני רוצה לקנות לאפטופ חזק שישמש אותי לגיימינג(לא גיימינג מטורף, COD ומשחקי פעולה כאלה ואחרים). ראיתי את המחשבים של TOSHIBA QOSMIO בחנויות ומאוד התלהבתי מהמפרט שלהם, לדוגמא X505-885. האם יש מחשבים במחיר האלה אשר עולים על הביצועים של המחשב הנל? תודה מראש אלעד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מיועד לעבודה משרדית, פחות למשחקים, כלומר שיריץ משחקים ישנים כמו HL2 ברמה סבירה, מסך שיהיה 14 אינג' כמו שנאמר עם מצלמה מובנית טובה תודהההה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים על high כמו gta iv וBattlefield: Bad Company 2 , צפיה בסרטים * גודל המסך?16.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2+- שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 350GB * צורב DVD?כן שתומך LightScribe * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp עם יש בפחות מ 8000 זה גם טוב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה מסוגל להתמודד טוב עם עריכה גרפית בדו-מימד ברזולוציות גבוהות. בהתאם חשוב מאוד גם שהמסך יהיה איכותי. תודה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתקשה לבחור חלקים בצורה נכונה אשמח לעזרה: 1. תקציב: 7000 עם חריגה של עד 8500 אם יש הבדלים משמעותיים 2. שימוש: בעיקר למשחקים למשל AC origins, kingdom come, ועוד כאלו שעתידיים לצאת. בכוונתי לקנות מסך 4k עוד לא החלטתי על גודלו. 3+4. ציוד קיים: יש ברשותי רמקולים 5.1 של קריאייטיב מלפני המון זמן. כדאי לשדרג? 5. שקט: חשוב מאוד (7 מתוך 1-8) 6. OC: מעדיף להמנע מOC. 7. תכנה: יש צורך בווינדוס 10 כנראה פרו . התלבטות בין 64 ל32 סיביות. 8. חנות: עדיפות לחנות באיזור המרכז שבה מדיניות השירות עליונה למחיר. 9. מתי: מתכנן קניה לשבועיים הקרובים. אם יש סיבה טובה כמו כרטיס חדש שיוצא גמוכן להמתין עוד זמן. 1…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Athlon64 3500+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E זכרונות? DDR II 667 1GB Spectek דיסקים קשיחים? Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים? DVD Recorders NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 Black כרטיס מסך ATI PCI-EXPRESS X800XL 256MB מארזים? Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) ספקי כוח? Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) מסכים? SAMSUNG 740N 17'' LCD 8ms כולל הרכבת מחשב הסכום הוא: 4485 ש"ח מה דעתכם..? המחשב קצת למשחקים, לגלישה באינטרנט.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב עד 5000 עם סטייה עד 5500 לעבודה בפוטושופ לייטרום אינדיזיין וכו' תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מבקש את עזרכתם ברכישת מחשב נייד. אינטל I5 או I7, לפחות 8GB ראם, 1000GB זכרון, אין חשיבות לגודל המסך אם כי עדיף 15.6, בסביבות 4K רצוי פחות. אין צורך לתת יותר מידי חשיבות לגרפיקה, שכן המחשב נועד לצורכי לימודים בעיקר. אך חשובה מאוד העמידות (דהיינו חברה טובה אשר תספק גם אחריות ארוכה) והיכולת להריץ תוכנות כבדות, סרטים וכו'. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-