עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tal147,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים תכני HD ועבודות הוורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כלול 23-34 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?מלחמה אקשן ומירוצים גרפיקה טובה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Zeev86,

איך אני מבטל את האפשרות הזאת? גם בhigh performance, יש הגבלה לזמן שימוש בדיסק קשיח. בשביל מה? הרי high performance לא אמור בכלל לחסוך בסוללה. מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אם אני מצליח להשיג מחשב מאק מחו"ל ומביא אותו לארץ, הוא נמצא תחת אחריות בינלאומית במידה וקורה משהו? ואם כבר, ידוע לכם על מה האחריות בדיוק? כי שמעתי שיש אחריות גם על נפילות, נוזלים שחודרים למחשב ועוד כמה דברים...(אם נגנב המחשב ???) אם לא, איזה מחשבים כן מאפשרים אחריות בינלאומית ולאיזה תקופה בדיוק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by omri123,

חשוב: שיהיה קל כמה שיותר מסך 13" ומעלה זיכרון מעל 2 ג'יגה וחיי סוללה ארוכים שימושים: אופיס בלבד אשמח להצעות

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by rank,

זהו נסגרתי על מפרט סופי שאני הולך לקנות שהוא גם שקט גם קריר וגם נראה טוב מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY ₪1539 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪702 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪267 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX570 GV-N570D5-13I-B ₪1996 מארז: [..] SILVERSTONE RAVEN2 SST-RV02B-W BLACK w/o PSU ₪877 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪460 ספק כוח: [..] COOLERMASTER SILENT PRO 700W - MODULAR ₪599 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER V8 ₪281 דיסק קשיח: [..] OCZ VERTEX3 120GB SSD ₪1616 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופ…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  6. זה מחשב בשביל זוגים מבוגרים ,העיקר מצלמה אינטרנט תמונות ואתרים (רואה תמונה) תקציב 3800-3500 שקל רק KSP נתניה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shdrthki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1980*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר בתקציב הזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני מחפש שדרוג בסביבות 2000 שקל, ללא HDD, ללא מסך וציוד היקפי, למטרת סרטים, אינטרנט ואולי Football Manager, וכמה משחקי אסטרטגיה במקסימום. מה שכן, חשוב לי שהלוח אם יגיע עם כמה שיותר חריצי PCI (רצוי 3), ולא יזיק חיבור ATA. כרטיס מסך לא חשוב לי כרגע, כי נראה לי שהמובנה בsandy bridge יחזיק אותי בינתיים לשימושים שלי, וזה לא בעיה להוסיף בשלב מאוחר יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני לא ככ מבין בהיצע השוק היום הדרישות הכבדות הן: הרבה שימוש בפוטושופ, מסך טוב, חיבור לטלויזיה וצפיה בסרטי HD, מסך 14-15 אינצ' וכמה שיותר קל בהתאם לנסיבות אני קונה את המחשב בחול אז עדיף שתהיה לו אחריות בינלאומית טובה התקציב הוא 1000$+- תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by rockbottom,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוף אבל אם ברירה אז לנצל את כול התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה של המסך הים : 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים של גרפיקה גבוה כמו COD:BO , AS: BrotherHood , Crys…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני מחפשת מחשב לצרכי אינטרנט פשוטים (קטעי וידאו, אינטרנט וכו'), צפיית סרטים ומוזיקה. ללא משחקים בכלל וכמעט ללא עריכה גרפית. על המחשב כנראה ירוץ לינוקס. יש לי ציוד היקפי, בנוסף גם HD 500G, אז אין לי צורך וגם לא בצורב. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160054 זה המסך שיש לי רזולוציה 1920 x 1080 תקציב מקסימלי הוא בערך 1500, אבל מעדיפה לחסוך כמה שיותר, אבל בהתחשב בכך שאני לא מתכוונת לשדרג אותו בשלוש שנים הקרובות כנראה רצוי שיהיה תקין. השקט חשוב לי, המחשב נמצא בחדר שינה שלי, ליד המח ודולק 24/7 בערך. שוב, אבל עם פשרה במחיר. אין העדפה לחנות מסויימת, אבל באיזור חיפה (גם צ'ק פוסט ואולי מקומות נוחים לגישה בקריות, אם יש להם אתר אינטרנט ומחירים זולי…

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. זה המפרט שהוצע לי והייתי רוצה המלצות במה אפשר להוריד כדי לרדת לתקציב של 6000-7000 GigaByte GeForce GTX470 1280MB GDDR5 בקנית מחשב חדש !, יחידות 1 ₪1179 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1780 Intel Core i7 960 8MB 130W Socket 1366 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪2768 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2011 קירור למעבד Zalman 8000 Socket 775, יחידות 1 ₪139 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1616 GA-X58-USB3 X58 CHIPSET, יחידות 1 ₪1057 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2157 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 6 ₪756 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. ובמיוחד את הגרף השלישי שם http://news.cnet.com/8301-17938_105-10400447-1.html

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאינני בעיניינים ונתבקשתי להרכיב מפרט למחשב בשביל אחי, לכן אודה לעזרתכם. התקציב הוא עד 2500 ש"ח(עד כמה שידוע לי נכון לעכשיו, ואם יחרוג בעוד 50-100 ש"ח אז לא נורא). השימושים: צרכים סטודנטיאליים,matlab, אולי גם visual studio, מוזיקה, קצת סרטי HD-rip מפעם לפעם ואולי אולי קצת משחקים קלים(pro evolution ודומיו). אין צורך בשום ציוד היקפי מכל סוג שהוא או מסך, רק מארז(רצוי בעל איורור טוב) ותוכנו. עדיפות למפרט מבוסס intel וכרטיס מסך נפרד,אבל גם AMD יתקבל בברכה. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. בעקרון אני משחק רק בStarCraft2 אז אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את המשחק אפילו על Low בגרפיקה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by rubinho,

האם מישהו מכם מכיר את הנ"ל? הוא נמכר כרגע במחיר מטורף - 2250 שקל. הצרכים שלי הם בעיקר משרדיים אך אני רוצה להקרין HD על הטלויזיה ולכן אני צריך את המעבד i3. הייתי מעדיף מחשב עם מסך קטן מ15 אינץ' אך כל מחשב אחר עם מעבד i3 של HP או DELL עולה הרבה יותר (לפחות 600 שקל יותר) מה אתם אומרים?

17. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש את הבן שלי (13)במיוחד למשחקים. (שנינו לא מבינים במיוחד במחשבים) הוא קונה היום את המשחק Assassin's Creed: Brotherhood תקציב: אשמח לקבל הצעה למחשב שלא יעבוד על המינימום דרישות של המשחק -מאידך אנחנו בהחלט לא משופעים בכסף זה אומר שנקנה את המתאים בלי להשתולל תקציבית מערכת הפעלה-כרגע יש לו במחשב הישן windows xp pro שיאפשר לו להתקין במחשב החדש ולחסוך עלויות מאידך- אם המלצתכם ל windows 7 נשקול את זה - ומעבר לזאת האם לעבור ל 16BIT ואז זה יחייב לעבור ל windows 7 הבנתי ממנהל הפורום שההמלצות שלכם למפרטים יברו עדכון רציני עוד החודש- אבל אשמח לקבל תשובה דיי מהר (הבן לוחץ) תודה מיקי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אבא שלי צריך מחשב שישמש בעיקר להמרת סרטי וידאו ישנים ל DVD. האם יש צורך במפרט מיוחד או שניתן לבצע על כל מחשב מודרני ? כמו כן הוא מבקש מעבד 4 ליבות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ac1240,

1.. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800-3000 ללא אפשרות חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך !! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל להפעיל משחקים כבדים לא ברמה הכי גבוהה שיש.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות זה סבבה אם …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המסך מתכבה לי כל איזה חצי שעה שאני לא נוגע במחשב,וכל ההגרדות על NEVER נה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by david86,

מטרות המחשב -גלישה באינטרנט \שיודע להתמודד עם תוכנות כבדות\ עדיפות למחשבים i3 הוא i5 גודל המסך -15 צבע המחשב הרצוי: שחור משקל רצוי - משקל נורמלי זמן סוללה - , אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות ושההטענה תהיה יחסית מהירה ואיכותית גודל מינימלי של כונן קשיח - עדיפות ל-500 ג'יגה לפחות זכרון - 4 ג'יגה לפחות חשבתי על זה איך הוא ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010 צורב DVD - עדיף

22. שלום, אני צריך למחשב למטרות אינטרנט, סרטים, פוטושופ, מטלב לא למשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי, לא מערכת הפעלה וכולל הרכבה. צריך יציאת DVI למסך ועוד אחת לטלוויזיה (רצוי HDMI) לא חייב שיעבדו בו זמנית. זיכרונות 4GB HD של 2T DVD פשוט חשוב שיהיה שקט (9/10). דרושה יציאת SPDIF או COAX חנויות מעודפות: ק.ס.פ או איבורי לא מכוון לשדרג, רצוי כי יתבסס על אינטל אלא אם זה הפרש כספי גדול מדי. במידה ותוספת כספית קטנה תשפר את יחס עלות/תועלת ניתן לחרוג בכ-300 ₪. תודה מראש ))

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אז ככה, אני צריך לקנות להורים מחשב בסיסי לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, מוזיקה, באמת שהכל בסיסי, לא גיימינג וכד', באיזה מפרט הייתם בוחרים ׁ : כל המפרטים עם כרטיס מסך סטנדרטי שמובנה בלוח אם. ₪ 1,195 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 500GB 1333 2GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,280 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 500GB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,380 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 1TB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,240 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 500GB 1333 2GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,320 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 500GB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,430 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 1TB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,450 …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by alexg657,

ניסיתי להרכיב מפרט לבד אבל אני עדיין בהתלבטות אני רוצה להרכיב מפרט למשחקים לרזולוציית FULL HD 1920X1080 אני רוצה רק מעבד, לוח אם, זיכרון וכ.מסך עד 3.5K יש לי ספק CORSAIR 520W החיבורים בלוח אם לא חשובים לי תודה חברים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. המחשב עצמו לשימוש סטנדרטי, גלישה ואופיס, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לתמוך בעתיד בעריכת וידאו. כאמור הלוח צריך לתמוך בשני כרטיסי מסך, או אם יש כרטיס עם שתי יציאות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים