עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zoriza,

* מטרות המחשב ? : צפייה בסרטים באיכות HD , לימודים(תכנות ואופיס בעיקר) , משחקים קלים כמו counter strike, fifa וכו' . * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ? רצוי מעל 3 שע' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עריכה - אני מתבלט בין השניים האלו : http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=473 http://www.electro-store-plus.com/index.php/acer-aspire-5740dg-334g32mn.html

2. היי אנשים... אני מעוניין לדעת כמה פחות או יותר יעלה לי כיום מחשב חדש עם המפרט הבא: לוח אם: Asus P4P-800-E. מעבד: Intel Pentium-4 3.20GHZ. זכרון: Samsung 512RAM. כונן קשיח: 80GB 7200RPM Western Digital. כרטיס מסך: ATI Radeon 9200. צורב DVD: טושיבה DVD\CD - RW. כ. קול - Legacy Audio Controller. כונן Floppy רגיל. מארז מהודר עם מאווררים. רמקולים קטנים. מקלדת + עכבר אופטי. תודה...

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  3. היי... גלשתי בפורום ושיניתי כמה מהדברים במפרט, הוא מיועד ל: עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, אינטרנט, תמונות . הנדרש - קופסא בלבד. (מעבד, לוח אם, זכרון, דיסק קשיח, מארז\ספק ופתרון קירור אם בנדרש) התקציב - 1500-2000 המפרט ששאבתי מגלישה בפורום עם שינויים קלים: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤411 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם ASUS M2A-VM ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31540 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤237 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G מארז כולל ספק HEC 6A19 300W ¤290 http://skypc.co.il/pro…

• 24 תגובות
    • 993 צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי בעבודה מחשב מקבוק פרו (מצורף מפרט) וברצוני לרכוש לי משהו דומה לשימוש אישי (לצרכי פיתוח). אף פעם לא קניתי מקבוק אז אשמח להתייעץ עם חברי הפורום לגבי מאיפה עדיף לקנות/אחריות ושדרוג. מתלבט לגבי אותו דגם שעובד בשביל מצוין, או שעדיף כבר לשדרג למשהו חדש, וכמה משמעותי זה באמת בביצועים/מחיר. תודה מראש

5. Started by alexbak,

שלום! רציתי לדעת אם מישהו התנסה פעם בהזמנת מחשב נייד מחו"ל קרי Ebay או משווק מורשה כמו Bnh. 1. מכס - מה אחוז ה"קנס"? 2. אם משלמים את מסים בחו"ל האם אפשר להזדכות עליהם איכשהו? 3. אם אני קונה נייד משומש מאותו איביי. אותה שאלה לגבי מכס... האם יש הבדלים לגבי אחוזי המיסוי? תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  6. היי לכם אנשי הפורום, הפנו אותי לאתר הזה והגעתי למדריך לקניית מחשבים ניידים. קראתי והבנתי כמה אין לי מושג...מדריך מעולה דרך אגב. הרכבתי איזשהו מפרט אחרי שקראתי את המדריך. מקווה שתוכלו לתת לי המלצות לטובת הקנייה. יכול להיות שכתבתי דברים מנוגדים, אבל אני לא מתיימר להבין, אז.....תזרמו איתי.... צרכים: גלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, הורדת תוכן מהאינטרנט, צפייה בסרטי DVD / HD, כתיבת מסמכים גדולים באופיס (אקסל, וורד ובפאוור פוינט). אין צורך שיתאים למשחקים בכלל. יש לי Iphone אם זה משנה. תקציב של עד 4,000 ₪. מוכן להתגמש אם זה שווה את זה. • מסך: 15.4" / 14.1. מעדיף את הקטן מביניהם אם המחיר יורד והרזולוציה לא נפגעת וגם בגלל הגודל, כי זה יותר נוח. • מסך רחב בעל ציפוי מבריק התורם…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by Pavius,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 בכוונתי לקנות מחשב שיגשר בין המחשב הקיים (800 עם GF2) למחשב החדש אותו אקנה אחרי ששני הדורות הבאים של מעבדים וכרטיסי מסך יוטמעו בשוק (משהו כמו חצי שנה עד שנה). את המחשב הזה אמסור לאחי הרש. אין בכוונתי לעשות לו overclocking, מודינג או שום דבר כזה…

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  8. היי אלה החלקים שאני צריכה לרכוש קצת חרגתי מהתקציב.. קיוויתי לא לעבור את ה1800-2000 אז אשמח לחוות דעתכם, הערות, הארות וכו'.. שימוש המחשב הוא בעיקר שימוש כללי.. אינטרנט, קצת גרפיקה, תיכנות, משחקים מדי פעם מה שחשוב הוא שהמחשב יהיה מהיר וישמש אותי להרבה שנים יחסית אני לא צריכה תפלץ של גיימרים, רק משהו שיעבוד כמו שצריך עם תוכנות כבדות לפעמים ומשחקים לא מטורפים. הוספתי מפרט כתמונה אשמח לחוות דעתכם נ.ב. המארז שיש לי הוא של קומפיוקייס, שקט ואהוב עליי מאד - כרגע יש לו מאוורר 120 מאחור ומקדימה מקום ל120 שהוספתי במפרט. הארד דיסק כרגע 80 ג"ב SATA, עוד כחודש יגיע אליי טרה. DVD וצורב כבר יש. המסך הוא 24 אינטש של סמסונג - T240 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by barty,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3, COD all series, diablo 3, dota 2, max payne 3, ghost recon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? לא יודעת חח 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך גג 23 אינץ' (בתנאי שהכרטיס מסך הוא HD אז צריך מסך HD גם כן חח) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד…

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (בלי חריגות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, בעיקר עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA 5, FIFA 17, ההיטמן החדש, לא משחקים כבדים מידי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD על מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות…

11. הגיע זמן השדרוג השנתי המחשב כבר וותיק ועם הזמן התווסף לו הארד דיסק נוסף והוחלף כרטיס מסך שמת המחשב שיש כרגע הוא: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA69G-S3H ספק HEC 400TR 2.00GB DDR2 AMD Radeon HD 6600 Series 2 HD בסך1.5 גיגה סך הכל והחמוד התחיל לקרטע אז אני הולך להשקיע בין 1000 ל1500 שקל בשדרוג המערכת כשהמחשבה הראשונית היתה רק להחליף מעבד ולהוסיף זכרון אני לא מצליח להבין איזה Socket יש לי , באתר של Gigabyte מופיעים לי על אותו לוח אם 3 שונים : AM2 AM3 ו AM2+ אופציה שניה אם אין מעבדים מתאימים ללוח הזה או שהוא יגביל מדי את המחשב , להחליף גם לוח אם ואולי ספק בכל מקרה הכוונה לשדרג כרטיס מסך עוד איזה שנה מה לדעת…

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  12. טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בלי מסך המחשב למשחקים ויש לו 3000 שח לא יותר תנו לי מפרטים בבקשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by for.digit,

שלום אשמח לקבל את דעתכם על מפרט מחשב ( חלק מהחלקים אני קונה אותו בחו"ל ולכן חלקם אכתוב בדולרים) המחשב לא מיועד למשחקים. הוא מיועד לשימוש ביתי (סרטים ,אופיס) פלוס תיכנות מעבד -E6600 Intel 220$ זכרון - F2-6400CL4D-2GBHK 2GB (2 x 1GB) Speed DDR2 800 (PC2 6400) Cas Latency 4 125$ Timing 4-4-3-5 לוח אם 125$ ASUS P5B-E AiLifestyle Series כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT 256MB 540M - כ 150$ ספק כוח 80$ ENP-5150GH 500W ATX12V Rev.2.2 80+ RoHS PSU מארז 370שח Gigabyte Triton דיסק קשיח + כונן דיסקים + כונן דיסקטים 500ש"ח סה"כ 3600 ש"ח אשמח לקבל הערות והארות על המפרט . תודה רבה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by udoronazulay,

. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ביתי+ אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל - נייד 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by tobul,

היי האמת שאני לא יודע לאיזה מחיר לכוון.יש כסף השאלה אם צריך להשקיע לצרכים שלי. (לא כולל ציוד היקפי) אני מחפש מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ (גודל מקסימלי של עבודה כ50X70 ס"מ). חשבתי על מעבד I5 RAM 8GB 500GB הארד דיסק מתלבט לגבי כרטיס מסך האם זה כזה קריטי ואם כן איזה סוג (640G NVIDIA) תודה למי שיכול לשפוך לי קצת אור על העניין

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by galol,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 עד 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by afekchaos,

אני מעוניין לקנות מחשב ללא מסך!!! הכי חשוב למשחקים וגם סרטים שירים ואינטרנט שהמחשב יהיה מבוסס AMD ושהמחשב יכלול בתוכו את הרמקולים : CREATIVE INSPIRE 5SPK + 1SUB ושיהיה כרטיס קול לא חשוב שיהיה מובנה על הלוח אם, רק שיפענח AC3

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by tgen,

אם אפשר, הייתי מעדיף שהמעבד יהיה i5 והכרטיס מסך יהיה radeon טוב כלשהו. בהארדיסק אפשר לחסוך ולהסתדר עם 500GB. קירור אפשר לחסוך אם זה לא קריטי. תודה

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  19. שלום רב לחברי הפורום, אני חדש כאן ומקווה שאני לא אחרוג מהנהלים. אני סטודנט למקצוע הומני ואיני זקוק למחשב לגיימינג או לעריכת מדיה. למען האמת, אני פשוט לא סובל שהמחשב איטי ולא עמיד ולא אמין. מעבר לכך, אני מעוניין למכור את המחשב הקיים שלי, hp probook בן שנתיים ואשמח לעצתכם לגבי המחיר שכדאי לדרוש עליו. לגבי המחשב שאני רוצה לרכוש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, ניגון מדיה ומצגות. כל תוכנות אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …

20. שלום לכולם. אנחנו מתלבטים בין 4 דגמי DELL. E4300 קצת יקר (לאחר שדרוג של זיכרון ודיסק קשיח קצת יקר). LATITUDE 13 VostroTM V13 vostro 3300 (עם סוללת 8 תאים) חשוב לנו: מחשב קל מסך מט חיי סוללה ארוכים מקלדת וומשטח עכבר נוחים עדיף שלא יתחמם מידי. תודה לכל הממליצים

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by iceflame25,

אז במזל טוב המחשב הישן שלי התאבד זה לפחות הסיפור הרישמי ,האמת בפועל התחיל לעשות בעיות ואז מת מוות לא טבעי על ידי(הרבה בעיטות אני בטוח שאין כאן אחד שלא נתן איזו בעיטה קטנה למחשב שלו ) אבל בלי לערב את המשטרה. ואני צריך מחשב חדש מכיוון שאני כבר לא בגיל של משחקים אז הדרישות העיקריות שלי יהיו שהוא יהיה לעבודה משרדיתת,וקצת תכנות . בנוסף יש לי גם פלזמה 50 ואני צריך שיהיה לו יציאת hdmi תוכן hd ברעל , אומנם אני לא משחק משחקים אבל במידה ואפשר להכניס כרטיס מסך סבבה נחמד וחביב בתקציב אפילו עם מתיחה קטנה אז יהיה נחמד מאוד ,התירוץ הוא בכדי לא לאמץ את המעבד הסיבה האמיתית היא שאני גם רוצה לשחק מידי פעם. שני מפרטים שונים יהיו סבבה או אפילו אחד עם האופציה לכרטיס מסך סביר . מעבד הבנתי שהe63…

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד (DV6) ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (עדיף בחיבור RCA רגיל..) היציאות וידאו היחידות שיש לו זה HDMI וVGA ובגלל שהטלוויזיה היא לא HD הHDMI לא עוזר לי וגם כניסת VGA אין לטלוויזיה.. יש אפשרות כלשהו למתאם בין היציאות כי מצאתי את הכבל הזה - http://cable.co.il/sg_product~560227~54~148.htm אבל בחיפוש באינטרנט מצאתי שאומרים על הכבלים האלה שהם לא עובדים עם רוב הכרטיסי מסך ואני לא יודע אם זה יעבוד על שלי.. יש אולי מוצר שאפשר לקנות שיתחבר לUSB/firewire או בכלל כרטיס שיתחבר לexpresscard?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  23. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 950 950 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA5J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 490 980 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6800GT 256MB DVI,TV 1 2680 2680 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 470 470 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 160 160 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver 1 270 270 סה"כ 6120 זה הלוח אם היחיד שיש בהksp מה EPOX ומארז אני יודע מה תגידו לא יחיזק את הכרטיס סמך אז מ…

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי כבר שנתיים מחשב נייד מסוג dell studio 1557 , אני לא מכיר אף אחד עם אותו מחשב אבל שלי כבר הספיק "לבשל" שני כוננים קשיחיפ , החליפו לי מאוורר זיכרונות heat-sinc אבל עדיין יש פעמים שהמחשב חם כל כך שממש קשה לגעת בו. אני משתמש במשטח קירור של coolmaster שעוזר אבל עדיין. אני לא יודע אם זה קשור אבל אם אני מכבה את הקליטה שלו לאינטרנט זה עוזר ... אשמח לעצות\ דעות \ כל דבר בכיוון תודה רבה ובוקר טוב

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  25. לפני שאני קונה ביום חמישי, אני רוצה את דעתכם לגבי המפרט שבניתי. השימושים שלי רבים ומגוונים, ממשחקים כבדים ועד ריבוי משימות ופעולות רבות ביחד, לא עושה OC. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1589 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD4 ¤1268 כרטיס מסך: [..] INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 : N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ¤856 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤360 זיכרון: [..] G.SKILL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-6GBPK ¤630 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤325 ספק כוח: [..] ENERMAX PRO82+ 525W - זמין במלאי ¤540 מחיר סופי: ¤5568

• 19 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.