עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים! יש לי מחשב נייד של HP (ישן, לא משהו עם אחריות וללא סוללה) ויש לו בעיה בפין החשמלי (טיפה רופף) - החיבור של המטען אל המחשב. בנוסף צריך להחזיק את החיבור של המטען בצורה מסויימת כדי שהמחשב ידלק. לאחר שהוא נדלק הא עובד יופי. זה לא בעיה במטען, בדקתי עם מטען חדש ואותה בעיה. מצאתי מקום שאומר שיכול לסדר את זה ב300-250 ש"ח, השאלה היא אם יש מקומות שיכולים לסדר את זה בפחות? בכל אופן, מה מציעים לעשות?

2. Started by yonatanSH,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD]30906[/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]‏Intel Core i3 4150 3.5Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]20020[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD=colspan: 4]‏Arctic Alpine 11 Rev.2 ‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28290[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]‏Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]29125[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]‏G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]M21469[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD=colspan: 4]‏Display - Asus GTX570 DC…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by .Imri,

היי לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצרכים די בסיסיים של וורד ומיילים אך חשוב לי גם שיהיה חזק ולא ייתקע. לאחר בירורים החלטתי לרכוש כנראה את המחשב הזה, מאייבורי באילת - מחשב נייד "14 HP Notebook 14-CF1001NJ 6PC62EA i5-8265U בצבע לבן, כונן 256GB SSD, זכרון 8GB ומ.גרפי AMD 530. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי החברה (HPׂ), מפרט המחשב והשירות של אייבורי. פרטים נוספים לגבי המפרט הטכני מצויים בקישור הבא - https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=30114&cantAdd=-1&label=tooMuchOfCat תודה מראש על העזרה !

4. זהו המפרט שהרכבתי מKSP תגידו לי בבקשה חוות דעת והצעות לשיפורים הפחד שלי זה מהכרטיס מסך הזה אפשר בבקשה לדעת מה יותר טוב הוא או הרדיאון 9800 PR0 עם 256 BIT ??? תודה רבה לכל העוזרים עוד פרט קטן ששכחתי להזכיר שהמחשב הזה צריך להיות לגיימרים האם הוא עולה על הדרישות הנה לכם המפרט : מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3200+ (S-754) 1 1670 1670 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KV8-MAX III (s754) 1 880 880 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingston CL3 1 610 610 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6800 128MB DVI,VIVO 1 1850 1850 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by haimed,

אני סטודנט ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לכל הצרכים ומעבר לכך. אני רוצה להשקיע סכום נאה של 7000 פלוס על מנת לקנות מחשב עם תוספות שישתלב בטכונולוגיה של 3-4 הבאות. (firewire, bluetooth). אני מבקש מכל המבינים לומר לי מה ההבדל בין R50 ל R51. אם מישהו רוצה להמליץ על משהו שהוא לא IBM בבקשה נמקו. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. נייד SAMSUNG NP355V5C-S01 -A6-4400M2.7GHZ, 4G, 500G, HD7670M1GB,3YW,15.6 השאלה הגדולה היא האם תמורת 2700 ש"ח זה משתלם? 3 שנות אחריות. מקבלים גם חלונות 8... יש מקביל אליו בכלל בתקציב הזה? מחשב נייד לצרכים משרדיים ומעט משחקים. תודה ויום נהדר = )

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום חבר'ה ברשותי מחשב AMD ATHLON XP 1800 שעבר זמנו כבר אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשר לא יכלול את החלקים הבאים CD Rom, צורב DVD, כרטיס מסך Ge Force 6600 GT 128mb AGP לא PCI EXPRESS, מסך, רמקולים. עכשיו אני מעוניין שתרכיבו לי מחשב אשר יכלול: הארד דיסק - 200 גיגה, sata או sata 2 מעבד - AMD 64 3000 venice socket 939 לוח אם - שיתמוך ב- AGP מכיוון שכרטיס המסך שלי הוא בחיבור AGP ואני לא מתכוון להחליף אותו. ו- socket 939 זכרונות - מינימום 1 גיגה מארז - אני מעוניין במארז קרימנלי שיקרר ולא יהיה מחסן אבק וכמובן שיהיה אחד היפים ספק - Enermax 420W עם התקן ATx 2 עכבר ומקלדת - לוגיטק רצוי ואלחוטי לא כל כך. עכשיו המחיר שאני מוכן להשקיע זה 4 אלף אז תפציצו תודה מראש רועי..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היתה "כתבה" בדמארקר (יותר קופי פייסט מקומיונקט שנשלח מאשר כתבה..) על הוצאה של ליין חדש של מחשבים מטעם אייסר אחד הוא מחשב רגיל אך אולטרא נייד (12 אינץ) בסביבות ה 4.5 וגם על נטבוקים של 11.6" למישהוא יש מושג מתי זה יגיע בפועל ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 00Amir,

נתקלתי אצל חבר ב לנובו 13" נראה לי , X201 שרשום עליו מעבד I7 , נכנסתי למאפיינים של המערכת וראיתי מעבד I7 דגם 620, נכנסתי לאתר של אינטל והגעתי לדף הבא: http://ark.intel.com/products/43560/Intel-Core-i7-620M-Processor-%284M-Cache-2_66-GHz%29 עכשיו ממש לא ברור לי איך I7 זה 2 ליבות ו4 נימים.. זה לא I5 או I3 ? אני רגיל ש I7 זה 4 ליבות ו8 נימים... מה זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

מחשב משחקים. המלצות ושיפורים. תודה מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ₪725 לוח אם: DFI INFINITY NF-M2 מחיר: ₪424 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ₪2316 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪368 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪401 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪6290 (שווי ההנחה: ₪188) המחיר כולל הרכבה ובדיק…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by PokMadui,

היי, בלי יותר מדי בלבולי שכל, אני פשוט אגיע לתכל'ס: אני צריך מחשב בעיקר לגיימינג, במחיר מקסימלי של 3K. הסטייה הכי גדולה שאני יכול להרשות לעצמי היא 500 ש"ח. הייתי רוצה שיריץ משחקים חדשים בטווח של עד 3 שנים מעכשיו, למרות שאני לא כל כך בקיא בענייני החומרה האלה, אז יכול להיות שהציפיות שלי לא ריאליות. הוא כנראה הולך להריץ הכל על "טלוויזיה" (פתרון זמני עד שיהיה לי כסף למסך סביר) 26 אינץ', שהרזולוציה הטבעית שלה לפי דעתי היא בין 1280X720 ל-1920X1080, אני ממש לא יודע איך לבדוק את זה... מדובר במשהו ממש זול של Sansui. בעיקרון- שיריץ משחקים על הגדרות בינוניות-גבוהות, לשנתיים הקרובות (דגש על המעבד הגרפי בעיקר). אין שום צורך בכונן SSD וכו', שהכונן האופטי יהיה סביר, ואין צורך במערכת הפע…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by sivany229,

שלום אני צריכה את עזרתכם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים בעיקר, חשוב לי שהוא יהיה נייד (קל, דק, ולא גדול מאוד) בין 13.3-14 אינטש (פחות או יותר) אני רוצה להפעיל עליו פוטושופ ותוכנות דומות, ושהוא יצליח להחזיק אותן בלי להתקע לי ושאני אצטרך לדפוק את הראש בקיא על כל פילטר ורינדור. ושיהיה לו מסך חד וטוב (שוב. בעיקר בגלל סוג הלימודים שאני לומדת. איכות הצפיה היא בין הדברים שהכי חשובים במקצוע שלי) לא חשוב לי כונן אופטי (ולמען האמת אם זה ישפיע על המשקל והגודל אז מבחינתי שלא יהיה בכלל) התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 שקלים. הבנתי שלנובו ודל הן שתי חברות מעולות ומאוד נמכרות כאן בארץ. האם המחשבים שלהם באמת איכותיים ברמה ניכרת מהמתחרות? אשמח מאוד לעזרתכם. הידע שלי במחשבים מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by A.j.23,

רוצה לקנות מחשב לחדר, בעיקר למשחקים וניגון מדיה. אני מתכנן לשים תמסך על שולחן ושאני אוכל לשלוט מהמיטה ( אלחוטי).. 1. התקציב שלי 5000שח אפשר לחרוג עד 100+-. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : בעיקר למשחקים, אין צורך לעיבוד גרפי וכאלה... א) אינטרנט, סרטים ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אני רוצה מסך גדול, מינימום 27 אינץ' * COD NFS.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: אני רוצה שתהיה שליטה מרחוק. מקלדת אלחוטית, עכבר אלחוטי, רמקולים 2.1 (טובים אבל). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק : לא 8. האם יש צורך לכלו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. צריך המלצה למי שמבין טוב מה כדי ומה לא.תכלילו במחיר דיסק קשיח 160 ג'גה וגם ג'גה זיכרון ddr2 .אם אפשר לרשום את כל החלקים של המחשב המומלצים +מחיר יש לי היום מחשב amd 3.0 atlhon עם הרבה זיכרון וכרטיס מסך 6800 xt חשבתי שעם הכרטיס מסך הזה .למשל המשחק האסטרטגיה שר הטבעות 2 או need for speed mw החדש או undegrund2 יעבדו ברזולוציה הכי גבוה ולצערי העלתי רק חצי מהרזולציה כדי שהמשחק יעבוד מהר .לכן תמליצו לי למחשב החדש יזה כרטיס מסך כדי .בקשר לתוכנות יש לי גם תוכנות שיש הרבה עומס המחשב מתחיל לעבוד לאט .אולי זה המעבד .אני צריך פשוט לקנות מחשב ואני לא יודע אם איזה חלקים לבנות אותו.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by blackbimer,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. התקציב הוא משהו כמו עד 5000 אלף. משהו בסיסי ביותר.. עכשיו השאלה היא במעבדים אני לא ממש מבין יש מהירויות שונות ודווקא מה שמהיר זול והאיטי יקר! לא הבנתי מה הקטע הזה אבל בטח יש הסבר לזה... ההתלבטות עכשיו היא בין 3 מחשבים אחד של IBM שעולה 5090 ויש לו מעבד CEL M 1.4 מחשב שעולה 1009 דולר עם מאבד 2.8 cell ועוד אחד שעולה 4 וחצי ויש לו מאבד 2.2 מה הכי טוב מבין המעבדים ..? וזה הרכיב הכי קריטי נכון? לכל המחשבים זיכרון פנימי של 256 וש להם 30 גי'גה. מה הכוונה בתקשורת האלחוטית? שווה משהו? בכל הניידים יש את זה..? תודה ויום טוב...!@

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by k534d,

לאחר קריאה והתייעצות פה בפורום גיבשתי את המפרט הזה. דיסק קשיח אני אתקין wd black ויש לי ssd evo 850. מה שחשוב לי זה ביצועים גבוהים ושקט כמובן, ואני חושב שהמפרט הזה עונה לי על הדרישות. אשמח לקבל אישור\דעה לפני הזמנת המפרט שתתבצע היום או מחר. כרטיס מסך של פאליט בחרתי בגלל שקראתי עליו ביקורות טובות ושהוא מאוד שקט. מעבד: 1579 ₪ - * חדש במבצע * - Quad Core i7 7700K Kaby Lake 4.2Ghz S1151 לוח אם: 780 ₪ - * חדש * - Gigabyte Z270X-UD3 Kaby Lake S1151 זכרון: 590 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Red DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: 2050 ₪ - * מבצע * - Palit GTX1070 8G D5 1632MHz-1835MHz SUPER JETSTREAM באנדל (מארז + ספק): 719 ₪ - * מבצע * - Fra…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בינוניים) בעיקר, תכנות וMATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק הכבד ביותר כנראה יהיה The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 אם אופציה לשדרוג ל4K בעתיד -ל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by חובב,

אשמח לקבל עצות ודגמים של מחשבים שמיועדים לעבודה עם ANSYS וSOLIDWORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD אך לא חובה * …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by skyline,

רוצה הצעות למחשב למחשב ב- 4,000 ש"ח. יש אפשרות לחרוג ב-200 ש"ח...לא כדאי. המחשב מיועד למשחקים כבדים. המחשב לא כולל ציוד היקפי. על המחשב לכלול גם מארז וספק. [כ.קול לא צריך רק אם הוא מובנה על הלוח אם] יש העדפה ל- 6600GT הגרסה המומהרת של Leadtekk . על המחשב לכלול פד לעכבר , את הפד הבא: SteelPad QCK Plus המחשב חייב לכלול הרכבה במעבדה. אמצעי תשלום: מזומן. זהו נראה לי תודה מראש , אביאל.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Bentel,

מיועד לילד בן 10 קישור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. היי חבר'ה, ידידה שלי רוצה מחשב חייתי שיוכל להריץ רינדורים, MAYA ו-SOLID, עריכת סרטים לעיצוב תעשייתי. קונה בארה"ב. שגם יוכל להריץ משחקים (אבל פחות עקרוני). רצוי מסך מט שלא יהיה השתקפויות. זמן סוללה רצוי לפחות 5 שעות. מה הולך היום בשוק? על מה להתמקד? משהו אמין וחזק, איכות בניה טובה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני מזמין מחשב חדש, בהתחלה תכננתי לקנות את הכרטיס Gigabyte gtx 460 oc 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GVN460G1OC~8~0.htm ובחנות המליצו לי לקנות את הכרטיס Gainward gtx 465 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GWGTX465PCX1024~8~0.htm מחיר הכרטיס הראשון 1067 ₪ ומחיר הכרטיס השני 999 ₪ ככה שהפרשי המחיר לא משמעותיים הייתי שמח לדעת מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים, ראיתי טבלת השוואה אך אני לא בקיא בכל הפרטים הטכניים. הייתי שמח לשמוע מה ההמלצות בנושא. http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series אשמח לקבל גם הערות/הארות נוספות בנוגע למפרט (מעבד, זיכרון, מארז וכל השאר...) מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1012 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by dviriko10,

* מטרות המחשב? - גיימינג , סרטים. * גודל המסך? 15-17 * רזולוציית המסך? - FULL HD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - עדיפות לזמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI- USB 3.0- USB 2.0 * כונן אופטי? - עדיפות אך לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא חייב. לפי חיפוש מהיר באינטרנט נתקלתי ב 2 מחשבים שלפי מה שהבנתי הם הכי טובים במחיר הזה: MSI GE60 2OC - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9718 LENOVO IdeaPad Y50-70 59419223 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13520 אך יש כמה ביקורות לא טובות על ה לנובו, כגון התחממות, איכות המוצר.אשמח מאוד לעזרה, על ה MSI אני לא יודע כלום כי לא מצאתי עליו ביקורות.אשמח מאוד לעזרה במציאת המחשב הכי טוב בטווח המוצרי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Profesor No0B,

המחשב אמור לשמש למשחקים ... חריגה - 300 שקל , או עם ממש חשוב יותר אז אפשר 400 ללא ציוד הקפי , רק אולי כונן DVD כי צורב לא ממש נחוץ פה ..... לא עושה OC וחייב שיהיה בו 8800GT

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Eraserhead,

עדכון, נניח שאני רוצה ללכת על המחשב הזה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 הוא נבנה לפני חודשיים, יש משהו שכדאי להחליף מאז? חוץ מזה צריך לפחות 16GB זכרון, 32 יהיה יותר טוב ואני לא חושב שהכרטיס מסך תומך בשלושה מסכים, יש לכם הצעות? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מידול, לא עושה רנדר כבד, לפעמים גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני רוצה להעביר את הספק כוח וההארד …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים