ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים כולל ציוד הקפי ומסך. מסך טוב שינצל את הכרטיס הגרפי כמו שצריך ברזולציות גבוהות. לא מתכננן OC. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו תור אחי... התקציב הוא עד 3500 ש"ח כולל צורב DVD ומקלדת+עכבר (לא אלחוטיים), לא כולל מסך, רמקולים וכו'. הייתי מגדיר אותו כגיימר בינוני, ז"א היום הוא משחק עם משחקים די חלשים כי זה מה שהמחשב שיש מאפשר. המטרה היא מחשב לכמה שנים, עם כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים, לא צריך איזה מפלצת כי הוא לא כזה גיימר, מצד שני שלא יהיה בלתי שמיש עוד שנה-שנתיים. לא יהיה OC לכן אני מאמין שAMD מספיק. אצלי במחשב יהיה כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ₪559 ברור לי שכרטיס זה יריץ את כל המשחקים החדשים, השאלה אם הוא לא יהיה חלש מדי עוד שנה-שנתיים. כדאי אולי במקרה שלו לרדת במעבד מ4800 ל4200 וללכת על כרטיס מסך נגיד כמו זה: כרטיס מסך: …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות : עבודה משרדית, אימיילים, גלישה באינטרנט. - האם המחשב הזה מתאים למטרה ושווה את המחיר (1500)? - האם יש לכם הצעה משתלמת יותר? תודה מראש. ראשי Aspire one מק"ט דגם LU.S550B.076 מפרט טכני: מעבד Intel® Atom processor N280 1.66 GHz מערכת הפעלה Windows XP® Home זכרון נפח: 1GB DDR 2)1X1GB) יכולת מקסימלית: 2GB מהירות: 667MHz חריצי זיכרון נגישים: 1 חריצי זיכרון פנויים: 0 דיסק קשיח נפח 160 GB SATA מסך גודל צג 10.1" Acer CrystalBrite TFT LCD רזולוציה 1024X600 כונן אופטי ללא קול רטיס On Board (מובנה) רמקולים מובנים 2 כרטיס רשת 10/100 Ethernet תקשורת תקשורת אלחוטית מובנית Lan + Wireless)WWAN+WLAN) פקס/מודם ללא יציאות Multi-in-1 card reader (SD/…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז כבר פתחתי דיון לגבי לפטופ שאפשר יהיה לשחק בו סימס 4, אבל אנשים מסביב שיגעו אותי ואמרו לי שלפטופ זה לא רעיון טוב (בגלל הסוללה שתיטחן מהמשחק הממושך) ושכדאי מחשב נייח (גם בשביל הנוחות). אז אשמח לעזרה שוב לגבי התאמת מחשב, והפעם גם את המלצתכם אם כדאי נייח או נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול זה יהיה מחשב שישמש אותי לשחק סימס 4 וגם לצלם סרטונים ולערוך אותם (סרטוני הדרכה של המשחק עצמו), אבל גם משמש לאינטרנט, פייסבוק, יוטיוב. לא משהו מיוחד חוץ מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ביד שנייה מחשב נייד ב1300 -1500 ש"ח ככה אבל אני לא ממש מבין איך זה במחשבים ניידים , אני מחפש מפרט למחשב של אינטרנט ,עבודות ומשחקים קטנים כאלו . אפשר בבקשה המלצות ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי כמה דברים שמתאימים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=10536%2C10844%2C11607% אבל אני כנראה לא מספיק מבין... * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית -דו מימדית, סרטים.. המחשב לא צריך להיות משהו מטורף. אלא שאפשר לערוך בו פוטושופ ועריכת וידאו בפרימייר פרו. * גודל המסך? 15.6 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, לא קריטי. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שיהיה מתאים לעבודה עם תוכנות עריכה. משהו לא מטורף לגמריי. מאיץ גרפי AMD Radeon HD 8730M 2GB או מאיץ גרפי Nvidia GeForce GT 635M ? וזכרון זה קריטי 8GB או אפשר גם 4?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 2700-3700 ש"ח כנראה שאקנה את המחשב באילת אז אפשר לקחת את זה בחשבון בהמלצה מהם השימושים העיקריים במחשב כרגע תפעול חנות באיביי ותוכנות אופיס כמו גוגל שיטס אקסל וכו'. אבל בעתיד המחשב הזה ישמש אותי גם לעריכת מוזיקה וסרטונים. מתי מתוכננת הרכישה בזמן הקרוב גודל מסך מינימום 15 אינץ עדיפות לכמה שיותר גדול בשביל הנוחות גודל אחסון וסוגו לפחות 512GB ומעלה הבנתי שעדיף SSD אבל אני לא ממש יודע מה זה דגשים מיוחדים למחשב כרגע אני לא מתעסק בעריכה גרפית אבל בעתיד ארצה ככה שאשמח לקנות דגם שניתן להחליף בו את הכרטיס מסך וככה לא אצטרך לשלם עליו עכשיו אלא רק שארצה לשדרג בעיקרון מה שחשוב לי זה: מעבד I5 ומעלה זיכרון RAM: 8GB ומעלה זיכרון פנימי 51…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד של חברת LG מהמבצע של חברת פלאפון. קיבלתי אותו עם 1 GB זכרון RAM בלבד... אני רוצה להוסיף לו עוד זכרון... רציתי לדעת, איך אני יודע איזה זכרון אני צריך להוסיף ועד כמה אני יכול להוסיף? (שלוח האם שלי יתמוך?) כתוב על המחשב עצמו במדבקה DDR2 800 MHZ, אבל כשאני נכנס לתוכנה CPU-Z נאמר לי שה Max Bandwidth של הזכרון הוא 400 Mhz... אני רוצה להוסיף כמה שאפשר... אם אפשר להוסיף עוד 3 GB אז מבחינתי סבבה, איך אני יודע כמה עוד אני יכול להוסיף? תודה רבה לכל מי שעוזר לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב מקצועי לעריכה ויצירת של מוזיקהץץ חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד ושיסחוב את כל התוכנות ליצירת מוזיקה (כמו קיובייס).. אין צורך בכרטיס קול ולא ממש משנה הכרטיס מסך.. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]MB75MAE33[/TD] [TD=width: 45%]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪283[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]G2030T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪258[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]D34G1600CR[/TD] [TD=width: 45%]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪177[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 9…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בנייד LENOVO 423376G קיבלתי אותו עם VISTA PREMIUM ואני רוצה להתקין XP במקומה. יש לי XP מקורי בבית מהמחשב הקודם. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. האים הדגם בכלל תומך בXP? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניתן לראות את המפרט בצד. רזולוציה 1920x1080 אני מעוניין לרכוש מעבד חדש, לוח אם וכרטיס מסך. כמו כן הייתי רוצה לוודא שהזיכרונות שלי והמארז מתאימים ללוח אם החדש ושהספק הנוכחי יספיק לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיועד לעבודה משרדית, פחות למשחקים, כלומר שיריץ משחקים ישנים כמו HL2 ברמה סבירה, מסך שיהיה 14 אינג' כמו שנאמר עם מצלמה מובנית טובה תודהההה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג כולל ציוד היקפי: עכבר, מסך, לא חייב מקלדת אבל אם יש אחת שטובה במיוחד אז בכיף. שיהיה מסוגל להריץ משחקים חזקים ברזולוציה גבוהה דגש על שקט וקירור, ועל גודל הכונן הקשיח בקשר לחנות - משהו עם אחריות לטווח ארוך... חוץ מזה לא משנה איזה חנות תודה על כל עזרה שתיתנו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
OK. I minimized my options to the following: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps17-740qm.htm or http://cgi.ebay.com/MSI-GX740-i7-Gaming-laptop-ATI-RADEON-5870-1-GIG-DDR5_W0QQitemZ290533188231QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D1%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7038799855777193661 same price. the only difference is that one is from ebay and a fishy warranty and the Dell comes with 3years warranty... please give me some advice. Tom
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 עם חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו פורטנייט csgo beamng ומשחקים כבדים אחרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז עם חלון זכוכית ותאורה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: עבור עריכת וידאו - pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים חדשים שיוצאים בשנה הקרובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 17", לא מתכנן לשדרג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני בונה מחשב לחבר המחשב בסה"כ מיועד לאינטרנט עבודות אולי איזה סרט פה ושם התקציב זה בערך מה שיצא + 200 כי חסר לי מארז אז אני אשמח עם אנשים ימליצו על מארז פשוט וזול חוץ מזה הערות והצעות לשיפורים יתקבלו בשמחה נ.ב לא שמתי שני סטיקים של זיכרון (128 * 2) זה מכיוון שזה יצא ביותר כסף ואני תחת תקציב מוגבל ( זה הכי זול שמצאתי) 418 AMD 2000 + Fan 529 Epox EP8RGMI 250 זיכרון DDR MICRON 333Mhz 256Mb 410 Western Digital 80 GB / 7200 rpm סה"כ 1607
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב נועד להרצת תוכנות אופיס ודפדפן בלבד. צריך אותו לטיסות ארוכות לחו"ל בערך פעם בחודש, אז חובה שיהיה משהו במשקל נמוך ככל האפשר וסוללה טובה. כמו שכתבתי מסך מאט בלבד. אם יש משהו שמאוד שווה את זה אפשר לחרוג קצת בתקציב.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או שאולי כבר יצא ואיני יודע עליו ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב מכיוון שאני לא מבינה כלום במחשבים אני פונה אליכם לסיוע אני מעוניינת לקנות לבת שלי (בת 12) מחשב נייד הצרכים שלה בו הם: לימודים (כל תוכנות האופיס), מצגות, תצפה בו בטח בסרטונים ותוכניות טלויזיה ותגלוש באינטרנט. חשוב לי שהתמונה תהיה חדה והמסך לא קטן מדי שיהיה לה נוח והקאץ' שהמחיר לא יהיה גבוה אודה מאוד מאוד לעזרתכם זיו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי... גלשתי בפורום ושיניתי כמה מהדברים במפרט, הוא מיועד ל: עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, אינטרנט, תמונות . הנדרש - קופסא בלבד. (מעבד, לוח אם, זכרון, דיסק קשיח, מארז\ספק ופתרון קירור אם בנדרש) התקציב - 1500-2000 המפרט ששאבתי מגלישה בפורום עם שינויים קלים: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤411 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם ASUS M2A-VM ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31540 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤237 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G מארז כולל ספק HEC 6A19 300W ¤290 http://skypc.co.il/pro…
-
- 24 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי כמה חודשים ביקשתי ממכם עזרה בבנית מפרט אבל הקניה התעכבה בסוף.. וההמלצות לא רלוונטיות כבר כנראה... הדרישות: - משמש לגלישה, פוטושופ, סימס 2, מסנג'ר.. (הולך לצאת עוד כמה זמן סימס 3 אז אולי כדאי כרטיס קצת יותר חזק מאשר כרטיס שיחזיק רק סימס 2).. - כולל כל הציוד ההיקפי (מקלדת עכבר צורב וכו').. אני לא יודע אם הכל ייכנס ב3000 אז תתנו מה שאפשר.. ואם אפשר יותר זול אז זה יהיה יותר טוב.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט עד 5500 שהוא בעיקר למשחקים חזקים העדפה למארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original ואז תחליפו ספק למה שאתם מוצאים לנכן אם מארז שלא דומה ל HEC Compucase CI-6A19 תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי ממחשב בתקציב עד 2000 ש"ח מקסימום מסך 15.6" שיתאים לצרכים בסיסיים (אינטרנט, מוזיקה, סרטים DVDRIP, ומשחקים בסיסיים מאוד כמו קונטר לדוגמה) מחר זה סופי אני קונה מחשב נייד חדש זה הנייד הכי טוב שהצלחתי למצוא בטווח של עד 2000 ש"ח http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7020 הוא יתאים לצרכים שלי נכון? אם למישהו יש המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח מקסימום בלי חריגה שלדעתו זה מחשב יותר טוב ממה שהבאתי אני אשמח אם לא יהיו תגובות כניראה זה מה שאני אקנה מחר
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-