ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מתכנן כבר זמן רב לקנות מחשב והגיע הזמן (לא תאמינו אבל אני עדיין עם מסך CRT ). אז עשיתי קצת בדיקות וכו' אבל אני צריך גם מישהו שיעשה לי קצת סדר וייתן כיוון כללי. אז הנה: - תקציב 6,000ש"ח, ניתן לנצל את כל התקציב אם זה דרוש. - שימושים: עבודה משרדית בעיקר , אך חשוב שיוכל להריץ מספר רב של יישומים במקביל בצורה חלקה, וגם מדי פעם קידוד וידאו. - ההיבט כמעט הכי חשוב - שקט, שקט, שקט! הוא יהיה בסביבה לימודית לכן מאוד חשוב שיהיה הכי שקט שאפשר, לכן בגדול בניתי על מארז איכותי של אנטק ושאר חלקים שקטים (מאווררים, הארדיסקים) ותכלס זה חלק מהסיבה שהתקציב גדול יחסית לצרכים. - ציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר (רמקולים אין צורך) - רצוי שיהיה כונן פלופי - אין לי צורך בהאדיסק…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב לעריכת וידאו עם AVID מסך 15.6 אינץ' נראה מספיק אבל אני לא בטוח לגבי רזולוציה 1366X768 מבקש שתי הצעות - ל5000 ו7000 שקל. תודה
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר עם זה טוב אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשיםםםםםם ושיעבודו חלק ומהר בגרפיקה בינונית עד טובה מאוד (high) תוכנות בקטנה.... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיעוד לבית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך אני שמח לראות שיש במפרט מספיק כסף בשביל מסך טוב בעל רזולוציה full hd עם אין מספיק כסף אפש…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
מה עדיף לאולפן? INTEL? או אולי AMD? INTEL: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪861 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות 1 - מחיר: 114 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-D2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪553 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪403 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪100 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪266 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual D…
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בלי ציוד היקפי שיהיה מתאים להורדות סרטים וצפייה בהם מהמחשב ישר לטלויזיה(HD) שיעמוד בצפייה ישירה של סרטים וסדרות ובמהירות שוב גם בטלויזיה. מבחינת משחקים בטח זה יהיה רק פרו וNBA שוב בשילוב עם הטלויזיה. קיצור רצוי מעבד, זיכרון פנימי וכרטיס מסך חזקים כל היתר פחות חשוב.. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד לשימוש כללי - משחקים, גרפיקה, לימודים וצפייה בסרטים. גודל המסך הרצוי - 15.6 - 16 אינצ'. זמן סוללה - כמה שיותר. גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 ג'יגה אחריות בינלאומית - רצוי אבל לא חייב. תודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לעבודה כללית+משחקים לא כבדים כגון lineage 2. תקציב עד 3500, מומלץ פחות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis 2 AC:Brotherhood * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המפרט הזה: בג'דול מפרט לילד בן 10 שרוצה לשחק במשחקים בינונים-לא משהו רציני
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש לפטופ זול עד 2500 ש"ח בשביל צרכים בסיסיים כמו: world, excel, יציאות audio טובות ו HDMI ראיתי HP - WT247EA, שנראה מבטיח ב 2690 ש"ח ב ksp תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום: ברצוני לרכוש מחשב נייד בסכום שנע בין 2500 ל- 3000 ש"ח. תחום העבודה שלי מתבסס על עבודה עם אופיס, עבודה עם שרטוטים חשמליים , גלישה באינטרנט, ואולי מדי פעם צפייה בסרטים..לא משהו מיוחד. מעוניין לשמוע את ההמלצות שלכם לניידים .. באיזה חברה כדאי לבחור ולמה .. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLC778EA או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLJ052EA יש לי כמה שאלות : 1) האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? 2) האם יש הבדל משמעתי בין כ. המסך? 3) כמה זמן מחזיק כל אחד מהמחשבים?(בביצוע מאומץ ובביצוע רגיל) 4) האם יש לכם מחשב אחר שאתם ממליצים עליו בטווח המחיר של 3500-3900? לא יותר מזה....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרה עיקרית משחקים ועבודה על תוכנת auotcad חג שמח חברים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתכנת במספר סביבות במקביל. מריץ Netbeans, Photoshop, FF+FireBug, IE ועד 2 מכונות וירטואליות. הכל במקביל. קיבלתי החלטה ללכת על i7 ולא על הi5 התקציבי. יש צורך בהרבה זכרון. לא מתכונן OC ואין צורך בכרטיס גרפי חיצוני. כמו כן, חשוב השקט (לא ברמה של מערכת קירור מים, כמובן ). ארצה את דעתכם על המערכת: מעבד Intel Core i7-2600 Tray ₪1321 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-2600ay לוח אם Intel BLKDH67BLB3 Bearup Lake ₪454 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH67BLB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Crucial DDR3 4096MB 1333Mhz C…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - Dell 24' 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - מארז ANTEC P182SE 5. במידהויש צורך במפרט…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכיב דגם מעבד מעבד INTEL דגם I5 760 8MB בתדירות 2.8 ג'יגה הרץ ל 1156 כולל מאוורר מקורי לוח אם Gigabyte דגם GA-P55-USB3 זכרונות G.Skill 1333Mhz מסוג DDR3 בנפח של 2 ג''יגה כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 256BIT כונן קשיח WD WD1002FAEX 1TB 7200rpm 64MB Buffer S-ATAIII מארז ANTEC בצבע שחור דגם Three Hundred לא כולל ספק כוח ספק כח Antec High Current Gamer HCG-520 520W צורב DVD LG GH-24NS50 x 24 Black S-ATA Bulk DVD±R/RW
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 שח מקסימום עם מחשבה ל4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? BATTLEFIELD 3, PHOTOSHOP,PORTAL 2,CRYSIS 2, AFTER EFFECTS במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכי…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 אינצ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט…
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת עבודתי אני טס דיי הרבה. רוב הפעמים טיסות ארוכות למזרח או צפון אמריקה אני מחפש מחשב נייד שיקנה בארה"ב\קנדה ב600-700 דולר, לא מאד מקובע על המחיר. דרישותיי הינן: כמה שיותר שעות עבודה כולל סרטים ומשחקים. אפשרות להריץ סרטים (עדיפות לHD) ללא בעייה שאני אוכל לשחק Civilization זה אחד המשחקים שמעבירים הכי הרבה זמן בטיסות\רכבות. ומשחקים חדשים אחרים משקל נמוך,חשוב כמו שזה נראה, אני רוצה הכל מכל העולמות במחיר זול.. בטוח שיש איזה מחשב שיענה לפחות על חלק מהדרישות חשבתי על M11x alienware אבל אני לא יודע מה בנוגע לסוללה שלו. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך נייד לצרכי לימודים בעיקר = אופיס+אינטרנט התקציב - עד 4000 ש"ח והדרישות: ניידות- מסך 13 אינץ' ומשקל נמוך ביצועים - להריץ חלק אופיס, אינטרנט ותוכנות לא כבדות במיוחד (סיבליוס ופינלה למי שמכיר) מידי פעם סרט מעבד - אני מניח ש-I3 מספיק, אם יש I5 בתקציב זה עדיף, לא? כ. מסך - אין לי דרישות יותר מדי רציניות. כונן DVD - יתרון, לא חובה (אני שוקל לקנות כונן חיצוני - כדאי?) רמקולים- רמקולים טובים = יתרון מקלדת - כמה שיותר נוחה זמן סוללה - אני יכול להסתדר גם עם פחות מ3-4 שעות, אבל זמן ארוך = יתרון בגדול - כל מחשב יחזיק את הדרישות שלי, אבל הבנתי שבגבולות התקציב יש הרבה דרגות ואיכויות ואם אפשר לקנות משהו טוב - עדיף. (לדוגמה כרטיס מסך חיצוני+זיכרון ייעודי לעומת כרטיס מסך מו…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להזמין כבל s-video עם צד אחד של 4 פינים וצד אחד של 7 פינים לחבר בין מחשב נייד לטלויזיה מסוג lcd עכשיו ראיתי בebay מישו שמוכר כבל כמו שאני מחפש עם rca בנוסף לחיבור s-video השאלה אם זה מתאים ? מצורף הלינק למוצר : http://cgi.ebay.com/7-Pin-S-VIDEO-4-Pin-SVIDEO-1-RCA-TV-HDTV-Cable-Lead-/150356687880?pt=UK_Computing_Laptop_Accessories_LaptopCables_Connectors&hash=item2301f4fc08 ונ.ב האם זה יציג וידאו על גבי הlcd בצורה טובה ?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת מחשב נייד, ונראה לי שאני אבחר באחד מדגמי הpavilion dv6, אבל אני לא בטוח איזה דגם אני צריך בשביל השימושים שלי. המחשב ישמש לגלישה, צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד (SF 4 וTF2 בעיקר..) ההתלבטות העיקרית שלי היא האם יש צורך להשקיע עוד כסף וללכת על דגם עם מעבד i7, או שאפשר להסתפק בדגם סטנדרטי עם מעבד i5 שישרת אותי נאמנה וגם יוכל להריץ סרטים בHD בלי יותר מידי בעיות. התקציב הוא לא בעיה, הטווח הוא בין 4000 ל5000 שקל, השאלה היא האם ההשקעה הזו שווה/משתלמת/נחוצה. אני לא נעול על HP אבל עושה רושם שהם מייצרים מחשבים איכותיים ואמינים, אז אם למישהו יש הצעה למחשב אחר שיענה על הצרכים הללו אני אשמח לשמוע בכל אופן, זה הפורמט המלא. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים, צפייה ב…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכלום , אני גיימר לשעבר , והיום אני רוצה לחזור לעולם הזה , והייתי רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים , אשמח מאוד אם תעזרו לי אני קצר בזמן וקונה את המחשב היום - מחר . תקציב 4500 שח לא צריך מסך לא מקלדת ולא עכבר. רק מארז ומפרט. תודה רבה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי טיפה התפרק (ה-8800 שלי הלך לעולמו ), והגעתי למסקנה שאחרי 3 וחצי שנים הגיעה הזמן למחשב חדש... ישבתי אתמול וקראתי המון, והגעתי למפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106 לוח אם: [..] ASUS P8P67 B3 ₪900 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 2048MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪135 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL למזמיני מערכת מחשב! ₪1479 דיסק קשיח: [..] WD BLACK 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪435 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪4190 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il חשוב לציין שזה סוג של חצי מפרט, שהרי אין פה מארז וספק כוח וקירור. זה תחום שאין לי בו שום מושג. עד עכשיו,…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אז קודם כל, אני חייב לציין שכל הפוסט הזה לא היה נכתב אם אפל היו בני אדם. אין ספק שהמחשב המושלם בשבילי הוא macbook touch אבל, אפל כמו אפל, לא מוכנים לייצר אחד כזה בינתיים (למרות שמועות ששמעתי לגבי אפריל 2011.. למרות שלא נשמע הגיוני היות והאייפד 2 יצא רק עכשיו והם עוד רוצים למכור אותו קצת). אני צריך את עזרתכם. המצב שלי הוא כזה: אני חייל משוחרר שצריך לקנות לפ-טופ. אני רוצה לפ-טופ על מנת לגלוש באינטרנט, לבנות אתרי אינטרנט (אולי..), לתכנת קצת (רק אפליקציות שימושיות לעצמי וכאלה, תיכנתתי מספיק בצה"ל ואין לי כוח לזה כרגע). לראות סרטים, לקרוא המון ספרים אלקטרוניים, ולהשתמש בו כמחברת באוניברסיטה (חשוב שהטאץ' יתאים לכתיבה איכותית, שיהיו לי מחברות יפות. לא רוצה להיתקע עם טאבלט חצ…
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-