ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הגיע לידי מחשב נייד של HP, יחסית חדש. הכרטיס מסך של הנייד שרוף לגמרי ולכן אין תצוגה לא על המסך ולא כשמחברים מסך חיצוני (VGA\HDMI). אני מאוד מעוניין להפוך את המחשב לשרת קבצים אבל איך אני יכול לקבל שליטה? ברמת העקרון אם אני מצליח לדחוף לו VNC כלשהוא זה כל מה שאני צריך, אבל איך? מה גם שאולי יש סיסמאת LOGIN ל-WINDOWS שאני לא יודע אותה. יש למישהו רעיון יצירתי איך אני משתלט על המחשב? אני יכול לחבר אליו מה שבא לי וגם לפרק ממנו את ההארדיסק ולחבר למחשב אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי מחשב כזה: ASUS M2A-VM AMD ATHLON64 4200+ AM2 2GB D2 667MHZ RADEON 1950X PRO 512MB אני רוצה לתת לאחי מחשב שיריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות לפחות, האם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הקיים? התקציב הוא כ-2500 שקלים. ללא OC וציוד היקפי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב מספר שנים מעבר AMD (שעשה עבודה נהדרת) והייתי רוצה להחליפו במחשב טוב למספר שנים חשוב לי הדברים הבאים שימושים : אינטרנט+ משחקים של הילדים 50%, מעבד תמלילים 20% ,30% צפייה (סרטיי HD 1080P + הורדות סרטים מתוכנות שיתוף (פתוחות תמיד) המחשב שלי מחובר לרסיבר קולנוע ביתי ולטלויזיה , חשוב לי כרטיס מסך טוב לפחות GT430 או 5450 כי הם תומכים בפורמטים אודיו החדשים של HD . 1. מעבד טוב מקורר ושקט מאוד(שימשוך מספר שנים) INTEL או AMD . 2. זכרון פנימי 4 GB טוב (חברה טובה) המילה האחרונה. 3. לוח אם טוב שיאפשר לי לשדרג אם אצטרך דברים בעתיד. 4. דיסק קשיח בגודל 1 טרה 5. כרטיס מסך מינימום GT 430 או 5450 . (שתהיה לו כמובן יצאת HDMI שתוכל להעביר גם סאונד ווידאו עיי כבל אחד לטלויזיה) 6. …
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? 7000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרת לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמלצת הפורום קניתי את המחשב הזה: Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) המחשב עובד סבבה (למעט מספר בעיות שהיו לי בהתחלה, אבל זה עקב הרכבה בעייתית) אבל מסתבר שלא ניתן להוסיף לו סטיק זיכרון נוסף זהה מפני שהמאוורר גולש מעל חריץ הזיכרון, הזכרון של G.skill שמגיע עם…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מפרט לגיימינג בינוני בתקציב סביב 2500 ש"ח. לא צריך מסך, יש לי מסך 22" ואני רוצה לשחק ברזולוציה של 1920x1080. לא צריך גם עכבר\מקלדת\רמקולים.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב מיועד לבחורה עם דרישות צנועות למדי: אינטרנט, תוכנות משרדיות ושימושים כלליים. המחשב יהייה רוב הזמן נייח (הדרישה למחשב נייד היא בגלל אילוצי מקום, או יותר נכון חוסר מקום) ולכן הניידות וזמן סוללה אינם חשובים במיוחד. חשוב שיהייה בעל מקלדת נוחה ומסך איכותי. רצוי גם שיהייה עם רמקולים איכותיים. תקציב עד כ-2500 ש"ח, חריגה קטנה אפשרית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב למשחקים שיוכל לשמש אותי לאורך זמן. אני נוהג לשחק בהגדרות גבוהות עד כמה שניתן. כיום, המחשב המשמש אותי עדיין "סוחב" לא רע, אבל אני עובד על מסך 19 אינצ' בעל רזולוציה של 1280x1024. ברור לי שעם רזולוציות גבוהות יותר הוא יתמודד בצורה פחות טובה. המפרט שיש לי כרגע הוא זה: מעבד q9400 קרור- freezer 7 pro לוח אם gigabyte P35-DS3L 4gb זכרון ddr2 כרטיס מסך - sapphire 4850 512mb עם OC קל (קרור משודרג של arctic) - כרגע אולי צואר הבקבוק מבחינתי בטח כשיש לו רק חצי ג'יגה זכרון. נתקלתי בכמה משחקים שלא מאפשרים עבודה עם טקסטורות באיכות גבוהה מאד, מכיוון שהזכרון לא מספיק. ספק כח thermaltake 550W מארז soprano מסך viewsonic vp930 אני שוקל לבצע שידרוג בשלבי…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט משרדי,אופיס,מיילים,תוכנות בורסה(כאלה שיש הרבה עיבוד בהם). שהכרטיס מסך יעבוד עם 2 מסכים... אני מקווה שאפשר להוציא במחיר הזה את הדרישות תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 מחשבים ניידים שפשוט לא זזים. אחד ישן יחסית(בן 6~ שנים) של LG, עם וינדוס XP ולא מסוגל להריץ firefox בפחות מדקה, הגלישה עצמה גם כן מאוד איטית(הרבה יותר מאשר היה חדש יותר) ובכלל כל פעולה לוקחת המון המון זמן(כמו העתקת קבצים, פתיחת מסמכים בוורד וכו'). פירמוט לא עזר, גם ישר אחרי הפירמוט המחשב עבד זוועה. השני בן שנתיים של טושיבה, הגיע עם ויסטה אבל גם שפירמטתי והתקנתי XP הוא בקושי זז. אמנם עובד מהר יותר מהקודם אבל עדיין הוא אמור לעבוד הרבה הרבה יותר מהר. המחשב הזה גם מתחמם בצורה קיצונית ואני די בטוח שמשהו בקירור לא תקין(המאוורר כן פועל). מה אני יכול לעשות כדי לנקות את המחשבים(כדי להוריד את הטמפ')? יש מדריכים כלשהם שמסבירים איך לפרק ולנקות מבלי להרוס שום דבר? יש עוד…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המחשב לא רק בשביל גיימינג , המסכים יהיו 2 מסכים 24" 1920X1200 התקציב הוא 3000+- (בעצם רק -) למפרט. אם יש לכם הצעה\שיפור\שידרוג אשמח לשמוע. המטרות הן להריץ את כל המשחקים החדשים וחלק מהעתידנים ב2 המסכים מעולה, ואפשרות להחליף\להוסיף כרטיס מסך בעתיד . מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪691 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪240 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + Thermaltake TR2 RX SERIES 550W TR2 RX SERIES 550W כמות: 1 - מחיר: ₪521 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪251 קשיח ל…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב?1200 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?1500 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') מפרט נוכחי מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7500 לוח אם : G31TM-935 MEMORY 2048 DDR2 GRAPHIC CARD 9300 GS באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT?- 64 ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך? אם היא אינה ידוע לך כתוב את גודל המסך במקום. 22 אינטש האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? כע *מידע על מערכות הרמקולים נמצא בסוף באשכול. אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה לקנות את הרכיבים? KSP הערות נוספות אוקי בנתים אני קניתי כרטיס מסך GTX460 765 MB וספק כו…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד דל מדגם : Dell Vostro V130 i3-380M GMA HD התקנתי לאחרונה ווינדאוס 7 על המכשיר וכמובן את כל הדרייברים אך יש לי בעייה שברגע שאני מנסה לכוון את בהירות המסך על ידי הצירופי מקשים במקלדת יש לי תצוגה של הפעולה אך אין לי את האפשרות להוריד או לעלות עוצמה אלא זה נמצא על הדרגה האחרונה ולא נותן לשנות ניסתי להתקין מחדש את הווינדאוס את הדרייבר אך כלום לא עוזר יש הצעות מה באפשרות לעשות ? בתודה מראש ושבת שלום כפיר
-
- 9 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
המחשב ישמש לצורכי משחקים חדשים ואינטרנט אז חשוב שהוא יריץ את המשחקים בצורה חלקה ושיהיה שקט(לא כזה חשוב בעקרון) ללא ציוד הקפי חשוב שיהיה באזור המרכז בעדיפות בראשון וגם בבקשה את האתר שהרכבתם את המפרט תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי שני מחשבים ישנים יחסית. האחד מסוף 2008 והשני מסוף 2006. הרכיבים ביסודים איכותיים, ונוכח העובדה כי המחשבים משמשים לעבודה משרדית ומשחקים קלים בלבד, אני לא רואה צורך לקנות רכיבים חדשים (אך אם אתם חושבים אחרת, תכתבו זאת). מטרת השדרוג הוא להשקיט את המחשבים כי הם מאוד רועשים. מחשב מס' 1: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS NEC ND-3520AW Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W ברצוני להחליף את המארז, ואת הקירור לכרטיס מסך ולמעבד. אין צורך בקירור מפלצתי כיוון שהמחשב לא מגיע לעומסים גבוהים (יחסית), חשוב לי השקט! הספק כוח איכותי יחסית ולכן אין צורך במארז שכו…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3500 שקל יש אפשרות לחריגה רק אם זה ממש הכרחי. אני משרת במג״ב ככה שהשימושיים יהיו יותר לכיוון מוזיקה סרטים ואינטרנט, כמו כן גם למשחקים ברמה של פיפא 2011 ומשחקי רשת כאלו ואחרים, תודה לעוזרים המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5798&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode=315 המחשב השלישי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5727&CatCode=315 המחשה הרביעי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5300. בקשר למחשב הזה מישהו יודע אם ניתן למצוא אותו בחניות מוכרות יותר ?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח(לא כולל מסך) ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכול תת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכולה לתת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 שקלים . עדיף לא לחרוג. עדיף מעבד אינטל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה/צפייה בסרטים, משחקים (דרוש כרטיס גרפי ממוצע-עדיף לא ONBOARD), עריכת מולטימדיה, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך,עדיף 22 אינצ' , רמקולים מקלדת ועכבר ממוצעים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? על כונן כונן דיסקטים אפשר לוותר כמובן... 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריט…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]מפורסם כמבצע למורים, השימוש שלי הוא לסרטים עד 1080P + הורדות מהרשת ,גלישה אינטרנט,עיבוד תמלילים ומשחקים לא רציניים לילדים ? חייב את הפורמטים החדשים של HD כי המחשב מחובר לרסיבר ולטלויזיה ב HDMI (קולנוע ביתי) זהו הפרסום ...... מבצע השקה בלעדי מחשב לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. מערכת מחשב מוכנה לעבודה כולל מערכת ההפעלה החדשה Windows 7 מבית Microsoft . המחשב היחידי שמגיע מותקן ומוכן לעבודה!!!(אנטי וירוס,תוכנת צריבה,תוכנת צפייה בסרטי HD,תוכנת Open Office ועוד'). מותאם עבור: א. שימושים ביתיים כגון גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות צא’ט, צפיה בסרטים, מוסיקה,צפייה ישירה ועוד. ב. שימושים מתקדמים כמו תוכנות עריכה משחקים ו…
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך את ייעוצכם בנוגע ל2 מפרטים שאני בונה לחברה של אמא שלי. אני צריך מפרט אחד לעריכה 2D ועריכת סרטים בתקציב של עד 3500. ואני צריך מפרט נוסף שייעודו משחקים לילד בן 18 עד 3500. אין צורך בציוד הקפי בשניהם, רק "קופסא". אני מעדיף שהמפרטים יהיו מKSP כי משם זה יקנה. הנה מפרט שהכנתי לעריכה: אני מתלבט האם יש צורך בכרטיס המסך או לא וגם אא כן אז איזה לקחת... מעבדי אינטל Price Units Total Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 870 1 870 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P8H67-M PRO/CSM B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI 650 1 650 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total 1x4GB Mushkin 991770 230 2 460 כרטיסי מסך …
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למפרט. עדיף שיכלול גם ציוד היקפי (מקלדת + עכבר)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800 שקלים עם אפשרות לחרוג ל3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה/צפייה בסרטים, משחקים (דרוש כרטיס גרפי חזק), עריכת מולטימדיה, תכנות ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אפשרי למחזר את הכונן DVD. לא משתמש בו יותר מדי 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט של המפרט די חשוב - מעל 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-