ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק לעזרתכם , אני צריך שני מפרטים למחשבים שונים : מפרט למחשב 1 - מחשב שדולק 24 שעות ביממה שמיועד למשחקי גראפיים המחשב הולך לפעטול 24 שעות וחשוב שיהיה סופר שקט וסופר יעיל Antec SX1040BII 400W Case 699 ¤ Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Soccet 775 BOX CPU 1049 ¤ 5359 Thermaltake TR2 M13 CPU Cooler for Intel 775 99 ¤ Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 469.00 ¤ 469 ¤ ASUS P5GD2 Deluxe 3.6/LGA775 Intelr 915P DDR2 + LAN Motherboard 1289.00 ¤ 1289 ¤ 5 Corsair 512MB (2x256) DDR2 Xtreme Performance PC5400 Memory 1118.00 ¤ 1118 ¤ ללא כרטיס מסך - מקלדת - עכבר - כריס קול וכרטיס רשת וכרטיס ק…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מת לי המחשב. בשעה טובה ועכשיו יש לי תירוץ טוב במיוחד לקנות מחשב חדש.. אז ככה, הרכיבים שאני (כנראה) בטוח לוקח הם: מעבד: P4 2.8 1MB CACHE דיסק קשיח: 120GB SATA זיכרון: 512MB DDR צורב: LG X52 ההתלבטויות שלי הם כאלה: כרטיס מסך: RAEDON 9200 128MB GEFORCE?? או...? (המלצות? לא במחירים מטורפים..) לוח: GIGABYTE? ASUS? משהו אחר.. איזה דגם כדאי..? זיכרון: איזו חברה..? אם למישהו יש לינק לאתרים טובים או יכול לתת המלצות אשמח מאוד לשמוע דרך אגב, אני חושב לקנות מIVORY ממה שראיתי המחירים שלהם הטובים ביותר.. מישהו פה קנה דרכם..? (ושמעתי על KSP דברים לא כ"כ סימפטיים.. למרות המחירים...) תודה! הערה חשובה: סה"כ אני מתכוון להשקיע גג 35…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 4 nfs rivals, battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות כמובן אני לא מצפה לקבל מפלצת במחיר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! השתחררתי לפני 4 חודשים ואני ממש בבלאק אאוט מטורף בתחום החומרה והמשחקים. אשמח לעזרה שלכם! 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה Asseto Corsa, BF4 ודומיהם על הרמה הגרפית הגבוה ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 120GHZ - טלויזיית LG. -לאילו הגד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מעוניין לדעת כמה שווה המארז שלי FULL TOWER THERMALTAKE EUREKA מצב מצויין אריאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אבקש סיוע במציאת מפרט מעבד אינטל מעל 2.6 חשוב לוח-אם חזק לצרכי ביה"ס אופיס וכד' עד סכום 3150 ש"ח כולל מסך 17 אינץ תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למומחים אני רוצה לקנות לבת שלי נייד אמין וטוב , מסך 15' שימוש: גלישה, צפייה ישירה של סדרות טלבזיה , יוטיוב , אופיס. אשמח למפרט- איזה מעבד מומלץ, כרטיס מסך, זיכרון התקציב לא גבוה תודה ערן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב גיימינג שמבוסס על סדרה 8 החדשה של מעבדי אינטל, המחשב מיועד לגיימינג כמובן. מקריאה בפורום ושיטוט ממושך באינטרנט הרכבתי את המפרט הבא, וברצוני להתייעץ עם חברי הפורום במספר נושאים. להלן המפרט - מעבד: Intel Core i5 8400 Coffee Lake / 1151 Box כמות: 1 מחיר: ₪828 לוח אם: Asus TUF Z370-PLUS GAMING כמות: 1 מחיר: ₪699 מארז: Fractal Design Define S Black כמות: 1 מחיר: ₪361 ספק כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 מחיר: ₪388 זיכרון: Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עם פרטים הבאים: יצרן: ASUS LENOVO DELL מעבד: i3 / i5 / i7 זיכרון: DDR 3 4 ג'יגה ויותר. גודל מסך: 13 אינץ' מערכת הפעלה WINXP 64 BIT יציאות: HDMI, USB3 כונן קשיח: לפחות 250 ג'יגה. כל השאר סטנדרטי. תקציב: עד 800 דולר. (אקנה בארה"ב)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray - 1456 Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI - 987 4x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 - 534 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX - 422 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX - 490 CoolerMaster V10 CPU Cooler - 350 נשאר לי לבחור כרטיס מסך GTX680 ספק לא ידוע מארז בשאלה גדולה Level 10 GT Full Tower Series Black Case ??? חלק מהחלקים קניתי באילת במזומן אני מחכה שיגיעו הכרטיסי מסך אם הקירור הטוב זה מחשב ל 6 שנים הבאות האחרון היה לפני 6 ... ספק מארז וכרטיס מסך ייעוץ.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש יחסית כללי... לא משהו כבד במיוחד אבל שלא יריץ לי רק אופיס וכו.... קצת מעבר... עד היום הייתי עם hp pavilion g6 (מאוד ישן....) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k-4k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט אופיס, קצת פוטושופ, הורדות וצפייה ב4k דרך hdmi, וממש מעט משחקים לא משהו מיוחד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הפנו אותי לפה לעצות במפרטים. אני לא הכי מבין בשמות וחלקים, חבר חיבר לי את המפרט, אז אם תוכלו לרשום את השם המלא אני נורא אשמח. זה המפרט: כנראה שאני אשנה לradeon. עצות ושמות מלאים יתקבלו בברכה. (: תודה רבה. המחשב הוא למטרת משחקים כבדים. זקוק למסך, אך לא חובה לרשום מקלדת ועכבר. וכן, אני לא יודע להרכיב מחשב כך שאני צריך להביא את המפרט הזה למקום שבו הם יזמינו את החפצים וירכיבו שם.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צירפתי את המפרט שהרכבתי למטה. בעקרון פשוט לקחתי מהמפרטים המומלצים All Around מינימלי, אבל החלפתי את הזכרון במקום 2GB ל-4GB המטרה של המחשב היא בעיקר לשמש לעבודה יומיומית - וורד, פאורפוינט ולראות סרטים. הייתי רוצה שהוא גם יהיה מסוגל להריץ משחקים, אבל זו לא המטרה העיקרית שלו ואין דרישה שהמשחקים יהיו באיכות הכי טובה. בתור מישהו שלא מבין כלום במפרטים, עלו לי כמה שאלות: 1. ההחלפה הזאת של הזכרון אפשרית? היא לא דורשת שינוי אחר במפרט? 2. ראיתי שבדרגה הבאה של ה All Around יש קירור למעבד. במפרט הזה זה לא דרוש? שמעתי שמועות על התחממות של מעבדי AMD? 3. המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים ברמה בינונית? נניח בדרישות של starcraft 2 (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189528) ה…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הורי רוצים לקנות מחשב אז חשבתי לשאול את אלה שמבינים,אתם. המחשב צריך לעלות בסדר גודל 2000 שח יכול לעלות קצת יותר (500 שח) לא כולל מסך,עכבר,מקלדת ורמקולים. במחשב יעשה שימוש למשחקים באופן חלקי,אחי בן ה8 בלבד ישחק בו אז לא צריך איזה כרטיס סוף... כמו כן,מאיפה אפשר להשיג את כל החלקים שאתם מציינים. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מפרט לחבר שצריך מחשב לאינטרנט ומשחקים, הבעיה היא כמו תמיד תקציב ובמקרה הנוכחי התקציב זעום. הוספתי שתי תמונות של המפרטים שהרכבתי, המפרט נשאר זהה רק המעבד והלוח משתנים.. ההתלבטות בגדול היא בין פנטיום D 820 (הכפול ליבה) לAMD 3500+ החד ליבה.. כמובן שאם היה לי עוד כמה ג'ובות הייתי שם את ה 3800X2 אבל זה כבר מייקר בצורה דרמטית בשבילו.. אני אישית נוטה לכיוון פנטיום כפול הליבה בגלל היותו כפול ליבה, מה שיעזור לו בעתיד כשייצאו יותר ויותר אפליקציות שיינצלו אותו.. אשמח לקבל כל דעה בנושא ועוד יותר אשמח אם מישהו יצליח להרכיב מפרט יותר טוב מזה (שוב - עד 3000 ש"ח) כשחובה מKSP.. תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן מ2007 בערך, אני מעוניין לשדרג אותו כדי להריץ את BF3 לפחות על HIGH, אם זה אפשרי. כרגע המשחק רץ על LOW וזה על הפנים. 20-40 FPS. המפרט הנוכחי:GIGABYTE GA-P35C-DS3R, INTEL Q6600, AMD RADEON 4780HD 512MB, 4GB RAM 667MHZ, ENERMAX LIBERTY 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" 1680X1050 -ל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרת המחשב תהיה תכנות וקומפילציה של דברים שלעיתים יהיו כבדים, כתיבת עבודות וגלישה. אולי גם צפייה בסרטים באיכות HD. מסך בגודל 14-15.6 אינטש יתאים, לכיוןן ה15.6 דרוש שטח עבודה גדול, כמו כן שלא יכאבו העיניים אחרי שימוש ממושך. משקל נמוך חשוב אבל לא באופן מוגזם, אני דיי בטוח שאוכל להסתדר על לפטופ במשקל בינוני. זמן סוללה ארוך לא נדרש. שמעתי שSSD הוא מצוין, אני לא מבין בזה ולכן אתן יד חופשית. הכי חשוב - מהירות כמה שיותר גבוהה ו0 תקיעות. אין לי צורך במערכת הפעלה\רישיון למערכת הפעלה. אני לא משחק ולא הולך לשחק במחשב. בשורה התחתונה, אני מעוניין בשימוש חלק וכמה שיותר מהיר עם 0 תקיעות. מעדיף מעבד i7 אם זה מה שיעזור למטרה הזו. כמובן דגמי סמסונג שנמכרים בארץ בלבד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מיפרט למחשב משרדי לחלוטין (אינטרנט, אופיס וכו'). התקציב די מוגבל, אני יודע - עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית של עד 200 ש"ח - משמע עד 1200. התקציב הינו למחשב בלבד ללא ציוד הקפי. חיפשתי מפרטים בהודעות ישנות יותר אבל מצאתי רק דברים עם שמבוססים על מעבדי AMD X2 שלא ראיתי שמוכרים אותם איפשהו.. את הקנייה אני כנראה אבצע ב-TMS. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה- acer במחיר 3500 ש"ח וזהו המפרט: http://www.dagesh.co.il/htmls/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_ACER_ASPIRE_5740G.aspx?c0=15821&bsp=14795 לעומת HP במחיר 3950 ש"ח וזהו המפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2223 ביקרות של אנשים (בסוף הכתבה): http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1163391.html קראתי הרבה ביקורות על אנשים שהתאכזבו שקנו HP כי היה להם מלא תקלות חוזרות ונשנות (ראו בכתבה למטה) מה דעתכם? יגיב מי שמבין באמת.... תודה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם וחוות הדעת שלכם על מפרט לפני ביצוע רכישה. קודם כל אמלא את השאלון שתבינו מה חיפשתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? -3000 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -חרגתי ב-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי זה המפרט הסופי שהגעתי אליו אם יש הצעות לשיפור או דעות אני אשמח לשמוע... המחשב מיועד לגיימינג כבד יש לי מסך 24 אינץ של סמסונג והמחשב יהווה גם כטלוויזיה (יש לי כבר כרטיס טלוויזיה) השקט מאוד חשוב 8 מ10 בגלל זה הקירור הטוב שבחרתי... Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler Intel Whitesburg DP55WB LGA1156 SAPPHIRE RADEON HD5850 1GB GDDR5 Dual DVI\HDMI\DP PCIE LANCOOL PC-K56WB HEC WIN+ 550 550W RETAIL G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK קיבלתי הצעת מחיר מנעה מחשבים בסך 5035 ש"ח...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם לא יהיה גירעון משמעותי בביצועים אני מוכן להוזלה של 500 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב בעיקר משחקים אבל אני רוצה שהוא יהיה רב תכליתי ואני אוכל להשתמש בו להכל * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא ברור אבל כנראה אני יקנה מסך של 21 או 19 אינטצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה לי את האמת.. אבל שיראו יפה ולא יהיה תקוע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך השבועות הקרובים אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים הכבדים של היום ושל העתיד ובגלל זה אני פונה אליכם לעזרה בהרכבת המחשב ללא כול הציוד שמסביב (מסך,עכבר,מקלדת וכו') התקציב הוא 4000-4200 מהו המפרט הכי טוב למשחקים הכבדים שנכנס בתקציב שנתתי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-