עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EyalOnn,

הי, לא הייתי כאן בפורומים הרבה זמן (די בגלל שקניתי מחשב שטוב לי לכל רצונותי ולא היו לי שום תקלות שלא הצלחתי להתגבר עליהם חח). בכל מקרה רציתי להרכיב מפרט לחבר שפחות, או שבכלל לא מבין בתחום, הוא פנה אלי בבקשה להכין לו מפרט מחשב עד 6000 שקל, שכולל ציוד היקפי (הוא רוצה מקלדת ועכבר של גיימרים, עדיף אלחוטיים) ומסך מחשב (לא משהו מעבר ל-NT, אבל אני לא בטוח אם הוא רוצה Wide או רגיל) ורמקולים טובים, שתהיה לו חווית משחק טובה. המחשב אמור לשמש למשחקים, סרטים, עבודות Office וכדומה, בקיצור מחשב לגיימרים שירוץ חלק. אשמח לראות מפרטים שיש לכם להציע, וכמובן תודה על העזרה, בזכותכם זכיתי לשנתיים עם מחשב שעדיין לא אכזב

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by tmmj92,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גראפית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא pro evolution 2011,counter strike -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך בנוסף למחשב 21 אינץ' לא חשוב חברה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  3. לפני שאני קונה ביום חמישי, אני רוצה את דעתכם לגבי המפרט שבניתי. השימושים שלי רבים ומגוונים, ממשחקים כבדים ועד ריבוי משימות ופעולות רבות ביחד, לא עושה OC. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1589 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD4 ¤1268 כרטיס מסך: [..] INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 : N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ¤856 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤360 זיכרון: [..] G.SKILL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-6GBPK ¤630 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤325 ספק כוח: [..] ENERMAX PRO82+ 525W - זמין במלאי ¤540 מחיר סופי: ¤5568

• 19 תגובות
    • 994 צפיות
  4. שלום לכם... החלטתי להשדרג את המחשב הישן לחדש... הנה המפרט : מעבד - intel pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box לוח האם - Abit IS7-E Intel 865E Motherboard זיכרון - TwinMos 256MB 400Mhz PC 3200 DDR ואני לא יודע איזה מארז כדאי לי ? אני לא רוצה משוכלל אלא טובה מאד מארז אלמוניום במחיר עד 400 ש"ח בערך. כמובן גם עיצוב מרשים. יש לך המלצות ? :-\ אני חשבתי על מארז COMPUCASE-HEC Super Midi Tower CI-6920 Front UBS 300W Case ??? מה אתם אומרים ? האם אני צריך לקנות עוד מאווררים ? בשביל למארז ? או מה ? תעזרו לי... תודה רבה , מצפה לתשובתכם...

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  5. שלום לכל העוזרים, אני צריך את עזרתכם בבניה של מחשב שישמש בעיקר לHTPC ולגיימינג ברמה בינונית. המחשב יישב בחדר שיינה וישמש אותי בתור טלוויזיה, צפייה בסרטים וכמחשב להרצת משחקים. נקודות להתחשבות: - אין חשיבות למארז יפה/עומד או שוכב העיקר שיהיה יעיל. - רמקולים 2.1 יספיקו. - לא כולל מסך , עכבר ומקלדת - כרטיס מסך בינוני שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים. - דיסק קשיח עד 1500 ג'יגה ניתן להסתפק גם ב1000 ג'יגה. - כרטיס טלויזיה שתומך במערכת הפעלה win7(התיחסות למסך ולכרטיס טלויזיה רשומה למטה). - אין צורך במערכת הפעלה. - שיכלול הרכבה של המחשב. - עדיפות לחנות באזור המרכז(ת"א והסביבה). תקציב: 4200+- בנוסף לכל מה שכתבתי יש לי דילמה: כחלק ממחשב חדש יש צורך במסך חדש שיחליף את הטלויזיה בחדר, ראי…

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  6. איני מכירה את הצד הטכני. אני צריכה המלצות למחשב נייד שיוכל להרים עריכה בצורה טובה. (הבנתי שזה די בעייתי). האם יש מחשבים ניידים שיכולים לשמש לעריכה? איזה נתונים אני צריכה לקחת בחשבון? רצוי שהמחשב יוכל לשמש גם לצרכים אחרים (תוכנות אופיס, אינטרנט, אולי אפילו ו SQL SERVER) אבל אם זה יומרני אסתפק בעריכה עליו.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by Dekel Kidar,

אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית (תיכנות), עיבוד תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב PHOTOSHOP מזדמן, nikon capture nx2 - כבד, VS2013 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי כבדים על איכות הכי גבוהה ב 1080p Battlefield 4 , Star wars Battlefront 2015 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

8. המחשב מיועד לעריכה גרפית דו מימדית ניסיתי להתאים את הרכיבים. מה דעתכם, יעבוד? מעבד + יחידת קירור Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler לוח אם Asus TROOPER B150 D3 LGA1151, Intel B150, DDR3, 3xPCI*E, VGA, DVI זיכרון 2x Transcend 8GB DDR3 1600Mhz CL11 כרטיס וידאו Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI*E אחסון Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III Crucial BX100 CT250BX100SSD1 250GB SSD SATA III כונן אופטי Samsung SH*224DB DVD±RW x24 Black Sata ספק + מארז Antec 550W Active PFC Modular 80+ Bronze NE550M PSU Corsair SPEC*02 Red LED Mid*Tower Gaming Case No PSU עריכה: קישורים לרכיבים מעב…

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  9. שימושי המחשב לעבודה בלימודים עם התוכנות הבאות: rhino 5 -64bit, autocad, revit, 3ds max, photoshop, iilustrator כולל מערכת הפעלה (רצוי ווינדוס7), אין צורך בציוד היקפי, צריך שיהיה שקט=6, אחריות שלוש שנים בבית הלקוח. מתוכנן לקניה מידית .תקציב מוגבל

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by below_z,

אני מנסה לבנות HTPC לחבר אך אין לי הרבה ידע בנושא. אין צורך במחשב המסוגל ליותר מלגנן סרטים. התקבל מפרט מאייבורי שבגדול עונה לצרכים אבל נראה לי ממש לא משתלם מארז IN WIN שחור USB HTPC קדמי + A.PFC 300W לוח DG43RK HDMI G43 INTEL מעבד אינטל 3.06GHz 2MB PENTIUM D.CORE E6600 זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB HITACHI כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מחיר 1235 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון תוכן HD על טלוויזיית HD Ready בגדול המחשב יחליף Xstreamer …

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדשה בעסק של פורומים וגרפיקה.(אז סליחה אם אני טועה בפרטים הקטנים) השנה סיימתי מסלול לימודי גרפיקה וקיבלתי הצעת עבודה. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לעבודות גרפיקה, אבל כמובן, בעיית התקציב... אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי, איזה מחשב אני צריכה, מה מקובל, וכמה צריכה לחסוך, זה יעזור לי מאוד! תודה מראש. * מטרות המחשב: לעבודות גרפיקה, פוטושופ, אין דיזיין ואילוסטרייטור * גודל המסך:15-17' * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות? (מה זה??) * גודל מינימלי של כונן קשיח: אשמח אם תייעצו לי... * צורב DVD: אין צורך בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם הוא נקנה בחול * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי…

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by nati.menash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים בדרך כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קיים מסך Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועו…

13. Started by big_fishy,

אז ככה.... נמאס לי מהמחשב הישן שכבר בקושי זז כשאני עובד עם תוכנת תלת מימד,( maya למי שמכיר) עכשיו אני רוצה מחשב חדש והרכבתי במספר אתרים מחשבים לא רעים רק ש..... המחיר הגיע עד ל-15000 שקל וזה מעל לתקציב.... שהוא בערך 1000 אוקיי, אז מה כדאי? אני רוצה מעבד חזק-תזכרו שזה גם לתלת מימד! כרטיס מסך, צריך משהו מקצועי וחזק (לא fire gl או כרטיסים לתחנות עבודה) אולי radeon? אני חייב 1GB של זיכרון HD של 80 GB יספיק לוח אם-אין לי מושג..... ואלי תמליצו לי על מסך lcd טוב, עם מחיר טוב.... תודה מראש!!!!

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by jonny,

המחשב לא מיועד למשחקים, עריכה או קידוד. אלא לאינטרנט, אימיול, סרטים, כתיבה וכו'. ואני לא אוהב שהמחשב נהיה איטי כשעושים כמה דברים במקביל. לחברה שלי יש PRESCOTT 2.8 , ואני צריך משהו יותר טוב (; שאלתי: כדאי ATHLON 64? או אולי SEMPRON? ושמא CELRON D? מחיר גמיש. תודה.

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by masnij,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט לא יותר מידי בסביבות ה2000 ש"ח לא יותר. השימוש שלו יהיה בעיקר לימודים ולשמוע מוזיקה ואינטרנט. mainstream זהו בגדול אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים אני מאוד אשמח תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  16. אהלן חבר'ה. כפי שרשמתי מעלה, הגיע הרגע -- ומחר אזמין את המחשב המדובר. כזה שאמור לתת לי שקט לעוד 4-5 שנים ולעבוד בסבבה. OC לא מתוכנן כאן (בגדול), כמו גם עבודה גרפית מואצת. במקרה הזה, בחרתי בכרטיס מסך שנופל איפשהו ב"אמצע" (מבחינת ביצועים ומחיר בעיקר). המחשב מיועד לעבודה תחת לחץ (הרבה *מאד* מולטי-טאסקינג, תכנות כבדות, וידאו וכדומה). ולבסוף, ירדתי מרעיון ה- i7, ובמקומו נסגרתי פחות או יותר על המפרט הבא בעזרתו האדיבה של אבירם: כרטיס מסך: MSI דגם ATI Radeon R4670 512MB DDR3 460¤. מעבד: Q9550 BOX 1500 ¤ (בערך). לוח אם: ASUS P5QL PRO 520¤ זכרונות: ADATA DDR2 4096 MB 800MHZ CL5 300¤. דיסק קשיח: SEAGATE st3500320AS SATA2, 500GB, 7200RPM, 32MB 310 ¤ צורב: DVD תוצרת LG דגם GH22NS30…

17. אז ככה, הכותרת אומרת הכל, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בתקציב של 4500 ש"ח בערך, כולל ציוד היקפי, כשהדגש העיקרי הוא עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, מה שדורש מסך איכותי יותר לא מפנל TN מכיוון שהוא ישמש לצפייה בדירה. ציוד היקיפי דרוש, לא ייעשה בעתיד OC בוודאות. כרטיס מסך בינוני ומטה - רק למקרה שיהיה צורך בהפעלת משחק קליל. תודה מראש, אוהד .מ

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  18. אהלן, ברשותי מחשב לא חדש במיוחד שככל הנראה הלך לעולמו (אני מאמין שהבורד נשרף). כבר מזה לא מעט זמן שחשבתי על שדרוג וכנראה שעכשיו זה זמן טוב לעשות את זה. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 שקלים נשמע לי ריאלי. מעדיף לא לחרוג מזה במידת האפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים ה…

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by orwein,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עם תוכנת Webstorm והרצת מכונות וירטואליות (1,2 במקביל) עם VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חצי ישנים כמו Civilization 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך דל 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבו…

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by _Nas_,

שלום, מצאתי את המחשב נייד Lenovo S12 יד שנייה לקנייה בכ 1300 ש"ח. רציתי לדעת אם המכשיר טוב לגיימינג קל/בינוני. משחקים כמו Mafia2. קישור למכשיר - http://www.tamlil2100.co.il/Product....2524&pid=21063

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by MODI,

עוד שלושה חודשיים אני קונה מחשב חדש יהיה בו את ה ATI X1900 XTX 512MB PCI-E בפנדה הוא עולה 4300 שקל כמה אתם חושבים שהוא יעלה בKSP עוד שלוש חודשיים?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by nadavk14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב , במידה ואפשר לקצץ במשהו לקצץ אבל שלא יוריד בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 ומשחקים כאלה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ , 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , בחלק מן המשחקים יהיו בינוניות 3. האם יש צורך בצי…

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  23. המלצתי ללקוח על X220 של לנובו. הם קנו שניים ואחד מהם נגנב. הוא קטן, קל, זמן סוללה טוב. אבל מה, הtrack pad לא מצא חן בעיניו. הלקוח רוצה בכספי הביטוח לרכוש נייד אחר שיענה על כל הדרישות הנ"ל רק שהעכבר יהיה נוח. התקציב הוא 7000. הוא חושב על מקבוק אייר שלדעתי לא שווה את ההתעסקות מפני שרוב העבודה מתבססת על אופיס 365 שאני מקווה שתואמת לmac os ואין לה שום תחנת עגינה רשמית (הX220 הגיע עם אחת בילט אין) וזה רק ייצור לי כאב ראש בלתחזק. אם לדעתכם זה הפתרון האידיאלי אני אשקול את זה. הלקוח נסחב עם המחשב הרבה אז המשקל משחק תפקיד חשוב, העבודה היא משרדית וצריכת מדיה שכל מחשב יכול להתמודד איתה, עכבר חיצוני בדרכים הוא לא אופציה מבחינתו. בקיצור הרבה דרישות ואני צריך את עזרתכם. אני יודע שהוא צ…

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by xEnplex,

אני צריך מפרט למשחקים כבדים כולל ציוד הקפי ומסך. מסך טוב שינצל את הכרטיס הגרפי כמו שצריך ברזולציות גבוהות. לא מתכננן OC. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by Motix,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מירבי 6,000 (אקנה באילת ואקבל הנחה 1000 ש"ח - כלומר 5,000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש לאולפן ביתי, צפייה בתכני 4k, hd, 3d משחקים (בינוני, לא גיימינג רציני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני צריך מסך שיתמוך בhd כמובן, שיהיה קעור מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד כי זה לאולפן וכל רעש יפריע לאקוסטיקה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.