ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית (תיכנות), עיבוד תמונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב PHOTOSHOP מזדמן, nikon capture nx2 - כבד, VS2013 - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי כבדים על איכות הכי גבוהה ב 1080p Battlefield 4 , Star wars Battlefront 2015 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעריכה גרפית דו מימדית ניסיתי להתאים את הרכיבים. מה דעתכם, יעבוד? מעבד + יחידת קירור Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler לוח אם Asus TROOPER B150 D3 LGA1151, Intel B150, DDR3, 3xPCI*E, VGA, DVI זיכרון 2x Transcend 8GB DDR3 1600Mhz CL11 כרטיס וידאו Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI*E אחסון Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III Crucial BX100 CT250BX100SSD1 250GB SSD SATA III כונן אופטי Samsung SH*224DB DVD±RW x24 Black Sata ספק + מארז Antec 550W Active PFC Modular 80+ Bronze NE550M PSU Corsair SPEC*02 Red LED Mid*Tower Gaming Case No PSU עריכה: קישורים לרכיבים מעב…
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שימושי המחשב לעבודה בלימודים עם התוכנות הבאות: rhino 5 -64bit, autocad, revit, 3ds max, photoshop, iilustrator כולל מערכת הפעלה (רצוי ווינדוס7), אין צורך בציוד היקפי, צריך שיהיה שקט=6, אחריות שלוש שנים בבית הלקוח. מתוכנן לקניה מידית .תקציב מוגבל
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות HTPC לחבר אך אין לי הרבה ידע בנושא. אין צורך במחשב המסוגל ליותר מלגנן סרטים. התקבל מפרט מאייבורי שבגדול עונה לצרכים אבל נראה לי ממש לא משתלם מארז IN WIN שחור USB HTPC קדמי + A.PFC 300W לוח DG43RK HDMI G43 INTEL מעבד אינטל 3.06GHz 2MB PENTIUM D.CORE E6600 זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB HITACHI כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מחיר 1235 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון תוכן HD על טלוויזיית HD Ready בגדול המחשב יחליף Xstreamer …
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה בעסק של פורומים וגרפיקה.(אז סליחה אם אני טועה בפרטים הקטנים) השנה סיימתי מסלול לימודי גרפיקה וקיבלתי הצעת עבודה. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לעבודות גרפיקה, אבל כמובן, בעיית התקציב... אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי, איזה מחשב אני צריכה, מה מקובל, וכמה צריכה לחסוך, זה יעזור לי מאוד! תודה מראש. * מטרות המחשב: לעבודות גרפיקה, פוטושופ, אין דיזיין ואילוסטרייטור * גודל המסך:15-17' * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות? (מה זה??) * גודל מינימלי של כונן קשיח: אשמח אם תייעצו לי... * צורב DVD: אין צורך בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם הוא נקנה בחול * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי…
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים בדרך כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קיים מסך Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כולל הכל, חוץ מצורב לוח - GA-G33-DS3R מעבד: E2160 זכרון: פה אני מבולבל - יש לי2 אופציות: CORSAIR 667MHZ CL5 וכן KINGSTON 667MHZ CL5 שניהם הם זכרונות VALLUE של החברות הנ"ל. ובכרל זאת איזה מהן עדיפה? שתיהן עולות לי 208 ש"ח ל 1GB. דיסק קשיח: SEAGATE 250GB SATA|| 16MB מארז: ג'נרי 450W מינימום. מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS DESKTOP 1000 צורב, שכבר קיים SAMSAUG TSH552A. בקשר לכרטיס מסך המובנה, התתייעצתי עם פורומים אררים, וממילא עוד מעט יוצא גם DX10.1 אז אין טעם להשקיע, ואם היה צורך אני אקנה כרטיס מסך בעוד חצי שנה. אז באופן כללי מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אז ככה.... נמאס לי מהמחשב הישן שכבר בקושי זז כשאני עובד עם תוכנת תלת מימד,( maya למי שמכיר) עכשיו אני רוצה מחשב חדש והרכבתי במספר אתרים מחשבים לא רעים רק ש..... המחיר הגיע עד ל-15000 שקל וזה מעל לתקציב.... שהוא בערך 1000 אוקיי, אז מה כדאי? אני רוצה מעבד חזק-תזכרו שזה גם לתלת מימד! כרטיס מסך, צריך משהו מקצועי וחזק (לא fire gl או כרטיסים לתחנות עבודה) אולי radeon? אני חייב 1GB של זיכרון HD של 80 GB יספיק לוח אם-אין לי מושג..... ואלי תמליצו לי על מסך lcd טוב, עם מחיר טוב.... תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני לפני כמה זמן קיבלתי מפה מפרט למחשב גרפיקה וזה המפרט הסופי...ויש לי גם כמה שאלות 1) Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ 1x - 2) Kabuto Scythe Fan 1x - 3) Asus P6T X58 Intel Chipset For i7 Nehalem 1x - 1279 4) Kingston 2GB DDR3 1333Mhz 3x - 5) WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS 2x - 6) PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss 1x - 7) Antec 300 Gaming Case 1x - 8) SeaSonic 500-550WT PowerSupply Fan 1x - 9) SAM SHS223B X22 SATA DVD 10) Dell 22" 6ms 1:1000 1680 x 1050 2209WA UltraSharp 2209WA אוקי...לגבי ה 2 דיסקים קשיחים, השאלה שלי היא,למה לקנות 2? לחפוף ביניהם או משהו כזה? מה זה בדיוק נותן? ולא עדיף אם כבר 1TB? עוד שאלה, האם יש סטיקים של 4GB …
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים, עריכה או קידוד. אלא לאינטרנט, אימיול, סרטים, כתיבה וכו'. ואני לא אוהב שהמחשב נהיה איטי כשעושים כמה דברים במקביל. לחברה שלי יש PRESCOTT 2.8 , ואני צריך משהו יותר טוב (; שאלתי: כדאי ATHLON 64? או אולי SEMPRON? ושמא CELRON D? מחיר גמיש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב בסכום הנ"ל מטרת המחשב היא להריץ תוכנות עתירות חישובים וקבצים גדולים כדוגמת matlab. אין לי צורך בכרטיס גרפי מתוחכם. הסכום חשוב. אין צורך בציוד היקפי בכלל. חשוב שהמחשב יהיה שקט הרכבתי את המפרט הבא אולם הוא יצא לי יקר יחסית (עוד 400 ש"ח זה למעט בשבילי). אשמח להתייחסותכם המהירה אני מעוניין לקנות היום בערב. מעבד AMD Phenom X4 9550 Box ¤657 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1235 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38511 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-1…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט לא יותר מידי בסביבות ה2000 ש"ח לא יותר. השימוש שלו יהיה בעיקר לימודים ולשמוע מוזיקה ואינטרנט. mainstream זהו בגדול אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים אני מאוד אשמח תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. כפי שרשמתי מעלה, הגיע הרגע -- ומחר אזמין את המחשב המדובר. כזה שאמור לתת לי שקט לעוד 4-5 שנים ולעבוד בסבבה. OC לא מתוכנן כאן (בגדול), כמו גם עבודה גרפית מואצת. במקרה הזה, בחרתי בכרטיס מסך שנופל איפשהו ב"אמצע" (מבחינת ביצועים ומחיר בעיקר). המחשב מיועד לעבודה תחת לחץ (הרבה *מאד* מולטי-טאסקינג, תכנות כבדות, וידאו וכדומה). ולבסוף, ירדתי מרעיון ה- i7, ובמקומו נסגרתי פחות או יותר על המפרט הבא בעזרתו האדיבה של אבירם: כרטיס מסך: MSI דגם ATI Radeon R4670 512MB DDR3 460¤. מעבד: Q9550 BOX 1500 ¤ (בערך). לוח אם: ASUS P5QL PRO 520¤ זכרונות: ADATA DDR2 4096 MB 800MHZ CL5 300¤. דיסק קשיח: SEAGATE st3500320AS SATA2, 500GB, 7200RPM, 32MB 310 ¤ צורב: DVD תוצרת LG דגם GH22NS30…
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אז ככה, הכותרת אומרת הכל, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בתקציב של 4500 ש"ח בערך, כולל ציוד היקפי, כשהדגש העיקרי הוא עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, מה שדורש מסך איכותי יותר לא מפנל TN מכיוון שהוא ישמש לצפייה בדירה. ציוד היקיפי דרוש, לא ייעשה בעתיד OC בוודאות. כרטיס מסך בינוני ומטה - רק למקרה שיהיה צורך בהפעלת משחק קליל. תודה מראש, אוהד .מ
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב לא חדש במיוחד שככל הנראה הלך לעולמו (אני מאמין שהבורד נשרף). כבר מזה לא מעט זמן שחשבתי על שדרוג וכנראה שעכשיו זה זמן טוב לעשות את זה. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 שקלים נשמע לי ריאלי. מעדיף לא לחרוג מזה במידת האפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים ה…
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עם תוכנת Webstorm והרצת מכונות וירטואליות (1,2 במקביל) עם VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חצי ישנים כמו Civilization 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך דל 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבו…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הנל TOSHIBA A500-132 זה המפרט מעבד Intel Core2Duo P8700 2.53GHZ 3MB 1024MHZ זכרון 4GB DDR2 דיסק קשיח 400GB 5400RPM מסך 16" 768*1368 כרטיס מסך ATI HD4650 1024mb צורב DVDRW WIFI B\G מצלמה + מיקרופון BT פה יש עוד פרטים (אני לא קונה משם) http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=A500132&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מטרות המחשב הם סרטים משחקים ואינטרנט אין יותר מידי חשיבות לזה שהמחשב גדול וכבד יחסית לנייד (16'' 2.7 קילו) מה דעתכם על המחשב תודה מראש ושבוע מעולה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, מצאתי את המחשב נייד Lenovo S12 יד שנייה לקנייה בכ 1300 ש"ח. רציתי לדעת אם המכשיר טוב לגיימינג קל/בינוני. משחקים כמו Mafia2. קישור למכשיר - http://www.tamlil2100.co.il/Product....2524&pid=21063
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
עוד שלושה חודשיים אני קונה מחשב חדש יהיה בו את ה ATI X1900 XTX 512MB PCI-E בפנדה הוא עולה 4300 שקל כמה אתם חושבים שהוא יעלה בKSP עוד שלוש חודשיים?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב , במידה ואפשר לקצץ במשהו לקצץ אבל שלא יוריד בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 ומשחקים כאלה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ , 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , בחלק מן המשחקים יהיו בינוניות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
המלצתי ללקוח על X220 של לנובו. הם קנו שניים ואחד מהם נגנב. הוא קטן, קל, זמן סוללה טוב. אבל מה, הtrack pad לא מצא חן בעיניו. הלקוח רוצה בכספי הביטוח לרכוש נייד אחר שיענה על כל הדרישות הנ"ל רק שהעכבר יהיה נוח. התקציב הוא 7000. הוא חושב על מקבוק אייר שלדעתי לא שווה את ההתעסקות מפני שרוב העבודה מתבססת על אופיס 365 שאני מקווה שתואמת לmac os ואין לה שום תחנת עגינה רשמית (הX220 הגיע עם אחת בילט אין) וזה רק ייצור לי כאב ראש בלתחזק. אם לדעתכם זה הפתרון האידיאלי אני אשקול את זה. הלקוח נסחב עם המחשב הרבה אז המשקל משחק תפקיד חשוב, העבודה היא משרדית וצריכת מדיה שכל מחשב יכול להתמודד איתה, עכבר חיצוני בדרכים הוא לא אופציה מבחינתו. בקיצור הרבה דרישות ואני צריך את עזרתכם. אני יודע שהוא צ…
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים כולל ציוד הקפי ומסך. מסך טוב שינצל את הכרטיס הגרפי כמו שצריך ברזולציות גבוהות. לא מתכננן OC. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מירבי 6,000 (אקנה באילת ואקבל הנחה 1000 ש"ח - כלומר 5,000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש לאולפן ביתי, צפייה בתכני 4k, hd, 3d משחקים (בינוני, לא גיימינג רציני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני צריך מסך שיתמוך בhd כמובן, שיהיה קעור מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד כי זה לאולפן וכל רעש יפריע לאקוסטיקה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי (פנטיום 3) כבר במצב גסיסה ואני רוצה לקנות מחשב חדש. אני חייל, ולא נמצא הרבה בבית אבל עדיין יש צורך במחשב חדש לשאר בני המשפחה וגם בשבילי כשיהיו לי יציאות טובות יותר הביתה בעתיד. השימושים העיקריים למחשב נכון לעכשיו הם בעיקר לאינטרנט אך בעתיד כשיהיה לי יותר זמן פנוי אני רוצה גם לשחק במשחקים כמו HL2 ו-DOOM3 וגם קידוד Xvid. התוכנית המקורית שלי למחשב היתה: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 695 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 405 ¤ 1 GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-EXPRESS 1190 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 A-top Armor Gaming Case 400W Silver 350 ¤ 1 סה"כ 4160????¤ אך כעת עלתה לי תוכנית חלופית שתחסוך לי בכסף ו…
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נייד לסטודנט, דבר ראשון - הדרישות שלי הן מסך 13.3-14', מעבד מספיק חזק לתוכנות (MATLAB\Mathematica\SolidWorks\Eclipse etc), כרטיס מסך מובנה (משיקולי סוללה וחום), ניידות גבוהה יחסית, סוללה טובה, אחריות 3 שנים ומסך מט. סה"כ 3500-3800 ש"ח. כרגע מצאתי את HP ProBook 4340s C4Y25EA. מישהו יודע עליו משהו? אולי הצעות יותר טובות במסגרת הדרישות? אם לא אז איך האחריות של HP כיום? יש לי ניסיון טוב עם האחריות של Dell, אבל אני לא זוכר ששמעתי דברים טובים על HP. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-