ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא מיועד למשחקים, תקציב בערך 5.5K, לא מתוכנן OC כרגע אבל חשבתי שחבל לוותר על זה מארז: Cooler Master CM690 II Basic ספק כוח: Antec neo eco 620w מעבד: Intel core it-2500k LGA1155 Package לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 זיכרון: Kingston 4GB DDR-3 1333MHz כרטיס מסך: Gainward Geforce GTX-570 צורב: LG GH22NS5- דיסק קשיח: Segate Barraccuda 7200.12 1TB Serial ATA-3 7200 rpm 32mb כמה נקודות שהפריעו לי: 1. לגבי הדיסק קשיח אני רואה שאתם ממליצים על הסמסונג בכול מפרט, זה קריטי? 2. אחרי חוויה מעצבנת שהייתה לי עם המחשב הקודם, ממש חשוב לי מחשב שקט, אז מה אתם חושבים על זה 3. אני די בור בנושא אז לא הוספתי קירור למעבד, אפשר הסבר למה אתם מוסיפים מאוורר אם את…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עד הסוף לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משרדי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PHOTOSHOP EXCEL תדיר :3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים לא,צורב כן 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. …
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכולה לתת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
הרכבתי כאן מיפרט בIQPC של מחשב כולל מסך השימוש הוא לא למשחקים כבדים בכלל - אלא קלילים + הרבה אינטרנט וסרטים יש כאן שתי קונפיגורציות : אינטל מול AMD 1. מה דעתכם 2. האם AMD עדיין בטוחים ובועטים...ואיןו איתם בעיות או מיגבלות תודה מראש לכל מי שעונה מיפרט אינטל מסך: [..] SAMSUNG LCD 21.5" BX2235 LED 2ms DVI WIDE - זמין במלאי ₪773 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - BOX ₪602 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67M-UD2H-B3 ₪558 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪239 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪105 מארז: [..] JSP-TECH K-110A + EZCOOL 400W PSU - זמין במלאי ₪262 סט מקלדת ועכבר: [..] LOGITECH WIRELESS DESKTOP 2.4GH…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?27" 1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV COD BO * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב ראשון HP Model G62-450SJ Color G62-450SJ - שחור עם דפוס פריזמה CPU Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB HD 320 GB (5400Rpm) Display 15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768) GPU Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory Optical Device SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support Sound Altec Lansing speakers Wireless 802.11 b/g/n Bluetooth Yes Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN Card…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד P6100 2 ג'יגה זיכרון DDR3 דיסק 320 ג'יגה HDMI כונן אופטי-צורב מחיר 1999 ש"ח שנה אחריות שווה? לא כל כך אוהבים אייסר בארץ-יש סיבה? מחשב עם נתונים דומים של אסוס עולה 2450 עם שנתיים אחריות! חשובה יציאת HDMI הצרכים-אופיס ואינטרנט תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, המחשב הנוכחי שלי (core2duo עם 1.86) כבר עייף, לכן אני מחפש להשתדרג (ולמי שיש לו רעיון מה אני יכול לעשות עם הנוכחי, אשמח לשמוע). אני מחפש מחשב שיוכל לסחוב בקלות תוכנות כגון Visual studio 2010 וכן Photoshop ו- Indesign. יש לי מחשב כרגע, כך שמדובר רק במארז עצמו. חשוב שמארז יהיו יציאות USB2 מקדימה ומאחורה. אשמח לקבל עזרה עם הצעות למפרט בעבורי, בתקציב של סביב ה2000 ש"ח. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק טוב ..תלוי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) נחמד אם יהיה HDMI * בלוטות? כן, ווירלס אינטרנט * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320+ * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממ לא, העיקר חברה טובה ואמינה בסה"כ אני רוצה מחשב טוב לעבודות שציינתי למעלה, שלא ייתקע, יריץ טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אחרי שסופסוף הושג התקציב לקניית לפטופ, אני מוצא את עצמי את נקרע בין כמה אופציות, לכל אחת היתרונות שלה. אני יודע שבד"כ התשובה במקרה זה היא שכמובן אי אפשר לקבל הכל ולבחור את מה שהכי חשוב לי, אך בכ"ז אשמח לשמוע את הדעות והמלצות של כולם בנושא. אקדים ואומר שמבחינת התקציב במקור רק האייסר היה בטווח אך אם יהיו המלצות חמות אני אחרוג ממנו בשביל האחרים. אהופציות הנשקלות הן: 1) Acer 5750G - היתרונות: מחיר, בעל מפרט מאוד טוב- מעבד i7 סנדי ברידג', כ"מ GF 540M, בטריה ש(כנראה)מחזיקה הכי הרבה זמן. חסרונות: מסך HD בלבד, אחריות לשנה בלבד (ניתן לשדרג). מחיר: 4400 ש"ח, הרחבת אחריות ל3 שנים בתוספת 400 ש"ח. 2) Asus N53SV - יתרונות: מעבד i5 ס"ב, 6GB זיכרון לעומת 4 באחרים, כ"מ 540M, מסך FHD, איכו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב"ה שלום לכולם! רציתי לשאול את דעתכם על הטענה ,כי בימים אלו ,כאשר מדובר בצרכים סטנדרטיים המחירים של המחשב הנייח והנייד כמעט זהים (כשמשווים מפרטים)במידה כזו שעדיף לקנות נייד (בגלל הניידות שלו על כל המשתמע) מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל חוו"ד על המפרט הבא: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=140540&SRCCODE=COMEM789BY&cm_mmc=Email-_-Main-_-COMEM789-_-email יש לציין שאני גר בארה"ב ומכאן המפרט מהאתר הנ"ל. המחשב מיועד להיות HDPC ויחובר לטלויזית LCD. יש לי כרטיס מסך מהמחשב הקודם - ATI 1600X עם 512MB. מה שהייתי רוצה לדעת אם המחיר מצדיק את המפרט. תודה רבה שרון
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן, חבר מתחיל ללמוד עיצוב גרפי והוא מעוניין לרכוש מחשב המתאים למטרה בתקציב הנ"ל. אני אישית המלצתי דבר ראשון על DELL וראיתי את המחשב הבא: Dell Inspiron N5010-480464 בKSP בפחות מ3900. האם 4GB מספיק או שכדאי להרחיב ל-8GB? האם צריך כרטיס גרפי מיוחד או להסתפק בבילד-אין של אינטל?? תודה על כל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה יש לי מחשב נייד אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט,הבנתי שאפשר להיתחבר לרשתות ללא תשלום, האים זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב בעיקר למשחקים וצפיה בסרטים עדיפות למסך גדול יחסית, לפחות 15 אינץ', ניידות וחיי סוללה לא מאוד חשובים חשוב HDMI כונן לפחות 500 GB, טרה בייט יהיה מאוד נחמד לא נדרשת אחריות בינלאומית היה לי ניסיון טוב מאוד עד עכשיו עם ניידים של טושיבה, אבל אני פתוח לכל החברות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עם יש משהו טוב אז לא לחסוך אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מה 7K לא מספיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים גרפיקה סוסה ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) אממ אני משתמש טוטלי במשחקים כבדים ואלי יוצא לי למקסס לפעמיים אבל זה לא חשוב ומשתמש בביתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? תמליצו לי אל מסך טוב * לאי…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקי קניתי GTX460 מ KSP תודה לחברה פה שעזרו לי !!!! עכשיו סתכלו ראיתי שאמרו שצריך מחשב מפלצת כדי להריץ את GTA IV וכל מני כאלה וסתכל פה ! סתכלו איזה כרטיס מסך חלש יש לו, יש לו מעבד בדיוק כמו שלי וכרטיס חלש משלי לפחות פי 2 ( אני מקווה חחח ) עכשיו איך זה יכל להיות שעובד לו כחה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מבררת בשביל חבר - הלך לו השנאי. דגם: HP PAVILION DV5000. האם רק שנאי מקורי יתאים? היכן מומלץ לקנות? מה טווח מחירים סביר? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח להמלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 4300 ש"ח. שימושי המחשב הם: תכנות ב - MATLAB ו - R, הרצת אלגוריתמים מתמטיים וסטטיסטיים, גלישה, שימוש משרדי, אולי צפייה בסרטים, ואלי אפילו קצת משחק (פרו אבולושיין, פיפא, משהו כזה....). בקשר לחברה אין לי מושג, קראתי פה בפורום שמחקר הראה שלאסוס וטושיבה יש הכי הרבה פחות תקלות, אז אולי משהו שלהן, אבל לא חובה.... יש מצב ל - Sandy Bridge בתקציב כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב Acer Aspire 4552 עם WIN7 עוצמת הקול של המחשב נמוכה מאוד האם יש למשהו פתרון? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!, יש לי כרטיס מסך ati radeon hd5770 1gb ddr5 וגם ספק כוח huntkey 550w ואני צריך לקנות את השאר כלל מסך (מעדיף יותר מ20"). אני לא ממש מבין בכל זה אז עם אתם יכולים להביא לי יד אני אשמח תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים חדשים כמו crysis 2 ותוכנות עיצוב כמו after effects 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? עם זה בשביל לשפר את המחשב בעתיד אז כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לר…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-