ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני עוסק בסקר שוק לגביי מחשב נייד קל משקל במחיר סביר. לשמחתי מצאתי מחשב מסוג LG LM40 ששוקל 2.2 ק"ג ונותן תמורה די טובה למחיר (אם למישהו יש השגות, מוזמן להגיב..). אולם, יש מספר פערים בין המחשב שנמכר אצלנו, בישראל, לבין מפרט המחשב כפי שמתואר באתר האינטרנט של חברת LG. לדוגמה: במפרט בוואלה שופס כתוב שלמחשב - כרטיס מסך ATI 9200 ואילו באתר של LG כתוב ATI 9700 או שכתוב בוואלה שלמחשב יש תמיכה אלחוטית בפרוטוקול B בלבד ואילו באתר של LG כתוב שתומך ב-B ו-G. עכשיו, שאלתי היא: האם יכול להיות שה"ישראליות" עבדה פה שעות נוספות והמחשב עבר המנחת צפיות בכדי שיוכל להיות זול יותר? האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד שאלה שחשובה לי, מה ההבדלים והאם כדאי לשדרג לדגם LM50 (רק ב-+260 ש"ח)…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט לגלישה ולתוכנה הבאה: http://www.rivhit.co.il/program.html (מחשב די פשוט, שום דבר מעבר). העדפה למעבדי INTEL (מרוב כל המעבדים אין לי מושג מה עדיף) חייב שהיה ווינדוס 7 חוקי + כרטיס רשת חזק (צריך לקלוט ממרחק של 30 מטר דרך קיר). כול השאר נתון לשיקולכם, המחשב צריך להחזיק 3 שנים+ , הוא ישב במחסן (די חם בפנים 30+ מעלות ביום כמו היום). אם יש המלצות למקום שממנו כדאי לרכוש זה היה מצויין (אני צריך הספקה מיידית). תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצורך הוא בעיקר לעיבוד תמונות כבדות , קבצי raw' ועבודה רבה עם פוטושופ מדי פעם גם עריכת וידיאו - primier, after effect האם מעבד intel או amd המארז לא משנה לי, לוח אם??? צורב dvd איזה רמת כרטיס מסך ? ram לפחות 1 גיגה, האם זה משנה אם ה-hd 250 בא בחלק אחד או לפצל לשניים?משהו על יכולת עיבוד מהירה יותר...? יש המלצה על מסך איכותי לעיבוד תמונה? חנות או חלפים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y700-15-80nv001giv-1 http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 מה עדיף בין הניידים הללו .. ? אני לא מצליח להחליט....השמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד (15.6 גודל מסך) לעבודה משרדית + תכנות (visual studio) התקציב הוא 3K, אשמח מאוד אם זה יהיה פחות. כמה שאלות נוספות: האם כדאי לקנות את המחשב בארץ\ebay\amazon? האם ישנה אפשרות לעדכן כרטיס מסך (אולי חיצוני) ולהתאים אותו גם למשחקים בעתיד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקנות מחשב מהאתר Startpc.co.il, שכן אני רואה מבדיקות שעשיתי שהוא האתר עם המחירים הכי זולים ומשתלמים (אם יוכח אחרת אשמח לראות זאת). כמו כן, אני מעוניין שבמפרט יהיה כלול gtx 1070. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי הכוללת בתוכה בעיקר אפטראפקטס פרימייר פוטושופ ואילוסטרייטור. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב שמיועד לצרכים בסיסיים: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤655 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤499 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD מחיר: ¤261 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: JSP-TECH N-880B - MID- TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU מחיר: ¤215 אחריות: שלוש שנים. סה"כ: 2566 כולל הרכבה *לאחר חיפושים של חודש ןחצי מצא…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להביא מחשב נייח שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים לא בהכרח על 100% ביצועים, אבל בצורה מכבדת 🙃 רצוי כרטיס מסך שיכול להתמודד עם VR בקלות, לצורך העניין בשביל Windows Flight Simulator, או Half Life: Alyx Madness Returns בונוס אם לא צריך לקרוע את הכיס, אם אפשר להשיג חוויה מגניבה גם באזור ה-5k זה קול
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט הבא: *המחשב מיועד לעבודה ממשוכת באינטנט + משחקים כבדים *מועבר כרטיס מסך 8800GT ממחשב שברשותי (מסך LCD 17) *אשמח לקבל הצעות/המלצות לשינוי/שיפור (בבקשה לפרט למה). מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤989 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤494 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB IDE 7200 RPM -WD5000AAKB אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤464 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK אחריות: שנתיים מחיר: ¤111 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤392 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5.1 אחריות: שנה. מח…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן קניה של חלקים חדשים למחשב שאני ישים במארז שכבר קיים אצלי ומתכנן להשאיר גם את הספק כח וכרטיס מסך, ומתלבט אם לקנות הכל ולא להשאיר כלום. אני צריך עזרה בלהבין אם המארז והספק כח יחזיקו את המחשב החדש ועל הדרך אם לדעתכם שווה להשאיר את הכרטיס מסך או להחליף (המטרה שיחזיק משחקים חדשים כמה שנים בהגדרות סבירות ושירוצו חלק) מחשב מיועד לגיימינג ועריכת וידאו קלה. מתלבט אם הכרטיס מסך יחזיק לי הרבה זמן או שעדיף שכבר אחליף הכל.. זה החלקים החדשים: מעבד אינטל: http://www.ksp.co.il/?uin=23152 ]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: http://www.ksp.co.il/?uin=13196 ]קירור למעבד Noctua NH-U9B SE2 1 לוחות אם …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, רציתי לבקש קצת עזרה ממי שבאמת יודע. אז ככה יש לי מחשב כבר 7 שנים(P-2 300)כן כן אני יודע ישן,מצחיק וכו'. :-\ שממנו הייתי רוצה להשאיר את ה: -דיסק קשיח:WD 80GB ATA 8MB CACHE -CDROM רגיל LG *52 -צורב ASUS 52*32*52 -כונן 1.44 -מקלדת+עכבר -מסך PROVIEW 17 FLAT -רמקולים עכשיו ב 3000-3500 ש"ח אני רוצה לקנות מעבד,לוח,זכרון,כרטיס מסך,מארז(חובה אני חושב). עכשיו העניין הוא שאני דיברתי עם אנשים שיש להם עניין בנושא וכולם אומרים לי תראה עוד כשנתיים הכל כבר יעבוד על ה-64 BIT כולל אפליקציות ומשחקים וכו' ו WINDOWS LONG HORN שיהיה עוד שנה וחצי. לכן אומרים לי קנה מעבד עם השקעה לעתיד:AMD 64 ATHLON או חקה למעבדים של INTEL של 64BIT אבל לא יודע למה,כולם עדיין לא לגמר…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב גיימינג , הרכבתי את המחשב הנ"ל , רציתי לקבל הצעות להוזלת המחיר (האם דרוש מארז כזה יקר באמת? או שאפשר להתפשר?,האם כרטיס מסך של חברת INNOVISION שווה משהו?) בבקשה לתת הערות ולעזור לי! תודה (התקציב שלי עומד על כ 4500-5000 אבל אשמח לרדת מהמחיר הזה ) מעבד Intel Core i5 760 2.8GHZ 8MB LGA1156 BOX); ₪1000 קירור למעבד Scythe Mugen 2 Rev. B CPU Cooler All Sockets, ₪240 לום אם Gigabyte GA-P55-USB3, ₪640 זכרון Corsair CMV4GX3M2A1333C9 DDR3 4GB 1333MHZ Dual Channel 2GBX2 CL9, ₪425 הארד דיסק SEAGATE ST31500341AS 1.5TB SATA2 7200RPM 32MB, ₪430 צורב LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, ₪110 כרטיס מסך Innovision I-Chill Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE, ₪1000 מא…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הוא בעיקר למשחקים החדשים ולצפיה בסרטים באיכות גבוהה אני מתכנן להשאר עם המחשב הזה לפחות 3 שנים אז כדאי שיהיה חזק... ---------------------------------------------------------------------------------------- התלבטתי בין i7 ל quad ונראה לי שלהשקיע בi7 עכשיו זה בזבוז אז אני מעדיף quad 9650 או 9550 תלוי מה יותר כדאי לדעתכם... ---------------------------------------------------------------------------------------- המסך שיחובר למחשב הוא LG W2353V http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726346 ---------------------------------------------------------------------------------------- בקשר לכרטיס מסך אני דיי סגור על GTX285 ואני מתכנן לחבר אותו לפעמים לטלויזיה LCD 32' FULL H…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט שכולל מסך 17 שטוח, כרטיס מסך שאינו מובנה ושיהיה מבוסס על אינטל וכל זה ב4500 ש"ח! אפשרי? המחשב מיועד לעבודה גרפית בעיקר (פוטושופ). הסתכלתי במפרטים המוכנים אבל לא מצאתי משהו שענה לדרישות... אשמח אם תעזרו לי!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מחיר: 4000-4500 שקלים (עדיף להשאר בגבולות אלה). 2. שימוש המחשב: גיימינג כגון battlefield ו-league of legends רזולוציה: 1920/1080 הגדרות גרפיות: עדיף שיהיה ניתן לשחק את המשחקים על "High" 3. אין צורך לציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. כולל מערכת הפעלה והרכבה בחנות. 8. איזור מגורים: ראשון לציון 9. מעוניים לקנות את המחשב כמה שיותר מהר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - אין 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא 12. הערות נוספות, פירוט מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לשנת הלימודים הקרובה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא חובה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'', לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג - חובה! עדיף מחשב קל שיהיה נוח להסתובב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד - לפחות 5 שעות (אם קיים ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI, VGA * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ידוע * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, אבל לא חובה (מעדי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא צריך כרטיס מסך חזק יותר מ-OnBoard Athlon 64 3000+ (S-754) 810 K3MM-ILSR (s754)(k8m800),VGA 440 512MB A-DATA 400 80GB SATA 380 380 Teac/SONY 1.44 40 LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 230 HEC Compucase CI-6A19 420 17'' 786 PF FLAT 690 A-Open + mouse 30 MS WINDOWS XP Home (for computer KSP) 400 Total price 3840 ¤ מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יודע מתי המחשב הזה אמור להגיע לישראל? וכמה הערכת המחיר שלו? כי בארה"ב הדגם החזק שלו עולה 2500 ש"ח (650 דולר).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי את הטאבלט החדש של ASUS, הטרנספורמר פריים (מכשיר מצויין מלבד באגים מעטים) מכרתי אותו לטובת הטבאלט החדש של ASUS שעומד לצאת, אבל פתאום אני חושב ללכת דווקא לכיוון Ultrabook למרות הנוחות והכיף מהשילוב של אנדרואיד ומסך מגע עם מקלדת נשלפת. הייתי שמח להמלצה לנייד מומלץ בתקציב הנ"ל. להלן טופס מפורט: *מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי FHD * גודל המסך 13-14' * משקל רצוי - כמה שפחות כיאה לאולטרבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320G *העדפות - מעבד i5, מחשב שנחשב נאה ודק. דגמים שנתקלתי בהם- U46E , UX21E תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 מתאפשרת חריגה במידה במידה שיהיה הבדל משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ודיאו באפטר אפקטס פרמייר ואנימציה במאיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אבל עדיפות רבה שכן 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב יפה ואסתטי 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב הנייח שלי שבק חיים ועל כן החלטתי להשתמש בהזדמנות זו ולהתחדש. השימוש העיקרי הוא גיימינג אך אני עוסק גם בעריכת סרטונים בצורה חובבנית ומעוניין לנסות את ידי באנימציה תלת-מימדית. האידיאל הוא מעין מחשב "jack of all trades" שיוכל להתמודד בצורה טובה עם כל מה שאזרוק לו וישמש כתחנת עבודה חזקה ואמינה לשנים הבאות. אינני זקוק לפתרונות אחסון ואינני זקוק לכרטיס מסך בזה הרגע. יש בידי GTX 1080 שהולך לשמש אותי עד ליציאת ה- RTX החדשים, אז התכנון הוא לקנות את ה- 3080. הכנסתי את ה- 2080S כפלייסהולדר. להלן המפרט, אשמח לקבל את חוות דעתם. הצעות לייעול יתקבלו בברכה, תודה. מעבדים AMD Ryzen 7 3800X AM4 Bo…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן... אני חדש... אחלה אתר... חיפשתי אחד כזה והגעתי לפה... עכשיו , אני מעוניין לקנות מחשב חדש , בהשקעה שלי ושל ההורים, ההורים אומרים גג 4000 ש"ח ומאחר והם משקיעים 60% מהסכום אני חייב לציית להם. 4000 ש"ח זה סכום מספיק לדעתי לקניית מחשב איכותי? כי אני לא מעוניין בסתם זבל... א.תמליצו לי בבקשה על מעבד, עכשיו יש כאלה שאומרים ש-AMD יותר טוב מפנטיום אבל רוב המשחקים הגדולים עולים רק בפנטיום... לפי מה שאני זוכר... לכן אני מעדיף פנטיום 4 ... בקשר למהירות מעל 3.0GHZ , יש 3.6? בקיצור, תמליצו לי על מעבד טוב... ב.בקשר לזיכרון, אני מתבלט בין 512 או האם להשתקגע וללכת כפול מזה(1024 לטווח הארוך או ש-512 יספיק) ג.דיסק קשיח זה יהיה בהתאם לתקציב, 80GB זה מה שהולך היום , אבל ישר כסף נשדרג ליו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף הוריי הסכימו לשדרג את מחשבי הקט אך הם נתנו לי לשם כך רק 2500 ש"ח :-\ טוב.. אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך אני עדיין לא בטוח אם אני צריך מארז חדש אז תכניסו את זה לחשבון גם אבל לא חייב המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה dell n3010. לאחרונה המאורר/ים משמיע/ים רעש יותר מהרגיל, מה שגורם לי לחשוב שהמחשב זקוק לניקוי. המחשב עדיין באחריות. האם vtjrhu, כוללת ניקוי? תודה, שלמה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-