עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orel176,

מה אתם אומרים לגבי הדגם הזה? מומלץ? במחיר של 2800 ש"ח המחשב מיועד לשימוש סטודנטית לשימושים קלים כמו אופיס מוסיקה וסרטים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום רב אני סטודנט שנה ב' מתוך 4 –לתקשורת חזותית, עיצוב גראפי. למעלה מ-5 שנים אני עובד עם התוכנות: פוטושופ, אילוסרייטור(בעבר פריהנד), אינדיזיין, פלאש ובעתיד הקרוב אלמד גם תוכנות תלת מימד... אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מעדיף PC) בזמן הקרוב, מחשב שיתפקד במהירות ושקט יחסית עם התוכנות שציינתי במקביל+ קבצים כבדים לדפוס. (ללא ציוד היקפי....) ושהמחשב יחזיק מעמד לפחות 4 שנים. אני יודע שמחשב עם כל הדרישות שלי היא השקעה, התקציב האידיאלי הוא מ-3000שח עד 4500 שח עם אפשרות חריגה (עד כ- 500 שח) חשוב לציין, שהמחשב נועד 90% לעיצוב בתדירות יום יומית ו-10% אופיס ואינטרנט אך לא משחקים וכו... חשוב לי לקנות דבר אמין שיתמוך בי לפחות כ-4 שנים, אך אני מעוניין משהו פונקציונאלי ולא מותרות. …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by liran877,

חברה שלי רוצה לקנות מחשב לשימוש מקצועי לאדריכלות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב -עבודה עם תוכנות אדריכלות ורינדור במיוחד אוטוקאד ולומיון 5 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? טווח של חודש חודשיים \11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by catsmonster,

מישהו יודע מה המעבד המקביל של intel למעבד AMD Fusion Processor E-350 נתקלתי במעבד הזה ופשוט אין לי מושג איך להשוות אותו למעבד אינטל כדי לדעת מה טובו. חזק יותר, חלש יותר מ- atom? טוב בשמירת סוללה? מריץ משחקים מלפני כמה שנים (אבל תלת מימד)? שמעתי שהוא גם כולל כרטיס מסך מובנה AMD Radeon HD 6310, איך הוא ביחס לכרטיס המובנה של intel במקבילו או שאולי הוא מקביל ל- ion? האם הוא מסוגל להריץ ווידאו ב- 1080p?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by almog333,

שלום, מחפש מחשב מדיה סנטר. תקציב עד 4000 שקל. חשוב לי הדברים הבאים: מארז: Mini-ITX, כמה שיותר חיבורים לדיסקים קשיחים (לפחות 3) + ssd אחד, קירור טוב לדיסקים הקשיחים לוח אם - שיתאים למארז כמובן, עדיפות לכרטיס רשת אלחוטי מובנה. המחשב יחובר לרסיבר בעזרת hdmi דיסק קשיח אחד של 8 טרה + ssd לא גדול בנפח או במחיר. שידע להתמודד בקלות עם קבצי וידאו כבד כמו בלו ריי. עדיפות לחנות בירושלים, אך לא חייב, אם יש משלוח מחנות אמינה בארץ. אודה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Tov_Tov,

היי, אחותי מעוניינת לקנות מחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר אז פחות) צורכי המחשב הם בעיקר סרטים ומחשב משרדי ( Office ). אני צריך שהמפרט יכלול הכל, מחשב, מסך, עכבר מקלדת. עדיפות למסך 20 + 4 GB זכרון כרטיס מסך שיריץ HD 250GB לפחות צורב DVD עדיפות למפרט מחנות בי-ם. תודה מראש בן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by barakud,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה כעורך דין. מה שאומר בעיקר גלישה ותוכנות אופיס. (אבל ליתר ביטחון שיצליח להריץ גם תוכנות כמו פוטושופ). למה נייד? כי אני עובד מהבית ומהמשרד ומעדיף מחשב אחד משני נייחים (לדעתי עדיף). מה חשוב לי? 1. שאפשר יהיה לקנות לו 2 עמדות עגינה כדי לחבר למסך גדול ולמקלדת. 2. שיהיה עמיד ועם סוללה ארוכה (אם יוצא לדיונים) 3. שיחזיק מבחינת החומרה ל-3 שנים קדימה לפחות (אני יודע שצריך להחליף בזמן הזה סוללה...) 4. עדיפות (לא חובה) למסך מט. מה פחות חשוב? 1. גודל מסך. יכול להיות 14 או 15, כי בסוף מחבר למסך גדול רוב הזמן. 2. ניידות. למרות שמסתובב, המשקל פחות עקרוני עבורי. תק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Leonid.,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא מעבדי אינטל‏ Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Blue 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS מארזים‏ Thermaltake SopranoRS 101 Mid Tower Series Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל, אין אפשרות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט(עבודה)* וקצת משחקים כמו FIFA2004 הייתי מעדיף שיהיה מעבד אינטל(ככה גיסי רוצה) המון תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2354&CatCode=315 מגיע עם Windows Vista Home Premium האם ניתן להתקין עליו אקס פי? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by alfred3,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל בשבוע האחרון אחרי כמה דקות שלא הייתי משתמש במחשב המסך היה נהיה שחור כאילו כבוי אבל רואים ממש בקושי את התצוגה אחרי ריסטרט זה היה מסתדר ,אתמול כבר גם הריסטרט לא עוזר לא רואים כלום ,חיברתי אותו לטלויזיה ורואים טוב ככה שלא נראה לי שזה כרטיס המסך . מה זה יכול להיות ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מישהו ביקש ממני לתכנן לו מחשב חדש עבור אדריכלות. התוכנות המבוקשות הם Vray 6, 3DMAX 2023, AutoCAD. עכשיו, אני מבין במפרטים של מחשבים ניידים, אבל כשניסיתי להרכיב לו מחשב נייח הסתבכתי. כי מעבד וכרטיס אני יודע לבחור אבל איך אני אדע איזה לוח אם, ומארז, וקירור וכל זה. לכן אני צריך את עזרתכם בבניית מפרטים עבורו, ועבור אחרים שיתכן שיבואו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בשבילו אני צריך מפרט שירוץ עליו חלק ולא יותר. עד אזור ה7,000. ואני צריך עוד מפרט שירוץ ליגה עד 13,000 בשביל שיהיה לי להציע אם מישהו אחר מאותו קורס ירצה להשקיע. (ולא, הם לא מכירים את האתר הזה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דו…

13. Started by Joha132,

שלום לכם, ברשותי לפטופ ASUS 1201-HA, ויש לי בעיה מאוד מוזרה באינטרנט. המחשב כן מתחבר לרשת ליד ראוטר (של TP-LINK), אבל שאני יוצא לסלון (מרחק של 8 מטר מהראוטר - המחשב מזהה את הרשת בעוצמה מלאה, אך רושם שישנה בעיה, ולא מוכן להתחבר..) גם במקומות אחרים הוא מזהה את הרשת עם עוצמה מלאה - אבל לא מוכן להתחבר (גם ארומה, גם לימודים.. יש סיסמא נכונה והכל..) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by r.b.y,

שלום יש לי מפרט שההצעה עליה היא 10000 שקל : המחשב למשחקים כבדים קאזה אימיול והכול ביחד מארז RAIDMAX SAGITA 12CM מאורר FSP 350W NOISE HIKKER 120mm active pfc asus p5wdh dekuxe 975i sb+sa2+l1g+r intel conroe 2.13ghz e6400 s775 2mb thermaltake big typhoon 939/775 corsair ddr2 512 667mhz pc 5300 כפול 2 כלומר 1gb wd 250gb 24/7 7200rpm 16mb sata2 ld dvd -/+rw gsa h20l microsoft dt1000 עכבר ומקלדת אלחוטי מסך nec19"inc multisync 90gx2 4ms sony 1.44 gc ati randeom x1600pro pg2 e3 512mb+t אנא עזרו לי כבר השתגעתי בסה"כ רוצה מחשב כמה שווה לדעתכם ההצעה הזאת? מה הייתם משפרים וכמה זה עולה? וב 5000 אלף שקל איזה מחשב הייתם מרכיבים לאותה מטרה תודה על ההעזרה בתקווה כבר למצוא את המחשב האידי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nazgull,

שלום לכולם,אני צריך מחשב לגיימינג כבד ועבודה ה התקציב המקסימאלי? : 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים כבדים ועבודה באינטרנט ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 19…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי. אני מתחיל להרכיב מפרט מחשב. יש לי מסך, מקלדת, עכבר, כרטיס מסך, ספק כוח ו- HDD. אני רוצה שזה יהיה קומפקטי (עדיין תומך כרטיס מסך נפרד עד 28 ס"מ) מבוסס AMD RYZEN 3600. טוב למשחקים ופיתוח תוכנה. כרגע הגעתי למפרט: AMD RYZEN 3600 מארז NZXT H200i. (יש אלטרנטיבה טובה יותר בגדלים האלו?) זכרון Corsair Vengeance LPX 16GB בלוח אני מאוד מבולבל. אני לא רואה אפשרויות בכלל ב MINI ITX. מה דעתכם?

17. אני מעוניין לייבא מחשב.. ומחפש המלצה מאנשים שרכשו בצורה זו המון תודה לעוזרים (:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחקי 2018-2019 הבאים לצאת והעכשווים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה גם כמובן מסך עם רזולוציה של 1920X1080 אם אפשר יותר באותו מחיר אשמח. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

19. Started by m.l,

היי אני יודע שבדרך כלל אני נותן מפרטים אבל אני רוצה להיתייעץ איתכם בנוגע למחשב שאני עושה לבן דוד שלי...הוא רוצה אותו למשחקים וקידודים....בניתי משהו מה אתם אומרים עליו? יש מה לשנות? מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤477 לוח אם: ASUS M2N ¤513 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1647 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤213 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤396 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by serg5534,

שלום יש לי כמה שאלות בנוגע למחשב זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OCE6G2963 מפרט טכני: # מעבד מדגם חדש Intel Core 2 Solo SU3500 1.4Ghz 3MB 800Mhz # חבילת זיכרון 4096MB DDR3 1066MHz # מסך רחב 1366x768 "13.3 כולל מצלמה מובנית # תומך Express Card # כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M # דיסק קשיח גדול במיוחד 320GB ובחיבור SATA מהיר # תקשורת אלחוטית WIFI + Bluetooth Version 2.1 מידות: # משקל כולל סוללה (החל מ-):1.6 ק"ג # אורך:32.8 ס"מ # רוחב:22.8 ס"מ # עובי:1.7 ס"מ האם המעבד שלו עם ליבה כפולה? והאם מספיק חזק לתוכנות כמו PS CS4 , אופיס ומשחקים כמו GTA4? האם כרטיס מסך איכותי? כתוב שהעובי שלו זה 1.7 ס"מ האם זה מדוייק כי באתרים אחרים כ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by liiight,

אין צורך בציוד היקפי יש צורך במערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ron1919,

מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים על high כמו gta iv וBattlefield: Bad Company 2 , צפיה בסרטים * גודל המסך?16.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2+- שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 350GB * צורב DVD?כן שתומך LightScribe * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp עם יש בפחות מ 8000 זה גם טוב

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by snird,

ממ יש לי תקציב של 4,000 עד 4,500 ש"ח למחשב טוב למשחקים... העיקר שיהיה כ.מסך לפחות 7600GS או טוב ממנו, ג'יגה זיכרון ומעבד אינטל core 2 dou. תודה מראש P:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש ברשותי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8621 השאלה שלי האם כדאי לי לשים וינדוס 7 של 64 ביט או 32 ביט? אם אני שם 64ביט,ההבדל במהירות יהיה משמעותי? לרוב התוכנות יש תמיכה ב64 ביט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית. פרט לצרכים בסיסיים, גם ירוץ על המחשב מטלב. כלומר שלא יהיה מחשב "חלש" מדי . גודל צג : 14 אינץ' דיסק קשיח: לפחות 250. למרות שבימינו אין משהו עם פחות. שיהיה את החיבורים הבסיסים , בלוטוט' , HDMI . התכונות העיקריות במחשב הן חיי סוללה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך ככל האפשר (אני יודע שמאתגר מעט עם 15 אינץ'...אבל מה שיש.) עדיפות ל 3 שנים אחריות. בסביבות ה3 אלף שקל . אם יש משהו ממש מומלץ, אפשר לסטות מעט מהתקציב. (למשל להגדלת אחריות או משהו בסגנון גם.) תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים