ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
מפרט רב תכליתי לעבודה משרדית קצת משחקים זה די ברור שהם לא יעבדו בהגדרות הכי גבוהות בתקציב הזה ועבודה עם תוכנות כמו SOLIDWORKS וכדומה אני שוהה מול המחשב זה רב בקריאת מסמכים אז חשוב שהמסך יהיה איכותי לגבי התקציב אני עדיין לא סגור אליו אז אם אני צריך להגדיל את התקציב לפי דעתכם אני פתוח להצעות
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש מחשב מסוג AMD Mobile Athlon XP 3000 Plus במחיר של פחות מ-5K, זהו המפרט: מפרט טכני AMILO-A 1094: - מעבד Mobile AMD Athlon XP 3000+ - זיכרון DDR 512MB הרחבה עד 1GB soDIMM - מסך XGA 1024x768 15" - דיסק קשיח 40GB - כונן צורב DVDRW - כרטיס מסך SIS M760 זיכרון עד 128MB - יציאת טלוויזיה S-Video - כרטיס רשת 10/100 ומודם מובנה - קורא כרטיסי זיכרון פלש SD/MS/MMC/MSPRO מובנה - 3 יציאות USB2.0 מובנות - יציאה דיגיטאלית IEEE-1394 FireWire - סוללת (4400 mAH) Li-Ion מחזיקה כשעתיים בהתאם לשימוש - משקל 2.75Kg - מערכת הפעלה Windows XP Home Enabled - תוכנה Microsoft Woks 7 - אחריות לשנה במעבדות Fujitsu Siemens מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני זקוק לסוללה חדשה ל w530 שלי (המחשב מתריע שצריך להחליף אותה, וכאשר הוא לא מחובר לחשמל הסוללה נגמרת תוך שעה+-). מצאתי את הסוללה הבאה: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-T410-Akku-NEU-T430-T420-T510-W510-L410-L510-T530-W530-Batterie-Battery-/231391918434?pt=DE_Technik_Computerzubeh%C3%B6r_Notebook_Akkus&hash=item35e0087962 כאשר באתר של לנובו עצמה כל הסוללות(ויש כמה דגמים שאני לא מצליח להבדיל ביניהם כ"כ, גם עם אותו מספר תאים...) מתחילות רק ב-200 דולר... מה דעתכם, אפשר לקנות את הסוללה מebay או שהמחיר הנמוך "חשוד" מדי? ואם לא משם, אז מאיפה וכמה זה אמור לעלות?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות בנוגע למחשב זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OCE6G2963 מפרט טכני: # מעבד מדגם חדש Intel Core 2 Solo SU3500 1.4Ghz 3MB 800Mhz # חבילת זיכרון 4096MB DDR3 1066MHz # מסך רחב 1366x768 "13.3 כולל מצלמה מובנית # תומך Express Card # כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M # דיסק קשיח גדול במיוחד 320GB ובחיבור SATA מהיר # תקשורת אלחוטית WIFI + Bluetooth Version 2.1 מידות: # משקל כולל סוללה (החל מ-):1.6 ק"ג # אורך:32.8 ס"מ # רוחב:22.8 ס"מ # עובי:1.7 ס"מ האם המעבד שלו עם ליבה כפולה? והאם מספיק חזק לתוכנות כמו PS CS4 , אופיס ומשחקים כמו GTA4? האם כרטיס מסך איכותי? כתוב שהעובי שלו זה 1.7 ס"מ האם זה מדוייק כי באתרים אחרים כ…
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הפריטים שאני צריך הם: מעבד - עדיף AMD אבל אפשר גם אינטל לוח אם ג'יגה זכרון כרטיס מסך איכותי (במגבלות המחיר כמובן) מארז אם אפשר גם לתת לי את שם החנות שממנה לקחתם את המחיר. תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש לצרכי עבודה (העבודה משלמת, כמובן.. ) * מטרות המחשב? - השימושים העיקריים הם בעיקר תכנות, בסיסי נתונים והרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל (קרי לפחות 8 גיגה זכרון, רצוי יותר, לפחות מעבד i5). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד משנה - 14 צריך להיות בסדר אבל גם יותר או פחות בא בחשבון. * רזולוציית המסך? ממש לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב קל יחסית (מסתובב איתו הרבה) אבל זה לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה יהיה נחמד אם כן, אבל לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - רצוי יציאת VGA או כל פתרון …
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד LG LW20 Express, התקנתי עליו Windows 7 Ultimate Final, וכפתור ה FN לא עובד (הוא עבד מצויין בויסטה), גיגלתי, וראיתי שזו בעיה נפוצה אצל בעלי לפטופים רבים (גם סוני, טושיבה ועוד) שגם להם כפתור ה FN לא עובד ב Windows 7. 1. היכן עלי לחפש דרייבר עדכני ל Windows 7 (או אולי להתקין דרייבר של ויסטה) ? האם באתר של LG (לא מצאתי שם כלום) ? האם באתר של חברת הצ'יפסט (i915GM) ? וגם מה עלי לחפש בדיוק ? דרייבר של מה ? 2. לא אכפת לי שכפתור ה FN לא יעבוד, אני כלל לא צריך אותו, ולא צריך להשתמש במקלדת המשנית (שעוברים אליה בשילוב FN+SCR LOCK במחשב שלי), הבעיה הגדולה היא שכאשר המחשב עולה, המקלדת הפעילה היא מהקלדת המשנית ! (כלומר, בחלק מהמקשים, במקום אות, מוצגת ספרה) אני גם רואה ע…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבדוק עם האנטי וירוס את הMSI WIND שלי כי כל פעם שאני מתכתב עם מישהו במסנג'ר הוא מתלונן שהוא מקבל הודעות של לינקים ממני..איך אני מגיע למצב בטוח עם המחשב נייד הזה.? תודה
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
. אני מאוד מעדיף מעבד אינטל,מי שמעדיף מעבד AMD שיסביר לי למה. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים HD אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?נראה לי 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?PES 2010 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני גבוה 3. האם יש צורך ב…
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, סרטים HD (הכי חשוב!!) * גודל המסך? 13.3" אבל אם יהיה מחשב איכותי יותר בגודל קטן יותר גם מתקבל. * משקל רצוי? 1-2kg, עדיף ללכת על האיכותי מאשר על ההכי קל. * זמן סוללה? כמה שיותר (לא שעתיים), לכיוון ה4-5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI!!! * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320gb, עדיפות ל7200rpm ראיתי מספר דגמים, ואשמח גם להכוונה ולהמלצה שלכם המומחים. מחשבים ניידים Lenovo IdeaPad - Lenovo IdeaPad S205 M63DRIV http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=15258 Dell Vostro V131 i5-2410M GMA HD http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10034 הראשון עם מעבד חלש וכרטיס גרפי טוב שלא מ…
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חברה אהלן אני צריך עזרה אני מתלבט בין שתי מחשבים נייידים האחד זה DELL 1320 לבין HP 4310 חברה אני צריך עצה אמינה של מה איכות המסך בשמש איזה מחשב יותר חזק ונותן יותר אפשריות מגוונות המחשב מבחינת חומרה זהה לחלוטין אנא עיזרו לי תודה מראש ניב !!!
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כבר קיימים מארז ENERMAX CHAKRA ספקי כוח HEC ZEPHYR 650 כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 6850 1G GDDR5 מסךASUS VW246H במפרט זכרון מעבד לוח עם ארדיסק
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. שימושים לגרפיקה (עריכת וידאו ופוטושופ) ולמשחקים. התכנון לכרטיס מסך הוא Nvidia GTX 970. האם כדאי לבסס מפרט על מעבד skylake, או שללכת על דורות ישנים יותר? התקציב יהיה בסביבות 5-6k לא כולל ציוד הקפי.
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
חיפשתי ממחשב בתקציב עד 2000 ש"ח מקסימום מסך 15.6" שיתאים לצרכים בסיסיים (אינטרנט, מוזיקה, סרטים DVDRIP, ומשחקים בסיסיים מאוד כמו קונטר לדוגמה) מחר זה סופי אני קונה מחשב נייד חדש זה הנייד הכי טוב שהצלחתי למצוא בטווח של עד 2000 ש"ח http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7020 הוא יתאים לצרכים שלי נכון? אם למישהו יש המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח מקסימום בלי חריגה שלדעתו זה מחשב יותר טוב ממה שהבאתי אני אשמח אם לא יהיו תגובות כניראה זה מה שאני אקנה מחר
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין באמת תקציב מירבי, מחפש cost effective. מוכן להוציא יותר אם באמת שווה את הכסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אפשר להסתפק ב 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי קייס 3d aurora case. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי. נגיד 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מפרט למחשב עריכה טוב, עבודה על אוויד ודי הרבה קידודים אני חושב שאני רוצה ללכת על המעבד איבי ברידג' החדש, אבל אני לא יודע עם איזה לוח אם כדאי, חשוב לי הרבה יציאות USB 3 מארז טוב ושקט לגבי הכרטיס מסך, יש כרטיס QUADRO FX 2000 בן כמה שנים, האם כדאי להחליף או להעביר אותו מחשב? מעבד: [..] INTEL I7-3770K IVY BRIDGE + SCYTHE MUGEN III ₪1847 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪143 כמות:4 דיסק קשיח: [..] HITACHI 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪450 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2869 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב הנייח שלי שבק חיים ועל כן החלטתי להשתמש בהזדמנות זו ולהתחדש. השימוש העיקרי הוא גיימינג אך אני עוסק גם בעריכת סרטונים בצורה חובבנית ומעוניין לנסות את ידי באנימציה תלת-מימדית. האידיאל הוא מעין מחשב "jack of all trades" שיוכל להתמודד בצורה טובה עם כל מה שאזרוק לו וישמש כתחנת עבודה חזקה ואמינה לשנים הבאות. אינני זקוק לפתרונות אחסון ואינני זקוק לכרטיס מסך בזה הרגע. יש בידי GTX 1080 שהולך לשמש אותי עד ליציאת ה- RTX החדשים, אז התכנון הוא לקנות את ה- 3080. הכנסתי את ה- 2080S כפלייסהולדר. להלן המפרט, אשמח לקבל את חוות דעתם. הצעות לייעול יתקבלו בברכה, תודה. מעבדים AMD Ryzen 7 3800X AM4 Bo…
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מחשב חזק שישמש אותי גם בכך שיוכל להריץ משחקים כבדים בקלילות ובנוסף אני מתכנת לא מעט עם מנועים גרפים לדוג' ואשמח להמלצות על מפרט למחשב. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod warcarft diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני אשמח לקבל המלצות למס…
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניית מחשב ללא כרטיס מסך (יש לי כבר כרטיס מסך 3060TI) אין לי דרישות ספציפיות רק שיהיה חזק למשחקים ויראה טוב התקציב שלי הוא עד 4000 אפשרי אולי לחרוג טיפה
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
זה מה שבנתיים הרכבתי... לא יכול להתפשר על מסך אחר... הוא מיועד לעשיית OC בעתיד (אחרי שאלמד.. ) ולמשחקים נורמלים. אשמח לקבל עוד הצעות למפרטים המתאימים למטרה הנ"ל התקציב הוא עד 4700 ש"ח (כולל המסך) PANOASONIC FLOPPY 1.44 TASK CASE - TK3001 Screwless USB Lite on 48x12x48 Retail Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail Genius KB-10X PS2 ENG/Heb Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem FLATRON 17 F700B AMD ATHLON XP 1700 ORIGINAL BOX WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 64MB DDR GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM -------------------- סה"כ 4540 …
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מתכנן מחר רכישה של אחד מהמחשבים הנ"ל בואותו סכום של 4000ש"ח (ליד שניה כמובן) שני המחשבים בני חודש עם אחריות לשנה סגורים בתוך קופסה אני דיי מעדיף את ה hp בעל מעבד משודרג לדגם שלו t7300 במקום t7100 הוא בעל גיגה זיכרון (שאני מתכוון לשדרג ל2 גיגה) +קורא טביעות אצבע יש לו רק חיסרון אחד לטעמי והוא הכרטיס מסך (intel x1300 256mb) חוץ מזה לדעתי הוא עדיף בהרבה מבחינה חיצונית גם על ה acer הacer בעל 2 גיגה זיכרון עם מעבד 1.8 כפול ליבה של amd וכרטיס מסך nvidia 8400gs המחשב הזה לדעתי ממש נשמע טוב חוץ מהקטע של המעבד שנראה לי שהולך לטובת hp החיסרון הנוסף שלו לטעמי הוא ה"לוק" שלו שממש לא מתקרב ל hp מה אתם אומרים ? על מה אתם הייתם הולכים? האם ה x1300 חלש משמעותית …
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב ב-4500 שקל אשר יכלול את הרכיבים הבאים:מעבד,לוח,כרטיס מסך,זיכרון,הארד דיסק,מארז,פלופי וסי די רום. עכשיו ככה,המחשב הוא בשביל חברה שלי,היא בעיקרון מתחילה ללמוד גרפיקה אז היא טוענת שהיא צריכה משהו מתאים. אין לי מושג איזה תוכנות,אפליקציות או השד יודע מה לומדים שם אבל היא כמובן מכירה רק אינטל,אני גם המלצתי לה AMD כמובן אבל כמו שהיא אומרת "אני אהרוג אותך אם משהו לא יעבוד לי איתו..." אז אני רוצה מפרט בשבילה שיהיה גם למשחקים כמו שהיא אוהבת וכמובן גם AMD אם הוא טוב לגרפיקה. נ.ב O.C ? ממש לא בשבילה.
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 4 nfs rivals, battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות כמובן אני לא מצפה לקבל מפלצת במחיר…
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אחרי צבא ואוטוטו מתחיל לימודים אקדמאיים (סטודנט). הרבה זמן אני חושב לקנות מחשב לטובת הלימודים, אחד שאני יוכל לקחת איתי ולא שולחני כמו שיש לי עכשיו. ראיתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-a430m.htm הוא בעל: מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz מסך רחב 15.6 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך ATI Radeon HD 4330 512MB דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel - כמובן שזה הופך להיות 4GB DDR3 1066MHz.. לעניין, דרישותיי הן: מקסימום עלות של 5,000 ש"ח. מסך 15.4-15.6 בלבד, שיהיה LED שהצפייה בו תהיה יפה מוש…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-