ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? 7000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרת לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי חוזר מניו יורק ואני ביקשתי ממנו להביא לי איתו מחשב ורציתי לשמוע את חוות דעתכם המקצועית, היות ואני, אין לי מושג חח את המפרט אני הרכבתי המחיר נשמע לי בסדר אבל שוב אני לא מבין בזה.... אני עובד כדי ג'יי ואני מתכוון להתחיל לעבוד עם טרקטור (תוכנת סנכרון של הסידים עם המחשב) ואני משחק wow ועובד בפוטושופ. וזה למה המחשב חזק. זה המפרט: http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&l=en&model_id=xps-l502x&oc=dndodq1&s=dhs&vw=icon&leadtime=4/13/2011&showleadtime=True בבקשה אם אתם חושבים שצריך לשנות משהו תגידו לו. ובכלליות איך הוא איך המחיר האם אתם חושבים שהוא לא מתאים למוזיק…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש במחיר טוב MacBook Air 13.3. אני מתכנת C# (Visual Stduio) וגם JAVA בECLIPSE. האם זה מחשב מתאים?
-
- 22 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מעוניין במפרט ל 2 מחשבים למשחקים בעיקר, בחלוקה של 2300\3700 בערך (אחד חזק יותר לילד הגדול) * ללא מסכים , או ציוד היקפי, אולי צורב למחשב החזק * רעש 5,6 בסולם 1-10 (לא רועש מדי אבל לא להשתולל על התקציב בשביל השקט) * שתהיה יכולת שדרוג עתידית (לפחות זכרון ו מעבד) * רזולוציה סטנדרטית 1280 x 1024 למחשב החלש 1680x1050 לחזק יותר יתכן שידרוג עתידי לשני המסכים * עדיף מחנויות : נועה מחשבים , אייבורי , KSP או חנות זולה יותר מאיזור הצפון בעלת מוניטין גבוהה ( לצורך מימוש אחריות במידת הצורך) * אין צורך בהרכבה * אין צורך במערכת הפעלה * * ניתן לשחק בין התקציבים של שני המחשבים * מעוניין שיחזיקו לכמה שיותר זמן ללא שידרוג *
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: מפרט: מעבד: Intel Core 2 DUO E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב נייד 2000 שח לצורך משרדי ושיתאים גם לצפיית סרטים עדיפות למסך 13 אינץ'
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום ברשותנו מחשב מבוסס אינטל שנבנה לפני כ-3 שנים על בסיס XP והגיע הזמן לשדרג. אני מעוניין בהצעות רלוונטיות למערכת שתתאים בעיקר לעריכת סאונד ומעט לעבודת עריכה של תמונות/וידאו. אין לי צורך בכרטיס מסך חיצוני, לא במסך ולא במערכת הפעלה כמו כן אני לא צריך דיסקים קשיחים פנימיים. חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט. חשוב מאוד חיבור FW ברשותי כרטיס קול מבוסס FW ואני מעוניין/רצוי FW של Texas Instruments זה יכול להיות מבוסס AMD (שיש לי איתם ניסיון טוב מהעבר) או אינטל המחשב לא ישמש למשחקים עיקר התוכנות שיותקנו בו יהיו כלי Vsti מהדגמים המתקדמים כ-Omnispher וכדומה. התקציב שאני מעוניין לנוע סביבו הוא כ- 2000-2500 ש"ח ואני מקווה שזה ריאלי. תודה מראש לכל התייחסות
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אני מחפש בזמן האחרון לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו לרוב הם אינטרנט סרטים (HD) ואולי מחשק או שנים לא מהכבדים. הגדול של המסך רצוי לא גדול מידי ולא קטן מידי שיהיה ממוצע שהוא עדין יהיה "נייד" ואם להסתובב איתו מידי פעם בעתיד ישמש גם לעבודות משרדיות אופיס וכו'.* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לרוב הוא יהיה בבית אני לא יודע מהאופטימלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שמעתי שהמובילים הם LENOVO, DELL תקנו אותי אם אני טועה בנוסף שיהיה גם מצלמה מובנית ואם יש מיקרופון גם מה טו…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי. אני זקוק למפרט עד 3,000 שקל. אין צורך בציוד היקפי כלל, רק מארז. המחשב צריך להיות רב תכליתי עם יכולות גיימינג =). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי 3.5 שנים, הגיע זמני לקנות מחשב חדש. הוא מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. אני מריץ על Windows 7, עם מסך ברזולוציה טבעית של 1680 על 1050. עוד פרטים: * לא חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט (זה עדיין נחמד), ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק, אבל עדיין הייתי רוצה קירור קצת יותר נורמלי למעבד - במחשב האחרון שלי היה לי Thermaltake V1, והייתי מאוד מרוצה ממנו. הייתי שמח לקנות קירור בערך באותה הרמה. * אין לי העדפה לחנות ספציפית. היתה לי התנסות מאוד חיובית עם tms, אבל זה לא קריטי. אם יש לכם המלצה לחנות אחרת, תצעקו. * אם לסמוך על נסיון העבר, יש סיכוי מכובד שאני לא אשדרג את המחשב בכלל עד שאני אחליף אותו, 4 שנים מאוחר יותר. * לצורך לכידת תמונות…
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המפרט המלא נמצא בקישור הזה אודה לכם מאוד אם תגידו לי לגבי המחיר והאם המחשב עצמו הוא טוב תודה מראש http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
המחשב מיועד לבחורה עם דרישות צנועות למדי: אינטרנט, תוכנות משרדיות ושימושים כלליים. המחשב יהייה רוב הזמן נייח (הדרישה למחשב נייד היא בגלל אילוצי מקום, או יותר נכון חוסר מקום) ולכן הניידות וזמן סוללה אינם חשובים במיוחד. חשוב שיהייה בעל מקלדת נוחה ומסך איכותי. רצוי גם שיהייה עם רמקולים איכותיים. תקציב עד כ-2500 ש"ח, חריגה קטנה אפשרית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד דל מדגם : Dell Vostro V130 i3-380M GMA HD התקנתי לאחרונה ווינדאוס 7 על המכשיר וכמובן את כל הדרייברים אך יש לי בעייה שברגע שאני מנסה לכוון את בהירות המסך על ידי הצירופי מקשים במקלדת יש לי תצוגה של הפעולה אך אין לי את האפשרות להוריד או לעלות עוצמה אלא זה נמצא על הדרגה האחרונה ולא נותן לשנות ניסתי להתקין מחדש את הווינדאוס את הדרייבר אך כלום לא עוזר יש הצעות מה באפשרות לעשות ? בתודה מראש ושבת שלום כפיר
-
- 9 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור חברה שלי, סטודנטית שמקלידה ברבה חשוב עמידות, זמן סוללה ויציאת HDMI באזור ה 600 דולר בנוסף, אם למישהו יש נסיון בקניה בסין אשמח לעצות תודה רבה סוון
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי: 1700 שקלים לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג ב- 100 שקלים. רק אם זה מאוד מוסיף. השימושים הצפויים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים (בעיקר תכני HD), אינטרנט. משחקים פשוטים שיש ברשת המחשב אינו מיועד למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. נדרשים כל הרכיבים במפרט. השקט לא קריטי (6). אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין העדפה לחנות מסויימת. גר במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי אך ייתכן שיתווסף כרטיס מסך חיצוני בעתיד. לא מתוכנן אוברקלוק_לא יודע מה זה.) המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אך הייתי רוצה( במידת האפשר) מערכת שאפשר לשדרג בעתיד במינימום השקעה תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 1030 [/td] [td] 1030 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [/td] [td] 1 [/td] [td] 670 [/td] [td] 670 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] זכרונות DDR3 1600Mhz[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]2x2GB G.Ski…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב בגודל של 11.6 עד 12 אינץ לצורך אינטרנט סרטים באיכות רגילה ובעיקר עבודה מול אופיס ולכן אני רוצה מקלדת כמה שיותר נוחה! זה חשוב שמתי לב שיש ניידים להם יש מקלדת עם מקשים קטנים ולא נוחים וזה פקטור שצריך לקחת בחשבון אני מוכנה להשקיע עד 2500 עדיף פחות דוגמאות מקשים גדולים: http://img.zap.co.il/pics/3/2/5/9/34329523c.gif מקשים קטנים: http://img.zap.co.il/pics/5/2/6/8/33028625c.gif בבקשה עזרה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ 12-13 אינטש לאימי. המחשב אמור להיות לשימוש של סקייפ, אינטרנט, מיילים וכו'. לא יותר מזה. לכן אני מעוניין לקנות לה מחשב זול (לא צריך משהו חזק) אבל אמין. אין לי בעיה לקנות לה את המחשב בארצות הברית (שם הבנתי הרבה יותר זול). על איזה מחשב הייתם ממליצים? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, שישמש אותי לצרכים של אינטרנט,עיצוב גרפי,בניית אתרים,ולתיכנות של תוכנות אשמח לקבל המלצה על מחשבים נייידים שאותם אוכל לרכוש,שיספקו לי מקסימום ביצועים במינימום מחיר :] נ.ב אני חייל ולכן התקציב שלי לא גדול, ואני מחפש מחשב שאיתו אוכל להתאמן ולהתנסות בנתיים וללמוד
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
צריך בבקשה המלצה לנייד עד 4K אם אפשר אולי קצת פחות... חשוב שיהיה עם מסך מצויין,כמובן שיציאת HDMI,השימוש יהיה סך הכל לדברים פשוטים, אבל שיהיה מספיק חזק גם למשחקים ,לא איזה כרטיס מסך מטורף אבל משהו סטנדרטי שיוכל לעבוד יפה, תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברים, אני אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא של מחשב נייד שאני רוצה להביא מארה"ב: http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&l=en&model_id=xps-l502x&oc=dncodq2&s=dhs&vw=icon&leadtime=4/8/2011&showleadtime=True 1. האם הדגם מומלץ מבחינת יחס המחיר לאיכות? 2. השימושים- צפייה בסרטים וסדרות (חלקם HD), יחובר לטלוויזית LCD של LG דרך רסיבר HD ושימוש באופיס. 3. האם ידוע לכם אם יש אחריות בארץ לדגם הזה? 4. האם יש במפרט נתונים שצריך לשנות/לשדרג בשביל השימושים בו? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות בארה"ב נטבוק בסביבות 1000-1200 ש"ח. עקרונית המחשב ישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בסדרות/סרטים. עקרונית חשוב לי טווח קליטה אלחוטית טובה ואיכות מסך טובה ביותר. על כל השאר אני יכול להתפשר. אשמח לקבל לינקים לאתרים בארה"ב תודה, עמית
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש המלצתם לי על מפרט לפי הדרישות להלן. בגלל בעיה בליין של הלוחות אם הספציפים האלה- לא יכולתי להזמין את המחשב. עכשיו, אינטל תיקנה את הבעיה, ולוח האם חזר למלאי בארץ... רק רציתי לשאול אם המפרט שנתתם לי אז עדיין תואם את המצב הנוכחי, או שבחודש-חודשיים שעברו מאז, אפשר לשפר אותו בהתאם לתקציב? המפרט שהצעתם: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪973 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Intel BLKDH67CL Socket 1155 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪478 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Transcend 4GB Kit (2GBx2) …
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה אני מעדיף יחס עלות/תועלת גבוה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג וכרגיל סרטים גלישה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לכלול מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mafia 2, civ 5, dragon age, just cause, COD black ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות…
-
- 21 תגובות
- 5.8k צפיות
-