עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [table] [tr] [td][/td][td] מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים [/td][/tr] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1574 [/td][/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪823 [/td][/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] CORSAIR VENGEANCE 1600 CL9 8192MB (4096MB X 2) CMZ8GX3M2A1600C9 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪660 [/td][/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1315 [/td][/tr] [tr] [td] צורב DVD: [/td] [td] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין ב…

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by dj_horse,

שלום. יש לי מחשב טושיבה שאני מעוניין לפרמט, אפשר דרך מפורטת איך לעשות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גם\וגם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). סרטים ומשחקים באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בעלי גרפיקה גבוהה וגם משחקים שלא ;D * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך ואוזניות - …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפשת מחשב נייח חזק ומהיר מאוד,אני עובדת עם פוטושופ והרבה תוכנות ומשחקים כבדים בקיצור אני צריכה מחשב שרץ אם תוכלו לעזור לי למצוא דגמים ולהמליץ לי על מקומות זולים ואמינים זה מאוד יעזור בנתיים מצאתי את המחשב הזה- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28959&catid=1843#details מה אתם אומרים עליו? ושהמחשב יהיה עד 3500 גג תודה

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by i-pink,

המחשב יקנה בחול. RAM CPU לוח אם כרטיס רשת 1GB מינימום - אם יש רעיונות למשהו יותר מהיר עדיף. (מוכנה לחרוג מהתקציב) HDD לא צריך מארז לא צריך ספק לא צריך ענבר.

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  6. המחיר והפרט בערך אותו דבר ברוב המקרים אבל אני לא יודע איזה חברה לבחור HP או DELL או ASUS. מה אתם אומרים? יש משהו יותר אמין או ממולץ?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. Started by matant13,

שלום, המחשב מיועד לתוכנות סטטיסטיקה, סרטים ואינטרנט, ושימוש בהרבה תוכנות פתוחות במקביל. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות סטטיסטיקה אינטרנט וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, רמקולים עכבר ומקלדת סטנדרטים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול …

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  8. היי, לפי המבצע של סלקום, אני יכול לבחור בין: Lenovo S10-3 עם מעבד N450 ו-1GB של DDR2 לבין ASUS 1001PXD עם מעבד N455 ו-1GB של DDR3 (אבל רק 667 אם אני מבין נכון). קודם כל - יש עדיפות לאחד מהם (לאו דווקא בביצועים אם ההבדלים שם מינורים, גם בהיבט של מחשב, אמינות, נוחות ושרות)? יש עוד חברות שיצאו במבצע של לפטופ "חינם" תמורת התחייבות לחבילת גלישה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אהלן מה אתם חושבים על המפרט הזה והאם כדאי לשנות משהו? כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX470 Rev 2.0 1280MB GDDR5 1,197.00 ₪ מארז: Cooler Master 690 2 Advance Black 472.00 ₪ קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev B 216.00 ₪ מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray 1,376.00 ₪ צורב: צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ תוכנות: Windows 7 Home Premium OEM 64 Bit גרסה אנגלית 435.00 ₪ זיכרון: G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL 634.00 ₪ דיסקים קשיחים: OCZ SSD Vertex 2 EXT 120GB 285/275 IOPS 50000 מחיר מבצע ! 1,257.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 269.00 ₪ ספק כח: Corsair TX 750 Watt 457.00 ₪ לוח אם: Gigabyte GA-P6…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי מה קורה? אני חדש בפורום הזה, הייתי בפורומים אחרים אבל הם די יבשים... וכאן נראה די סבבה אז לכבוד הודעה ראשונה שלי כאן, אני נותן סקר\מידע על מחשב חדש מסוגו, Asus U36, זול יותר, ומשתלם יותר בקיצור ה"מקבוק קילר". Asus U36 המחשב הנייד הזה בגודל 13.5 אינץ', והוא שוקל קצת יותר מ-3 פאונד(למי שלא יודע 1.3 קילו). עובי של המחשב עומד על 0.75 אינץ' בלבד!!!(למי שלא יודע 1.9 סנטימטרים) הדבר הגדול בו, שהוא מסוגל לעבוד עד 10 שעות ללא מטען!(שלא כמו המקבוק שמסוגל לעבוד עד 7 שעות).ומעבד מעולה יחסית! וכרטיס מסך עם טכנולוגיית האופטימוס החדשה! המחשב יכלול את המפרט הבא: 13.5" HD 16:9 LED Inter Core i5-460M 2.53GHz/Intel Core i3 nVidia GeForce 310M 1GB DDR3 + Intel GMA HD Graphics Card …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? 7000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרת לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by somech,

שלום לכולם. חבר שלי חוזר מניו יורק ואני ביקשתי ממנו להביא לי איתו מחשב ורציתי לשמוע את חוות דעתכם המקצועית, היות ואני, אין לי מושג חח את המפרט אני הרכבתי המחיר נשמע לי בסדר אבל שוב אני לא מבין בזה.... אני עובד כדי ג'יי ואני מתכוון להתחיל לעבוד עם טרקטור (תוכנת סנכרון של הסידים עם המחשב) ואני משחק wow ועובד בפוטושופ. וזה למה המחשב חזק. זה המפרט: http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&l=en&model_id=xps-l502x&oc=dndodq1&s=dhs&vw=icon&leadtime=4/13/2011&showleadtime=True בבקשה אם אתם חושבים שצריך לשנות משהו תגידו לו. ובכלליות איך הוא איך המחיר האם אתם חושבים שהוא לא מתאים למוזיק…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  13. יש לי אפשרות לרכוש במחיר טוב MacBook Air 13.3. אני מתכנת C# (Visual Stduio) וגם JAVA בECLIPSE. האם זה מחשב מתאים?

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. מעוניין במפרט ל 2 מחשבים למשחקים בעיקר, בחלוקה של 2300\3700 בערך (אחד חזק יותר לילד הגדול) * ללא מסכים , או ציוד היקפי, אולי צורב למחשב החזק * רעש 5,6 בסולם 1-10 (לא רועש מדי אבל לא להשתולל על התקציב בשביל השקט) * שתהיה יכולת שדרוג עתידית (לפחות זכרון ו מעבד) * רזולוציה סטנדרטית 1280 x 1024 למחשב החלש 1680x1050 לחזק יותר יתכן שידרוג עתידי לשני המסכים * עדיף מחנויות : נועה מחשבים , אייבורי , KSP או חנות זולה יותר מאיזור הצפון בעלת מוניטין גבוהה ( לצורך מימוש אחריות במידת הצורך) * אין צורך בהרכבה * אין צורך במערכת הפעלה * * ניתן לשחק בין התקציבים של שני המחשבים * מעוניין שיחזיקו לכמה שיותר זמן ללא שידרוג *

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Roman286,

המפרט שלי כרגע: מפרט: מעבד: Intel Core 2 DUO E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  16. מחפש מפרט למחשב נייד 2000 שח לצורך משרדי ושיתאים גם לצפיית סרטים עדיפות למסך 13 אינץ'

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. איפה יותר זול?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. שלום ברשותנו מחשב מבוסס אינטל שנבנה לפני כ-3 שנים על בסיס XP והגיע הזמן לשדרג. אני מעוניין בהצעות רלוונטיות למערכת שתתאים בעיקר לעריכת סאונד ומעט לעבודת עריכה של תמונות/וידאו. אין לי צורך בכרטיס מסך חיצוני, לא במסך ולא במערכת הפעלה כמו כן אני לא צריך דיסקים קשיחים פנימיים. חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט. חשוב מאוד חיבור FW ברשותי כרטיס קול מבוסס FW ואני מעוניין/רצוי FW של Texas Instruments זה יכול להיות מבוסס AMD (שיש לי איתם ניסיון טוב מהעבר) או אינטל המחשב לא ישמש למשחקים עיקר התוכנות שיותקנו בו יהיו כלי Vsti מהדגמים המתקדמים כ-Omnispher וכדומה. התקציב שאני מעוניין לנוע סביבו הוא כ- 2000-2500 ש"ח ואני מקווה שזה ריאלי. תודה מראש לכל התייחסות

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by globey,

שבוע טוב לכולם. אני מחפש בזמן האחרון לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו לרוב הם אינטרנט סרטים (HD) ואולי מחשק או שנים לא מהכבדים. הגדול של המסך רצוי לא גדול מידי ולא קטן מידי שיהיה ממוצע שהוא עדין יהיה "נייד" ואם להסתובב איתו מידי פעם בעתיד ישמש גם לעבודות משרדיות אופיס וכו'.* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לרוב הוא יהיה בבית אני לא יודע מהאופטימלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שמעתי שהמובילים הם LENOVO, DELL תקנו אותי אם אני טועה בנוסף שיהיה גם מצלמה מובנית ואם יש מיקרופון גם מה טו…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. היי. אני זקוק למפרט עד 3,000 שקל. אין צורך בציוד היקפי כלל, רק מארז. המחשב צריך להיות רב תכליתי עם יכולות גיימינג =). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. Started by bs315,

שלום לכולם. אחרי 3.5 שנים, הגיע זמני לקנות מחשב חדש. הוא מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. אני מריץ על Windows 7, עם מסך ברזולוציה טבעית של 1680 על 1050. עוד פרטים: * לא חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט (זה עדיין נחמד), ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק, אבל עדיין הייתי רוצה קירור קצת יותר נורמלי למעבד - במחשב האחרון שלי היה לי Thermaltake V1, והייתי מאוד מרוצה ממנו. הייתי שמח לקנות קירור בערך באותה הרמה. * אין לי העדפה לחנות ספציפית. היתה לי התנסות מאוד חיובית עם tms, אבל זה לא קריטי. אם יש לכם המלצה לחנות אחרת, תצעקו. * אם לסמוך על נסיון העבר, יש סיכוי מכובד שאני לא אשדרג את המחשב בכלל עד שאני אחליף אותו, 4 שנים מאוחר יותר. * לצורך לכידת תמונות…

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  22. המפרט המלא נמצא בקישור הזה אודה לכם מאוד אם תגידו לי לגבי המחיר והאם המחשב עצמו הוא טוב תודה מראש http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by star_dust,

המחשב מיועד לבחורה עם דרישות צנועות למדי: אינטרנט, תוכנות משרדיות ושימושים כלליים. המחשב יהייה רוב הזמן נייח (הדרישה למחשב נייד היא בגלל אילוצי מקום, או יותר נכון חוסר מקום) ולכן הניידות וזמן סוללה אינם חשובים במיוחד. חשוב שיהייה בעל מקלדת נוחה ומסך איכותי. רצוי גם שיהייה עם רמקולים איכותיים. תקציב עד כ-2500 ש"ח, חריגה קטנה אפשרית. תודה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  24. שלום ברשותי מחשב נייד דל מדגם : Dell Vostro V130 i3-380M GMA HD התקנתי לאחרונה ווינדאוס 7 על המכשיר וכמובן את כל הדרייברים אך יש לי בעייה שברגע שאני מנסה לכוון את בהירות המסך על ידי הצירופי מקשים במקלדת יש לי תצוגה של הפעולה אך אין לי את האפשרות להוריד או לעלות עוצמה אלא זה נמצא על הדרגה האחרונה ולא נותן לשנות ניסתי להתקין מחדש את הווינדאוס את הדרייבר אך כלום לא עוזר יש הצעות מה באפשרות לעשות ? בתודה מראש ושבת שלום כפיר

• 9 תגובות
    • 6.8k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור חברה שלי, סטודנטית שמקלידה ברבה חשוב עמידות, זמן סוללה ויציאת HDMI באזור ה 600 דולר בנוסף, אם למישהו יש נסיון בקניה בסין אשמח לעצות תודה רבה סוון

• 0 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים