עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 1030 [/td] [td] 1030 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [/td] [td] 1 [/td] [td] 670 [/td] [td] 670 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]2x2GB G.Ski…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. שלום ותודה מראש, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, שישמש אותי לצרכים של אינטרנט,עיצוב גרפי,בניית אתרים,ולתיכנות של תוכנות אשמח לקבל המלצה על מחשבים נייידים שאותם אוכל לרכוש,שיספקו לי מקסימום ביצועים במינימום מחיר :] נ.ב אני חייל ולכן התקציב שלי לא גדול, ואני מחפש מחשב שאיתו אוכל להתאמן ולהתנסות בנתיים וללמוד

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by ShOw-Time,

צריך בבקשה המלצה לנייד עד 4K אם אפשר אולי קצת פחות... חשוב שיהיה עם מסך מצויין,כמובן שיציאת HDMI,השימוש יהיה סך הכל לדברים פשוטים, אבל שיהיה מספיק חזק גם למשחקים ,לא איזה כרטיס מסך מטורף אבל משהו סטנדרטי שיוכל לעבוד יפה, תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by Roman286,

המפרט שלי כרגע: מפרט: מעבד: Intel Core 2 DUO E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך 4. האם יש רכיב בו …

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  6. תמונה מצורפת. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by pain_killer12,

בס"ד שלום חברים, יש לי שתי הצעות למחשב נייד, בערך באותו מחיר. אני מתלבט בין שני המעבדים. ה380 בא ב2.35GHZ ואילו ה2310 בא עם 2.1GHZ. שניהם עם 3 מגה קאש. האחד Sandy bridge והשני arrandle. האם יש הגבלה בארכיטקטורות לגבי תדר הזכרון? מה עדיף מבין השניים? איך הם באותו מחיר? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  8. שלום ותודה מראש, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, שישמש אותי לצרכים של אינטרנט,עיצוב גרפי,בניית אתרים,ולתיכנות של תוכנות אשמח לקבל המלצה על מחשבים נייידים שאותם אוכל לרכוש,שיספקו לי מקסימום ביצועים במינימום מחיר עד מחיר של כ -2000-2750 ש"ח עם יש משהו יותר זול שיהיה יעיל ויענה על הדרישות שלי אשמח לשמוע :]

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות את המחשב הזה: http://www.amazon.com/G73SW-XA1-Republic-Gamers-17-3-Inch-Gaming/dp/B004LRO9AK/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1300995652&sr=8-3 עולה 1400$ (4977 ש"ח ) שווה את המחיר?? או שיש מחשב אחר מאותו סוג יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by globey,

שבוע טוב לכולם. אני מחפש בזמן האחרון לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו לרוב הם אינטרנט סרטים (HD) ואולי מחשק או שנים לא מהכבדים. הגדול של המסך רצוי לא גדול מידי ולא קטן מידי שיהיה ממוצע שהוא עדין יהיה "נייד" ואם להסתובב איתו מידי פעם בעתיד ישמש גם לעבודות משרדיות אופיס וכו'.* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לרוב הוא יהיה בבית אני לא יודע מהאופטימלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני שמעתי שהמובילים הם LENOVO, DELL תקנו אותי אם אני טועה בנוסף שיהיה גם מצלמה מובנית ואם יש מיקרופון גם מה טו…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. היי מה קורה? אני חדש בפורום הזה, הייתי בפורומים אחרים אבל הם די יבשים... וכאן נראה די סבבה אז לכבוד הודעה ראשונה שלי כאן, אני נותן סקר\מידע על מחשב חדש מסוגו, Asus U36, זול יותר, ומשתלם יותר בקיצור ה"מקבוק קילר". Asus U36 המחשב הנייד הזה בגודל 13.5 אינץ', והוא שוקל קצת יותר מ-3 פאונד(למי שלא יודע 1.3 קילו). עובי של המחשב עומד על 0.75 אינץ' בלבד!!!(למי שלא יודע 1.9 סנטימטרים) הדבר הגדול בו, שהוא מסוגל לעבוד עד 10 שעות ללא מטען!(שלא כמו המקבוק שמסוגל לעבוד עד 7 שעות).ומעבד מעולה יחסית! וכרטיס מסך עם טכנולוגיית האופטימוס החדשה! המחשב יכלול את המפרט הבא: 13.5" HD 16:9 LED Inter Core i5-460M 2.53GHz/Intel Core i3 nVidia GeForce 310M 1GB DDR3 + Intel GMA HD Graphics Card …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם, לפני כחודש המלצתם לי על מפרט לפי הדרישות להלן. בגלל בעיה בליין של הלוחות אם הספציפים האלה- לא יכולתי להזמין את המחשב. עכשיו, אינטל תיקנה את הבעיה, ולוח האם חזר למלאי בארץ... רק רציתי לשאול אם המפרט שנתתם לי אז עדיין תואם את המצב הנוכחי, או שבחודש-חודשיים שעברו מאז, אפשר לשפר אותו בהתאם לתקציב? המפרט שהצעתם: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪973 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Intel BLKDH67CL Socket 1155 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪478 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Transcend 4GB Kit (2GBx2) …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. תאמינו או לא, סבתא שלי מתלוננת שהמחשב שלה (פנטיום D 3.2GHZ מלפני כשנתיים) איטי מדי. אני לא מבין איזה מהירות חשובה בדיוק, אבל אין טעם להתווקח... : אני צריך את עזרתכם לבחור מפרט חדש, לשימושים ביתיים לייט - קצת משחקים ללא גרפיקה, הרבה אינטרנט ואופיס. התקציב הוא כ-2000 שח, לקניה בחנויות באזור הקריות בלבד (אני לא אשלח את הסבא לטיולים למרכז) יש יתרון גדול, למארז קטן פיסית בניתי 2 מפרטים בסיסיים, אחד מבוסס אינטל ואחד AMD. תגידו מה דעתם או המלצה למשהו עדיף. מפרט ראשון - מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGMBOX לוח אם Foxconn A88GMV http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=A88GMV כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD10…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by יואבה,

שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ 12-13 אינטש לאימי. המחשב אמור להיות לשימוש של סקייפ, אינטרנט, מיילים וכו'. לא יותר מזה. לכן אני מעוניין לקנות לה מחשב זול (לא צריך משהו חזק) אבל אמין. אין לי בעיה לקנות לה את המחשב בארצות הברית (שם הבנתי הרבה יותר זול). על איזה מחשב הייתם ממליצים? תודה,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שימוש עיקרי: - Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign CS5 - Office 2010 שימוש משני: - Adobe Flash, After Effects, Premiere Pro CS5 - Autodesk Maya אשמח לקבל המלצות/דעות על המפרט הבא (ללא מסך): [table][tr][td][table][tr][td]Model:[/td][/tr][/table][table][tr][td]iSB3[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS וכאלה... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. שלום רב צריך עזרה במפרט למחשב htpc בעיקר לראות סרטים , הרצת ישומים , עבודות , משחק פוקר 10-15 חלונות בו זמנית, לפעמים קצת פוטושופ ו pincle לא צריך רמקולים (מחבר אותו לרסיבר). כרטיס מסך חזק עם יכולת של הרצה מספר חלונות בו זמנית . לא אכפת לי היופי של המארז מבחינתי המכוער ביותר אבל הטוב מכולם. צריך מסך כלול במחיר. תודה רבבה ואשמח גם לדעת מה עדיף לקנות את כל החלקים בנפרד וללכת לטכנאי שיחבר או לקנות מאייבורי או קיספי

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  18. היי, לפי המבצע של סלקום, אני יכול לבחור בין: Lenovo S10-3 עם מעבד N450 ו-1GB של DDR2 לבין ASUS 1001PXD עם מעבד N455 ו-1GB של DDR3 (אבל רק 667 אם אני מבין נכון). קודם כל - יש עדיפות לאחד מהם (לאו דווקא בביצועים אם ההבדלים שם מינורים, גם בהיבט של מחשב, אמינות, נוחות ושרות)? יש עוד חברות שיצאו במבצע של לפטופ "חינם" תמורת התחייבות לחבילת גלישה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by bs315,

שלום לכולם. אחרי 3.5 שנים, הגיע זמני לקנות מחשב חדש. הוא מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. אני מריץ על Windows 7, עם מסך ברזולוציה טבעית של 1680 על 1050. עוד פרטים: * לא חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט (זה עדיין נחמד), ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק, אבל עדיין הייתי רוצה קירור קצת יותר נורמלי למעבד - במחשב האחרון שלי היה לי Thermaltake V1, והייתי מאוד מרוצה ממנו. הייתי שמח לקנות קירור בערך באותה הרמה. * אין לי העדפה לחנות ספציפית. היתה לי התנסות מאוד חיובית עם tms, אבל זה לא קריטי. אם יש לכם המלצה לחנות אחרת, תצעקו. * אם לסמוך על נסיון העבר, יש סיכוי מכובד שאני לא אשדרג את המחשב בכלל עד שאני אחליף אותו, 4 שנים מאוחר יותר. * לצורך לכידת תמונות…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  20. אהלן, הגיע לידי מחשב נייד של HP, יחסית חדש. הכרטיס מסך של הנייד שרוף לגמרי ולכן אין תצוגה לא על המסך ולא כשמחברים מסך חיצוני (VGA\HDMI). אני מאוד מעוניין להפוך את המחשב לשרת קבצים אבל איך אני יכול לקבל שליטה? ברמת העקרון אם אני מצליח לדחוף לו VNC כלשהוא זה כל מה שאני צריך, אבל איך? מה גם שאולי יש סיסמאת LOGIN ל-WINDOWS שאני לא יודע אותה. יש למישהו רעיון יצירתי איך אני משתלט על המחשב? אני יכול לחבר אליו מה שבא לי וגם לפרק ממנו את ההארדיסק ולחבר למחשב אחר. תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  21. הי, יש ברשותי מחשב כזה: ASUS M2A-VM AMD ATHLON64 4200+ AM2 2GB D2 667MHZ RADEON 1950X PRO 512MB אני רוצה לתת לאחי מחשב שיריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות לפחות, האם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הקיים? התקציב הוא כ-2500 שקלים. ללא OC וציוד היקפי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ברשותי מחשב מספר שנים מעבר AMD (שעשה עבודה נהדרת) והייתי רוצה להחליפו במחשב טוב למספר שנים חשוב לי הדברים הבאים שימושים : אינטרנט+ משחקים של הילדים 50%, מעבד תמלילים 20% ,30% צפייה (סרטיי HD 1080P + הורדות סרטים מתוכנות שיתוף (פתוחות תמיד) המחשב שלי מחובר לרסיבר קולנוע ביתי ולטלויזיה , חשוב לי כרטיס מסך טוב לפחות GT430 או 5450 כי הם תומכים בפורמטים אודיו החדשים של HD . 1. מעבד טוב מקורר ושקט מאוד(שימשוך מספר שנים) INTEL או AMD . 2. זכרון פנימי 4 GB טוב (חברה טובה) המילה האחרונה. 3. לוח אם טוב שיאפשר לי לשדרג אם אצטרך דברים בעתיד. 4. דיסק קשיח בגודל 1 טרה 5. כרטיס מסך מינימום GT 430 או 5450 . (שתהיה לו כמובן יצאת HDMI שתוכל להעביר גם סאונד ווידאו עיי כבל אחד לטלויזיה) 6. …

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? 7000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרת לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, בהמלצת הפורום קניתי את המחשב הזה: Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) המחשב עובד סבבה (למעט מספר בעיות שהיו לי בהתחלה, אבל זה עקב הרכבה בעייתית) אבל מסתבר שלא ניתן להוסיף לו סטיק זיכרון נוסף זהה מפני שהמאוורר גולש מעל חריץ הזיכרון, הזכרון של G.skill שמגיע עם…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. שלום אני מחפש המלצה על מפרט לגיימינג בינוני בתקציב סביב 2500 ש"ח. לא צריך מסך, יש לי מסך 22" ואני רוצה לשחק ברזולוציה של 1920x1080. לא צריך גם עכבר\מקלדת\רמקולים.. תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.